Mitkä olivatkaan hyviä raudan lähteitä ravinnossa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja pätkii, 15.09.2008.

  1. pätkii

    pätkii Vieras

    Tomaatti ei tainnutkaan kuulua niihin?
     
    #1
  2. asdf

    asdf Vieras

    Katso finelistä. Osoite jotain www.fineli.fi
     
    #2
  3. Finttu

    Finttu Vieras

    maksa (jos ei oo raskaana) punainen paprika ja pinaatti ainakin.
     
    #3
  4. vieras

    vieras Vieras

    Kaikki punaiset.
     
    #4
  5. vieras

    vieras Vieras

    ruisleipä
     
    #5
  6. sitruuna

    sitruuna Vieras

    Punaisessa paprikassa ei ole erityisen paljon rautaa. En tajua miksi ihmiset luulevat, että punaisissa vihanneksissa olisi paljon rautaa! Moni väittää, että punajuuressa on paljon rautaa, no ei ole.

    Punainen väri ilmeisesti yhdistyy ihmisten mielessä vereen ja rautaan. Kannattaa tarkistaa Finelin sivuilta miten asia oikeasti on. Esim. persiljassa on huomattavasti enemmän rautaa kuin paprikassa.
     
    #6
  7. vieras

    vieras Vieras

    joo, mutta sitä persiljaa sais syödä suhteellisen paljon!!
     
    #7
  8. vieras

    vieras Vieras

    ja tuoreessa basilikassa on enemmän rautaa kuin persilijassa!
     
    #8
  9. sitruuna

    sitruuna Vieras

    Niin on, kyllä Fineli tietää. :)
     
    #9
  10. matala hemppa

    matala hemppa Vieras

    http://www.noc.fi/huippu-urheilu/tukipalvelut/urheilijan_ravitsemus/erityisruokavaliot/
     
    #10
  11. "Nokkonen"

    "Nokkonen" Vieras

    Nokkonen on ihan ässä!
     
    #11

Jaa tämä sivu