PORSAAN SISÄFILE

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja nolo, 21.09.2007.

  1. nolo

    nolo Vieras

    Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
     
    #1
  2. flea

    flea Jäsen

    Rekisteröitynyt:
    11.09.2004
    Viestejä:
    359
    Saadut tykkäykset:
    0
    mä laittasin vaan paistomittarin kiinni ja uuniin... lisukkeet sit mitä haluaa.
     
    #2
  3. sisukasmami

    sisukasmami Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    6 918
    Saadut tykkäykset:
    0
    mahto olla kallis pala :p ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, nams :p
     
    #3
  4. nolo

    nolo Vieras

    entä jos paistan kokonaisena uunissa niin missä asteessa ja kuinka kauna ?
     
    #4
  5. sisukasmami

    sisukasmami Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    6 918
    Saadut tykkäykset:
    0
    kannattaa rusketus ottaa lihaa pannulla, uuni n.150 ja folioon kannattaa kääriä fileen ja sen pitää olla uuniissa n.2.2,5h.
     
    #5
  6. Terveisiä maalta

    Terveisiä maalta Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.07.2004
    Viestejä:
    8 050
    Saadut tykkäykset:
    0
  7. Vieras

    Vieras Vieras

    Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestä
     
    #7
  8. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä teen perhosleikkeita, eli viipaloin, ruskistan pannulla värin pintaan ja laitan uuniin tai sitten haudutan pannulla loppuun, maustan musta-ja viherpippurilla ja suolalla. ei muuten ollu kallista, kävin mammuttimarkkinoilla ostamassa kilon palan 5.95/kg :D
     
    #8
  9. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sorry lukuvirhe, puhuttiinkin sisäfileestä... mun pala oli vain ulkofilettä :ashamed:

     
    #9
  10. tintti

    tintti Vieras

    et perhosleikkeet tehdän kyllä ulkofileestä. siihen toi hintakin täsmää. sisäfile maksaan. 9.95 kg

     
    #10
  11. Nyynä

    Nyynä Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    30.10.2006
    Viestejä:
    32 451
    Saadut tykkäykset:
    1
    eiks tää ketju ollu jo täällä??? eli siis joku aiemmin kyseli että mitä tehdä porsaan sisäfileestä? montako kertaa näitä oikeesti pitää kysellä päivän aikana?

    ja ap: siinä pakkauksessa kyllä lukee (jos on siis valmiiksipakattu) että missä asteessa se paistetaan ja kuinka kauan.... mutta suuntaa antava on että 1 tunti per kilo ja noin 175 asteessa. laita paistomittari kiinni paksuimpaan kohtaan jos et osaa muuten arvioida. ;)
     
    #11
  12. sisukasmami

    sisukasmami Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    6 918
    Saadut tykkäykset:
    0
    minkä firman lihaa on? kyllä sisäfile maksaa enemmän kuin 10e :whistle:

     
    #12
  13. Nyynä

    Nyynä Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    30.10.2006
    Viestejä:
    32 451
    Saadut tykkäykset:
    1
    monesti porsaan sisäfilettä myydään tuossa lähiprismassa hintaan 7,99 per 800 g... ja ihan on joko atriaa tai snellmania... :whistle:
     
    #13
  14. sisukasmami

    sisukasmami Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    6 918
    Saadut tykkäykset:
    0
    mutta sisäfileitähän on erikokoisia? atrialta ei nuon halvalla saa sisäfilettä....
     
    #14
  15. vieras

    vieras Vieras

    Possun sisäfile ei ole toisiaankaan kauhian kallista. Naudan sisäfileen kilohinta on yleensä 17 eurosta ylöspäin per kilo.
     
    #15
  16. Vieras

    Vieras Vieras

    Leikkaat lihasta n.1,5cm paksuisia siivuja ja paistat pannulla voissa joko kypsiksi tai mediumiksi makusi mukaan.Paistetun siivun päälle maustevoi viipale..Lisukkeeksi valkosipuliperunoita tai vaikka ranskalaisia ja salaattia.On niin hyvää että vaikee mennä sanomaan mitään yhtä hyvää!!!
     
    #16
  17. Vieras

    Vieras Vieras


    Atrian ja hk.n
     
    #17
  18. pakko tähön kommentoida, et possuu paistetaan kyllä AINA kypsäksi asti, ei mediumiksi
     
    #18
  19. vieras

    vieras Vieras

    tollanen pötkö possun sisäfilettä..oon tehnyt näin: uuniin 40 minsaksi alatasolle, 175 asteessa. valmista ja maukasta tulee!
     
    #19
  20. Sama vieras

    Sama vieras Vieras

    Joo nyt vasta huomasin että tämä olikin possua.Sen valmistuksesta en tiedä yhtään mitään kun en ole ikinä edes maistanut...
     
    #20

Jaa tämä sivu