The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
IhQ
Kävi vieraat tänään, omat vanhemmat, veli ja mummo ja sainkin ihania lahjoja. Ystävyys-nimisen muumikannun, Yves rocherin "luontoystävällisen" shampoon ja suihkusaippuan+pesupuffin, vai mikä se on nimeltään? Veli laittoi miulle eilen jo skypen kautta lahjaks uuden itsetekemänsä biisin, yllätyn aina miten kaunis ääni sillä on ja muuntuu monenlaiseen.
Huomenna sit vien keksejä töihin.
Ounou, vanheneminen kolkuttaa jo 4 tunnin päässä :( Pääseeköhän sitä aamulla ees sängystä ylös..? Jos minuu ei näy niin voi olla että en.
 
Huoment!

Sitä vaan jä pohtimaan, että minkä takia ojku täti kuvittelee, että pienen sidetaitoksen paikallaan pysyminen vaatii noin kahdeksan metriä teippiä ja toisen mielestä se pysyy parilla pikkupätkällä.

Onneks ei oo käsikarvoja.
 
Päivää kettinkiin.

Käteni ovat nyt 10 senttiä pidemmät kuin aamulla. Taannoin mainitsemani kirjoja kerännyt rouva nimittäin soitti aamulla ja kysyi, että ehtisinkö tänään piipahtaa varastollaan...

... matkaan lähti neljä täyttä muovikassillista varovasti arvioiden vähintään 10 kg/kassi.
En kummemmin viitti luetteloida, mut Topeliuksen koko tuotanto nahkaselkäisinä ja osin Koivun ja Edelfeltin kuvittamina... ja sit Runebergia, Shakespearen draamoja ja Sir Anthony Eden (Englannin ulko- ja pääministeri kylmän sodan aikaan) muistelmat... niin ja Paasikiven puheet istuvat Kekkoskokoelmani viereen kuin valetut ja Anni Swanin saduille löytyy aina käyttöä.

Onneksi en ole urheilun ystävä. Pelkästään olympia- aiheisia teoksia oli varmasti pakettiautollinen. Tai jos olisin intohimoinen taidehistorian ystävä, niin kaks pakettiautollista, mut onneksi en osaa Italiaakaan.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä