Ainutlaatuinen arki - Hero Header

Meillä on uudistunut Ainu MAM rintapumppuvalikoima! Lue myös esikoistaan odottavan Anskun ajatuksia imetyksestä

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Iloisina voimme kertoa, että Ainu MAM -tuoteperhe on laajentunut nyt keväällä useilla äitituotteilla. Lue myös esikoistaan odottavan 34-vuotiaan Anskun ajatuksia imetyksestä kuukautta ennen vauvan syntymää.

MAMbaby

 

Ainu MAM uutuudet äidille

Uusissa Ainu MAM äitituotteissa on kolme erilaista rintapumppua, rintakumit sekä äidinmaidon säilyttämiseen sopiva säilytysratkaisu. Rintapumput sopivat suoraan yhteen Ainu MAM Easy Start (Anti-Colic pulloinakin tunnettujen) tuttipullojen kanssa eli voit pumpata maidon suoraan pulloon joko heti syötettäväksi tai Säilytysratkaisuun pakastamista varten.

  • Ainu MAM 2in1 Single rintapumppu pakkauksessa on kaksi rintapumppua: sekä sähköinen ladattava rintapumppu, että myös käsikäyttöinen rintapumppu.
  • Halutessasi pumpun, jolla voit pumpata molemmat rinnat samanaikaisesti, vuorotellen tai pumpata vain yhden rinnan kerralla on valintasi Ainu MAM 2in1 Double rintapumppu, joka toimii myös käsikäyttöisenä yhdelle rinnalle.
  • Ladattavien sähkökäyttöisten rintapumppujen lisäksi valikoimassa on myös Ainu MAM käsikäyttöinen rintapumppu, jos pumppaustarve on vähäisempi tai enemmän satunnaiseen käyttöön.
  • Ainu MAM Rintakumit auttavat, jos rinnanpäät ovat arat tai jos vauvan on vaikea saada otetta nännin muodon vuoksi. Rintakumit on muotoiltu siten, että vauva saa helposti rintaan ihokontaktin ja tuntee maidon tutun tuoksun. Nämä yhdessä edesauttavat maidon herumista sekä vauvan aktiivisuutta rinnalla. Rintakumit voi kätevästi puhdistuksen jälkeen mikrosteriloida niiden omassa säilytyskotelossa. Kotelo myös pitää rintakumit puhtaana ja tallessa seuraavaan käyttökertaan asti. Lähes jokaisen rintakumin käyttäjän vakio-ongelma kun on etsiä niitä vauvan jo ilmoittaessa nälästään 😅.

MAMbaby

Esikoistaan odottavan Anskun ajatuksia imetyksestä

Koska meillä Eilan kanssa omista vauva-ajoista on jo tovi, kuulemme mielellämme imetykseen liittyviä odotuksia ja kokemuksia heiltä kenelle asia on ajankohtainen. Näin saamme tuoreimman näkemyksen siitä, minkälaisia imetykseen liittyviä tuotteita vauvantarvikehyllystä kaivataan ja minkälaista tietoa meiltä myös tuotteisiin liittyen odotetaan. Saimme haastatella esikoistaan odottavaa 34-vuotiaan Anskua ja kuulla hänen ajatuksiaan imetyksestä noin kuukautta ennen vauvan syntymää.

Minkälaisia toiveita tai odotuksia sinulla on imetyksen suhteen vauvan synnyttyä?   

”Olen koko ajan ollut imetyksen kannalla, koska olen lukenut ja kuullut sen hyödyistä paljon, että se on mm. tutkitusti parasta ravintoa vauvalle, mutta myös tärkeä läheisyyden ja hoivaamisen muoto. Toivoisin, että pääsisin imetyksen osalta alkuun sairaalassa, jossa on ammattilaisia neuvomassa ja opastamassa. Koska kyseessä on ensimmäinen lapseni, on vaikeaa arvioida, miten imetys lähtee sujumaan. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, mutta jos jostain syystä imettäminen ei onnistu, täytyy miettiä muita vaihtoehtoja. Yritän olla avoimella asenteella ja mennä tilanteen mukaan. ”

Mistä olet etsinyt tai saanut imetyksestä tietoa?

”Olen saanut pari opasta neuvolasta, joihin on lyhyesti koostettu tietoa imetyksestä. Olen lukenut keskustelupalstoilta muiden kokemuksia, vauvan hoitamisesta kertovia kirjoja ja Imetyksen tuki Ry:n sivuja. Koen helpommaksi tutustua aiheeseen ennakkoon, jotta tiedän mistä löydän lisää tietoa kysymysten yllättäessä. ”

Minkälaisia ajatuksia sinulla on imetyksestä?

”Mielestäni imetys on luonnollinen ja tärkeä osa äitiyttä ja vauvan hoitoa. Tietenkin erilaiset ongelmat ja haasteet mietityttävät ja ymmärrän, että imettämisen sujuvuus ei ole itsestäänselvyys ja vaatii opettelua. Oppaita lukiessani tärkeänä huomiona on nostettu se, että mahdollisten haasteiden kanssa ei kannata jäädä yksin ja luovuttaa niiden takia. Neuvolasta on myös rohkaistu olemaan yhteydessä kaikissa kysymyksissä.

Suhtaudun imetykseen ja vauvan ruokintaan avoimesti, sopivat rutiinit löytyvät varmasti kokemuksen myötä. Olen myös varannut kaappiin hätävaraksi äidinmaidon korviketta, jos sille tulee jossain kohtaa tarvetta. ”

Oletko miettinyt, aiotko hankkia rintapumpun tai muita imetyksen apuvälineitä?

”Olen lukenut rintapumppujen käyttökokemuksia keskustelupalstoilta. Suurin osa pumpun käyttäjistä on kehunut rintapumpun sähköistä versiota: mitä laadukkaampi laite, sitä paremman hyödyn siitä saa irti. Hyvällä laitteella pumppaaminen on lukemani mukaan vaivattomampaa ja vähentää sen osalta stressiä, mikä kuulostaa erittäin hyvältä.

Pumpun käyttö voi myös helpottaa tilanteessa, jossa maitoa tuleekin enemmän kuin on tarpeen. Laadukkaalla pumpulla maidon saisi hyvin otettua talteen ja antaa myöhemmin vauvalle tuttipullolla. Tämä antaisi mahdollisuuden itselle ansaittuun lepotaukoon ja isä pääsisi osallistumaan syöttämiseen.

Olen panostanut vauvantarvikkeiden hankintaan ja vertailuun odotusvaiheessa, jotta minulla olisi vähän kaikkea valmiina tilanteen vaatiessa. Kun vauvan saapuessa väsyttää paljon ja kaikki on uutta, tiedän että energiani ei riitä tekemään tuotevertailua ja pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja. Mielestäni on ollut hyvä lukea erilaisia kokemuksia keskustelupalstoilta, joista saa vinkkejä ja näkökulmia imettämiseen. Se on myös herättänyt ajatuksen, että ei kannata olla ehdoton minkään suhteen vaan pitää malttaa löytää itselle ja omalle vauvalle sopivat rutiinit.”

 

MAMbaby

Hae mukaan testiryhmään!

Tällä kertaa etsimme kolmea testaajaa jakamaan kanssamme kokemuksia ja kuvia Ainu MAM rintapumpusta. Jos sinulla on laskettuaika touko-kesäkuussa tai imetät, niin hae mukaan! Hakuaika päättyy 14.6.2021.

Mukaan testiryhmään voit hakea kertomalla mikä näistä kolmesta rintapumpusta sinua kiinnostaa eniten: Ainu MAM Manual käsikäyttöinen rintapumppu, Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump vai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu

Kommentit

396 kommenttia
Avatar

Mam 2in1 single breast pump kiinnostaisi😊

Avatar

Haluaisin kokeilla 2in1 double pumppua. Pumppaan paljon ja säännöllisesti ja molempien rintojen pumppaus samanaikaisesti säästäisi aikaa. Myös johdottomuus on erityinen plussa!

Avatar

Hei, olen 3kk ikäisen vauvan äiti ja minua kiinnostaa eniten Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu, sillä rintaimetys on ollut mahdotonta suuren maidontuotannon takia. Olen kokeillut käsinlypsyä, alipainepumppua ja käsikäyttöistä rintapumppua, joista viimeisimpien kahden kombo toimii, mutta on edelleen todella hidasta ja vie lähes tunnin/pumppauskerta. Puhumattakaan käsikrampeista ja siitä kuinka työlästä se on. Tämä helpottaisi elämää varmasti ja osaisin varmasti olla hyvä testiryhmän osallistuja, sillä osaisin vertailla mm. Tuotteen helppokäyttöisyyttä, nopeutta sekä käyttömukavuutta. Lisänä tämä varmasti olisi omalle kohdalle elämänlaatua parantava ja hermoja helpottava tuote! 👍🏼😊

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu tai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi kyllä todella mielenkiintoista testata! Aiemmin kokemusta vain manuaalisista rintapumpuista. Imetän tällä hetkellä ja olisi mukava testata saisiko maitoja enemmän jemmaan pakkaseen laadukkaiden pumppujen avulla 😊

Avatar

Minua kiinnostaisi Ainu Mam 2 in 1 double breast pump tuplarintapumppu. Tällä hetkellä pumppaam maitoa 10viikkoiselle pojalleni. Kädet todella kovilla pumppauksen takia (rannekanavat vaivaa)Sähköinen rintapumppu auttaisi siihen että kädet saisi levätä,mutta olisi myös mahdollista pumpata manuaalisesti jos tarvetta. Tuplarintapumpulla myös aikaa menisi paljon vähemmän kuin yhdellä pumpulla. Ja johdottomuus ehdottomasti iso plussa. Haluaisin jatkaa maidon pumppaamista niin pitkään kuin vain mahdollista imetys kun meillä ei onnistu.

Avatar

Minua kiinnostaa Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Ensimmäisen lapsen kanssa oli käytössä manuaalinen rintapumppu, mikä oli yksi parhaimmista hankinnoista, kosk imetys ei onnistunut. Toisen lapsen laskettu aika on puolessa välin kesäkuuta ja olisin kiinnostunut kokeilemaan sähkökäyttöistä rintapumppua.

Avatar

Vauvani 4kk on osittais-imetyksellä.
Olisi meidän pelastus päästä testaanaan tätä Ainu Mam 2 in 1 double breast pump tuplarintapumppua.

Avatar

Olisin kiinnostunut AinuMam käsikäyttöisestä rintapumpusta. Keskosvauvan kanssa päässyt täyspumppauksesta täysimetykseen mutta maidonrunsauden vuoksi edelleen ajoittain pumppaustarvetta ja siihen käsikäyttöinen pumppu parhaillaan hakusessa.

Avatar

Odotan ensimmäistä lastani, laskettu aika on 30.6. ja pumppu on hankkimatta. Imetys on ehdottomasti toiveissani ja haluaisin kokeilla 2in1 Single-pumppua. Imetys jännittää mutta toivon sen kuitenkin onnistuvan. Toivon myös saavani maitoa talteen ja laadukas pumppu varmasti auttaa tässäkin.

Avatar

Odotan esikoista joten minulla ei ole kokemusta rintapumpuista. Eniten kiinnostaisi Ainu Mam 2in1 single. Pääsisi testaamaan sekä sähkäkäyttöisen että manuaalisen hyviä ja huonoja puolia.

Avatar

Hei,

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua kokeilisin mielelläni. 5kk ikäiset kaksoset hyväksyvät vain Ainu MAM Easy Start Anti-Colic tuttipullot joten senkin takia olisi kätevää pumpata suoraan oikeaan pulloon.

Avatar

Minua kiinnostaa Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Ensimmäisen lapsen kanssa oli käytössä manuaalinen rintapumppu, mikä oli yksi parhaimmista hankinnoista, kosk imetys ei onnistunut. Toisen lapsen laskettu aika on puolessa välin kesäkuuta ja olisin kiinnostunut kokeilemaan sähkökäyttöistä rintapumppua.

Avatar

2in1 double tuplapumpusta olisin kiinnostunut. 2sta luovuttanut maitoa. Jälkimmäisestä 2 kk aikana pumppasin yli 80 litraa luovutukseen. Edelleen toinen käy päivittäin tissillä ja toinen harvemmin, kolmas nyt tulossa. Töissä tämä nopeuttaisi lypsy hetkeä, kun ei tartte erikseen käsikäyttöisellä lypsää

Avatar

Hei!

Haluaisin päästä testaamaan Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua. Olen aikaisempia lapsiani imettänyt pitkään, mutta alkutaipaleet ovat olleet pumppauksen ja imetyksen vuorottelua. Oikeastaan ensimmäiset neljä kuukautta olen omistanut pelkästään imetykselle ja pumppaukselle. Nyt uusi vauva on saapumassa ensi viikolla. Tämän pumpun avulla voisi nopeuttaa pumppausta, jolloin äitistä riittäisi isompi palanen myös isosisaruksille.

Avatar

Hei, meille syntyi rv 25 keskospoika ja imettäminen ei vielä ole ajankohtaista joten ruokailut tapahtuvat täysin punppaamallani maidolla. Pumppaus on tällä hetkellä iso osa päivääni ja sen vuoksi olisin kiinnostunut testaamaan 2in1 double tuplarintapumppua. Maidon tulon eritystä tukemaan ja boostaamaan olisikin tärkeä että pumppausvälineet olisivat tehokkaita mutta miellyttäviä käyttää. Laitteen akkuvirta olisi myös hyvä juttu jolloin pumppausta voisi tehdä huoletta.
Olen nyt kokeillut eri valmistajien pumppuja mutta en ole löytänyt sopivaa pumppua vielä mikä tekisi pumppauksesta huoletonta arkirutiinia.
Olen kuullut teidän pumpuista kehumista ja siksikin olisin kiinnostunut testaamaan pumppua ja jakamaan kokemuksiani kattavasti.
Olen pumppaillut 3viikkoa, ja vielä on matkaa edessä.

Avatar

Hei!
Minulle syntyi 9.6 kuudes lapseni, imetys on vielä harjoittelu vaiheessa, sillä vauva syntyi hieman ennen aikoja. Hänellä imu on todella hyvä, jopa niin, että nännit helposti nirhautuu, joten ihana kuulla, että Mam rintakumit on tullut. ❤ Pieni poikani on myös hyvin ahne syömään, joten rintapumppu olisi ehdoton. Olen käyttänyt ihan käsikäyttöistä, mutta olisi ihanaa kokeilla myös sähkökäyttöistä helpottaakseen hieman pumppausta. Pumppauksella saisin tiukat rinnat ensin vähän pumpattua, jotta vauva saisi helpommin maidon irti, ja saisin lisäksi pumpattua säilöön maitoa, jotta isä voisi osallistua myös imetykseen ja saisin itsekkin hieman aikaa, esim muiden lasten kanssa, tai vaikka pienen kauppareissun verran😍 Haluaisin kokeilla joko Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump, tai double breast pumpia🤗

Avatar

Esikoisen laskettu aika 29.6 ja rintapumppu vielä hankkimatta. Olisin kiinnostunut Ainu Mam 2in1 single pumpusta.

Avatar

Tämä on erittäin ajankohtainen aihe meille. Olen pienen rv 31+1 syntyneen keskostytön äiti ja olen pumpannut maitoa syntymästä asti maaliskuulta. Tyttö ei jaksanut aluksi itse imeä rintaa, jolloin muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin aktiivinen pumppaus. Kotiuduimme viikko sitten 2 kuukauden ikäisenä ja joudun palauttamaan sairaalan maitokeittiöltä lainaamani kahdelle rinnalle sopivan erittäin tehokkaan rintapumpun.
Vaikka nyt tyttö imee itse, joudun edelleen pumppaamaan aktiivisesti, jotta saan ylläpidettyä saavuttamaani maitomäärää. Lisäksi annamme pumpatussa äidinmaidossa imeväisten täydennysravintovalmistetta 8 kert/pvä.
Eli ehdottomasti olisin kiinnostunut Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump.

Avatar

Mulla on laskettuaika 8.7 raskausdiabeteksen vuoksi tuskin ainakaan yli lasketun ajan päästetään menemään. Olisin kiinnostunut lähinnä jommastakummasta sähkökäyttöisestä pumpusta.

Avatar

2 in 1 single kiinnostaisi! Esikoisen kanssa oli käytössä tutulta saanutta ikivanhaa manuaalista pumppua johon tarvittiin molempia käsiä, toisella kädellä pidettiin pumppua paikallaan ja toisella vedettiin sitten ”kahvaa” pois vartalosta. 😀 Tämä oli siis 6 v sitten, nykyään (ja varmasti jo silloinkin) löytyy sellaisia jotka toimivat yhdellä kädellä. Kakkosen laskettu aika on 8.7. joten kokeilisin mielellään uudempi versio. Esikoisen kanssa oli suihkutissiongelmaa, ja olihan muuten vapauttava tunne kun pääsi muutamaksi tunniksi omille asioille.

Avatar

Halppispumppu ei toimi kuin satunnaisesti. Tuplapumppua voisin testata, mutta epäilyttää laittaa isoja rahoja pumppuun, jos käyttö ei olekaan sujuvaa ja kivutonta.

Avatar

Mulla täyttyy kaikki kriteerit; laskettu aika oli 24.toukokuuta, tyttö syntyi 6.kesäkuuta ja imetän 🥰
Vaikuttaa siltä, että maitoa nousee yli neidin tarpeiden, niin sitä olisi hyvä ottaa talteen ja päästä testaamaan teidän laitteita. Ajatus myös oli, että isällä mahdollista olla tytön kanssa kaksin ja syömiset onnistuisi tuolloin lypsetyn rintamaidon ja pullon kautta. Jos esim. äidille tulee joku este imettämiselle tai joku useamman tunnin meno, niin ei olla ihan pulassa, kun on omaa maitoa tallessa ja harjoiteltu että osaa syödä muualtakin kuin tissiltä.
Kiinnostaisi testailla kumpaa vain 2 in 1 pumppua, tuplapumpulla varmasti saisi aikahyödyn, mutta single malli kävisi varmasti myös.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu sopisi omaan tarpeeseen. Kotona 6vko ikäinen vauva, jota imetän. Kerään maitovarastoa pakkaseen ja pumppailen isän annettavaksi pullosta, mutta pumppaus käsikäyttöisellä pumpulla tuntuu aika raskaalta. Sähkökäyttöistä olen harkinnut hankittavaksi.

Avatar

Hei, odotan kaksosia ja laskettu aikani on 15.6. Tämä on ensimmäinen raskauteni ja imetys/pumppaaminen jännittää hieman. Toiveenani olisi imettää sekä pumpata. Kokeilisin mielelläni 2in1 double rintapumppua. Uskon, että laadukas pumppu auttaisi kaksosarjen ruokailuhetkissä!

Avatar

Ainu mam 2in1 double breast pump tuplarintapumppu olisi minulle täydellinen testattava. Kotona 3 kuukautta vanha neiti, jonka 2 kuukauden rintaraivarit päättyivät täyspumppukseen. Tuplapumpulle olisi käyttöä, jotta pumppaus ei veisi suurinta osaa aikaa arjesta. Minulta löytyy kokemusta useammasta eri pumpusta, joten vertailupohjaa löytyy 🙂 Pumpattua tulee väh. 7 kertaa päivässä, joten tuote pääsisi varmasti kunnon testaukseen. Ainu mam tuttipulloa jo käytössä, joten tämä helpottaisi myös tiskivuorta 🙂

Avatar

2 in 1 single kiinnostaisi! Esikoisen kanssa oli käytössä tutulta saanutta ikivanhaa manuaalista pumppua johon tarvittiin molempia käsiä, toisella kädellä pidettiin pumppua paikallaan ja toisella vedettiin sitten ”kahvaa” pois vartalosta. 😀 Tämä oli siis 6 v sitten, nykyään (ja varmasti jo silloinkin) löytyy sellaisia jotka toimivat yhdellä kädellä. Kakkosen laskettu aika on 8.7. joten kokeilisin mielellään uudempi versio. Esikoisen kanssa oli suihkutissiongelmaa, ja olihan muuten vapauttava tunne kun pääsi muutamaksi tunniksi omille asioille.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa näistä. Itseasiassa tämä pumppu minulta jo löytyy, mutta harmittavasti hiukan oikuttelee, joten uudelle olisi hyvä hetki.
Meiltä löytyy hiukan yli 4kk ikäiset kaksostytöt (instagram @kaksostenmatkassa) ja heidät olen tällä pumpulla täysimettänyt tänne asti ja pidempään olisi tarkoitus vielä jatkaa. Olisi hienoa jakaa muillekin kokemuksia tästä pumpusta.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olisi täydellinen.
Minulla on kuukauden ikäinen poika, jonka kanssa imetysongelmia alusta lähtien. Sektion jälkeen sain maidon nousemaan pumppaamalla ja edelleen joudun pumppaamaan, jotta maidon tuotanto pysyy yllä. Käytössä vanha mikä-lie-merkkinen, jonka kanssa meinaa joka kerta tulla itku…

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaisi kovasti, sillä ajattelisin sillä säästyvän aikaa ja energiaa. Voihan siitä käyttää vain yhtäkin vaikka imettäessä. Meillä on käytössä loistavat mam-koliikkipullot, joista annetaan lähinnä korviketta imetyksen lisäksi. Yhteensopivuus pulloihin houkuttaa näissä pumpuissa. Haluaisin lisätä maidontuotantoa ja pärjätä kokonaan äidinmaidolla mahdollistaen isänkin voivan ruokkia vauvaamme. Hän on vasta 2kk ja aion imettää niin pitkään kuin vain mahdollista. Tällä hetkellä kotona on surkea ja epämukava käsikäyttöinen pumppu, joten suuressa harkinnassa on paremman sähköisen hankinta lähiaikoina. Olisi mahtavaa päästä testaamaan pumppua ennen päätöstä melko kalliista hankinnasta.

Avatar

2in1 Singlen testaus kiinnostaisi. Esikoisen kanssa käytin paljon pumppua, mutta nyt 2kk ikäisen vauvan kanssa en ole vielä hankkinut pumppua ollenkaan. Minulla tulee maitoa runsaasti ja ainakin viimeksi heräsin myös pumpulle vaivatta.

Avatar

Minulla on laskettu aika 26.5. En ole vielä hankkinut rintapumppua, joten olisi mahtavaa saada testattavaksi sellainen. Ainu MAM 2 in 1 double breast pump on kiinnostavin.

Avatar

Meillä 8. lapsen la on vasta elokuun alussa, mutta luulenpa hänen aikaisemmin jo saapuvan.
Jotta aikaani saisin myös antaa muille seitsemälle lapselle ja isäkin pääsisi syöttöpuuhiin, mielelläni kokeilisin ainun tuplarintapumppua, jossa myös käsikäyttömahdollisuus(mökkeilyä ajatellen). Tähän asti olen pumpannut käsikäyttöisellä ja kieltämättä, työlästä on ollut. Parhaimmillani olen imettänyt 2v3kk putkeen, tunnen siis rintani ja rintakumillekin on alussa ollut tarvetta matalan rinnanpään kanssa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pumppu kiinnostaisi monipuolisuuden vuoksi. Vauvani on 1,5kk vanha ja pumppaan sekä imetän. Minulla on kokemusta mm Ainun Medela Swing pumpusta 5 vuoden takaa, joten voisi myös vertailla näitä. Pumppaan jotta pääsen välillä käymään itsekseni mm kaupassa ja lapsen isäkin saa osallistua ruokintaan.

Avatar

Haluaisin ehdottomasti päästä MAM 2in1 Double Breast Pump testaajaksi. Meidän keskospoika on 4kk. Hän reagoi lehmänmaitoon minun maidon kautta, joten on todella tärkeää, että meidän imetys sujuu mahdollisimman pitkään, jotta ei tarvitsisi maitoaltistukseen mennä sotkemaan toisen suolistoa. Vaan hän saisi rintamaitoa ( olen imetysdietillä itse). Pyrin tehostamaan pumppaamalla maidontuotantoa, mutta olisihan se näin kiireisessä arjessa helpompaa kunnon laitteilla ja aikaa jäisi enemmän myös isommille lapsille.

Avatar

Minua kiinnostaa Mam 2in1Douple Breast Pump – rintapumpun testaajaksi pääseminen. Odotan tällä hetkellä kaksosia, joten rintapumppu, millä molempien rinrojen yhtäaikainen pumppaus onnistuu, tulisi varmasti tarpeeseen ja säästäisi aikaa sekä helpottaisi myös isän osallistumista ruokintaan, kun täysimetys kahden osalla voi olla aikamoinen haaste. Matkustamme myös perheenä paljon, joten ominaisuutena ladattavuus ja tarvittaessa käsikäyttöisyys tulisi varmasti tarpeeseen ja pumppu olisikin monipuolisessa käytössä. Esikoisen osalta imetys ei onnistunut kauaa, sillä nännini tulehtuivat, enkä omistanut rintapumppua, minkä avulla olisin voinut jatkaa oman maitotuotannon ylläpitämistä sekä myöhemmin imetystä. Nyt haluaisin tulevien kanssa saada onnistuneen imetyskokemuksen.

Avatar

Sekä single, että tuplasähköpumppu kiinnostaa kovasti. Vauva on syntymässä kesäkuussa ja toiveena on, että myös isä pääsisi tarjoamaan yhtä lailla vauvalle maitoa, jotta he saisivat yhteisen hetken ruokailusta 💗 sähköpumpun ajattelen mahdollistavan myös ylipäätään helpommin vauvalle ja isälle yhteistä aikaa, kun maitoa saadaan varastoon ja toisaalta minulle liikuntaharrastuksen jatkamisen 😊

Avatar

Esikoinen on syntymässä kesäkuussa ja haluaisin kokeilla Ainu MAM 2in1 Douple Breast Pump.
Rintapumppu on vielä hankkimatta ja imetys jännittää mutta toivon sen kuitenkin onnistuvan. Tahtoisin myös saada maitoa talteen että isä voisi osallistua myös vauvan syöttöihin. Laadukas pumppu varmasti auttaa tässäkin.

Avatar

Hei. Olen 4,5kk vauvan äiti. Tavoitteena on täysimetys puolen vuoden ikään asti ja kiinteiden tullessa toivoisin pystyväni imettää vähintään kaksi vuotiaaksi asti. Esikoistani imetin 2v 4kk, koen sen asian kovin tärkeäksi. Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua haluaisin päästä testikäyttämään. Sormiruokien valmistamiseen aion pumpata rintamaitoa ja haluaisin, että vauva oppisi myös pullolle kun haaveilen pääseväni alkusyksystä keikalle.

Avatar

Haluaisin kokeilla Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump -rintapumppua. Itse olen 21v ja minulla on 4kk ikäinen vauva. Kiinteiden aloitukseen rintapumppu olisi kätevä, koska sekoitan äidinmaitoa itsetehtyihin soseisiin. Minulla on myös opiskelut kesken, joten syksyllä rintapumpulle on todellakin köyttöä, kun isä hoitaa vauvaa yksin pidempiä aikoja.

Avatar

Haluaisin kokeilla MAM 2in1 Double rintapumppua. Kuopukseni laskettu aika on 30.6 ja jos yhtään myötäilee esikoista, tulisi pumppu kovaan käyttööm maidon nostatukseen sekä jokapäiväiseen pumppaamiseen. Esikoisen ajalla minulla oli beemoon yksilöpumppu mutta tämä ei vastannut tarpeisiini, varsinkin kun kotoa lähtiessä piti aina nopeasti saada pumpattua maitoa mukaan, koska vauvani ei suostunut syömään muualla kuin makuuasennossa eikä tämä kaikkialla onnistunut. Toivoisinkim helpompia ja nopeampia pumppaustuokioita kuopuksen kanssa. Meillä myös käytössä MAMin anti-colic pullot ja olisi kiva päästä testaamaan saman merkin pumppua.

Avatar

Odotan esikoistamme ja LA on heinäkuun alussa. Minulla ei ole kokemusta rintapumpuista, joten avoimin mielin olisin kiinnostunut testaamaan joko 2 in 1 double breast pump tai single breast pump – kumpikin käy. Ensisijaisesti kiinnostaisi tuo double-malli.
Kirjallinen ilmaisu jne. on sujuvaa, sillä kirjoitan työkseni, mikäli sillä on merkitystä.

Avatar

Perheemme kuopus on nyt 5vrk ikäinen. Vauvan imetys on lähtenyt hyvin käynyiin. Maidon noustessa on pitkä matka meillä siihen, että maidon tulo tasaantuu. Ylitarjonnan vuoksi tulee herkästi tukoksia jolloin voisi suuri apu löytyä juuri pumpusta. Olisin kiinnostunut testaamaan Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua. Olisi myös mahtavaa hyödyntää pumpattu maito.

Avatar

Minua kiinnostaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua.
Maidontuotanto on suurta ja olen myös äidinmaidonluovuttaja joten päivässä tulee useamman kerran lypsettyä maitoa.

Avatar

Minua kiinnostaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua. Imetän esikoistani (2kk) parhaani mukaan, mutta välillä temperamenttinen tyttöni ei jaksa odotella maidon herumista ja tilanteen pelastaa vain korvike. Olen kokeillut käsikäyttöistä rintapumppua, mutta herun pumpulle huonosti, enkä saa maitoa talteen. Tästä syystä olisi mielenkiintoista kokeilla sähköistä Ainun pumppua, jos se mahdollistaisi korvikkeesta luopumisen.

Avatar

Itselläni on laskettu aika 23.5. ja olen lukenut ja saanut paljon kehuja eei rintapumpuista, mutta vielä en ole sitä hankkinut. Näistä vaihtoehdoista kiinnostaisi eniten ainu mam 2in1 double breast pump rintapumppu. 🙂

Avatar

Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa. Tällä hetkellä käytössä yhden rinnan rintapumppu, jolla homma hoituu, mutta vie aikaa. Kaksospojat syntyneet 4.5. Ainun tuotteet muutoinki ollee hyviä ja meillä käytössä tup easy start pullo ja hyväksi todettu.

Avatar

Olen synnyttänyt helmikuussa 2021. Täysimetän poikaani mutta käyttöön olisi huippu saada ainu-mam-2in1-double-breast-pump-rintapumppu. Maitoa tulee niin hyvin että välillä joudun sitä pumppaamaan pakkaseen ja pumppaan myös lapsen isää varten jotta hänkin toiveidensa mukaan saa osallistua syöttöihin. Käytössä tällä hetkellä toisessa rinnassa alipainepumppu ja toisessa sähköllä toimiva mutta tupla pumppu oli paljon kätevämpi eikä veisi niin paljoa aikaa.

Avatar

Olisi upeaa päästä testaamaan Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump’ia. Esikoisen aikaan oli Ainun käsikäyttöinen pumppu, ja kovan maidontuotannon vuoksi mieten sähköisen hankintaa, kun vauva ei viihtynyt rinnalla, vaan joi mieluummin pullosta. Nyt uusi tulokas on reilu 3vkoa vanha, ja mietin jo pumppausta. Maitoa nousee runsaasti, ja vauva nukkuu hyvin. Öisin olisi mahtava kokeilla tuota sähköistä pumppua, ja molemmille rinnoille, koska vauva nukkuu täysiä öitä, ja minun on herättävä öisinkin pumppaamaan maitoa. Molempien rintojen pumppaaminen ei vain öisin auttaisi lisäämään äidin vähäisiä yöunitunteja, vaan myös päivisin helpottaisi arkea, kun on vajaa 2v touhottamassa vieressä ja vauva, niin ei siinä ehdi käsikäyttöisellä pumpulla alkaa pumppaamaan.

Avatar

Hei, olen 3kk ikäisen vauvan äiti ja minua kiinnostaa eniten Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu, sillä rintaimetys on ollut mahdotonta suuren maidontuotannon takia. Olen kokeillut käsinlypsyä, alipainepumppua ja käsikäyttöistä rintapumppua, joista viimeisimpien kahden kombo toimii, mutta on edelleen todella hidasta ja vie lähes tunnin/pumppauskerta. Puhumattakaan käsikrampeista ja siitä kuinka työlästä se on. Tämä helpottaisi elämää varmasti ja osaisin varmasti olla hyvä testiryhmän osallistuja, sillä osaisin vertailla mm. Tuotteen helppokäyttöisyyttä, nopeutta sekä käyttömukavuutta. Lisänä tämä varmasti olisi omalle kohdalle elämänlaatua parantava ja hermoja helpottava tuote! 👍🏼😊

Avatar

Imetyksen ohella pumppaan päivittäin maitoa meidän 5.5. syntyneelle pienokaiselle. Monipuolisemmasta rintapumpusta, kuten 2in1 double tuplarintapumpusta, olisi varmasti paljon hyötyä arjessamme.

Avatar

1kk ikäisen pojan äitinä haluaisin kokeilla käsipumppua jotta voisin pumpata lennossa missä tahansa niin että toinen käsi olisi vapaana. Kotona myös 5 ja 2v lapset joten ylimääräiselle käsille tarvetta ja pumppaamisenkin pitää onnistua missä ja milloin tahansa

Avatar

Ensimmäinen lapsi tulossa heinä elokuun vaihteessa ja tulisi todella tarpeeseen päästä kokeilemaan ainu man 2 in 1 single Breast pumpia jotta saisin kunnolla maidon nousemaan ja mahdollisimman pitkään poikaa imeytyä🥰

Avatar

Imetän tällä hetkellä. Vauva tulee nyt kuusiviikkoiseksi ja on täysin rintamaidolla. Mielelläni kokeilisin Ainun MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua.

Avatar

Ainun MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi kokeilla. Ainun anticolic-pullot olleet jo kahdella lapsella ja tulevat kohta kolmannelle käytyöön. Helpottaisi syöttö ja pumppaus hommaa kun samat pullot sopisivat sekä pumppaamiseen että syöttämiseen.

Avatar

Hei, odotan kaksosia ja laskettu aikani on 15.6. Haluaisin kokeilla 2in1 double breast pumpia. Tämä on ensimmäinen raskauteni ja imettäminen/ pumppaaminen jännittää hieman. Toiveenani on imettää sekä pumpata. Uskon, että laadukas tuplapumppu auttaisi kaksosarjessa paljon!

Avatar

2in1 double pumppu kiinnostaa, vauva on nyt viikon vanha ja pumppaan paljon kuten esikoisenkin aikaan. Pumppaus on ollut tärkeässä roolissa maidon nousun kannalta. Monipuoliset käyttövaihtoehdot sopisi moneen tilanteeseen.

Avatar

Itselleni oli laskettu aika 16.5, mutta vauva on vielä masussa 😃 jonkin rintapumpun aion hankkia imetyksen ohella ja Ainu mam 2in1 double breast pump rintapumppu olisi hyvä vaihtoehto.

Avatar

2in1 single breast pump:ia olisi mahtavaa päästä testaamaan. Esikoisen la 23.6 ja innolla odotan tulevaa äitiyttä.

Avatar

Täysimetän 3 kk vanhaa esikoista. Joka aamu pumppaan talteen noin 140 ml samalla kun imetän toisesta rinnasta, sen takia olisin kiinnostunut testaamaan mam 2in1 single pumppua.

Avatar

Single pumppu varmaan riittäisi meille. Kolmannen lapsen la 21.6., ja jos menee samoin kuin edellisten kanssa niin pumppu tulisi tarpeeseen. Edelliset lapset eivät kovin tissille suostuneet, vaan pumppasin maidot heille.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppun testaaminen kiinnostaisi. Odotan toista lasta syntyväksi 20.6. Ensimmäisen kohdalla käytössä oli käsikäyttöinen ja sähköinen pumppu. Arvostaisin jos saisin kokeilla pumppua joka kulkee näppärästi mukana, kaikki osat olisi helppo ottaa muistaa ottaa mukaan ja helppo pestä. Myös se että molemmat rinnat saisi tyhjennettyä yhtäaikaa olisi kokeilemisen arvoinen asia.

Avatar

Hei, minua kiinnostaisi testata 2in1 double breast pump!
Imetän pian 2 kuukauden ikäistä poikaani, ja maidontuotanto on niin runsasta että poika ei meinaa perässä pysyä eikä käytössä olevasta nitisevästä ja huonosta käsipumpustakaan ole iloa, kun käsivoimat ovat koetuksella.

Avatar

Hei. Olen 4,5kk vauvan äiti. Tavoitteena on täysimetys puolen vuoden ikään asti ja kiinteiden tullessa toivoisin pystyväni imettää vähintään kaksi vuotiaaksi asti. Esikoistani imetin 2v 4kk, koen sen asian kovin tärkeäksi. Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua haluaisin päästä testikäyttämään. Sormiruokien valmistamiseen aion pumpata rintamaitoa ja haluaisin, että vauva oppisi myös pullolle kun haaveilen pääseväni alkusyksystä keikalle.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Rintapumppu kiinnostaa. Laskettu aika on 22.6. ja odotan jo imettämistä.

Ensimmäisen vauvan kohdalla kaupassa näistä kaikista pumpuista ja ominaisuuksista on mennyt aivan sekaisin, eikä oikein tiedä mikä olisi itselle hyvä. Vaikea on etukäteen tietää, minkälaisia ominaisuuksia rintapumpulta tarvitsee.

Netistä, kun yrittää keskustelupalstoilta etsiä tietoa, niin toinen tykkää toisenlaisesta ja toinen suosittelee jotain muuta. Valmiiksi olen kuitenkin ostanut alipainerintapumpun edullisuuden vuoksi, mutta olisi mukava päästä kokeilemaan myös sähköistä ja käsikäyttöistä pumppua.

Avatar

Imetän tällä hetkellä ja välillä joudun pumppaamaan 2in1 double breast pump rintapumppu olis ihana päivitys vanhalle aikansa ottaneelle pumpulle.

Avatar

Minua kiinnostaisi tuplarintapumppu! Toinen lapseni syntyi joulukuussa 2020 ja hän on nyt suuren tsemppauksen myötä edelleen täysimetyksellä. Aikoinaan esikoisen kanssa imetys ei onnistunut, eikä pumppaaminenkaan toiminut. Koin tästä suurta epäonnistumisen tunnetta pitkään ja hartaasti. Kun piti taas kaivaa se vanha, kovaääninen pumppu esiin kaapista uutta tulokasta varten ahdistus kumpusi pintaan vuosien takaa. Ajattelin, että taas ollaan menossa epäonnistunutta imetystä kohti, kun maitoa ei nouse tarpeeksi. Toisin kävi, mutta pumppaus kummittelee yhä: olisi pikkuhiljaa aika saada lisää liikkumisvapautta itselle ja opettaa vauva myös juomaan välillä pullosta. Koska rintamaitoa on ja riittää haluaisin kovasti pumpata sitä vauvalle juotavaksi, mutta en haluaisi viettää sekuntiakaan vanhan pumppuhökellyksemme äärellä. Se on epäkäytännöllinen, äänekäs ja ei tunnu minulle siltä oikealta pumpulta. Kynnys ostaa uusi on kuitenkin myös korkea, sillä voiko rintamaidon pumppaamisesta koskaan tulla minulle miellyttävä kokemus? Tämän haluaisin siis saada selville.

Avatar

Meillä on kuopus tulossa laskettu aika 21.6. Olen itse Meledan käyttäjä ja tykkään hirveesti meledan tuotteista. Mutta olisi kiva päästä kokeilemaan muitakin merkkejä 🙂

Haluaisin kokeilla Ainu mam 2 in 1 double breast pump rintapumppu!

Avatar

2in1 single breast pump kuulostaa hyvältä – täällä helmikuinen imetettävä. 🤍

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaisi erityisesti. Meillä toukokuussa 2021 syntynyt imetettävä ❤️❤️

Avatar

2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi minun valintani, kuten näköjään monen muunkin. 🙂

Meidän näillä näkymin viimeinen tenava syntyi kolme viikkoa etuajassa 24.4., ja tällä hetkellä imetyksen ohessa luovutan maitoa äidinmaitokeskukselle, ja käytän heidän sähköistä tuplapumppuaan. Luovutusaika tulee kuitenkin väistämättä loppumaan ja pumppu on pakko palauttaa, ja olisi ihana jatkaa oikeasti nopealla ja tehokkaalla pumpulla ettei tulisi tukoksia. Rintatulehdus on ollut kylässä molempien kahden aiemman tenavan imetysaikana, eikä siinä käsikäyttöiset pumput juuri auta.

Avatar

2in1 single breast pump:ia olisi mahtavaa päästä testaamaan! Ensimmäinen raskaus ja la on 23.6. Innolla odotan esikoista sekä imetyksen aloittamista 💞

Avatar

Imetän kuusikuista kuopustamme ja käytössäni on joku ikivanha Aventin käsikäyttöinen pumppu, joka nitisee ja narisee pumpattaessa niin että täydyn hoitaa pumppailut eri huoneessa jos muut nukkuvat 😅 Maitoa tulee myös sen verran paljon että käsi meinaa kramppaa toimitusta tehdessä 😄
Eli sähkökäyttöinen pumppu olisi kyllä kiva testata.

Avatar

Imetän nyt kuukauden ikäistä tyttöä ja toisinaan maitoa pakkautuu rintoihin niin että sattuu. Siksi käsikäyttöinen rintapumppu olisi hyvä apu helpottamaan hetkittäin.

Avatar

Minua kiinnostaisi 2in1 single rintapumppu. Nykyisellään minulla on paristokäyttöinen vanha pumppu joka on imuteholtaan huono ja maito tuppaa helposti pakkautumaan toiseen rintaan. Aiempa kokemusta ei käsikäyttöisestä ole niin olisi mukava päästä sitäkin samalla testaamaan.

Avatar

Kokeilisin mielelläni tuplapumppua. Täysimetän kohta 7-viikkoista vauvaani ja hyvä pumppu on edelleen hakusessa. Tuplapumppu voisi nopeuttaa ja helpottaa arkea huomattavasti.

Avatar

Sähköinen tuplapumppu ois aivan mahtava! Imetän puolivuotiasta vauvaamme, ja elokuussa opinnot aloittaessani olisi aivan huippua jos pumppaminen vauvasta erossa olon ajaksi olisi nopeaa ja kätevää🥰 nykyisellä yhden rinnan manuaalisella pumpulla pumppaaminen vie turhaa aikaa muulta tärkeältä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaa. Olen 34-vuotias ja odotan esikoistani, jonka laskettu aika on kesäkuun alussa. Imettämiseen ja pumppaamiseen liittyvät asiat jännittää, joten käytettävien välineiden tulisi olla hyvät. Mielelläni kokeilisin tätä tuotetta.

Avatar

Jokohan tämä pumppu toimisi. Imetän 2kk ikäistä vauvaa, ja pikkuhiljaa haluaisin edes lenkille päästä, mutta vain yhden jotenkin toimivan pumpun olen löytänyt, millä pääsen vähän pumppaamaan. Tätä pientä määrää ollaan mamin pulloilla tarjottu ja pullo onneksi kelpaa. Tarkoitus olisi taas imetystä jatkaa pitkään ja oman maidon talteen saanti olisi tärkeää.
Sähköinen yhden rinnan pumppu voisi olla meille sopiva, että äiti pääsisi metsään.

Avatar

9.6. laskettu aika, kokeilisin mieluusti käsikäyttöistä rintapumppua 🙂

Avatar

Olisi huippua kokeilla sähköistä tuplapumppua! Meille syntyi keskostyttö 2kk ennen laskettua alkaa ja suuri toiveeni on saada imetys toimimaan. Aloitin pumppauksen sairaalan pumpulla, jotta maidontulo olisi taattu. Pumppaus on rankkaa puuhaa, joten tämä tuplapumppu auttaisi paljon meidän imetystaipaleella kotona, sillä pullot tulevat olemaan mukana tämän pikkuneidin elämässä varmasti aika kauan😊🍼

Avatar

2in1 single olisi minulle sopiva. Sähköisellä saisi päivisin hyvin pumpattua ja manuaalilla öisin hiljaa. Imetän osittain kuukauden ikäistä vauvaa, osittain hän saa pumpattua maitoa pullosta. Tämä ollut myös tärkeä läheisyyden lisäämiseksi, koska pääsääntöisesti pullosta antaa teini-ikäiset isosisarukset.

Avatar

2in1 double olisi meille sopiva, vauva 4kk vanha niin tuplapumpulla saisi nopeammin rinnat pumpattua niin voisi taas keskittyä vauvan kanssa seurusteluun ja muihin juttuihin.

Avatar

Imetän 2v5kk taaperoa ja 1kk vauvaa. Välillä olisi mukava saada omaakin aikaa, eli pumpata maitoa talteen jolloin ei tarvitse olla heti saatavilla itse. Tähän käyttöön sopisi pumpuista mikä vain, kun tarkoitus ei olisi kuitenkaan täyspumppailla, vaikka varmasti päivittäin jonkinlainen ”saalis” tulisi kerättyä!

Avatar

Haluaisin kokeilla Ainu mam 2in1 double breast pumppu. Olisi hieman helpompaa, kun viikon vanhan poikani on välillä hankala saada kunnon otetta imemiseen ja vanhalla käsipumpulla työlästä 🙂

Avatar

Oi olisi aivan ihanaa päästä kokeilemaan sähköistä single rintapumppua! Imetän 4viikon ikäistä vauvaamme ja välillä rinnat hakevat edelleen optimaalista maidontuotantoa. Lisäksi haluan pumpata maitoa pakkaseen tulevaisuutta ja hätätilanteita varten.

Avatar

Sähköinen tuplapumppu tai käsikäyttöinen pumppu kelpaisi testiin. Juuri nyt 19.5 synnyttäneenä mielellämme testattaisiin pojan kanssa

Avatar

Varsinkin kun maito noussut kohisten ja hukun maitoon. Tuplapumppu siis olisi ehkä mieluisampi

Avatar

Ehdottomasti Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua olisi mahtava päästä testaamaan. Vielä olisi vähintään puolivuotta imetystä edessä. Tähän asti ollut vain manuaalinen pumppu käytössä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pumb: ia olisi huippua päästä testaamaan! Esikoisen odotus loppusuoralla, imetykseen liittyy paljon ajatuksia, pelosta jönnitykseen mutta myös innolla odotan tulevaa. Toiveenani on saada täysimettää pienokaista, myös miehelle on tärkeää saada osallistua näihin hetkiin joten pumppu tulisi varmasti tarpeeseen jos ja kun imetys vain onnistuu 😊

Avatar

Imetän 3kk ikäistä esikoistamme. Poika oli sairaalassa 3 viikkoa synnyttyään, joten imetyksen kanssa on ollut haasteita. Apuna on ollut rintapumppu mutta tuplapumppu olisi mahtava apu. Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan tuplapumppua.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single rintapumppu. Kotona on 3kk ikäinen vauva.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single rintapumppu, odotan esikoista ja toiveissa imettää. Sähköinen rintapumppu mahdollistaisi myös isän osallistumisen syöttämiseen.

Avatar

Odotan esikoistani syntyvän nyt juhannusaattona 25.6❤ Hartaasti toivon, että imetys onnistuisi. Meillä mies tekee vuorotyötä, ja ajatuksena on tosiaan, että äiti herää syöttämään, mutta haluttaisi myös totuttaa pullolle, niin isä pääsisi antamaan lepohetken myös äidille silloin tällöin. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kuulostaa kätevältä ja tehokkaalta.

Avatar

Ainu MAM käsikäyttöinen rintapumppu kiinnostaa, laskettuaika 28.6. Toiveena täysimetys ja rintapumppu satunnaiseen käyttöön, että isä voi tarjota mammalle välillä omaa aikaa ja hoitaa vauvan ruokinnan. Eli käytöä tulisi noin kerta viikossa.

Avatar

Odottelemme toista lasta pian syntyväksi, laskettu aika on 6.6. ❤ Esikoisen kohdalla imetys ei sujunut, ja pumpulle olikin käyttöä koko lyhyen imetystaipaleen ajan. Tällä kertaa toki toivotaan imetyksen onnistuvan paremmin, mutta suunnitelmissa ehdottomasti myös pumpun käyttö jotta isäkin pääsee osallistumaan vauvan syöttöihin. Kokemuksiamme jaan mielellään myös instagramin puolella. Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump ja MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu kumpikin vaikuttavat tosi hyviltä vaihtoehdoilta!

Avatar

Meidän vauvan laskettu aika on 6.6. ja rintapumppu olisi vielä hankintalistalla. Meillä toiveena on osittaisimetys niin, että isäkin voi syöttää vauvaa tarvittaessa ja pumppu auttaisi varmasti. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump olisi näistä vaihtoehdoista kiinnostavin, koska uskon, että se säästäisi aikaa ja vaivaa pumpatessa.

Avatar

Kolmannen lapsemme laskettu aika on aivan juuri ja aiemmista maitoa on tullut ihan hurjat määrät joten tälläkertaa mikäli oma jaksaminrn sallii on suunnitelmissa pumpata maitoa luovutettavaksi oman käytön lisäksi. Tätä varten olisi kunnon pumppu loistava 🙂 näistä pumpuista eniten kiinnostaa Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Laskettuaika oli eilen, toinen lapsi tulossa. Olisi kiva kokeilla tehokkaampaa pumppua, viimeksi käsikäyttöisellä pumppasin. Akku pumpuissa on vaan plussaa kun aina ei ole sähköä saatavilla kokoaikaa, kun mökkeilee. Pumpata aion myös tässä raskaudessa että lapset voi olla isin tai isovanhempien luona ilman äitiäkin.

Avatar

Esikoisen kanssa imetystaival päättyi jo ennenkuin pääsi kunnolla edes alkamaan. Nyt toisen kanssa imetykseen on suhtautunut rennommin ja toiveena olisi, että imetys jatkuisi mahdollisimman pitkään. Tähän asti homma on sujunut lähes ongelmitta, mutta apuvälineitäkin tässä touhussa tarvitaan. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kuulostaa kätevältä ja tehokkaalta, juuri hektiseen pikkulapsiarkeen sopivalta.

Avatar

Minulla on 3kk ikäinen vauva ja hänen on erityisyytensä takia ollut haastava syödä rintaa joten pumppailen maitoa myös. Nyt ollut sairaalan pumppu lainassa, mutta tuommoinen oma ja näppärästi matkalla kulkeva olisi kesän reissuihin yms tarpeen. Ainu MAM 2in1 Single pumppu tulisi meillä käyttöön.

Avatar

6 viikkoisen tytön äiti. Osa imetyksellä mennään ja pullo tuntuu välillä kiinnostavan enemmän kuin tissi. Tissi enemmän herkutteluja varten ja maidon tuotanto aika vöhäistä. Maidon nousussa ongelmia kiireisen sektion takia. Tällä hetkellä suht surkea rintapumppu käytössä jolla pumpaan maitoa pulloruokintaa varten ja ylläpidän maidon tuotantoa. Single 2in1 pumppu olisi passeli meille käyttöön.

Avatar

Minulla on reilut 2kk vanha vauva ja tällä hetkellä imetän niin paljon kuin pystyn ja vauva haluaa syöda, ja yöksi annan annoksen korviketta myös että vauva saa tarpeeksi ruokaa yöksi ja nukkuu hyvin. Oma maidontuotanto on vähän heikko ja haluaisin kokeilla jos Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu auttaisi nostamaan maidon määrää. Voisin sillä helposti pumpata vauvan ruokahetkien jälkeen vähän maitoa ja toivottavasti ainakin saada tarpeeksi tuota illan annosta varten. Olisi niin ihana päästä täysimetykseen, ja saada jättää korvike kokonaan pois.

Avatar

Täällä olisi kiinnostunut testaaja 🙂 Tosiaan Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump -pumppua olisi mahtavaa kokeilla, toisen merkin vastaava on nyt käytössä. 3 kk vauva on täysimetyksellä ja saa pumpattua maitoa, kun olen välillä poissa.

Avatar

Olisin kiinnostunut tulemaan mukaan testiryhmään! Esikoisen laskettu aika kesäkuun puolenvälin jälkeen. Tarkoituksena yrittää imettää vauvaa. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi ykkösvaihto.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump -pumppu kiinnostaisi minua. Täysimetän 2kk ikäisiä kaksosia ja joskus olisi ihan mukava, jos isäkin voisi syöttää vauvoja pullosta. Tämänhetkinen pumppuni ei kovin hyvin vie tätä asiaa eteenpäin, koska sillä voi pumpata vain yhtä rintaa kerrallaan ja se on melko tehoton. Vaatisi kohtuuttoman paljon aikaa ja vaivaa saada 1,5v taaperon ja kahden pienen vauvan kanssa pumpattua maitoa tarpeeksi molemmille vauvoille nykyisellä pumpullani. Olisikin mahtava päästä kokeilemaan Ainun pumppua!

Avatar

Meillä maaliskuinen. Imetys ei lähtenyt sujumaan mutta onneksi maitoa riittää ja ollaankin täyspumppauksella. Siinä jos missä hyvä pumppu on ensisijaisen tärkeä! Ollaan onnistuttu pysymään täyspumppauksella ja maitoa tulee paitsi tarpeeseen myös säilöön asti. Nyt toisen merkin tupla käytössä, mutta MAM 2in1 tupla kiinnostaisi. Pulloina meillä jo esikoisen aikaan hyväksi todetut MAM anti-colic pullot. Miten helppoa olisikaan pumpata suoraan pulloon ja miten paljon se auttaisikaan tässä jokapäiväisessä pullonpyörityksessä!

Avatar

Odotan kolmatta lastani. Hänen LA on 23.6. Jokaisen kohdalla pumppaaminen on ollut välttämätöntä. Maitoa on joka kerta tullut paljon ja siksi pumppaaminen onkin ollut päivittäistä. Toisen lapsemme kohdalla sain kunnian luovuttaa maitoa myös sairaalalla jopa yli 15 litraa. Toivoisin tälläkin kerralla luovuttamisen olevan mahdollista.
Pumppaustaipaleideni aikana olen pumpannut useilla eri pumpulilla ja siksi olisikin aivan mahtavaa päästä tällaista uutuutta (Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu) kokeilemaan. Tälle kierrokselle minulla ei vielä ole omaa pumppua hankittuna, vaikka juuri tänään kaupassa niitä tutkin. Voi kumpa pääsisin testaajaksi! 😍

Avatar

Minulla on 4 kk ikäiset kaksoset ja koska alku oli haastava kun toinen heistä painoi vain 1964 g syntyessään ja joutui teholle, en saanut imetystä köyntiin hänellä. Olen silti halunnut tarjota rintamaitoa molemmille, vaikka imetän vain toista, joten pumppu on ollut ehdoton. Olen osranut ja kokeillut neljä eri pumppua, eikä sitä täydellistä, minulle sopivaa pumppua ole vielä löytynyt ja alan lannistua. Haluaisin mielelläni kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump, elikkä tuplarintapumppu, jotta minun tuplat saisivat vielå enemmän rintamaitoa.

Avatar

Hei, meille on neljä päivää sitten syntynyt toinen lapsi, vähän kuukautta liian aikaisin ja viikkoihin nähden pienipainoisena. Pikkuinen ei jaksa vielä kauaa rinnalla olla ja minulla tulee hyvin maitoa, niin laitetaan tätä pumpattua maitoa talteen lisämaidoiksi tuleville päiville ja viikoille, kuukausille. Kotona vanha käsikäyttöinen pumppu.

Avatar

2in1 single pumppu kiinostaisi! Odotan tällä hetkellä toista lasta ja yksi suurimmista toiveistani olisi saada imetys onnistumaan. Esikoisen kanssa imetys ei kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut. Laitoksella yritin pumpata huonolla pumpulla tuloksetta ja koko pumppu tuntui ahdistavalta. Tällä kertaa haluaisin tehdä kaikkeni jotta imetys onnistuisi ja maito heruisi. Minulle on kovasti vakuuteltu että hyviäkin pumppuja on olemassa ja mielelläni lähtisin sellaista kokeilemaan.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast kiinnostaa syyskuussa syntyväl vauvalle. Poika 1,4v ei kauaa imenyt ja ois kiva jos nyt kauemmin. Ja noi imetyskumit

Avatar

Hei! Minua kiinnostaa Ainu MAM 2in1 single Breast.

Meillä on tammikuussa syntynyt tyttö toistaiseksi vielä täysimetyksellä. Käyn töissä äitiysloman aikana muutamia päiviä kuukaudessa ja vauva on tottunut juomaan pullosta pumpattua maitoa. Olen käyttänyt vain käsikäyttöistä pumppua mutta kiva olisi kokeilla myös sähkökäyttöistä.

Avatar

Olisin erittäin mielelläni mukana testiryhmässä. Minua kiinnostaisi kovasti Ainu MAM 2in1 single Breast Pump. Esikoisen kohdalla imetin vuoden ikäiseksi saakka ja nyt tulevan lapsemme kohdalla ehdottomasti haluan imettää myös. Olisi varmasti suuri helpotus kun olisi sähkökäyttöinen rintapumppu jolla voisin pumpata maitoa talteen ja varmistaa imetyksen onnistumisen kun saisin pumppailla säännöllisesti maitoa ja täten ”tilata” maitoa rinnoista tiheämmin. Jakaisin mielelläni kokemuksia omassa somessa instagramissa jossa vajaa 1900 seuraajaa sekä blogissani ”minulta sinulle” joka käsittelee perhe-ja vauva-arkea. 🤍🌺

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaisi. Vauva 7vk ja olisi kiva pumpata pakkaseen tai jääkaappiin jotta mies voisi olla vauvan kanssa ja pääsis itse vaikka hierontaan 🙂

Avatar

Minulla on kohta 10kk ikäinen poika ja tarkoitus on jatkaa imetystä vielä hyvän aikaa. Haluan tarjota pojalleni äidinmaitoa myös silloin kun en itse ole kotona. Vielä en ole paria tuntia pidempään ollut poissa kotoa, mutta sekin on edessä, kun olen pidemmän aikaa. Tuplarintapumppua olisi mielenkiintoista kokeilla, koska en heru enää käsikäyttöiselle ainakaan ennen kun käsi alkaa jo väsymään. Joten mielelläni kokeilisin automaattista tuplatintapumppua, jos se auttaisi vielä laittamaan maitoa säilöön.

Avatar

Imetän 2kk ikäistä toista lastani, pieni määrä lisämaitoa on mennyt rinnalla jo alle 2vrk iästä saakka eikä niiden purkaminen tunnu onnistuvan. Pumppaamalla voisi korvikkeen korvata omalla maidolla, mutta nykyinen sähköpumppuni ei tunnu toimivan minulle parhaalla mahdollisella tavalla maidon herumiseksi. Lisäksi yksöispumppu on melko hidas, joten haluaisin testata Ainun tuplapumppua, niin tiheiden imetysten väleissä jäisi aikaa muuhunkin, täytyyhän äidin pitää myös huolta itsestään. Ainun tuotteet ovat tuttuja, joten tämä olisi hyvä päästä testaamaan. Voisin samalla varmistua, että täysimetykseen pyrkimisen eteen on tehty se, mitä tehdä voi. Onnistunut pumppaus helpottaisi myös poistumistani kotoa, kun isäkin voisi osallistua lapsen ruokkimiseen ilman huolta maidontulon vähenemisestä.

Avatar

Eniten kiinnostaa tuo 2in1 double brestpump! Meillä täällä kotona kohta 2kk ikäinen poikavauva, joka syö pelkästään rintamaitoa. Pumppaillut olen hänelle aina aamuisin muutaman syöttökerran verran, jotta isä pystyy myös syöttämään öisin. Tämän hetkinen pumppu on kovin kovaääninen ja koska siinä vain yksi pumppu niin pumppauksessa kuluu aikaa.. Tässä hektisessä elämäntilanteessa haluaisi helpotusta, ja tuo 2in1 double pump kuulostaa juuri siltä!😍

Avatar

Käsiköyttöinen pumppu kiinnostaisi. Laskettu aika 4.7. 3 lapsi tulossa ja pumpulla olisi varmasti kovasti käyttöä jos vanhat merkit paikkansa pitää.

Avatar

Imettämisen kanssa meillä harmi kyllä on ongelmia. Rintakumit onneksi auttanut niihin, muuten vauva ei saa otetta. Imettää tahtoisin ainakin sinne vuoden ikään asti. Tuplapumppu kuulostaa kätevältä, saisi molemmat rinnat pumpattua samaan aikaan eikä olisi niin että toinen valuttaa kun toista pumpataan. Vauva nyt 8päivän ikäinen pikkumussukka. 🥰

Avatar

Minulla ensimmäisen lapsen syntyessä oli käytössä manuaalinen pumppu. Se oli työlästä käsin pumppailla. Nyt kesäkuussa meille syntyy toinen vauva joten mielellään testiin ottaisin Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumpun.

Avatar

Tuosta tuplapumpusta olisin kiinnostunut tai sitten yksittäispumpusta olisin kiinnostunut. Tällä hetkellä imetän 4kk ikäistä poikaani ja välillä/harvakseltaan käy 1v 9kk ikäinen poika rinnalla maistamassa maitoa. Olisi ihana saada jompikumpi pumpuista kokeiluun kun maitoa tulee aikas paljon.

Avatar

Laskettuaika on elokuussa, mutta kiinnostaa tulla testaamaan pumppua sekä muita tuotteita.

Avatar

Ainu mam 2in1 double breast pump olisi mieluisin. Imetän tällä hetkellä vauvaani

Avatar

Ainu mam 2in1 double breast pump tuplarintapumppu olisi minulle täydellinen testattava. Kotona 3 kuukautta vanha neiti, jonka 2 kuukauden rintaraivarit päättyivät täyspumppukseen. Tuplapumpulle olisi käyttöä, jotta pumppaus ei veisi suurinta osaa aikaa arjesta. Minulta löytyy kokemusta useammasta eri pumpusta, joten vertailupohjaa löytyy.
Pumpattua tulee väh. 7 kertaa päivässä, joten tuote pääsisi varmasti kunnon testaukseen. Ainu mam tuttipulloa jo käytössä, joten tämä helpottaisi myös tiskivuorta.

Avatar

Olisin eniten kiinnostunut tuplapumpusta, mutta muutkin kiinnostavat, meillä tällä hetkellä käytössä käsikäyttöinen. Kotona imetän sekä pumppaan maitoa 8pv vanhalle esikoispojalle.

Avatar

Tupla rintapumppu voisi olla kiva 🙂 tällä hetkellä imetän 5kk lasta 🙂

Avatar

Toi douplepumppu kiinnostaa! Meidän tyttö syntyi huhtikuussa. Aluksi sain hyvin pumpattua manuaalisellapumpulla mutta nyt se ei enää tunnu onnistuvan niin olisi kiva kokeilla sähköistä pumppua. 🙂

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaa, kolmas kerta kun maidontuotannon joudun pumppaamalla käynnistämään keskoselle ja todennäköisesti kotona tarve tuplapumpulle, näin säästyy aikaa muuhun kun voi tyhjentää rinnat yhtä aikaa. Minulla on aiempaa kokemusta vain sairaalatason pumpuista.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu. Kuopus on syntymässä kesäkuussa ja neljännen lapsen kohdalla olisi kiva päästä joskus itsekin jonnekin isän syöttäessä vauvan.

Avatar

Tuo sähkökäyttöinen yksilöpumppu kiinnostaisi eniten, vaikka kaikki kolme vaikuttavatkin mielenkiintoisilta vaihtoehdoilta. Esikoiseni on 3kk, joten vauvanhoito ja imettäminen ovat minulle uusia kokemuksia. Maitoa on tullut hyvin, mutta käsin lypsäminen vaatii kaksi kättä, ja poika alkaa herkästi huutamaan jos hänet laskee pois sylistä. Jotain helppoa, mielellään yhden käden ratkaisua etsisin, että saisin maitoa tarteen pahan päivän varalle.

Avatar

Ainun MAM 2in1 Single Breast Pump on mun haaveissani päästä kokeilemaan sitä!
Olen pienen kaksikuisen pojan äiti ja imetys sujuu hienosti, mutta pumppaaminen on jotenkin hankalaa. En ole löytänyt itselleni sopivaa pumppua ja haluaisin pumppaamiseen lisää motivaatiota ja infoa muutenkin. Tällä hetkellä se tuntuu kauhean työläältä, joten hyvä pumppu ja kaikki neuvot/vinkit olisivat enemmän kuin tervetulleita!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double rintapumppu.

Esikoista odottaessa 7v sitten, oli sähköinen must have – hankinta. Nyt pikku Kakkonen tulossa, ja mielelläni lähtisin testaamaan Ainun rintapumppua! Tarkoitus on täysimettää, mutta myös miehelle pitäisi saada tuntumaa syöttöön, kun hänen esikoinen tulossa ja itsellä olisi tarkoitus keikkailla töissä välillä, nii tätä olisi hyvä testata!

Avatar

Single tai Double kiinnostaa! Imetän 2 kk:den ikäistä vauvaa. Pumppua käyttäisin tehostamaan maidon tuotantoa sekä pumpata pakkaseen myöhempää käyttöä varten.

Avatar

Double kiinnostaa! Esikoinen nyt reilu 2kk ja haluaisin tehostaa maidon tuotantoa sekä pumppailla pakkaseen, jotta isäntä voisi myös antaa sieltä vauvalle maitoa. Lapsen isä on myös jäämässä kotiin vanhempainvapaalle lapsen ollessa 4kk enkä haluaisi maidon tulon loppuvan ja haluaisin pumpata vauvalle maidot valmiiksi, jotta vauva saisi äidinmaitoa myös työssäoloaikana.

Avatar

2in1 kiinnostaa. Minulla on lainassa ystöviltäni eri valmistajilta sekä käsikäyttöinen että sähköinen, mutta ainun pullot ovat ehdottomat suosikit. Imetän, mutta aina toisinaan haluan pumpata, jotta isä voi hoitaa lasta ja etenkin näin hetken sairastelurupeaman jälkeen hieman pidempi oma aika tekisi tälle väsyneelle kahden lapsen mamalle enemmän kuin hyvää!

Avatar

Kolmannen lapsen kohdalla imetys on sujunut kuluneen 3kk ajan mutkattomasti ja tarkoitus on täysimettää vielä seuraavat 3kk ja jatkaa sitten kiinteiden ohella vähintään vuotiaaksi saakka. Pumppua löytyy kaapista jos minkälaista ja uuden kokeileminen olisi luonteva jatkumo kun voisi vertailla eri pumppuja helposti. Haluaisin tsempata myös muita äitejä helppoon pumppaukseen yhtä aikaa vauvan syödessä – tällöin (täys)imetyksestä saisi täyden hyödyn irti myös äidin poissaollessa vauvan luota tai tilanteissa, joissa vauva tarvitsee lisämaitoa. Uskon, että parhaan kokemustiedon saisin Manual -käsikäyttöisestä pumpusta.

Avatar

Ainu mam 2in1 double breast pump tuplarintapumppu olisi minulle täydellinen testattava. Kotona 3 kuukautta vanha neiti, jonka 2 kuukauden rintaraivarit päättyivät täyspumppukseen. Tuplapumpulle olisi käyttöä, jotta pumppaus ei veisi suurinta osaa aikaa arjesta. Minulta löytyy kokemusta useammasta eri pumpusta, joten vertailupohjaa löytyy 🙂 Pumpattua tulee väh. 7 kertaa päivässä, joten tuote pääsisi varmasti kunnon testaukseen.

Avatar

Heip! Double kiinnostaa ja sitä tarvitsisin eniten, koska yritän aktiivoida maidon tuloa enemmän, maidon tulo on nyt hiipunut ja vauva on nyt 3kk

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu Kiinostaisi !

Avatar

Tuplapumpusta olen minäkin kiinnostunut.
Meillä siis se tilanne, että pumppaan maitoa eri merkkisellä tuplapumpulla ja säilytän maidot niissä pulloissa jääkaapissa. Kun meidän tytär syö maitoa pullosta, kaadetaan siitä sopiva määrä Ainun Mam koliikkipulloon.
Olisi varsinkin yöllä väsyneenä äärettömän kätevää, mikäli saisi pumpata maidot suoraan pulloihin joista vauva ne sitten syö.
Tuolapumpun ominaisuuksista kiinnostaisi tuo akku, olisi aivan äärettömän kätevää pumpata kesällä veneessä kun ei tarvitsisi pattereiden kanssa pelata.
Tuplapumpun ominaisuuksissa kiinnostaa hiljaisuus, osien irroitus/pesun helppous, kestävyys ja tehot.
Minä kun vaadin pumpultani erittäin paljon ja haluan nähdä, vastaako tämänmerkkinen minun vaativuustasoani.

Avatar

Hei, minusta olisi upea mahdollisuus päästä testaamaan tuotetta MAM 2in1 double breast pump. Imetys esikoisen kanssa olisi tarkoitus aloittaa kesäkuussa, noin puolen kuun tienoilla. Tämä olisi upea mahdollisuus pääsyä mukaan testiryhmään ja jakamaan sen jälkeen kokemuksia.

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaisi ehdottomasti! Laskettu aika on 2.7, mutta pienokainen syntynee maailmaan juhannuksena, jos kaikki sujuu hyvin. Esikoisen aikana imetyksessä oli suuret haasteet ja päädyin täyspumppamaan hänelle maidot. Tämän tulevan pienen kanssa aion ainakin osittain pumpata maidot. MAM-tuttipullot olleet aina käytössä ja uskon rintapumpunkin olevan yhtä hyvä käytännössä😊

Avatar

Kiinnostaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump -pumppua, imetän tällä hetkellä ja sähkökäyttöinen pumppu kiinnostaa, sillä tällä hetkellä käytössä on käsikäyttöinen versio toiselta valmistajalta. Voisin vertailla näitä käsikäyttöisen ominaisuuksia ja jakaa kokemuksia uudesta mallista, jossa myös sähkökäyttöinen toiminto.

Avatar

Vauvamme syntyi huhtikuussa ja joutui raskauskomplikaation vuoksi suoraan teho-osastolle synnyttyään, sain hänet rinnalle vasta viikon vanhana. Maito ei tästä syystä kunnolla noussut. Olen käyttänyt sairaaloissa kahta ammattilaispumppua ja nyt vuokrannut kotiin kolmannen, lisäksi minulla on ollut kaksi ”markettipumppua”. Osaan siis vertailla pumppuja kattavasti. Käytän pumppua päivittäin imetyksen lisänä maitomäärien kasvattamiseksi, jotta voisimme luopua korvikkeesta. Jo sairaalassa ollessamme ryhdyimme käyttämään Ainun Easystart/Anticholic -tuttipulloja, sillä niiden pitäisi sopia hyvin juuri tähän tilanteeseen, jossa lasta sekä imetetään että ruokitaan pullosta. Toistaiseksi tämä lupaus on lunastettu, eli lapsi ei ole ryhtynyt hylkimään rintaa pullon eduksi. Haluaisin testata 2in1 double tuplapumppua.

Avatar

Hei.
Minua kiinnostaisi testata MAM 2in1 single breast pumppua. Meille on syntymässä pienokainen elokuussa, joten tätä olisi loistava päästä kokeilemaan ja pumppailemaan maitoa pienelle. Mahdollistaisi myös isin osallistumisen vauvan ruokintaan.

Avatar

Heinäkuussa laskettu aika ja kuumeisesti mietin minkälaisen rintapumpun hommaan. Olisi siis mahtava päästä kokeilemaan tuotteitanne. Esikoinen siis tulossa. Eniten kiinnostaisi tuo Ainu Mam 2in1 single beast pumb, jotta pääsis kokeilemaan niin manuaalista ku sähköstä versiota.

Avatar

Alusta asti kaksosille pumpattu maidot. Olisi ihanaa saada uutta pumppua arjen pelastukseksi.

Avatar

Minulla maaliskuinen jonka imetys ei lähtenyt sujumaan. Onnekseni maitoa kumminkin tulee, ja ollaan onnistuttu nyt 10viikkoa olemaan täyspumppauksella! Ja varmasti jatkossakin ollaan, maitoa kun tulee yhä hyvin, paitsi tarpeeseen myös säilöön. Tässä hommassa hyvä pumppu on ensisijaisen tärkeä. Nyt toisen merkin pumppu käytössä mutta MAM 2in1 tuplapumppu kiinnostaisi sillä meillä on käytössä tietysti MAM anti-colic pullot jotka jo esikoisen aikaan totesin hyviksi. Oispa ihana kun vois suoraan pulloon pumpata!

Avatar

Olisi aivan mahtavaa päästä testaamaan sähkököyttöistä rintapumppua. Meillä on 2,5kk vauva ollut tähän asti täysimetyksellä mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua,että maidon määrä alkaa vähentyä. Tällä hetkellä pumppailua manuaalisella pumpulla, mutta tämän olen kokenut hieman haasteelliseksi vauva-arjessa. Olisi mahtavaa nähdä tapahtuuko sähkököyttöisellö pumpulla muutosta! Meillä imetys tapahtuu myöskin vain yhdestä rinnasta joten single breast pump olisi meille hyvä valinta!

Avatar

Meidän pojan laskettu aika on heinäkuun 2. päivä ja innolla odotan mitä imetystaival tuo eteen. Rintapumppu on vielä hankkimatta ja harkinnassa on ollut Ainun tuplarintapumppu, mitä mielellään testailisin!

Avatar

Kaksosten laskettu aika kylläkin heinäkuussa mutta lääkäri vähän lupaili kesäkuun puoliväliin käynnistystä jos eivät synny itsestään ennen sitä, Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu
olisi varmasti kaksosten kans hyödyllinen 🥰

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaa erityisesti sen akun takia. Imetän esikoista joka syntynyt marraskuussa 2020. Teen välillä töitä viikonloppuisin ja silloin pumpun tarvitsee mukaan töihin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double rintapumppu kiinnostaisi. Meillä arki vauhdikasta ja myös iskä viettää lapsen kanssa aikaa, olisi hienoa saada pumpattua molemmat rinnat kerralla, ja vielä käsipumppu vaikka mukaan reissuun omaa oloa helpottamaan 😊

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaa. Kaksoset syntyvät kesäkuussa ja tuplapumppu varmasti helpottaisi arkeamme!

Avatar

Ensimmäisen lapsen kanssa maitoa tuli niin paljon, että sitä sai päivittäin ensinnäkin valuttaa riepuun ennen imetystä ja lisäksi lypsää vielä pakkaseenkin. Käytössä oli vain käsikäyttöinen pumppu, millä joks päiväinen pumppaaminen kävi välillä työlääksi. Siksi 2in1 single pumppua mielelläni kokeilisin, jossa myös sähkökäyttöinen pumppaus olisi mahdollinen, että toimisiko se minun runsasmaitoisuuden kanssa paremmin.

Avatar

Mielelläni kokeilisin 2in1 double breast pumppua. Laskettu aika kesäkuun alussa ja esikoisen kanssa käytin ainoastaan kösikäyttöistä pumppua. Nyt tarkoituksena siis pumpata enemmän.

Avatar

Ainu Mam 2in1 double breast pumppua testaisin mielelläni 3kk ikäisen esikoiseni kanssa. Kokemusta on vain eri merkkisestä käsipumpusta, joten tällä varmasti pääsisi ihan uusiin ulottuvuuksiin pumppaamisen suhteen.

Avatar

Todella mielelläni testaisin Ainu MAM 2in1 single breast pump pumppua! Laskettu aika 11.6 ja imetys tavoitteena. Kolmas lapsi tulossa ja juurikin tämäntyylinen rintapumppu olisi toiveissa muutenkin. Edellisissä imetystaipaleissa aina pumpattu myös maitoa. 1v4kk ja 3v kotona vauvan lisäksi niin sähköinen pumppu kyllä melkein pakollinen kun kädet täynnä😅 Haluaisin mukaan testiryhmään!

Avatar

Täys imetyksellä haluisin homman toimivan, mutta meille kun tulee kaksoset uskon, että pumppaus tulee kuitenkin ajankohtaiseksi. Ihan vain senkin takia että isä pystyy osallistumaan myös ruokailu hetkiin ja ottaa ruokailu vastuita jotta ittekkin saa nukkua kokonaisia öitä välillä.
Olisin nimenomaan kiinnostunut testailemaan tuota Ainu MAM 2in1 Double rintapumppua. Ajan käytöllisesti olisi helpompaa saada molemmat rinnat samaan aikaan sekä tottakai sähkö käyttöinen nopeuttaisi asiaa viellä enemmän

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan Ainu mam 2 in1 single breast pump. Meidän 2kk ikäinen poikamme on täysi-imetyksellä. Kasvanut oikein kivasti ja painaakin jo 7kiloa. Kesän lopulla olen saanut kunnian toimia kaasona, joten maidon pumppaaminen talteen tulisi ajankohtaiseksi. Tähän asti jos on ollut pitkiä välejä ruokailussa olen käyttänyt alipainepumppua

Avatar

2in1 single tai douple pumput kiinnostaa.

Esikoinen syntyy kesäkuussa ja täysimetys on tavoitteena, mutta pumppaamalla saisi itselle välillä sitä omaa aikaa kun voi hoitajalle jättää pullossa maidot

Avatar

Meillä täällä pieni 21.5. syntynyt tyttönen, jonka kanssa on haasteita imetyksessä. Toiveena olisi tarjota hänelle mahdollisimman pitkään ainakin pullosta omaa maitoa, joten tuplapumppu tulisi todelliseen tarpeeseen!

Avatar

Odotan nyt toista lastani ja la olisi 14.6. Esikoisen aikana käytin käsikäyttöistä rintapumppua ja nyt toisen odotuksen aikana olen alkanut miettiä josko sähkökäyttöinen olisi kätevämpi kiireisessä arjessa taaperon ja vauvan kanssa. Joten Ainu MAM 2in1 single breast pump sopisi meille 🙂

Avatar

Tämä tuleva kaksosten äiti haluaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Double rintapumppua. Kuinka hienoa ja kätevää olisi saada tupla-annos maitoa kerralla kahden pienen vauvan tarpeisiin <3 Näin kahta esikoista odottaessani kaikki on uutta ja jännää ja mieleni tulvii kysymyksiä liittyen imettämiseen ja rintojen pumppaamiseen. Olen kuullut tuttaviltani kuitenkin paljon hyvää palautetta ja että tuotteenne ovat korvaamattomia arjen keskellä. Uskon, että tuplapumpusta olisi myös paljon apua meidän perheen tulevaan kaksosarkeen, jota odotamme jo innolla. Maidon pumppaaminen ja säilöminen antaisi minulle enemmän liikkumavapautta sekä tarjoaisi myös miehelleni mahdollisuuden osallistua lasten hoitoon entistä tiiviimmin. Aktiivisena ja paljon matkustelevana perheenä käsikäyttöinen pumppu mahdollistaisi pumppaamisen myös reissussa, mikä olisi iso plussa!

Avatar

Odotan neljättä lastani ja laskettu aika aina 5.7.
Tällä kertaa haluaisin onnistua imetyksessä mahdollisimman pitkään ja saada siitä sujuvaa ja helppoa . Hyvä rintapumppu auttaisi varmasti asiaa.

Avatar

Täysimetän esikoistani joka syntynyt 7.3.2021. Meillä maidontulo hidastunut, jos sitä saisi pumppamalla lisättyä ( philipsin käsikäyttöiselle pumpulle en heru) ja edes hiukan pakkaseen talteen niin äitikin saisi omaa aikaa :). Siksi kiinnostaa sähköinen tuplapumppu 👍🏻

Avatar

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan 2in1 tuplapumppua 🙂 Luovutan tällä hetkellä sairaalalle maitoa ja tehokkaammalla pumpulle saisin enemmän maitoa kerättyä ❤

Avatar

Kiinnostaisi päästä testaajaksi 2in1 single pumpulle. Toissa pvä syntyneelle vauvalle, jotta saisi isäkin sitten osallistua syöttöihin helpommin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua haluaisin päästä kokeilla pian syntyvän vauva nro 2 kohdalla. Tarkoituksena olisi täysimettää, mutta tämä toisi hieman vapautta ja vastuuta myös isälle ruokinnassa. Esikoisen kohdalla käsikäyttöinen pumppu oli käytössä, mutta olen kuullut paljon hyvää sähkökäyttöisestä.

Avatar

Käsipumppu ollu hyödyllinen kapistus, mutta sähköpumppu helpottaisi arkea ja saisin pumpattua maitoa enemmän talteen. Vähentäisi korvikkeen tarvetta. Double breast pump kiinnostaa eniten.

Avatar

Vauva syntyi 26.5 ja kotona on käytössä vanha Ainun käsikäyttöinen pumppu. Uudelle pumpulle olisi käyttöä, erityisesti 2in1 double pumppu kiinnostaisi, niin saisi kaiken hyödyn irti maidontuotosta.

Avatar

Viides lapsi ja ekaa kerta kenen kanssa imetys on onnistunut. Pian 5kk imetystä takana ja haluaisin jatkaa todella pitkään. Vauva kuitenkin todella paljon haluaa maitoa joten olisi kiva pumpata myös talteen, että mies voisi osallistua (pääsisin ehkä jopa kauppaan asti yksin 🤭) ja muutenkin talteen pakkaseen soseita varten ja myöhemmäksi 🙂 Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu tämä kiinnostaisi kovasti ottaa kokeiluun. Kokemusta vain yhdestä beemoon pumpusta 🙂 ja se ei oikein itselle sopinut.

Avatar

Esikoisen laskettu aika on kesäkuun alussa. Kaikki vauvoihin liittyvät asiat ovat minulle täysin uusia eli nyt ollaan täysin vierailla vesillä, joten olisin enemmän kuin kiinnostunut ottamaan kokeiluun Ainu MAM 2in1 Single Breast pump rintapumpun. Tästä olen kuullut aiemminkin hyvää ja olisi mielenkiintoista päästä testaamaan tätä oman pienokaisen kanssa. 😊

Avatar

2in1 singlepumppu kiinnostaa. Esikoinen nyt 5kk. En ole hetunut millekkään kokeilemallani pumpulle.

Avatar

Ihan sama mikä sähköinen pumppu, kyllä kiinnostaa! Toinen imetettävä syntyi juuri, pumppu auttaisi kummasti maitovarastojen keräämisessä.

Avatar

2in1 double breast pump rintapumppu kiinnostaa erityisesti. Vauva syntyi viikko sitten ja on täysimetyksellä. Nykyinen rintapumppu ei toimi ainakaan itsellä. Olisi kiva tietää onko pumpuissa paljonkin eroa ja helpottaisi arkea jos pumppaaminenkin onnistuisi.

Avatar

Käsipumppu ollu hyödyllinen kapistus, mutta sähköpumppu helpottaisi arkea ja saisin pumpattua maitoa enemmän talteen. Vähentäisi korvikkeen tarvetta. Double breast pump kiinnostaa eniten.

Avatar

Tuplapumppu tai toi 2in1 single. Kolmas imetys menossa ja pumpuistakin on kokemuksia jos jonkinmoisia. Olis kiva kokeilla myös näitä

Avatar

Vauva syntyi toukokuussa joten imetystaivalta on takana vasta hetki. Maitoa tulee reippaasti yli vauvan tarpeiden joten pumpulle on ollut tarvetta päivittäin. Ostin toisen valmistajan sähköisen rintapumpun jolla saan pumpattua yhden rinnan kerralla.
Yhden rinnan pumppaus kerrallaan on kuitenkin hidasta joten tuplapumppu olisi äärimmäisen kätevä. Kyseinen laite ei muutenkaan vastannut odotuksia joten olisin erittäin kiinnostunut testaamaan Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua. Ainu MAM tuttipullot onkin jo satunnaisessa käytössä todettu parhaimmiksi joten yhteensopivuus pumpun kanssa olisi kätevää.

Avatar

Toinen lapseni syntyi alkuvuodesta ja on tällä hetkellä täysimetyksellä. Olisi hienoa päästä testaamaan Ainu MAM 2in1 Double rintapumppua, sillä minulla on kokemusta vain käsikäyttöisestä pumpusta, jonka olen kokenut erittäin työlääksi käyttää. Sähköisen pumpun avulla innostuisin varmasti pumppaamaan enemmän ja isä ja isoveli pääsisivät myös syöttämään pikkuista useammin 😊

Avatar

2in1 singlepumppu kiinnostaa 👍 käsikäyttöistä käytin kun viimeksi imetin vuonna 2017.

Avatar

Ainu mam tuplarintapumppu kiinnostaa. Imetän sekä lypsän maitoa joten tämä pumppu pääsisi ihan tositoimiin heti.

Avatar

Tuplapumppu tulisi tarpeeseen! Esikoisen kanssa lähti imetyspolku huonosti liikkeelle ja kuitenkin haluaisin hänelle kaiken mahdollisen rintamaidon tarjota.

Avatar

Ainu mam 2 in 1 double brest pump kiinnostais!! Täälä äiskä 3kk ikäiselle pojalle joka mielellään testailis uutta pumppua kun maidon pumppaaminen melllä päivittäistä imetyksen lisäksi 🥰

Avatar

Double Breast pump kiinnostaisi. Olen rv30+5 (14.5) viikolla syntyneiden kaksosten äiti. Rintapumppu tulisi tarpeeseen ja voisin kokemuksia jakaa toisillekin.

Avatar

2in1 singlepumppu kiinnostaa,viimeks imetys ei lähtenyt heti sujumaan. Tällä voisi saada sitä nopeutettua :).

Avatar

2in1 douple breast pump kiinnostaa! 3vkon ikäisen pojan imetyksen ohella kerään maitoa luovutettavaksi sairaalaan ja tuplapumppu olisi toivottu apu maidon keräykseen

Avatar

2in1 single kiinnostelisi kovasti kokeilla. Kolmen viikon päästä vauva syntymässä ja edellisien tapaan tarkoitus imettää pitkään niin pumppu tulisi kovaan käyttöön kyllä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kuulostaisi hyvältä. 🙂

Avatar

2 In 1 single rintapumppu olisi kokeilemisen arvoinen! Olen käyttänyt vain manuaalipumppua, joten sähköpumpun kokeileminen olisi hienoa. Pakastimen maito varasto alkaa pikkuhiljaa huveta, joten tehokkaalle pumpulle olisi tarve!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double rintapumppu. Tätä olisi ihana päästä testaamaan. Laskettu aika 8.6 mutta luultavasti käynnistys 3.6. Esikoisesta vanha pumppu tallella, mutta vaatii huoltoa, sillä ollut kovalla käytöllä eikä meille uutena tullut.

Avatar

2in1 double olis kiinnostava. Kokemusta pumpuista on jo paljon esikoisen ajalta ja nyt toisen kanssa pitäs pakastimeen saada varastoa. Imetän siis 5vkoa vanhaa vauvaa.

Avatar

2in1 single rintapumppu😊

Avatar

Olisi kiva päästä kokeilemaan 2in1 double pumppua. Olen käyttänyt vain ihan tavallista käsikäyttöistä pumppua aikaisemmin. Mutta edellisestäkin käytöstä on jo n. 10 v aikaa, joten kehitys on varmasti kehittynyt tänä aikana mrlkoisesti. Olen raskaana ja Laskettu aika on 21.6.

Avatar

Ehdottomasti kokeiluun menisi Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump! Tähän mennessä käytössä ollut vain manuaalinen pumppu, jonka käyttöaika on tulossa tiensä päähän ja korvaaja tälle on hakusessa. Meidän 4 kk neidillä on vielä äidinmaidon kulutusta edessä useampia kuukausia ja pulloruokinta lisääntyy neidin kasvaessa. Mielenkiinnolla testasin niin manuaalista kuin sähkökäyttöistä pumppua!

Avatar

Olisin iham ykkönen testaamaan tota tupla pumppua😍😍 menis todelliseen testiin meillä edelleen 4kk vedetään aika paljonkin pulloa ja yhden tissin lypsäminen työkästä ja sotkuista.

Avatar

Tuon tuplapumpun testaajuus kiinnostaisi. Täällä neiti 4kk alkanut rintaraivoilemaan ja jouduttu siirtymään vallan pumppaukseen ja pulloruokintaan. Tavoitteena olisi jatkaa silti rintamaidolla mahdollisimman pitkään.

Avatar

2 in 1 single breast pump kiinnostaisi kokeiluun. Meillä tulisi ainakin testiaikana runsaasti käyttöä, vauva nyt 2 vkon ikäinen ja oman henkisen hyvinvoinnin vuoksi päätettiin neuvolassa lopettaa imetys. Tavoite olisi kuitenkin tarjota vauvalle omaa maitoa mahdollisimman pitkään, jopa 6 kk. Nyt pumppailen käsin enkä ole aikonut sähköistä pumppua hankkia mutta tuo yhdistelmäpumppu kyllä kiinnostaisi, ehkä tulisikin käytettyä sähköistä ominaisuutta, kuka tietää..

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump!

Avatar

Tuplapumpputestaajaksi haluaisin. Mulla epätoivoinen tilanne,jossa reuman takia saatava mahdollisimman rivakka aloitus imetykselle. Koitan pumpata ja imettää niin pitkään, kun vaan pystyn. Valitettavasti laktaasi lisää reumatulehduksia ja isompiin kipuihin tarvitsemani lääkitys estää imetyksen. Koitan siis imettää niin pitkälle kun mahdollista ja saada pakkaseen myös tavaraa.

Avatar

Meille syntyi lauantaina perheen kolmas lapsi ja rintapumput on olleet kovalla käytöllä jokaisen lapsen imetyksen aikana. Haluaisin päästä testaamaan tuplapumppua 🤩

Avatar

Toi tulpapumppu kiinnostaa. La juhannuksen alla 24.6 ja täysimetys tavoitteena 😊

Avatar

Molemmat 2in1 Single ja Double pumput kiinnostavat, mahtava ominaisuus tuo että voi käyttää sähköisen lisäksi myös käsikäyttöisenä! Lähtisi kesällä mökillekin mukaan, ei tarvitsisi miettiä onnistuuko lypsy sielläkin 🙂

Avatar

Haluaisin ehdottomasti kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua! Kotoa löytyy jo valmiiksi MAM anti colic pulloja joista neiti on suostunut ruokailemaan! On ollut täysimetyksella ja pakkaseen olen saanut maitoa alipainepumpulla mutta sähköinen olisi kiva saada testiin !

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaa eniten.
Usein kuitenkin tulee pumpattua maitoa talteen, joten uusi pumppu jolla saisi molemmat rinnat yhtäaikaa, olisi kätevä! 😊

Avatar

Single pumppu kiinnostaisi, en omista pumppua ja usein maito pakkaantuu ja ei tarvitsisi hukkaan tyhjentää

Avatar

Minua kiinnostaisi tämä Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Mieluusti kokeilisin pumpata maitoa talteen pakkaseen. Meidän imetettävä nyt 5kk 😍

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump!

Avatar

2in1 single olisi mieluinen testiin!

Avatar

Hei, olen 4viikkoisen vauvan äiti. Imetys on lähtenyt ihan hyvin sujumaan mutta pullo on tärkeä osa syöttämistä. Käytän alipainepumppua kaverina mutta haluaisin kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Maitoa tulee ja vauvan tahtoo nukkua rinnalla.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump kiinnostaisi. Syksyllä odotellaan toista lasta syntyväksi. Esikoinen täyttää kohta vuoden ja aikaisemmin käytin käsikäyttöistä rintapumppua, joten tälle tuplapumpulle tulisi varmasti käyttöä uuden vauvan kanssa 😊

Avatar

Fouble breast tuola pumppu kiinnistais🤩 imetän ja ois kiva saada molemmat rinnat yhtäaikaa pumpattua👌🏻

Avatar

Ihana ennakoiva tekstinsyöttö 😂 double breast tuplapumppu oli tarkotus kirjottaa! 🙊😂

Avatar

Harmi että mulla laskettuaika on vasta elokuussa. Kokemusta on kahden vauvan edestä niin sähkökäyttöisistä tuplapumpuista (beemoo ja sairaalan osaston ja lainapumppu) kuin käsikäyttöisestä (Philips avent) ja sähköisestä (medelan vanhamallinen) singleistä. Ja pumpattu on niin omaan käyttöön kuin reilun 5kk luovutusjakso. Ja suunnitteilla on jälleen maidon luovuttaminen. Olisi ollut kiva päästä vertailemaan 🙂

Avatar

Minulla on nyt 1kk ikäinen vauva, jota täysimetän. Olisi kiva kokeilla 2 in 1 single breast pumpia, koska pumppaan usein toisen rinnan kun vauva syö toisesta.

Avatar

Oi, minä haluaisin mukaan! Laskettu aika viidennelle villahousullemme on 8.6.2021, mutta synnytys voi käynnistyä milloin vain. Tässä odotuksessa sain kaverikseni raskausdiabeteksen, mikä voi tarkoittaa, että vauvan verensokerit pian synnytyksen jälkeen voivat romahtaa. Sen vuoksi olen saanut kehotuksen stimuloida ja ”käynnistellä” maidontuotantoa jo etukäteen.

Olen kokeillut vain käsikäyttöisiä rintapumppuja, joten kiinnostukseni kohdistuu erityisesti näihin kahteen sähköiseen: Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump ja Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump -tuplarintapumppu.

Avatar

Käsikäyttöinen rintapumppu ois ykkösvalinta itselle 🙂 La 9.6. ja kolmas lapsi kyseessä <3

Avatar

Single breast pump.

Avatar

Eniten kiinnostaisi tuplarintapumppu 🙂

Avatar

2in1 tuplarintapumppu kiinnostaa eniten, sillä tuplapumpusta ei kokemusta. Kokemusta taas on käsikäyttöisistä ja single – sähkökäyttöisistä.

Avatar

Olisin erittäin mielelläni mukana testiryhmässä. Minua kiinnostaisi kovasti Ainu MAM 2in1 single Breast Pump. Esikoisen kohdalla imetin vuoden ikäiseksi saakka ja nyt tulevan lapsemme kohdalla ehdottomasti haluan imettää myös. Olisi varmasti suuri helpotus kun olisi sähkökäyttöinen rintapumppu jolla voisin pumpata maitoa talteen ja varmistaa imetyksen onnistumisen kun saisin pumppailla säännöllisesti maitoa ja täten ”tilata” maitoa rinnoista tiheämmin. Jakaisin mielelläni kokemuksia omassa somessa instagramissa jossa vajaa 1900 seuraajaa sekä blogissani ”minulta sinulle” joka käsittelee perhe-ja vauva-arkea. 🤍🌺

Avatar

Tuplarintapumppu ehdottomasti kiinnostaa kokeilla. Esikoista odotetaan syntyväksi kesäkuun alussa. 🙂

Avatar

Eniten kiinnosta Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Pumppaamisen avulla on ihana kun perheen isäkin pystyy osallistumaan vauvan syöttämiseen toisella tavalla. Toinen lapsemme syntyi muutama päivä sitten.

Avatar

2in1 Double tuplarintapumppu olisi täydellinen meidän tarpeeseen. Huhtikuussa keskosina syntyneet kaksosemme eivät jaksa tarvittavaa maitomäärää itse rinnasta imeä ja siksi maitoa pumppaan useita kertoja päivässä, jotta pienokaiselle saisivat kuitenkin mahdollisimman paljon äidinmaitoa. Minusta saisi siis erittäin ahkeran ja kiitollisen testaajan. 🤗

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaa eniten. Esikoisen imetys ei onnistunut, niin tuli silloin pumpattua todella paljon. Nyt seuraava syntyy kesäkuun alussa, enkä ole pumppua vielä hankkinut.

Avatar

Voisin lähteä testaamaan oikeastaan mitä vaan, mutta tuplapumppu olisi erityisen hyvä. Pumppaan kaikki maidot 4kk ikäiselle tytölle, eli pumppauskertoja tulee päivässä melkoisesti.

Avatar

Kolmas lapsi syntymässä ihan hetken kuluttua ja rintapumppu on ollut ehdoton isompien sisarusten imetysaikana. Imettyksistä jo tovi aikaa niin rintapumpun olen lahjoittanut eteenpäin. Olisin kiinnostunut testaamaan mitä vain versioita näistä mutta erityisesti kiinnostaa tuplapumppu.

Avatar

minulla olisi laskettu aika 8.6 ja olisin kiinnostunut testaamaan Ainu Mam 2in1 single breast pump rintapumppua! Olisi kätevä kun voi käsin, sekä tarvittaessa elektroni käytäntöä kokeilla! Olisi kätevä ja huippu opetella kumpikin tapa esikoisen kanssa.

Avatar

Tuplapumppua ehottomasti. Tällä hetkellä minulla on käsikäyttöinen rintapumppu ja sillä on yllättävän työläs pumpata. Sähkökäyttöisellä tuplapumpulla homma sujuis näppärästi.

Avatar

Ainu Mam 2in1 Single Breast Pump kiinnostaisi. Minun pitää pumpata paljon koska sain keskosvauvan ja hän syö pullosta enimmäkseen. Haluan kuitenkin omaa maitoa hänelle antaa.

Avatar

Sähköinen tuplapumppu. Imetyskertojen välissä olisi ihana saada helposti pumpattua varamaitoa pakkaseen, esimerkiksi sitä varten, että vauvan isä voisi enemmän osallistua vauvan hoitoon. Meillä on monta lasta, joten äitinä olisi ihana voida viettää aikaa muidenkin lasten kanssa.

Avatar

Tuollaista tuplapumppua olisi todella mielenkiintoista kokeilla. Vanha käsikäyttöinen löytyy ja sellaisesta on aiemman vauvan ajalta kokemusta, mutta sähkökäyttöistä en ole koskaan päässyt kokeilemaan, etenkään tuplana.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double olis kaikista kiinnostavin ja omaa tilannetta ajatellen varmasti kätevin, tässä esikoisen sijasta päätti tulla esikoiset, eli tuplat tulossa, niin arki helpottuisi kun olisi mahdollisuus pumpata samanaikaisesti. Toki laskettu on vasta elokuulla, vaikkakin tuplat nyt tuppaa tulemaan hieman etuajassa, niin ei ajallisesti välttämättä soveltuisi testaajien joukkoon. Mutta jos kiinnostaa tuplien kohdalla testaaja niin saapi ottaa yhteyttä

Avatar

Juuri kaivoin edellisen rintapumpun esiin nyt kesäkuisen syntymää varten ja totesin olevan rikki. Eli käyttöä olisi elektroniselle pumpulle erittäin paljon ja meillä mamin pullotkin odottelee eli aivan super mahtava ois tällänen

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu. 👌🏻

Avatar

Tuplapumppu! Ehdottomasti! Ja auttaisi paljon maidon tuloon, kun saisi molemmat samaan aikaan pumpattua.

Avatar

Ehdottomasti kiinnostaa tuplapumppu. Laskettu aika on kesäkuun puolivälissä. Tarkoitus olisi itse mennä vuodenvaihteessa töihin, ja isä jää vanhempainvapaalle. Imetystä ei silti ole aikomus lopettaa ja sen mahdollistamiseksi testiin hyvä pumppu. Myös harrastukset kutsuvat äitiä varmasti ensi kuukausienkin aikana, joten taattua testausta olisi luvassa.

Avatar

Valintani on ehdottomasti Ainu MAM 2in1 Double rintapumppu. Rintani heruvat huonosti pumpulle jota käytän. Käsipumppua en käytä, on työläs, minulla on johdollinen sähköinen. Suihkutissit ja muuten välillä tukalan täydeltä tuntuvia rintoja pitää tyhjentää vaikka huonosti ovatkin pumpulle heruneet, helpottaa kuitenkin oloa ja maitoa saa varastoon. Olisi mukava testata heruisivatko rinnat paremmin tälle uudelle pumpulle!

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan Sähkökäyttöistä tuplapumppua. Minulla on käsikäyttöinen, en ole käyttänyt sähköistä vaikka kesäkuussa saankin seitsemännen lapsen. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan mukaan testiin.

Avatar

Uskoisin, että käsikäyttöinen rintapumppu riittäisi meille 🙂 . Esikoisen imetysaikana pumppailin myös käsikäyttöisellä, eri valmistajan pumpulla. Nyt kokeilisin mielelläni kotimaisen merkin pumppua :).

Avatar

Odotan esikoista syntyväksi kesäkuun puolen välin jälkeen.
Vaihtoehdoista eniten kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu, monipuolisuuden vuoksi, sillä aiempaa kokemusta rintapumpuista ei ole, joten olisi kiva päästä kokeilemaan manuaalisen sekä elektronisen erot ja hyödyt.

Avatar

Ainu mam 2in1 single breast pump, olisi varmasti oiva viikon päästä syntyvälle esikoiselleni😍

Avatar

Jokaisen lapsen kohdalla olen joutunut pumppaamaan enemmän tai vähemmän, kokemusta löytyy siis sairaalan isoista pumpuista, sairaalasta kotiin lainaan saatavasta pumpusta, käsikäyttöisestä pumousta ja sähköpumpusta, joten vertailupohjaa siis löytyy useasta eri pumpusta.Laskettu aika on nyt ja tiedän että taas kerran on pumpulle käyttöä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu tai double versio kiinnostaisi myös päästä testaamaan 🙂

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu tai double versiota haluaisin kokeilla, vauva nyt 4kk ja töihin lähtö lähenee, tähän asti menty täysimetyksellä. Jatkaisin mieluiten omalla maidolla töihin paluun jälkeenkin, joten pumpulle olisi kova tarve.

Avatar

Mikä vaan kiinnostaisi 🙂 La 18.6

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu kuulostaa minun tämän hetkiseen apuun. Olen joutunut käsin pumppaamaan jatkuvasti kun maitoa tulee niin paljon, myös syötökin jälkeen. On hankalaa lapsen syödä haalimatta maitoa niin ettei rauhallisuus imetyksen aikana ole, ja yleensä vauvamme hotkii maitoa että hänen pieni mahakin kärsii (ilmavaivojen) vuoksi. Jokainen vanhempi tietää että ilmavaivat kuuluvat meille ihmisille, mutta pienen vauvan maha voi kipeytyä todella pahastikin, ja voi myös aiheuttaa vanhemmalle pelkoa ja varovaisuutta imetykseen.. Eihän tämä ole nii kuin pitäisi, joten uskon että kun nopeasti sähköisellä pumpulla saan rinnan vähän tyhjennettyä niin on vauvan imetys paljon helpompaa, ja mikä vielä iso plussana on se että ylimääräisen maidon voi säästää❤️

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaisi. Kolmannen lapsen laskettu aika on syksyllä ja edellisten kahden lapsen kanssa pumppu on ollut kovassa käytössä, koska imetys ei onnistu. Edelleen olisi etsinnässä hyvä pumppu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single kiinnostaisi. Laskettu aika olisi kesäkuun alussa. Olen käyttänyt ennen käsikäyttöistä mutta sähköinen versio kiinnostaisi kun ei jaksa pumppailla niin paljoa käsin mitä tarvitsisi.

Avatar

Haluaisin testata Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua. Meillä on nyt toukokuun lopussa syntynyt viikon ikäinen vauva, jonka kanssa pyrimme 4-6 kk täysimetykseen. Esikoista täysimetin 6kk sekä luovutin äidinmaitoa samalla. Luovuttaessa huomasin kuinka suuri merkitys pumpulla on herumiselle. Nyt haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä Ainun pumppua ja mahdollisesti alkaa myös tämänkin imetystaipaleen kohdalla luovuttaa imetyksen ohellaohella jolloin hyvä pumppu olisi todella tarpeen!

Avatar

Mam 2in1 single, sähkökäyttöisestä ei itsellä ole kokemusta mutta paljon lukenut hyvää palautetta siitä 👌🏼

Avatar

Ainu mam 2in1 double breast pump ehdottomasti. Meille syntyi keskostyttö 12.5 2kk ennen laskettua aikaa. Ja sairaalassa ollaan vielä useampi viikko. Itse yritän pumpata maitoa mutta sitä tulee melko vähän, hyvä pumppu jolla voisi pumpata molemmat rinnat samaan aikaan auttaisi varmasti ja säästäisi aikaa. Aika muutenkin kortilla sairaalan ja kodin väliä ravatessa.

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaa eniten

Avatar

Ainu Mam 2in1 Single Breast Pump! Laskettu aika 18.6❤️

Avatar

Haluaisin testata Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua. Minulla on laskettuaika kesäkuun lopulla ja odotan jo kuudetta lasta. Edellistä imetin 1v3kk ja pumppu on ollut aina tarpeellinen, mutta sähkökäyttöistä en ole koskaan testannu.

Avatar

Imetän vajaa 3kk poitsua ja maitoa nousee hyvin. Olisi mukava päästä testaamaan pumppuanne! Tällä hetkellä pumppaan lainapumpulla ja sen moottori vetelee viimeisiä henkäyksiään.

Avatar

Imetän 3kk ikäistä tyttöä, käytössä on nyt ollut käsikäyttöinen pumppu mutta olisi huippua päästä testaamaan teidän 2in1 single breast pump. Liekkö saataisiin entistäkin parempia maitosaaliita sen avulla🤩

Avatar

Ainu mam 2in1 double rintapumpusta olen kuullut hyvää ja haluaisin itsekin päästä sitä käyttämään, kun toinen imetyskierrokseni on pian käynnistymässä!

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaisi ottaa testiin ! Nyt on käytössä Toukokuussa syntyneen kanssa manuaalinen Ainun pumppu joka on myös hyvä, mutta tällä maitomäärällä (jota siis riittää) olisi kiva kokeilla sähköpumppua !

Avatar

Olisi kiva päästä kokeilemaan miten maitoa heruu eri merkkisellä pumpulla. Rintani ovat ”vaativat” eivätkä aina anna maitoa pumpatessa. Olisi kiva tietää, olisiko merkin vaihdolla vaikutusta, tulisiko enempi maitoa

Avatar

Ainu MAM 2 in 1 double rintapumppua testaisin mielelläni. Hankin jo tuon käsikäyttöisen pumpun pulloineen päivineen mutta tarve olisi sellaiselle jossa molemmat rinnat saisi tyhjennettyä kerralla. Pienokainen kahden viikon ikäinen ja imetystä ajatusta jatkaa ja koettaa pääsisikö täysimetykselle. Haluaisi myös päästä kotoa irtautumaan niin olisi hyvä saada pumpattua maitoa talteen. Tuo käsiköyttöinen pumppu on ok mutta kösi väsyy pumpatessa.

Avatar

Täysimetän 1.4. syntynyttä poikaa. Vauva painaa jo 7kg, joten maitoa tarvitaan paljon. Minua kiinnostaa erityisesti käsikäyttöinen rintapumppu, koska sitä voisi käyttää missä vain. Ainu Mam 2in1 single brest pump kuulosti vielä tavallista käsikäyttöistä paremmalta, erityisesti kiinnostaa myös tuotteen ladattavuus, joka varmasti helpottaa arkea. Innoissani ottaisin pumpun testiin.

Avatar

Vauvani syntyi 5 viikkoa etuajassa ja aloitin ruokinnan pumppaamalla rintamaitoa ja tuttipullolla syöttämällä. Vauvaa ei saanut alussa imettää ollenkaan, koska voimat olivat vähäiset. Nyt hän on oppinut rinnalle, mutta tarve pumpulle on edelleen. Ostin sähköisen mendelan pumpun käytettynä, mutta se on ollut tehoton. Pumppauskertoja tuli alussa n. 8 kertaa päivässä, joten hommaa on ollut aika paljon. Olisi kiva päästä kokeilemaan toista merkkiä, jospa tehoja tulisi enemmän. Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua tai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua olisin kiinnostunut kokeilemaan. Mukavaa kesää kaikille!

Avatar

Ehdottomasti kiinnostaisi testata teidän Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump 😊 Minulla kotona 3kk ikäinen esikoinen poikavauva jota täysimetän ja meillä ollut nyt lainapumppu käytössä. Valitettavasti sen teho ei enää riitä ja nyt minun tulisi hankkia uusi pumppu. Minulla on kaksi kertaa viikossa harrastus, joten tällöin isä antaa rintamaitoa pullosta pojalle. Nyt vaan tuolla pikkuisella pumpulla kestää melkein puolituntia, että saan pullollisen pumpattuja eli kaipaisin tehokkaampaa tapaa saada maitoa kerättyä talteen. Olen kuullut todella paljon positiivista tästä pumpusta eli mielelläni myös sitä itse testaisin ja kertoisin kokemuksia.

Avatar

Heippa,
Kiinnostaisi testata tuota 2-1 single pumppua paitsi äitinä myös ammattilaisena. Olisi kiva suositella asiakkaalle pumppua josta on omakohtaista kokemusta.

Avatar

Hei, ehdottomasti haluaisin testata ainun douple (tupla) rintapumppua. Esikoisen kohdalla imetys takkusi, tuli rintatulehdus joka lopulta leikattiin, reilunkuukauden täyspumppasin maitoa, jos tämän uuden tulokkaan kanssa imetys on yhtä haasvataa, ehdottomasti haluaisin testata tupla pumppua ja ruveta melkein heti täyspumppaamaan lapselle maitoa. Tupla pumpulla, olisi pumppaaminen nopeampaa. Tulokas on joulukuussa tulossa, jos kaikki menee hyvin.

Avatar

Ehdottomasti 2in1 Double Breast Pump, täällä 28.5. syntyneet kaksostytöt.

Avatar

Minua kiinnostaisi testata teidän Ainu MAM 2in1 Double Breast Pumppua 🙂 imetän 2vrk ikäistä vauvaani.

Avatar

Ou vau, itsellä vanha sähkökäyttöinen rintapumppu. Esikoinen jo 2,5v, hänen aikanaan oli jo käytössä. Nyt täysimetyksellä 2kk ikäinen poitsu. Kesälle tulossa menoja joihin en pienintä voi ottaa mukaan. Pakkaseen tai jääkaappiin tarvitsisi pumpata näille päiville hänelle maidot odottamaan. Mutta käsikäyttöinen rintapumppu olisi kiva kokeilla, se olisi hyvä ottaa mukaan kun virtalähdettä ei ole lähellä eikä vauvaakaan.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump Kiinnostaisi testata. Vauva on reilu pariviikkoinen ja maitoa tulee runsaasti.

Avatar

Itseäni kiinnostaisi ehdottomasti Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Olen saanut esikoiseni toukokuun alkupuolella ja imetystaipaleemme on saanut hyvän alun ja olen harjoitellut pumppaamista ja maidon pakastamista. Vauvani on tosiaan nyt reilu 5vkoa vanha ja pumppauksen avulla haluaisin saada äidinmaitoa talteen tyttärelleni sekä mahdollistaa isän ja tytön syöttöhetket. Koska en tiedä mitään (Imetyshetkien osalta tietysti) niin ihanaa kuin nähdä se vuorovaikutus vauvan ja isän välillä kun he ruokailevat. Vauvantahtinen syöttäminen vielä pitää huolen siitä, että myös rinnalla viihdytään ❤️

Lisäksi pumppauksella mahdollistaisimme uuden arjen keskellä pieniä hetkiä vain meille vanhemmille kun esim. mummi tai mummo voisi ruokkia ja saada ihanan kokemuksen pienen tytön kanssa.

Olen katsellut kyseistä tuplapumppua netistä, mutta on vielä jäänyt haaveiluksi. Tällä hetkellä kotona sähköpumppu ja käsipumppu joilla homma onnistuu, mutta tuplapumppu olisi kyllä kirsikka kakun päälle nyt kun pumppauksen makuun hiljalleen ollaan päästy.

Avatar

Haluaisin Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump :in testaajaksi. Vauvani on kohta viiden kuukauden ikäinen ja vielä täysimetyksellä – kiinteiden ohella pyrkisin imettämään häntä ainakin vuotiaaksi, oman sairauteni tilasta riippuen toivottavasti pidempäänkin. Maidontulo on alusta alkaen ollut hurjaa ja minulla on käytössäni käytettynä saatu MAM käsikäyttöinen pumppu, jota käytän yhdessä tyhjiöpumpun kanssa. Käsikäyttöisellä pumpulla pumppaaminen on hidasta (tyhjiöpumpusta puhumattakaan!) ja vaivalloista, sillä maidon heruminen ei pysy yhtäjaksoisesti yllä ja rinta ei tyhjene tasaisesti. En ole raaskinut ostaa sähkökäyttöistä pumppua uutena (en ole löytänyt MAMia käytettynä), sillä ajaahan tuo käsikäyttöinenkin PERIAATTEESSA asiansa, kunhan vain hieromalla jne itse avustaa.

Avatar

2in1 Single Breast Pump tulisi todelliseen testiin nyt, kun haluaisin että myös isä voisi osallistua 10 vrk vanhan tyttäremme ruokintaan. Esikoisen aikaan pumppaus ei onnistunut käsikäyttöisellä pumpulla koskaan oikein kunnolla, ja lopetin yrittämisen parin kuukauden jälkeen, joten mielelläni testasin erilaista pumppua.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaa eniten! Näin tuoreena äitinä testaisi tuotetta mielellään 🙂

Avatar

Ainu mam 2in1 double breast bump kiinnostaisi täällä!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa eniten 👍

Avatar

Sähköinen pumppu (periaatteessa kumpi Tahansa; yhden tai kahden rinnan pumppu). Laskettuaika vasta tulossa, joten en suoraan osaa vielä sanoa, kumpaan suurempi hyöty testaamisessa 🙂 ajansäästön vuoksi tuplarintapumppu.

Avatar

2in1 Double breast pump. La 8.6. 🥰

Avatar

Vauva syntynyt toukokuussa ja pumppailu kiinnostaa imetyksen ohella. Tuplapumppu nimenomaan nopeutensa ansiosta.

Avatar

Kiinnostaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pumppua. Tarkoituksena olisi pumpata imetyksen lomassa taaperolle ja tulevalle pienelle jotta voisin välillä keskittyä antamaan laatu aikaa toiselle ja isä saisi myös viettää aikaa toisen kanssa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double rintapumppusta olisin kiinnostunut testaus mielessä maidon tuotantoa tehostamaan ja jotta isäkin voisi lasta välillä ruokkia. Ensimmäinen lapsi nyt neljän viikon ikäinen. Olen Ainun pumppua harkinnut ja siksi olisi kiva päästä testaamaan.

Avatar

ainu-mam-2in1 single best pump

Avatar

Ehottomasti Ainu MAM 2in1 double! Maaliskuussa syntynyt neiti ja meiltä löytyy yksöis pumppu. Koen, että se ei ole riittävä ja vie myös aikaa paljon. Tuplapumpulla hoituisi nopeammin mm. tehopumppaukset. Käytössä jo anticolic pullot, joista vauva saa pumpattua maitoa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump tulisi meille kokeiluun nyt kesällä syntyvän vauvan kanssa. Etsinnässä hyvä rintapumppu, joka helpottaa meidän perheen arkea ja antaa isällekin mahdollisuuden olla kaksin vauvan kanssa, kun on pumpattua rintamaitoa riittävästi saatavilla! Ehdottomasti haluan testaajaksi ja aiheesta tekisin somessa juttua myös muille äitikavereille nähtäväksi!

Avatar

Olisin kiinnostunut testaamaan Ainu MAM 2in1 double pumppua. Helmikuun lopussa syntynyt tyllerö. Käsikäyttöinen pumppu ja sähkökäyttöinen tupla pumppu löytyy, mutta en koe niitä kovin nänni ystävällisiksi käyttää.

Avatar

Ehdottomasti kiinnostaisi tuplapumppu! Olen kokeillut vaan yhden rinnan pumppua. Kiinnostaisi tietää, heruuko maito paremmin tuplapumpulla. Tällä hetkellä imetän ja vauva 2kk.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi eniten! Aiemmin olen kokeillut alipainrpumppua ja perinteistä käsikäyttöistä rintapumppua. Uskon, että juuri tämä vapauttaisi enemmän aikaa muihin askareisiin ja olisi aivan mahtava päästä testaamaan kesäkuussa syntyvän lapsen kanssa! 😊

Avatar

Käsikäyttöinen pumppu olisi vielä testaamatta, joten haluaisin tätä kokeilla.

Avatar

Minua kiinnostaisi lähteä testaamaan Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua. Nyt käytössä sähköinen lainapumppu työkaverilta, koska manuaalinen pumppuni on rikki. Tarve molemmille versioille, kun välillä olen poissa kotoa ja tällä välin täytyy tyhjentää tissejä maidosta. Pumppaan maitoa nyt toukokuun puolivälissä syntyneelle vauvalle joka päivä joko pakkaseen tai miehelle annettavaksi tuttipullosta imetyksen lisäksi. Näin ollen testauksessa tulisi kokeiltua pumpun molempia ominaisuuksia aktiivisesti, koska kotona ollessa sähköinen pumppu on vain paljon kätevämpi kuin pelkkä manuaalinen. Tuttipulloina käytössä Ainu Mam koliikkipullot, jotka ovat toistaiseksi ainoat sopivat meille. Nämä kävisivätkin siten hyvin yhteen pumpun kanssa.

Avatar

Ainu mam 2 in 1. Esikoiseni syntyi 17.4.2021 ja alkuun maidon heruminen oli hankalaa. Mielenkiintoista olisi kokeilla tuplapumppausta ja sen vaikutuksia maidon määrän lisäämiseen.

Avatar

2 in One Double pumppu kiinnostaisi kovasti.

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan tuota 2in1 pumppua tai tuplapumppua! Laskettu minulla kesäkuun alussa.

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaisi todella paljon. En ole sellaista koskaan käyttänyt. Imetän tällä hetkellä 5kk poikaani. Olisi kiva saada hyvä pumppu, jolla pumppailla maitoa pakkaseen tulevaisuuden varalle 🙂

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu! Oisi kiva päästä testaamaan ja saada jatkettua ja lisättyä maidon tuloa, ei vielä millään haluttaisi luopua imetyksestä ja maito määräni ovat kovin vähentyneet..

Avatar

Kumpi vain sähköisistä pumpuista. Marraskuussa laskettu aika joten olisi tarpeellinen hankinta meidän suurperheelle.

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaisi! Myös mahdollisuus käsin pumppaamiseen samaan laitteen avulla kuulostaa mielenkiintoiselta! Itseltä maitoa heruu sen verran, että pumpata on pakko kerran tai pari päivässä. Tuplan avulla saisi homman hoidettua nopeammin. 🙂 Vauva syntynyt 5.5 ja täysimetys

Avatar

Olisin kiinnostunut kokeilemaan tuplarintapumppua!
Yhden lapsen imettäneenä mutta en juurikaan pumpanneena pumppaushommat kiinnostaa tämän kuopuksen kohdalla enemmän!
Kesävauva saapuu kesäkuussa ja täysimetys on jälkeen toiveena ja tavoitteena.
Ainu tuoteperhe on meille jo tuttu ja turvallinen valinta esikoisen ajalta!

Avatar

Kiinnostaisi kokeilla tuota tuplarintapumppua, meille syntyi vauva 21.5. ja ehdottomasti haluaisin vauvalleni tarjota vähintäänkin lypsettyä rintamaitoani. ☺️

Avatar

Odotan esikoista eikä imetyksestä saatika pumppauksesta ole siis kokemusta aiemmalti. Minua kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu, joka vaikuttaa yksinkertaiselta opetella ja käyttää.

Avatar

Ainu mam 2in1 double kiinnostaisi. Täyspumppauksella tämä meidän viides lapsi suulakihalkion takia.

Avatar

Söhköpumppu tuplilla kiinnostaa. Täysimetän kohta 4kk ikäistä vauvaani. Tarkoitus täysimettää 6kk saakka. Pumppaan pakkaseen ja käyttöön joka päivä maitoa.

Avatar

Kiinnostaisi kokeilla tuplapumppua. Vauva nyt 3viikon ikäinen

Avatar

Kiinnostaisi Ainu MAM 2 in 1 single breast pump.
Laskettu aika on tosin kyllä 3.7. vasta, osallistun myös äidinmaitotutkimukseen, joten pumppua tulen tarvitsemaan. Viimeksi heruin paremmin käsikäyttöiselle pumpulle, joten siksi valitsin Ainu MAM 2 in 1 singlen.

Avatar

Ainu MAM 2 in 1 single breast pump kiinnostaa. Vauva on syntynyt maaliskuun puolivälissä. Hän syö rintaa vaihdellen mutta siis on täysin rintamaidolla ruokittu, eli sähköpumppu on jokapäiväisessä käytössä n.5×pv.

Avatar

Kiinnostaisi ainu mam 2 in 1 double breast pump, imetään tällä hetkellä noin puolivuotiasta ja välillä olisi hyvä kun isäkin voisi antaa maidot vauvalle.

Avatar

Ainu Mam 2in1 double breast pump tuplarintapumpun testaus kiinnostaisi. Minulta heruu maitoa paljon ja yhtä rintaa pumpatessa toinen vuotaa vaatteille ja ties minne sillä välin. Olen pitänyt pientä kuppia toisella tissillä, että saisin nekin talteen. Imetän 5 viikon ikäistä.

Avatar

Ehdottomasti tuplapumppu. Meillä on ollut pitkä ja vaikea imetystie alusta saakka, ja nyt kun se alkaa sujua, kaipaisin kunnollista rintapumppua imetyksen rinnalle, jonka kanssa ährätessä ei menisi montaa tuntia päivässä 🤷‍♀️, vaan olisi helppokäyttöinen, nopea ja simppeli, siksi tuplapumppu 👌

Avatar

Ainu mam 2in1 breast double rintapumppu tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Minulla on 10vko ikäinen pieni poika,joka syö todella hyvin.Tähän asti olen pumpannut ainoastaan manuaalisella pumpulla,jonka seurauksena molempien käsien rannekanavat vaivaavat. Lisäksi manuaali pumpulla aikaa pumppaamiseen kuluu,kun pumppaan kaiken antamani maidon vauvalle. Tuplapumppu nopeuttaisi pumppaamista huomattavasti. Lisäksi johdottomuus iso plussa.

Avatar

Double oismun juttu ja la kesäkuussa.

Avatar

Mulla lapsi nro 5 tulossa ja aina olen pumpun tarvinnut nimenomaan sähkökäyttöiset.

Avatar

Minun mini syntyi toukokuun alussa ja heti alusta lähtien olen pumpannut, jotta myös puolisoni voisi syöttää miniä. Minulle kätevin olisi Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu, sillä molempien rintojen samanaikainen tyhjennys nopeuttaisi ja yksinkertaistaisi pumppausta. Kun molemmat rinnat saavat herua samaan aikaan, maitoa ei mene hukkaan!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi kiinnostava testata. Toinen lapsi syntyy kesäkuun puolivälissä. 🙂

Avatar

2 in single breast pump . Laskettu aika heinäkuussa

Avatar

Laskettu aikamme on 16.6. ja haluaisin tutustua 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppuun.

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaisi ehdottomasti saada testiin! Kohta on keskimmäinen saa pienemmän kaverin vierelleen tissittelemään. <3

Avatar

Ainu mam 2in1 single breast pump oli kiva päästä kokeilee tälle kolmannelle. Kahdella ollut käsikäyttöinen tuossa vierellä rintaruokinnan aikana.

Avatar

Hei!

Vauva on syntynyt 1.5 ja olisin kiinnostunut tuplarintapumpusta kovasti! Innokas testaaja ehdottomasti.

Avatar

Esikoinen syntyy viikon sisään. Minua kiinostaisi päästä testaamaan joko Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump tai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua 🙂

Avatar

Ainu-mam-2in1-single-breast-pump-rintapumppu olisi osuvin minulle. Olen kolmen lapsen äiti ja meidän vauva syntyi 17.5.2021. Pumpulle olis tarvetta, kun imetys ollut hieman tauolla vauvan sairaalassa olon takia. Halu saada imetys taas sujumaan, kun joskus kotiudumme.

Avatar

Tuplarintapumppu! sairaalassa oli jo käytössä.. imetyksen alkutaival on ollut haastavaa ja nyt on käytössä ainu mam koliikkipullot👍

Avatar

Tuo tupla kyllä kiinnostaisi hyvinkin paljon nyt.

Avatar

Synnytän tässä kuussa sektiolla ja rintapumppu on vielä hankkimatta. Rintapumppua ilmeisesti suositellaan erityisesti, jos sektio tulossa. Ensimmäinen lapsi tulossa, joten olen kiinnostunut testaamaan mitä tahansa pumppua.

Avatar

Ainu Mam 2in1 single pumppu kiinnostaa. Minulla on käsikäyttöinen pumppu käytössä mutta se on melko hankala, sähköistä pumppua olisi ihana päästä kokeilemaan!

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaisi kovasti. Edellinen vauva söi niin hurjasti (alle 4kk iässä meni jo 10kg rikki) että jos maitoa tulee puoletkaan siitä, pääsisin luovuttamaan sairaalassa oleville pienokaisille! Lisäksi vanha sähköinen SEKÄ käsikäyttöinen pumppu on kumpikin rikki

Avatar

Tuplapumppu kiinnostaisi kovasti. Laskettu aika on viikon päästä <3 Edellinen vauva söi niin hurjasti (alle 4kk iässä meni jo 10kg rikki) että jos maitoa tulee puoletkaan siitä, pääsisin luovuttamaan sairaalassa oleville pienokaisille! Lisäksi vanha sähköinen SEKÄ käsikäyttöinen pumppu on kumpikin rikki.

Avatar

2in1 single breast bump kiinnostais. Tietty tuplapumppuakin olis kiva kokeilla. Meillä alkoi 20.huhtikuuta imetys ja pitäisi hyvä pumppu löytää, jotta sais kaappeihin maitoa niin isäkin pääsis osallistumaan syöttämisiin välillä. Esikoisen aikana jäi löytämättä hyvä ja helppokäyttöinen pumppu, joten tämäpä olisi huippu mahdollisuus vielä tämän toisen kohdalla.

Avatar

Laskettuaika sattuu juhannukselle 🙂 Eniten kiinnostaa 2in1 tuplarintapumppu, mutta myös 2in1 single breast pump!

Avatar

Ainu mam 2in1 single kiinnostaa. Täällä koht 4kk ikäinen tissittelijä

Avatar

2in1 single pumppu kiinnostaisi eniten. Esikoista odottelen ja pumppu vielä etsinnässä. En ole vielä osannut päättää käsi-ja sähkökäyttöisen välillä, joten tämä olisi loistava mahdollisuus kokeila molempia.

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaa. Manuaalinen Medela ja elektroninen Lola & Lykke kokeiltu, mutta tuplarintapumpusta ei ole kokemusta ja se voisi helpottaa melkein 4kk vauvan äidin arkea mukavasti 😊

Avatar

Ehdottomasti tarvitsisin kunnon pumpun meidän 5kk keskospojalle. Yritetään selvitä minun imetystietti maidossa mahdollisimman pitkään. Tämä pumppu toisi varmuutta maidon riittävälle saannille. Lisäksi saisimme arvokasta id-maitoa pojalle pakkaseen.

Avatar

Esikoisemme laskettu aika on juhannusaattona. Mielelläni ottaisimme kokeiluun tuon tuplapumpun, olisi mielenkiintoista kokeilla elektronista pumppua ja isikin pääsisi välillä syöttelemään vauvaa pumpatulla maidolla 🙂

Avatar

Haluaisin testata käsikäyttöistä pumppua tai sähkökäyttöistä yhden rinnan pumppua. Minulla on 4 kk poika joka on kova syömään ja siten sitoo minut kotiin. Olen testannut alipainepumppua sekä sähköistä pumppua mutta herunut niille huonosti, joten kotoa lähteminen vaatii monen päivän suunnittelun. Ainun pumpuista olen kuullut hyvää palautetta joten mielelläni testaisin, josko maitoa heruisi niille paremmin. Manuaalinen pumppu on jäänyt kokonaan testaamatta, joten se kiinnostaisi uutena mahdollisuutena. Kesälle olisi suunnitteilla kivoja menoja ja siten pumpulle käyttöä, jotta pääsisin nauttimaan vauvavapaista kesäriennoista 🙂

Avatar

Poikamme täytti juuri 3kk ja haluaisin ehdottomasti testata 2in1 douple breast pumppua, jotta voisin varastoida pakastimeen maitoa tulevaisuutta varten. Näin poika saisi mahdollisimman pitkään minun maitoa, jos pääsen opiskelemaan syksyllä.

Avatar

Tulisin mielelläni tuotetestaajaksi. Tyttäreni on 4kk ikäinen ja hän on täysimetyksellä. Pumppaan välillä käsikäyttöisellä pumpulla maitoa pakkaseen että mies ja esikoinenkin voivat osallistua vauvan syöttämiseen. Käsin pumppaaminen on kuitenkin aika työlästä niin mielelläni kokeilisin tuota sähkökäyttöistä pumppua tai double pumppua:)

Avatar

2in1 Double kiinnostaisi kokeilla. Laskettu aika 17.6, eikä vielä ole rintapumppua hankittuna, joten oli täydellinen!

Avatar

Minua kiinnostaisi testata 2in1 Double Breast Pump rintapumppua. Tällä hetkellä imetän 2kk vanhaa poikaani ja käytössä on vanha toisen valmistajan pumppu. Pumppu reistailee jonka vuoksi pumpppauskerrat ja määrät ovat vähentyneet, ja isän ja pojan yhteiset ruokailuhetket jääneet minimiin. Meille oli hyvin tärkeää että isäkin pääsee syöttämään poikaa, mutta nyt kerrat ovat vähentyneet pumpun toimimattomuuden vuoksi.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump kiinnostaisi kokeilla. Vauva nyt 1,5vkon ikäinen ja maitoa tulee hyvin. Vauvalle ei kelpaa muut tuttipullo kuin Ainun MAM pullot, olisi kätevää pumpata maito suoraan niihin.

Avatar

2 in 1 Single Breast Pump kiinnostaa eniten, imetän maaliskuussa syntynyttä vauvaa.

Avatar

Tuplarintapumppu testiin kun esikoinen syntyy 🙂

Avatar

Ainu mam 2in1 single breast pump. Synnytys on tulossa kahden viikon päästä joten kohta pääsisi testailemaan! Meille tämä on neljäs lapsi ja kaksi edellistä olen täysimettänyt ja lisäksi pumpannut maitoa että mieskin pystyi oleen hetken vauvan kanssa jos kävin vaikka kaupassa. Olen vain medelan swing pumppua käyttänyt ja senkin jo ehdin antamaan seuraavalle joten tälle olisi käyttöä 🙂

Avatar

2in1 double breast vaikuttaa tekstin perusteella kokeilun arvoiseksi 😊

Avatar

Ainu mam 2in1 bouble breast pump.
Helpottaisi varmaan 5 vuoden jälkeen alkavaa työhönpaluuta kun sais isä syöttää neidille pumpattua maitoa kotona 🤗

Avatar

Ehdottomasti Ainu MAM 2in1 double breast pump tuplarintapumppu! Imetystaivalta vasta kaksi päivää takana maidonnousun jälkeen, mutta kälyltä saatu jo useammalla ollut vanha rintapumppu tuntuu todella työläältä käyttää. Rinnat ovat kuin keilapallot ja maitoa tulee suihkuamalla, enkä saa niitä tyhjennettyä millään nykyisellä pumpulla. Aikaa kuluu päivän aikana hurjasti siihen, että yritän saada rintoja pumppailtua.

Avatar

Minulla on 4kk ikäinen tyttö ja täysimetyksellä. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa kovasti. Käytän tällä hetkellä sähkökäyttöistä rintapumppua, missä on mahdollisuus yhden rinnan pumppaamiseen kerrallaan. Toinen rinta heruu pumpatessa ”turhaan” liivinsuojaan, kun molemmat rinnat saisi pumpattua samaan aikaan.

Avatar

Ainu mam 2 in1 single breast pump kiinnostaisi.
4 lapsi tulossa ja rintapumpun monipuolisempi käyttö toisi mukanaan helpotusta meidän arkeen ja mahdollistaisi myös osallistumisen myös syöttämiseen.

Avatar

Ainu MAM 2 in 1 double breast pump tuplarintapumppu olisi aika hyvä kun maidot tulen pumppaamaan. La on jo 11.6 😊

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Vauva syntyi toukokuussa ja pumppaan lähes kaiken maidon vauvalle. Olisi hienoa päästä kokeilemaan tätä tuplapumppua, nyt löytyy kokemusta vain yhtä rintaa kerrallaan pumppaavasta elektronisesta rintapumpusta.

Avatar

Ainu mam 2in1 single breast pump kiinnostaa. Minulla on ollut 2kpl ainu rintapumppua aikaisemmin joten uusi malli ois kiva kokeilla. Tällä hetkellä ei ole toimivaa pumppua. Oma vauva on 3kk ja hän on perheen neljäs lapsi.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump
Tällä hetkellä olisi pieni 3 viikkoinen poika rintaruokinnassa, ja välillä öisin ei jaksa keskittyä rinnalla, niin joutuu yöllä antamaan pumpattua maitoa pullosta.

Avatar

4kk pojan äiti. Poika ei suostu tissille. Lähtisin testailemaan mitä vaan pumppua helpottaakseen arkea.

Avatar

Ainu 2in1 single breast pump. Kuopus nyt 3vkon ikäinen ja kiinnostaisi verrata nykyiseen käsikäyttöiseen pumppuun ja onko vaikutusta pumpatun maidon määrään.

Avatar

Ainu 2in1 kiinnostaisi..maito noussut hyvin ja mielelläni pumppaisin sitä pakkaseen, jotta mies vois välillä pullolla syöttää. Ostin yhden käsikäyttöisen rintapumpun, mutta oon lypsänyt käsin, kun se on niin huono pumppu. Olisi kiva saada tämä testiin ja verrata. Viikko sitten sain pienokaiseni maailmaan! ♡

Avatar

Ainu 2in1 single kiinnostaisi. Luovutin sairaalaan maitoa ja sairaalan pumppu oli mukavan tehokas. Palautettuani pumpun ostin tilalle ensimmäisen kösikäyttöisen pumpun ja sillä en saa maitoa juuri mitään talteen. Tämä tulisi tarpeeseen ja kovaan käyttöön.

Avatar

Kuopus 7vk ikäinen ja nukkuu päivisin paremmin kuin esikoinen, jonka takia maitoakin ehtii kertymään ennen seuraavaa imetystä ja nyt etenkin tiheän imun kauden jälkeen olisi hyvä saada helpotusta Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppulla. Pumpatulla maidolla mies pääsisi osallistumaan kuopuksen hoitoon kokonaisvaltaisemmin ja pääsisin viettämään kahdenkeskistä aikaa esikoisen kanssa.

Avatar

Kiinnostaisi eniten ainu mam 2in1 single rintapumppu. Olen imettänyt nyt 4 kk ikäistä vauvaani pääsääntöisesti vain rinnalla. Muutaman kerran olemme antaneet pullosta. Ostin käsikäyttöisen pumpun, mutta se ei oikein toimi, saan maitoa lypsämällä paremmin. Olisi siis hienoa päästä testaamaan pumppua, jotta isäkin voisi osallistua enemmän vauvan ruokahetkiin.

Avatar

Haen mukaan testaamaan 2in1 tuplapumppua! Meillä oli laskettu aika 31.5, mutta tytär ei ole vielä syntynyt. Tarkoitus on imettää, ja sähköistä pumppua ollaan kokeiltu, ja todettiin jo nyt, että tuplapumppu kiinnostaisi niin saisi nopeammin/samaan aikaan maitoa molemmista rinnoista. Olen lukenut myös erään kaksplussan blogin kautta tästä pumpusta, ja se kiinnostaisi kovasti! 🙂

Avatar

Imetän kuukauden vanhaa vauvaa ja entinen pumppu päätti että kestää vaan yhden imetyksen verran eli ei tälle taipaleelle pysynyt ehjänä. Olis mahtavaa testata tuplapumppua.

Avatar

Olen halukas 2 In 1 single pumpun testaajaksi.

Avatar

Toukokuun alussa syntyneiden kaksosten imetystaival on ollut vähän kivikkoinen, eikä oma maito millään ole riittänyt. Yksittäinen pumppu on ollut apunani, mutta olen ymmärtänyt tuplapumpun olevan tehokas jelppaaja tilanteessa, missä rinnalla olisi ruuhkaa muutenkin. Olemme MAM-kotitalous henkeen ja vereen, joten pulloja piisaa pumppuun kiinnitettäväksi pienen komppanian edestä. Olisi huippua päästä kertomaan meidän elämästä ja ehkä myös toimimaan tsemppaavana esimerkkinä muillekin meille, joilta imetys ei heti ole luonnistunut.

Avatar

2in1 double breast pump kiinnostaisi! Meidän nuorempi lapsi syntyi 5vk etuajassa (la 15.5) ja on ollut melko väsynyt rinnalla olemaan, pumppaamalla olen pitänyt maidontuloa yllä että lapsi saa rintamaitoa. Vanha pumppu alkaa olla entinen ja uudelle olisi tarvetta joten me testaisiin tätä hurjan mielellään! Esikoisen kohdalla koin kamalan pettymyksen ihmetyksen kanssa kun jäin ilman apua ja nyt harras toive olisi onnistua siinä paremmin joten siitäkin syystä uusi pumppu tulisi ehdottomasti tarpeeseen.

Avatar

Täyspumppaan tällä hetkellä pari viikkoa sitten rv 32 syntyneille keskostytöille (kaksoset). Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu olisi huippua saada testiin tähän elämänvaiheeseen!

Avatar

Vajaa kk ikäinen poitsu, pidemmästä sairaalassaolosta johtuen tottunut liian hyvin pullolle, niin tarvitsee pumpata maidot..

Avatar

Meille syntyi toukokuussa kaksostytöt, joille tällä hetkellä pumppaan maitoa. Kahdelle vauvalle pumppaaminen vie aikaa (puhumattakaan kahden vauvan hoidosta!), joten olisin äärettömän kiitollinen jos pääsisin mukaan teidän 2in1 Double tuplapumpun testaajaksi!! Nyt minulla on käytössä vain yksi sähköinen pumppu, jonka rinnalla alipainepumppu.

Kesällä on tiedossa myös mökkireissu meidän mökille, jossa ei ole sähköä, joten sekä akku että käsikäyttöisyys tulisi siellä kesällä testattua.

Avatar

Imetän 2kk ikäistä tyttöä ja lähes päivittäin pumppaan maitoa talteen tai suoraan käyttöön jolloin isä saa myös osallistua vauvamme syöttämiseen. Maitoa heruu paljon joten pumppu on lähes pakollinen. Parhaiten vauvamme syö MAM tuttipullosta joten olisi ihanaa saada siihen sopiva rintapumppu eikä tarttis maitoa paljoa siirrellä purkista toiseen. Minun käyttööni tulisi tuo 2in1 single jossa sähköinen ja manuaalinen pumppu.

Avatar

Mua kiinnostais eniten varmaan single breast pump -pakkaus 🙂 imetän nyt 5vkr ikäistä vauvaa ja maitoa riittää, josta haluaisin saada omaan talteen oman ja toiveena olisi myös luovuttaa maitoa sairaalaan 🙂 vauvalla oli bilirubiini-arvot niin korkeat, että joutui teholle valohoitoon ja siellä kyllä näki mihin tarpeeseen luovutettu maito tulee.

Avatar

Mulla täyttyy kaikki kriteerit; laskettu aika oli 24.toukokuuta, tyttö syntyi 6.kesäkuuta ja imetän 🥰
Vaikuttaa siltä, että maitoa nousee yli neidin tarpeiden, niin sitä olisi hyvä ottaa talteen ja päästä testaamaan teidän laitteita. Ajatus myös oli, että isällä mahdollista olla tytön kanssa kaksin ja syömiset onnistuisi tuolloin lypsetyn rintamaidon ja pullon kautta. Jos esim. äidille tulee joku este imettämiselle tai joku useamman tunnin meno, niin ei olla ihan pulassa, kun on omaa maitoa tallessa ja harjoiteltu että osaa syödä muualtakin kuin tissiltä.

Avatar

Imetän reilu kolmeviikkoista vauvaa. Kiinnostaa tuplapumppu. Olisin oiva testaaja, sillä esikoisen kanssa imetys ei onnistunut ja nyt menee vähän lisämaitoa. On tullut testattua useampaa sähköistä ja käsikäyttöistä pumppua ja imetys on ollut pumppaamisesta kiinni, joten tarvetta ja vertailukohtaa löytyy.

Avatar

Meillä kohta 3kk ikäinen poika. Maitoa tuntuu tulevan paljon, mutta nyt käytössä huonohko pumppu. Ehdottomasti lähtisin mukaan testaajaksi ja sähköinen rintapumppu kiinnostaa eniten. 😃

Avatar

Hei! Ehdottomasti haluaisin mukaan testiryhmään! Erityisesti kiinnostaa Ainu MAM 2in1 single breast Pump. Esikoisesta myös luovutin maitoa keskosille, joten pumpattua tuli paljon erilaisilla pumpuilla.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumpun testaaminen kiinnostaisi. Kokemusta on erilaisista pumpuista, mutta tätä pumppua kiinnostaisi testata. Tällä hetkellä imetän sekä pumppailen päivittäin. Käytössä ovat MAM-tuttipullot ja olen niihin ollut erittäin tyytyväinen.

Avatar

La heinäkuussa ja pumppu vielä hankkimatta ainu mam 2in1 single pumppu kiinnostaa.

Avatar

EsikoisenilLaskettu aika on viikon päästä, 18.6.2021. Minua kiinnostaisi päästä testaamaan Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump -tuplarintapumppua.

Avatar

Imetän 4kk ikäistä tyttöä. Maito alkaa päivä päivältä vähentymään. Hyvä ja kunnollinen rintapumppu pelastaisi varmasti maidon saannin. Haluaisin testata Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua.

Avatar

Laskettuaika kesäkuun loppupuolella.
Double rintapumppu olisi aivan loistava! Edellisten lasten kohdalla pumppauksessa ”ongelma” on ollut se että myös se rinta, jota ei sillä hetkellä pumpattu, on heruttanut maitoa toisen rinnan pumppauksen vuoksi jolloin vähäinenkin maito mennyt hukkaan.
Toki näistä mitä tahansa ottaisin mieluusti testiin, sillä itselläni maidontuotanto on pumpattaessa ollut aina suht huonoa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pumppua haluaisin testata. Minulla on 4 viikkoinen vauva ja äidinmaidon luovutus myös kiinnostaisi, mutta omalla käsikäyttöisellä pumppaaminen on hidasta.

Avatar

Minulle syntyi 28.5. Rv35 Pieni poika ja rankan alun takia ei heti päässyt rinnalle joten pumppu olisi enemmän kuin tarpeen.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single rintapumppu, kotona nyt viikon ikäinen rakkauspakkaus täysimetyksellä.

Avatar

Kiinnostaa todella paljon tuo Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump! Esikoisen kanssa käytin manuaalista pumppua, joka toimi hyvin. Nyt kokeilisin mieluusti sähkökäyttöistä, mutta olisi huikeaa, että voisi valita tilanteen mukaan kumpaa käyttää. Imetän mielelläni, mutta pumpun avulla isäkin saisi osallistua vauvan syöttämiseen paremmin ja sitä kautta yöruokinta ja lepo olisi tasa-arvoisempaa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump olisi huippua päästä testaamaan. Laskettu aika heinäkuun alussa niin pumppu pääsisi kovaan käyttöön.

Avatar

Todellakin kiinnostaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump -rintapumppua! 🤗
Esikoinen on jo 9vuotias mutta olin jo hänen imetysaikana ”melko hyvä lehmä” ja rintapumppu oli ehdoton ettei tarvinnut vuotavien rintojen takia kuljettaa hoitolaukkua omillekin vaihtovaatteille.. 😅
Nyt odotan meidän kakkosta syntyväksi elokuun loppupuolella ja rintapumpun metsästys on ollut viimeaikoina käynnissä mutta kun ei osaa päättää sähkö vai käsikäyttöinen niin tää ois huippu kun ois molemmat! 😍

Avatar

Manual käsikäyttöinen pumppu olisi tarpeen. Vauvan syntymä lähestyy, hän on täällä lähipäivinä! Mam-pulloja on jo, mutta pumppua en ole hankkinut, kun olen sitä miettinyt ja etsinyt, en ole osannut päättää. 😀 Tämähän olisi ihana, kun sopisi jo pulloihinkin valmiiksi! En ole aiemmin pumppua käyttänyt (ensimmäinen vauva), ja luulen että tuo käsikäyttöinen riittäisi meille, saisi pumpata suoraan jemmaan ja isän syötettäväksi tarpeen vaatiessa 🙂

Avatar

Ainu Mam 2in1 rintapumppu. Vauvan la. 7.9.2021

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa eniten!

Avatar

Ehdottomasti haluaisin kokeilla ainu mam 2in1 single breast pump. Vanha rupee oleen jo tiensä päässä. Vauvan pitäisi syntyä lähipäivinä.

Avatar

Minua kiinnostaisi Ainu MAM-käsikäyttöinen rintapumppu 🙂 MAM-pulloja on jo jemmassa muutama, mutta pumppua ei vielä ole, kun en ole osannut päättää minkä ostaisin.
Vaivan laskettu aika on juhannuksena ❤️
Manuaalinen yksinkertainen pumppu olisi varmaan meille järkevin, ajatus on kuitenkin pääosin itse imettää, mutta kuitenkin voisin välillä pumpata, jos maitoa tulee hyvin, niin että mieskin saa vauvaa syöttää, ja minä voisin välillä puuhata muuta 🙂
Ja maitoa olisi sitten myös jemmassa tilanteisiin, joissa imetys ei välttämättä ole mahdollista 🙂

Avatar

Haluaisin päästä kokeilemaan single tai double pumppu. Tällä hetkellä täysimetän meidän 2kk vanha neiti, olen aikaisemmin kokeillut sekä manuaalinen että sähköinen pumppu mutta en ole ollut tyytyväinen. Hyvä pumppu olisi ehdoton kun joskus palaan töihin. Aikaisemmin olen aina onnistunut saamaan rintatulehduksia töihin palatessani koska en ole saanut rintaa tyhjentämään kunnolla ja olen imettänyt lapset pitkään, noin 1,5v asti

Avatar

2 viikkoa vanhan Helmi-neidin äidille tulisi sähköinen tuplapumppu kovaan käyttöön. Tytöllä on huuli-suulakihalkio, joten imetys ei tule ainakaan kunnolla onnistumaan ja pumppaustaival on pitkä, toivon mukaan. Halkiovauvalle äidinrintamaito on erityisen tärkeää. Nyt käytössä kallis vuokrapumppu ja sille hakusessa korvaaja, joten tämä pumppu tulisi oikeasti tarpeeseen.

Avatar

Kaikki tuotteet kuulostavat testaamisen arvoisilta, mutta ehdottomasti haluaisin lähteä testaamaan Ainu MAM 2in1 Double rintapumppua! Minulla ei ole kokemusta pumppaamisesta, joten kokisin kyseisen pumpun olevan loistava ensipumppu!!

Avatar

2 in 1 single rintapumppu kiinnostaa. Laskettu aika 25.6.21. Edellisestä imetyksestä aikaa kohta 14vuotta, silloin ei meinannut maito nousta ja sitten kun nousi niin sain pumpattua vain käsin, manuualipumpulla en saanut silloin mitään, nyt olisi kiva kokeilla kumpaakin. Käsin pumppaaminen työlästä ja kyllä siinä sormet saa kipeäksi 😲

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan 2in1 double pumppua. Muutenkin on teidän merkin tuotteet käytössä niin siksi erityisen kiinnostunut myös tästä! Esikoisen aikana käytössä ollut rintapumppu ei oikein ollut mielestäni paras mahdollinen, siinäkin mielessä olisi tosi kiva kokeilla uutta pumppua. Toisen lapsen laskettu aika viikon päästä ja veikkaan että heti tulisi käyttöön.

Avatar

Olisipa kiva päästä kokeilemaan 2in1 double rintapumppua. Ensimmäinen lapsi oli yllätyshalkiolapsi ja sairaalan onneton yhden rinnan pumppu ei oikein siinä tilanteessa toiminut tarpeeksi tehokkaasti. Olisi mukava saada pumppu, jonka avulla maidontuotannon voisi saada alkuun jos tämän lapsen kanssa ilmenee haasteita. Mielelläni testaisin pumppua.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaisi eniten, neljän lapsen kanssa varmasti helpoin 🙂

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kävisi meidän tarpeisiin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi