The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Mitähän huomenna?

Isä soitti, tulee hakemaan mut huomenna aamupäivällä sinne syömään.
Äijän tuntien se tarvii apua taas johonkin hommaan, eikä selkä ole vieläkään täysin toipunut edellisistäkään
Onko ihan varmaa, että meillä ei ole sama isäukko?
Jokseenkin aina kun hän soittaa niin sapuskan/kahvin lisäksi on tiedossa joku "kevyt" pikkuhomma.

Ei sillä ettenkö isäukkoa mielelläni auttais.

Mut jos tuo joskus oppis soittamaan siinä vaiheessa kun homma juolahtaa mieleen eikä vasta sitten kun pitää alkaa paikkaamaan vahinkoja.
 
Tossa kun Lispetti laittoi Laila Kinnusta niin se ei ollu sattumaa. Lispetti hyvin tietää, että Laila Kinnunen on mun (ja monen muun) mielestä niitä tähtiä joita syntyy ehkä kerran vuosisadassa. Kohtalonsa vaan oli hirveen surullinen.

Sama pätee Olavi Virtaan. Jos hän olis osannut englantia niin maailma olis kysynyt, että "who the f*ck is Frank Sinatra?"
Sama surullinen kohtalo kuin Lailalla ja surullisemmaksi sen tekee se, että kuoli just kun hänelle oli myönnetty suomen ensimmäinen taiteilijaeläke ehtimättä nostaa sitä penniäkään.

Samoin kuin Ellu laittoi Baddingia sanoen, että hällä oli taito purra tunteisiin. Niin oli. Herkkä sielu osaa tehdä herkkiä lauluja. Sillä vaan ei elä joten menestyksestään huolimatta joutui hakemaan leipärahoja postinlajittelukeskuksesta, silloin kun postissa vielä oli töitä tarjolla. Pärjätäkseen sen herkän sielun pitäisi olla perhanan paksunahkainen ja kovapintainen. Ja se on perhanan vaikea yhtälö.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä