voiko omenahilloon käyttää tavallista sokeria hillosokerin sijaan?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "hmm", 22.09.2010.

  1. "hmm"

    "hmm" Vieras

    mikä on mittasuhde?
     
    #1
  2. hr

    hr Vieras

    voi.. maista niin tiedät mittasuhteen.
     
    #2
  3. oioioi

    oioioi Vieras

    ei hyvä ihminen kannata sokerilla pilata omia soseita!!!! Älä laita vettä siihen, niin eitarvitse lisätä, vain pieni loraus ja haihduta hiljaisesti keittäen liika neste pois, sillee tulee paras hillo:)
     
    #3
  4. "vieras"

    "vieras" Vieras

    no voi, millä sä luulet että ennen tehtiin hillot?? ei tollasia hillosokereita kauaa ole ollu...
     
    #4
  5. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?
     
    #5
  6. huhh

    huhh Vieras

    no ei ainakaan sitä hillosokeria ikinä missä on karrageenilevää, sehän aiheuttaa tulehdusta! Googlaa tobacmann ja carrageenan
     
    #6
  7. marttaliinatar

    marttaliinatar Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    19.09.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    [QUOTE="vieras";22084112]Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?[/QUOTE]

    Omatekoinen sokerilla tehty hillo säilyy jääkaapissa noin viikon. Homehtuu tosi herkästi. Kannattaa pakastaa pienissä erissä.
     
    #7
  8. Huom harmaana

    Huom harmaana Vieras

    [QUOTE="vieras";22084112]Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?[/QUOTE]

    Kyllä se vakuumissa vuoden säilyy ilman säilöntäaineitakin. En käytä koskaan hillosokeria, vaan ihan tavallista.
     
    #8
  9. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Kiitos!
     
    #9
  10. Huom harmaana

    Huom harmaana Vieras

    Et ole sitten kuullut umpioinnista? Ei se missään rasiassa kauempaa säily, mutta kunnolla säilöttynä kyllä.
     
    #10
  11. Nalkuttava Talonmies

    Nalkuttava Talonmies Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    28 309
    Saadut tykkäykset:
    0
    sokerin lisäksi hillosokerissa on pektiiniä, mikä auttaa hyytymiseen. Mutta ilmankin varmasti pärjää.
     
    #11

Jaa tämä sivu