Puolukka survos

Viestiketju alueella 'Ruokavinkit' , aloittaja SmileX, 16.09.2004.

  1. SmileX

    SmileX Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    25.05.2004
    Viestejä:
    1 600
    Saadut tykkäykset:
    0
    ihanko sellaisenaan survotte ja säilötte vai laitatteko siihen sokeria tms mukaan??

    Jos tästä menisi muutaman kipollisen puolukkaa käsin poimimaanja tekisi pikkasen puolukkahilloa talveksi.
     
    #1
  2. Telle

    Telle Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    31.05.2004
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä yleensä keitän hillosokerilla hilloks. Anoppi taas puolestaan vaan survoo ja laittaa sokeria joukkoon.
     
    #2
  3. mä keitän kans hillosokerilla tai sitten jos on vähän puolikypsiä joukossa niin tavallisella sokerillakin tulee hyytelöä.
     
    #3
  4. mie

    mie Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    13.06.2004
    Viestejä:
    1 955
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on tämmöinen äidiltäni saama ohje ja tästä tykätään meillä kovasti.
    omena-puolukkahillo

    5 dl puolukoita
    5 dl omenia (kuutioina)
    0,5 dl vettä
    nuo kattilaan ja keitä 10 min. Lisää sokeria n. 2,25dl ja keitä 10 min.
     
    #4
  5. yksi

    yksi Vieras

    Puolukka muuten kannattaa survoa perinteisellä perunanuijalla, jos aikoo säilyttää sen pakastamatta. Sauvasekoittimella tai vastaavalla laitteella tulee ilmaan joukkoon, eikä se säily.
     
    #5
  6. HentunLiisa

    HentunLiisa Vieras

    \
    ja kun suojaa sosenuijan pakastepussilla niin ei värjäydy ja on helppo pestä ;)
     
    #6

Jaa tämä sivu