Minkärasvaista jauhelihaa käytätte?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ostin vahingossa sellaista jossa rasva-% 17, aika pahan hajuista paistaessa. Yleensä käytän 10%, miten voi ero hajussa olla noin iso? Tai voihan koostumuskin toki vaihdella. Ei tämä pilaantuneelle haissut, jotenkin vaan "käristyneelle rasvalle". No jospa sen maun jotenkin saisi upotettua ruokaan.
 
vierailija
Ennen käytimme vain vähärasvaista. Silloin rasvainen jauheliha oli inhottavaa. Nykysin käytämme enimmäkseen rasvaista jauhelihaa. Aika nopeasti lihan rasvaisuuteen tottuu.
 
Juu rasva on tappavaa sitä ei saa saada grammaakaan päivässä. Muistatte myös ne hedelmät yms joissa on rasvaa enemmän kuin possussa, niitäkään ei saa syödä! Muuten RasvaJumala tulee ja Syö Teidän Pään kun nukutte. Hokekaa aina nukkumaan mennessä mantraaa "rasva rasva rasava rasva...."
Tarkoituksella oli tuo yksi tuossa
 
vierailija
Ihmettelen lähes joka päivä lihahyllyn edessä, että mitähän sitä ostaisi. Ennen oli helppo ottaa jauhelihapaketti, jos ei muuta. Nykyään sitä ei viitsi enää ostaa, jos ei ole sitä naudan jauhettua paistia. Muut haisee ja maistuu ihan hirveälle. Otan mieluummin vaikka nakkeja, kuin niitä ihrakudosjännemönttejä. Yöks :poop:
 

Yhteistyössä