Mikä melestäsi paras voileipäkakun kuorrute?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Nipsukka, 18.05.2008.

  1. Nipsukka

    Nipsukka Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    6 356
    Saadut tykkäykset:
    0
    Majoneesi pohjainen?tuorejuusto pohjainen? Sulatejuustopohjainen?joku muu, mikä?
    Olen kohta aloittelemassa voileipäkakun koristelluaja ihan mielenkiinnosta kysyn minkälaisilla variaatioilla teette päällysteen
     
    #1
  2. töks

    töks Vieras

    Mä olen tehny sulatejuustolla päällisen
     
    #2
  3. Annikki Ahdasmieli

    Rekisteröitynyt:
    17.05.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuorejuusto + kermaviilin/ranskankerman yhdistelmä, noilla siis löystytetään sitä. Maustan ripsauksella aromisuolaa tuon maustamattoman.

    Sulatejuustokin on hyvää mutta menee ikävän näköiseksi jääkaapissa. Tuorejuusto säilyy nätin valkoisena. Ja tuon päälle sitten hieman juustoraastetta ja persiljaa, koristeet vaihtelevat.
     
    #3
  4. Sanna

    Sanna Vieras

    Cheddar- sulatejuusto! Nam! Sitten tietty juustoraasteet+persiljat.
     
    #4
  5. pelottava pontso

    pelottava pontso Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    08.10.2006
    Viestejä:
    10 493
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän ohi kyselen!
    Mitä laitoit sinne kakun väliin?
    Pitäs tehä yhtiin kesäjuhliin voikkarikakku ja mietin eri vaihtoehtoja.
     
    #5
  6. Blue Rush

    Blue Rush Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    10 065
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä laitan aina majoneesia ja olympia sulatejuustoa kunnolla sekoitettuna.
    Tätä käytän eniten ja pysyy ihan hyvän näköisenä!

    toinen mitä joskus käytän on ranskankermalla ohennettu sulatejuusto
     
    #6
  7. Nipsukka

    Nipsukka Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    6 356
    Saadut tykkäykset:
    0
    minä laitan aina omia "sötkötyksiä", mutta laitoin kinkkua pieneksi pilkottuna, kinkku-paprikatahnaa,ruohosipulisulatejuusto sekoituksen.kaiki sekaisin ja oli muuten hyvääToiseen väliin voileipäpikkellssiä.
    Toiseen kakkuun laitoin ekaan väliin tuota samaa ja toiseen väliin metukka-kinkku-kinkkusulatejuustosekoitusta.
    Nyt en tehnytkalakakkua toiseksi, kun nuo miehet enempi tuon kinkkukakun perään.
    Minun on vaikeaa antaa ohjeita, kun laitan omanfiiliksen mukan, mutta tuossa noin suurinpiirtein

     
    #7
  8. IamWeasel

    IamWeasel Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    14.09.2006
    Viestejä:
    8 088
    Saadut tykkäykset:
    0
    mä käytän sulatejuustoa.

    Tuli mieleeni, vieläkö kaupassa on niissä pulloissa sitä juoksevaa juustoa? En ole koskaan ostanut mutta mitenhän sopis voileipäkakun kuorrutukseen?
     
    #8
  9. pelottava pontso

    pelottava pontso Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    08.10.2006
    Viestejä:
    10 493
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä niitä ohjeita tarvitakkaan noissa jutuissa! Vinkit vaan tuo vaihtelua!
    Pitääkin kokeilla noita tahnoja ja pikkelssejä =) ihan olin kokonaan unohtanut niiden olemassa olon!
    Kokoajan mielessä vaan pyöri majoneesit ja tuorejuustot.
    Kiitoksia vinkistä!!
     
    #9
  10. Bouli

    Bouli Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    18.05.2007
    Viestejä:
    4 072
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sulatejuusto tai tuorejuusto pohjainen missä sitten juustoraastetta seassa.
     
    #10
  11. Aaban

    Aaban Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    28.04.2007
    Viestejä:
    15 479
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sulatejuusto , jonka päällä juustoraastetta.
     
    #11
  12. LoruLiisa

    LoruLiisa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    30.04.2007
    Viestejä:
    3 268
    Saadut tykkäykset:
    0
    sulatejuustosta teen kattilassa ensin notkistan ja sitten levitän... tulee hyvä kun se ei valu ollenkaan mutta levittyy helposti.

    kakun väliin voileiopäpikkelsistä kermaviilistä kinkusta (meetvurstista) suolakurkusta ja majoneesista teen tahnan, hyvää on olut... (laimealla lihaliemellä kostutan tosi kosteaksi leivät) :)
     
    #12
  13. Åsa

    Åsa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    19.03.2007
    Viestejä:
    4 533
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä käytän majoneesia tai sulatejuustoa ja aina on kehuja tullut :D
     
    #13
  14. mam

    mam Vieras

    Onko kukaan kokeillut sulatejuustoa johon sekoitetaan kermavaahtoa? Mä tein joskus sellaista (siskon tytön ristiäisiin 10v sitten) ja se oli tosi hyvä kakku. (toki sisuksellakin tais olla merkitystä) Jäi täytekakkukin maistamatta kun oli niin hyvää! Vaikka täytskäri on yleensä se mun suosikki!

    Mutta siis jos joku tietää tuon kuorrutteen niin oisko antaa reseptiä - siis kerman ja sulatejuuston suhdetta lähinnä kaipaan. :)
     
    #14
  15. Lilli

    Lilli Vieras

    näin tai tuorejuusto+smetana. Joskus vispaan creme vispiä ja kuorrutan sillä. Kauniina säilyy ainakin seuraavaan päivään. Yleensä katoaa jo samana päivänä ;)
     
    #15

Jaa tämä sivu