Ainutlaatuinen arki - Hero Header

Mitä pienen suun hyvään hoitamiseen tarvitaan?

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Etumuksesta likomärät bodyt ja paidat, kuolaliinojen jatkuva metsästys ja suun ympärystön ihon ärsyyntyminen. Nämä saattavat aiheuttaa harmin tunteita, miten tuota kuolaa on nyt noin paljon ja vähenisipä vauvan kuolaaminen jo niin ei tarvitsisi koko ajan vaihdella vaatteita tai pyyhkiä kuolaa pienen naamasta. Tämän harmittelun sijaan olisikin oikeastaan syytä riemuun, mikäli vauva muutoin on terve: kuola on hyväksi vauvan suun terveydelle ja puhkeamista odottaville hampaille. Ja tätä kuolaamista on syytä tukea antamalla vauvalle puruleluja makusteltaviksi!

Vauvoilla puhkeavat hampaat suuhun hyvinkin yksilöllisesti. Siinä missä yhdelle puhkeaa hammas jo heti pian syntymän jälkeen, toisessa perheessä ensimmäistä hammasta odotellaan lähelle vuoden ikää. Tästä riippumatta suunhoito on hyvä aloittaa jo aivan pienellä, ensin pehmeän ensipurulelun avulla ja sen jälkeen pehmeällä hammasharjalla.

Kuvat Henria Kotamäki @byhenria

Ainu-perheiden kokemuksia vauvan hampaiden saamisesta ja niiden hoitamisesta

Kyselimme meidän uusilta Ainu-perheiltä kokemuksia hampaiden puhkeamisesta ja hoitamisesta vauva-aikana:

”Neiti oli 4,5kk, kun kuolan määrä lisääntyi niin radikaalisti, että alettiin käyttämään kuolalappuja. Samoihin aikoihin kuvioihin tuli väsymys ja ärtyneisyys sekä jatkuva sormien ja tavaroiden suuhun laittaminen ja pureskelu ikenillä. Myös vatsan toiminta muuttui (”normaalin” sijaan oli joko ummetusta tai todella löysää). Oireet helpottuivat, kun ensimmäiset hampaat puhkesivat 5,5 kk:n iässä😊”

”Helpotettiin lapsen oloa antamalla ruokailuilla jääkaappikylmiä hedelmäsoseita ja hankkimalla viilennettävä purulelu, jota lapsi sai jauhaa mielin määrin. Hampaiden lisääntyessä ja lapsen ollessa silminnähden kipeä, annettiin tarvittaessa särkylääkettä.”

”Hampaiden pesu on onneksi sujunut meillä aina suht. kivuttomasti😸 Tietysti on ollut hetkiä, kun lapsi on päättänyt, että pesut voitaisiin jättää väliin🤭 Silloin ollaan turvauduttu kirjaan, leluun, lauluihin tai mihin vaan, mikä on vienyt huomion pois itse pesupuuhista😅 Välillä lapsi on saanut myös itse ”harjata” hampaitaan (eli pureskella hammasharjaa). Hampaiden pesun jälkeen tai yhteydessä ollaan monesti hurrattu, taputettu tai tsempattu, kun tyttö on ollut niin reipas ja ollaan päästy etenemään asiassa👍🏼 ..eli mahdollisimman positiivisen kautta, vaikkei siltä tuntuisikaan (ja hyvä myös muistaa, että aina ei vaan onnistu, vaikka kaikki keinot olisi kokeiltu👉🏼 sekin on ok, ehkä ensi kerralla sitten paremmin)”

”3 kk iässä huomattiin, että tuttia ei aina imetty vaan lähestulkoon pureskeltiin, samoin kädet olivat koko ajan suussa. Pian pienet lelut alkoivatkin pysyä käsissä ja ohjautuivat vanhempien avustuksella suuhun helpottamaan kutinaa 🙂 Nyt lähellä 4 kk ikää Ainu MAM viilennettävä purulelu on ollut jokapäiväinen hitti! Yltää takariviin asti ja viileys saa vauvan kikattamaan 🙂 vielä ei hampaita näy mutta luulen niiden kyllä pian tulevan!”

”Esikolle tuli hampaat vasta 11 kk mutta muille jo aikaisemmin. Aika kivuttomasti on niistä selvitty, liekkö syynä esimerkiksi se, että ollaan käytetty puruleluja silloin paljon.”

Kuvat Henria Kotamäki @byhenria

Mukavat hammaspesuhetket luovat jo vauvasta alkaen hyvän rutiinin pienen aamu- ja iltapuuhiin. Turvallinen ja hyvänmakuinen hammastahna on osa pienenkin lapsen hampaidenhoitoa. Minulla oli ilo päästä haastattelemaan kotimaisten Oxygenol hammastahnojen tuotekehittäjää Jenni Hallanaroa, kollegaamme Berneriltä:

Minkälainen on hyvä hammastahna aivan pienelle lapselle?

”Sanoisin, että tärkein asia on hammastahnan sopiva fluorin määrä. Hammaslääkäriliiton suosituksena on käyttää ihan pienille, 0-2-vuotiaille lapsille hammastahnaa, jossa on 1000-1100 ppm fluoria. Tämä on suositus. Sama suositus koskee kaikkia alle 6-vuotiaita. Poikkeuksena tästä ovat muutamat harvat alueet Suomessa, joissa käyttöveden fluoripitoisuus on sen verran korkea, että suositellaan tahnaa, jonka fluoripitoisuus on pienempi tai fluorittoman tahnan käyttöä. Näistä poikkeustapauksista kyllä kerrotaan niin neuvolassa kuin hammashoidossakin.

Hammastahnan maun pitää olla pienelle lapselle riittävän mieto ja lapsen suuhun miellyttävä. Lapsen limakalvot ovat herkät ja vahvan mintun maut voivat ärsyttää niitä. Oxygenolin lastentahnoihin valitaan muutamia makuja, joita lapset pääsevät kokeilemaan ja näistä sitten löytyy kyllä aina suosikit. Oxygenol Moomin 0-2-v tahnan nykyinen maku on miedon hedelmäinen. Maun lisäksi myös tahnan hankaavuus on tärkeä tekijä, koska lapsen maitohampaat ovat pehmeät. Oxygenolin lasten hammastahnojen hankaavuusarvo (RDA) on alhainen eli 40. Erikoistahnat kuten esimerkiksi hammaskiveä ehkäisevät eivät sovi lapsille eli ne on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Lapsella on hyvä olla ihan oma hammastahna käytössä.”

Kuinka usein lapsen hampaat tulee pestä hammastahnalla ja minkälainen määrä tahnaa käytetään?

”Ihan pienten lasten hammastahnan käyttösuositus on muuttunut viime syksynä. Nykyisen suosituksen mukaan hampaat pestään 2 x päivässä fluoritahnalla. Alle 3-vuotiailla tahnaa käytetään riisinjyvän kokoinen määrä, tätä vanhemmille oikea annostus on noin herneen kokoinen määrä tahnaa. Vanhemman tulisi hammaspesuhetkellä valvoa, että lapsi nielisi mahdollisimman vähän hammastahnaa. Pienellä lapsella sylkäiseminen vielä harvoin onnistuu, joten tästä ei vanhemman tarvitse kuitenkaan ottaa stressiä, koska tahnaa käytetään harjassa niin pieni määrä.”

Kuvat Henria Kotamäki @byhenria

Eli summa summarum mitä pienen suun hyvään hoitamiseen tarvitaan:

  • iän mukainen purulelu
  • riittävän pieni ja ketterä hammasharja, jonka varsi on kuitenkin sopivan pitkä vanhemman käteen
  • 1000 ppm fluoria sisältävä mieto ja hyvänmakuinen hammastahna
  • vanhemman hyvä asenne pienen hampaiden pesuun aamuin illoin.

Noin 9 kk iässä vauvat alkavat olla aika näppäriä käsistään; he osaavat pitää tavaroista hyvin kiinni ja ohjata käsiensä liikkeitä. Tämä tarkoittaa myös, että lapsi alkaa itse osata ja haluta pestä hampaitaan. Ei vielä täydellisesti eikä todellakaan itsenäisesti, mutta autettuna homma kyllä sujuu! Vanhempien tehtävä on näyttää omilla säännöllisillä hammaspesutavoillaan hyvää esimerkkiä lapselle. Näin hampaiden pesusta muodostuu lapsellekin mieluisa rutiini, joka kestää läpi koko elämän.

Tällä kertaa etsimme testaajiksi 0-2-vuoden ikäisiä kokeilemaan Ainu MAM hammasharjaa ja Oxygenol Moomin 0-2-v hammastahnaa. Kommentoi 25.5. mennessä minkä ikäinen pieni testaaja sinulta löytyisi ja ilmoita hänet mukaan. Testiryhmään arvotaan mukaan 12 testaajaa. Kokemuksia testauksesta jaetaan Ainun ig:ssä.

Katso arvonnan säännöt täältä https://kaksplus.fi/yleinen/arvonnan-saannot/

Terveisin Heidi & Eila

P.S Seuraathan meitä jo ig:ssä: @ainuneuvoja

Kommentit

949 kommenttia
Avatar

6kk ja 2 vuotiaat pienet testaavat löytyisi täältä 🙂

Avatar

6,5kk!! 🙂 Oispa hienoa päästä testaajaksi!

Avatar

Meiltä löytyy 3kk neiti ja olisi kiva aloittaa harjaan totutus jo ihan alusta asti😊

Avatar

Juuri 1v täyttänyt pikkuneiti, joka tykkää kovasti hampaiden harjauksesta 😊

Avatar

1v lapsi mukana, jolla jo 12 hammasta 😅

Avatar

11kk ikäinen tyttö, joka inhoaa hampaiden harjausta😅

Avatar

Meiltä löytyisi 5kk ja 1,5v ikäiset testaajat ❤ olis niin hienoa päästä mukaan! ❤

Avatar

1v 8kk neiti olisi meillä testaajana 🤩

Avatar

Pian 7kk vanha neiti olisi meiltä testaajana😍

Avatar

1v4kk joka rakastaa hammaspesua ja erityisesti hammastahnaa. Niitä kannetaan puistoon laskemaan liukumäkeä 🙈

Avatar

Tyttö ja poika 1v 1kk 🙂

Avatar

1v 1kk ikäinen poikalapsi iloinen nauravainen joka omaa 8 hammastaa❤️

Avatar

1v 1kk ikäinen poikalapsi iloinen nauravainen joka omaa 8 hammastaa❤️ Rakastaa olla kuvattavana ja hymyilee paljon

Avatar

7 kk poika, jolla kaksi alahammasta ollut jo reilu 2 kk. Tykkää hampaiden pesusta ja haluaa ottaa aina hammasharjan omaan käteen 😁

Avatar

8kk ikäinen poitsu, jonka kuolaus ja ikenien hankaus on lisääntynyt ihan mahottomasti. Nyt ikenet hiemat turvonneet ja kohta varmaan ekat hampaat tulee läpi 😊 innolla odotan pikku nökösiä.

Avatar

Täällä 5kk tyttö, sormet jatkuvasti suussa ja kuolan määrä on suuri 🤭 Olisi kiva päästä mukaan testaamaan tuotteita!

Avatar

3,5kk hymytyttö, jolla kuolan määrä on lisääntynyt huimasti ja kädet löytäneet tiensä suuhun. Innolla lähtisimme testailemaan Ainun tuotteita 🙂

Avatar

7kk juuri aloitellut hampaiden pesua

Avatar

4 kk ikäinen pieni poika, jolla pian ensimmäinen hammas tulossa! 🤩

Avatar

1v ja 8kk reipas pikkupoika, jonka aina juoksee innolla hammaspesulle 🥰

Avatar

1v ikäinen ja kahdeksan hampainen testaaja löytyy täältä 🤩

Avatar

9kk:n ikäinen testaaja löytyy täältä! 😊

Avatar

Täältä löytyy 1v 9kk ikäinen Muumi fani, jolla ensimmäiset hampaat puhkesivat vasta vähän ennen vuoden ikää ja nyt on vuorossa poski- ja kulmahampaat.

Avatar

Meiltä löytyisi 1v 3kk poika testaamaan uutta hammasharjaa ja tahnaa 😁

Avatar

1v5kk tyttö 12 hammasta ja lisää tulossa kokoajan.olisi kiva päästä testaajaksi.

Avatar

3kk ikäinen vauva löytyy täältä. Ei vielä hampaita ole, mutta ikenet kutisevat ja nyrkki aina suussa.

Avatar

8kk poika olisi innokas testaamaan 🧡

Avatar

Nyt 10 viikkoa vanha tyttö. vielä ei hampaita ole tullut, mutta kyllä ne vielä sieltä tulevat 😊

Avatar

9kk testaaja löytyisi täältä. Meillä jo kahdeksan hammasta 🥰

Avatar

1v4kk ikäinen tyttö haluaisi testata:)

Avatar

Täällä olisi 1kk ikäinen 4 hampainen testaaja.

Avatar

Meidän tyttönen täyttää ihan kohta vuoden ja olisi mielellään mukana testaajana 🙂 Hampaita on nyt alhaalla kaksi nököhammasta ja ylhäällä myös kaksi hienoa hammasta. Ainakin neljä hammasta kuultaa jo ikenen läpi.

Avatar

Meiltä tulisi mukaan vuoden ja 5 kk ikäinen utelias tyttö 😊

Avatar

Meillä on 10 kuukauden ikäinen, reipas hampaiden harjaaja. Pappa on hammaskirurgi ja hampaista pidetään nyt jo erityisen hyvää huolta.

Avatar

Heippa! Meillä olisi eilen vuoden täyttänyt vapputyttö! Hän on aina tykännyt hampaiden pesusta

Avatar

Löytyy kesäkuussa 2v täyttävä poika ja 3kk ikäinen neitokainen, jonka testausvuoro tulee sitten ajallaan.
2v olisi innokas testaamaan👌🏻☺️

Avatar

Neiti 13 kk jolla ennestään jo 6 hammasta!

Avatar

1.5v testaaja löytyy

Avatar

1v 7kk ikäinen lapsi, jolla on kohta 16 hammasta.

Avatar

6,5kk testaaja! Vielä odotellaan ekaa hammasta puhkeavaksi 😅

Avatar

Meillä olisi 6kk ikäinen pikkutestaaja tyttö, jolle puhkesi tänään ensimmäinen hammas! Eli nyt on juuri ajankohtaista!

Avatar

Löytyy 1.5v testaajaksi.

Avatar

Meiltä löytyisi 1v9kk ikäinen neiti. Hän tykkää kovasti hampaiden pesusta.

Avatar

Täällä olis 1v3kk 😊 olis mahtava päästä testaajaksi 🥰

Avatar

1v5kk poika😍

Avatar

1-vuotias jolla hampaiden harjauksesta tehty kiva rutiini. Ensin minä harjaan ja sitten saa taapero itse viimeistellä. Hampaiden harjauksen lisäksi annetaan ruuan päälle puolikas ksylitolipastilli jonka nätisti antaa sulaa suussa. Ei tule tänne hammaspeikot 😁

Avatar

3 kk ikäinen tytön tyllerö löytyy, jonka kanssa olisi mukava aloittaa hampaista huolehtiminen heti kun niitä vain ilmaantuu. 🙂

Avatar

Kohta 8kk ikäinen, 2 hammasta puhjennut ja aloitetaan harjausharjoittelut.

Avatar

9kk ikäinen pikku neiti mukana! Hampaita löytyy jo 8 ja taas on puhkeamassa uusi 🤩

Avatar

Toukokuussa tulee 9kk mittariin ja 1 hammas löytyy🙂

Avatar

Täällä kesäkuussa 1-vuotta täyttävä tyttö, jolla on nyt kaksi hammasta! Harjoiteltu nyt harjailua aamuin illoin ja mielellään tultaisiin testiryhmään! Nykyinen hammastahna ei ehkä oikein maultaan miellytä niin olisi kiva päästä koittamaan oxygenol Moomin-tahnaa.

Avatar

Meillä 6,5kk neiti testailailisi. 2 alahammasta löytyy jo ja lisää tulossa. Itse olen hammashoitaja.

Avatar

1v 4kk vaativa testaaja löytyisi täältä!

Avatar

1kk ikäinen pieni mies, hampaita ei vielä löydy mutta kyllä ne sieltä tulee ja sitten innokkaana pestään ja testailtais tuotteita. 🙂

Avatar

Neiti 13 kk jolla ennestään jo 6 hammasta!

Avatar

1v 7kk hammaspesua vihaava poika ilmoittautuu

Avatar

1vuotias pikkumies yrittää kovasti pestä ikeniä ja 4 hammastaan. Ensin äiti ja sitten vielä itse hetki 🤩

Avatar

9kk ikäinen 4:llä hampaalla hymyilijä ilmoittautuu mukaan arvontaan.

Avatar

4kk neiti ja voi tätä kuolan määrää.. 😅

Avatar

🙋‍♀️Mukana! Meillä neiti 1,3kk jolla nyt 8 hammasta ja lisää pukkaa! 🤤

Avatar

Täällä olisi pian 6 kuukautta vanha lapsi 🙂 kohta varmaan puhkeaa ylös ekat hampaat 🙂

Avatar

7kk pieni testaaja jolla puhkesi ensimmäiset hampaat 1,5 viikkoa sitten. 2 hammasta suussa ja näyttäisi olevan tulossa lisää.

Avatar

Meillä on viikon päästä 6kk vanha tyttö jolla jo kolme hammasta suussa!

Avatar

Täällä 8kk neiti ja ensimmäiset hampaat tekee tuloaan. Oispa hienoa päästä testaamaan

Avatar

9 kk ikäinen tyttö, hänellä on kolmas hammas puhkeamassa 😊

Avatar

1v 8kk

Avatar

Olisi kiva päästä testaamaan näitä tuotteita, että josko niillä hampaiden pesu olisi mukavampaa 1v5kk ikäiselle, jolla hampaita on tällä hetkellä 11, mutta peseminen aiheuttaa usein itkua. 🦷🦷

Avatar

1 v 3 kk tyttö. Ehdottomasti mukana testaajaksi.

Avatar

Meillä on 9kk:n ikäinen poika <3

Avatar

Pian 7 kk ja 7 hammasta suussa. Hampaat tulleet rytinällä melki kaikki yhtäaikaa ja pitäs alkaa niitä harjailla 🙂

Avatar

Meidän 2,5v tytär ja 1v poika olisivat enemmän kuin innoissaan testaamassa näitä tuotteita. Esikoinen on tarkka omasta hampaanpesustaan ja on tähän asti kelpuuttanut monia eri hammasharjoja ja -tahnoja. Kuopukselle riittää, kun saa ihan luvan kanssa laittaa jotain suuhun ja jo hammasharjan näkeminen hymyilyttää kovasti.

Hampaat harjataan aamuin illoin ja meillä vaihtuu hammasharjat kolmen kuukauden välein.

Avatar

Täältä löytyisi 1,5v tyttönen joka kovasti kaikkea jo tekee itse. Joten hampaiden harjausta voitais aloittaa harjoittelemaan näillä uusilla tuotteilla.

Avatar

1.5v Ruusa mukana arvonnassa testaajaksi 🙂

Avatar

Meillä olisi hieman reilun vuoden ikäinen pieni poika, joka olisi innokas testaamaan. Tykkää kovasti hampaiden pesusta!

Avatar

Täältä löytyisi 8kk ikäinen pieni pojan alku testailemaan tuotteita, vaikka hampaitakin on vasta kaksi 😬😃

Avatar

Täältä löytyisi 1,5v innokas ja omatoiminen hampaidenpesijä valmiina testaushommiin! 😍

Avatar

Täällä olisi 11kk innokas hampaiden pesijä mielellään mukana 🙂 Purukalusto koostuu tällä hetkellä 7 nysästä, lisää on tulossa 🙃

Avatar

Juuri 2v täyttänyt neiti tulisi mielellään kokeilijaksi 🙂

Avatar

Löytyisi 1,5 kk innokas poika testaajaksi. 🙂

Avatar

Meillä on 11kk vanha pikkuneiti, jotain pitäis keksiä että saatais hampaidenpesusta mieluisaa!

Avatar

8kk kahdella nököllä (×2)

Avatar

1kk ikäinen tyttö ja 1v8kk ikäinen poika. Mieluusti mukana 😊

Avatar

Täältä löytyisi kohta 1v 2kk ikäinen tyttö testailemaan tuotteita 😊

Avatar

Meiltä löytyis 11 kk innokas testaaja 😊

Avatar

1,5-vuotias poika täällä valmiina testaajaksi! 😊

Avatar

Meiltä löytyis 11 kk innokas testaaja 😊

Avatar

Meiltä löytyisi tyttö pian 1v4kk joka olisi innokas testaaja. Hampaat pestään aamuin illoin. Isosisko on 2v3kk. Välillä on kyllä haastetta näiden pienten kanssa hammaspesuissa. 😂 ♥

Avatar

Meiltä löytyis 11 kk innokas testaaja 😊

Avatar

Kesäkuussa kaksi vuotta täyttävä lapseni😊

Avatar

1v 4kk pieni Herra joka on sitä mieltä että hampaiden pesu on tyhmintä ikinä, josko näillä tuotteilla mieli muuttuisi!

Avatar

Hei, meillä löytyy 1,5v Milena tyttö, jolla tullut aika urakalla hampaita suu täyteen!

Pakko oli kyllä nyt osallistua, olisi niin mielenkiintoista testata tuotteita!

Avatar

1v syntynyt 12.4.2020

Avatar

Täällä olisi 7kk ikäinen poika ja pari hammasta jo puhjennut❤️

Avatar

11kk neljän hampaan ylpeä omistaja olisi valmis testailuun 😃

Avatar

6kk ikäinen pikkudude testailisi mielellään. Ekat hampaat ovat juuri tuloillaan, ainakin kuolan ja kiukun määrästä, sekä pullottavista ikenistä päätellen.

Avatar

Meiltä löytyy 2kk vanha pikkutyttö joka tekee juuri alahampaita🥰

Avatar

6kk ikäinen pieni mies pääsisi testaamaan.

Avatar

8kk ikäinen testaaja olisi, jolla juuri tullut alas ensimmäiset hampaat 😊

Avatar

Meiltä löytyisi 1v 8kk ikäinen testaaja 🤩

Avatar

Meiltä löytyisi 1vuotias innokas hampaiden harjaaja, mielellään lähdettäisiin mukaan testaajiksi 😍

Avatar

1v poika jolla on vasta puhjennut ensimmäinen hammas 🙂

Avatar

4.6 täyttävä tyttö olisi mukana 🙈

Avatar

2kk ikäinen

Avatar

2v siis täyttää🤣

Avatar

Meillä olisi kohta 1,5-v neitonen joka voisi tuotteita testailla☺️

Avatar

Täältä löytyisi 8kuukautinen testaaja 😊

Avatar

6kk ikäinen 🤩

Avatar

Vajaa 2v, joka rakastaa hampaiden pesua lähtisi mielellään testaamaan 👌🏼

Avatar

Meiltä löytyisi 2kk ikäinen pieni poika ja 1v7kk isosisko innokkaana testaamaan 🙂

Avatar

Meiltä löytyy nyt 2kk vanha tyttönen, joka alkanut juuri tekemään alahampaita 🥰

Avatar

Täältä löytyy 7kk ikäinen hammaspesufani 🥰

Avatar

2 kk ikäinen pieni poika ja 1v7kk isosisko ois innokkaita testaamaan 🙂

Avatar

Täällä myös kohta 6kk pikkuherra, jolla ihan kohta puhkeaa ensimmäinen hammas!

Avatar

Täältä löytyisi 1-vuotias poika, joka rakastaa hampaiden pesua, kunhan saa itse käyttää harjaa 😅

Avatar

Täältä löytyisi tänään 8kk täyttänyt neiti testaajaksi ❤️

Avatar

Täällä olisi 9kk ikäinen poika joka tulisi mielellään testaamaan.

Avatar

Meillä itsekin harjaamisesta jo innostunut 2v3kk poika osallistuisi mielellään testaamaan harjaa. Loputkin hampaat on nyt kevään aikana puhjenneet (ensimmäiset heti 4kk ikäisenä) ja harjattavaa löytyy!

Avatar

10kk vanha harjausta rakastava testaaja löytyy testiryhmään 🙂 ensimmäinen hieno hammas puhkesi vasta pari viikkoa sitten.

Avatar

1,5v pieni poika löytyisi testaajaksi. 😊

Avatar

1v2kk pikkuinen olis täällä innokas testailemaan🥰

Avatar

Pian 6kk ikäinen tytteli voisi testailla! 😊 Mam purulelu on jo kovasti ollut käytössä ja kaikki kuten sukat omista jaloista menee tällä hetkellä suuhun. 😏 Känkkäränkkääkin on aika ajoin havaittavissa muuten niin ilosella tytöllä, että hampaat tupsahtaa millä hetkellä hyvänsä. 😄

Avatar

Pari päivää yli 1 vuoden ikäinen poika testailisi tuotteita mielellään! Vielä on hieman haasteita siinä, miten hampaiden harjaushetkestä saisi tehtyä mieluisan. 🙂

Avatar

Täällä 2kk herrasmies on kiinnostunut. Vaikka tällä hetkellä suussa kokeillaan vain käsiä, kohta varmaan menee paljon muutakin, myös Ainun viilentävä pururengas on odottelemassa 🙂

Avatar

Täällä iältään 1v3kk testaajakandidaatti

Avatar

Kohta 1-vuotias löytyis testaajaksi

Avatar

8kk tyttö jolla on kaksi hammasta ❤️

Avatar

Ensi kuussa 2 vuotta täyttävä tyttö olisi kiinnostunut kokeilemaan 😊

Avatar

Kohta 9kk tyttö, jolta tulossa 4 hammasta samanaikaisesti, testaisi mielellään 🙂

Avatar

Meillä olisi 2 testaajaa. Toinen on vasta 3kk ja toinen on 1v 9kk. 🙈

Avatar

Meiltä löytyisi viikon päästä 1 vuotta täyttävä 💚

Avatar

Meiltä löytyis 8 kk ikäinen testaaja😊

Avatar

8kk ikäinen tyttö jonka hampaat eivät ole vielä puhjenneet❤️

Avatar

Kohta 9 kk:n ikäinen innokas pieni testaaja löytyisi 😍

Avatar

Täältä löytyisi 6kk ikäinen testaajaehdokas

Avatar

1v 3kk testaaja täällä valmiina 😊

Avatar

1,5v testaaja löytyys

Avatar

1,5 vuotias tyttö😌

Avatar

1 v 10 kk -ikäinen tyttö. Hampaita pestään aamuin illoin, vaikka se ei tytön lempipuuhaa olekaan. Vuosi ja 7 kuukautta on treenattu, niin nykyään kuitenkin sujuu jo hyvin ja tyttö harjoittelee harjaamista itsekin. 😊

Avatar

Meillä olisi 1v 7 kk ikäinen innokas testaaja 🙂

Avatar

1v 8kk testaaja olisi täällä, ensimmäinen hammasharja alkaakin jo olla aika loppuun ajettu… 😅

Avatar

1,5 v tyttö 🥰🌹

Avatar

3kk poika

Avatar

9kk ikäinen poitsu 🙂

Avatar

1,3 v olisi ehdottomasti mukana testaamassa.

Avatar

Juuri 1v täyttänyt neitokainen.

Avatar

Meiltä löytyy 3.3 syntynyt tyttö. Eli tällä hetkellä ikää on 8 viikkoa.😊 (29.4)

Avatar

Hei! Meillä olisi 9 kuukautinen kuolaaja joka mielellään testasi uusia suunhoitotuotteita 😀

Avatar

Toukokuun alussa 2 vuotta täyttävä neitonen.

Avatar

Täällä olis 9kk tyttö jolla puhkesi vasta ensimmäinen hammas 🙂🥰

Avatar

Aino 4kk (20.12.20) testailis kun kohta varmasti alkaa hampaita ilmentyä.

Avatar

1,6 vuotias neiti mukana testaamassa!

Avatar

4.5kk ikäinen kaksi alahammasta omistava pieni testaaja olisi täällä valmiina!

Avatar

1,5 v tyttö 🥰🌹

Avatar

9 kk ikäinen neiti testaisi mielellään hammastahnaa, kun juuri sai hammashoitolasta ensimmäisen harjansa 🙂

Avatar

6kk ikäinen tyttö

Avatar

Täältä löytyisi 1v3kk testaaja💕

Avatar

Täältä löytyisi 1,5v testaaja!

Avatar

Meiltä löytyy 1v 1kk ikäinen poika, joka mielellään testaisi tuotteita 😊

Avatar

Täällä 7kk:n ikäinen innokas hampaiden pesijä 🤩

Avatar

Täältä löytyisi kaksi testaajaa, pian 1v 8kk kaksoset, poika ja tyttö 😊

Avatar

Täällä olisi hieman vajaa 2v testaaja

Avatar

Neiti 1v3kk innokas hamapidenpesijä

Avatar

Meiltä löytyisi 1vuotias pieni neiti 😍 mielellään tultaisiin testaajiksi 🤗 juuri käytiin ensimmäisessä hammastarkastuksessa 😃

Avatar

Täältä löytyisi innokas hampaiden pesijä tyttö (1v2kk) aamujen ja iltojen kohokohta on hampaiden pesu, joten tämä olisi mieluinen homma ❤️

Avatar

Meillä olisi 1v 2vko 😊

Avatar

Viikon päästä 2v testaisi mielellään kun on nyt opetellut myös itse harjaamaan hampaita.

Avatar

Meillä on 1v10kk ja elokuussa syntyis toinen testaaja 🙂

Avatar

Poika 1v8kk ja voisimme kyllä mielellämme testata tuotteita. 😊

Avatar

6kk kaksospojat.

Avatar

Reilu 1,5v tyttönen ❤️

Avatar

5kk tyttö

Avatar

Tempperamenttinen 1v 2kk tyttö olisi mielellään mukana testaamassa!

Avatar

Hampaiden pesua rakastava 1v 3kk pieni neiti 🤗

Avatar

Täällä olisi 8kk ikäinen poika halukas testaamaan. Hampaita on kaksi ja lisää tulossa.

Avatar

Tyttö 8kk, ensimmäinen hammas puhkesi tänään vihdoin läpi. Aloitettiin hampaiden harjaus ja siinä olikin ihmettelemistä pienellä😁

Avatar

8kk tyttö jolla on kaksi hammasta ❤️

Avatar

Meiltä löytyisi kesäkuussa 1 vuotta täyttävät kaksoset testaamaan tuotteita! 🙂

Avatar

1v 9kk tyttö.

Avatar

11kk ❤️

Avatar

Meillä löytyy 2v testaaja ja nyt toukokuussa syntyy toinen 😍 eli löytyisi 0v ja 2v testaajat saman talon alta 😊

Avatar

2kk tyttö

Avatar

14kk

Avatar

9.5 kk vanha poika

Avatar

6,5kk poika jolla kaksi hammasta ja lisää tehdään 🙂

Avatar

5kk tyttö

Avatar

3 kk poika. Alhaalta tulossa 2 hammasta

Avatar

Täältä löytyisi 6kk vanha poika 😍

Avatar

1-vuotias tyttö löytyisi 🙂

Avatar

4kk poika jolla pienesti kaksi hammasta pilkistää 🙂

Avatar

Juuri vuoden täyttänyt taapero.

Avatar

1v poika, 9hammasta.

Avatar

8kk ikäinen, kaksi hammasta löytyy alhalta, ylähampaat ilmeisen lähellä puhkeamista. Kuolasta ja kutinasta päätellen.

Avatar

1v poika, 9hammasta

Avatar

Meiltä löytyisi pian vuoden ikäinen testaaja 😊

Avatar

8kk ikäinen poika jolla on kaksi pikku naskalia alhaalla

Avatar

Tyttö 8kk, jolle puhkesi tänään kauan odotettu ensimmäinen hammas. Ensimmäistä kertaa pestiin hampaat illalla ❤️

Avatar

8kk tyttö jolla on kaksi hammasta ❤️

Avatar

1,6v on innostunut ”hammaa” hoidosta 😄 haluaisi kokoajan pestä hampaita, ja vielä kun muungi tahnaa 😍😍 tykkäisi varmasti!

Avatar

Kohta 2kk vanha tyttö

Avatar

1v10kk testaaja löytyisi meiltä.

Avatar

1v 3 kk tyttö, jolla 4 hammasta nyt 🙂

Avatar

Pian 7kk ikänen tyttö 2 hammasta löytyy alhaalta ja seuraavaks taitaa tulla ylös:)

Avatar

Pian 7kk ikäinen tyttö 2 alahammasta löytyy ja seuraavaksi taitaa tulla ylös

Avatar

Kohta 8kk ikäinen neiti jolla kaksi alahammasta jo hyvinkin esillä 😊

Avatar

Täältä löytyisi 3 kk ikäinen tyttö testauspuuhiin.

Avatar

Täältä löytyisi 1v3kk -ikäinen Aava-tyttö testaajaksi.

Avatar

Poika 1v 5kk, joka tekee kovalla tahdilla hampaita.

Avatar

Pian 1v kahdeksan hampaan omistaja löytyisi täältä.

Avatar

Täällä viittä vaille 6kk poika jolla ensimmäinen hammas puhjennut ja toinen ihan pian 😊🤓

Avatar

1v2kk poika, joka enemmän ja vähemmän mielellään antaa 16ta legoaan harjata. Ennemmin ”minä itte” -asenteella mennään.

Avatar

Noin 1,5v tyttö olisi innokas testailemaan.

Avatar

Meidän temperamenttinen kohta 1,5kk neiti ilmoittautuu mukaan ✌️

Avatar

Meidän 8kk neiti ilmoittautuu mukaan😍

Avatar

Meillä kohta 4 kk vanha Olavi ilmoittautuu mukaan

Avatar

Meidän 10kk poika ilmoittautuu💙

Avatar

8kk ikäinen poika jolla on kaksi pikku naskalia alhaalla

Avatar

Meidän 5viikkoinen pieni prinsessa ilmoittautuu mukaan!

Avatar

Tyttö 1v3kk 🪥 Hampaita löytyy jo 14kpl. Harjaaminen vain ei ole tytön mielestä ollenkaan kivaa 😬

Avatar

Tyttö 6kk ja tänään puhkesi ensimmäinen hammas ❤️

Avatar

Poika 1v9kk mukana arvonnassa ☺️

Avatar

13 kk menevä pikkumies, jolle hampaidenpesu ei todella ole suosikkipuuhaa.

Avatar

Meidän neiti 1,6v ilmoittautuu mukaan 🙂🙂

Avatar

1v 3kk hammastahnan imeskelijä ilmoittautuu mukaan 😊

Avatar

Meillä olisi ilonen ja nauravainen 8kk ikäinen poitsu valmis testaamaan uusia juttuja 😊 pari hammastakin jo puhjennut 💛

Avatar

1v10kk ikäinen poika löytyy testaajaksi.

Avatar

8kk ikäinen neiti testailisi mielellään, kaksi alahammasta meiltä jo löytyykin 🙂

Avatar

8kk neiti ilmoittautuu testaajaksi 🙂

Avatar

Ensikuussa 1-vuotta täyttävä osallistuisi mielellään testaukseen ja hänen isosiskokin varmaan saattaisi vähän testata 🙈

Avatar

9 kk ikäinen poika, joka tykkää järsiä hammasharjoja.

Avatar

Täältä löytyisi testaajaksi 1v 9kk ikäinen tyttönen sekä kesäkuussa syntyvä vauva 😍

Avatar

11 kk ikäinen neiti. 😊 Kauan ei ole hampaita ollut, mutta rytinällä niitä tulikin sitten 6 kpl!

Avatar

Täältä löytyy 3,5kk kuolaava tyttönen ja ensimmäisiä nököjä odotellessa. Mikäli siskonsa tulee niin ekat hampaat puhkeaa kuukauden sisällä.

Avatar

1v 4kk oleva poika. Kaikki hampaat jo on. Tykkää itsekin osallistua hampaiden pesuun.

Avatar

8kk ikäinen testaaja olisi täällä, jolla juuri puhjennut alas kaksi hammasta

Avatar

Meillä kesäkuussa 1v täyttävä neiti. Hän tykkää hampaiden harjauksesta ja olisikin oikein oiva testityyppi.

Avatar

1v 2 kk tytär 😃

Avatar

Poika 9kk ja kahdeksan hampaan komea rivi!

Avatar

1v ja 7 hammasta ja harjaaminen ei oikein ole parasta puuhaa neidin mielestä.

Avatar

Meillä olisi 29.9 7kk täyttävä ja löytyy myös 2v vanha neiti.

Avatar

Kaikki edellämainitut oikeassa iässä

Avatar

Meiltä löytyis innokas 1v2kk pikkupoika.
Hampaita löytyy 8kpl.

Avatar

1v5kk kuolamaakariksikin kutsuttu poika ehdottomasti tykkäisi testata. Hampaita löytyy jo, mutta kovalla työllä tehdään juuri purenta hampaita.

Avatar

Testaajana kohta 8kk tyttö, ja just nyt on erittäin ajankohtaisena hampaiden tulo, eka yö kun oikeesti valvotaan niiden takia😅 olis kiva saada kunnon hampaidenhoito tarvikkeet heti alusta asti käyttöön, niin saahaan kunnon purukalusto tytölle😍

Avatar

Meillä pian vuosi ja kymmenen kuukautta, ja hampaiden pesu illalla isän kanssa ja aamulla äidin kanssa sujuu jo varsin kivasti.

Avatar

Tällä hetkellä kohta 1v2kk tyttö. Innoissaan itse aina ”pesemässä” hampaitaan, mutta maailman typerin asia taaperon mielestä jos äiti siinä auttaa😂

Avatar

Reippaan vuoden ikäinen pieni lapsi ♡

Avatar

6kk ja 10päivää oleva neiti.
2 hammasta jo löytyy. 😍
Oikeen innokas hampaiden harjaaja.

Avatar

11kk testaaja olis täällä valmiina

Avatar

1v6kk pieni neiti 😍❤️

Avatar

1,5v kaksostytöt, hampaita molemmilla vasta n. 5-7, mutta kovaa vauhtia ilmestyy lisää! Harjaaminen on tyttöjen mielestä super hauskaa 🌞

Avatar

Täältä löytyisi 1v 7kk ikäinen poika😊

Avatar

Täältä löytyy poika 4kk 💙 Reilun kuukauden jo kuolannut ja kihnuttanut ikeniä, hammasta ei vielä näy 🦷 aiotaan kyllä pitää hyvää huolta, kunhan ilmaantuu 🪥

Avatar

Tyttö 1v 7kk innokas.

Avatar

Täältä löytyy 1vuotias hampaiden pesijä 🤩

Avatar

9kk pikkuinen löytyy, nyt hampaidenpesu ollut yksi suosikkijutuista!

Avatar

Täältä löytyisi 1v 7kk ikäinen poika😊

Avatar

Täällä olisi 8 ja puoli kuukautinen innokas hampaiden pesijä.

Avatar

Täällä olisi poika joka täyttää 2v heinäkuussa aina valmiina harhailemaan hampaita,hän äitiä tästä aina muistuttaakin ja olisi jo hyvä aika uusia hammasharja! 👌 on myös muumi fani.
Varmasti tulisi testattua innolla ja ilolla 😊

Myös pikkuveli 3kk alkaa näyttää vahvasti merkkejä siitä että pian alkaa ekat hampaat tulemaan ja ikeniä kovin kutittaapi!

Avatar

1 v 4kk

Avatar

Meiltä löytyisi 1v7kk testaaja.

Avatar

8kk pikkuinen

Avatar

11kk ikäinen löytyy, jolla 4 hammasta ja kulmahampaat tulossa! 👋🏼

Avatar

Täällä olisi 1v8kk ikäinen ahkera hampaidenpesijäneiti! 🥰❤️

Avatar

1v 4kk poika jolla suussa melkein kaikki hampaat.

Avatar

Täällä 1v tyttö jolla yhä edelleen yksi hammas löytyy 🤭sitä harjoitellaan pesemään 😊

Avatar

Pikku Neiti 7kk osallistuu joka päivä isosiskojensa kanssa hampaiden pesuun, vaikka itsellään ei vielä yhtään ole puhjennut. Mielelläni ilmoitan hänet testaajaksi😍

Avatar

Täältä meidän perheestä lähtisi mukaan testailemaan 1v7kk ikäinen pieni mies 🙂

Avatar

Täältä löytyisi reilu 8kk, toistaiseksi hampaaton – mutta kuolan ja ienturvottelun määrästä pian hampaita saava pikkuherra.

Avatar

Täällä olisi 9kk ikäinen testaaja ❤️ 4 hammasta löytyy ja lisää tulossa! Poika on niin innokas pesijä, että osaa hienosti harjata jo itsekin! Äiti varmistaa kuitenkin, että kaikkialta on tullut harjatuksi. 🙂

Avatar

Täällä 6kk ikäinen kahden hampaan omaava pikkuneiti voisi lähteä testaajaksi.

Avatar

3 päivän päästä 9kk täyttävä neiti 🙂

Avatar

Tääl löytyy 1.5v testaaja. 4 hammasta vaille kaikki jo tulleet.

Avatar

1v3kk ikäinen innokas hampaiden pesijä löytyisi täältä testaajaksi

Avatar

Meillä pian 6kk ikäinen yhden hampaan puskuvaiheessa oleva pikku-neiti.

Avatar

Täältä löytyy 1v 11kk ikäinen tyttö mukaan 😁

Avatar

Täällä olisi 1v5kk poika testaajaksi

Avatar

1v ja 4kk ikäiset kaksoset

Avatar

Täältä löytyisi 1-vuotias tuotetestaaja, joka nauttii hampaiden pesusta 😍

Avatar

1v 4kk poika ☺️

Avatar

Juuri nyt 1.5. vuoden täyttävä neiti 😍

Avatar

Meillä olis 9kk ikäinen ja hemmetin kiukkunen hampaitten tekijä parhaillaan täällä 🙈

Avatar

Täällä olisi vanhempi tyttö 2v ja nuorempi 5kk 😍

Avatar

Kohta 1,5V (lähes kaikki hampaat suussa, 4uupuu)

Avatar

Meillä viikon päästä 1v täyttävä poika testaisi mielellään näitä 💙

Avatar

1,5v ja suu täynnä hampaita 🤩

Avatar

Juuri vuoden täyttänyt testaaja löytyisi täältä 🙂

Avatar

9kk ikäinen, juuri neljännet (eli ylös eteen) hampaat puhkesi/puhkeamaisillaan.

Avatar

10kk 😊

Avatar

5 kk ikäinen testaaja

Avatar

3.5kk pieni testaaja ilmoittautuu. Suussa käy nyt hirveä kuhina kun sinne työnnetään aivan kaikkea ja koko ajan .

Avatar

Täällä olisi 1 vuosi ja 2kk ikäinen pojan viikari, joka tykkää itse hampaita pestä.

Avatar

1vuotias testaaja löytyisi täältä.

Avatar

Meidän pieni mies 3kk on mahdoton laittamaan kädet sekä kaiken kiinni saadun suuhun, vaikkei hampaita vielä olekaan. Myös syljen määrä on valtava, joten hampaita odotellessa..

Avatar

Meiltä löytyis 1.5v pikkuinen tyttö testailemaan 😊

Avatar

Täällä 12kk ikäinen poika joka yllättäen teki 7 hammasta kerralla ja nyt on vimppoja poskihampaita vaille täys hammasrivi 🙂

Avatar

11kk ikäinen neiti olisi mielellään mukana testiryhmässä 😊

Avatar

1v3kk pieni herra joka rakastaa hampaiden pesua.

Avatar

Täältä löytyisi pian vuoden ikäinen innokas testaaja! 😊

Avatar

Täältä löytyisi yli kaksikuukautinen testaaja

Avatar

Tääkä olis 8.5kk poitsu holla olis jo 8 hammasta ja lisää jo tulossa

Avatar

Täällä kohta 9kk ikäinen yhden hampaan omaava hurmaava nuoriherra 🤎

Avatar

Täältä löytyisi 9,5kk ikäinen tyttö! Kaksi alahammasta jo ja ylähampaat pian ilmestymässä!

Avatar

8 kk:n ikäinen poika kahdella hampaalla varustettu. Hän olisi innoissaan mukana.

Avatar

1,5v poika joka olisi innokas itse harjaamaan jo hampaita.

Avatar

Täällä 10kk ikäinen pikkumies jolla tosin vielä ei ole hampaan hammasta😅

Avatar

1v1kk neljän hampaan omaava poitsu

Avatar

Täällä juuri 2v täyttänyt pieni poika! Hamppipesut tehty juurikin Muumi-tahnalla alusta asti 😊

Avatar

6kk pieni herra osallistuisi mielellään, ainakin jos äidiltä kysytään 😀

Avatar

Täällä tyttö 1v 5kk vois lähtee testailee 😊

Avatar

Meiltä löytyy 1v ikäinen tyttö, jolla on jo komea purukalusto 😁

Avatar

Pian 11kk täyttävä nelihampainen testaaja löytyy täältä!

Avatar

Täällä 11-kk vanha testaaja, hänelle jo puhjennut kahdeksan hammasta.

Avatar

Meillä pieni mies viikon päästä 1.v. Aika reippaasti antaa hampaita harjata.

Avatar

Meillä ois täällä 5kk ikäinen innokas testaaja ❤

Avatar

Meillä ois 5kk poika innokas testaaja myös. Kovasti on jo hampaita tulossa.

Avatar

1v3kk 🙂

Avatar

Kesällä syntyvä vauva ja heinäkuussa 2v täyttävät kaksoset.

Avatar

7kk

Avatar

Ihan juuri 1v4kk iän saavuttava taaperoinen testaisi mielellään. 🙂

Avatar

1v8kk ja 6kk pojat! 🙂

Avatar

1-vuotias

Avatar

4kk ikäinen poika 😊

Avatar

1v1kk testaaja

Avatar

Tyttö joka täyttää heinäkuussa 2v ❤️

Avatar

Täältä löytyis tytöt vanhempi 2v ja nuorempi 5kk 😍

Avatar

1v1kk Tyttö, jolle on nyt kertaheitolla tullut purukalustoa. 😄

Avatar

9kk poika, jolla jo 2 hammasta ja juuri tulossa lisää.

Avatar

Kesäkuussa 1v täyttävä tyttö 🙂

Avatar

10kk poika, hampaita löytyy jo huimat 6kpl

Avatar

Täällä olis poitsu 1v ja 7kk ikäinen innokas testaaja. Purukalustoa löytyy jo aikalaisesti ja hammaspesuhetkiö odottaa joka aamu/ilta😁

Avatar

Meiltä testaamaan tulisi 6 kk poika, jolta löytyy kaksi alaetuhammasta.

Avatar

1v ja 5 kk poika joka rakastaa hampaiden pesua. ❤

Avatar

Täältä löytyisi puolivuotias, jonka kanssa on suunnitteilla alkaa harjailla. Ennen kuin ne hampaat joskus puhkeavat kaukana tulevaisuudessa. 😅

Avatar

Poikani joka juuri täytti 1 v 😊

Avatar

2v tyttö

Avatar

Meidän 1v 8kk mukana… Hampaita tulee kovasti joten myös hammaspesut onnistuu joskus tosi hienosti mutta sitten kun on puhkeamassa uusia niin ei sitten juuri mitenkää… ❤️🙈

Avatar

Löytyy kaksikin mahdollista testaajaa. Herra 1v7kk ja vuotta nuorempi pikkusiskonsa 7kk. 💜

Avatar

10kk vanha neiti täällä. 8 hammasta löytyy 😁

Avatar

2v tyttö

Avatar

Meiltä löytyisi 1v9kk ja toinen vasta viikon ikäinen🤭

Avatar

Moikka! Täällä olisi 1v.4kk poika ja kaikki hammasjutut kiinnostaisi tietää ja mukava olisi päästä kokeilemaan. Hyvät vinkit hammas pesuun ois aika jees.

Avatar

Täältä löytyisi 1v8kk ja 6kk testaajat. Varsinkin tuon vanhemman hammashoito erityisen tärkeää astman inhalaatiolääkkeiden takia.

Avatar

Meiltä löytyisi kohta 9kk ikäinen kaksi hammasta omaava pienokainen. Ja kaikki pitää laittaa suuhun 😄

Avatar

Meiltä löytyy pian puolivuotias testailija 😊🪥

Avatar

10 kk eetu haluaa testaajaksi , kaksi nökö alahammasta odottaa pesua 🙂

Avatar

Meiltä löytyy vähän päälle 1.5v testaaja innokas hampaitten pesijä :)!

Avatar

Täältä löytyy 1,5kk vanha tyttö ja haluaisin saada hänelle hyvän hammashoidon perusteet kuntoon heti alusta. Itse en lapsena välittänyt kovin paljon siitä joten olisi kiva tehdä hampiden hoidosta positiivinen juttu omalle lapselle, jotta vanhempanakin sitten haluaa jatkaa sitä hyvillä mielin.

Avatar

Täältä löytyy 1v ja 2kk pieni poika. Olemmekin ahkerasti jo harjoitelleet hampaiden pesua, ja aina se on yhtä hauskaa, varsinkin kun äiti pesee ❤️

Avatar

Meillä olisi 1v1kk ikäinen pieni, joka lähtisi mielellään testaamaan!

Avatar

6 kk poitsu jolla jo kaksi hammasta, harjaus aloitettu

Avatar

Täällä 1v 2kk poika, jonka kanssa kilpaa harjataan hampaita: niin kovasti haluaa jo tehdä itse, että äidin on välillä hankala saada vähäsen edes auttaa 🙂

Avatar

Täällä tyttö kohta 8kk jolle on kohta ajankohtaista alkaa ihan ensimmäisiä hampaita hoitamaan.

Avatar

Meillä pieni 2kk vanha poika, jonka kanssa mielellämme lähtisimme kokeiluryhmään mukaan😍🤩

Avatar

Tällä hetkellä 8kk ikäinen, jolle kohta puhkeaa ensimmäinen hammas. 😁

Avatar

Meillä kohta 7 kk ikäinen tyttö, jolla on jo 5 hammasta. Lähtisimme todella mielellään mukaan testiin

Avatar

Meillä olisi 2kk poika, ja 2v tyttö testaajiksi 😊

Avatar

Täällä olisi yksi 4kk,jolla ikenet jo siinä vaiheessa rt kohta pilkistää eka hammas. Kuola on valunut jo kaksi kuukautta ja loppua ei näy. Olisi mainiota päästä pojalle hampaiden pesu aloittamaan laadukkailla tuotteilla ja jakamaan kokemuksia ig:tilillä.

Avatar

1v 6kk tyttö

Avatar

1,5v pieni tytön tylleröinen, voisi haluta testaajaksi ❤

Avatar

Kohta puoltoista vuotias tyttönen voisi lähteä kokeiluun mukaan. Hän ei tykkää hammaspesuista alkuunkaan. 😂👍

Avatar

10kk ikäinen tyttö

Avatar

Meidän kuopus täyttää muutaman viikon päästä 1 vuotta, joten me ollaan ehdottomasti kiinnostuneita! Hammasharja pysyy jo omassakin kädessä 🤩

Avatar

Meillä on 1v. 7kk vanha energinen tyttö, välillä onnistuu harjaus, välillä ei.. 😅❤

Avatar

Meillä 1v 2 kk tyttö lähtee mielellään mukaan 🙂

Avatar

Pian 2 kk ikäinen vauva lähtisi testaajaksi kunhan saadaan hampaat suuhun 😉

Avatar

1v6kk poika olisi valmis testaamaan ☺️

Avatar

Täällä 10kk ikäinen neiti lähtisi testailemaan 🙂

Avatar

3v tyttö ja myöhemmin poika 3kk lähtisi mielellään testaajaksi

Avatar

8kk ikäiset kaksospojat joilla juuri ekat hampaat puhjenneet

Avatar

Täällä olisi 1v 7kk ikänen poika joka haluisi testaajaksi, hampaiden harjaus onnistuu todella vaihtelevasti tällä hetkellä 😊

Avatar

Juuri 1v täyttänyt pikkuneiti 🙂

Avatar

Neiti on pien 1,5v ja mielellään lähtisimme mukaan testailemaan! ☺️

Avatar

9kk, jolla jo 6 hammasta 😁

Avatar

1,5 vuotias pikkumies olisi oiva testaaja nyt kun hammas rivi täydentyy jatkuvasti

Avatar

Täällä ois 8kk vanha tyttönen testaajaksi…5 hammasta jo löytyy ja uusiakin on jo puhkeamassa 😊

Avatar

Täältä löytyisi 1v 7kk poika testaajaksi!

Avatar

Ensi kuussa vuoden täyttävä tyttö ❤️

Avatar

Esikoinen 1v 8kk löytyisi testaajaksi!

Avatar

3kk pikkuneiti olisi tarjolla testaamaan! ☺️

Avatar

Poika 9kk haluaisi testata 😊 juuri huomasin, että hammas nro 7 ja 8 tulee näkyviin parin päivän sisällä, hammasharja on ollut käytössä jo 5kk.

Avatar

1,5v testaaja löytyisi. Innokas harjaamaan hampaita 🙂

Avatar

Löytyisi pian 2-vuotta täyttävä poika testaamaan

Avatar

1v 1kk testaaja lähtisi mukaan!

Avatar

Täältä löytyisi puolivuotias pieni mies testaajaksi! Hampaita on tehty jo yli 3kk mutta vielä ei yksikään ole puhjennut😅

Avatar

9kk tyttö jolla juuri puhjennut 2 ensimmäistä hammasta 😍

Avatar

8kk vielä hampaaton tyttö voisi mielellään testailla! 🙂

Avatar

Täältä löytyy vähän reilu 1v innokas hampaanpesijä!

Avatar

Neiti ihan just 7kk voisi testata!

Avatar

1v5kk ikäiset kaksoset olisi valmiina testaamaan.

Avatar

Täällä on 7kk ikäinen Muru-vauva. Ensimmäiset hampaat ovat juuri puhjenneet 😊

Avatar

8kk ikäinen poika valmiina testaamaan tuotetta 😊 Olen itse ammatiltani suuhygienisti joten tietoa aiheesta on

Avatar

9 kk ikäinen jolla neljä hammasta.

Avatar

1v 3kk ikäinen testaaja.

Avatar

1v 4kk ikäinen tyttö 🙂

Avatar

Meillä olisi ihan kohta 10kk ikäinen testaaja 😍

Avatar

Täällä olisi 8kk ikäinen tyttö jolla 2 alahammasta

Avatar

1v jolla 8 hammasta.

Avatar

5kk ja viikko ikää pojalla ensimmäiset hampaat puhkeamassa.

Avatar

9kk ja yksi hammas

Avatar

5,5kk

Avatar

Meillä 11 kuukautta pieni tyttö testaaja. Hampaita löytyy jo 4, mutta lisää on tulossa. Hän osaa pitää jo pidellä harjaa itse suussa.

Avatar

5,5kk ikäinen poika, joka kovasti tekee hampaita. Vielä ei ole yhtään puhjennut.

Avatar

1v ja 7kk, suussa jo 16 hammasta. 😊

Avatar

Tällä hetkellä 4kk.

Avatar

Täällä olisi 1v2kk pikku pimu, joka mielellään ilmoittautuisi testaajaksi 🤩 Hampaita harjailtu jo 4kk ikäisestä lähtien, joten harjattavia hampaita löytyy😅😊

Avatar

Pian 1 vee ja 6kk vanha poika olis innokas testaaja! Muumit on POP!

Avatar

7 kk ja yksi hammas. Ei kovin innostunut hampaiden pesusta tällä hetkellä, mutta hammasharjasta ja tahnatuubista kyllä.

Avatar

5 kk ikäinen tyttö jolla kovasti ikeniä jo kutkuttaa.

Avatar

1v 4kk valmis testaamaan 🙂

Avatar

13kk on meidän neitokaisella ikää, hyvin sopisi testailla tuotteita hänen kanssa.

Avatar

Vuoden ikäinen, jolla 8 hammasta

Avatar

Syyskuussa täyttää kaks. Suu täynnä hampaita ja innokas hampaidenpesijä ❤️

Avatar

Pian 11kk ikäinen neiti.

Avatar

1-vuotias testaaja jolla 8 hammasta🥰

Avatar

1v 6kk

Avatar

1,5v neiti löytyy täältä jolla on suussa jo 10hammasta😎

Avatar

1v 10kk

Avatar

9kk

Avatar

Täältä löytyisi 6kk ikäinen tyttö, jolle on juuri puhjennut ensimmäinen hammas 🙂

Avatar

Täältä löytyy 6kk ensihammasta odottava neitonen testeihin mukaan ❤

Avatar

1.7 täyttää 2v

Avatar

1,7kk ☺☺

Avatar

3kk tulee kohta

Avatar

Täältä löytyisi (jo 2,5v:n lisäksi) ihan juuri 6kk ikäinen ehdokas testiryhmään 😊

Avatar

11,5 kk ikäinen poika. Toukokuun lopussa vietetään 1 v juhlia

Avatar

Neiti, 10kk!

Avatar

Poika täytti juuri 1v.

Avatar

3kk ikäinen Alina löytyisi testaajaksi. 😁

Avatar

Löytyy 1v7kk kaksoset innokkaina testailemaan.

Avatar

Tyttö kohta 13kk ja vasta ihan äsken eka hammas tullut ja nyt niitä tulee vauhdilla lisää 😅

Avatar

Meillä pian 7kk – ikäinen poika, ja hampaita on ehtinyt puhjeta jo saman verran, 7 kpl. Lisää taitaa puskea tälläkin hetkellä. Ärtyneisyyttä on ilmassa, ja vaikuttanut kovasti myös ruokahaluun.

Avatar

Oona Tyttö 1v, 4kk ja 13 hammasta suussa.

Avatar

3kk vanha tyttö valmiina testaamaan! Nyrkit menee jo suuhun ja kaikkea käsiin saatavaa yritetään myös suuhun viedä, varmasti melko pian saadaan jo ensi hampaat pestäväksi

Avatar

Täältä löytyy 10kk ikäinen poika 😊

Avatar

Täällä poika kohta 8kk. Kaksi hammasta puhjennut pari viikkoa sitten 🙂

Avatar

Tyttö 8kk ja eka hammas puhkesi muutama päivä sitten. 🤩🦷

Avatar

Meillä olisi 1v kotona joka lähtisi innokkaasti testaajaksi 😍

Avatar

Meidän perheestä löytyy Poika, pian 9kk. 😊👍 Kaksi hammasta puhjennut ja hampaiden harjaaminen aloitettu.

Avatar

Pian 8kk täyttävä vauhtihirmu olisi halukas rupeamaan testaajaksi.

Avatar

Täällä olisi 1,5vuotias pikkutestaaja. Ja myös 1kk ikäinen pikkusisarus. Hammaspesu ei ole meillä päivän kohokohta, mutta koska vanhemmat päättävät on hampaat pestävä aamuin illoin.

Avatar

Hei!
Täällä olisi kohta 9kk ikäinen Elea tyttö, jolla kaksi hammasta jo pilkistää suusta! Haluaisimme testailla tuotteita ja löytää parhaimman mahdollisen tavan pitää hampaista huolta.😊

Avatar

Meidän neiti joka on pian 1v, hampaita löytyy suusta jo useita ja olisi ihan mahtava päästä testaajaksi mukaan! 🤩

Avatar

9 kuukauden ikäinen testaaja löytyisi täältä.

Avatar

Kohta 1v.ikäinen poika joka mielellään testaisi
😊

Avatar

1-vuotias olisi innolla mukana testaamassa 😎

Avatar

Testaajiksi ilmoittautuu 3x 11kk ikäiset vauvat! Hampaita on jo muutamat ja lisää tulee. Hammasharjoja on jo mennyt muutama kierros, koska täällä rakastetaan päivän hammaspesuhetkiä ❤️ Olisi ihana päästä testaamaan teidän harjat, jos ne vaikka kestäisi näiden pikkuisten käytössä vähän pidempään 🤭

Avatar

1 v poika

Avatar

Vuoden ja kahdenkuukauden ikäinen poika olisi valmis testaamaan!

Avatar

1v 2kk oleva poika, kera viiden hampaan, haluaisi testaajaksi.

Avatar

1v testaisi mielellään, nyt kun hampaita on alkanut tulla ☺️

Avatar

11 kk, jolla tällä hetkellä 7 hammasta.

Avatar

Hilda 1-v ja kovasti jo itse tykkää harjailla hampaita ohjatusti/valvotusti 🙂

Avatar

Hilda 1-v, joka jo innoissaan itse harjailee hampaitaan 🙂 (ohjatusti&valvotusti)

Avatar

9kk ikäinen tyttö kolmella hampaalla olisi valmis testaajaksi 😊

Avatar

Täältä löytyy 1v4kk:n ikäinen testaaja!

Avatar

Nyt 1v3kk pieni testaaja jolla alkaa olla jo kaikki legot kasassa 😊

Avatar

6 kk ikäinen pikkuneiti testailisi äidin kanssa mielellään 🤗

Avatar

9kk ikäinen pieni mies testaisi mielellään näitä 😍

Avatar

1v 3kk rakastaa hampaiden pesua joten tämä olisi parasta kokeilua perheen yhteiseen pesuhetkeen 😍

Avatar

1v 7kk ikäinen tyttö löytyisi kokeilijaksi!

Avatar

Meillä olisi 9kk tyttö ehdolla testaajaksi. Ei ole vielä ensimmäinen hammas puhjennut. Mutta ihan kohta puhkeaa.

Avatar

1v7kk vanha poika löytyisi Kouvolasta testaajaksi.

Avatar

7 kk:n ikäinen, vasta ekat hampaansa saanut poika olisi erittäin kiinnostunut testaamaan!

Avatar

Reilu 2v olisi innokas testaaja.

Avatar

1v 3kk kovasti hampaita tekevä poitsu ilmoittautuu mukaan 🤭

Avatar

2vuotias reipas tyttö olisi innokas testailija 🥰

Avatar

2v olisi innokas testaaja ja varmasti muumit lisäilivät innokkuutta!

Avatar

Meidän 4,5 kk pikkuherra olisi mielellään mukana 🥰

Avatar

2 vuotias poika on mukana!

Avatar

Meidän 8kk olisi mieluusti mukana tässä.

Avatar

Testaamassa olisi tällä hetkellä 7 kk ikäinen lapsi, jolla ei vielä ole puhjennut hampaita, mutta kovasti niitä odotetaan saapuvaksi.

Avatar

Täällä ois 9kk pieni testaajaksi.

Avatar

Minulla on 1v3kk tyttö joka ois halukas testaamaan

Avatar

6kk ikäinen, nyt 2 hammasta

Avatar

1v 1kk ikäinen poju, hampaitakin löytyy jo 8kpl☺️👍

Avatar

7,5kk ikäinen

Avatar

Kaksospojat 1,7v

Avatar

9,5kk ikäinen poika täällä olisi innokas testaaja

Avatar

Kohta 4 kuukautta vanha poika olisi testaamassa mukana! 🤗

Avatar

1,9kk ahkera hampaiden pesijä olisi aina valmis hampaiden pesuun 😊

Avatar

8kk ikäinen pieni poika❤

Avatar

Kaksivuotias tulisi mielellään testaajaksi

Avatar

Tyttö kohta 2 v haluaa mukaan testaamaan😍

Avatar

Testaajat 1v ja 2v 🙂

Avatar

Heinäkuussa 2 vuotta täyttävä neiti voisi tulla mukaan testaamaan 😊

Avatar

Vajaa 6kk neiti olisi innokas testaaja, kaksi hammasta juuri puhjennut ja seuraava tekee tuloaan.

Avatar

Täältä löytyisi 3,5kk ikäinen tyttö, joka alkanut kovasti jo kuolaamaan ja hankaamaan kädellä ikeniään.

Avatar

6kk Leo vauva olisi kiinnostunut testaamaan. Tänään puhkesi ensimmäinen hammas läpi!

Avatar

1,5v ja kohta 7kk olisivat loistavat testaajat

Avatar

Ensimmäinen hammas tulossa. Voitaisiin osallistua, poika 5kk.

Avatar

Täällä olisi juuri 1v täyttänyt halkio tyttö, joka mielellään lähtisi testaajaksi.

Avatar

8kk ikäinen innokas pikku neiti haluisi testaajaksi. 😍

Avatar

5kk tällä hetkellä ja hampaita tulossa olisi mielenkiintoista testaa 😇🥰

Avatar

Täältä löytyisi pieni, kohta 2kk ikäinen tyttö. Mielellämme osallistuttaisiin. 🙂

Avatar