Voiko smetanan korvata ranskankermalla?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Rieputarallaa, 13.03.2012.

  1. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kertokaatten, minua kokimmat. Kiitos :).
     
    #1
  2. MarieHos

    MarieHos Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    7 391
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksei voisi :)
     
    #2
  3. Lentokala

    Lentokala Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    12.02.2005
    Viestejä:
    13 698
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi ihan hyvin.
     
    #3
  4. "minttu"

    "minttu" Vieras

    Voi. Ranskankerma vain on vähän vähemmän rasvaista, mutta eipä se haittaa.
     
    #4
  5. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä :D. Mietin, että onko niiden maku yhtään samalta planeetalta... enkä saa nyt millään päähäni, miltä smetana maistuu.
     
    #5
  6. "..."

    "..." Vieras

    Smetana on maultaan happamampaa, kuin ranskankerma. Mitä ruokaa teet? Jos tuote tulee ruokaan sellaisenaan (blinin, keiton päälle) maulla on väliä. Ei tietysti estä kuitenkaan tekemästä.
     
    #6
  7. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    [QUOTE="...";25869921]Smetana on maultaan happamampaa, kuin ranskankerma. Mitä ruokaa teet? Jos tuote tulee ruokaan sellaisenaan (blinin, keiton päälle) maulla on väliä. Ei tietysti estä kuitenkaan tekemästä.[/QUOTE]

    Uunikalaa ajattelin. Kaapissa on yksi purkki ranskankermaa, sen saisi kätevästi pois... ohjeessa vaan on smetanaa.
     
    #7
  8. "..."

    "..." Vieras

    Maku on hieman eri tosiaan, mutta en usko tuossa haittaavan. Uunikala on herkkua! :)
     
    #8
  9. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Voit korvata. Ovat hyvin lähellä toisiaan, smetana vain vähän rasvaisempaa. Molemmat sopivat sosekeittojen päälle yms. En keksi yhtään ruokaa, missä olisi EHDOTTOMASTI käytettävä jompaakumpaa, eikä sitä voisi korvata toisella.
     
    #9
  10. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nonni! Näin ajattelinkin :). Huomenna fisu uuniin :p

    Kiitos :)!
     
    #10
  11. "..."

    "..." Vieras

    [QUOTE="vieras";25869965]Voit korvata. Ovat hyvin lähellä toisiaan, smetana vain vähän rasvaisempaa. Molemmat sopivat sosekeittojen päälle yms. En keksi yhtään ruokaa, missä olisi EHDOTTOMASTI käytettävä jompaakumpaa, eikä sitä voisi korvata toisella.[/QUOTE]

    Venäläinen suolakurkku, hunaja, smetana. Blinit. Borschkeitto. :)
     
    #11
  12. ansarikukka

    ansarikukka Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    09.06.2011
    Viestejä:
    7 108
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, harvemmin tulee uunikalan kanssa kytättyä, että kumpaa sen päälle pistää.
     
    #12

Jaa tämä sivu