paras 6 munan kakkupohja ohjeesi!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja tarvii, 07.05.2008.

  1. tarvii

    tarvii Vieras

    Kiitos!
     
    #1
  2. Otsoemo

    Otsoemo Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    15.04.2008
    Viestejä:
    2 044
    Saadut tykkäykset:
    0
    mie oon kuullu tämmösen joskus, että: 6 munaa 3dl sokeria ja 3dl vehnäjauhoja, yksi tl leivinjauhetta

     
    #2
  3. muumuu

    muumuu Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    3 349
    Saadut tykkäykset:
    0
    6 kananmunaa 3dl sokeria 3dl vehnäjauhoja 2tl leivinjauhoja, vaahdota sokeri ja munat, kääntele joukkoon vehnäjauhot johon sek. leivinj. Kaada voideltuun korppujauhotettuun vuokaan paista kypsäksi 175 asteessa n puol tuntii :D
     
    #3
  4. weballergy

    weballergy Vieras

    Korvaa osa vehnäjauhoista perunajauhoilla, tulee paljon parempi.
     
    #4
  5. mä

    Vieras

    laita lasiin munat, sitten saman verran sokeria ja jauhoja, niin että samanlaiset lasit ovat yhtäverran täynnä.
     
    #5
  6. no

    no Vieras

    6 munaa, 2,5 dl sokeria, 2,5 dl vehnäjauhoja, 1,5 dl perunajauhoja, 1,5 tl leivinjauhetta.

    PARAS :)
     
    #6
  7. Villi viisikko

    Villi viisikko Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    04.12.2006
    Viestejä:
    3 360
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin minäkin aina teen :D
     
    #7
  8. piirpau

    piirpau Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    06.11.2007
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    siis nimenomaan täytekakku, muta kulkee meillä sienikakun nimellä...
    6 munaa, 3 kahvikupillista sokeria --> vatkataan valkoiseksi vaahdoksi, lisätään 9 rkl kiehutettua kuumaa vettä, seuraavaksi varovasti puukauhalla lisäten (tai pienimmällä teholla monitoimikoneella) 3 kahvikupillista vehnäjauhoja+ 3tl leivinj.
    175astetta reilu tunti
    JA ONNISTUU AINA :)
     
    #8
  9. vieras

    vieras Vieras

    Minäkin. Ja ehdottomasti paras!!
     
    #9
  10. mökin muija

    mökin muija Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    02.06.2007
    Viestejä:
    2 605
    Saadut tykkäykset:
    0
    6 kananmunaa + 5 dl sokeria vatkaa vaahdoksi, 2 dl lämmintä vettä, 6 dl vehnäjauhoja + 3 tl leivinjauhetta, lisää vaahtoon vuorotellen vettä ja vehnäjauho+leivinjauheseosta. Voi siis päästää ihan sähkövatkaimella sekaisin,ei tartte varovasti sekoitella =) . Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista n, 190 astetta n. 40 min tai siis siihen asti että kakku on kypsää.
    Tällä ohjeella onnistuu kakkupohja, ainakin mulla ;)
     
    #10
  11. Täydellinen Nainen

    Täydellinen Nainen Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    05.08.2007
    Viestejä:
    2 556
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin myös, paitsi et laitan vielä 2tl leivinjauhetta, ja jauhoista osa on vehnäjauhoja ja osa perunajauhoja
     
    #11
  12. risotto

    risotto Vieras

    Oli kyllä hyvä pohja. Kiitos!
     
    #12
  13. Blue Rush

    Blue Rush Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    10 065
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan kaiken kokoiset pohjat teen tuolla lasi tekniikalla.
    Tuo sienipohja on myös hyvä, mutta lasitekniikka tuntuu omalta =)
    Isot pohjat paistan 150asteessa ja pienemmät ( 2- 6m ) 175`
     
    #13
  14. seppo

    seppo Vieras

     
    #14
  15. vieras

    vieras Vieras

    paras kakkupohja tulee sunnuntain gluteenittomista jauhoista.
     
    #15
  16. asdfghjklöä

    asdfghjklöä Vieras

     
    #16
  17. scatman

    scatman Vieras

    ei oo aikoja:(
     
    #17

Jaa tämä sivu