Odottaja tai pienen vauvan vanhempi, hae mukaan Ainu-perheeksi!

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Lähes päivittäin mietimme Ainu-tiimin kanssa kysymyksiä: Kenelle Ainu-tuotteita tehdään, mitä ominaisuuksia tuotteilta toivotaan ja miten voimme näihin toiveisiin vastata. Hyvin tärkeänä osana tätä on pienten lasten vanhemmilta  saatu palaute, joka on meille korvaamattoman arvokasta. Viime blogissa pyysimme teiltä Ainu ihonhoitoon liittyviä tuotetoiveita ja ensi viikolla lähdemme pohtimaan mitä ja miten niitä olisi mahdollista lähteä toteuttamaan. Kurkkaa myös blogin lopusta hakumme Ainu-perheeksi!

Turvallisia ja vastuullisia Ainu-tuotteita

Teimme vuoden alussa somen kautta kyselyn lastentarvikkeiden käyttöön liittyen ja siellä vastuullisuuteen liittyvissä vastauksissa korostui juurikin tuotteiden turvallisuus useammastakin eri näkökulmasta: ”Luotettavuutta, kotimaisuus/tulee läheltä. Tuotteet on tehty vastuullisesti ja kestämään hyvin, jottei tarvitse koko ajan olla ostamassa uusia rikkinäisten tilalle. Pitkäikäisyyttä.” Tähän vastaukseen kiteytyy hyvin meidän arvomaailmamme, jota pyrimme noudattamaan ja näistä asioista Ainu-tuotteet hyvin myös tunnetaan. Voimme olla varsin tyytyväisiä jo nyt tehtyyn työhön, mutta toisaalta aina voi tavoitella vielä parempia ja innovatiivisempia tuotteita.

Meille Ainu-tuotteiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja tämä on meillä se kaikista merkittävin tekijä, kun valitsemme tai kehitämme uusia tuotteita tuotemerkin alle. Esimerkiksi Ainu MAM-tutit testataan 40:llä erilaisella testillä ennen kuin ne vapautetaan myyntiin. MAM pullojen on läpäistävä 28 erilaista testiä. Yrityksellä on myös oma tutkimusosasto, ja se tekee tuotteidensa kehityksessä tiivistä yhteistyötä lääketieteellisten asiantuntijoiden ja vanhempien kanssa. Lisäksi mittava seurantajärjestelmä tarjoaa kaikki tiedot tuotteista vuosien ajan (lisää MAM:in saamasta turvallisuuspalkinnosta voit lukea https://www.ainu.fi/mam-sai-eun-tuoteturvallisuuspalkinnon-ensimmaisten-joukossa/). Tuotteen ostajalle tämä näkyy kestävänä ja laadukkaana tuotteena, tuotepakkauksena, jossa kerrotaan selkeästi mitä ainesosia tuote sisältää, missä tuote on valmistettu ja mitä ominaisuuksia tuotteella on sekä tuotteen käyttöohjeena.

Loistavia ideoita, kriittistä palautetta ja käyttökokemuksia

Viime vuonna meillä oli aivan mahtava Ainu-perhe -ryhmä. Ryhmän perheet saivat vauvoilleen testattavaksi niin valmiita tuotteita kuin vasta testausvaiheen loppupuolella olevia tuotteita. Heidän kanssaan käyty avoin vuorovaikutus vei meitä eteenpäin Ainun kehittämistyössä. Saamamme palautteen mukaan myös perheet olivat tässä innolla mukana ja he kokivat saaneensa yhteistyöstä myös iloa ja sisältöä vauva-arkeensa. Ryhmä toimi suljettuna Facebook-ryhmänä, jossa me Ainu-neuvojat olimme mukana ns. ylläpitäjien roolissa. Usein meidän työksemme jäi vain ihastella perheiltä saatuja kommentteja ja ryhmässä jaettuja vinkkejä erilaisiin vauva-ajan pulmatilanteisiin. Tämä kokemusten ja tuen jakaminen oli meillä tavoitteena, kun ryhmä perustettiin ja täytyy sanoa, että porukka oli niin mahtavaa, että tämä tavoite kyllä ylittyi ja yllätti meidät moneen kertaan. Kiitokset vielä tätäkin kautta osallistuneille, jos tämän jutun luette!

Hae mukaan Ainu-perheeksi!

Ainu-perheiden vauvoista on nyt kasvanut jo taaperoita ja leikki-ikäisiä. On siis aika etsiä meille uusia tuotetestaajia ja muodostaa uusi Ainu-perhe. Jos sinulla on nyt 1-3 kuukauden ikäinen vauva tai laskettu aika helmi-huhtikuussa niin voitte olla etsimämme perhe! Ryhmä toimii tälläkin kertaa suljettuna fb-ryhmänä ja testaajilta toivotaan paitsi aktiivista keskusteluun osallistumista myös kuvausintoa. Hae mukaan kertomalla hieman omasta perheestäsi ja minkä ikäinen vauva perheessä on tai koska vauvan laskettu aika on. Hakuaika päättyy 7.3.2021 ja olemme yhteystietonsa meille jättäneisiin yhteydessä maaliskuun aikana.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

 

Kommentit

546 kommenttia

Hei! Täältä löytyisi innostusta ja energiaa ainu-perheeksi 🙏🏻 Minä 24v, tytöt pian 5v ja 2,5v ja poika 2kk, yksin asun heidän kanssa ❤️ Valokuvaaminen ollut aina lähellä sydäntä 📸

Meidän perhe sopisi erinomaisesti Ainuperheeksi, ai miksikö? Meillä on kolmas lapsi tulossa nyt maalis-huhtikuun taitteessa. Tämän lisäksi meillä on juuri 1v täyttänyt poika ja 3v tyttö vauhdittamassa arkea, joten kommentteja ja kokemuksia saa kolmen edestä myös syntyvän pikkumiehen hoitajien lisäksi. Kamera pysyy hyvin kädessä ja sisällöntuotantoa mielelläni teen. Kuitenkin kultaakin kalliimpaa olisi vertaistuki ja muiden lapsiperheiden kokemukset. Etenkin arjen haasteiden helpottaminen ja vinkit vauva-arkeen ovat toivottuja ja toivottavasti itsekin voisin olla vertaistukena jollekin muulle vauva-arjessa tallustavalle.

Meidän perheeseemme kuuluu tänä vuonna 30-vuotta täyttävät äiti ja isä, sekä tytöt 7-v ja 2-v. Perheluku kasvaa pian yhdellä, sillä pikkuveljen laskettuaika on 2.3.21.

Meidän perheeseen kuuluu itseni lisäksi mieheni sekä meidän kaksi poikaa; 3v sekä viiden viikon ikäinen vauva. Meidän perheessä tykätään aktiivisesta arjesta. Testaisimme mielellämme tuotteita.

Hei,
Olisi hienoa päästä testaamaan tuotteita tulevan vauvan kanssa. Esikoisen kanssa jo ollut käytössä monet tuotteet tuteista tuttipulloihin muutama vuosi sitten. Nyt tulevan vauvan laskettu aika 31.3.2021.

Olisin kiinnostunut Ainu perheeksi! Minulla on 8.3.21 laskettu aika ja olisi kiva päästä testaamaan tuotteita! 🙂 Meillä on ennestään 2,5-vuotias tyttö ja nyt saamme pojan ja hauska olisi testata kuopuksella uusia tuotteita, jos löytyisi toimivia ratkaisuja arkea helpottamaan.

Hei
Olisipa mukava päästä testaamaan tuotteita ja jakamaan käyttökokemuksia niistä. Moni asia on varmasti muuttunut tuotteissa tässä 18vuoden aikana. Minulla on 5lasta, joista vanhin on jo 18v ja nuorin syntyi 3.1.2021.

Esikoisen LA 13.3. Tuotetestaus kiinnostaa, koska esikoisen kanssa ollaan vielä aika ulalla monesta vauvajutusta 🤭 Eli nyt olisi tarjolla ihan noviisitestaajia 😂

Ainu perheeseen olisi ihana päästä mukaan. Meillä on laskettuaika 29.3 ja ennestään kotoa löytyy vilkas 4-vuotias, tuleva isosisko. Perheen isä kulkee reissutyössä ja olemme lasten kanssa joka toinen viikko keskenään kotona, joten kaikki vauva-arkea helpottavat ratkaisut olisi enemmän kuin tervetulleita. Kamerakin pysyy kädessä ja sosiaalisenmedian tilit on lähinnä lapsiarkea täynnä. 😁

Täällä kiinnostuneita testaajia! Meillä 3.5kk (joten ikä on kyllä vähän yläkanttiin) vauva ja hänen siskonsa 3v.
Olemme innokkaita testaamaan uusia tuotteita ja jakamaan kokemuksia niistä 😍

Heippa!

Olisimme kiinnostuneita hakemaan mukaan Ainu-perheeksi. Esikoinen on 6v tyttö ja vauvan laskettu aika on 25.2❤️. Olemme erittäin kiinnostuneita testaamaan ainun tuotteita kuopuksella, esikoisella niitä oli paljon käytössä ja todettiin jo silloin loistaviksi!🤩

Olen nyt vajaan kolmen viikon ikäisen tyttövauvan äiti. Perheeseemme kuuluu lisäksi työssäkäyvä isä, kaksi isompaa tyttöä, tokaluokkainen ja eskarilainen sekä iso koira. Vauva-arki on omalla tavallaan tuttua vaikkakin hieman jo etäistä ja tällä kertaa myös omalla tavallaan erilaista kun saa keskittyä vauvaan arkisin ihan rauhassa. Ja toisaalta viikonloput on meillä aika vilkkaita.

Täällä kirjoittelee 22 v 3kk ikäisen tytön äiti. Perheeseemme kuuluu 3kk ikäinen tyttö, äiti ja isä.

Meistä tuli perhe vuodenvaihteessa, kun esikoistyttömme syntyi 2.1. Itse olemme 36- ja 30-vuotiaita. Ainu tuotteita olemmekin jo testailleet tuttipullon, tuttien ja pesutuotteiden merkeissä ja hyvien kokemuksiemme pohjalta olemme ehdottomasti kiinnostuneet Ainu-perheenä toimimisesta. Harrastamme aktiivisesti retkeilyä ja kuvaan mielelläni ja toivomme, että harrastus jatkuu aktiivisena myös vauvan myötä. Toivommekin löytävämme tuotteita, jotka kulkevat helposti retkillä mukana.

Perheeseemme odotetaan uutta vauvaa hetkenä minä hyvänsä, lasketun ajan ollessa 23.2.2021. Ennestään meillä on 4 vuotias, jonka kanssa Ainut tuotteita on tullut käytettyä jonkin verran. Nyt olisi ihana uuden tulokkaan kanssa päästä testaamaan Ainu-tuotteita ja jakaa ideoita ja kommentteja tuotteista sekä saada myös kuulla muiden mielipiteitä ja vinkkejä Ainuista vauva-arjen keskellä.

Hei, Meillä esikoisemme laskettuaika on äitienpäivänä 9.5.2021, eli ihan ei huhtikuisiin kuuluta. Asutaan luonnonhelmassa suurella puistomaisella tontilla omakotitalossa ja järjestelmäkamera pysyy kädessä. Tontiltamme löytyy kuvausrekvisiittaa omasta takaa, sekä reissaamme asuntovaunulla, joten tuotteet pääsisivät testiin myös reissussa. Olisin todella kiinnostunut testaamaan Ainu- tuotteita 🙂

Mielellämme lähtisimme testaajiksi😍
Odotan esikoista, ja laskettu aika on 4.3.21. Tuotteet, sekä ryhmän vinkit, kokemukset ja vertaistuki kiinnostavat☺️

Odotan perheemme esikoista saapuvaksi maaliskuun alussa. Perheeseemme tulee siis kuulumaan isä, äiti ja pieni prinsessa. Olisimme oiva perhe tutustumaan ja testaamaan, sillä kaikki on uutta. Mieheni rakastaa myös valokuvaamista, joten kuvia varmasti tulisi paljon tarjolle.

Olen esikoista odottava, vauvojen kanssa sairaalassa työskentelevä äiti. Vauvamme laskettu aika on helmi-maaliskuun vaihteessa. Yhdessä pikkuista kanssani odottaa innokas tuleva isi.

Täällä yksi otollinen perhe Ainu testaajaksi . Meitä nyt 2aikuista ja 2 lasta ja kolmannen laskettu aika 25.2. Edelliset lapset 16 ja 2v.

Odotamme avopuolison kanssa ensimmäistä yhteistä lasta, tyttövauva jolla laskettu aika 15.4. Miehellä ennestään kaksi lasta, tyttö 5v ja poika 6,5v, eli minun bonuslapset jotka asuvat kanssamme noin puolet ajasta. Perheessä myös pari koiraa, eli kokoaikainen mopsi ja lasten kanssa kulkeva shih-tzu. Kaikki vauvajutut ovat minulle uusia (paitsi sisarustenlasten kautta tutuksi tulleet jutut) joten olisi ihana päästä testaamaan uusia tuotteita vauvan kanssa ja sitä paitsi saada vertaistukea Ainu-perheestä. Otan todella mielelläni kuvia ja jaan kokemuksiani sosiaalisessa mediassa, sekä Ainu-perheen kesken että omilla sivuillani. Odotan innolla kaikkea mitä vauva tuo tullessaan!

Heippa!

Olisi mukavaa päästä testailemaan tuotteita 3 viikkoisen (syntynyt 20.1.21) kanssa. Meiltä löytyy poika vauvan lisäksi 2 vuotias tyttö, me vanhemmat ja musta labbis. Tykkään kuvailla lapsia ja luontoa varsinkin silloin kun valoa riittää!

Ei ihan mahduta tuohon aikahaarukkaan, mutta esikoisen laskettu aika on kesällä ja ehdottomasti olisin kiinnostunut! Käytän aktiivisesti sosiaalista mediaa ja näin ensikertalaiselle valinnanvaraa tuntuu vauvatarvikkeissa olevan hämmentymiseen saakka 😅

Täällä ilmoittautuu kaksikielinen perhe Itäiseltä Uudeltamaalta mukaan testaajiksi. Olemme kolmenkympin paremmalla puolella olevat vanhemmat, esikoistyttö 2v2kk ja kuopustyttö 2.5kk. Lisäksi ”Empun farmilla” asuu kanoja, kissa ja kaksi koiraa. Vietämme rauhallista maalaiselämää lapsuudenkodissani, mökkeilemme ja kotoilemme paljon.
Sydäntäni lähellä on omavaraisuus, kiertotalous ja kotimaisuus niin ruuassa kuin muissakin tuotteissa. Asumme pienellä paikkakunnalla, jossa yhteisöllisyys ja naapurin auttaminen tulevat selkärangasta. Näitä ominaisuuksia tarvitsee varmasti myös Ainu-perheeksi pääsevät.
Och samma på svenska 😉

Perheemme koostuu vanhemmista ja kolmevuotiaasta sekä täydentyy maaliskuun alussa neljännellä perheenjäsenellä. Esikoisen vauva-ajalta erityisesti Mam-tutit olivat ainoita ja oikeita. Muutenkin Ainu on näkynyt arjessamme ja uskon näkyvän tulevanakin vauvavuotena. Start-tutteja löytyy jo varastosta. Tuotetestaajana koen vahvuudeksi aiemman vauva-arjen kokemuksen sekä mielenkiinnon aiheeseen. Meillä kokeillaan innokkaasti uusia juttuja ja keskitytään helppokäyttöisyyden ja toimivuuden optimointiin. Kyky keskustella rakentavasti on myös tämän tyyppisessä testailussa etumme. Niin tai näin, Ainu on luotettava merkki ja tulemme tuotteita varmasti tämän vuoden aikana käyttämään melkoisesti. Mukavaa alkanutta vuotta!

Ilmoittaudumme Turusta mukaan testaajiksi!

Perheeseemme kuuluu isä 32v, äiti 27v ja helmikuinen esikoinen, jota vielä odottelemme (laskettu aika 19.2.). Uutena lapsiperheenä olemme melko ulapalla kaikkien hankintojen ja muiden kanssa, joten sovimme hyvin testaamaan ja katsomaan miten hommat ilman vertailukohtaa toimivat. Jaamme myös Ainun arvot, ja haluamme käyttämiemme tuotteiden olevan laadukkaita, vastuullisia ja pitkäikäisiä.

Täältä ilmoittautuu +25vuotiaat äiti ja isä, sekä meidän pieni neiti 1v11kk ja toisen lapsen laskettu aika on 11.3.2021 eli pian olisi testaajan määrä syntyä. Ainu tuotteet on meillä jatkuvassa käytössä ja mm. Mam pullot olivat esikoisen vauva-ajan supertuote vatsakipujen kanssa, joten todellakin kiinnostaisi mahdollisuus päästä testiryhmään.

Esikoiseni syntyi Tammikuussa ja aika tietämätön olen tuotteista vielä. Nyt olisi hyvä tilaisuus tutustua niihin. Perheeseen kuuluu 6 ja 7vuotiaat lapset kenellä on varmasti innokuutta kokeilla sisaruksen kanssa. Lisäksi työkseni olen päiväkodissa töissä jossa aina vanhemmat kyselee välillä suosituksia tuotteista. Ainu merkkinä on tuttu mutta kokemuksia olisi mukava saada

Heips!
Laskettu aika 27.3 ja malttamattomana täällä jo odotellaan uutta perheenjäsentä.
Uusin tulokas on miun iltatähtösein ja näin ollen kolmas poikani ☺ Isälle ihan ensimmäinen lapsi!
Pian saapuvan vauvan matkaa tulee turvaamaan jo täysi-ikäinen sekä 13-vuotiaat isoveljet. Ainu on merkkinä erittäin tuttu merkki jo 19-vuoden takaa ja ilomielin olisin mukana perheeni kanssa tuotetestaajana!

Vietämme tällä hetkellä kaupunkilaista lapsiperhe-elämää 2-vuotiaan esikoisemme kanssa, ja odotamme kuopusta saapuvaksi maalis-huhtikuun vaihteessa. Ainu-tuotteet tulivat tutuksi ja tykätyiksi jo esikoisenkin vauva-aikoina, ja olisi mukava saada niistä lisäiloa arkeen myös tulevan vauvan kanssa ☺️
Vietämme aktiivista ja liikkuvaista arkea vauva/taapero-uinteineen, muskareineen, värikylpyineen ynnämuineen (jahka korona harrastamiset taas sallii).

Me olisimme innokkaita uudeksi Ainu-perheeksi. Asumme Helsingissä, ihanassa Käpylässä. Kotonamme asuu lisäkseni 2.5-vuotias esikoinen, aviomieheni (vaka-opettajaopiskelija) sekä lauma karvaisia kavereita. Uusin tulokas tähän porukkaan syntynee huhtikuussa. Itse jää pian äitiyslomalle sairaanhoitajan työstäni.

Perheeseemme kuuluu 1v10kk tyttö ja 3vkon ikäinen poika-vauva sekä 34v äiti ja 48v isä. Lähtisimme mielellään testaamaan Ainu-tuotteita, niihin olemmekin jo tutustuneet sekä esikoisen että nyt tämän pikkuherran myötä jonkinverran mutta ihan kaikki tuotteet eivät vielä ole tuttuja ja paljon olis kiinnostavia tuotteita joita haluttais testata.

Meiltä löytyy kohta 6 viikon ikäinen tyttövauva, perheeseen kuuluu myös äiti ja isä. Kaikki on vielä uutta, ja koko ajan opitaan ja opetellaan uutta elämää. Lähtisimme mielellämme Ainu-tuotteiden testaajiksi, koska vielä on niin vähän kokemusta kaikista tuotteista, hyötyisimme kovasti myös itse testailusta. Vauvaa tulee valokuvattua lähes päivittäin nytkin, joten sekin puoli hoituisi!

Hei! Täällä esikoista odotellaan ja laskettu aika oli 8.2, mutta toinen viihtyy vielä yksiössään, eli saa nähdä mikä päivä hän sitten päättää putkahtaa maailmaan. Olemme aviomieheni kanssa juuri muuttaneet Espooseen Helsingistä ja muutos on ollut hyvästä. On ollut Ihana saada uusi oma koti. Meillä on super ihana kissa nimeltä Possu ja hän on ehkä jo aistinut uuden perheenjäsenen tulon. Ainakin paljon viettää aikaa masun lähellä. Meille on tärkeää kotimaisuus ja ekologiset valinnat. Olemme melkein kaikki vauvan asiatkin ostaneet käytettynä ja ajattelimme kestovaippailla vauvan kanssa. Ainun tuotteita sain muutaman lahjaksi baby showereissa joten ihana olisi täydentää ja testaa niitä Ainu-perheenä 🙂

Olisimme innokkaita ja kiitollisia tuote testaajia. Meillä on kuukauden ikäiset kaksostytöt jotka kyllä ymmärtävät jo hyvin hyvän päälle, varsinkin tuteista ja tuttipulloista ollaan tarkkoja eikä kaikkia kelpuuteta. Kunhan kasvavat niin varmasti sama meininki jatkuu

Täällä olisi innokas Ainu-perhe ehdokas Keski-Suomesta, pienen prinsessan laskettu aika on 21.4 mutta käynnistykseen kipitämme 7.4 .. perheeseemme kuuluu entuudestaan jo entiset Ainu-testaajat tyttö melkein 3v ja poika 4v.. joten tuttua hommaa olisi tuotteiden testaus +kuvaaminen.. Ainun tuotteista monet ovatkin päätyneet päivittäiseen käyttöön tallaisten kokeilujen myötä kun niin sopiviksi meidän perheelle ollaan todettu ☺ omalle some-tilille tulisi myös luultavasti jaettua sisältöä Ainu-testauksista, ihania ja iloisia kuvia positiivisten kokemusten kera, varsinkin Instagramin puolelle!

Täältä löytyisi uusi perhe Ainu-perheeseen! Perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi tammikuussa vuoden täyttänyt esikoispoikamme, sekä pian uusi tulokas, jonka laskettu aika on 15.3.2021.
Asumme Varsinais-Suomessa maaseudulla. Jo esikoisemme on käyttänyt paljon ainu tuotteita, joten ne tulevat olemaan meidän perheen ostoslistalla ja lasten käytössä vielä pitkään.
Innokkaana olisimme valmiita testaamaan tuotteita ja arvioimaan niitä. Lisäksi äiti tykkää valokuvata PALJON 😁

Lähtisimme mielellämme mukaan testaajiksi. Meille on syntymässä esikoinen, jonka laskettu aika on 26.2.2021. Tuotteenne ovat tuttuja ja niihin on paljon tutustuttu nyt enne kuin pieni syntyy. Jaa ihan varmaan moni pääseekin käyttöön. Nyt täytyy vain hetki odotella hänen saapumistaan. 😊 ❤️

Ainu-perheeksi pääsy olisi hienoa meille esikoisen saaneille vanhemmille. Ikää tytöllä on nyt tasan 3,5kk ja vanhempien ikä huitelee kolmenkymmenen molemmin puolin. Toinen meistä valmistui viime syksynä työelämään ja toinen vielä opiskelee yliopistossa.

Olemme lähteneet vauvan kanssa melko rennosti liikkeelle, emme ole ottaneet etukäteen juuri mitään selville vaan menemme askel kerrallaan. Hyviä vinkkejä saamme kokeneilta sukulaisilta, ja uskon, että Ainu-perheenä olisi varmasti tulossa paljon uutta ja mielenkiintoista vastaan, mitä ei itse osaisi edes ajatella. Vauva-arkea vietämme hyvin paljon keskenämme, sillä ystävistä kaikki ovat lapsettomia, joten fb-ryhmä toimisi samalla vertaistukena <3 Kaikenlainen uuden testaaminen on myös omia heiniä, joten rehellistä näkemystä on luvassa.

Meidän perheeseen odotetaan innolla vauvaa, laskettu aika 18.3. Esikoinen on 5,5 vuotias ja odottaa pääsevänsä hoitamaan pikkuveljeä 🙂
Olemme aktiivisesti menevä perhe, jolle kotimaisuus on tärkeä arvo. Pyrimme ostamaan laadukkaita tuotteita ja arvostamme tuotteessa näkyvää kehitystyötä. Olisi mielenkiintoista päästä mukaan tuotekehityksen prosessiin.

Meidän perheeseen kuuluu minä Äiti 21v kotona esikoisen kanssa, isi 21v käy töissä, tyttö 1,5v, joka pitää äitin hyvin kiireisenä ja liikkeessä ja huhtikuussa syntyy pikkuveli (la 26.4). Meiltä löytyis innokas taapero testaaja tulevan vauvan lisäksi. Taapero jo nyt tykännyt itse pestä hiuksiaan ja rasvata naaman ainun tuotteilla. Vauvakin sais heti tuotteet testiin. Äitiltä löytyy kuvaus intoa ja varmasti juttua tulee liiaksi asti. Olispa huippua päästä mukaan ryhmään.

Olisin kiinnostunut Ainu perheeksi! Minulla on 25.2.21 🙂
Meillä on ennestään 08/2010 ja 02/2019 tyttöjä ja nyt saamme pojan.
Olisi hauskaa testata kuopuksella uusia tuotteita, jos löytyisi toimivia ratkaisuja arkea helpottamaan.

Perheeseemme kuuluu huhtikuussa 5-vuotias esikoinen, ja uutta tulokasta odotamme saapuvaksi huhtikuussa -21. Esikoisen vauva-ajoista on jo aikaa joten odotamme innolla vauva-arkea ja sen tuomia hetkiä. Olisi hienoa päästä kokeilemaan uusimpia tuotteita, varmasti näissäkin on tullut muutoksia viidessä vuodessa. Työkseni olen tehnyt mm. somemarkkinointia ja olen kiinnostunut valokuvauksesta, niin uskon myös siksi meidän olevan oikea valinta Ainu-perheeksi.

Olisi kyllä hienoa, meidän perheestä löytyy monenmoisia kokemuksia jo vuosien takaa, ja mielenkiinnolla testattaisiin uusia tuotteita ja jaettaisiin kokemuksia, koska parhaat vinkit olen itse saanut muilta äideiltä 🙂 Meiltä löytyy vauvan 3kk lisäksi 5 ja 8 vuotiaat pojat ja 4,9 ja 16 v tytöt. Olen myös innokas valokuvaaja ja pidän kirjoittamisesta <3

Heippa!
Meillä olisi 14.3 laskettuaika ja olisimme mielellämme mukana testaamassa tuotteita, rakastan valokuvata ja olen sosiaalinen, tykkään kirjoitella facebookissa ja osallistua keskusteluihin! Mieheni tykkää myös kuvata ja 5 vuotias poikamme on yleensä linssilude. Tykkäisimme lähteä testiryhmään mukaan ja toivomme sydästämme että pääsemme.

Hei. Meillä on 4v ja 2v pojat sekä kolmas poika syntymässä huhtikuussa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Ihanaa päästä taas kokeilemaan uusia vauvajuttuja ja ihmettelemään niin tuttua mutta aina uudenlaista arkea uuden tulokkaan ja koko perheen kanssa.

Olisipa kiva päästä mukaan testaamaan Ainu-tuotteita! 🙂 Perheeseemme syntyy huhtikuussa vauva. Tuleva 3 v. isoveli onkin jo Ainu-tuotteisiin päässyt tutustumaan, samoin itsekin ja ollaan tykätty kovasti. Paljon on vielä tuotteita kuitenkin testaamatta ja tykkään valokuvaamisesta joten homma olisi enemmän kuin mieluisa. Parasta olisi varmasti tutustua muihin perheisiin ja päästä jakamaan kokemuksia sekä vinkkejä.

Hei,

Olemme 4 lapsinen perhe. Puhumme kotona kahta kieltä. Nuorimmat lapset ovat 3kk ja 1v10kk vanha. Asumme Helsingissä. Ulkoilemme paljon, päivittäin. Rakastamme kausiurheilua ja tanssimista. Päivään mahtuu paljon leikkiä, naurua ja joskus myös itkua mutta ennen kaikkea hurjasti rakkautta joka hetki. Teemme oikeastaan kaiken yhdessä perheenä. Varmasti meillä tuotteenne tulisivat ahkeraan käyttöön ja saisitte niistä monipuolista palautetta.

Meillä on 7 viikkoa vanha esikoinen. Olisimme tytön kanssa halukkaita testaamaan tuotteita ja löytämään meille sopivia arjen helpotuksia. Olemmekin jo joihinkin ehtinyt tutustua. Otan mielelläni kuvia ja olen aktiivinen somessa. Minusta on kiva jakaa ystävien kanssa tietoja vauvojen tarvikkeista.

Mielelläni lähtisin mukaan tuotetestaajaksi. Perheeseemme kuuluu 5tyttöä, joista nuorin on syntynyt tammikuussa 2021. Vanhin lapseni onkin sitten jo 18v. Olisi mukava kokeilla erillaisia Ainu-tuotteita ja kommentoida niiden toimivuutta sekä kehitystä tuolla aikavälillä esikoiseni syntymästä tähän päivään. Asumme maalla ison perheemme sekä eläinlaumamme kanssa Itä-Suomessa.

Meil on juuri kylläkin 4kk vauva. Tuntuu ihon hoito olevan aika ykkösasia, varsinkin näin pakkasella, ihan sama juttu kun äiskällä. Onneksi tulee siinä samassa esim omat kädet rasvattua kun vauvan rasvaa😊 Paljon olisi varmasti tuotteita,joita voisi kokeilla, Ainun tuotteet ainakin käy, osa merkeistä vaihtunut melkein heti.
Perheeseen kuuluu työssäkäyvä iskä,äiskä ja vauva, ja kaikenlaiset lemmikit☺

Täällä suloinen kahden kuukauden ikäinen poika perheineen ilmottautuu mukaan! 😊Perheeseemme kuuluu äiti, isi ja poika. Olemme jo nyt olleet kovia testailemaan kaikkea uutta, koska vauva arki tuo aina uusia tilanteita. Arvostamme kovasti tuotteissa suomalaisuutta ja turvallisuutta, miksi juuri Ainu tuotteet valikoituvat meillä käyttöön. Nyt olisi hienoa päästä kokemaan Ainu perheen tuki ja jakamaan omia kokemuksia myös muille. 🥰

Täällä tammikuun alussa syntynyt tyttövauva ja olisimme kiinnostuneita alkamaa tuotetestaajiksi. Pidän valokuvien ottamisesta, kirjoittamisesta ja olen aktiivinen somen käyttäjä. Lapsi on esikoinen niin olen myös kiinnostunut vertaistuesta ja kokemusten vaihdosta.

Täältäkin löytyisi kaksikielinen (suomi-ruotsi) perhe. Perheeseemme kuuluu äiti 29v, isä 32v, tyttö 3v10kk ja poika 1kk. Pojan laskettu aika olisi ollut 14.2. mutta hän tulikin jo 6.1. Kotiuduimme sairaalasta pari viikkoa sitten ja nyt vauva-arjen rutiinit ovat pikkuhiljaa löytyneet. Otan paljon kuvia ja käytän somea melko aktiivisesti. Testaisimme pikkumiehen kanssa mielellämme tuotteita 🙂

Odotellaan mieheni kanssa esikoista saapuvaksi maaliskuun loppupuolella. Innokkaina ollaan jo raskausaikana testailtu esim Ainun hoitoöljyä masulle raskausarpia estämään ja vauvan kanssa olisi kiva myös päästä kokeilemaan uusia juttuja 🙂
Somessa ollaan aktiivisia ja erityisesti tuleva äiskä viihtyy kameran edessä, ehkä vauva perii tämän innon? 🙂

Täällä pian 28 vuotta täyttävä äiti, jonka perheeseen kuuluu mies, sekä kaksi tytärtä. Esikoinen täyttää pian 3 vuotta ja kuopus on 2kk ikäinen. Meidän elämään kuuluu päiväkotia, isän opiskelua, vuorotyötä ja paljon touhua lasten kanssa. Lähtisimme innoissamme testaamaan Ainu-tuotteita!

Vauvamme on 11 viikkoinen ja Ainu tuotteita alusta asti käytetty.
Olisi kiva päästä testaamaan uusia juttuja ja kuvaustaitoakin löytyy joten myös visuaaliset lahjat tulisi käyttöön.

Meidän perheeseen kuuluu tietenkin minun lisäkseni mieheni, pian kolmevuotias esikoispoikamme, koira ja tuleva vauva – laskettu aika on maaliskuun alussa. 🤍

Ainu-perheeksi sopisimme mainiosti rehellisten mielipiteiden kera, ja minähän olen myös sosiaalisessa mediassa aktiivinen, joten kuvausintokin – check!

Ainu on merkkinä tuttu ja turvallinen, joten mikäs sen parempaa olisi kuin päästä mukaan testaamaan, vaikuttamaan ja kehittämään tuotteita.

Odotan kolmatta lasta, miehen kanssa ensimmäistä yhteistä, syntyväksi huhti-toukokuun vaihteessa.
Itselläni on kaksi vanhempaa lasta (19 ja 14v) ja olenkin tämän raskauden aikana ollut ymmälläni siitä, miten asiat ovat vuosien saatossa muuttuneet ja kehittyneet.
Olisi mahtavaa päästä Ainu-perheeksi tutustumaan uusiin ideoihin vauva-arjessa.
Tämän pitkään ja hartaasti toivotun raskauden olen ilolla jakanut kuvina ja tarinoina somessa ja tulen sitä jatkamaan myös vauvan synnyttyä.

Meidän perheeseen kuuluu minä äiti 21v, joka on kotona esikoisen kanssa. Isi 21v, joka käy töissä. Ja meidän ihana 1,5v taapero tyttö, joka pitää äitin liikkeellä. Ja huhtikuussa syntyvä (la 26.4) pikkuveli. Taapero on tykännyt ainun pesuvaahdosta ja peseekin kylvyssä aina vaan itse hiuksensa ja naamakin rasvataan aina itse. Olispa huippua, kun vauvakin pääsisi testailemaan ainun tuotteita, joista ollaan kyllä koko perhe tähän asti tykätty. Tältä äidiltä löytyy myös intoa kuvailla ja juttuakin riittää kyllästymiseen asti. Ois aika mahtavaa päästä osaksi ryhmään ja pääsisi verkostoitumaan ja puhumaan muiden perheiden kanssa.

Olisimme mielellämme osana uusien ainuperheiden joukossa. Meillä on 8 henkinen uusperhe, johon on syntymässä vielä yksi pieni, ensimmäinen yhteinen pienokainen ihan lähi aikoina. Laskettu aika on 17.2. Ainu tuotteissa on tuttuja tuotteita, mutta koska kokoajan kaikki kehittyy, tuntuu etten tiedä enää mitään vauvojen tuotteista tämä päivänä, kuopus kun täyttää jo 5v.

Hei, Ainun tuotteista osa on jo tuttuja alle 3-vuotiaiden päiväkotiryhmässä, jossa työskentelen vielä kuukauden päivät ennen äitiyslomalle jääntiä.
Minulle, miehelleni ja meidän Lefu – koirallemme on syntymässä huhtikuussa uudeksi perheenjäseneksi poikavauva, jonka laskettu aika on 23.4. Ainun tuotteet pääsevät varmasti osaksi perheen vauva-arkea.

Me lähdettäisi vauvan (1 kk) kanssa mielellämme Ainun tuotteita testaamaan.

Esikoista odotetaan, laskettu aika 10.4.! Olisi hienoa päästä testiryhmään, Ainu onkin tuotemerkkinä tuttu. Toki, kokemusta meillä ei mieheni kanssa ole luonnollisesti mistään, ja kun ensimmäinen lapsi kyseessä, niin vinkkiä ja neuvoa tuotteista kasvatusmetodeihin tulee vähän joka suunnasta. Kokeiluksi ja arpomiseksi tämä homma taitaa aika pitkälti mennä joka tapauksessa. Olisi ihana olla mukana mahdollisesti kehittämässä omia sekä muiden Ainu-kokemuksia.

Täällä olis kohta 7 vkon ikäinen poitsu joka haluaisi Ainutestaajaksi.

Meille on syntymässä esikois tyttö. Laskettu aika on 26.2. Perheeseemme kuuluu lisäksi koira(alaskanmalamuutti) ja kaksi kissaa. Äiti 25 v. ja isä 32v. Eli uuden opettelua tulee olemaan kaikki, kun vielä ei ole hajua mistään 😀 Olen myös innokas valokuvien keräilijä ja tykkään näpertää meille perheeseen muistoihin valokuva kansioita, joten kuvailu tuskin tuottaisi ongelmaa.

Täällä olisi halukas testaaja! Esikoisen laskettu aika on maaliskuun lopussa, mutta hän on kylläkin tulossa maailmaan muutamaa viikkoa aiemmin – synnytys käynnistetään viimeistään maaliskuun alkupuolella.
Perheeseen kuuluu tulevien vanhempien lisäksi kohta parivuotias koira 🙂
Kaikki vauvoihin liittyvä on uutta ja ihmeellistä, joten tuoretta näkökulmaa meillä on ainakin tarjota!

Täällä kolmekymppinen pariskunta odottaa esikoistytärtä saapuvaksi, laskettu aika on 8.4. Ainu on itselle nimenä tuttu ystävien puheista, mutta sattuneesta syystä esikoista odottaessa käyttökokemusta ei löydy. Noviisina olisi tarpeen löytää uudet luottotuotteet vauva-arkeen ja kuinka mukava olisikin päästä näitä tuotteita testaamaan ja saada fb-ryhmästä omien testauskokemusten jakamisen lisäksi vinkkejä muilta vauvaperheiltä ja Ainulta! Valokuvauskin kuuluu omiin harrastuksiin 😊

Suurin unelmamme täyttyi 8.12.20, kun pitkään haaveiltu ja odotettu poikamme syntyi. Nyt pienellä miehellä ikää siis 2kk ja 2pv. Olemme käyttäneet ainun tuotteita, mm, hoitovoidetta ja liivinsuojuksia ja näistä pitäneet. Lähtisimme siis mielellämme mukaan ainu-perheeksi. Perheesemme kuuluu äiti,isä, poikamme ja kaksi koiraa, sekä kissa.

Meidän esikoisemme(tyttö) laskettu aika on 4.3. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi koira, pupu ja kaksi kissaa. Itse olen 25-vuotias ja ammatiltani kondiittori, ja mieheni on 28-vuotias. Itse olen täysin vegaani ollut jo monta vuotta, mieheni on miltei täysin myös, ulkona syödessä saattaa ottaa jotain ei vegaanistakin. Tuotteiden eettisyys ja kestävyys on siis meille tärkeitä asioita. Kestovaippailuun ja kantoliinassa kantamiseen olen koittanut kovasti perehtyä jo etukäteen, niitä aiomme ehdottomasti toteuttaa mahdollisimman paljon.
Etenkin mieheni on kova ottamaan kuvia joka tilanteessa ja itse arvostan esteettisyyttä suuresti, valokuvaustiiminä olemme siis aika loistava!😎
Innolla odotamme jo uutta perheenjäsentä! Paljon tietoa on hankittu takataskuun, mutta loppupeleissä kokemuksen ja käytännön myötä asiat vasta varmasti opitaan.🤗

Meillä 2kk ikäinen poika, perheeseen kuuluu myös 7v ja 9v sisarukset,sekä bonus 14v ja isä ja äiti. Valokuvia tykkään napsia ja arvosteluja kirjoitella. Olisi mukava päästä jakamaan tietoa tuotteistanne myös muille. Tuotteitanne on vuosien varrella tullut testattua yksi jos toinenkin, joten vertailuakin löytyy 👍

Täältä löytyisi innokkaita Ainu-testaajia! Meillä pian 2kk ikäinen tyttö vauva, sekä isosisko 9v ja isoveli 6v. Me vanhemmat 27v 🙂
Osa ainu tuotteista on tuttuja ja osa ei, joten uusia (sekä myös vanhoja tottakai) olisi mahtavaa päästä testailemaan,kommentoimaan ja kehittämään.
Tykkään kuvailla sekä somettaa, ja tästä aiheesta olisi mahtava jakaa kokemuksia,suosituksia ja sisältöä.

Hei, minun esikois tyttöni syntyi 19.1. Perheeseeni kuuluu kaksi kissaa, mieheni sekä hänen 8v tyttärensä ja meidän 3vk tytär. näin esikoista kasvattaessa on vielä ihan hakusessa kaikki mitä vauvan kanssa tehdään ja mitkä tuotteet soveltuvat sille omalle lapselle parhaiten. Minulle tärkeintä tuotteissa on laatu ja kestävyys sekä tarkoin tutkitut materiaalit ja ainesosat, sillä en halua lapseni kärsivän turhista lisäaineista tai säilöntäaineista. Oon kova valokuvaamaan ja somettamaan kaikkea sillä haluan että vauvalle jää muistoja omasta lapsuudestaan. Kehitän myös paljon valokuvia vauva kirjaa varten.

Täällä olisi myös halukas Ainu-testaajaksi! 🙂 Olen kolmekymppinen lastensairaanhoitaja, joka odottaa yksin esikoista. Tytön laskettu aika on helmi-maaliskuun vaihteessa. Ainu on tuotemerkkinä jonkin verran tuttu, mutta olisi hienoa päästä tutustumaan Ainuun enemmän ja jakamaan kokemuksia ja vinkkejä muiden kanssa 🙂

Kahden aikuisen ja kahden koiran talous kasvaa nyt helmikuussa pienellä ihmisellä, jonka LA on 22.2. Erilaisten allergioiden ja iho-ongelmien vuoksi joudutaan tarkkaan miettimään köytettävät tarvikkeet ja nyt ollaan varauduttu nimenomaan Ainun tuotteilla. Kotimaisuus on meillä myös tärkeä tekijä. Itse olen aktiivinen some käyttäjä ja lähtisin mieluusti mukaan Ainu-perheeseen.

Meidän perheen toisen lapsen laskettu aika on 10.3. ja olisi ihanaa päästä mukaan tähän yhteisöön ja testaamisen lisäksi keskustella vauva-arjesta ja sen helpottajista hyvän porukan kanssa. Ainu-tuotteita on käytetty jo nyt 2-vuotiaan esikoisen kanssa ja olen ollut niihin hyvin tyytyväinen. Meille tärkeää on mm. tieto tuotteiden valmistusprosessista ja materiaaleista/raaka-aineista sekä se, että ne ovat luotettavia ja vauvalle sopivia. Kuvaan paljon meidän arkea muutenkin ja tämä olisikin tosi kiva projekti ja vauva-arjen piristäjä.😊

Moikka! Täällä kirjottelee 23v 10 viikkoisen pienokaisen äiti ja 29v miehen puoliso. Meille lapsi on ensimmäinen. Mie olen lasten-ja nuorten hoitoon syventynyt sairaanhoitaja, mutta nyt olen tosiaan kotona vauvan kanssa. Meillä suositaan kotimaisuutta aina, kun mahdollista. Lisäksi ollaan hyvin tarkkoja tuotteista, joita meillä ja vauvalla käytämme. Hieman olemme jo päässeet Ainun tuotteisiin tutustumaan vauvan myötä, ja olemme olleet kovin tyytyväisiä. Olisi mielenkiintoista ja hienoa päästä osaksi Ainu perhettä, sillä kotimaisen yrityksen ja tuotteiden kehittäminen on tärkeä asia, jossa olisimme mielellämme mukana.

Heippa! Meille on syntymässä vauva, jolla laskettuaika on 15.3. Hän on perheemme neljäs lapsi, aiemmin perheestä löytyy kaksi teini-ikäistä ja yksi 2.5-vuotias poika. Asumme Kanta-Hämeessa ja Ainun tuoteperhe on meille jo ennestään tuttu useiden tuotteiden kokemuksella – tulevalta vauvaltamme esimerkiksi puuttuu oikeastaan enää Ainu-pupu, joka on pakollinen hankinta, koska sellaiset löytyy jo kaikilta muiltakin muistoina vauva ajoilta! 😀 Olemme innokkaita valokuvaajia ja somenkaan käyttö ei ole meille vierasta!

Mukana Huhtikuun alussa toisen lapsen laskettu aika.

Mukana ollaan. Perheeseen kuuluu äidin ja isön lisäksi kaksi ihanaa poikaa. Esikoinen on 1,5v (7/19) toinen on tällä hetkellä 2vk syntyi 23.1.2021. Olisi ihana päästää ainu-perheeseen testaajaksi.

Heippa!
Mun perheeseen kuuluu ihanat äiti ja iskä sekä vauhdikas 5v isosisko.
Asutaan Espoossa ja vietetään ihan tavallista kotiarkea – nyt korona-aikana aika paljon tylsempää tosin.
Päivisin iskä tekee kotona töitä ja isosisko on päiväkodissa, eli äitin kanssa hengaillaan kotona. Otettaisiin mielellään äitin kanssa osaa Ainun testauksiin!

T:Sofia 3kk (5pv päästä 😄)

Moi!
Meille on maaliskuun puolivälissä syntymässä pikkuinen tyttö, lisäksi perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi huhtikuussa 2 vuotta täyttävä poika.
Esikoisen myötä monet Ainun tuotteet ovatkin jo entuudestaan tuttuja ja poika osaakin jo itse hakea hoitopöydältä mm. oman ”pupurasvan”.

Neljännen lapsen laskettu aika on huhtikuun puolessa välissä. Isotsiskot kouluikäisiä 😊

Mukana myös! Huhtikuun alussa laskettu aika. Esikoisen vauva-ajasta on vierähtänyt jo 10 vuotta ja paljon on tuotteet ja tarvikkeet muuttuneet näistä ajoista. Olisi ilo päästä testailemaan ja kehittämään tuotteita! 🙂

2019 tammikuussa syntyneen esikoisen pikkuveljeä odotamme syntyväksi 25.2. ja sisällöntuottajan työstä äitiyslomalla olevana sormeni syyhyävät jo takaisin kuvaamisen ja kirjoittamisen pariin!

Huhtikuun alussa on laskettu aika kolmannelle lapselle

Maaliskuussa laskettuaika ja esikoinen tulossa, joten olispa huippujuttu päästä testailemaan tuotteita, kun kaikki myös itselle niin uutta ja ihmeellistä😍

Mukana! Toisen lapsen laskettu aika huhtikuun puolessa välissä.

Meidän neidin laskettu on 23.4, mutta hänen odotetaan syntyvän Huhtikuun alussa. Meidän perheestä löytyy kohta 2v neiti sekä minä ja mieheni. Meillä ollaan aika aktiivisesti käytetty ainun tuotteita ja olisi aivan huippua päästä testaajaksi huhtikuisen kanssa.

Kiinnostaa, la huhtikuussa 🙂

Moi! Meidän tulevan perheenjäsenen laskettu aika on 5. huhtikuuta, taloudessa on myös 3,5v lapsi. Aikomuksena imettää tämän toisenkin lapsen kanssa, joten meidän testattavaksi voisi antaa monipuolisesti imetykseen liittyviä tuotteita sekä vauvan hoitoon liittyviä tuotteita kuten tutteja, ihonhoitotuotteita jne. Esikoisen kanssa oli aika vähän käytössä Ainu-tuotteita, joten tällä kertaa olisi mukava päästä tutustumaan juuri tämän yrityksen kotimaisiin tuotteisiin. Itseä kiinnostaa vauvan hoitoon liittyvissä tuotteissa erityisesti valitut raaka-aineet ja tuotteiden vastuullisuus. Somen käyttö ja valokuvaus on jo entuudestaan tuttua puuhaa.

Hei! Meille on syntymässä toinen lapsi ja laskettu aika on 16.3. Esikoinen täyttää toukokuussa 3 vuotta ja hänen aikanaan oli monen Ainu tuotteet käytössä, kuten tuttipullot ja tutit, voiteet sekä muita tuotteita. Jos mennään samalla meiningillä niin vauva tulee olemaan osittain korvikkeella ja pulloja menee kyllä.
Olemme molemmat vanhemmat hieman alle 30 vuotiaita ja asumme ihanalta maaseudulle. Arki tulee olemaan vauhdikasta esikoisen, rakennusprojektin sekä harrastusten parissa.
Olisin enemmän kuin innokas kokeilemaan tuotteita ja antamaan niistä palautetta. Myöskin muiden vanhempien kokemukset ja vinkit kiinnostavat. 😊

Moikka!
Odotamme esikoista syntyväksi huhtikuussa. Olen nuori äiti ja opiskelen sairaanhoitajaksi. Erityisen tärkeäksi hankintoja tehdessä ensimmäistä vauvaa varten olen kokenut tuotteiden kotimaisuuden, joten Ainu-tuotteiden testaajaksi olisi hienoa päästä. Joitain Ainun tuotteita meillä jo odottaakin kaapissa käyttöön pääsyä.

Moi! Meidän tulevan perheenjäsenen laskettu aika on 5. huhtikuuta, taloudessa on myös 3,5v lapsi. Aikomuksena on imettää tämän toisenkin lapsen kanssa, joten meidän testattavaksi voisi antaa monipuolisesti imetykseen liittyviä tuotteita sekä vauvan hoitoon liittyviä tuotteita kuten tutteja, ihonhoitotuotteita jne. Esikoisen kanssa oli aika vähän käytössä Ainu-tuotteita, joten tällä kertaa olisi mukava päästä tutustumaan juuri tämän yrityksen kotimaisiin tuotteisiin. Itseä kiinnostaa vauvan hoitoon liittyvissä tuotteissa erityisesti valitut raaka aineet ja tuotteiden vastuullisuus. Somen käyttö ja valokuvaus on jo entuudestaan tuttua puuhaa!

Meillä laskettu aika 21.4. Perheessä 11-vuotias tyttö ja kaksi äitiä, joista toinen valokuvaaja ammatiltaan. Joten tuote- ja lifestyletyyppiset kuvat onnistuu, ja sisällöntuotanto on tuttua juttua 🙂

Meidän uusperheemme ensimmäistä yhteistä lasta odotetaan syntyväksi huhtikuussa. Ennestään kotoa löytyy jo neljä lasta ikähaitarilla 4v-9v. Itsellä edellisestä synnytyksestä+vauva-ajasta on kuitenkin jo seitsemän vuotta joten pakko myöntää että kaikki tuntuu ihan uudelta kun vuosia on ehtinyt kulua välissä näin monta. Edellisen vauvan kanssa käytin Ainun tutteja ja tuttipulloja ja niitä olisi tarkoitus nytkin hankkia jo vauvalle valmiiksi. Paljon on varmaankin kuitenkin tuotteet ehtineet kehittyä vuosien aikana joten on jännittävää lähteä tutkimaan mitä kaikkea nyt onkaan vauvaperheille tarjolla.

Mukana. Meille ensimmäinen vauva tulossa ja laskettuaika on 27.4 🙂

Mukana huhtikuussa esikoisen laskettu aika <3

Toinen lapsi tulossa, jonka laskettu aika on 3.4. Esikoinen on ekaluokkalainen, joka kovasti innokas apuri ja tuleva leikittäjä. Olisimme kiinnostuneita ja innokkaita tuotetestaajia 😊

Hei! Olisipa mielenkiintoista ja mukavaa päästä Ainu perheeksi! Meillä pojan laskettu aika on 13.4. Malttamaton 4v isosisko odottaa jo kovin pikkuveljen syntyä. Olen aktiivinen instagramin puolella muutoinkin ja kuvaan ja videoin paljon perheen arkisia asioita. Lisäksi työskentelen Ensikodissa (toki nyt tällä hetkellä äitiysvapailla), mutta uskoisin hyötyväni Ainu tuotetietoudesta myös myöhemmin työkentälläni, jotta osaan neuvoa asiakasperheillemme laadukkaita ja turvallisia vauvatuotteita.

Heippa! Meillä on synnytys tulossa maalis-huhtikuussa, lasketun ajan ollessa aivan huhtikuun alussa. Perheeseen kuuluu entuudestaan vanhempien lisäksi 4-vuotias esikoinen, jonka kanssa tuli aikoinaan käytettyä Ainun MAM-tuotteita ahkerasti. Kameraa tulee käytettyä kotona ahkerasti, niinkin, että esikoinen usein leikkii ottavansa käsillään kuvan ja sitten polleana kertoo, että: ”Hei äiti, katso minkä kuvan otit, eikö ole hieno!” Kuvauskalustona on useimmiten ihan tavan kännykkä, mutta mukana kulkee välillä myös pari järjestelmäkameraa ja digipokkari, varsinkin matkoilla ja juhlissa. Järjestelmäkameralla myös esikoinen tykkää kuvata jalustan (ja isin tai äidin) kanssa. Ainun tuotetestaajaksi olisi hauskaa päästä vauvavuotta ja kotielämää piristämään. 🙂

🤰🏼Äiti, 35v.
👨🏼‍🦲 Isä, 38v.
👦🏼 Isoveli, 6,5v.
💖 Pikkusiskon LA 6.4.
🍼 Ainun tuotteet ovat meille tuttuja jo esikoisen ajalta, mutta koska kehitys kehittyy, niin tuotetestaus kiinnostaa perhettämme, jos vaikka saisimme uusia positiivisia käyttökokemuksia tuotteistanne.
📸 Kuvia erilaisiin somekanaviin tulee laiteltua päivittäin.

Meillä kanssa oltaisiin innokkaita testaamaan 🙂 meillä on synnytyspäivä näillänäkymin 31.3.21. esikoisen joka täytti 2v joulukuussa ja isi olisi varmasti myös testailuissa mukana ja kertoisivat mielipiteensä 😊

Perheeseemme kuuluu me vanhemmat ja kohta neljä lasta. Uusimman tulokkaan laskettu aika on huhtikuun 20 pvä.
Muut lapset 2v. 10v. ja 15v.
Testailen mielelläni uusia tuotteita ja kerron mielipiteeni mieluusti muille.

Täällä yksi innokas äiti ! Perheeseen kuuluu ennestään 8v ja 2v pojat ja nyt laskettuaika 27.4 kolmannen pojan kohdalla. Tuleva vauva nauttisi varmasti ainun tuotteista ja äiti sitten mielellään jakaisi kokemuksia eteenpäin 🙂

Täällä olis kiinostusta myös 🙂
Esikoisemme laskettu aika 23.4.21
Valokuvausta harrastajana onnistu myös kuvaus sekä niiten jakaminen..

Me mielellään liityttäisiin teidän Ainu-perheeseen ja testailtais uusia juttuja. 🍼 Perheestä löytyy esikoinen kohta 6-vuotta ja uuden vauvan laskettuaika on huhtikuussa.
Somessa oon melko aktiivinen ja kamerakin pysyy kädessä. 📸

Meillä on esikoinen tulossa pian (laskettu aika on ensi viikolla), ja olisi mahtavaa päästä testaamaan ja jakamaan mielipiteitä ja ideoita. Mukana olisi myös isä ja kaksi kissaa 😀

Täällä toinen poikamme syntyy huhtikuun puolessa välissä, ja kiinnostaisi kovasti testata tuotteita 😊 Esikoinen on 3-vuotias. Itse tykkään valokuvata kaikkea maan ja taivaan väliltä 😄

Laskettu aikani on 25.4 ja mielelläni olisin testailemassa kaikkia ihania tuotteita. Somen käyttö yms. on myös hyvässä hallinnassa 👌😎

Mukana olisin jos päästään 🙂 LA on 20.4.21. Syntyvä lapsi on tulevalle isälle ensimmäinen ja minulle toinen. Isoveli on 9v, joten paljon kehitystä ehtii tapahtua siinä ajassa 😄
Mieluusti autettaisi.

Hei! LA 20.4.21. Olemme uusperhe jossa tuleva isä saa ensimmäisen lapsensa ja minulle se on toinen, poika on 9v joten paljon ehtii muuttua siinä ajassa 🙂

Me mielellään liityttäisiin teidän Ainu-perheeseen ja testailtais uusia juttuja. 🍼 Meidän perheeseen kuuluu esikoinen 6-vuotta ja uuden vauvan laskettuaika on huhtikuussa.
Somessa oon melko aktiivinen ja kamerakin pysyy kädessä. 📸

Meillä oltaisiin kovin halukkaita päästä mukaan Ainu-perheeksi!🤩 Meidän esikoinen on nyt vasta 9kk ja huhtikuussa olisi jo uuden tulokkaan laskettu aika. Esikoisella oli jo kovassa käytössä Ainun tuotteita ja tähän mennessä ollaan pääasiassa tykätty☺️

Odotamme avopuolisoni kanssa esikoistamme, ollaan molemmat 23-vuotiaita. Laskettu aika on 4.4.2021. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, sen vuoksi olisikin mukava päästä niitä testaamaan. Somen käyttö ja valokuvaaminen on ennestään tuttua meille molemmille. 🙂

Perheeseen kuuluu aviomies ja lapset jotka täyttävät tänä vuonna 8v, 6v ja 2v, tulevan laskettuaika huhtikuun lopulla. Aikaisemmillakin lapsilla on ollut käytössä ainun tuotteita.

Hei!

Meillä on 1kk ikäinen vauva ja aktiivinen vauva innokas varhaiskasvatuksen opettaja äiti. Päivitä somea aktiivisesti ja olen innokas löytämään parhaat tuotteet vauvalleni.

Kiinnostunut. Meille syntyy esikoinen , laskettu aika 3.4. Ollaan ihan noviiseja tässä ja kaikki uutta, joten tälläinen kiinnostaisi kovasti. Meidän perheeseen kuuluu lisäkseni mieheni jonka kanssa voisi olla kiinnostava vertailla hänen kotimaan tuotteita ja varmasti lähtee vinkkejä kotipuoleen hyvistä tuotteista. Miehen ja tulevan esikoisen lisäksi arkea värittää Blondi-koira. Olen ahkerasti esillä somessa ja käytän sujuvasti eri somealustoja.

Me olemme kiinnostuneita osallistumaan.
Perheeseemme kuuluu isän ja äidin lisäksi nyt 2kk ikäinen esikoinen sekä 10-vuotias koira. Olemme juuri palanneet Tampereelle asuttuamme ulkomailla vuoden. Paluun jälkeen olemme vielä kaikki kotona, mutta isä on palaamassa töihin. Äiti on kotona ainakin vuoden 2021, jonka jälkeen katsomme järjestelyä uudelleen. Olemme innokkaita testaamaan eri tuotteita ja etsimään meille arkeen sopivia juttuja. Erityisesti meitä kiinnostavat laatu ja kestävä kehitys.

Moi! Täältä löytyy halukas perhe Ainu-vauva perheeksi! Meidän perheeseen kuuluu äiti, äijä, 3v tyttö ja huhtikuussa lisäksi pieni tyttövauva🤍 Meillä on jonkun verran ollut Ainu tuotteita käytössä esikoisen kanssa ja positiivisten kokemusten kautta mielellämme jakaisimme niitä kokemuksia myös muille!

Moikka, täällä kirjottelee nuori yksinodottaja äiti. Esikoispojan laskettuaika on 6.5. ja olisi kiva olla tuotetestaajana. Somettaminen, oman arjen kuvaaminen ja siitä kirjoittelu on tuttua puuhaa. Tykkään siitä kovasti ja olisi kiva olla mukana jossain ”hyödyllisessä”, eli esimerkiksi tuotetestaajana.
Asun 2 koiran ja kissan kanssa Pohjois-Savossa

Testaaminen kiinnostaa ehdottomasti! Vauvan laskettu aika on 17.3. Perheeseen kuuluu jo kaksi lasta, neljä- ja kuusivuotiaat tytöt sekä aviomieheni. Valokuvia tulee varmasti napsittua taas kaikenlaisista tilanteista muutenkin ja somessa olen aktiivinen. 😊

Meille on tulossa pieni tyttö joko 12 tai 19 Helmikuuta. Minulle ensimmäinen ja miehelle iltatähti. Uudet tuotteet kiinnostavat ja liippaavat läheltä koulutustani (muotoilu). Joten olisi mukava päästä tällaiseen mukaan. Kuvausinnokkuutta löytyy! 😊😀

Täälläkin olisi intoa testailuun 👋 Vauva syntyy näillä näkymin kuun vaihteessa ja kärsimättömänä häntä odottelee jo 5 vuotias tuleva isosisko 😊

Ehdottomasti kiinnostaisi liittyä testaajaksi! Esikoisen laskettu aika huhtikuun alussa. Olen etsinyt uutta mielenkiintoista tekemistä jota olisi ihana tehdä vauva arjen ohessa.

Täällä LA 20.3. tulevan esikoisen 30v äiskä ja 33v iskä lähtee mielellään mukaan tuotetestaukseen ja laajentaa valokuvausharrastusta tällä saralla 😊 Ainu pupu meillä tottakai jo on ja mam tutti – niistä kuullut pelkkää hyvää!

Hei! Meidän perheeseen kuuluu kohta 7-viikkoinen pikku prinsessa ja vanhemmat. Vauva-arki on lähtenyt hyvin rullaamaan, mutta kaikki vinkit ja ideat arjen helpottamiseen ovat tervetulleita! Korona haittaa sosiaalisten suhteiden ylläpitoa ja myös siitä syystä erilaiset vertaistukiryhmät ovat todella tärkeitä. Olisi tosi hienoa päästä mukaan testailemaan tuotteita ja jakamaan omia sekö kuulemaan muiden kokemuksia!

Ryhdymme mielellämme Ainu-tuotteiden koekäyttäjiksi ja testaajiksi. Sylissäni köllöttelee parhaillaan reilun kolmen viikon ikäinen tyttövauva, ja lisäksi perheeseen kuuluvat mies ja reipas, 6-vuotias eskarilainen. Perheemme tykkää liikkua, reissata ja kotoilla, eli pystyisimme testaamaan tuotteita monissa eri olosuhteissa. Arvostamme kaikissa tuotteissa pitkäikäisyyttä, kestävyyttä, turvallisuutta, hyvää hinta-laatu -suhdetta, kierrätysominaisuuksia sekä ylipäänsä luontoarvojen huomiointia.

Toivottavasti pääsemme osaksi vahvaa Ainu-perhettä ja käyttökokemusten sekä lapsiperhearjen jakamista. Kamerat pysyvät näppärästi molempien vanhempien käsissä, ja kuvaaminen on yksi perheemme harrastuksista niin luonnossa kuin sisätiloissa.

Mielelläni lähdettäisiin mukaan! Ainu tuotteet tulleet tutuiksi jo kahdella aiemmalla lapsella (6v ja 2v) ja tälle kolmannelle myös joka saapunee maalis-huhtikuussa 😍 Vanhemmat ollaan kohta 31v ja 35v ja tämä tuleva on toinen yhteinen nykyisen mieheni kanssa 🙂

Vauvan laskettuaika on 25.2 ja 12/19 syntynyt isosiskokin varmaan kokeilisi mielellään. Perheeseen kuuluu lisäksi 12 vuotias esikoinen, jonka aikana ainun tutit jo tuli tutuksi.

Moikka! Meidän perhe haluaisi Ainu-testaajaksi. Meidän perheeseen kuuluu Minä 38v äiti, puolisoni 41v ha tytöt 9v ja 7v sekä perheeseen odotetaan pikkuveljeä jonka laskettu aika on 12.4.2021 . Ainun tuotteet on meillä tuttuja tyttöjen vauva ajalta ja meillä on säilössä tyttöjen ajalta tuttipullot ja jotain astioita. Mieluusti haluttaisiin testaajiksi kuinka tuotteet ovat kehittyneet kymmenen vuoden aikana. Ja tytöt varmaan myös olisivat innokkaita auttamaan minua pikkuveljen hoidossa ja kommenttia tulisi sekä minulta jq tytöiltä. Ja olen ammatiltani lastenhoitaja niin työssäni olen myös jonkin verran päiväkodissa huomannut mitkä tuotteet on toimivia ya suurelta osin liputa Ainun tuotteiden puolesta ruokalaput ja nokkamuki ovat kyllä parhaita käytössä ja käytännöllisiä sekä toimivia. Jotka ovat tärkeimpiä ominaisuuksia esim. Ruokailun sujuvuuden kannalta.

Mielellämme osallistuttaisiin Ainu-tuotteiden testaamiseen ja kokemusten jakamiseen. Pikkuprinsessamme syntyi 11/2020 eli täyttää juuri kolme kuukautta. Ainu-tuotteita onkin tullut jo tutuiksi, etenkin tutit, alkuvaiheessa tuttipullot sekä ihana Ainu ensipupu. Meillä vanhemmilla ikää on 38 ja 50 vuotta ja olemme aktiivisia somen käyttäjiä ja valokuvailijoita.

Tervehdys! Meidän perheen Eero 2 kk ja Touko-whippet 3,5 v olisivat vallan valmista miestä testaamaan Ainu-herkkuja. 🙂 Perheeseemme ei kuulu isää, vaan nämä kaksi tomeraa poikaa ovat ruokinnassa vain tällä 39-vuotiaalla terveellistä, eettisesti tuotettua ja helppoa ravintoa arvostavalla äidillä. Eerolla on vielä hiukan matkaa täysimetyksestä kiinteisiin, mutta jo nyt ruokahalu on varsin mainio ja ennakkoluulottomuutta löytyy selvästi!

Perheeseen kuuluu tällä hetkellä lemmikkien lisäksi minä ja miesystäväni. Ollaan 33 vuotiaita ja esikoinen tulossa 21.4.2021. kuvia tykkään räpsiä ja facessa päivittää kaikenlaista. Mielellämme osallistuisimme testaajiksi.

Perheeseemme syntyy lapsi vajaa kahden kuukauden päästä, laskettu aika on 3.4.21. Lapsi tulee minulle olemaan ensimmäinen, mutta avomiehelläni on 2 kouluikäistä lasta aiemmasta liitostaan. Itse täytän 38 vuotta ensi kuussa ja mieheni viettää 40-vuotissynttäreitään myöhemmin keväällä. Sopisimme mielestäni tuotetestaajiksi erinomaisesti, sillä itse farmaseuttina olen tuotesarjaanne (ja muihin kilpaileviin) alustavasti työni kautta tutustunut jo ennestään. Sikäli olisi mielenkiintoista tutustua tuotteisiin ihan konkreettisesti itsekin, jotta tuntee tuotteet jatkossa paremmin. Olemme aktiivisia ulkonaliikkujia kolmen koiramme kanssa ja monet tuotteistanne soveltuisivatkin käytettäviksi erilaisissa ympäristöissä esimerkiksi mökillä ja luonnossa. Olisimme mielellämme etsimänne Ainu-perhe!

Olisi ihana päästä Ainu-perheeksi mukaan! ❤️ Odotamme esikoista, jonka laskettuaika on 2.4. Äitiyslomalla olisi mukava päästä jakamaan ajatuksia Ainu-tuotteista ja saada samalla vertaistukea muilta perheiltä. Olemme mieheni kanssa molemmat kiinnostuneista valokuvaamisesta, joten sopisimme tuotetestaajiksi hyvin. 🙂

Moro!
Meidän perheen esikoisen LA 26.3. ja ryhdyttäisiin mielellämme Ainu-testaajiksi 🙂 Perheeseemme kuuluu minä – 30 vuotta, avopuoliso – 33 vuotta, sekä iloinen 4-vuotias amerikanstaffordshirenterrieri. Asumme maaseudun rauhassa Pinsiössä.

Esikoista odottavana olisi upeaa päästä Ainu perheeseen🤩muutenkin kaikki tulee olemaan uutta ja vauvan hoitoon tarvittavista tarvikkeista ei ole juurikaan tietoa ja Ainun myötä pääsisi kokeilemaan varmasti hyvä ja turvallisia tuotteita, ilman että täytyisi kokeilla markettien valikoimaa läpi😊Laskettu aika meillä on 15.4.

Täällä 2,5 kk ikäinen pikkupoika olisi valmis testailemaan tuotteita äidin ja isän kanssa. Joitakin tuotteita on jo ollut käytössä, ja niihin ollaan oltu tyytyväisiä.

Ainu tuotteet ovat tuttuja entuudestaan. Kolme lasta ennestään 11v, 8v ja 6v. Nyt vauva tulossa huhtikuussa, jolle Ainu tuotteet tulee myös käyttöön. Osallistuttaisiin mielellään. 😊

Meillä esikoisemme laskettuaika on maaliskuussa 12pv. Vanhemmat 32 ja 31 vuotiaat, perheeseemme kuuluu myös kissat ja koira. Vauvoista ei kokemusta juurikaan ole, joten uuden ja erittäin jännittävän elämänvaiheen äärellä ollaan 🙂

Moikka! Täällä esikoista odottava perhe ilmoittautuu innokkaiksi testaajiksi Ainu-perheeseen. Laskettuaika on 15.4. ja ensimmäisen lapsen kohdalla tulee olemaan paljon opettelua ja harjoittelua, joten vinkit ja parhaiden ratkaisujen testaukset tulee olemaan tärkeässä roolissa tämän talouden arjessa. Tuleva isä on innokas kuvaaja, facebooktilit löytyy ja molemmat arvostaa arjen valinnoissa juurikin kotimaisuutta, vastuullisuutta ja turvallisuutta. Olisi mahtava päästä osaksi Ainu-perhettä jakamaan kokemuksia muiden kanssa ja tietty tutustumaan Ainu tuotteisiin 🙂

Tulevan pienokaisen olisi tarkoitus nähdä maailma maaliskuun alkupuolella. Mielellään voitaisiin olla testiperhe. Perheeseen kuuluu minun ja mieheni lisäksi 4 vanhempaa lasta, ja asumme Hollolassa.

Hei! Täällä olisi myös innokas perhe testaamaan tuotteita. Perheen esikoista odotetaan syntyväksi maaliskuun puolivälissä. Työskentelen itse äitiys- ja lastenneuvolassa ja koen tärkeäksi tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Imetyksen tukemisen näkökulmasta tulisi varmaankin myös katsottua tuotteita. 🤔 Ihana olisi päästä kehittämään kotimaisia tuotteita!

Hei,
Olisin kiinostunut.
Odotamme esikoistamme, joka syntyy alkukesästä.:)

Olisipa mukava päästä testailemaan uusia Ainu – tuotteita! 🤩 Meille on huhtikuussa syntymässä toinen lapsi, esikoinen on juuri täyttänyt 3 vuotta. Luulen, että hänestä saisin innokkaan apulaisen 😊

Täältä löytyy 3kk vanha innokas Ainu-tuotteiden testaaja tyttö. Alusta saakka ollaan ahkerasti käytetty tutteja ja pulloja, koska äiti on vain osittain imettänyt. Nyt olen siirtynyt jo ihan ”vauvojen” tuotteista vähän isompien tyttöjen tuotteisiin, kuten numeron 2 tuttipullon tutteihin. Eli olen siis jo niiiin iso tyttö:) kohta varmaan jo pääsen kokeilemaan kiinteitä ruokia ja muita uusia jänniä asioita. Ainu! Jos tarttet testaajaa niin mä oon valmis! T: tyty 3kk ps, mun äiti on aika kiinnostunut kaiken maailman vastuullisuus hommeleista ja kierrätyksestä. Lisäksi se ottaa aika hyviä kuvia…ainakin minusta.

Meidän perheeseen kuuluu isi, äiti, tyttö 1,5v ja vauvan laskettu aika on huhtikuun alussa. Joka toinen viikonloppu meillä on myös miehen isommat lapset asumassa.

Moikka! Mielellämme olisimme osa Ainu perhettä. 😊 Olemme 25-vuotiaita ja meidän esikoisen laskettuaika on 18.2.

Moikka!
Me lähdettäisiin tosi mielellään testiperheeksi mukaan. Ollaan viisihenkinen perhe, me vanhemmat reilu parikymppisiä ja nuorin lapsista on nyt 2,5kk ikäinen suloinen poikavauva.

Mamin tuotteet meille on tuttuja, sillä muita tuttipulloja ei yksikään lapsistamme ole huolinut, mutta muutoin ei ainun tuotteita olla muistaakseni kauheasti kokeiltukaan.
Olisi hauska päästä kokeilemaan vauvan (ja miksei isompienkin!) kanssa tuotteita 😊

Hei,

Meidän perhe tulisi mielellään Ainu-tuotteiden testaajaksi. Emme ole aikaisemmin Ainu-tuotteita käyttäneet, joten olisi todella mielenkiintoista tutustua tuotteisiin ja antaa palautetta.

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, 5-vuotias tyttö ja 2-vuotias poika, kolmannen lapsemme laskettu aika on 26.4 😀

Olemme kolmen hengen perhe Lapualta; minä, mies ja 3.1.2021 syntynyt esikoistyttäremme. Ainun tuotteista on jo moni ollut käytössä, joten olisimme ehdottomasti kiinnostuneita testaamaan lisääkin! Meillä syödään Mamin pulloista ja Ainun tutit ovat myös päivittäisessä käytössä. Minut on itsenikin 28 vuotta sitten kasvatettu Ainun retropullot suussa, joten yhteistä historiaa löytyy! Olen myös kiinnostunut kirjoittamisesta sekä koulutukseni että harrastusteni puolesta, joten testausten raportointi olisi mukavaa askartelua vauva-arjen keskelle.

Oi kyllä ainulle 😍 Ainutuotteita käytetty jo 7v tytön ja 5.5v pojan kanssa ja pikkuveli vatsassa tulee varmasti ainujuttuja käyttämään isosisarusten auttamina 😃❤️ la 2.6. 🥰

Kiinnostaa kovin lähteä testailemaan tuotteita. Meidän pieni esikoispoika syntyi joulukuussa, joten helppo lähteä avoimin mielin mukaan kun ei niin paljoa tietoa viellä kaikista tuotteista 😊 Meidän perheeseen kuuluu pieni poikanen, minä äiti 21v ja isä 22v. Tällähetkellä olen aivan rakastunut Ainun sinkkivoiteeseen, se on pelastanu meidän beben pepun☺️ Muuta kokemusta ainusta ei olekkaan (viellä). Tykkään somettaa paljon vauva-arkea.

Hei! Olisi mahtavaa päästä testaamaan ja kehittämään kotimaisia tuotteita. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi kaksi poikaa. Vanhempi 2 vuotias ja nuorempi 3kk. Ainu tuotteet tuli tutuksi jo esikoisen vauva-aikana ja nytkin suosin aina ensimmäisenä niitä, jos vauvalle pitää jotain hankkia. Olen myös todella innokas kuvaaja, joten tämä olisi mahtava juttu.

Täällä avopuolison kanssa odotellaan esikoista syntyväksi maaliskuun lopussa ja mielellään testattaisiin Ainun tuotteita! Joten jos esikoisen parissa saadut ensikokemukset kiinnostavat, niin ehdottomasti lähdetään mukaan 🙂 Kuvaus ja some onnistuu myös.

Tämä kuulostaa kivalta, joten ehdottomasti heaetaan meidän tytön kanssa mukaan! Meidän perheeseen kuuluu mun lisäksi isä, joulukuun lopulla syntynyt esikois tyttö sekä koira. Me vanhemmat ollaan 25 ja 28 vuotiaita.
Somea käytän päivittäin ja instaagramissa seuraajiakin ihan kiitettävästi, lisäksi lapsiperhe tuttavia ympäri suomea.
Meiltä varmasti saa rehellisen mielipiteen testatuista tuotteista ja mielellämme kokeillaan kaikkea!☺️
Molemmat tykätään myös kuvailla, jonka takia puhelimissa on laadukkaat kamerat sekä kotona myös järjestelmäkamera.
Tässä olisi myös oiva aktiviteetti ja projekti mammalomalle😍

Hei!
Meille syntyy uusperheen uusi jäsen huhtikuun puolenvälin tienoilla ja hänen lisäkseen perheeseen kuuluu kaksi kouluikäistä isompaa sisatusta. Voisimme olla sopiva testaajaperhe jo ihan siksikin, että haluaisin äitinä päästä kokeilemaan, miten Ainu-tuotteet ovat muuttuneet kahden canhemman lapsen vauva-ajoista vai ovatko muuttuneet ollenkaan, hyviä kun ovat.

Meillä on isän ja äidin lisäksi 4,5 vuotias tyttö ja kolmeviikkoinen poikavauva. Nyt jo tutit ja tuttipullot käytössä ja mielellään testataan uusia juttuja ja jaetaan kokemuksia.

Olisipa mahtavaa päästä mukaan ainu perheeksi. Meillä huhtikuun 14 päivä laskettu aika. Perheeseen kuuluu ennestään äiti, isä ja 1v 4kk isoveli. Jo esikoisen kanssa käytettiin paljon ainun tuotteita ja kokeiltiin meille sopivimpia tuotteita, joista vieläkin parhaimmat käytössä toki. Esikoisella hieman atooppista ihottumaa ja sensitiiviset tuotteet ovat olleet meille erittäin tärkeitä. Esikoinen oli myös korvikkeilla osittain, joten myös pullot ja tutit ovat olleet käytössä aktiivisesti. Olisi mahtavaa päästä testailemaan tuotteita ja kehittämään suomalaisia tuotteita.

Moi!
Meidän perheeseen kuuluu isä, äiti, isoveli 2,5v ja maaliskuussa syntyvä kolmekymmenvuotislahjani pieni pikkuveli.
Rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista. Muun muassa siksi tämä tilaisuus olisi ihanaa piristystä tähän koronasynkkyyteen ja saisi loistavan tilaisuuden jakaa muiden kanssa mielipiteitä.

Heippa!

Meille syntyi 21.1.21 viides lapsi, ihana prinsessa❤ olisimme todella mielellämme mukana tässä jutussa. Ainun tuotteet ovat hyviä tuotteita ja mielellämme siis mukana tässä.

Meiltä löytyisi pian 3kk ikäinen hymy tyttö❤ Mam tutit on käytössä ja muut tutit ei kelpaakkaan. Myös tuttinauha on ollut tosi hyvä, varsinkin auto matkalla, ettei tutti putoa. Uusi hoito voide on myös pelastus arkeen, sillä kyllä paranee kaikki hiertymistä kakan polttamaan peppuun👍 Lähtisimme mielellämme testailemaan uusia tulevia tuotteita ja auttamaan teitä tuote kehittelyssä. FB ryhmässä saisi varmasti lisää vinkkejä ja vertaistukea arkeen ja lisäksi vielä ihanat tuotteet kokeiltava ksi🙏❤🤗 Se olisi kyllä ihanaa..

Olisimme kiinnostuneet päästä mukaan Ainu-perheeseen. Meille odotellaan iltatähteä, la 20.4, mutta ilmeisesti hieman aiemmin käynnistellään prinsessan syntymää.

Perheemme on uusioperhe, johon kuuluvat 40+ vanhemmat sekä lapset 14, 13 ja 9v. Eli kokemusta löytyy ja ehkä hieman kriittisyyttäkin. Äiti on ”kova” somettaja ja isä taasen heiluu kameran kanssa.

Melko jalat maassa oleva perhe ollaan.

Mielellään tultaisiin Ainu perheeksi!
Odotetaan kaksosia ja laskettu aika on 23.3
Ollaan jo teidän tuotteitakin osteltu ja odotellaan millon päästäisiin kokeilemaan niitä 😌
Kaksoset on meidän esikoiset ja täällä odottaa 23v äiti ja 22v isä jo kovin. 😊

Meidän tiimi olisi halukas päästä testamaan Ainu tuotteita uuden tulokkaan kanssa. Laskettuaika on 15.2.2021.
Perheessä on ennestään kolme lasta 8v,7v, ja 5v.
Kaikki ovat joitakin Ainu tuotteita käyttäneet.
Olisimme sopiva tiimi koska tykkäämme jakaa käyttökokemuksia ja kertoa niistä avoimesti.
Lisäksi kuvaaminen on mukavaa.

Hei,
Perheeseemme kuuluu mieheni, 5-vuotias tyttäreni ja maaliskuussa syntyvä vauvamme. Ehdottomasti haluan mukaan testailemaan uusia tuotteita. Edellisestä vauva-ajasta onkin jo tovi. Minulle erityisen tärkeää on tuotteiden turvallisuus. Meillä oli käytössä 5-vuotta sitten ainu mam anticolic-pullot ja ne tulevat käyttöön nytkin! Esim, kyseisessä tuotteessa itselle tärkein ominaisuus oli miten maito tulee tuttiosasta pois. En uskaltaisi käyttää tuotetta, josta maito tulee kaatamalla pois.

Täällä mukaan ilmoittautuu perhe, jossa ennestään 4-vuotias esikoinen ja huhtikuussa olisi laskettuaika odotetulle toiselle lapselle. Äitinä olen tarkka turvallisuudesta ja arvostan laadukkuutta ja kestävyyttä. Ainu kuului jo esikoisen vauva-aikaan tuotteidensa kera, joten olisi ihanaa olla mukana tässä. ❤️ Olen osallistunut aiemmin kotimaisen kosmetiikan osalta samantyyliseen ja tykkäsin siitä kovasti. Voisin myös somessani jakaa näitä kuvia ja kommentteja, joten tulisi myös näkyvyyttä teille, koska rakastan valokuvausta.

Täällä olisi perheen Iltatähti melkein 3kk valmiina osallistumaan. Takana ennen aikaisuutta, refluksia, duodenaaliartresiaa, mutta vahvasti porskutetasn eteenpäin. Vanhemmat lapset ovat jo 20 ja 18 vuotiaat ja heillä jo käytössä sinun tuotteita, olisi mukava päästä kokeilemaan ja seuraamaan kuinka tuotteet ovat aikojen saatossa menneet eteenpäin.

Hei, täälä oltaisiin myös kovin kiinnostuneita lähteä kokeilemaan Ainun tuotteita!
Odotellaan miehen kanssa meidän esikoista ja laskettuaika on meillä huhtikuussa. Ollaan siis aivan keltanokkina liikkeellä☺ Totteet ja niiden käyttö ovatkin siis aivan uutta meillä. Niihin tutustuminen ja niiden käyttökokemusten jakaminen ryhmässä olisikin kiva tapa tutustua uuteen elämänvaiheeseen 😊

Hieman menee yli huhtikuun, mutta meidän perheen esikoisen on arvioitu saapuvan toukokuun alussa. Perheeseen kuuluu tällä hetkellä vain minä ja puolisoni sekä 7-vuotias mäyräkoira. Vauvalle on paljon jo hankittu, mutta varmasti jotain puuttuu tai ei tule edes ajatelleeksi, varsinkin kun itsellä kasvatustieteen maisterin opinnot niin loppusuoralla, että ajattelulle ei ole edes aikaa ennen niiden valmistumista. Olisikin siis aivan mahtava päästä testailemaan Ainun-tuotteita noviisin näkökulmasta.

Heippa täällä 27-v ensimmäistään odottaen. Lähtisin mielelläni mukaan tuotteiden testaukseen. Esikoisemme on määrä syntyä helmikuun puolessa välissä ja joka tapauksessa tulee varmasti testattua ainu tuoteperheen tuotteita, antaisin niistä mielelläni palautteen omakohtaisen kokemukseni perusteella. 😊 Koen tuotteissa turvallisuuden, kotimaisuuden ja kestävyyden tärkeäksi.
Olemme tavallinen aktiivinen perhe, vauvan kanssa tulee kuljettua ja liikuttua paljon.

Hei! Meidän perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi 12-vuotias esikoistytär ja nyt kuukauden ikäinen poika. Asiat ovat muuttuneet ja kehittyneet lasten välissä. Olisi mukava päästä testaamaan Ainu-tuotteita perheeseen! 😁 Jälleen uuden edessä…

Mielellään mukana! Toisen lapsen laskettu aika on huhtikuun puolessa välissä. 😊

Moro Heidi ja Eila! Täällä kirjoittelee 28v. Tamperelainen pienen jouluyllätyksen äiti. Meidän poika keskeytti joulupuuron syönnit 24.12.2020 aamulla ja tänään hän täytti jo seitsemän viikkoa. Meidän perhettä täydentävät myös nappulan iskä sekä seniori kissa. Minun sekä nappulan isän yhteinen harrastus on valokuvaaminen ja kuvamateriaalia arjen kommelluksista kertyy paljon. Päätähtenä tällä hetkellä on tietysti poitsumme, mutta luonnossa kuvaaminen vaunulenkeillä ja urbaanit seikkailut kaupungilla tallennetaan myös ahkerasti kuviksi. Minulla pysyy myös kynä kädessä ja arjen sanoittaminen kuvien kera muistoiksi on intohimoni. En ole vielä uskaltanut aloittaa blogia, mutta aineksia siihen ehkä olisi. Voisikohan Ainu-perheenä toimiminen ehkä rohkaistakin siihen 🙂 Toivottavasti kuullaan pian! Olisi hienoa keskustella muiden perheiden kanssa tuotteista ja vinkit ottaisimme ilolla vastaan, on tämä arki esikoisen kanssa niin uutta ja ihmeellistä edelleen 🙂

Meiltä löytyisi innokas testaaja ja kaksi avustajaa (me vanhemmat). Esikois poikavauvamme syntyi isänmaallisesti itsenäisyyspäivänä joten nyt ikää löytyy pari päivää päälle 2 kk. Isänsä on Etelä-Amerikasta ja minä, äiti, Suomesta. Olemme pieni monikulttuurinen perhe ja innokkaita lähtemään mukaan. Testaajana toimisi hyvin rehellisesti mielipiteensä ilmaiseva, jo nyt hieman temperamenttinen, suloinen äidin kulta.

Täällä jo 4kk ikäinen vauva 31v ja 33v vanhemmilla. Vauva jo toivomaanne vanhempi, mutta uskon että oltaisiin loistava Ainu-perhe sillä vanhemmilla ammattitaitoa ja muutenkin kiinnostusta tuote- ja palvelumuotoiluun! Ainu-tuotteet on yllättänyt meidät, tuoreet vanhemmat. Tutit ja tuttipullot olleet vauva-arjen helpotus!

Moikka,

Laskettu aika tuli ja meni, mutta tyttöä ei vielä näy! Asumme tällä hetkellä ruukkialueella ja ensimmäinen lapsi siis syntymässä. Olemme nuorekas (mies 10v vanhempi hehe) pariskunta ja pidämme purjehtimisesta ympäri maailmaa, matkustelusta, luonnosta, mutta myös kaupungin sykkeestä. Kesällä toiveissa on purjehtia mahdollisimman paljon ja kokemattomina vanhempina ja aivan ymmällään tästä kaikesta uudesta ja ihmeellisestä kaipaisimme valmiita vinkkejä käytäntöön ja uuteen arkeen etenkin, koska tilaa kaikelle tavaralle on rajallisesti. Sisällöntuottaminen onnistuu ongelmitta.

Jenni & Eetu

Elmo, pian 3kk täyttävä terhakka poika on esikoisemme ja kaikkea uutta opitaan päivittäin, niin vanhemmat lapsen hoidosta, kuin poika uusia kehitysvaiheita. Pojan lisäksi perheeseen kuuluu siis äiti 27v ja isä 35v. Aikaa meillä olisi paljon testata tuotteita, sekä jakaa niistä omia käyttökokemuksia. Lastentarhaopettajana ei lasten hoito ole itselleni aivan täysin uutta, mutta ensimmäisen oman lapsen kanssa silti opeteltavaakin löytyy. Ja siksi olisimme varmasti hyvä perhe testaajiksi.

Ekologisuus. Kotimaisuus. Käytännöllisyys. Helppous. Selkeys. Siinä ainakin pari juttua, joita nämä kevätvauvan vanhemmat varmasti arvostavat ja kommentoivat rohkeasti. T. Insinööripari Espoosta ja ensimmäistä odotellaan.

Hei! Olen esikois kaksosten äiti. Kaksoset syntyi 19.10.2020 ja on pian 4kk ikäisiä. Olisimme enemmän, kuin mielellään innokkaita tuotetestaajia/ainuperhe sillä tavaraa ja materiaaleja kuluu ja tykkään testailla aina uutta. Teidän tuotteet on muutenkin tuttuja ja läsnä arjessamme. Jos kaipaatte vielä testi perhettä niin me mielenkiinnolla ja innolla olisimme valmiita kaikkeen uuteen. ☺️

Esikoisemme laskettu aika on kuukauden päästä joten kaikki vauvan hoitoon liittyvä on vielä yhtä suurta hyvin nopeasti lähestyvää mysteeriä!
Olemme paljon ulkoileva ja kotimaassa matkustava perhe ja pyrimme tekemään hankintoja mahdollisimman kestävästi: vain tarpeellista ja käytännöllistä, suomalaista aina kun mahdollista, mieluummin hyväkuntoisia käytettyjä kuin uusia mutta silti esteettisesti miellyttäviä tarvikkeita. Ainu-tuotteet ovat siis juuri sitä mitä haemme ja olisi mahtava päästä mukaan kehittämään niistä vieläkin parempia tuleville vauvoille!

Pieni esikoisprinsessamme syntyi 1.2. kolme viikkoa etuajassa ja nyt olemme pikkuhiljaa totuttelemassa uudenlaiseen arkeen vauvan ehdoilla 💕

Perheeseemme kuuluu ”Yrtti-Pompulan” ja vanhempien lisäksi kaksi kissaa ja asustelemme Savon sydänmailla Kuopiossa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan suosimaan kotimaisuutta niin ruokaostoksissa kuin muissakin hankinnoissa, minkä vuoksi ennen vauvan syntymää hankitut rasvat ja tuttipullot oli luontevaa valita suomalaiselta valmistajalta. Käyttökokemusta niistä alkaa kertyä pikkuhiljaa… Lähtisimme mielellämme mukaan Ainu-testiperheeksi, kirjoittaminen on minulle luontevaa ja perustasoisten valokuvienkin ottaminen onnistuu 😊

Moikka! Olen 23v ja odotamme puolisoni kanssa esikoista syntyväksi huhtikuun 22. Olen jo raskausaikana ehtinyt kyseenalaistamaan lukuisia eri tuotteita, niiden tarpeellisuutta ja etenkin sitä, miten paljon tuotteista ja tavaroista olisi sopivaa maksaa ja mistä mielestäni todella isot hintaerot eri valmistajien välillä johtuu. Olisi mahtavaa testailla kotimaisia tuotteita, koska mikä olisi mahtavampaa kuin saada lapselleen luotettavia kotimaisia tuotteita ja samalla tukea suomalaista yritystä. Toiveena tietenkin, että nämä tuotteet oikeasti sopisivat lapselleni ja jos ei sopisi, niin olisi hienoa auttaa kehittämistyössä, jotta mahdollisimman monelle nämä sopisi. Nuorena äitinä minulla on myös paljon ystäviä, joilla ei vielä ole vauvoja ja tulevat olemaan samojen kysymysten äärellä kuin minä nyt, jolloin olisi hienoa pystyä suosittelemaan heille myös hyviä tuotteita. Rakastan myös kirjoittaa ja höpistä asioista. 😊 Monta kärpästä yhdellä iskulla.

Moikka! Olen 23v ja odotamme puolisoni kanssa esikoista syntyväksi huhtikuun 22. Olen jo raskausaikana ehtinyt kyseenalaistamaan lukuisia eri tuotteita, niiden tarpeellisuutta ja etenkin sitä, miten paljon tuotteista ja tavaroista olisi sopivaa maksaa ja mistä mielestäni todella isot hintaerot eri valmistajien välillä johtuu. Olisi mahtavaa testailla kotimaisia tuotteita, koska mikä olisi mahtavampaa kuin saada lapselleen luotettavia kotimaisia tuotteita ja samalla tukea suomalaista yritystä. Toiveena tietenkin, että nämä tuotteet oikeasti sopisivat lapselleni ja jos ei sopisi, niin olisi hienoa auttaa kehittämistyössä, jotta mahdollisimman monelle nämä sopisi. Nuorena äitinä minulla on myös paljon ystäviä, joilla ei vielä ole vauvoja ja tulevat olemaan samojen kysymysten äärellä kuin minä nyt, jolloin olisi hienoa pystyä suosittelemaan heille myös hyviä tuotteita. Rakastan myös kirjoittaa ja höpistä asioista. 😊 Monta kärpästä yhdellä iskulla.

Moikka! 🙂

Olisi mahtavaa päästä Ainu-perheeksi. Meille on syntymässä esikoinen, laskettu aika 11.3. Raskausaikana minulle ja miehelleni on avautunut uusi maailma kaikkien vauva- ja lapsituotteiden viidakossa, ja vaikka viidakkoon välillä eksyy, pidämme uusien hyödyllisten tuotteiden etsimisestä. Olemme innokkaita testaajia, ja nautimme, kun saamme antaa palautetta ja kenties jopa olla kehittämässä uusia tarpeellisia asioita arkea helpottamaan! Erityisesti tuleva isä rakastaa tutkia eri tuotteita sekä kirjoittaa palautteita asiasta kuin asiasta. Myös vertaistuki ja Ainu-perheiden luoma yhteisö tulevat varmasti tarpeen erityisesti näinä aikoina. Kamera pysyy meillä molemmilla kädessä 🙂

Innolla Ainu-perheeksi toivovat,
Johanna ja André

Täällä olisi esikoistaan 14.3 odottavat vanhemmat (äiti 35v ja isä 41v) Varsinais-Suomesta innokkaina testaamaan Ainu- tuotteita. Muutenkin vauvan tarvikkeet ovat meille uusi juttu ja on ollut ihanaa perehtyä niihin kauan toivottua perheen jäsentä odotellessa 💕
Olisi myös mahtavaa päästä keskustelemaan muiden kanssa tuotteiden käyttökokemuksista.

Olemme lähes kolmikymppinen pariskunta ja pienokaisemme laskettu aika on 17.2. Haluaisimme Ainu-perheeksi, koska olemme motivoituneita ja innokkaita testaamaan erilaisia tuotteita. Vauva on esikoisemme, joten olemme vauvanhoitoon ja ruokailuun liittyvissä asioissa hyvin aloittelijoita. Meillä ei siis ole ennakko-oletuksia tuotteisiinne liittyen.

Meidän perhe olisi loistava Ainu-perhe! Pieni prinsessamme täytti juuri 3kk ja häntä hoitaa kotona äidin ja isän lisäksi innoskas 1v4kk isoveli ja 5v isosisko. Aini-tuotteet ovet osittain tuttuja ja mielellämme pääsisimme niiden kanssa paremmin tutuksi pienen testaajamme kanssa.

Ainu-tuotteet ovat tulleet tutuiksi nyt jo isompien lasten kohdalla, iältään 10 ja 7 v. Nyt perheeseemme odotetaan uutta vauvaa saapuvaksi 8.3. ja tuntuu, että kaikki on muuttunut! Olisi mukava päästä testiryhmään.

Me ollaan 21v ja 23v ja meillä on 4kk ikäinen poika ja kyseessä tosiaan ensimmäinen . Ainu tuotteet ovat olleet kyllä yllättävän hyviä ja varsinkin tuttipullot ja tutit ovat olleet pelastus 😇 sillä vauva ei huoli muita . Ja intoa täältä löytyy kuvata ja muutenkin 🥰

Meillä on kaksi lasta tyttö melkein 2v ja poika 3,5 viikkoa. Me vanhemmat ollaan minä äiti 34v ja isä 36v. Asutaan Savonlinnassa omakotitalossa ja meillä on lisäksi kaksi koiraa ja kani. Ollaan molemmat vanhemmat töissä, minä tietysti tällä hetkellä äitiyslomalla. Haluaisimme mielellään päästä tuotetestaajiksi.

Meille on tulossa esikoinen, jonka laskettuaika on 28.2.21. Meidän vanhempien lisäksi perheeseen kuuluu kissoja ja kilpikonna. Olisi mukavaa päästä Ainu-perheeksi testailemaan itselle ihan uusia tuotteita.

Meillä on runsaasti kuvausintoa ja mielelläni teen myös sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Olisimme halukas testaajaperhe Ainu-tuotteille! Olen 33v sairaanhoitaja ja perheeseemme kuuluu minun lisäkseni 30v mieheni sekä 10vkon ikäinen hurmaava hymypoika. Toistaiseksi käyttöön on päässyt mm ainun vanulaput ja vanupuikot sekä runsaassa käytössä Ainu liivinsuojat. Paljon on vielä tuotteita kokeilematta 😉

Meidän perhe osallistuisi mielellään! Esikoisemme laskettu aika on 6.4., me vanhemmat olemme 27 ja 32.

Ainun tuotteet ovat tuttuja ja kokeilisimme niitä mieluusti lisääkin. Opettajina olemme tottuneita palautteen kirjoittajia ja keskustelemme muutenkin innokkaasti myös netissä. Arjen kuvaaminen on myös meitä inspiroivaa tekemistä.

Perheessä 6 viikon ikäinen tyttö. Kaiken kaikkiaan meillä on lapsia 5, vanhin 12 vuotias! Vilskettä meidän kotona riittää siis! Kuvaan meidän elämää paljon ja päivitä myös someen.
Olisi hauskaa ryhtyä Ainu-perheeksi!

Ensimmäisen lapsemme laskettu aika on 24.2.2021 ja me tulevat vanhemmat olemme 28- ja 29-vuotiaita. Kuvausintoa meiltä löytyy. Asumme maaseudulla pientilalla, jossa meillä on lemmikkeinä muutama lammas, pari koiraa ja kissa.

Olisi mukava päästä Ainu tuotteita testaamaan. Itseni ja mieheni lisäksi perheeseemme kuuluu 2 kk ikäinen esikoistyttö. Meillä käytössä tutit ja tuttipullot. Ja koska kyseessä on esikoinen, niin kaikki uudet, arkea helpottavat tuotteet kiinnostavat. Eikä sitä ehkä itse osaa edes ajatella mitä kaikkea olisi tarjolla! Lähipiirissä myös muita pieniä vauvoja, joten testausta voisin laajentaa sinnekin mahdollisesti. Ja kuvaaminen varsinkin ig:seen on lähellä sydäntä. 🙂

Kolmekymppiset vanhemmat ja 9 viikkoinen, pörrötukkainen bebe Tampereelta hei! 🙂 Päivämme kuluu vaunutellessa, kirjoja lukiessa ja erityisesti kitaran soitosta vauva tuntuu nyt pitävän 🙂 Olisi tosi mielenkiintoista tulla testaamaan tuotteita ja jakamaan kokemuksia kuvien sekä tarinoiden kera 🙂 menossa mukana seikkailevat myös kaksi kissaa, jotka tuovat omaa komiikkaansa meidän arkeen. Meiltä saisitte sekä äidin että isän kommentteja, sillä jaamme vanhempainvapaat puoliksi 🙂 meillä on pullot päivittäin käytössä ja ei mene kauaakaan niin saadaan aloittaa myös maistelut ja mahdollisesti sormiruokailu, uhka vai mahdollisuus? 😀

Meidän perheeseen kuuluu juuri 3kk täyttänyt vauva, 3v lapsi ja me vanhemmat. Olisi hienoa päästä testaamaan tuotteita ja kertomaan omia kokemuksia niistä. Facen vauvaryhmissä olen aktiivinen jäsen, joten ei epäilystäkään ettenkö uskaltaisi aktiivisesti jakaa myös ajatuksiani tuotteista! Kuvausintoa löytyy rutkasti, varmaan 45 000 kuvaa (kyllä, oikeasti!) puhelimessa todistavat tämän 😀 Mielelläni otan kauniita, kevyesti stailattuja kuvia omassa arjessanikin ja tästä syystä niitä ehtii näin hyvin kertymäänkin.

Odotamme miehen kanssa esikoisvauvaamme syntyväksi maaliskuussa. Tutustuisimme mielellämme Ainu-tuotteisiin oman vauvan kohdalla, työni puolesta minulla onkin jo kokemusta erilaisista vauvanhoitotuotteista joten vertailukohtaa ja näkemystä löytyy. Mielellään voisin äitiyslomalla tehdä myös kuvaushommia.

Perheessä minä, puoliso, 6v tytär. Sekä juuri eilen syntynyt pieni tytär. Jonka kanssa oltaisiin innokkaita testailemaan, arvostelemaan ja kuvailemaan. 🤩

Äiti, isä ja isoveli saivat seurakseen pienen prinsessan 2021 tammikuun lopussa 😊 Ainu-tuotteita jo käytössä, ilolla kokeilemme myös uusia.

Hei! Olisipa hienoa päästä mukaan tämänkaltaiseen testiryhmään. Meidän perhe on kasvamassa huhtikuussa, laskettu aika on 3.4.2021. Esikoinen kyseessä, joten kokemusta eri valmistajista on vielä hyvin vähän – kuitenkin kotimaisuus ja laadukkuus kiinnostavat, ja olen ymmärtänyt että Ainu nämä kriteerit täyttäisivätkin.

Olemme kiinnostuneita! Esikoisemme syntyi 5.1. ja tähän mennessä mm. Ainu tuttipullot ovat olleet ahkerassa käytössä ja muitakin tuotteita olemme halukkaita kokeilemaan ja testaamaan ☺️

Laskettuaika maaliskuun alussa, olisi kiva päästä testaamaan ainu-tuotteita ja antaa palautetta!

Täällä esikoistaan odottava naikkonen laskettu aika 1.4. Mielellällämme tulisimme tuote testaajiksi ainulle. 👍😊

Yksi lapsi jo ennestään, toinen saapui juuri helmikuun 6. maailmaan. Olisimme innoissamme kokeilemassa Ainu-tuotteita.

Meidän esikoisella on laskettuaika 9.4.
Koska tämä on ensimmäinen lapsemme niin olisi hienoa päästä testaamaan tuotteitanne ja mahdollisesti löytää se oma luottomerkki! Myös kaikki vertaistuki ja muut kokemukset olisi tervetulleita ensimmäisen lapsen kohdalla. Näitä voisi myös jakaa meidän somessa.

Täällä odotellaan kolmatta lapsukaista (perheessä nyt 5v ja alle 2v lapset) meidän perheeseen. Laskettu aika on maaliskuun alussa ja olisimme innokkaita testailemaan Ainu-tuotteita 🥰

Oi, tämä olisi kuin meille tehty 🤩 Pikkuprinssimme on syntynyt 06/18 ja pikkusiskon pitäisi syntyä maaliskuun aikana. Olemme jo esikoisen aikana ihastuneet Aino-tuotteisiin, joita käytämme lähes päivittäin. Uusi tulokas pääsee näitä myös kokeilemaan. Mieheni reissutyön vuoksi on tärkeää löytää myös arjen helpotuksia, kun olen yksin lasten kanssa. Mielellään olisimme mukana testaamassa ja jakamassa kokemuksia muiden kanssa ❤️

Meidän perhe ilahtuisi kovasti mahdollisuudesta auttaa Ainua kehittämistyössä! Olemme tarkkoja sekä omista että erityisesti laatentarvikkeiden valinnasta ja puntaroimme hankintoja monelta kantilta. Kommentteja arjen kuvien kera olisi siis takuulla luvassa aktiivisesti. Pian 4-vuotiaan esikoisemme kanssa olemme tutustuneet vauvantarvikkeiden eri vaihtoehtoihin ja kerryttäneet ymmärrystä niistä. Nyt odotamme toista lasta syntyväksi 7.3. Molempien vauvojen kanssa olemme olleet ja tulemme olemaan mukana myös yliopistollisen sairaalan tutkimushankkeissa eli innostumme tällaisista jutuista todella! Tuotetestauluista ja kommentoinnista löytyy aiempaakin kokemusta. Aina parasta, jos saamme mahdollisuuden osallistua juuri laadukkaiden kotimaisten tuotteiden kehittämiseen!

Hep! 🙋🏻‍♀️ Täällä yksi innokas ehdokas Ainu-perheeksi. Perheeseemme kuuluu me vanhemmat, esikoistyttömme 1,5 vuotta. Huhtikuussa 2021 meitä tulee olemaan neljä, kun pikkuveli syntyy 🙂 Esikoisemme atooppisen ihon ja allergioiden vuoksi on tässä perheessä tullut jo kokeiltua jos jonkinmoista rasvaa ja voidetta. Vauva-aikana tuli testattua myös Mam-pullojen kätevyys! Ainu on meille ollut sellainen varma ja luotettava valinta ja mielellämme testailisimme tuotteita myös tulevan kuopuksen kanssa.

Meidän perheeseen kuuluu minä, aviomies, meidän ihana 2v4kk esikoistyttö ja nyt keväällä syntyvä poika! Laskettu aika on 5.5, mutta vauva tulee syntymään huhtikuun puolella. 🙂 Kovasti kiinnostaisi alkaa tuotetestaajiksi Ainulle ja se olisi mielenkiintoista ja mieluista!

Pian 3kk ikäinen tyttö. Mielellään testataan ja kommentoidaan

Me ryhdyttäisiin mielellämme testaajiksi näille Ainu-tuotteille! Olisi kiva kokeilla ja kehittää, oppia uutta, jakaa kokemuksia ja kuvata juttuja vauva-arjen keskellä. Meidän perheeseen odotetaan esikoista maaliskuun puolivälissä. Ihanan uuden äärellä ollaan!

Heippa, olisin myös hyvin kiinnostunut hakemaan mukaan tuotetestaajaksi. Esikoista odotellaan ja laskettu aika olisi 23.2. 😊

Tulisimme mielellämme osaksi Ainu-perhettä <3 Odotamme esikoistamme ja laskettuaika on huhtikuun alussa. Olen 29 -vuotias ja mieheni on 34. Olemme hyvin kansainvälinen perhe, puhumme kolmea kieltä ja sukua asuu useassa eri maassa. Ainu -tuotteista ei ole aiempaa kokemusta 😊

Meillä joulukuun lopussa syntynyt tyttövauva joka ei vielä ole suostunut syömään mitään tuttia. Siinäpä olisi hyvää haastetta Ainulle.

Olen myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Mielellämme tulisimme testaamaan tuotteita. Asumme Helsingissä.

Hei.
Täältä löytyisi testaajiksi marraskuun lopussa syntyneet kaksoset (tyttö ja poika) eli ikää pian 3kk. Lisäksi perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi pojat 8v ja 3v.

Täällä ois pari viikkoa sitten täyttänyt 4kk ikäinen poitsu innokas testiryhmään.

Aurinkoinen tervehdys tunturista!

Meidän perhe ilmoittautuu innokkaaksi Ainu-perheeksi! Perheeseemme kuuluu äitin ja isän lisäksi vuodenvaihteen jälkeen syntynyt esikoistytär sekä 10-vuotias kultainennoutaja. Asumme pohjoisessa matkailukeskuksen kupeessa, elämäntapamme on aktiivinen ja arkemme mukautuu sesonkeihin. Helmi-maaliskuun vaihteesta alkaen olemme molemmat vanhemmat osittaisella vanhempainvapaalla, eli teemme molemmat puolikasta työviikkoa. Tuolloin kaikki vauva-arjen apuvälineet ovat lämpimästi tervetulleita. Tavoitteena olisi pitää tytär äidinmaidolla ainakin sinne puolen vuoden ikään saakka. Molemmat vanhemmat olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa; somesta olemme saaneet ihanasti tukea vanhemmuuteen ja vertaistuki on jatkossakin tervetullutta. Pidämme valokuvaamisesta ja kuviemme jakamisesta.

Lumisin terveisin,

Elisa ja Käpsy

Täältä tulisi kaksi testaajaa kerralla kaksoset 3kk. Perheessä lisäksi lapset 8v ja 3v. Ainu tuotteita tälläkin hetkellä useita käytössä. Hyväksi havaittu tuotemerkki jo vuosien ajan.

Meillä esikoisen laskettuaika 25.2.21 ja mielellään ryhdyttäisi tuotetestaajiksi näin ummikkojen näkökulmasta 😅 Ystävillä on lapsia ja paljon on mam-tuteista ollut jo puhetta ja niitä on meillekkin tarttunut mukaan juurikin kuullun palautteen perusteella. Meidän perhe tällä hetkellä omaa yhden nelijalkaisen karvalapsen ja esikoista odotamme kuin kuuta nousevaa saapuvaksi. Lapsi on molemmille ensimmäinen ja paljon on opittavaa mm. Tuotteista mihin kannattaa panostaa, koska ovat laadukkaita ja turvallisia.

Täällä 3 kk esikoispoika ja sen vanhemmat tahtoo mukaan Anu-perheeseen! Tämä äiti on hyvin valveutunut tuotteiden käyttäjä ja kirjoittaminen on suuri intohimo. Meidän kokemuksista ja tämön äidin kirjotteluaktiivisuudesta voisi olla kovasti hyötyä tässä hommassa 👍😁

Heippa, täällä olisi esikoistytärtään odottava nuori pariskunta Etelä-pohjanmaalta 🤰🏼. Laskettu aika on 5.3. Kotimaisuus ehdottomasti meille vauvan tuotteissa tärkeä joten siksi Ainun tuotteet kiinnostaa kovasti. Vielä siis tuotteista ei ole käytännön kokemusta 🤔. Olisi mahtava päästä osaksi Ainu perhettä, jakaa kokemuksia ja vertaistukea, varsinkin kun tilanne meille tosiaan aivan uusi ja ihmeellinen.

Ei ihan mahduta tuohon aikahaarukkaan, mutta kolmannen laskettu aika on kesäkuussa ja ehdottomasti olisin kiinnostunut! Sitten on 05/20 syntynyt poika ja 12/18 syntynyt tyttö. 😅 Emme ole ikinä vielä päässet testaamaan mtn tuotteita ja olisi todella kiva. Tämä 3 kun on nyt sitten myös viimeinen lapsi 🙂

Täällä olisi kolmen lapsen perhe, lapset 2kk, 4v ja 12v. Olisi huikeeta päästä Ainu-perheeksi, kun Ainu-tuotteet ovat jo muutenkin osa meidän arkea.

Moi, olen 28-vuotias nainen Ulvilasta ja olen avopuolisoni kanssa saamassa tyttövauvan helmikuun aikana (laskettu 24.02.21). Vauva on minulle esikoinen ja mieheni kolmas. Olisi kiva päästä kokeilemaan tuotteita, varsinkin kun itselleni tämä kaikki on uutta. Olen kova työmyyrä, joten tämä testiryhmä-homma olisi kivaa lisä-ajanvietettä vauva-Arkeen.

Morjens!

Olemme esikoislapsen vanhemmat Kanta-Hämeestä. Poikamme on nyt reilu 2kk vanha temperamenttinen miehenalku, jonka kanssa opettelemme elämään lapsiperheenä. Ammatiltani olen nykyinen lähihoitaja, opiskeleva sairaanhoitaja ja kiinnostunut toimimaan tulevaisuudessa lasten parissa sairaaloissa. Mieheni on automatiikan insinööri.

Olemme molemmat innovatiivisia, kekseliäitä ja osittain haluamme myös päästä helpolla. Siksi sopisinnekin Ainu-testaajiksi varmasti oikein mainiosti. Virittelemme arkeemme monenlaista, olemme paljon liikkeellä ja teutaroimme työ/koulu/vauva-arki/koira-arki/parisuhde-sekamelskassa ratkaisuja keksien.

Uusperheeseen tulee yhteinen ensimmäinen ja viimeinen vauva 30.3. Molemmilla on aikuiset/ 15+ lapsia. Joten tähän yhteiseen tutustumme innolla ja jännityksellä, koska vauvavuosista on kauan aikaa. Mielellämme olemme mukana, koska aikaa, kiinnostusta ja halua löytyy uude äärellä

Täällä myös yksi innokas perhe Ainu-testaajaksi! 😊 Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä ja 3 lasta, joista pienin on nyt 7 viikon ikäinen. Tykkäämme kuvata lapsia erilaisissa puuhissa ja olemme innokkaita kokeilemaan aina uusia juttuja! 💕

Täällä olisi 7.11. syntynyt tyttövauva sekä innokkaat esikoistytön vanhemmat valmiita testailemaan Ainu-tuotteita.🥰

Laskettuaika 13.03.21, esikoinen tulossa ja ainun tuotteita jo ostettunakin odottamaan pikkuisen tuloa. Tuotteet kiinnostavat paljon ja varmasti tulisivat käyttöön

Täällä 3kk ikäinen esikoistyttö, jonka kanssa olisimme mielellämme mukana! Perheeseen kuuluu myös miehen yhdeksän vuotias ja yksi mäykky! 🙂

Täällä 8 lapsisen uusioperheen äiti moi. Kuopus täyttää tänään 3vk eli syntyi 22.1.21. Isommat sisarukset ovat 14-6-vuotiaita ja kovasti haluavat auttaa vauvan hoidossa. Mielellään tulisimme testiperheeksi! ☺️

Hei.
Haluaisimme osallistua tuotetestaukseen. Perheeseen kuuluu 2,4v esikoistyttö ja toinen tyttö on syntymässä 7.3.
Olisi ehdottomasti mielenkiintoista päästä tutustumaan paremmin Ainun tuotteisiin ja testata niiden toimivuutta käytännössä. Toistaiseksi käyttö jäänyt vähäisemmälle, koska tuotteilla on kova kilpailu muiden valmistajien kanssa.

Olisi ihanaa päästä Ainu-tuotteiden testaajaksi. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi pian 10-vuotias tyttäreni, jonka vauva-aikana meille jo Ainu-tuotemerkki tuli tutuksi. Hänellä on edelleen tuo rakkain Ainu-pupu käytössä, joskin todella nuhjuuntuneena jo vuosien halailusta. Nyt helmikuussa meille syntyy pieni poika ja hänen kanssaan olisi ihanaa päästä Ainu-tuotteiden pariin testaajaksi. Meillä on jo jotain Ainua hankittunakin ja hankintalistalla. Some, kuvailu, kirjoittaminen jne. on tuttua ja mieluisaa. Toivottavasti pääsemme mukaan!

Meidän perhe olisi innokkaana testaamassa Ainun tuotteita. Perheeseen kuuluu äitin ja isin lisäksi kolme tyttöä 6v, 9v ja 10v, kaksospojat 5v sekä toissapäivänä (10.2.) syntynyt pikkuveli. Olisi hienoa löytää just meidän perheen arkeen sopivia Ainu- tuotteita. Varmasti isommat sisarukset osallistuvat mielipiteidensä kanssa myös tuotteiden testaukseen ja toimivat sujuvasti kuvausapulaisina, kuvausintoa ei nimittäin meidän perheeltä puutu.

Meillä odotetaan puolison kanssa esikoista syntyväksi lähi aikoina, laskettu aika on 28.2. Innolla lähdettäisiin testaamaan tuotteita ja jakamaan
mielipiteitä ja kysymyksiä meille uudessa tilanteessa!

Täällä esikoispoika syntyi 6.2.
Äiti täyttää kuukauden päästä 29, isä on 30. Perheeseen kuuluu myös 3 labradorinnoutajaa.

Ainu ensipupu oli itselle tärkeä must have hankinta. Muitakin Ainu tuotteita on hankittu ja todettu merkki meille mieluisaksi, joten olisi huippua päöstä testiryhmään.

Meillä kohta 2kk ikäiset tyttö kakkoset
Tytöt syntyivät 16.12./20
Olis ihanaa päästä heidän kanssa tähän mukaan

Kolmekymppinen pariskunta odottaa esikoispoikaa ja laskettu aika 6.3.2021. Olisi mahtavaa päästä mukaan remmiin! 🙂

Hei!
Meidän perheeseen on syntynyt tammikuussa poikavauva ja hän on juuri kuukauden ikäinen. Meille Ainu-tuotteet ovat jokseenkin jo tutut entuudestaan, mutta olisimme sitäkin kiinnostuneita testailemaan uusia tuotteita. Tammikuisemme on meidän esikoinen ja näin pystyisimme tuomaan vanhemmuuden ja vauva-arjen alkutaipaleelta näkökulmaa tuotteisiin, sillä tämä kaikki on meille aivan uutta. Lisäksi Ainun koliikkituttipulloista on ollut jo nyt suuri hyöty perheellemme ja etenkin meidän pienelle tuhisijalle ja hänen vatsalleen. Tämä sai minut entisestään kiinnostumaan Ainu-tuotteista.
Olemme myös kiinnostuneet kestävästä kehityksestä ja suomalaisista tuotteista, haluamme arjessamme panostaa näihin asioihin.
Haluaisimme kovasti päästä tuotetestaajiksi Ainu-perheeseen. Olisi ensiarvoisen tärkeää päästä jakamaan tuotteista kokemuksia ja vinkkejä!:)

Olemme 24- ja 28- vuotiaat tulevat vanhemmat ja odotamme esikoistamme saapuvaksi 30.4. Mielellämme olisimme osa testiryhmää, ja etenkin miehellä pysyy kamera kädessä! Itseltäni löytyy valtavan utelias luonne ja tykkään tutkia, vertailla ja kokeilla kaikenlaisia tuotteita. Niistä parista Ainu-tuotteista, joita meiltä jo löytyy tai ovat ostoslistalla olen kuullut ja kokenut hyvää, joten hakeminen mukaan oli heti selvää, kun sain kuulla tästä!

Hei!
Olemme halukkaita liittyä Ainu-perheeseen! Huhtikuussa meille syntyy toinen prinsessa-vauva. Olemme jo vähän tutustuneet Ainu tuotteisiin esikoisen kanssa 5 vuotta sitten ja nyt olisi mielenkiintoista tutustua uutuustuotteisiin ja vertaa kokemuksia. Aurinkoisiin terveisiin, Maria ja Prinsessat.

Hei. Olemme 28 (kohta 29) vuotias pariskunta Pohjois-Savosta. Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi kaksi upouutta tyttövauvaa, meidän esikoiset. Kaksostyttömme syntyivät 21.1 ja ovat nyt siis 3 viikkoa vanhoja.
Ainu perheeksi sopisimme hyvin sillä käytämme jo nyt Ainun tuotteita. Esimerkiksi ihonhoitotuotteet ovat päivittäisessä käytössä. Ihonhoitotuotteiden lisäksi päivittäin kovassa käytössä meillä on MAMin anticolic tuttipullot ja MAMin tuplasähkörintapumppu. Yöllä haetaan pahojenunien karkotusta Ainun tuteista.

Hei!
Meillä on 1 vuotta 7 kuukauden ikäinen tyttö ja laskettu aika vauvalle on 11.5.21.
Olisimme kiinnostuneita osallistumaan Ainu perheeksi. Esikoisen kohdalla emme ole käyttäneet paljoa Ainu tuotteita.
Olisi ihana jakaa kokemuksia.

Odottelemme mieheni kanssa meidän esikoista, jonka olisi määrä saapua masun tälle puolelle 8.4 .

Ensimmäistä lasta odotellessa olen tulevana äitinä huomannut, että tuotteita ja tavaraa on aivan mahdoton määrä mitä vauvoille ja äideille suositellaan, mutta kuitenkin mielessä pyörii se tavaran tarpeellisuus ja ennenkaikkea kotimaisuus joka meille on hyvinkin tärkeä asia. Juuri tämänkin vuoksi olisi mahtava jos pääsisimme mukaan ”perheeseen”, tietäisi että tuotteet ovat suomalaista perua ja takana olisi ammattilaisten tiimi neuvomassa ja opastamassa tuotteiden käytössä!

Minulla on hlö kohtaisesti vuosien kokemus jo some markkinoinnista, joten kuvat ja sisällön tuotto ei varmastikaan ole ongelma.

Perheeseemme kuuluu myös kaksi isoa koiraa, jotka tavalla tai toisella varmasti olisivat myös mukana touhussa, kuuluvathan hekin meidän pieneen perheeseen!

Odottelemme mieheni kanssa meidän esikoista, jonka olisi määrä saapua masun tälle puolelle 8.4 .

Ensimmäistä lasta odotellessa olen tulevana äitinä huomannut, että tuotteita ja tavaraa on aivan mahdoton määrä mitä vauvoille ja äideille suositellaan, mutta kuitenkin mielessä pyörii se tavaran tarpeellisuus ja ennenkaikkea kotimaisuus joka meille on hyvinkin tärkeä asia. Juuri tämänkin vuoksi olisi mahtava jos pääsisimme mukaan ”perheeseen”, tietäisi että tuotteet ovat suomalaista perua ja takana olisi ammattilaisten tiimi neuvomassa ja opastamassa tuotteiden käytössä!

Täältä siis löytyisi perhe jolle kaikki vauvan mukana tulevat asiat ovat täysin uusia ja jännittäviä!

Minulla on hlö kohtaisesti vuosien kokemus jo some markkinoinnista, joten kuvat ja sisällön tuotto ei varmastikaan ole ongelma.

Perheeseemme kuuluu myös kaksi isoa koiraa, jotka tavalla tai toisella varmasti olisivat myös mukana touhussa, kuuluvathan hekin meidän pieneen perheeseen!

Hei! Meidän perheen kuopus syntyi joulukuussa ja on nyt 2 kk ikäinen touhukas poika. Lisäksi perheeseen kuuluu 5v esikoistyttö sekä isä ja äiti. Esikoisen ajoilta tuttuja Ainun tuotteita ovat ainakin tutit ja tuttipullot. Uusi tulokas ei ole vielä tuttia huolinut, mutta pöydällä pyörii Ainun tutti ja sitä yritetään välillä tarjota. Eiköhän sekin pikkuhiljaa kelpaa. 😊 Mielellään kokeiltaisiin muitakin tuotteita jatkossa!

Hei! Meillä on laskettu aika 3.3 ja ollaan kiinnostuneita ryhtymään Ainu-tuotteiden testaajiksi. Jotkin tuotteet ovat ennestään jo tuttuja, sillä perheessämme on myös vähän yli 2vuotias taapero.

Hei! Olemme kumppanuusvanhempia ja odotamme esikoistamme, jonka laskettu aika on 14.2. Kaikki tulee olemaan uutta ja ihmeellistä ja laadukkaiden tuotteiden testaaminen kiinnostaa kovasti! Imetyksen lisäksi pulloruokinta olisi tavoitteena, jotta isäkin pääsee osallistumaan ja pystyy alkaa hoitamaan vauvaa myös itsenäisesti mahdollisimman pian😊

Hei!
Meille on syntymässä maaliskuussa esikoistyttö. Haluaisimme kovasti ainu-perheeseen tuotetestaajiksi. Olemme molemmat mieheni kanssa kiinnostuneita tästä mahdollisuudesta, etenkin kun kotimaisuus ja vastuullisuus on tärkeä kriteeri meille.

Täällä huutelee kolmen tytön äiti, joista pienin nyt 2,5kk. Ainu-tuotteista vain vähäistä kokemusta, joten voisi olla mielenkiintoista päästä niitä kokeilemaan. Mieskin on varsin osallistuvaa tyyppiä ja taatusti saadaan kimpassa hyvin tuotteita lapsiarjessa käytettyä. Olen kuullut Ainusta paljon hyvää joten miksipä ei meistä Ainu perheeksi!

10.12.20 syntynyt esikoistyttäremme perheensä kanssa olisi oikein innoissaan alkamassa Ainu-testaajaksi, jos ei vaan liian ylärajalla ole ikänsä puolesta. Olemme ahkeria ulkoilijoita ja maaliskuussa aloitamme olosuhteiden salliessa vauvauinnin!
Ainu tuotteet ovat tuttuja ja käytössä perheessämme ja olisi mukavaa päästä tukemaan jatkossakin kotimaisia tuotteita ja olla ensimmäisten joukossa testaamassa uusia tuotteita. 🙂

Meidän pikkuisella on laskettuaika 27.2. Olisi hienoa päästä testaamaan Ainun tuotteita, niistä on jonkin verran aikasempaa kokemusta, mutta edellisestä vauva vuodesta on vierähtänyt jo hieman aikaa! Meidän perheeseen kuuluu tällä hetkellä tyttö 12v. ja avomieheni 🙂 Tuotteiden testaus vauva arjessa kuulostaa mukavalta, ja se että samalla saa vertaistukea suljetussa fb-ryhmässä, johon tuotteista ja arjesta voi kertoa omia kokemuksia, kuulostaa ihan huipulta jutulta!

Meidän perheeseen kuuluu äidin ja isän lisäksi 2 koiraa ja kissa ja nyt odotetaan innolla esikoista syntyväksi ja laskettu aika olis 15.2 eli ei enään kauan tarvitse odottaa. Ainun tuotteista ei vielä ole kokemusta kun vasta ensimmäinen tulossa mutta ollaan niitä valmiiksi jo ostettu että pääsee sitten käyttöön kun pikkuinen syntyy. Innokkaita oltaisiin testailemaan tuotteita ja jakamaan mielipiteitä/kokemuksia kuvien kera 😁

Hei!

Täällä ensimmäisen odottajat 26v ja 39v. Toinen on kotoisin Etelä-Suomesta ja toinen Lapista, yhdessä asumme tällä hetkellä Lapissa kolmatta vuotta. Laskettuaika on maaliskuun puolessa välissä. Ainu-tuotteista olen lukenut, mutta testattu ei ole vielä. Mielellämme liittyisimme Ainu-perheeseen. 🙂

Meille syntyy ensimmäinen vauva maaliskuussa. Ollaan käyty lapsettomuushoidot läpi ja tämä on meidän ihme 😍 Olisin erittäin kiinnostunut pääsemään tuotetestaajaksi.
Ainu on itelle ollut aina sellainen merkki, mitä olen toivonut pääseväni kokeilemaan ja vihdoin oma lapsi sen mahdollistaa. Nyt olen pari pupua jo saanut halittavaksi 🤭

Hei!
Perheeseemme syntyi joulukuun alussa Aatu poika (rv36+2 eli melkein kuukauden etuajassa) poika kasvaa vauhdilla ja suuhunkin on tullut jo yksi hammas ennen kahden kuukauden ikää. Perheessämme on myös kaksi tytärtä kohta 6 vuotias Elli ja reilu 2 vuotias Nella. Heidän vauva aikanaan tuli Ainu tuotteet jo tutuiksi tai siis osa niistä, parhaita ja käytetyimpiä meillä oli sinkki-ja perusvoide, Mam-tutit ja – pullot. Nyt Aatullakin käytössä Mam-tutit ja – pullot, selkeästi parhainta mitä on. Ehdottomasti haluaisimme päästä kokeilemaan tuotteita laajemmin ja ehkä myös testaamaan josko jotkut tuotteista kävisi myös isompien tyttöjen kanssa.

Hei.

Meille on syntymässä toinen lapsi piakkoin, laskettuaika on maaliskuussa. Esikoisen aikana jo suosittiin Ainun tuotteita kun koettiin niiden olevan meidän tarpeisiin sopivia, turvallisia, kestäviä ja helposti saatavilla päivittäistavarakaupoista. Nykyisinkin käytössä mm kylpyvaahtoa ja pesunesteitä, joiden ominaisuudet on lapsiperheeseen mahtavat. Uudenkin tulokkaan kanssa tullaan varmasti käyttämään teidän tuotteita monipuolisesti, imetyksen apuvälineistä aina tutteihin ja ruokailutuotteisiin saakka ja olisi hienoa päästä mukaan testaajaksi. Näin pääsisi mukavasti jakamaan omia ajatuksia monista päivittäin tarvittavista tuotteista.

Täältä löytyy mielenkiintoa osaksi Ainu-perhettä!
Meillö 2kk esikoispoika rikastuttamassa päiviämme.
Olisi mukava päästä kuulemaan vinkkejä kokeneemmilta perheiltä ja toisaalta päästä jakamaan itsellä hyväksi koetut tavat muille samassa tilanteessa oleville.
Voihan sieltä löytyä sielunsiskoja/-veljiä joista muotoutuu ystäväperheitö kokeilun ulkopuolellakin.

Ainun tuotteita meillä on jonkin verran ollu käytössä ja mielellämme tutustuttaisiin niihin lisääkin! Ollaan valmiita Ainu jengiin!

Esikoisen la 1.4. Ollaan tytön kanssa kaksin, joten tässä olisi kivaa puuhaa jos päästäisiin testailemaan tuotteita!🥰

Täällä tuoreet 2kk esikoispojan vanhemmat liittyisivät mielellään Ainu-perheeseen!

Kuultaisiin mielellään vinkkejä vanhoilta konkareilta ja annettaisiin omat hyväksi havaitut vinkit eteenpäin muille samassa tilanteessa oleville.
Voihan se olla että Ainu-perheestä löytyy myös ystäväperheitä tämän ulkopuolellekkin!

Rakastan projekteja ja olisi mukava voida osallistua tuotteita kehittävään työhön (olisi mukavaa sisältöä myös äitiyslomalle) .

Ainu tuotteet on jokseenkin tulleet tutuiksi, olisi mahtavaa päästä tutustumaan niihin vielä lisäö! Ollaan valmiita Ainu jengiin ✌🏼

Emme ihan sovi kriteereihin mutta yritetään kuitenkin! Laskettu aika heinäkuussa ja esikoista odotellaan joten kaikki vielä täysin uutta, olisikin hienoa saada tähän tukea sekä keskusteluseuraa!

Heippa!
Meidän perheeseen kuuluu 7vuotias poika,3vuotias tyttö ja nuorimmainen no juuri 3 kuukautta.

Ainu tuotteet ovat meille arkipäivää ollut kun lapset ovat olleet pieniä. Hoitotuotteet ovat laadukkaita sekä kotimaisia.

Ainumuumituotteet ovat aivan ihania ja sopii meidän lapsille.

Ainu Mam pullot ja ainu tutit on meillä käytössä.

Olisimme juuri oikea perhe näitä testaamaan. : )

Heippa, meijän perheeseen kuuluu minun lisäksi mies ja 01/19 syntynyt esikoistyttö sekä 8.1.2021 syntynyt poika. On meillä myös noita karvaisia lapsiakin pari.
Ainu tuotteet ovat osakseen tuttuja esikoisen vauva ajalta mutta kyllähän se vauva vuosi oli niin uuvuttava että kaikki siltä ajalta on unohtunut!
Haluttaisiin hyvin mielellään päästä osaksi Ainu perhettä ja testaamaan/tutustumaan tuotteisiin enemmän!

Hei,
Perheemme on vielä hetken kolmehenkinen, esikoinen 2017 syntynyt ja nyt olen viimesisillään raskaana, laskettu aika maaliskuun lopulla.
Olisin todella kiinnostunut pääsemään tuotetestaajaksi Ainu-perheeseen.
Vähän on jo näkemystä mikä sopi esikoiselle ja yksi suosikki jo silloin oli MAM koliikkituttipullot. Mutta vauvat on erilaisia, joten mielenkiinnolla testailisin uuden tulokkaan kanssa uutuuksianne.
Vaadin tuotteilta laatua, luotettavuutta ja toimivuutta arjessa ja annan mielelläni rehellisiä ja avoimia näkemyksiäni ja kokemuksiani. Siksi uskoisin olevani perheeni kanssa arvokas lisä tuotetestaajina 🙂
Jos ette pelkää myös parannusehdotuksia jos koemme parannustarpeita olevan. Toki olen nyt jo sitö mieltä että tuotteenne ovat laadukkaita 🙂

Olisi kiva päästä ainu-perheeseen. Meille on syntymässä neljäs lapsi la on tosin 1.5 mutta aika lähellä toivomaanne laskettua aikaa. Ainu on meille tuotemerkkinä tuttu, olisi hauska päästä testaamaan ja arvioimaan uusia tuotteita. Olen kova ottamaan arkisista puuhistamme kuvia, joten kuvia ja keskustelua/tuotteiden arviointia olisi varmasti luvassa. Perheeseemme kuuluu minun ja avopuolisoni lisäksi 11v tyttö, 6v poika, 3v poika ja tämä tuleva pieni ultran mukaan olisi tyttö. Olen myös ammatiltani perhepäivähoitaja ja teen keikkoja päiväkodeissa ja lapsiparkeissa, joten elämäni pyörii eri ikäisten lasten parissa. Eli monille vanhemmille mainostaisin varmasti tuotteita, jotka itse kokisin hyviksi. 🙂

Meillä on 2viikkoinen tammikuun lopussa syntynyt neiti täällä. Aiempia lapsia olen imettänyt pitkään, mutta nyt neidin erityisyys aiheuttaa imemiseen haasteita ja pullot ja tutit, mukit yms pääsee meillä testiin, niitten maailma onkin itselleni ihan tuntematon😊Kotona on myös 3-vuotias jonka ehdoton suosikki on pupu kylpy eli Ainun kylpyvaahto ja sen myötä kiinnostaa mitä kaikkea uutta teillä onkaan vielä tarjota.

Meillä on 2viikkoinen tammikuun lopussa syntynyt neiti täällä. Aiempia lapsia olen imettänyt pitkään, mutta nyt neidin erityisyys aiheuttaa imemiseen haasteita ja pullot ja tutit, mukit yms pääsee meillä testiin, niitten maailma onkin itselleni ihan tuntematon😊Kotona on myös 3-vuotias jonka ehdoton suosikki on pupu kylpy eli Ainun kylpyvaahto ja sen myötä kiinnostaa mitä kaikkea uutta teillä onkaan vielä tarjota.

Oi miten kiva arjen lisä olisi päästä ainu – perheeseen mukaan! Meidän perheeseen kuuluu minun lisäkseni mieheni ja kolme lasta. Kaksi poikaa joista toinen on jo kouluikäinen , toinen kohta 2 v, ja pieni prinsessamme joka syntyi uuden vuoden aattona 🤩 ainu tuotteet ovat minulle tuttuja jo vanhimman lapseni vauva ajoilta. Olen pitänyt tuotteista ja innolla odottaisin päästä testaamaan uusia ja tulevia tuotteitanne!😍

Lähipiirissämme on useita pienten lasten äitejä, jotka taatusti innostuisivat entistä enemmän ainu tuotteista. Olen myös kova somettamaan, joten tulisi taatusti laitettua päivityksiä tuotteista tileilleni 🤩

Heippa! Täällä odottelee vanhempien lisäksi 5v isoveli vauvaa syntyväksi maaliskuun alkuun (la 9.3) ❤️

Olen esikoisella (1,5v) käyttänyt mam-tuttipulloja, mam-tutteja ja mam-nokkamukeja. Haluaisin mukaan kehittelemään tuotteista entistä asiakaslähtöisemmät ja kiinnostavammat. Meille on syntymässä 29.4. toinen lapsi ja aloitetaan hänen kohdalla mam-ensituteista (0-2kk). Perheeseen kuuluu myös mieheni ja muutama lemmikkieläin. Olen aktiivinen somettelija ja mielipidettä löytyy asiaan kuin asiaan 😁

Olen aivan pian 30v täyttävä nainen ja odotan esikoistyttöämme syntyväksi maaliskuun puolivälissä. Lisäksemme perheeseen kuuluu mieheni ja hänen 10v poikansa. Olemme aktiivinen, liikkuvainen ja ulkoileva porukka. Lisäksi veneilemme kesäisin. Meille on tärkeää suosia kotimaisia tuotteita niin ruoan kuin muidenkin tarpeiden puolella. Haluamme panostaa laatuun ja testata uutta. Uskon, että olisimme hyvä testiperhe, sillä matkassamme tuotteet pääsevät koetukseen monenlaisessa ympäristössä. Meidän perheen ’erikoisuus’ on myös se, että jaamme vanhempainvapaat aikalailla 50-50, joten käyttökokemuksia saa molempien vanhempien perspektiivistä.

Ainu-perheeseen kuuluessamme kokemuksia tulisi kerrottua 14.3. paikkeilla syntyvän poikamme arjesta. Tuotteenne ovat tulleet tutuiksi 3-vuotiaan poikamme ansiosta jo aiemmin, ja uutuudet toisivat mielenkiintoista lisää ns. perusvalikoimaamme.

Heippa! Meidän ensimmäinen lapsemme, ihana pieni poika, syntyi jouluaattona iskää (31) ja äitiä (25) ilahduttamaan. Ensimmäisten viikkojen aikana ollaan päästy testailemaan jo olemassa olevia Ainun tuotteita ja olisi mahtavaa päästä testaamaan lisää! Toisten kanssa kokemusten jakaminen kuulostaa kivalta ja olisi ihana päästä jakamaan arvioita uutuuksista♡

Meillä juuri 3 kk täyttänyt poika. Syntyi 6.11.2020. Olisimme erittäin kiinnostuneita liittymään Ainu perheeseen. Meillä on nyt muutama Ainun tuote käytössä ja mielellämme kokeilemme lisää. Meillä on päivät aikaa testailla ja keskustella muidenkin kanssa tuotteista☺️ Toivottavasti pääsemme mukaan!

Moikka! Täällä olisi innokas nuoriperhe, mielellään liittyisi mukaan ainu-perheeseen. Odottelemme esikoista jonka la 8.3. Lähestulkoon kaikki on meille uutta tässä raskausajassa ja lähestyvässä vauva-arjessa 😊💕

Esikoispoijan laskettu aika olisi 7.3.21. Itselleni tärkeää ovat hyvät ja luotettavat lastenhoitotarvikkeet ja ensimmäinen tuttipullokin,joka lahjaksi satiin,on ainun pupupullo. Itselläni on 4 sisarusta,joista 3 olen hoitanut itsekkin nuorempana sekä paljon muita,pieni vauvoja sekä taaperoita. Olen huomannut isoja eroja eri tuotteiden välillä vuosien saatossa. Teidän tuttipullonne sai jopa erittäin nirson äitini hyväksynnän Hänen ensin sanottuaan että tuttiosa on varmasti kova ja ei vauvat tykkää. Yllättyi sitten postitiivisesti tutkittuaan lahjaksi saatua tuttipulloa tarkemmin ja totesi,että sehän on täydellinen. Tulevassa,pienessä perheessämme kaikki tuotteet menisivät käyttöön.

Olisimme kiinnostuneita testaamaan tuotteitanne, laskettu aika on 23.3.21 ja perheestä löytyy myös 3v 7kk vanha tyttö 🙂

Haluamme mukaan ainu-perheeksi, sillä esikoisen äitinä ei ole valmista kokemusta, ja ”joutuu” muutenkin testailemaan erilaisia tuotteita, jotta löytää ne meidän vauvalle sopivimmat ratkaisut. Ainu-tuotteet ovat jo ennestään osoittautuneet meille toimiviksi, joten mielellään testasimme niitä lisää!

Meidän perheeseen kuuluu 1kk ikäinen pieni poika. Esikoispoitsu syntyi 7.1 ja vaikka hän syntyikin kaksi päivää ennen laskettua aikaa, oli hän todella todella pieni.
Meistä olisi ihanaa päästä testailemaan ainun tuoteitta enemmänkin sillä ne muutenkin tuntuvat olevan ainoita mitkä lapsen iholle sopivat.

Olisi todella kiva päästä mukaan ainu-perheeseen testaamaa tuotteita. Ainu on meillä luottomerkki. Meiltä löytyy aviopuolisoni ja 5v esikoisen lisäksi 1 kuukauden ikäinen poika. Kuvien ottaminen ja tuotteista keskustelu ei ole ongelma.

Minulla on 2kk ikäinen esikoistyttö ja olisi hauskaa päästä hänen kanssaan testailemaan ainutuotteita. Plus tykkään hirveästi kuvailla ja jakaa meidän touhuista muutenkin sosiaaliseen mediaan videoita ja kuvia 😊

Olisi hienoa päästä testaamaan tuotteita 🥰 perheeseemme kuuluu 29.1. syntynyt tyttö ja jo 10v isoveli, joka aikanaan myös totesi Ainut erinomaisiksi. Ainu-tutti tippui silloin kauppamatkalle n. 1v ikäisenä ja hän ei muuta suostunut enään ottamaan ja vieroitti sitten näin itsensä tutista 😄. Molemmat vanhemmat ollaan psyk.hoitajia 40v ja 45v.

Perheeseemme kuuluu isä, äiti, 2- vuotias isoveli ja 1kk ikäinen pikkuveli. Ainu- tuotteista meille tuttuja on sinkkivoide ja suojavoide. Etenkin jälkimmäinen on ahkerassa käytössä vauvalla. Isoveli on atoopikko ja olemmekin joutuneet perehtymään hänen elämänsä aikana rasvojen maailmaan. Olisimme kiinnostuneet testaamaan uusia tuotteita ja minulla on vertailupohjaa useisiin muihin tuotteisiin esikoisen vauva-ajalta. Toivottavasti meidät valitaan tähän kokeiluun! ☺️

Olisi erittäin kiva ja mukava päästä Ainu perheeseen mukaan. Meidän perheeseen kuuluu minä, mun mies ja kuukauden ikäinen pieni poika. Ennestään itsellä poika ja hänen kanssa jo aikanaan tutustuin teidän tuotteisiin ja olen aina tykännyt. Rakastan valokuvaamista ja etenkin oman lapsen kuvaamista. Se on mukava tapa saada muistoja talteen. Olisi oikein mukava päästä pienen miehen kanssa testaamaan teidän tuotteita ja arvioimaan niitä.

Olisi hienoa päästä testaamaan Ainu-tuotteita. Olemme uusperhe ja avomiehen lisäksi kotoa löytyy neliviikkoinen vauva sekä 5 ja 12v lapset. Ainu on merkkinä tuttu ja olen esim jokaiselle lapselle ostanut ensipupun rakenneultran jälkeen 🙂 Olen innokas kuvaamaan ja myöskin keskustelu/kirjoittaminen sujuu.

Täällä meillä 3,5 kk esikoistyttö 💕
Ainu on turvallinen merkki tehdä ensimmäisiä vauvahankintoja.
Kotimaisuus on iso vaikuttaja meidän hankinnoissa. Meidän ensitutti oli Sinun MAM ja paras pullo (antaa omaa maitoa) on ollut ihan vahingossa löydetty koliikki pullo. Tyttö on niin kova hotkimaa 🙈😊
Meidän pieneen perheeseen kuuluu tytön lisäksi mies ja kaksi tyttökissaa 🐈🐈

Hei, meille on syntynyt pieni tyttö tammikuussa ja olisimme kiinnostuneita tuote testaukseen osallistumisesta. Ainu on tuttu merkki ja tykätty merkki jo kahden edellisen lapsen myötä. Tälläkin hetkellä ainun tutit kelpaa parhaiten

Meidän perheessä neiti 2 vuotta ja 4 kk. Lisäksi seuraava neiti syntyy tässä kuukauden sisällä. Menoa ja vilskettä ei nytkään puutu, saati sitten kesällä vasta lähteekin lapasesta.
Lisäksi talouteemne kuuluu 2 kissaa, 2 koiraa ja minä sekä puolisoni. (Lisäksi takapihan hirvet, peurat, oravat, ketut ja ilvekset)..

Hei,täällä myös perhe,joka kiinnostunut tästä. Perheeseen kuuluu 6-vuotias tyttö, 5-vuotias poika,sekä kohta 2kk ikäinen tyttövauva. Joitakin tuotteita olemme kokeilleet,mutta lisää toki kiinnostaa kokeilla☺️ kuvien otto ei ole ongelma,kun niitä otetaan muutenkin paljon.

Hei!

Olen vielä esikoista odottava äiti. Laskettu aika oli 9.2.. mutta pieni prinsessamme viihtyy vielä toistaiseksi masussa. Pian kuitenkin kohta h-hetki on käsillä. Perheeseemme kuuluu myös hyvin innoissaan esikoistaan odottava isä.

Haluaisimme päästä testailemaan Ainun tuotteita, sillä vauvamaailman tuotteet ovat meille vielä hieman vieraita näin ensikertalaisina eikä ennakko-oletuksia mistään pienten vauvojen tuotteista vielä omassa käytössä ole. Innolla haluamme päästä kokeilemaan kaikkea tarpeellista, mikä auttaisi meitä tulevan pienokaisen vauva-arjessa. Kuvailisin ja laittaisin mielelläni tuotteista kommentteja ja suosituksia, etenkin jos siitä olisi myös muille perheille apua.

Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja sekä luokanopettaja. Pedagogista osaamista ja näkemystä löytyy kyllä jo rutkasti eikä tietenkään lasten kanssa oleminen, etenkin hieman isompien, on luontevaa ja mieleistä. Nyt onkin seuraavaksi ihana päästä sukeltamaan vauvojen maailmaan ja harjoitella lisää heidän kanssa toimimista, jossa uskon teidän tuotteiden olevan hyvänä tukena arjen onnistumisissa.

Toivottavasti päästään mukaan testitiimiin! Jään innolla odottamaan yhteydenottoa😊

Meillä 9viikkoinen poikavauva, 2-ja 4-vuotiaat tytöt. Olisi huippua päästä testaamaan tuotteita. Muutamia tuotteita onkin käytössä, esim Mam-tuttipullo ja pesuvaahto.

Lähipiirissä on paljon saman ikäluokan vauvoja ja lapsia,joten pystyisi jakamaan kokemuksia tuttujen kanssa sekä somessa instagramin ja facebookin kautta 🙂

Täällä tuoreet 2kk esikoispojan vanhemmat liittyisivät mielellään Ainu-perheeseen!

Kuultaisiin mielellään vinkkejä vanhoilta konkareilta ja annettaisiin omat hyväksi havaitut vinkit eteenpäin muille samassa tilanteessa oleville.
Voihan se olla että Ainu-perheestä löytyy myös ystäväperheitä tämän ulkopuolellekkin😊

Rakastan projekteja ja olisi mukava voida osallistua tuotteita kehittävään työhön (olisi mukavaa sisältöä myös äitiyslomalle) .

Ainu tuotteet on jokseenkin tulleet tutuiksi, olisi mahtavaa päästä tutustumaan niihin vielä lisäö! Ollaan valmiita Ainu jengiin ✌🏼

Hei!
Olemme suomenruotsalainen perhe joka asuu Hangossa. Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä ja kolme kuukautta vanha tyttö. Sekä äiti että isä ovat liikunnanopettajia, joten arki on hyvin aktiivista. Uuden perheensjäsenen myötä ollan opittu paljon uutta ja hauskaa. Olemme melken joka päivä kokeilemassa uusia aktiviteettejä meidän vauvan kanssa. Hän on jo saanut hiihtä, luistella, pulkkailla, keilata ja niin edelleen.
Olisi hauska olla mukana Ainu perheessä koska me ollaan hyvin tarkkoja esim ihonhoidon kanssa ja haluamme käyttää vain parhaita tuotteita. Luulen että me voisimme antaa hyvää palautetta tuotekehitykselle 🙂

Meillä on juuri täyttänyt 4kk, mutta melkein ikähaarukkaan sopiva vauva.
Oli pakko kommentoida koska vauvamme käyttää paljon hoitotuotteita todella vaikean atopian takia! Ja olemme tykänneet Ainun hoitotuotteista! Jopa isoveli käyttää niitä atopiaansa! Eli nämä ovat paljon käytössä!
Perheeseemme kuuluu me vanhemmat, ja sitten isosisko 6v, isoveli 5v ja vauva 4kk. 😊

Hei!
Meillä on 4kk juuri täyttänyt vauva, joka lähtisi mielellään testaamaan ainu tuotteita!
Käytämme niitä jo paljon, koska vauvalla on todella paha atopia. Ja nämä hoitotuotteet kuluvat kovaa tahtia siis päivittäin!
Olemme kiinnostuneita kestävästä kehityksestä ja suomalaisista tuotteista, ja näihin panostamme myös vauvan hoidossa!
Haluaisinme kovasti päästä testaajiksi Ainu-perheeseen. Olisi todella tärkeää päästä jakamaan kokemuksia ja jakaa vinkkejä muillekkin vauvan saanneille!
Perheeseemme kuuluu me vanhemmat, isosisko 6v, isoveli 5v ja vauva 4kk.

Meillä on 4kk juuri täyttänyt vauva, joka lähtisi mielellään testaamaan ainu tuotteita!
Käytämme niitä jo paljon, koska vauvalla on todella paha atopia. Ja nämä hoitotuotteet kuluvat kovaa tahtia siis!
Haluaisinme kovasti päästä testaajiksi Ainu-perheeseen. Olisi ihanaa päästä jakamaan kokemuksia ja vinkkejä!
Perheeseemme kuuluu me vanhemmat, isosisko 6v, isoveli 5v ja vauva 4kk.

Meillä on 4kk juuri täyttänyt vauva, joka lähtisi mielellään testaamaan ainu tuotteita!
Käytämme niitä jo paljon, koska vauvalla on todella paha atopia. Ja nämä hoitotuotteet kuluvat kovaa tahtia siis päivittäin!
Olemme kiinnostuneita kestävästä kehityksestä ja suomalaisista tuotteista, ja näihin panostamme myös vauvan hoidossa!
Haluaisinme kovasti päästä testaajiksi Ainu-perheeseen. Olisi todella tärkeää päästä jakamaan kokemuksia ja jakaa vinkkejä muillekkin vauvan saanneille!
Perheeseemme kuuluu me vanhemmat, isosisko 6v, isoveli 5v ja vauva 4kk.

Moikka!
Perheeseemme kuuluu äiti 30, isä 34 sekä meidän 3,5kk. Vanha esikoinen. Perheemme on hyvin aktiivinen, urheilulla on iso rooli elämässämme sekä pidämme paljon ulkoilusta. Olemme uusia vanhempia jonka vuoksi meiltä löytyy paljon innokkuutta sekä mielenkiintoa tutkia ja testata uutta, meille ei ole entuudestaan kertynyt valikoimaan ”suosikki tuotteita” joka mahdollistaa hyvinkin puolueettomat mielipiteet ja kyvyn rehellisiin mielipiteisiin (jonka koemme kehityksen kannalta arvokkaaksi).
Olemme ahkeria ikuistamaan pienemme matkaa joten kuvamateriaalia löytyy varmasti jaettavaksi.
Olisi ilo päästä osaksi Ainu-perhettä ja päästä kokeilemaan sekä jakamaan kokemuksiamme tuotteista.

Hei,

Perheeseemme on syntymässä maaliskuussa toinen lapsi, esikoisen täyttäessä juuri 1.5v. Olemme mieheni kanssa 35 ja 38 vuotiaat ja lisäksi perheessä touhuaa kaksi aktiivista koiraa. Asumme luonnon keskellä ja liikumme eri tavoin paljon koko perheen voimin ulkona. Olen itse neuvolalääkäri ja jo työni kautta monet lastenhoitoon liittyvät pulmat, apuvälineet ja niksit ovat tuttuja. Oman lapsen kanssa kuitenkin moni asia on tullut testattua sitten ihan omakohtaisesti. Arvostan tuotteissa kestävyyttä, turvallisuutta ja kotimaisuutta. Esikoisen kanssa valitettavan monet tuotteet eivät kuitenkaan vastanneet odotuksia.
Olisimme kiinnostuneita testaamaan Ainun tuotteita, osa niistä onkin meille jo tuttuja ja hyväksi käytössä havaittuja.

Meidän pieni mies syntyi 28.12, isosiskot kohta 7v ja kohta 5v innokkaasti hoitohommissa mukana. Ainu tuotteita jonkin verran jo ennestäänkn käytössä niin vauvalla ku äidilläki 🙈 lisäks perheeseen kuuluu aviomies ja 3 kissaa.

Olisi ihanaa päästä ainu-perheeksi! Perheeseemme kuuluu itseni ja puolisoni lisäksi 3,5-vuotias tytär sekä 3 kuukauden ikäinen vauva. Tyttäremme oli vauvana ainuasiantuntija! 🙂
Olen kovin aktiivinen somessa ja kuvaan perheemme arkea ahkerasti. Julkaisuni ovat elämänmakuisia ja kaunistelemattomia, tykkään jakaa vauva- ja pikkulapsiarjen kaikki puolet. Lisäksi rakastan erilaisia Facebook-ryhmiä ja osallistun usein keskusteluihin aktiivisesti.

Meillä on nyt 1kk ikäinen vauva, meillä on aikaisemmallakin ollut ainu tuotteita käytössä, mutta nyt tuntuu että uusi vauva hakee hieman erillaista.
Olisi kiva päästä kokeilemaan, pieni tuntuu olevan kovinkin nirso vielä, mitä vanhempi ei ollut.
Vanhempi 1.8v kokeilee perässä tykkää toki myöskin tutustua koska vauvakin😅
Meiltä saisi suoraa palautetta sekä mielipidettä.

Hei! Täällä äiti ja korjatulta iältään 3kk vanha pieni poika. Kotimaiset tuotteet kiinnostavat ja olisi ihana päästä testaamaan niitä meidän pikkuisen kanssa,vaikkapa yhteisenä harrastuksena Ainun perheenjäseninä 😊

Hei,

Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni mies sekä esikoisemme joka syntyi 4.2. Näin ensimmäisen lapsen vanhempina lähtisimme mielellämme testaamaan Ainu tuotteita. Olisi hienoa jakaa omia kokemuksia muiden kanssa ja saada samalla vinkkejä ja vertaistukea muilta.

Meille syntyi esikoinen 1.2.2021 ja kaikki vauva jutut on meille uusia, joten tässä opetellaan mikä toimii ja mikä ei. Perheeseen kuuluu mieheni, minä ja poika, sekä kaksi russelia jotka varmasti tulevat antamaan piristystä kuviin.
Lisäksi omassa kaveripiirissä on paljon jo vasta lapsen saaneita ja odottavia äitejä. Paljon jo nyt vaihdellaan mielipiteitä ja kysellään mikä toimii ja mitä tarvitsee vauva arjessa, joten tämä olisi erinomainen mahdollisuus tuoda esille Ainu-tuotteita. Itse arvostan kovin kotimaisuutta ja tuotteiden rehellisen alkuperän esille tuontia ja niiden turvallisuutta. Olisi ilo kuulua Ainu-perheeseen! 😊

Hei! Meidän pojumme täyttää 15. helmikuuta 2 kuukautta. Olemme kaikki perheessämme tykänneet Ainun tuotteista. Ainun sinkkivoide on ihan ykkönen!! Meiltä löytyy Ainun tuotteita vähän laidasta laitaan, hoitovoiteista liivisuojiin ja kaikki ovat hyviä tuotteita. Nyt kovilla pakkasilla Ainun tuotteet ivat olleet kovassa käytössä! Olisi hienoa päästä mukaan testaamaan ja kehittämään tuotteita. Kamera myös pysyy hyvin kädessä. 🙂

Ois kiva olla taas mukana. Muutama vuosi takaperin oltiin mukana.
Kiva testata tuotteita vauvan kanssa.
Nyt maaliskuussa laskettu aika toivottavasti päästään taas mukaan.

Meillä 12/20 syntynyt mini perheineen innokkaana testailemaan Ainun tuotteita! Jouluna syntyneellä pojalla myös kolme vuotta vanhempi isosisko mukana vauvanhoidossa. Maaseudun rauhasta nauttiva perheemme elää rentoa lapsiperhearkea, jossa lapset ja eläimet elävät sulassa sovussa! Luonto on meille tärkeä ja sen kunnioittamista opetellaan pienestä saakka. Äidin harrastuksiin ja osaksi työtä kuuluu valokuvaus, joten tästä saattaisi olla tuotetestaajana apua☺️

Moikka!
Meiltä löytyy juuri kaksi kuukautta täyttänyt poika. Ainun tuotteet ovat tuttuja, varsinkin näin talviaikaan hieman kuiva ihoisen pikku tyypin kanssa. Tähän ”kiljusen herrasväen” perheeseen kuuluu äidin ja pikku miehen lisäksi iskä ja kaksi erittäin aktiivista Kreikkalaista rescue koiraa. Itse olen ammatiltani sairaanhoitaja ja urani olen aloittanut aikoinaan iho,- ja allergiasairaalan ihotautien vuodeosastolta joten erinlaiset ihonhoitotuotteet tulivat silloin tutuiksi. Nyt sitten viimeiset seitsemän vuotta ennen äitiyslomaa toimin tutkimushoitajana kliinisissä lääkeainetutkimuksissa.

Mielellään rupeaisimme Ainu-perheeksi ja tuotteidenne testaus kiinnostaa. Olemme esikoista odottava 30v pariskunta. Vauvan laskettu aika on 23.3.

Kaikki lapsiin liittyvä on aikalailla uutta ja jo nyt olen löytänyt tieni moniin facebookin vertaistukiryhmiin. Niistä on ollut paljon apua uuteen valmistautumisessa ja kokemuksien jako on ollut antoisaa. Valokuvia on myös tarkoitus ottaa paljon, esikoinen kun on kyseessa. Uskon siis, että olisimme sopivia Ainu-perheeksi.

Hei täällä esikoinen syntyi 18.10 ja kiinnostaisi tosi paljon testata eri tuotteita.

Meitä kiinnostaisi kovasti tulla Ainu-perheeseen! Tällä hetkellä täällä pirkanmaalla asusteleva nuori perhe odottaa helmikuista syntyväksi 28.2 lasketun ajan mukaan. Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä, puolitoistavuotias taapero ja tuleva vauva. Meillä oli Ainun tuotteet kovassa huudossa esikoisen vauva-aikana joten emme ole vaihtamassa kuopuksenkaan aikana pois tuotteista! Olisi siis mukava olla testaamassa tuotteita samalla, kun nautimme niistä joka tapauksessa! 😊

Tsau!
Olen 28-vuotias luokanopettaja Lapista. Luokanopettajuuden lisäksi olen erikoistunut kuvataidekasvatukseen ja olenkin käynyt erilaisia valokuvaukseen liittyviä kursseja, joten kuvallinen tuottaminen onnistuu hyvin. Käytän päivittäin eri sosiaalisen median kanavia ja päivitän tilejäni melko säännöllisesti.

Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni 28-vuotias mieheni, 1-vuotias shiba ja 4.12. syntynyt esikoisemme, jonka laskettu aika olisi ollut vasta 1.4.2021. Eli hän syntyi maailmaan noin neljä kuukautta liian aikaisin. Tällä hetkellä lapsi on edelleenkin tehohoidossa, mutta kehittyy päivä päivältä. Koen, että erilainen lähestymistapa mikrokeskonen tuotetestaajana olisi varmasti mielenkiintoista kaikille osapuolille ja varmasti avaisi eri tavalla silmiä.

Mielellämme lähtisimme mukaan Ainu-perheeksi. Olisi mahtavaa testata erilaisia tuotteita ja saada hieman erilaista sisältöä tähän erikoiseen vauva-arkeemme. Muutenkin vinkit vauva-arkea helpottamaan olisivat todella arvokkaita tällaisena hyvinkin erikoisena ajanjaksona. Vertaistuen merkitystä en voi myöskään korostaa liikaa, varsinkaan näin esikoisen kohdalla. ❤

Kiinnostaa ryhtyä ainu perheeseen mukaan 👌 meijän taloudessa on 5 lasta vanhin 8v ja nuorin 1.5kk 😊

Hei! Meille on syntymässä vauva hetkenä minä hyvänsä (La 20.2.2021). Vanhemmilla lapsillani (tytöt v.2005 ja v.2009) on aikanaan jo ollut Ainu -tuotteita käytössä ja silloinkin oli meidän suosikkeja.
Olisi hienoa valikoitua Ainuperheeksi!

Olisi mahtava, jos pääsisimme osaksi Ainu-perhettä. Ainu-tuotteet ovat tuttuja esikoisemme vauva-ajalta, mutta siitä on jo hyvä tovi aikaa. Esikoisemme täyttää tulevana syksynä jo 13v ja kuopuksemme laskettuaika on 1.3. Olisikin hienoa päästä testaamaan ja keskustelemaan tuotteista ja samalla vertailemaan mikä on muuttunut tämän reilu 10v aikana.

Moikka!

Olisipa mukava kun pääsisimme Ainu-perheeseen mukaan! Meistä tulee pian nelihenkinen lapsiperhe, pienokaista odotellaan siis syntyväksi maaliskuussa. Vauvaa odottaa äidin ja isän lisäksi myös 1v 3kk vanha touhukas tuleva isoveli. Meillä on paljon ympärillä taaperoita, vauvoja sekä useampaan perheeseen lähipiirissä on tälle vuodelle syntymässä vauvoja. Elämä pyörii siis miltei täysin 1-3 vuotiaiden lasten ja heidän vanhempien seurassa.

Hei! Olisi tosi hienoa päästä tähän testiryhmään mukaan. Meille on pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen syntymässä iltatähti, poika kesäkuun lopulla. Edellinen vauva perheessämme syntyi 17 vuotta sitten. Losäksi esikoisellemme on syntymässä toukokuussa ensimmäinen vauva, meidän eka lapsenlapsi, joten pitkän vauvattoman ajan jälkeen arki muuttuu rytinällä.
Lastenhoitotuotteet on menneet eteenpäin näiden vuosien aikana ja tuntuu, kuin olisimme astumassa kokonaan uuteen maailmaan. Olisi hienoa päästä testaamaan tuotteita vauvoillemme yhdessä tyttäreni kanssa ja vertaamaan kokemuksia. Ystäväpiirimme ovat tietenkin kovin eri-ikäisiä, omat ystäväni valmistautuvat ensimmäisiin lapsenlapsiin ja tyttäreni ystävät esikoisiin. =)
Veikkaan, että kuvia tulee kyllä räpsittyä melko lailla joka tilanteessa. =)

Kotosalla olen 03.10.2019 syntyneen pojan kanssa ja tällä hetkellä olen raskaana, laskettu aika on 25.09.2021 😊
Ainu merkki on tuttu, mutta kovin paljoa emme ole vielä ehtineet kokeilla 😅

Me mielellään testailtais tuotteita 🤗

2,5 vuotiaan herkkäihoisen neidin kanssa mennyt talvi on pakkasineen koetellut niin hermoja kuin ihoakin. Nyt kun pikkusiskon syntymään on enää 2 kuukautta aikaa on lähdetty etsimään uusia keinoja hoitaa ihoa, mielellään tietenkin sellaiset keinot mitkä toimisi vauvasta vaariin niin sanotusti 😉 Yritämme tehdä tästä koko perheen jutun niin ettei ihonhoito olisi kiva juttu koko porukalle! Testaajaksi pääsy olisi varmasti kiva kokemus, varsinkin koska useat tuotteenne ovat meille vielä uppo-outoja joten ennakokäsitystä ei ole 🙂

Täällä myös yksi ehdokas Ainu-perheeseen. 🙋🏻‍♀️ Perheeseen odotetaan syntyväksi toinen poika Maaliskuussa. Ollaan ihan tavallinen perhe, johon kuuluu tosiaan esikoisen lisäksi me vanhemmat ja pari kissaa (sekä tietysti masukki). Kamera käy tässä taloudessa oikeastaan joka päivä, samoiten some paukkuu aina kun on sopiva hetki.
Tältä perheeltä saisi ihan tavallisen perheen rehellisen näkökulman tuotteisiin kuvien kera. ✌️

Innostuin kun tämä tuli vastaan. Olen ihan uusi mitä tulee lapsille suunnattuihin tuotteisiin, mutta esikoiselleni ennakkoon ostaessani on useampi Ainun tuote tullut valittua, olen saanut hyvän kuvan brändistä ja vaikuttaa luotettavalta.

Odotamme puolisoni kanssa esikoistamme, pojan laskettu aika on 23.2. 🙂
Olemme molemmat työttömiä.
Uskon että tulisin olemaan aktiivinen ryhmässä, sillä tapaan roikkua facebookissa aktiivisesti muutenkin, lähinnä erilaisissa ryhmissä. Tämän lisäksi ryhmä toisi mahdollisuuden verkostoitua muiden perheellisten kanssa: olemme puolisoni kanssa ensimmäiset tuntemamme jotka lapsen saavat.
Perheeseemme kuuluu myös koira sekä monen monta kasvia.

Pirkanmaalainen 27-v kaksikielinen pariskunta täällä odottelee esikoistyttöä syntyväksi sektiolla 22.2.2021. Vauvajutut on kaikki ihan uutta ja ihmeellistä ja tuotteista ja tuotemerkeistä ollaan vielä ihan pihalla, mutta haluamme vauvallemme vain parasta ja vauva-arjesta mahdollisimman helpon (olemme varsin mukavuudenhaluisia). Asutaan idyllisessä lähiössä omakotitalossa kolmen koiran ja muutaman eksoottisen lemmikin kanssa, omassa pienessä eläintarhassamme. Äiti on sairaanhoitaja ja isä yrittäjä/opiskelija, lapsi toivottavasti ihan oman tiensä kulkija. Somen ylläpitäminen kuuluu molempien arkeen jo harrastusten kautta ja olisi ihanaa päästä jakamaan vauvan kuulumisia ja toilailuja ryhmässä ja vaihtaa kokemuksia myös kokeneempien kanssa 💕

Olisi tosi hauskaa päästä mukaan tuotetestaajaksi ainu tuotteille. Meillä tykätään ainun tuotteista paljon 😍 tykkään ottaa paljon kuvia ja kuvaaminen yleensäkin kiinnostaa. Perheeseemme kuuluu avopuoliso, 2.5v poika ja 1.5kk ikäinen hurmaava downpoikavauva

Täällä olisi pian 3kk (syntynyt 18.11.-20) ikäinen tyttö ja innostunut piakkoin 30 vuotias äiti, kainuusta testaamaan Ainu tuotteita.
Meillä on päivittäisessä käytössä Ainun pesuaine, hoitovoide ja sinkkivoide. Olisi ihanaa päästä tutustumaan ja testaamaan muita tuotteita. 🙂

Meille on syntymässä kolmas poika, laskettu aika on 24.3. Vanhemmat lapset ovat tänävuonna jo 11 ja 10vuotiaita. Joten paljon on varmasti kehittyny tuotteet vuosien saatossa. Ainakin tuote valikoimat laajentuneet ja tullut myös itselle tuntemattomia merkkejä mukaan. Opiskelen terveydenhoitoalalle ja turvallisuus käytettävissä tuotteissa on itselle ensiarvoisen tärkeää. Olisi mukava päästä Ainu-perheeseen ja jakaa kokemuksia/ kuvia muiden tulevien ja nykyisten vanhempien kanssa.

Meillä 2,5v esikoinen ja 23.3. syntyväksi odotettu pikkusisarus 🙂 Ainu-tuotteet on ennestään tuttuja vain nimeltä, harvemmin on tullut ostettua. Kiinnostavaa olisi siis päästä testaamaan!

Täällä tuoreet 2kk esikoispojan vanhemmat liittyisivät mielellään Ainu-perheeseen!

Kuultaisiin mielellään vinkkejä vanhoilta konkareilta ja annettaisiin omat hyväksi havaitut vinkit eteenpäin muille samassa tilanteessa oleville.
Voihan se olla että Ainu-perheestä löytyy myös ystäväperheitä tämän ulkopuolellekkin😊

Rakastan projekteja ja olisi mukava voida osallistua tuotteita kehittävään työhön (olisi mukavaa sisältöä myös äitiyslomalle) .

Ainu tuotteet on jokseenkin tulleet tutuiksi, olisi mahtavaa päästä tutustumaan niihin vielä lisää! Ollaan valmiita Ainu jengiin ✌🏼

Meille on syntymässä kovasti odotettu esikoinen maaliskuun lopulla. ♥️ Rakastan panostaa elämässä visuaaliseen kauneuteen ja tässäpä olisi oiva keino päästä toteuttamaan sitä ja samalla tutustua uuteen tuotemaailmaan. Olen jo etukäteen miettinyt, että mitenhän tällaisena aikana tulee arki menemään, kun moni sosiaalinen kanssakäyminen jää vähemmälle, joten tässä olisi ihana tapa myös jakaa sitä elämää uuden pienen kanssa. 😊

Meillä on 2 viikon ikäinen poikavauva. Muuten perheeseemme kuuluu äiti, isä, isosisko 6v ja koira. Olisi ihana päästä testaamaan ainu-tuotteita ja saada ja jakaa vinkkejä arjen helpottamiseksi.

Hei. Täällä olisi 3kk/ikäinen keskostyttö joka haluaisi mielellään olla yksi ainuperheistä.

Hei
Meillä on kaksois tytöt 2kk
Syntyivät 16.12.2020
Olis kiva jos meidän perhe vois päästä mukaan tuote testaajiksi
Näin jäi sen pienen kanssa kuluu päivät nopeasti

Näköjään tuli kirjoitus virheet kun samalla kirjoittaa kun hoitaa kahta pientä

Hei! Olisi kiva päästä Ainu-testaajaksi! Meillä on kaksi lasta, 2-vuotias sekä nyt 6-viikkoinen vauva. Tykkään Ainu-tuotteista ja olen aktiivinen keskustelemaan somessa ja muualla lapsiperheen asioista ja tuotteista.

Hei, ilmoittaisin halukkuutemme osallistua mukavan kuuloiseen testiryhmään. Laskettu aika häämöttää 24. maaliskuuta. Pikkuveljeä kovasti odottavat 5v. vuotias poika ja 3.vuotias tyttö ja tietysti me vanhemmat. Ainu-merkki jo tullut tutuksi aikaisempina vauva-aikoina, mutta olisi kiva lisäarkeen tälläinen kehitystyö ja päästä kokeilemaan uusia tuotteita ennakkoluulottomalla asenteella.

Hei!
Olisipa ihana päästä tekemään tärkeää työtä ja testaamaan pienille suunnattuja tuotteita.

Meidän kuopuksen on tarkoitus syntyä maaliskuussa ja kotoa löytyykin jo 3.5v innokas Taapero. Olisimme todella mieluusti mukana testaamassa ainun tuotteita. Toimin myös aktiivisesti Somessa ja olisi kiva saada uutta näkökulmaa vauva juttuihin sinnekin 🙂

Rehellistä ja lapsiystävällistä menoa siis olisi täältä testaajalta tulossa.

@jasminiitta

Olisi kiva päästä mukaan tällaiseen. Uuden vauvan laskettuaika on 12.4.21. Mukana testailemassa olisi 4v isosisko. 🙂

Täällä olisi 2 kuukautta vanha tyttö, jolla on intoa ja halua ryhtyä tuotetestaajaksi ja näin auttaa kehittämään entistä parempia Ainu-tuotteita. Perheessämme arvostetaan laadukkaita, lähellä tuotettuja ja helppokäyttöisiä tuotteita.

Hei, olisi ihana päästä mukaan Ainu-perheeseen. Perheeseemme kuuluu Minä (äiti), mieheni, esikoisemme 2 vuotias poika ja tuleva huhtikuussa syntyvä tyttö.
Pojan vauva aikaan oli todella kovassa käytössä MAM colikki pullot jotka oli aivan verrattomat ja tutit. Olisi mukava saada testikäyttöön tytöllä sinun tuotteita ja vertaisen tukea muilta samassa tilanteessa olevilta. Sosiaalinen media kovassa käytössä ja kuvaan paljon juuri esikoista ja varmasti tulevaa huhtikuista tulee kuvattua 😊

Olisi mahtavaa päästä Ainun-tuotetestaajaksi. Täällä olisi 25.12.20 syntynyt keskospoika, innolla lähdössä kokeilemaan tuotteita.

Olisipas huippua päästä tulevan esikois poikani kanssa tuotteita testailemaan! Olemme pian kolmihenkinen perhe, laskettu aika 29.3. Olen innokas luomaan sisältöä somekanavilleni ja käytössäni on laadukas järjestelmäkamera ja minulla on paljon erilaisia ajatuksia ja inspiraatiota/luovia ideoita mahdollisen yhteistyön tiimoilta! Ainu tuotteiden laatu sekä arvot vastaavat arvoja joita itse haluan tuotteista, jotka tulevat lapselleni käyttöön!

Meidän Perhe lähtisi mielellään testaamaan Ainun tuotteita. Perheeseemme kuuluvat 31v äiti, 36 v isä, pian 8 vuotta täyttävä esikoinen ja 2kk 9pv ikäinen pieni mies:) Ainun tuotteita meillä käytetään tälläkin hetkellä useita, valitettavasti osa tuotteista ovat myös olleet suuria pettymyksiä. (asiakaspalvelu ainulla kyllä oli mahtavaa vaikka tuote itsessään susi)Meiltä saisi varmasti rehellistä palautetta, niin hyvässä kuin pahassa.

Hei!
Meillä laskettu aika on 26.3.2021 ja odotamme esikoistamme.

Olisi ihana saada olla avuksi ja testata tuotteita, myös oppia niistä itse.

Meille on 6.3.2020 syntynyt kaksostytöt, meidän esikoisemme.
Tykkään paljon kuvata arkeamme ja tuon sitä omassa instagramissa paljon esille realistisesti ja ajankohtaisesti.
Olen aktiivinen somen käyttäjä ja otan suoraselkäisesti, positiivisella asenteella kantaa asioihin vuoropuheisesti ja vastsanottavaisin mielin mm. facebookin vauvaryhmissä.
Olisimme erittäin kiinnostuneita testaamaan ainun tuotteita ja antamaan rehellistä mielipidettä. Lisänä tulisi tietenkin halutessa (otan kuitenkin) suloisia kaksosvauva-arjen kuvia 👶👶

Hei, mielellämme tulisimme mukaan testaamaan Ainu-tuotteita. Perheeseemme kuuluu 45-vuotias isä, 43-vuotias äiti, 13-vuotias isoveli, 11-vuotias isosisko ja 2 kuukauden ikäinen tyttövauva, sekä toy-villakoira. Asumme Keski-Suomessa ja aloittelemme tässä vauvavuoden aikana uuden kodin rakentamista.

Hei!
Me astumme avopuolisoni kanssa aivan uuteen maailmaan, kun meidän ensimmäinen lapsemme syntyy huhtikuussa. Olisikin hienoa päästä tutustumaan ja testaamaan erilaisia tuotteita aloittelijan näkökulmasta 😄

Olisipa kiva kuulua ainu-perheeseen! Meillä on laskettu aika 17.2, esikoinen tulossa ja olisi hauska katsoa mitkä tuotteet ovat arjen helpottajia.

Hei. Tää olisi ihana! Yhtä mielissään olisivat äiti ja 1,5v taapero. Olis ihana saada testiin uusia juttuja arkeen ja vaikuttaa.

Hei,

Olemme kiinnostuneita Ainu-testiryhmästä. Odotamme esikoista syntyväksi 18.2. Asumme Helsingissä.

Olen itse aktiivinen ja koen, että minun on helppoa ja luonnollista toimia erilaisissa ryhmissä. Olen puhelias ja osaan myös kirjoittaa mielipiteitäni vaivattomasti.
Olen saanut aikaisemmin olla mukana erilaisissa testiryhmissä ja pidän vaikuttamisesta ja vastuusta. Auttaisin mielelläni teitä kehittämään tuotteitanne.

Moikka!

Olemme 25-vuotiaita nuoria vanhempia Nurmijärveltä, esikoisemme syntyi tammikuussa ja hän on nyt viisi viikkoinen. Tyttäremme olisi innokkaana lähdössä mukaan testailemaan Ainu-tuotteita. Muutamat Ainu-tuotteet ovatkin jo tuttuja. Tyttäremme on oikein kuvauksellinen ja päivittäiset videopuhelut kauempana asuvien isovanhempien kanssa on hänen lempipuuhaansa!

Itse olen varhaiskasvatuksenopettaja, joten kiinnostus lapsiin ja heidän kehitykseen sekä hyvinvointiin on todella lähellä sydäntä. Olen pitkään jo miettinyt, että haluaisin jakaa meidän perheen arkea enemmän pian valmistuvan remontin keskeltä ja Ainu-testaajina se olisi mahtavaa ja mahdollista! Jäämme innolla odottamaan mahdollista yhteistyötä ja sitä, että pääsemme kertomaan perheestämme lisää!

Hei,

Meille odotetaan esikoista syntyväksi 11.3.2021. Ainu-tuotteista kuullut paljon hyvää ja olisi mahtava päästä mukaan testaamaan niitä ja jakaa omia kokemuksia.

Meidän perheeseen kuuluu minun ja puolison lisäksi berninpaimenkoira sekä tuleva vauva tietty.

Hellurei,

Olisi mahtavaa päästä testailemaan ainun tuotteita! Perheeseemme kuuluu alle kolmekymppisten vanhempien lisäksi 4-vuotias Frozenia fanittava tytär ja pian, ehkä jopa tänään, syntyvä poikavauva.
Laskettuaika oli 12.2 😊

Sosiaalinen media on kuin julkinen päiväkirja, jonne ikuistan kaiken oleellisen. Koen olevani hyvin kartalla nykymaailman suosituksista ja meille on ehdottoman tärkeää käyttää varmasti turvallisia tuotteita arjessamme.

Toivottavasti pääsemme mukaan ainu-perheeseen!

Hei, olisimme mielellämme mukana tässä Ainu-perheessä meidän perheen kanssa. Esikoinen täyttää juuri kaksi vuotta ja vauvan laskettu aika on 6.4. 😊 Tähänkin asti ollut todella paljon Ainu-tuotteita käytössä ja siksi tämä kiinnostaisikin. Mainitsemaanne kuvausintoa löytyy myös.

Olisi kiinnostusta lähteä Ainu-perheeksi. Minulla on 11 pvän ikäinen vauva.

Minulla on vähän päälle 3kk ikäinen vauva, ja olen kiinnostunut tulemaan testitiimiin. Käytän Ainu -tuotteita jo nyt. Perheeseemme kuuluu minä, aviomieheni sekä kolme lasta, joista vanhemmat 6v ja 8v, nuorin on tämä vauveliini. Uusi vauva-aika siis kuuden vuoden tauon jälkeen 😊

Hei! Olen 30v nainen Helsingistä ja minulla on 2kk ikäinen tyttövauva . Perheeseemme kuuluu myös esikoinen 5v ja avomies. Suosimme mielellämme kotimaista ja meillä on Ainun tutit päivittäisessä käytössä kun vauva ei muita huoli. Lähtisimme mielellämme Ainu-perheeksi tehtailemaan laadukkaita kotimaisia tuotteita.

Voi olisipa hienoa päästä mukaan!
Meidän perheeseen kuuluu äidin ja isän lisäksi juuri 5 vuotta täyttänyt esikoispoika ja pikkusiskoa odotetaan syntyväksi huhtikuun alussa. Muutamat Ainu tuotteet olivat esikoisen aikaan luottotuotteita joten luotto tuotteisiin löytyy jo. Vuosien jälkeen kaikki on kuitenkin taas aika uutta joten olisi ihanaa päästä tutustumaan tuotteisiin enempi ja vaikuttamaan niiden kehitykseen!

Minulla myös aktiivinen instagram tili @hennaerika

Ehdottomasti täällä neiti 3kk olisi valmis testailemaan ainun tuotteita. Tyttö osaa olla vaativa ja vain paras kelpaa, eli kriittinen arvioitsija olisi luvassa 😉❤

Meistä Ainu-perhe! 🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Äiti, isä ja tytöt 7/14, 12/19 ja 2/21
ja meistä olisi todella mielenkiintoista tutustua Ainu-tuotteisiin näiden neitien kanssa tässä äitiyslomalla. Nyt on ympärillä paljon vauvoja kun pikkusiskoni ja -veljeni perheisiin odotettiin myös perheenlisäystä samaan aikaan – olisi kiva jakaa hyviä tuotevinkkejä myös läheisille.

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, reilu puolitoista vuotias koira sekä joulukuussa tapaninpäivänä syntynyt ihana ja kauan odotettu esikoinen. Olisimme enemmän kuin innokkaita testaamaan Ainu tuotteita. Koska perheeseemme on syntynyt esikoinen, ei vielä ole lempi tuotteita vauva arkeen löytynyt, joten tiedä vaikka ainulta niitäkin meille löytyisi. 🙂

Hei, haemme mukaan Ainu-perheeksi ja testaamaan tuotteitanne. Mieheni kanssa täytämme maaliskuussa 30v, jolloin myös esikoispoikamme täyttää 2v. Helmikuisen pikkuveljen tulohetket ovat jo hyvin lähellä. Esikoisen kanssa moni tuotteenne tuli tutuksi ja on edelleen käytössä. Tuotteissa arvostin kotimaisuutta sekä niiden turvallisuutta lapselle. Kuopuksen kanssa samat tutut tuotteet varmasti otetaan käyttöön ja moni vauvajuhlien kautta saatu sekä itsehankittu Ainu-tuote odottelee jo pientä.

Meillä on esikoinen, joka on nyt 2-kuinen. Käytämme pääasiassa kestotuotteita kaikessa mahdollisessa sekä kannatamme kotimauisuutta. Olisi mahtavaa päästä testaamaan tuotteitamme.

Meistä Ainu-perhe!! ❤️
Perheeseen kuuluu yksinhuoltajaäiti ja tytär 12/20. Meistä olisi kiva tutustua Ainun tuotteisiin. Näin nuorena äitinä haluan lapselleni mahdollisimman mukavan sekä turvallisencja terveen elinympäristön ja siksi haluamme kokeilla Ainun tuotteita!

Hei! Täällä pian kahden pienen lapsen itseellinen äiti 👩‍👦‍👦 Aktiivinen esikoispoika täytti juuri 2v ja pikkuveljeä odotetaan saapuvaksi 12.3. tienoin. Pyritään olemaan aktiivisia ulkoilijoita ja touhutaan paljon luovien asioiden äärellä, oli se sitten kehollista ilmaisua, taidetta tai musiikkia. Myös kirjat ovat kovassa suosiossa! Esikoinen odottaa jo innolla pikkuveikkaa saapuvaksi ja kovasti harjoittelee hoitotaitoja oman pehmokoiran kanssa 😄🐶 sitä syötetään, nukutetaan ja muutenkin hoidetaan ahkeraan. Täällä olisi siis kunnon tehotiimi valmiina uuden tulokkaan hoitoon ja meille uusien tuotteiden testailuun ✌️🤗 Ainu merkkinä ei siis ole meille tuttu, kuin MAM frog purulelun muodossa, jota edelleen toisinaan jyrsitään innolla 🙊

Hei! Meistä vois tulla Ainu-perheen jäseniä. Vanhempina olemme vasta alkajia, eli poika on syntymässä huhtikuun lopulla 29. päivä. Perheeseen kuuluu myös kaksi kissaa. Olisi kiva päästä testailemaan tuotteita ja kertoa omia kokemuksia muille.

Täällä innokas iso perhe 👋

Perheessä on seitsemän lasta joista nuorin alle 2 viikkoa. Ehdottomasti suositaan kotimaista ja olisi huippua päästä testaamaan Ainuja.

Myös molempien vanhempien sisaruksille on syntymässä lähiviikkoina vauvoja joten varmasti tulee hekin testaamaan tai ainakin heille niitä suositellaan.

Raskausaikana käytin vatsan rasvaukseen Ainu suojavoidetta koska se oli ihana koostumukseltaan, imeytyi hyvin ja mikä parasta se ei ollut mikään kemikaalicoktail vaan muutamasta laadukkaasta raakaaineesta valmistettu. Teho yllätti sekä minut että mieheni.. Vaikka vatsani oli valtava ei tullut kuin yksi pienen pieni arpi ja vatsan palautuminen on ollut ennätysnopeaa. Edellisissä raskauksissa vatsanahka on veltostunut mutta nyt pysyi kimmoisana. 🤩

Meidän perheeseen kuuluu pojat 9-vuotias 5-vuotias, sekä 5.1.21 syntynyt tyttönen. Kaksi koiraa sekä avopuoliso. 😍 Kyllä meidän perheellä riittäisi intoa tutkailla ja kokeilla eri tuotteita. Koska kolmannen kohdalla neiti on näköjään hieman vaativampi, kun veljensä. Meille ei ihan mikä tahansa tutti kelpaa… Ilolla olisimme koko perhe mukana tässä.
😍

Ehdottomasti haluttaisiin mukaan! Täällä neli henkinen perhe johon kuuluu äidin ja isän lisäksi 3 vuotias isosisko ja 2kk pikkuveli. Isosiskolla oli jo paöjon Ainu tuotteita käytössä ja olisi ihana päästä pikkuveljen kanssa testailemaan.

Me haluaisimme olla Ainu-testaajia! Marraskuussa syntynyt tyttö, nyt 2,5kk rakastaa jo nyt Ainu-tuotteita ja olisi varmasti innokas kokeilemaan lisää!
Isi käy töissä ja päivisin ollaan yleensä kahdestaan, joten aina lisää ja uutta tekemistä kaivataan! Onneksi on myös kuukauden vanha serkku-poika lähellä, jonka kanssa voi jakaa myös vinkkejä ja lempparituotteita!

Me halutaan ehdottomasti olla mukana testaamassa! Olen muutenkin kiinnostunut eri vauvalle suunnatuista tuotteista ja myös olen kova vertailemaan muitakin tuotteita kuin vain vauvalle suunnattuja. Jos saan olla apuna testaamassa hyviä ja laadukkaita tuotteita markkinoille, mikä sen parempaa olisi! Meiltä löytyy kotona utelias pieni 8kk poika. On monet tutit/tuttipullot/unilelut ja muut systeemit jo vertailtu ja kokeiltu pikkuherran kanssa, joten kokemusta riittää kummallakin! 😀

Heipatirallaa täältä Nälkämaasta! Uusi asukki on arvioitu saapuvaksi huhtikuun puolenvälin tienoilla (vaikka tuleva isi jo manaili, että joko aprillipäivänä tai vappuna syntyy) ilahduttamaan 8-vuotiasta isoveikkaa, kahta kissaa ja yhtä villakoiraa (sängyn alta löytyviä ei lasketa) äidin ja isin lisäksi. Kotimaisuus, vastuullisuus ja ekologisuus ovat meille tärkeitä asioita, näkyvät meidän arjessa ja miehen töissä. Olisi hyvin mielenkiintoista lähteä Ainu-perheeksi, tuotteita testaamaan uuden nälkämaalaisen kanssa pääsee jokainen kädellinen tässä perheessä (jota hellitellen myös apinalaumaksi kutsutaan), joten käyttömukavuuteen ja kätevyyteen liittyviä kommentteja luvassa monenikäiseltä käyttäjältä ☺️ Kameran käyttöäkin on tullut harjoiteltua jonkin verran, ei kuvat ainakaan silmiä särje 🙈

Hei,

Olisi mahtavaa päästä testailemaan tuotteitanne ja kertomaan niistä. Meillä on täälä 8 viikkoinen pikku tyttö! Meidän vauvan lempi tutit ja pullot on ollut juurikin mam merkkiä ja niitä on ollut meillä käytössä syntymästä lähtien sillä hän on ollut pulloruokittavana koko ajan! 🙂 Toivottavasti pääsisimme mukaan Ainu-Perheeseen!

Heipparallaa😊 Meidän perhe olisi kovin innokas Ainu tuotteiden sekä uusien Ainu tuotteiden tuotetestaaja. Meidän perheeseen odotetaan vauvan syntyväksi 4.4.2021. Itse olen jäänyt äitiyslomalle ja työskentelen lähihoitajana. Ennestään meillä on poika joka on syntynyt 8.8.2008, tyttö 3.6.2011 ja poika 17.11.2014. Tykkään kuvata asioita ja olen innolla testaamassa uusia tuotteita.Vielä en mitään tuotteita hankkinut vauvalle. Olen hyvä kehittämään asioita eteenpäin ja tykkään olla hyvässä ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa muihin ihmisiin. Vauva arkena meillä olisi hyvin aikaa olla tuotteiden testaaja. Tykkään perustella mielipiteitäni ja antaa kehittävää palautetta sekä olla keksimässä uusia ideoita😊

Meistä myös ainu-perhe. Perheessämme onn4 lasta. Vanhin kohta 25 ja nuorin 3kk
Oisi ihana päästä testailemaan uusiakin ainutuotteita ja auttamaan tuotteiden kehittelyssä.

Täällä myös yksi perhe, joka mielellään liittyisi Ainu-perheeseen ja testaamaan tuotteita. Esikoisemme täyttää pian kaksi kuukautta ja hänelle ainoat tutit, jotka kelpaavat ovat Ainun MAM-tutit. 🙂 Lisäksi käytössä on jotain Ainun hygieniapuolen tarvikkeita. Kotimaisuus, turvallisuus ja tuotteiden hyvä laatu on ehdottomasti yksi syy, miksi olemme päätyneet näihin tuotteisiin. Nyt kun on avautunut mahdollisuus päästä testaamaan muitakin Ainun tuotteita, haluaisimme mielellämme mukaan.

Koska kyseessä on esikoisemme, on näkökulma eri kuin useamman lapsen perheellä, sillä kaikki on ollut uutta vauvan hoidossa.

Olisin aktiivinen jakamaan kokemuksia ja kommentteja, sillä toivon että joku muu saa niistä apua. Lisäksi voin itse saada kullan arvoisin vinkkejä toisilta äidiltä ja iseiltä.

Täällä Wiljami kohta 3kk haluaisi äidin kanssa päästä testailemaan ainu-tuotteita. Äiti on kova somettamaan ja valokuvailtua tulee tosi paljon, onhan äidillä jo Wiljamista jotain 2000 kuvaa. Äitillä ja Wiljamilla on jo yksi yhteinen harrastus, kantoliinatanssi ja ainutuotteiden testailu kuulostaisi mukavalta toiselta yhteiseltä harrastukselta. 🙂 Äiti kuuluu myös moneen mammaryhmään ja niissä on kaikki vinkit tervetulleita.

Olisi hienoa päästä testaamaan Ainu-tuotteita, koska meidän perheelle tämä kaikki on uutta ❤️ Tässä vaiheessa mietimme paljon mitä kaikkea lapsi tarvitsee tai mitä on hankittava sekä vaihtoehtoja eri tuotteista. Ja tärkein mitä lapsi huolii ja ei huoli. Olemme pian ensimmäisen lapsemme (poika) vanhemmat, laskettuaika on 12.3. Perheeseemme kuuluu minä (nainen 34v) ja mieheni (40v).

Täällä olisi innokas ja tuore ehdokas Ainu-perheeksi! 🙂 Saamme esikoisemme huhtikuun puolessa välissä ja olemme laajasta ystäväpiiristämme ensimmäisten perheeksi kasvavien joukossa, minä 25v ja mies 29v. Olisi ihana jakaa vinkkejä ja suosituksia tuttavien kesken, joista löytyy jo vauvallisia, sekä muilta kovaa vauvakuumetta ja toiveita esikoisista.

Olen visuaalinen tarinankertoja ja aktiivinen sosiaalisessa mediassa (Ig: @kullanuppu), kirjoittanut hyvinvointiblogia, työskennellyt sisällöntuotannon parissa ja tehnyt opinnäytetyöni tilauksesta Aamulehdelle. Uskoisin näistä kokemuksista olevan suurta hyötyä toimiessa Ainu-perheenä. <3

Esikoisen laskettu aika huhtikuussa. Tuleva äiti vähä liiankin innokas testaamaan kaikkea ja tämä sopisi tälle äidille erittäin hyvin kun kuvaaminenkin kiinnostaa 🙂 Ainu tuotteita tullut kaupassa pyöriteltyä muutenkin joten olisi super siistiä päästä testaamaan niitä.

Olisi hienoa päästä testaamaan ainun tuotteita esikoisella.
Minulla on laskettu aika 1.5.2021.
Me olemme nuori pari 20- vuotiaita

Hip hei! Täällä olisi 16päivän ikäinen rauhallinen, mutta kuuluvalla äänellä varustettu pikku prinsessa. Lisäksi meitä on kiltti ja huolehtivainen (2v4kk) isosisko ja rapsutuksia rakastava Alma-koira. Iskä on meidän tuki ja turva. Äiti stressaa ja nauttii ajasta vauvan ja taaperon kanssa.
Meillä on tavoitteena onnellinen, mukava ja helppo arki, jonka eteen ollaan kuitenkin valmiita näkemään vaivaa. Tykätään ottaa kuvia, kokea uutta ja nauttia ihan vaan toistemme seurasta.
Todella mielellämme lähtisimme Ainu-perheeksi testailemaan ja uskoisin kokemuksesta olevan myös meille apua vauva-arjen pieniin ja isoihin kysymyksiin. Esimerkiksi esikoinen ei 8kk iässä huolinut tuttipullo ja nyt toisen prinsessan kohdalla toivoisin, että myös tuttipullo kelpaisi, vaikka nyt täysimetyksellä mennäänkin.

Meillä perheeseen kuuluu Isä, Äiti, meidän esikoinen (& kisu). Tosiaan esikoinen on nyt noin 3kk 1vk. Olisi mukavaa testata eri vaihtoehtoja, kun muutenkin kaikki aika uutta kaikille. Äidillä & vauvalla riittää aikaa äityislomalla testeilla & isälä sitten töiden ohella & viikonloppuisin.

Heippa. Täällä äiti ja kätilö, joka on kiinnostunut työnsä sekä oman kaksi viikkoisen vauvansa vuoksi Ainu-tuotteista. Tutin käyttö perheessä aloitettu ja Ainun tutti ainut joka tälle pienelle pojalle toistaiseksi kelpaa. Vauvojen tuotteissa erityisen tärkeäksi koen turvallisuuden, kestävyyden sekä kotimaisuuden.

Olemme tällä hetkellä kolmipäinen tiimi (minä, mies ja koira) ja odotamme joukkoomme pientä vahvistusta saapuvaksi 10.4.

Me vanhemmat olemme vähän päälle kolmekymppisiä, ja tuleva pikkuinen on meidän molempien esikoinen. Ehkä Ainu-perheenä saisi myös vertaistukea ja oppeja tähän uuteen jännittävään elämäntilanteeseen, joita voisi jakaa eteenpäin myös ensivauvabuumia elävälle lähipiirilleni.

Meidän perheeseen kuuluu 3-vuotias poika jolle odotellaan pikkuveljeä saapuvaksi huhtikuun alussa sekä isä ja äiti. Kaikkien meidän mutta varsinkin nuorimpien hoitotuotteiden tärkeimpiä kriteereitä on turvallisuus ja ylimääräisen kemikaalikuorman välttäminen. Voimme olla mukana kehittämässä tavallisen kuluttajan käyttöön sopivia tuotteita.

Hei! Meidän perheeseen kuuluu isä,äiti ja 4 tyttöä. Tytöt 5,4,3 ja nyt syntyi 13.2 tyttövauva. Olisi kiva päästä testaa teidän tuotteita. Tykkään kuvailla ja kirjoittaa someen.

Olemme puolisoni kanssa hieman päälle kolmekymppiset esikoislapsen odottajat, pikkuisemme laskettu aika on 10.4. Rakastan vertailla ystävien kanssa kokemuksia uusista tuotteista, ja nyt kun lähipiirissäni on alkanut olla oikea vauvabuumi, niin Ainun tuotteet taitaa olla seuraava looginen askel tuotetestailuihin ja kokemusten vaihtamiseen.

Esikoinen syntymässä huhti-toukokuun taitteessa ja olemme innokkaita testaamaan uusia tuotteita!

2,5 kuukauden ikäinen Aarni on isin ja äidin sydämet sulattanut esikoispoikamme. Olemme urheilullinen perhe. Vauvan kanssa lenkkeillään juosten ja kävellen. Lisäksi hiihdetään ja suunnistetaan milloin missäkin päin Suomea. Aarni olisi innokas testaamaan Ainu-tuotteita!

Esikoisen laskettu aika on 2.3 eli voi syntyä minä päivänä tahansa kolmen viikon sisään. Arvostan tuotteiden käytönnöllisyyttä ja pari Ainu- tuotetta olen hankkinutkin, kun tuttipulloissa on itsessään sterilointimahdollisuus, samoin kuin tuttikoteloissa. Myös selkeät merkinnät pakkauksissa olivat asia, johon kiinnitin ostohetkellä huomiota.

Täältä löytyy 2.1.2021 syntynyt pieni Olivia tyttö, jonka kanssa mielellämme liittyisimme mukaan testausperheeseen. Koska myös äidille kaikki on uutta, tytön ollessa perheemme esikoinen, olisi ihanaa päästä jakamaan myös muille tuoreille vanhemmille tietoa onko tuotteet helppokäyttöiset ”ensikertalaiselle”. Intoa ja aikaa riittää runsaasti ja koska myös isi on paljon tytön kanssa kahdestaan, saa palautetta varmasti molemmilta vanhemmilta eikä vain äidin näkökannalta. Lähipiirissämme on paljon myös pieniä vauvoja, joten varmasti hekin arvostavat vinkkejä.

Olisi ihana päästä testaamaan Ainu-tuotteita. Olen kuvausintoinen 1kk ikäisen pienen tytön äiti, joka innostuu kaikista söpöistä uutuuksista ja uteliaana haluan tutustua erilaisiin tuotteisiin, jotta löydetään meidän perheelle sopivimmat tuotteet. Tuoteyhteistyöt on ennestään tuttuja ja tykkään jakaa tuotekuvia myös Instagramissa ja hyvien tuotteiden löytyessä suositella myös muille lapsiperheille. Minulta kysellään myös meidän perheen kokemuksia eri tuotteista ja jaamme muutenkin kokemuksia muiden äitien kanssa: joten mielelläni jakaisin tietoa Ainu-tuotteista kokeilun myötä.

Olisi hienoa päästä mukaan testaamaan Ainu-tuotteita! Olen 28-vuotias esikoista odottava Helsinkiläinen. Minulle ja miehelleni on syntymässä esikoinen, jonka laskettu aika on 26.2.2021. Suosimme kotimaisia ja ennen kaikkea toimivia tuotteita. Meillä vauvan tuotteissa tärkeintä on näppäryys ja toimivuus ja vaikka meillä ei vielä ole juurikaan kokemusta vauvan tarvikkeista, uskon että pystymme niitä monipuolisesti arjessamme arvioimaan ja testaamaan. Olen iloinen ja puhelias, joten tuotteista raportointi onnistuu varmasti helposti.

Täällä olisi 6 viikkoinen pienokainen, joka mielenkiinnolla vanhempien ja isomman sisaruksen kanssa kokeilisi uusia tuotteita ja jakaisi kokemuksia 😊 toivomme pääsevämme mukaan!

Lähtisimme mielellään ainutuote testaajaksi ja meiltä löytyykin muutama ainu tuote ja sopinut hyvin meidän pienokaiselle. Perheeseemme kuuluu äiti, isä ja 3 kk ikäinen pieni prinsessa.

Meidän tammikuussa syntynyt esikois tyttö olisi valmis testailemaan ainun tuotteita! Äitiyslomalla minulla olisi aikaa myös päivitellä someen meidän kokemuksia mitkä tähänkin mennessä käytössä olleista ainuin tuotteista on vain hyviä! 👌🏼☺️

Täällä olisi pieni perhe kiinnostunut! Esikoistyttömme on 3kk ja meidän lisäksi perheeseemme kuuluu isä ja 3 kissaa. Ainun tuotetestaus on on alkanut meillä jo epävirallisesti tuttien ja pehmolelujen osalta ja niihin tyttö ainakin olän ollut hyvin tyytyväinen. 🙂

Hei, Meillä asustaa nyt 4viikkoinen(synt. 1/2021) tyttö ja 2,5v poika. Käytämme muutenkin vain Ainun tuotteita tuteissa, tuttipulloissa, pesuaineissa ja Liivinsuojissa, joten olisi mielenkiintoista tutustua uutuuksiin ja vertailla entiseen. Olemme tähänkin mennessä olleet tyytyväisiä tuotteisiinne, niin kovalla innolla odotan uutuuksia ja mahdollista testiryhmään pääsyä. Minulla on lähipiiriin nyt syntynyt useampi vauva lyhyen ajan sisään ja lisää on tulossa, joten sinne on kiva jakaa myös omia kokemuksiaan.

Meillä on viisihenkinen uusioperhe. Uusin tulokas on tänään 4kk mutta keskoisuuden vuoksi korjattu ikä on nyt 2kk. Lisäksi odotamme lasta tulevalle syksylle, alle vuoden ikäerolla. Siinäpä tulisikin sitten kahden henkilön testiryhmä kerralla!

Henkilökohtaisesti voisi kiinnostaa tuotetestaus, vaikka hyvin vähän investoin välineisiin tai muuhun. Käytön vauvalla vain paria tuttipulloa, jotka olen hyväksi havainnut. Ruokailuvälineitä en ole kovin paljoa hommannut, kun esikoisen kohdalla pärjäsin parilla lusikalla ja lautasella. Hieman tylsänä ihmisenä olisi ihan hauskaa innostua jostakin asiasta ja huomata että joskus voisi vähän panostaakin. 😊

Meidän perheeseen kuuluu vajaa 2kk ikäinen tyttö ja hänen 6v isosisko, joka haluaa auttaa paljon pikkusiskon hoidossa 😃 Palautetta saa siis meidän molemmilta naisilta.
Ainut tuotteet jo ennestään tuttuja, kun molemmilla tytöillä näitä käytössä.

Hei!
Meistä tulisi hyvä Ainu-perhe! 🙂 Odotamme esikoistamme, jonka laskettu aika on 27.2. Meiltä löytyy monta Ainu-tuotetta jo valmiiksi hankittuna, ja testaamme innokkaasti uusia tuotteita. Olemme 30- ja 31-vuotiaat vanhemmat, joille tuotteiden laatu ja turvallisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Meistä saisi kuvausintoisia ja huolellisia testaajia! Molemmilta löytyy ammattien puolesta ohjelmistotestauksen osaamista, joten nyt olisi oikein sopiva aika laajentaa aivan erilaiselle alueelle!

Meidän perheeseen syntyi vajaa 3viikkoa sitten pieni prinsessa. Perheeseen kuuluu 30vuotiaat vanhemmat sekä ekaluokkalainen tyttö. Olisi mahtavaa päästä testaamaan ainun tuotteita ja jakaa niistä mielipiteitä muiden kanssa. Kuvausintoa löytyy myös.

Hei vaan!
Meidän perheeseen kuuluu iskä, äiti ja pienokainen prinsessa, syntynyt 22.1.2021
Tulemme meiellään mukaan testaamaan teidän uusia tuotteita ja ilolla autamme teitä niiden kehittämisessä.

Hei vaan!
Meidän perheeseen kuuluu iskä, äiti ja pienokainen prinsessa, syntynyt 22.1.2021
Tulemme meiellään mukaan testaamaan teidän uusia tuotteita ja ilolla autamme teitä niiden kehittämisessä. Kiitos teille

Hei vaan, Tulemme mielellään mukaan ainu-perheeseen testaamaan teidän tuotteita ja mahdollisesti auttamaan teitä kehittämään niitä ainutlaatuisiksi. Meillä syntynyt kaunokainen tyttö 22/1/2021

Meidän perhe haluaisi myös päästä mukaan!
Perheeseen kuuluu äiti 33v. , isi 37v., 2-vuotias tyttö ja huhtikuussa syntyvä pikkuveli.
Esikoisemme syntyi keskosena (rv28)

Meidän perhe haluaisi myös päästä mukaan!

Perheeseen kuuluu äiti 33v. , isi 37 v. ja 2-vuotias tyttö. Huhtikuussa odotetaan pikkuveljeä saapuvaksi. Esikoisemme syntyi pikkukeskosena (rv28)

Meistä Ainu-perhe😍 meidän perheessä minä äiti, 4 vuotias poika ja kuukauden ikäinen pikkuveli joka syntyi 2.1.2021.
Esikoisen kanssa jo tutustuttiin Ainun tuotteisiin ja olisi mahtava päästä tutustumaan sekä testaamaan uutuus tuotteita myös tämän pienen kanssa.

Heippa! 😊
Odotamme jo kovasti esikoistamme syntyväksi 5.4.21. 🥰
Perheessämme on ollut tapana ostaa Ainu-pupuja uusille tulokkaille, mutta nyt raskauden myötä on tullut katseltua ja hankittua myös muita tuotteitanne. Ainu erottuu kaupan hyllyllä mielestäni suloisuudellaan ja arvostan kotimaisuutta, varsinkin tällaisena aikana.
Olen aiemminkin toiminut tuotetestaajana ja nyt kun olen jäämässä äitiyslomalle olisi hyvin aikaa verestää vanhaa harrastusta. Innostun aina uutuuksista ja myös valokuvaaminen on minulle mielekästä puuhaa. Siskollanikin on sama elämäntilanne ja hänen kanssaan tuleekin puhuttua päivittäin vauvantarvikkeista. 💕

Olisi ihanaa päästä Aini perheeseen mukaan! Täällä 3kk tyttö Vauveli ja 2.5v isosisko pitää äidin työn touhussa!:D

Täällä hep! Täältä löytyy 3v tyttö sekä kuukauden ikäinen pikkusisko. Itse opiskelen, pidän insta blogia ja pyöritän kotia, mies opiskelee päätoimisemmin.

Täällä odotetaan esikoisen syntyvän hetkenä minä hyvänsä, laskettu aika 28.2. Olisimme mielellämme mukana testaamassa tuotteita, aiempaa kokemusta kun ei paljoa ole niin ainakin olisi tuore näkökulma jota tuoda esiin. Ainun tuotteita löytyykin jo valmiina kaapissa odottamassa käyttöä, sillä niistä olen lukenut hyvää palautetta.

Saamme mieheni (minä 25.v, hän 29v.) kanssa esikoispoikamme huhtikuun puolen väliin mennessä ja ystäväpiirissämmekin on havaittavissa jo kovaa vauvakuumetta. Olisi ihana päästä mukaan ja kertomaan testatuista tuotteista myös eteenpäin muille tuleville perheille, joita lähipiiristä löytyy.

Olen sosiaalisessa mediassa aktiivinen (@kullanuppu) ja minulle tärkeitä arvoja ovat luonnon- ja käytännönläheisyys ja esteettisyys. Olen opiskellut markkinointia korkeakoulussa ja tehnyt opinnäytetyöni tilauksesta Aamulehdelle. Uskon näistä kokemuksista olevan paljon hyötyä mahdollisena Ainu-testiperheenä. 🙂

Täällä tuoreet 2kk esikoispojan vanhemmat liittyisivät mielellään Ainu-perheeseen!

Kuultaisiin mielellään vinkkejä vanhoilta konkareilta ja annettaisiin omat hyväksi havaitut vinkit eteenpäin muille samassa tilanteessa oleville.
Voihan se olla että Ainu-perheestä löytyy myös ystäväperheitä tämän ulkopuolellekkin😊

Rakastan projekteja ja olisi mukava voida osallistua tuotteita kehittävään työhön (olisi mukavaa sisältöä myös äitiyslomalle) .

Ainu tuotteet on jokseenkin tulleet tutuiksi, olisi mahtavaa päästä tutustumaan niihin vielä lisäö! Ollaan valmiita Ainu jengiin ✌🏼

Olisipa aivan ihanaa päästä mukaan Ainu-perheeseen! 😍
Meidän perheeseen kuuluvat me 3-kymppiset vanhemmat, vauhdikas terrieri Elmo sekä esikoistyttömme 2,5kk Elea ❤️
Kuvausintoa riittää ja kuvia voikin kurkata meidän arjesta kertovalta instagramtililtä @onnen_nelioissa!
Esikoisen kanssa olisi ihan mahtavaa päästä testailemaan Ainu tuotteita. Mam Anti-colic pullot ovatkin meillä jo kovassa käytössä ja hyväksi todettuja!

Hep! Meille syntyi 14.2 ystävänpäivän kunniaksi esikoispoika❤️ Vauva-arki ja erilaiset tuotteet vielä hieman hakusessa, joten olisi mahtia päästä testaamaan tuotteita ja löytämään uusia lemppareita. Somettaminen sekä kuvailu kuuluu arkipäivääni ja teenkin sitä erittäin mielellään facebookissa sekä instagramissa.
Olisimme mielellämme osana Ainu-perhettä!

Täältä löytyisi innokas 3kk tyttö pohjoisesta testailemaan tuotteita. Monet tuotteet ovatkin jo tuttuja ja enemmän kuin mielellään tutustutaan myös muihin.

Moikka
Meillä täällä olis kohta 7 viikkoinen poika ja mielellään oltaisiin mukana Ainun matkassa ja meillä onkin paljon jokapäiväisessä käytössä Ainun tuotteita 🙂 Instagramissa ollaankin tuttitestaajia ja sitä tällähetkellä testaillaan 🙂 Mukava olis saada inffoa lisää ja jakaa mielipiteitä.

Täällä olisi parin kuukauden ikäinen poikavauva. Perheeseen kuuluu myös toinen 7v tyttö. Pääsimme juuri onneksemme testaamaan Ainun MAM-tutteja,mikä olikin meille mahtava tilausuus koska poika ei suostunut muita tutteja imemään.

Perheessämme köytetään muutenkin paljon Ainun tuotteita,joten tämä olisi mahtava lisä tähän! Paljon Ainu-tuotteiden käyttäjiä jo tunnenkin. Me olmaan ihan valmiita tähän Ainuperheeseen 🥰

Täällä asuu 3kk vanha poika joka olisi halukas kokeilemaan tuotteitanne. Tämä mahdollisuus olisi kiva vaihtelua arjen keskelle.

Meillä laskettu aika huhtikuussa 2021. Vauvalla löytyy myös isoveli 2v4kk.

Aikaisemmin olemme ainutuotteita käyttäneet ja tykänneet. Olisi kiva lisä äippälomalle päästä testailemaan uutuuksia.😊

Täällä olis 7.1 syntynyt poikavauva 5-vuotiaan siskon kanssa vauhdittamassa arkea. Meillä rakastetaan kuvaamista ja tuotteiden testailua ja kaiken tapahtumien ikuistamista.