Vinkit lapsiperheen helppoon kevätsiivoukseen & tuotearvonta!

Kaupallinen yhteistyö Ainu-neuvojat

Meillä Bernerillä on Ainun lisäksi ihan upeita muitakin brändejä. Tästä hyvä esimerkki on oma kotini, jossa aika lailla kylppäristä puutarhaan asti, hiuskiinteestä kumisaappaisiin voi käyttää oman työpaikan valmistamia tai maahantuomia tuotteita. On myös mahtavaa tuntea henkilökohtaisesti ne ihmiset, jotka meillä oman tuotannon tuotteita kehittävät. Heidän intohimoaan työhönsä voi vaan ihailla!
Lapsiperheissä kevätaurinko tuo esiin ikkunat sormenjälkineen ja meillä myös kaikenlaiset kaakao, ketsuppi ja muut tahrat mitä eriskummallisimmissa paikoissa. Kevään sisään tuomia kurajälkiä unohtamatta. Tuskin olen tämän sotkun kanssa yksin, joten ajattelin jakaa teille muutamia siivousvinkkejä, jotka ovat helppo meidän kotimaisilla Heti-tuotteilla toteuttaa. Lopussa myös tuotearvonta!

Kotimaiset Heti-tuotteet apuna kevätsiivouksessa

Siivoaminen kuuluu monen suomalaisen kevätvalmisteluihin. Siitä ei kuitenkaan kannata ottaa stressiä, sillä kodin saa viihtyisän puhtaaksi totuttua helpomminkin. Keskittymällä siivotessasi oikeisiin paikkoihin saatat yllättyä, miten pienillä asioilla siisti koti on valmis. Jos listan ykkösenä ei komeile keittiön kaappien siivous, älä ota siitä stressiä. Puhdistamalla näkyvät pinnat tehokkailla tuotteilla saat kodin kiiltelemään puhtauttaan ja pääset viettämään kevättä viihtyisässä ympäristössä.

15 suomalaisperhettä testasi, miten siivous sujuu kotimaisilla Heti-tuotteilla ja ihastui. Oikeilla tuotteilla hoidat koko kodin helposti kevätkuntoon! Heti-tuotteiden puhdistusvoima perustuu Heinävedellä perinteisellä käymismenetelmällä valmistettuun kotimaiseen väkiviinaetikkaan, joka on jalostettu nykyaikaisella kemianosaamisella uuden ajan pesutuotteiksi.

HYVÄSTI KEITTIÖN RASVATAHROILLE

Käyttövalmis suihke on siivoojan paras ystävä, sen ansiosta rasvatahrojen puhdistukseen ei tarvitse käyttää aikaa tai käsivoimia. Lika irtoaa näppärästi mintulta tuoksuvan Heti-siivoussuihkeen avulla.

– Olin aivan mielettömän yllättynyt, miten mahtavia tuotteet olivat. Keittiötasoihin ei jäänyt yhtään siivousrätin jälkiä, kun suihkutti keittiön pinnoille tarkoitettua ainetta, yksi testaajista kuvailee.

KYLPYHUONE KIILTÄMÄÄN

Kylppärin pesuun ei tarvita ärhäköitä kemikaaleja: Heti-kylpyhuonesuihkeella kiillotat sekä puhdistat pinnat käden käänteessä.

– Tämä tuote oli loistava! Tosi pinttyneet kalkkijäljetkin lähtivät tällä kylpyhuoneen pinnoista.

MUISTA MYÖS PYYKKIHUOLTO!

Kruunaa kevätsiivous sujahtamalla illalla puhtaisiin lakanoihin. Heti-pyykinpesuaine ja ihanantuoksuiset pyykinpesuetikat ihastuttivat testiryhmäläisiä.

– Pyykkietikoiden tuoksut saavat erityistä kiitosta. Näiden jälkeen on turha palata normaaliin huuhteluaineeseen. Raikas, mutta ei voimakas tuoksu pyykeissä on ehdoton plussa!

ETIKAN TEHO JA TUOKSUT IHASTUTTIVAT

Etikka on tunnettu siivoustehostaan, mutta monia testiryhmäläisiä oli mietityttänyt etikan haju tuotteissa. Etikan teho siivouksessa sekä siivoussuihkeiden käyttövalmius kuitenkin yllätti sekä ihastutti monet testaajat, jotka löysivät motivaatiota myös kodissa harvemmin siivottavien tasojen sekä kaappien freesaukseen.

– Olin usein miettinyt, kuinka tehokas etikka voisi olla siivouksessa ja kuinka paha haju siitä saattaisi jäädä. Yllätyin useaan otteeseen, kuinka mikään Heti-tuotteista ei jäänyt kakkoseksi millekään aiemmin käyttämälleni vastaavalle tuotteelle. Siivotessa oikein innostui testailemaan ja pyyhkimään myös esimerkiksi ovia ja niiden karmeja ensimmäistä kertaa pariin vuoteen, yksi testaajista kuvailee.

 

Joko alkoi oma siivousinspiraatio iskemään ja mikä olisi sinulla kodin ensimmäinen siivouskohde? 

Kommentoi 31.4. mennessä! Arvomme osallistuneiden kesken kolme Heti-tuotepakettia (yhden paketin arvo 30€).

Katso arvonnan säännöt täältä https://kaksplus.fi/yleinen/arvonnan-saannot/

Terveisin Heidi

 

P.S Lisää siivousvinkkejä saat ottamalla @hetisiisti seurantaasi!

 

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Pitäisi pestä koko talo. Voisipa sen laittaa pesukoneeseen.

Avatar

Kyllä olis kohteita ja erityisesti keittiöön kaipaan kunnon ainetta poistamaan rasvan pinnoista.

Avatar

Siivous on aloitettu ja suurin kohde olisin saunan ja kylppärin syväpuhdistus!

Avatar

Joka paikka tarvis kunnon kuurausta ja järjestelemistä

Avatar

Ensimmäisenä siivouksen kohteeksi joutuisivat keittiön pinnat 😊

Avatar

Kolmen lapsen kanssa ei mikään pinta pysyi turhan kauaa siistinä. 🙈 Ensin kävisin keittiön pintojen kimppuun. Pöydät ja tasot tulee pyyhittyä päivittäin, mutta kaapeissa ja laatikoissa komeilee tahmaisia sormenjälkiä, joille pitäisi näyttää rättiä ja puhdistusainetta.

Avatar

Ekana vaatisi suihkun seinät pesua kalkkitahroista, sen jälkeen ikkunat..😂

Avatar

Kylpyhuone ja erityisesti suihkukaappi kaipaisivat tehokuurausta!

Avatar

Kylpyhuone/sauna ja kodinhoitohuone, nämä on nyt ollu pitkään siivouslistalla, aloitin jo poistamalla turhia tavaroita tiloista😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi