Osaatko tehdä munavoita

  • Viestiketjun aloittaja vierailijakokki
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kananmunissa ei ole suolaa. Eikä oljyssä.

Kyllä mä tarvitsin ohjetta kun ensimmäistä kertaa tein satsia parinsadan karjalanpiirakan päälliseksi. Kokeiles ite vetää hatusta määrät siihen.
Ei jokaiseen raaka-aineeseen pidä heittää suolaa sekaan, riittää että sitä on siinä voissa :whistle: Vai maustatko ruokaa laittaessa jokaisen raaka-aineen erikseen? Sunlaiset ihmiset tarvitsevat varmaan ohjeen murojen syömiseen jos tämäkin tuottaa noin paljon päänvaivaa ;)
Onhan se hyvä katella paljon munia tarvitsee jos ei tiedä annoskokoja tai osaa päässä laskemistaitoa, mutta muuten ei ohjetta tarvitse tähän kyllä kukaan normaaliälyinen.
 
vierailija
Osaan kyllä. (y) Ja kotikäyttöön en myöskään tarvi reseptejä. Jos pitäs tehdä joku isompi satsi jollekin juhlaporukalle, niin sit pitäs varmaan vähän kattoo, paljonko sitä pitäs varata. Älkääkä nyt hyvänen aika sitä voita sentään mikrossa juoksevaksi sulatelko... :eek: Riittää, että ottaa sen huoneen lämpöön riittävän ajoissa pehmenemään.
 

Yhteistyössä