Voileipäkakun kuorrutus?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 06.06.2007.

  1. vieras

    vieras Vieras

    Ajattelni laittaa maustamatonta tuorejuustoa ja majoneesia, paljonkonkohan pitää olla kumpaakin että riittää kuorrutteeseen?
     
    #1
  2. Purppura

    Purppura Vieras

    Olen yleensä laittanut sulatejuustoa mitä hiukan kermaviilillä ja majoneesilla notkistan. Joskus kokeilin tuota tuorejuustoa mutta siitä ei tullut hyvä, hankalaa levittää eikä tule sellaista kiiltävää kun sulatejuustosta. Väliin taas laitan aina tuorejuustoa.
     
    #2
  3. vieras

    vieras Vieras

    Eli kannattee ennemmin tehdä sulatejuustosta, paljonko sitä pitää sitten olla? käykö ihna mikä vaan sultejuusto?
     
    #3
  4. mintsu

    mintsu Jäsen

    Rekisteröitynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    voi mitä mä olisinkaan valmis tekemään hyvästä voileipäkakusta :p
     
    #4
  5. vieras

    vieras Vieras

    purppura, voisitko kertoa myös mitä yleensä väliin laitat? olen tekemässä kinkkukakkua.
     
    #5
  6. Purppura

    Purppura Vieras

    Eli laitan väliin peiniä kinkkukuutioita, suolakurkkukuutioita, tuorejuustoa( yleensä ruohosipuli), majoneesia, vähän kermaviiliä. Joskus saatan laittaa maksamakkaraa sinne tahnaan. Noita määriä en osaa sanoa muuta kuin, että jos laittaa kaksi purkkia tuorejuustoa, puoli putkiloa majoneesia ja muutama lusikallinen kermaviiliä ja kinkkua ja kurkkua oman maun mukaan niin siitä riittää isoon kakkuun. Ruohosipuli on kanssa tosi hyvää kinkkukaakun väliin.
     
    #6
  7. Purppura

    Purppura Vieras

    Ja toi päällinen niin siihen käy ihan mikä vaan sulatejuusto ja laitat yhteen purkkiin noin puolen putkiloa majoneesia ja muutama lusikallinen kermaviiliä.
     
    #7
  8. vieras

    vieras Vieras

    Kiitos! Eiköhän noilla ohjeilla jo jonkulainen kakku synny :) ikinä en oo voileipäkakkua tehny ja nyt pitäisi juhliin tehdä.
     
    #8

Jaa tämä sivu