Paljonkohan maksaa koiralta hampaan poistaminen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 30.08.2008.

 1. mts

  mts Vieras

  Saako udella missä tohtorilla kävitte? Meillä olis sama homma edessä.
   
  #26
 2. IhaNainen

  IhaNainen Vieras

  Me käydään sopulitien eläinlääkärissä lähellä Herttoniemeä. Suosittelen. :)
   
  #27
 3. Meidän 30kg koiran kahdenn hampaan poisto maksoi 110e. Koira oli pentu.
   
  #28
 4. H3idi

  H3idi Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2009
  Viestejä:
  191
  Saadut tykkäykset:
  0
  satasen pintaa mahtaa pääkaupunkiseudulla olla lähtöhinnat. sopulitiellä hyvää palvelua ja ok hinnat, omalta koiralta poistettu siellä useampi maitohammas ja hinta oli vain 100e.. :)
   
  #29
 5. "mira"

  "mira" Vieras

  Mulla vanhalta kultsulta otettii 4 halennutta huonoa hammasta pois ja tikit tuli joka hampaaseen,aikaa meni lähes 2 tuntia ja hintaa kipulääkkeineen 230e.Yksi poskihammas oli haljennut kahtia jonka takia sinne mentiin,sen kanssa tekivät töitä pidempään ja muut hampaat lääkäri nappas siinä sivussa pois kun olivat kuulemma niin lohkeilleita.Joensuussa hoidettiin tämä operaatio.
   
  #30
 6. minnac

  minnac Vieras

  [QUOTE="mira";22996130]Mulla vanhalta kultsulta otettii 4 halennutta huonoa hammasta pois ja tikit tuli joka hampaaseen,aikaa meni lähes 2 tuntia ja hintaa kipulääkkeineen 230e.Yksi poskihammas oli haljennut kahtia jonka takia sinne mentiin,sen kanssa tekivät töitä pidempään ja muut hampaat lääkäri nappas siinä sivussa pois kun olivat kuulemma niin lohkeilleita.Joensuussa hoidettiin tämä operaatio.[/QUOTE]


  mira: kuinka vanha kultsu, oliko yli 10? otettiinko verikokeita ensin? meillä olis sama operatio edessä mutta pelottaa ettei lekuri enää anna lupaa nukuttaa kun kyseessä monivaivainen 11 vuotias :(
   
  #31
 7. "ruusu"

  "ruusu" Vieras

  meidän 8v koiralta poistetaan huomenna anidentissä murtunut kulmahammas ja arvio on 1.100 € en edes kysellyt muualta kun ell sanoi että siellä on on hyvä hoito / välineet, hintaa nostaa kun otetaan maksa-munaisarvot ennen nukutusta ja pyysin että putsataan samalla koko muu kalusto.
  Hammas meni poikki tapaturmaisesti.
   
  #32
 8. "kerttu"

  "kerttu" Vieras

  Joo, tosiaan ei kannata vertailla noita maitohampaiden poistoa ja pysyvien hampaiden poistoa. Niissä on satojen eurojen ero, kun maitsikat lähtee tuosta noin vaan irti.

  Mun 8-v koiralta poistettiin just 4 poskihammasta. Hintaa tuli 270 euroa ja pidin sitä erittäin halpana. Hintavertailua kun olin tehnyt, niin kalleimmat klinikat ottivat 300-400 euroa pelkästä yhden hampaan poistosta. Kunnallinen eläinlääkärin (vaikkakin on niin iso kaupunki kuin Oulu) ei edes moiseen toimenpiteeseen ryhtynyt, koska on sen verran iso operaatio ja poraa tarvitaan.
   
  #33
 9. "ruusu"

  "ruusu" Vieras

  niin vielä lisätäkseni kyseessä on suurirotuinen koiran joten hammas ylettyy poskiluuhun asti joten kysessä ei klinikan mukaan ole pikku leikkauksesta, mutta tänään pääsee vanha rouva kivusta kuntoimenpide tehdään , juurikanava on auki ;( mutta hienoa että voidaan auttaa :)
   
  #34
 10. "Rami"

  "Rami" Vieras

  Meillä on 12 vuotias keskikoinen villakoira. Siltä joudutaan poistamaan 6 hammasta. Mitähän tällainen paketti maksaa? Kannattaisko pyytää tarjous eri hammashoitajilta. Olisi aika kauheaa maksaa 360 @ per kpl, mutta mistään omasta ystävästään ei voisi luopua.
   
  #35
 11. "Rami"

  "Rami" Vieras

  Meillä on 12 vuotias keskikoinen villakoira. Siltä joudutaan poistamaan 6 hammasta. Mitähän tällainen paketti maksaa? Kannattaisko pyytää tarjous eri hammashoitajilta. Olisi aika kauheaa maksaa 360 € per kpl, mutta mistään hinnastahan ei omasta ystävästään voisi luopua.

  Anteeksi kirjoitusvirheet edellisessä kirjeessä.
   
  #36
 12. ^vierailija^

  ^vierailija^ Vieras

  ^ mistä tiedät paljonko hampaita poistetaan?
  Omilta (chihu) vanhuksilta nypitään ne ns mädät hampaat samalla kun poistetaan hammaskiveä. Ei maksa paljoa mitään.

  Mutta tosiaan jos on terveet hampaat, niin tulee kalliimmaksi.
   
  #37
 13. "mie"

  "mie" Vieras

  vertailin juuri (pysyvän) kuolleen kulmahampaan poistohintoja 20kg koiralle stadin+vantaan eläinlääkäreissä. Hintaerot oli tosi suuria. Edullisimmillaan oli tämä 230e ja kalleimmillaan 360e. Kalleimmat jätin soittamatta. Mm. viikin hinnasto näkyi jo netissä ja hinta oli yli 400e.
   
  #38
 14. Hui! o_O Meidän pennun maitokulmurin (ja yhden pikkuhampin) poisto maksoi vajaat 40e Lohjalla.. Rauhoittava aine siinä oli varmaan se mikä maksoi. Kahden hampaan poiston lisäksi leikattiin kynnet, vaikka olin muutenkin saanut pidettyä ne lyhyinä. Koira kyllä väsähti tuosta "kevyestä rauhoituksesta" todella ja nukkuu vieläkin sikeästi (tämä toimenpide tehtiin tänä aamuna).. :-D
   
  #39
 15. Hdmm

  Hdmm Vieras

  Meillä maksoi hampaan poisto noin tonnin mutta oli vähän vaativampi leikkaus
   
  #40
 16. Btr

  Btr Vieras

  Mummon kuusivuotiaalta cavalierilta poistetaan 3-5 heiluvaa hammasta joiden hammasjuuri on tullut näkyviin, hinta-arvio-500-700 euroa riippuen hampujen määrästä. Osa leikattavista ahmpaista on isoja poskihampaita joten ne täytyy lohkoa ennen poistoa. Ja tämä vantaalla.
   
  #41
 17. ccavalier

  ccavalier Vieras

  Meillä menee tänään 5 vuotias cavalier hampaan poistoon.heiluvista Etuhampaista on kyse (luultavasti 2-4, )niin onko kellään hinta kokemuksia? ( ollaan menossa tikkiin Helsingissä)
   
  #42
 18. ccavalier

  ccavalier Vieras

  Meillä menee tänään 5 vuotias cavalier hampaan poistoon.heiluvista Etuhampaista on kyse (luultavasti 2-4, )niin onko kellään hinta kokemuksia? ( ollaan menossa tikkiin Helsingissä)
   
  #43
 19. Pinnimimmi

  Pinnimimmi Vieras

  Meillä: 4,5kg painavan, 1v koiran pentukulmahampaanpoisto maksoi 122€. Kannelmäen A:lla alkava eläinlääkärikeskus, juuri äsken. Operaatio kokonaisuudessaan ( herääminen mukaan luettuna ) kesti n. pari tuntia. Kiva paikka, suosittelen.
   
  #44

Jaa tämä sivu