Metsästäjänpihvi kanttarellimuhennoksen ja juuresmuussin kanssa
Ensin muussin tekoon. Porkkana/lanttu/selleri muussi
Ilman perunaa jää liian vetiseksi joten tuorejuustoa ja juustoraastetta sekaan antamaan ryhtiä
Muhennokseen kanttarelleja, (pari tuntia sitten poimittuja ) sipulia, valkosipulia, voita ja kermaa sitten lopussa ja hauduteltiin kokoon. Suolaa hitunen.
Viimeiseksi jauhelihapihvi, laitoin punaviiniä joukkoon ja vaivasin hetken ajan. Punaviini toi säväyksen ja tuli mehevä kun oli kosteutta pihvissä. Suolaa päälle paistaessa, ei muuta.
Yksinkertaisia makuja yksinkertaiselta kokilta, mitäpä muutakaan
Ensin muussin tekoon. Porkkana/lanttu/selleri muussi
Ilman perunaa jää liian vetiseksi joten tuorejuustoa ja juustoraastetta sekaan antamaan ryhtiä
Muhennokseen kanttarelleja, (pari tuntia sitten poimittuja ) sipulia, valkosipulia, voita ja kermaa sitten lopussa ja hauduteltiin kokoon. Suolaa hitunen.
Viimeiseksi jauhelihapihvi, laitoin punaviiniä joukkoon ja vaivasin hetken ajan. Punaviini toi säväyksen ja tuli mehevä kun oli kosteutta pihvissä. Suolaa päälle paistaessa, ei muuta.
Yksinkertaisia makuja yksinkertaiselta kokilta, mitäpä muutakaan