Maistuisiko?

Maistuisiko?

  • Kyllä

    Ääniä: 7 77,8%
  • Ei

    Ääniä: 2 22,2%

  • Äänestäjiä yhteensä
    9
Well, ne yleensä sisältää vähän gluteenia.

Mutta esim. tattari, riisi, maissi, hirssi jne ovat luontaisesti gluteenittomia.
Niinkö? Miksi niitä myydään sitten gluteenittomina eikä vähägluteenisina? Siis miehän en tiijä, luotan täysin sinuun tässä.
Voisko noilla mainitsemillasi sitten leivittää? Tai voihan mutta onko hyvää sitten? Siis jauhoilla ei esim riisinjyvillä :LOL:
 
Niinkö? Miksi niitä myydään sitten gluteenittomina eikä vähägluteenisina? Siis miehän en tiijä, luotan täysin sinuun tässä.
Voisko noilla mainitsemillasi sitten leivittää? Tai voihan mutta onko hyvää sitten? Siis jauhoilla ei esim riisinjyvillä :LOL:
Kansainväliset säädökset sallii sen, että gluteenittomina myydän tuotteita, jotka tosiasiallisesti sisältävät gluteenia.

"Keliaakikon ruokavaliossa voidaan käyttää teollisesti puhdistettua gluteenitonta vehnätärkkelystä. Tämä tärkkelys saa sisältää erittäin pieniä gluteenijäämiä, korkeintaan 20 mg/kg." Lähde Keliakialiitto.

Vilja-allergisilla on usein tiukempi ruokavalio kuin keliaakikoilla. Vain luontaisesti gluteeniton käy.
 
Tulikin iso kattilallinen niin annoin koirille loput aamulla kun ei lapsukaiset viitti (tai mie) kahtena päivänä peräkkäin syyvä sammaa ja pakastakkaan ei voinu kun pottuja oli siinä.
Hyvvää se oli koiruuksienkin mielestä (y)
 

Yhteistyössä