Ainutlaatuinen arki - Hero Header

Joulukalenterin luukut aukeavat

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Piristysruiske ja varma merkki keväästä ovat olleet Helsingin Messukeskuksessa vietetty viikonloppu Lapsimessujen merkeissä. Viime maaliskuussa saimme tiedon messujen peruuntumisesta koronan vuoksi ja aloimme heti ideoida mitä voisimme perinteisen messuilun tilalle keksiä. Ainulla Facebook perustettiin jo vuonna 2009 hetken inspiraatiosta hiljaisena heinäkuun päivänä ja tätä some-yhteisöä olemme paitsi kehittäneet myös toisaalta varjelleet liian suurilta muutoksilta tämän reilun 10-vuoden ajan.

Tilanteessa, jossa niin moni kiva ja tärkeä asia peruuntui niin meillä kuin seuraajillammekin tuntui varsin luontevalta siirtää lapsimessut pienoiskoossa someen. Näin syntyi fb-ryhmä Lapsimessutonline2020. Varsin nopeasti löysimme messuille mukaan meille tuttuja yhteistyökumppaneita tuottamaan sisältöä ja olemme niin iloisia kertoessamme, että messut toteutetaan tavallaan tässä ryhmässä myös nyt joulukuussa. Tällä kertaa  joulukalenterin merkeissä!

Ainu joulukalenterissa avautuu 1-24.12. joka päivä uusi luukku, jonka sisältä voi löytyä tarjousetu, kilpailu tai vaikka liikunnallinen live-lähetys! Toivomme kovasti, että kalenteri osaltaan tuo siihen osallistuville hyvää mieltä ja joulun odotusta. Kalenteriin voit osallistua ilmaan ryhmään liittymistäkin, mutta toki ryhmään liittymällä ei yksikään luukku jää vahingossa huomaamatta! Ryhmän löydät täältä!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi