maitorahkan säilyvyys

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja tiiti, 19.02.2010.

  1. tiiti

    tiiti Vieras

    Laittaisitteko 2 viikkoa vanhaa (parasta ennen) rahkaa kakun väliin?
     
    #1
  2. ---

    --- Vieras

    En missään tapauksessa! On se kumma kun pitää terveydellä leikkiä...
     
    #2
  3. vieras

    vieras Vieras

    No en jos muille syöttäsin, itse voisin kyllä syödä!
     
    #3
  4. Haista ensin tuoksuuko oudolle. Jos ei niin siitä vain. Itse olen useasti käyttänyt jopa 1-2kk parasta ennen rahkoja ja kermaviilejä.
     
    #4
  5. :)

    :) Vieras

    jos maistuisi hyvälle niin tottakai
     
    #5
  6. pimu

    pimu Vieras

    hapanmaitotuotteet säilyvät yleensä hyvin, jos maistuu ja tuoksuu ok:lle niin miksipäs ei.
     
    #6
  7. hoya bella

    hoya bella Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.11.2008
    Viestejä:
    14 635
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai kamala, no en todellakaan noin vanhaa. Olen tarkka, etten syö edes samana päivänä vanhaksi menevää tuotetta.
     
    #7
  8. laboraattori

    laboraattori Vieras

    Ota selvää asioista, joista puhut. Hapanmaitotuotteet, erityisesti maitorahka on hyvä säilymään. Entinen esimieheni, joka oli eräässä meijerissä tuoteturvallisuuspäällikkönä, kertoi taannoin syöneensä vuoden vanhaa maitorahkaa. Niiden bakteeripitoisuuskaan ei kuulemma juuri muutu, jos on oikein säilytetty. Päiväykset niille on kuitenkin tehty, ettei firma joudu vastuuseen tuotteestaan vuoden jälkeen ;)
     
    #8

Jaa tämä sivu