ainutlaatuinen arki - Banneri

Niina testasi Ainu MAM rintapumppua: ”Kivuttomuus ja tehokkuus ovat olleet tärkeimmät ominaisuudet”

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Imetys on herkkä ja paljon tunteita herättävä aihe ja kohtaamme Ainu-neuvonnassa myös usein siihen liittyviä kysymyksiä. Meillä Ainulla on vahva tahtotila jakaa imetykseen ja sen tukemiseen liittyvää tietoa tiedostaen kuitenkin, että kaikille imettäminen ei ole mahdollista. Perheille saattaa tulla myös tilanteita, jolloin vauvan halutaan saavan oman äidin äidinmaitoa, mutta vauvan imettäminen ei syystä tai toisesta ole mahdollista. Tällöin on hyvä olla käytössä laadukas ja helppokäyttöinen rintapumppu.

Tilanteita, joissa rintapumppuja usein käytetään

  • rintojen stimulointiin maidontuotannon lisäämiseksi
  • vauva ei jaksa imeä lainkaan tai imeä rintoja tyhjäksi
  • rintojen pakkaantuessa
  • äiti ei jostain syystä ole paikalla imettämässä
  • vauva jää vielä sairaalaan äidin kotiutuessa

Kuva: Niina Mantere

Ihan mamina -vaikuttaja Niina Mantere sai viime keväänä kokeiltavaksi Ainu MAM rintapumpun osana kaupallista yhteistyötä. Kyselimme häneltä nyt ajatuksia imetykseen ja hänen käyttämäänsä rintapumppuun liittyen:

Kuka olet ja minkä ikäiset lapset sinulla on?

Olen Niina Mantere, 23-vuotias Lahtelainen kahden pienen pojan äiti. Olen ammattibloggaaja ja opiskelija, nyt vietän äitiyslomaa helmikuussa syntyneen kuopuksen kanssa. Meidän perheeseen kuuluvat avopuolison lisäksi Oliver 2 vuotta ja 7 kk ikäinen pikkuveli Patrik.

Minkälaisia odotuksia sinulla oli raskausaikana imetystä kohtaan? Oliko jotain mitä halusit tehdä nyt eri tavalla kuin esikoisen kanssa imetykseen liittyen?

Raskausaikana ajattelin imetyksen sujuvan hyvin, sillä olin onnistunut täysimettämään myös esikoista. Asia mitä jännitin oli pumppaaminen. Esikoinen sai vauvana oireita kaikista kokeilemistamme korvikkeista, joten oli tärkeää, että pumpattua maitoa löytyi pakkasesta. Muuten lapsen jättäminen isän kanssa pidemmäksi aikaa olisi hankalaa.

Esikoisen kohdalla en ymmärtänyt perehtyä rintapumppuihin kunnolla. Ostin ensimmäisen vastaantulevan ja pumppaaminen oli kivuliasta ja heruin pumpulle huonosti. Oli siis työn ja tuskan takana saada vauvalle tarvittava maitomäärä, jotta pääsin kampaajalle. Vasta myöhemmin ymmärsin, että rintapumpuissa on suuria eroja ja kuopuksen kohdalla päätin panostaa kunnon rintapumppuun.

Kuva: Niina Mantere

Sinulla on imetyksen tukena ollut käytössäsi Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Mihin erilaisiin tarkoituksiin olet sitä käyttänyt?

Rintapumppu pääsi käyttöön jo raskausaikana lasketun ajan tienoilla. Stimuloimalla nännejä voidaan saada käynnistymässä olevaan synnytykseen vauhtia, joten päätin käyttää rintapumpun herutustoimintoa tähän. En tiedä oliko sillä vaikutusta, mutta vauva syntyi kolme päivää lasketun ajan jälkeen.

Sairaalassa vauvan verensokerit laskivat synnytyksessä tapahtuneen pienen komplikaation vuoksi ja maitoa oli kiire saada pienelle. Oli siis hyvä, että kotona odotti elektroninen rintapumppu millä jatkaa maidon nostatusta myös sairaalasta kotiutumisen jälkeen. Viikossa maitoa alkoi oikein tulvia ja sain ensimmäisiä annoksia pakkaseen jemmaan. Aloitin maidon pakastamisen jo heti ensimmäisinä viikkoina ja harkitsin jopa maidon luovuttamista – koska pumppaaminen oli niin kivaa.

Mistä rintapumpun ominaisuuksista olet pitänyt erityisesti ja miksi?

Kivuttomuus ja tehokkuus ovat olleet tärkeimmät ominaisuudet rintapumpussa. Saan alle vartissa pumpattua vauvalle tarvittavan määrän maitoa, jotta voin olla useamman tunnin poissa.

Pidän myös siitä, että voin liikkua rintapumpun kanssa. Laitan pumpun ”näppäinlukon” päälle ja sujautan sen kainaloon. Akku kestää useamman tunnin käytön. Pidän myös mukana tulevasta manuaalisesta osasta. Minulla on ollut elektroninen osa myös mukana esimerkiksi Ikeassa käydessä ilman vauvaa ja olen päässyt sillä tyhjentämään rintoja autoon. Manuaalinen osa on pienempi ja huomaamattomampi ja olen sen ottanut mukaan käsilaukkuun.

Kuva: Niina Mantere

Ainu MAM rintapumpulla pumpatessa maito menee suoraan Ainu MAM Easy Start tuttipulloon. Oletko kokenut tämän helpottaneen vauva-arkea ja jos niin miten?

Tämä ominaisuus on meillä usein käytössä, kun pumppaan vauvalle maitoa juuri ennen lähtöä. Tuore äidinmaito säilyy jopa kuusi tuntia huoneenlämmössä, joten pumppaan ennen lähtöä suoraan Easy Start pulloon ja jätän pullon isille. Tällöin isi säästyy maidon sulattamisen ja lämmittämisen vaivalta. Olen myös pumpannut tuoretta maitoa esimerkiksi junamatkan varalle, sillä junassa on epämukavaa imettää. Olen pystynyt ruokkimaan rattaissa olevan vauvan pullolla.

Oletko pumpannut maitoa suoraan Ainu MAM säilytysratkaisuun?

Olen pumpannut. Pidän säilytysratkaisun ekologisuudesta. Minigrip-pusseja ei voi uusiokäyttää ja muoviroskaa tulee paljon. Siksi suosin säilytysratkaisua suurimmaksi osaksi. Säilytysratkaisut pysyvät tiiviisti kiinni ja ne saa helposti pinottua päällekkäin. Nyt vauvan syödessä kiinteitä ruokia olen säilönyt soseita ja valmiiksi pilkottua sormiruokaa säilytysratkaisuun.

Kiitos Niina! Niinan omaan, kevään julkaisuun pääset tutustumaan tästä!

 

Tiesitkö, että Ainu MAM rintapumppuja on kahdenlaisia: käsikäyttöisiä ja elektronisia. Käsikäyttöisellä pärjää hyvin satunnaisessa käytössä, runsaampaan käyttöön suosittelemme elektronista rintapumppua.

Ainu MAM:in valikoimassa on kaksi elektronista vaihtoehtoa; 2in1 single yhden rinnan pumppaamiseen ja 2in1 Double kahden rinnan samanaikaiseen pumppaamiseen. Tuplapumppua voit kätevästi käyttää myös vain yhden rinnan pumppaamiseen. Molempia elektronisia pumppuja voi käyttää myös käsikäyttöisenä yhden rinnan pumppaamiseen. Tämä on kätevä ominaisuus silloin kun kaipaat pieneen tilaan mahtuvaa pumppua vaikkapa käsilaukkuusi mukaan pakattavaksi.

Hae mukaan testiryhmään!

Tällä kertaa etsimme kolmea testaajaa jakamaan kanssamme kokemuksia ja kuvia Ainu MAM rintapumpusta. Jos sinulla on laskettu aika loka-marraskuussa tai imetät, niin hae mukaan! Hakuaika päättyy 31.10.2021.

Mukaan testiryhmään voit hakea kertomalla mikä näistä kolmesta rintapumpusta sinua kiinnostaa eniten: Ainu MAM Manual käsikäyttöinen rintapumppu, Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump vai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu

Laitamme testauksesta tarkemmat ohjeet mukaan valituille. Jätettyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin testiryhmään valittujen kontaktointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin. https://www.berner.fi/privacy-policy/markkinointirekisteri/

Kommentit

315 kommenttia
Avatar

Valitsisin ehdottomasti Ainu MAM 2in1 Double Breast Pumpun. Täyspumppaan tällä hetkellä nuorimmaiselle vauvalleni kaiken hänen tarvitseman maidon ja tämän hetkinen pumppu alkaa olla tiensä päässä, joten pumppu pääsisi heti tosi toimiin!

Pumppaan noin 8 kertaa päivän aikana ja samalla hoidan kotitalouden tarvittavat työt, sekä vanhemmat lapset (joita on kolme) – että vauvan. Pumpun siis tarvitsee olla tehokas ja näppärä käyttöinen. Käyttökokemusta löytyy jo muilta merkeiltä, mutta vielä ei ole ollut Ainun pumppua käytössä- harkinnassa kylläkin.

Elektroninen pumppu olisi myös kätevä- jäisi turhat patterit käytöstä pois. Tämän hetkinen pumppu syö kuusi AAA- paristoa alle vuorokaudessa, joten luontoa säästäen olen ”piuhan päässä” kiinni pumppauksen ajan. Ladattavalla akulla saisin tehtyä pumppauksen lomassa kotitaloustöitä ja hoidettua muitakin asioita.

Olisi todella hienoa päästä tätä rintapumppua kokeilemaan, sillä ainakin tuotteen selotuksen perusteella, kuullostaa juuri sellaiselta pumpulta mitä tarvitsen! 🙂

Avatar

https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-2in1-single-breast-pump-rintapumppu/

Tämä kiinnostas eniten. Olis muutaki kuin manuaaalinen pumppu. Meinaa tuskastuttaa koko imetys ja miettiny jo lopettamista kun 3viikkoa synnytyksestä ja maitoa tulee niin että rinnat tukossa koko ajan ja tuntuu et manuaalipumppu ei tyhjennä kunnolla, yksi rintatulehuskin tässä ehtiny olla ja nyt jonkinsortin tiehyttukos taas päällä. Olis kiva päästö testaamaan oisko ainun pumppu tehokas tyhjentämään rintaa

Avatar

Ainu mam manual käsikäyttöinen rintapumppu kiinnostaisi. Esikoisen kohdalla pumppasin paljon käsikäyttöisellä, joten nyt kuopuksen raskausaikana ostin sähkökäyttöisen pumpun, mutta olen kaivannut käsikäyttöistä jo nyt monesti, sillä sähkökäyttöinen vaatii olemaan kuitenkin paikallaan. Maitoa tulee reippaasti. Kuopus nyt 2kk jotain pumppaaminen vielä pitkään ajankohtaista.

Avatar

Sain juuri kolmannen lapseni, ja pumppaaminen on tuttua jo esikoisen ajoilta, jolloin luovutin maitoa 8kk ajan. Minulla on aina ollut sähkökäyttöinen pumppu, joka on kotioloissa ollut hyvä, toisesta rinnasta syöttäessä ja toisesta samalla pumpatessa. Keskimmäisen kohdalla pakastin maitoa vain omia menohetkiä varten, mutta koska maidontuotanto on niin runsasta on rintoja ollut tarve tyhjentää lukuisten rintatulehdustenkin takia.

En ole ikinä omistanut manuaalista pumppua, ja olisi kiva kokeilla sitä juurikin reissun päällä, tai nopeissa tilanteissa,joissa ei ehdi viritellä elektronisia vehkeitä/ tarvitaan äänetöntä pumppausta 😅 joten olisi hienoa päästä siihen testiryhmään!

Avatar

2-in-1 single rintapumppu kiinnostaisi. En saanut vauvaa syntymän jälkeen heti rinnalle, joten maito ei lähtenyt toivotulla tavalla nousemaan. Ollut haasteita saada imetystä kunnolla onnistumaan, käytössä oleva manuaalipumppu ei enää heruta rintaa tarpeeksi ja olen ajatellut ostaa sähköisen (joka olisi pitänyt hankkia jo heti ekana) mutta en tiedä mikä paras enkä haluaisi uutta pettymystä. Esikoisemme jo 3kk mutta yhä haluaisin saada maidon virtaamaan vahvemmin, jotta saisi maitoa pumpattua ylimääräistäkin talteen eikä tuottaa vain syöntikerroille. Olisi hienoa päästä testaamaan auttaisiko Ainun pumppu vielä tässä vaiheessa herumisen lisäämiseen, sekä olisi sitten seuraavan lapsen kohdalla tiedossa mikä paras 🙂

Avatar

Ensimmäinen lapsi syntyy marraskuussa. Haluaisin opetella rintapumpun käyttöä Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumpulla!

Avatar

Kiireisenä perheenäitinä olis mahtavaa, jos vois pumpata missä vain eli Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olis ehdottomasti mun valinta. Vois tarvittaessa vaikka juhlissa hoitaa pumppaamisen.

Avatar

Hei, eniten kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu – nopeasti ja tehokkaasti saisi tyhjennettyä molemmat rinnat. Meillä oli vuokralla vauvan synnyttyä toisen merkin tuplapumppu ja se oli kyllä näppärä. Olisi kiva testata tätä vaihtoehtoa myös!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pumpia olisi mielenkiintoista kokeilla. Aikaisempi kösikäyttöinen pumppu oli aika onneton ja satunnaista tarvetta äidinmaidon antamiselle MAM-tuttipullosta on, jotta tämä mutsi pääsee välillä ulos kämpästä! 😅 Toinen imetystaival menossa, vauva 3 viikkoa ja pumppaaminen tärkeätä, jotta isäkin voi osallistua 😊

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu. Laskettu aika on 9.11 ja ensimmäinen lapsi kyseessä.

Avatar

Ainu mam manual käsikäyttöinen rintapumppu kiinnostaa. Odotan esikoista syntyväksi joulukuussa ja en ajatuksen tasolla lämpeä en mitenkään millekkään sähkökäyttöiselle vempeleelle tississä 😂 Tulee vaan lehmä lypsykoneessa mieleen.

Avatar

Pienen 2,5kk tytön tuoreena äitinä kiinnostaisi erityisesti tuo Ainu Mam 2in1 double breast pump. Nykyinen toisen valmistajan yksittäispumppu ei tunnu kovin tehokkaalta ja olisi paljon kätevämpää, kun molemmat rinnat saisi pumpattua samaan aikaan. Pumppausta tulee käytettyä tehostamaan maidon tuotantoa ja että on varalla maitoa, kun välillä täytyy antaa pullostakin.

Avatar

Oma valintani olisi Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump.

Esikoisemme syntyi 9.10.2021 ja poika on kova syömään. Haluaisin mahdollistaa sen, että mieheni pääsisi myös syöttämään pullosta vauvaa ainakin kerran päivässä. Pumppaisin mielelläni maitoa myös pakkaseen. Meillä on nyt käytössä toisen merkin sähköpumppu, johon en ole ollut erityisen tyytyväinen.

Avatar

Single -malli kiinnostaisi. Ensimmäinen lapsi tulossa helmikuussa ja tämä hankinta on varmasti eniten harmaita hiuksia aiheuttava, kun ei ole minkäänlaista käsitystä minkälainen olisi hyvä. 🤷🏻‍♀️

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump

Kiinnostaa! En omista minkäänlaista rintapumppua, mutta tarvetta olisi. Kuopus, joka kolmas lapsemme on pian 3 viikon ikäinen ja täysimetyksellä. Maitoa tulee upeasti ja rintapumppu voisi tulla tarpeeseen tilanteissa kun isä jää pikkuisen kanssa kahdestaan. Toisekseen olisi kiva sekoittaa omaa maitoa vihannessoseisiin kunhan aletaan maistelemaan kiinteitä 👍

Olen erittäin kiinnostunut lähtemään mukaan testailemaan pumppua 👌

Avatar

Pumpuista minua eniten kiinnostaa ainu mam 2 in 1 single breast pump. Jännityksellä odotan miten imetys lähtee sujumaan kolmannen kanssa jonka pitäisi syntyä parin viikon sisällä. Ensimmäisen kanssa ei käynnistynyt imetys ja toisen kanssa onnistui heti alusta saakka. Toiveissa tietenkin on että voisi olla ilman korvikkeita ja pystyisi pumppaamaan oman maidon pullosta tarjottavaksi. Pumpuissakin on niin paljon eroja mille heruminen kunnolla sujuu.

Avatar

2in1 single tai double pumppu kiinnostaa. Ei vielä kokemusta erilaisista pumpuista. Laskettuaika esikoiselle nyt lokakuussa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump!
Alun vaikeuksien jälkeen on jo pitkään menty hienosti täysimetyksellä. Nyt on neiti lakkoillut ja haluaisin antaa vain omaa maitoa ja pitää maidontulon tasaisena, jos neiti vielä palaisi rinnalle 🧡

Avatar

2-in-1 single breast pump kiinnostaisi eniten. Sain toisen lapsen reilu viikko sitten ja rintapumpun hankinta on ollut mielessä koko raskausajan. Esikoista imetin melkein kaksi vuotta, mutta pumppu ei ollut käytössä. Tällä mallilla pumppaaminen olisi varmasti helppoa.

Avatar

Kiinnostaisi päästä testaamaan tuota Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump- rintapumppua. Esikoinen syntymässä parin viikon sisään ja ajatuksena imetyksen ohella pumpata maitoa niin, että isäkin pääsee vauvaa syöttämään. Helpottaa myös omia menoja, kun voi lähteä hieman pidemmäksiksin aikaa pois kotoa vauvan luota.

Avatar

https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-2in1-single-breast-pump-rintapumppu/

Tämä kiinnostaisi eniten, esikoisen kohdalla tuli käytettyä vain käsikäyttöistä pumppua ja haluaisin testata kuinka paljon imetystä ja pumppausta tälläinen pumppu helpottaisi. Itselläni on laskettu aika 31.10.2021, joten ihan kohta pääsisi jo testaamaan tämän toimintaa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi, tällä hetkellä vain alipainepumppu käytössä joten olisi kiva kokeilla kunnon rintapumppuakin ja että saisi kummastakin rinnasta samaan aikaan pumpattua säilöön maitoa 🙂 täysimetän tällä hetkellä 2 kuukautta vanhaa esikoistani

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaisi kokeilla🤩 marraskuussa laskettu ja nyt jo maitoa tulee niin paljon että sähköpumpun tarvitsee varmasti imetyksen rinnalle 😊

Avatar

Minua kiinnostaisi 2in1 double breast pump.
En omista rintapumppua ollenkaan ja vauva on jo 2kk.
Olimme pitkään sairaalassa ja siellä tuli pumppaaminen kyllä tutuksi.
Nyt tarvisi pumppu hankkia että saisi vauvalle maidot jos lähden johonkin ja mielessä olisi myös maidonluovutus 😊
Tällä saisi todella kätevästi molemmat rinnat pumpattua samanaikaisesti ja säästäisi paljon aikaa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olisi valintani. Palaan töihin marrakuussa mutta imetys jatkuu, joten olisi näppärää täyttää pakastin hyvällä pumpulla!

Avatar

Mielelläni kokeilisin Ainu mam 2in1 double breast pump tuplarintapumppua.
Vauva on 6kk ikäinen moniallerginen jolle ei ole juurikaan sopivaa korviketta, ja äidinmaidolla kasvaa hyvin toistaiseksi mutta olisi mukavaa saada maitoa talteenkin hänelle. Kokemusta ei ole kuin vanhanmallisesta ainun pumpusta, joten tämä olisi erittäin kiinnostava kokeiltava sekä tarpeellinenkin.

Avatar

Ehdottomasti olisi tarve tälläiselle, itse olen yrittäjä ja mies jää myös välillä lapsen kanssa kotiin heti alussa ja yritetään parhaani mukaan ruokkia lasta omalla maidolla, ja olisi hyvä että saisin pumpattua 2in1 double brest pumpilla työpäivänkin aikana kaikki pois niin sadaan jääkaappi täyteen pikkuselle ja mies saisi syöttää. Tämä tulisi niin tarpeeseen ja jos olisi toimiva jaan kokemukseni mielellään muidenkin kanssa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tupla rintapumppu tai Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olisi valintani.
Laskettu aika on marraskuussa ja jännityksellä odotan omaa maidontuotantoani ja imetys/ pumppaus taipaletta. Välillä olen kuullut, että isorintaisilla voi olla hankaluuksia imetysotteen saamisessa, joten tästä syytä kunnon pumppu voisi tulla todella tarpeeseen.

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump olisi minun valintani. Pumppaustaivalta on takana jo yli pari kuukautta. Vauvamme syntyi ennenaikaisesti rv25+1 painaen vain reilu 500g. Vauva tulee olemaan edelleen sairaalassa viikkoja, joten tuplarintapumpulle olisi käyttöä. Myös kotiutumisen jälkeen vauvalle tullaan todennäköisesti pumppaamaan lähes kaikki maito.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump – mallia haluaisin päästä kokeilemaan. Sain esikoiseni syyskuussa ja imetys on lähtenyt hyvin käyntiin, tällä hetkellä apuna on alipainekerääjä. Rintapumppu tulisi tarpeeseen, sillä joulukuussa minun tulisi yrittäjyydestäni johtuen aloittaa osittainen työskentely, tänä aikana mieheni hoitaa lastamme. Toimivan rintapumpun avulla saisin pumpattua talteen maitoa tätä ajatellen.

Avatar

Halusisin kokeilla ainu mam 12in1 bdouble breast pump. Voisin pakastaa maitoa säästöön jos joutuu lleikkaukseen tai käyttämään lääkkeitä mitä ei vauvalle suositella. Tällä hetkellä tutkimukset menossa ja haluaisin että vauva saa mun maitoa eikä tsrvi korviketta sille antaa. Olisi myös mukavaa ku isä saisi välillä syöttää. Olen ilmapainepumppua käyttänyy mut sillä ei tarpeekdi maitoa säästöön saa.

Avatar

Hei! Olisin erittäin kiinnostunut kokeilemaan Ainu MAM 2in1 double breast pump tuplarintapumppua. Sain esikoiseni elokuussa ja vauvamme on edelleen tosi laista rinnalla syöjä olisi todella kätevää saada sähköinen pumppu minulla on jo Mamin käsikäyttöinen ja pidin siitä todella paljon mutta säästyisi aikaa jos saisi molemmat samalla kertaa pumpattua.

Avatar

Imetän kuukauden vanhaa vauvaa ja maitoa tulee enemmän kuin vauva jaksaa imeä. Kivuton pumppu olisi todella tarpeen, sillä tällä matkalla on haasteita riittänyt. Minua kiinnostaisi 2in1 single pumppu. 🙂

Avatar

Minua kiinnostaa eniten Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Laskettu aika on marraskuun alussa. Esikoisen kohdalla imetystaipale jäi lyhyeksi erinäisten ongelmien vuoksi. Nyt haluan panostaa imetykseen ja hyödyntää rintapumppua maidon nostatukseen sekä maitomäärien lisäämiseen.

Avatar

Haluaisin testata Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua. Kävin lukaisemassa kyseisen tuotteen tiedot ja ominaisuudet kuulostivat erittäin hyviltä!

Imetän tällä hetkellä 2kk ikäistä vauvaani ja meillä on käytössä sairaalasta lainassa oleva sähköpumppu, koska maitoa tulee lahjoitettavaksi asti. Pumppu täytyy kuitenkin pian palauttaa ja meillä on edessä jokatapauksessa uuden pumpun hankinta. Meillä pumpataan paljon myös omalle lapselle, koska puolisoni haluaa osallistua syöttöihin mahdollisimman paljon. Lisäksi vauvamme on herkkä kofeiinille, joten pumppaan yöllä ja aamulla ”vähemmän kofeiinipitoista” maitoa vauvalle. Tällä tavoin olen saanut pidettyä aamun puolikkaan kahvikupin ruokavaliossa! Pumppausta tulee siis todella paljon, joten sähköinen pumppu on ihan ehdoton.

Avatar

Ehdottomasti haluaisin testattavaksi tuon https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-2in1-double-breast-pump-rintapumppu/.

Täyspumppaan tällä hetkellä 5kk vanhalle vauvalleni kaiken maidon mitä hän tarvitsee ja loput pakastan myöhempää käyttöä varten. Vauvani ei koskaan ymmärtänyt Imetyksen päälle, joten sairaalasta asti tullut pumpattua 7-10 kertaa päivässä. Pumppu pääsisi siis heti ”tosi toimiin”.

Tämä on neljäs lapseni, joten rintapumppuja on tullut kokeiltua monen mallista ja merkkistä.

Tämän hetkinen rintapumppuni alkaa olemaan vaihtoa vaille valmis, joten tämä tulisi kuin tilauksesta tähän väliin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi päästä testaamaan

Avatar

2in1 single breast pump voisi olla minun valintani, mutta mikä vaan noista kuulostaa paremmalle kuin se mikä esikoisen kanssa oli käytössä. Käsikäyttöinen ollut siis käytössä aiemmin ja sille en kyllä herunut kuin 10-20ml yhden tunnin aikana. Nyt toinen lapsi syntymässä marraskuussa, joten olisi kiva jos pumppaaminen ei olisi yhtä hankalaa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olisi kiva saada kokeiluun, kun esikoinen syntyy, laskettuaika on minulla 16.10. Ensimmäisen vauvan kanssa sitä varmasti tarvitsee kaikenlaista apua enemmän ja tämä varmasti auttaisi kovasti vauva arjessa ☺️

Avatar

Meitä kiinnostaisi 2.5kk ikäisen poikani kanssa testata 2in1 Single Breast Pumpia. Meillä on ollut tähän asti käytössä vain mekaaninen pumppu, mutta jatkossa kiinnostaisi kokeilla, olisiko elektroninen pumppu tehokkaampi 🙂

Avatar

Minua kiinnostaisi kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast pumppua kohta viikon ikäisen vauvan kanssa.
Tähän asti ollut käytössä käsikäyttöinen pumppu jonka takia elektroninen pumppu kiinnostaisi 😊

Avatar

Kiinnostaa kokeilla. Täällä 9vrk ikäinen. Sähköpumppu löytyy mut se vaivalloista käyttää. Mam tuttipullo käytössä nyt. Kiinnostaisi kokeilla joko käsipumppu tai yhdistelmää.

Avatar

Hei, kiinnostaa Ainu 2in1 double breastpump pian syntyvälle vauvalle, koska se on uudenlainen ja juurikin tämä kivuttomuus on tärkeä herkälle äidille.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu auttaisi varmasti tasa-arvoisen perhearjen rakentamisessa, kun päästäisiin puolison kanssa jakamaan yösyöttöjä 😊 Vielä enemmän pumppua tarvitaan sitten, kun äippä palaa töihin ja isukki jää muksun kanssa kotiin. Esikoisen laskettu aika meillä 13.10.

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump. Laskettu aika on 18.10.

Avatar

Elokuussa syntyneen kanssa imetystaipaleemme alku on ollut vaihteleva. Huoli maidon riittämisestä ja vauvan painonkasvusta on ollut mukana ja nyt näyttäisi siltä, että pahimmat karikot on ohitettu. Maitoa meillä pumpataan päivittäin, sillä minäkin jo haluaisin välillä omaa aikaa. Nykyinen pumppu ei vain täytä kaikkia toiveita. Käytössä meillä on jo ainu mamin anti colic- pullot, mutta rintapumppu ei sovi niiden kanssa yhteen. Pullosirkusta helpottaisi varmasti yhteensopiva pumppu ja ehkä tissitkin kestäisivät toista pumppua paremmin.

Avatar

Tuplapumppua ois kiva päästä testaamaan! Marraskuussa on laskettu aika. Mulla lääkehoitoinen raskausdiabetes, mikä saattaa hidastaa maidonnousua. Kunnon pumpulla saisi tehostettua tätä!

Avatar

Olisin kiinnostunut kokeilemaan Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua. Minulla on imetyksellä oleva 7kk vauva ja meillä on tiedossa vuoronvaihto miehen kanssa joulukuussa kun minä palaan töihin ja mies jää isyys+hoitovapaalle kotiin koko kevääksi. Vauva ei ole toistaiseksi saanut ollenkaan pullosta maitoa tai korviketta mutta nyt olisi tarkoitus pumpata maitoa pakkaseen työpäiviä varten jotta ei tarvitsisi siirtyä korvikkeelle ja voisimme jatkaa imetystä töihin paluusta huolimatta.

Avatar

Ainu mam 2in1 single breast pump..
Sain juuri toisen lapseni ja tällä kertaa imetys ei sujukkaan niinkuin esikoisen kanssa ja sähköinen rintapumppu auttaisi minua varmaan saamaan maidontuotannon nousuun ja imetyksen onnistumaan toivomallani tavalla.

Avatar

Minua kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu. Täällä pian lolmeviikkoinen tissihirmu ja tällä hetkellä käytössä vain alipainepumppu ja välillä on joku paikka maidosta märkänä niin nyt olisi hyvä saada sitä myös talteenkin.

Avatar

Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi, jotta saisin helpommin nostaa maidon määrää.
Mutta myös manual käsikäyttöinen kiinnostaisi.
Imetys on kivuliasta ja haluaisin että isäkin saa osallistua enemmän, myös isosiskot pääsisi mukaan hoitamaan vauvaa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi päästö testaamaan. Imetän nyt 2kk iköistä vauvaa, ja käytössä on ollut alipainepumppu. Haluaisin päästä testaamaan tätä tehokkaampaa pumppua, joka mahdollistaisi maidon antamisen välillä pullosta😊

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaisi testata. Imetän tällä hetkellä 3kk ikäistä vauvaa. Vaikka minulla on suihkurinnat, niin käsikäyttöiselle pumpulle en ole herunut kovinkaan hyvin ja tämän takia olisi mahtavaa päästä testaamaan teidän pumppua. Jos siitä olisi minulle apua kun maidon tuotanto on runsasta ja olisi mukava antaa välillä pullosta että isäntä saisi annettua

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi eniten. Imetän vielä 9kk vauvaa ja pumppaan maitoa melko säännöllisesti varastoon jotta pystyn tarvittaessa olemaan erossa vauvasta pidemmänkin pätkän. Yritän hyödyntää maitoa myös ruoan laitossa. Minulla on käsikäyttöinen pumppu ja haluaisinkin testata saisiko sähköisellä maitoa kenties paremmin.

Avatar

https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-2in1-single-breast-pump-rintapumppu/

Tämä 2in1 single pumppu kiinnostaisi kovasti. Odotan esikoista saapuvaksi, laskettu aika 3.11. Imetyksen onnistuminen jännittää jonkun verran ja haaveissa olisi, että pumppaamalla myös ensikertalainen isä pääsisi olemaan osa lapsen ruokintaa ja vahvistamaan sidettään lapseen läheisten ruokintahetkien kautta. Pumppuja tuntuu olevan niin monen erilaisia, että pää meinaa olla ihan pyörällä niitä selaillessa enkä ole osannut sellaista vielä ostaa. Näin testaajana olisi oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan hyvältä kuullostavaa vaihtoehtoa ja samalla toki tuomaan omia kokemuksia esiin tuleville äideille, jotka menevät myös ihan pyörryksiin eri vaihtoehtoja tarkastellessa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump olisi ihana! Esikoiseni syntyi 3.10, joten täällä on nyt imetyksen alkutaival menossa. Rintapumppu helpottaisi arkea huomattavasti kun myös mies voisi välillä syöttää vauvaa öisin.

Avatar

Meitä tuo tuotetestaus kiinnostaa! Ja olis kova tarve pumpulle, edellinen meni rikki kun poika tiputti sen. Tuo Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostais! Myös tuo tupla pumppu kiinnostaa minua! Poika on nytten sen 9kk mutta maitoa tulee yllin kyllin. Imetysliivit ja paidat ui maidossa kun ei ole pumppua millä saisi ylimääräiset talteen.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single tai Double pumppu kiinnostaisi.
Meillä esikoisen laskettuaika lokakuussa, ja imetys ja maidon pumppaaminen kaikki ihan uutta ja jännää. 🙂 Olisi hienoa päästä testaamaan myös hyviä välineitä siihen avuksi.

Avatar

Minua kiinnostaisi lähteä testaamaan Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump- rintapumppua. Minulla on nyt 7kk ikäinen esikoinen ja maitoa tuntuu riittävän enemmän kun tarpeeksi, mikä varmistaa sen että pystyn edelleen imettämään ❤️. Tällä hetkellä minulla on pieni matkakäyttöinen rintapumppu, mutta sen teho ei enää riitä rintojen tyhjentämiseen (tämä saatu ystävältä ja on jo muutaman vuoden vanha). Olen päässyt palaamaan omien harrastuksien pariin muutamana kertana viikossa, mutta koska nykyisellä pumpulla tehot eivät riitä, olen joutunut mm kesken pidempien treenien käydä pumppaamassa uudestaan. Olisi ihanaa kun saisi kerralla tehokkaasti ja vaivatta pumpattua pojalle maidot talteen 🙂 Lähtisin erittäin mielelläni testaajaksi.

Avatar

Minua kiinnostaisi kovasti päästä testaamaan Ainu MAM 2in1 Double Breast pump tuplarintapumppua! Meiltä löytyy 4kk ikäinen poika, jota olisi toiveissa täysimettää puolivuotiaaksi ja muuten vähintään vuoden ikäiseksi. Poika on kova syömään ja välillä itsellä on pelko maidon riittämättömyydestä, vaikka painoa onkin tullut hyvin. Pumppu tulisi siis tarpeeseen nostattaa välillä maidon määrää, sekä mahdollisesti sitä pääsisi käymään itsekkin vaikka jossakin, ilman, että vauva roikkuu tississä. Vaikka imettäminen parasta onkin❤️

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump olisi ihan täydellinen meille tähän hetkeen! Myös Tuo Ainu MAM 2in1 single breast pump kävisi oikein hyvin..🙏🏼 Juuri hirveästä rintatulehduksesta selvinneenä ja pelko sen uusiutumisesta on suuri. Kunnon rintapumppu toisi helpostuksen arkeen, kk ikäinen vauva ei jaksa joka kerta imeä rintoja tyhjäksi enkä ole onnistunut tulehduksen jälkeen enää herumaan nykyiselle käytettynä ostetulle pumpulle. Uskoisin kunnon pumpun myös mahdollistavan kaupan lisämaitojen annon lopettamisen ja voisin alkaa pumpata omaa maitoa annettavaksi lisänä.. Olisipa ihana päästä tämän pumpun testaajaksi❤️

Avatar

Esikoista odottelen syntyväksi 5.11. Toivon kovasti imetyksen onnistuvan ja mielelläni kokeilisin sen apuna AINUn MAM 2in1 single breast tai double breast -pumppua. Olen tuleva itsellinen äiti ja kuullut paljon tarinoita imetyksestä, sekä hyviä että huonoja, joten jännityksellä odotan miten omalla kohdallani käy ja pumppu varmasti helpottaisi arkea kovasti.

Avatar

Suuri kiinnostus olisi päästä testaamaan Ainu MAM 2in1 single breast pumppua. Pumpun sähköinen ja käsikäyttö ominaisuus tulisi helpottamaan huomattavasti 3kk pojan äidin elämää. Ainu MAM 2in1 single breast pumpun vaivattoman ja helpon pumppauksen ansiosta myös isä pystyisi osallistumaan ainutlaatuisiin ja ihaniin vauvan syöhetkiin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump -rintapumppu kiinnostaisi. Imetän tällä hetkellä 3kk:st ja minulla on toinen sähköinen rintapumppu, jonka käytön koen raskaaksi. Sen täytyy aina olla kytkettynä virtalähteeseen, mikä on taaperon vahtaamisen kannalta vaikeaa. Lisäksi tuntuu, etten heru ainakaan tälle pumpulle kovin hyvin, ja siksi pumppaus kestää melko kauan.

Avatar

Kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump -rintapumppu, myös double kiinnostaa sen joustavuuden vuoksi. Synnytyskomplikaatiot hidasti toipumista ja rajoitti imetysasentoja, jolloin pulloruokinta antaisi joustavuutta kodin ulkopuolella liikkumiseen. 1,5kk ikäisen kanssa.

Avatar

Kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump -rintapumppu, myös double kiinnostaa sen joustavuuden vuoksi. Synnytyskomplikaatiot hidasti toipumista ja rajoitti imetysasentoja, jolloin pulloruokinta antaisi joustavuutta kodin ulkopuolella liikkumiseen. 1,5kk ikäisen kanssa. Käsikäyttöinen MAM pumppu on käytössä, mutta se on aika hidas käyttää toistuvaan tarpeeseen tai jos tarve iskee nopeasti.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa ehdottomasti eniten. Etsin juuri rintapumppua ja tätä pumppua olenkin katsellut.

Esikoisen laskettuaika on marraskuussa ja uskon että pumpulle tulisi käyttöä. Olisi kiva päästä jakamaan kokemuksia!

Avatar

Minulla on laskettu aika 2.11. Imetin nykyistä 2v neitiä 1,5v ajan ja silloin kokeilin pumppaamista erilaisilla pumpuilla, mutten kunnolla herunut oikein millekkään. Haluaisin testata Ainu MAM 2 in 1 Single Breast Pumpia!

Avatar

Ainu MAM 2in1 double-pumppu kiinnostaa. Täyspumppaan kaikki maidot 3kk ikäiselle vauvalle, ja nyt on 2in1 single käytössä. Eritoten kiinnostaa vertailla tuotteita ja millainen tuplapumpussa on käytettävyys vs. Sinkkupumppu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa. Mulla esikoinen syntyi elokuussa ja olen toisen merkkisellä pumpulla pumpannut. Ongelmana nykyisen pumpun kanssa on kipu pumpatessa, ei ole ladattava, joten paikoillaan joutuu pumppaamaan ja jos vauva vaatii pumppauksen aikaan huomiota niin täytyy pumppaus keskeyttää. Myös pumppu on niin äänekäs että yöllä sitä ei voi käyttää.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaa! Kuopukseni syntyi huhtikuussa ja on ollut 6kk täysimetyksellä. Joudun käyttämään pumppua imetyksen lisänä paljon, koska meillä on rintakumi käytössä ja joudun pumpulla huolehtimaan että rinta saa varmasti tarpeaksi stimulaatiota. Myöskin näin tulevana imetystukiäitinä kiinnostaa erilaiset pumput, jotta niistä osaa kertoa/ suositella perheille!

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump, koska täyspumppaan maidot 4kk, kohta 5kk ikäiselle vauvalle ja nyt käytössä eri merkin single pumppu ja vie aikaa omaan makuun liikaa. On myös kovin äänekäs.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump. Olisi mukavaa päästä testailemaan ja jakamaan kokemuksia. Esikoiseni laskettu aika on marraskuussa ja kaikki on uutta, ihanaa ja jännittävää. Olen jo sen ikäinen, että lähes kaikki ystäväni ovat jo lapsensa tehneet. Sinänsä olen kuullut paljon hyviä ja hyödyllisiä asioita kokemusten kautta, myös rintapumpuista. Sähkökäyttöistä on erityisesti suositeltu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single tai Double pumppu kiinnostaisi kovasti. Olen juuri etsinyt sopivaa rintapumppua, sillä kauan kaivattu esikoiseni syntyy marraskuussa ❤️ Näihin pumppuihin haluaisin todella tutustua lähemmin. Olisipa mahtavaa päästä mukaan testaamaan!

Avatar

Tsau! Laskettu marraskuussa ja kokemus esikoiselta pumppuelämästä 2 eri rintapumpulta, kun elettiin pumppuarkea melkein vuosi. Pumpulle herumiseen tuli etsittyä vippaskonsteja ja siksi kiinnostaisi testata tätä, kun olen kuullut paljon hyvää.

Ja koska jaloissa pyörii tuo kaksivuotias niin ehdottomasti tuo 2in1 double breast-pumppu kiinnostaisi, ettei aivan aika menisi sohvan pohjalla pumpatessa. Toivottavasti kuullaan!

Avatar

Eniten kiinnostaa Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu, vaikkakin näin esikoista odottavana kaksi muutakin vaihtoehtoa olisi varmasti toimivia. Laskettu aika oli itse asiassa eilen, mutta vielä saadaan tulokasta näemmä odotella 🙂

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pumpin kokeilu kiinnostaa, itselläni joku hyvin vanha sähköinen pumppu joka on vaivalloinen käyttää, lisäksi haluaisin mielenkiinnosta tietää onko eri merkkisillä pumpuilla kuinka suuri ero esim pumpulle herumisen kanssa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa, odotamme puolisoni kanssa esikoista syntyväksi nyt lokakuussa eikä pumppauksesta ole vielä suuresti kokemusta. Siksi niin sähkö- kuin käsikäyttöisyys olisi plussaa. Single Breast Pumpin uskon olevan riittävä vielä tässä vaiheessa. Olisi tärkeää saada maitoa pumpattua, jotta välillä pääsisi omille asioille ja puoliso voi sitten pumpatun rintamaidon avulla hoitaa ruokinnan.

Ainun tuotteet ovat olleet mieluisia ja olemme ostaneet niitä runsaasti vauvalle valmiiksi. Myös rintapumppu vaikuttaa lupaavalta ja olisi kiva jatkaa ”merkkiuskollisuutta” juuri Ainun pumpun kanssa.

Avatar

Manual käsikäyttöisen rintapumpun testaaminen kiinnostaisi. Odotan esikoistani ja laskettu aika on 1.11.2021. Pumpuista tai pumppaamisesta ei siis ole aikaisempaa kokemusta mutta olen kuullut sen olevan tarpeellinen hankinta imetyksen tueksi. Joten mielelläni lähtisin mukaan testiryhmään 🙂

Avatar

J

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump kiinnostaisi kokeilla. Kuopuksen laskettu aika on 11.10. ja toiveissa on saada pumpattua maitoa tehokkaammin kuin esikoisen kohdalla – mahdollistaisi myös nukkumisen välillä, kun isäkin voisi pientä pullolla syöttää. Täysimetys jälleen tavoitteena enkä ole itselleni sopivaa pumppua vielä löytänyt.

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump. Täyspumppaan melkein (1-2 imetystä vuorokaudessa) ja minulla on manuaalinen (toisenmerkkinen) pumppu. Pumppaan noin 8 krt/pv ja se vie todella paljon aikaa pois sekä tämän 2,5kkn vauvan, että esikoisen (4v) kanssa viettämästä ajastani. Haluan kuitenkin antaa vauvalle omaa maitoani, joten pumppaus on paras valinta minulle. Vauva on tykästynyt mamin anti-colic pulloihin joten mamin pumppu toisi helpotusta tähän pullorumbaan (pumppaan yhteen pulloon ja siirrän maidon sitten joko minigrip-pussiin ja/tai mamin pulloon) kun voi pumpata suoraan mamin pulloon tai säilytysratkaisuun.

Avatar

Aini 2in1 double breast pump kiinnostaisi päästä testaamaan!

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump rintapumppu kiinnostaisi. 😍 Odotan esikoista ja laskettu aika on ihan pian käsillä🤩 Rintapumppu on vielä hankimatta kun olen pohdiskellu mikä olisi hyvä.😇

Avatar

Ainu MAM 2in1 douple breast pump kiinnostaa, täällä yritetään saada maitoa herumaan ylemmäksi, että päästäisiin pois lisämaidosta, 1kk ikäisen pojun kanssa..

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa. Käsikäyttönen pumppu ollu käytössä ja elektroninen kiinnostaa, kun oli ainakin sairaalassa toimiva tuohon imetykseen.

Avatar

Ainu MAM 2 in 1 single breast pump kiinnostaa!
Laskettuaika on marraskuun puolessa välissä ja esikoista odottelen. Olisi kiva päästä testailemaan tätä rintapumppua !!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa eniten. Esikoinen on tällä hetkellä 6 viikkoa ja täysimteyksellä. Pumppaamista en ole lainkaan vielä kokeillut, mutta pumppu on ollut nyt hankintalistalla jotta myös isä pääsisi osallistumaan syömispuuhiin 🙂 vauvan refluksioireet ovat pahentuneet viikkojen myötä, jonka takia tämän äidin unet ovat jääneet hyvin vähälle. Pumpun kokeilu tulisi siis erittäinkin tarpeeseen, vaikka vertailukohtaa muuhun pumppuun ei olekaan 🙂

Avatar

Esikoisen laskettu aika on 9.10. Suhtaudun positiivisesti imettämiseen ja ajatuksena on osallistaa myös isää imettämään. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi kiva saada kokeiluun, saisi pumpattua maitoa, jota isä pääsisi imettämään. Kuulostaa myös hyvältä ominaisuus, että maidon voi pumpata suoraan pulloon.

Avatar

Ehdottomasti haluaisin kokeiluun 2in1 double breats pump:in, koska pumppaan maitoa tällä hetkellä joka päivä 2kk ikäiselle tyttärelleni. Tällä hetkellä käytössä on yksittäinen pumppu, joka toimii paristoilla, eikä oikein ole riittävä tähän tarkoitukseen 😅

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu olisi kiva päästä kokeilemaan. Tällä hetkellä käytössä on ainun vanha käsikäyttöinen rintapumppu. Maitoa pumppaan 7 viikkoiselle vauvalle.

Avatar

Kokeilisin mieluiten 2 in 1 tuplapumppua. Tähän asti olen satunnaisesti pumppaillut puolivuotiaalleni eri merkin käsikäyttöisellä pumpulla, mutta heruminen on ollut kehnoa vaikka imettäessä maitoa on aina tullut tarpeeksi! Kiinnostaisi todella kokeilla kunnon pumppua, jos sillä saisi paremmin!

Avatar

2in1 double olisi hienoa saada kokeiltavaksi, sillä siinä on useampi vaihtoehto sopivan pumppaustavan löytämiseksi. Ensimmäistä lasta imettäessäni ja manuaalista pumppua käyttäessäni homma ei sujunut toivotulla tavalla. Sormet kipeytyivät ja pumpun joutui välillä vaihtamaankin toisenlaiseen. Tämä Ainun pumppu vaikuttaa siltä, että lähtökohta pumppauksen onnistumiseen on hyvä. Toisen lapseni la on 21.11.21 ja pumppu, melkeinpä tärkein tarvike, on vielä hankkimatta, joten mielelläni ryhtyisin testaajaksi 🙂

Avatar

Hei!
Ehdottomasti olisi ihanaa päästä testiryhmään mukaan! Tuplarintapumppu olisi minun valintani, sillä tavoitteena myös lahjoittaa maitoa synnytys osastolle. Mutta uskon jo yhdestäkin sähköisestä olisi apua 😊
Laskettuaikani on marraskuun alussa 😍

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump olisi mahtava saada testiin. Minulle on laskettu aika 24.10. ja kovasti toivon, että pelkällä rintamaidolla selvittäisiin myös tämän toisen lapsen kanssa. Maidontulo olo ensimmäisessä raskaudessa voimakasta ja rintapumppu oli pelastus varsinkin alussa, kun sai tyhjennettyä rintoja välillä. Valmiiksi pumpattu maito tuo myös vapautta äidille, jos vauva vain suostuu juomaan tuttipullosta, että muutkin voivat syöttää.

Avatar

https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-2in1-single-breast-pump-rintapumppu/
Haluaisin tuotteen kokeiluun erityisesti tehostamaan toisen rinnan maidontuotantoa. Imetän tällä hetkellä 3kk ikäistä lastani, mutta imettäminen on mahdollista ainoastaan toisesta rinnasta, koska toisesta ei tule mitään/hyvin pieniä määriä. Olisi myös hyvä, että toisesta tinnasta saisi tarpeen tullen pumpattua varastoon.

Avatar

Olen erittäin kovasti kiinnostunut päästä kokeilemaan Ainu mam 2in1 single breat pumppua. Esikoiseni syntyi 22.9 ja olemme vasta imetyksen alkumetreillä.

Avatar

Heippa,

Ainu rintapumppu helpottaisi arkeamme ihan super paljon. Poika on kova syömään, ja rinnalta suoraan sekä tuttipullosta menee runsaasti maitoa. En tahtoisi korvikkeita käyttää enempää, kuin on pakko joten sen vuoksi oman maidon pumppaaminen mahdollisimman tehokkaasti istuisi tilanteeseemme enemmän kuin hyvin. Puhumattakaan siitä, että isä haluaa osallistua vauvan hoitoon mahdollisimman paljon ja rintamaidon pumppaaminen mahdollistaa tämänkin.

Eniten noista vaihtoehdoista kiinnostaa 2in1 single breast pump vaihtoehto.

Avatar

Oi että, kun olisi ihana saada testiin tuo 2in1 Double pumppu 😍

Pumppailen maitoa säännöllisesti, jotta saan välillä mahdollisuuden pitää omaa aikaa ilman, että tarvitsee kantaa huolta pienen maitojen loppumisesta kesken.
Olen kokeillut yhtä toisen valmistajan sähköpumppua, mutta se ei ollut mistään kotoisin, eikä tehot riittäneet mihinkään.
Toistaiseksi kaikki teidän tuotteenne, joita olen kokeillut, ovat aina olleet priimaa, joten haluaisin kovasti päästä kokeilemaan myös sähköistä tuplapumppuanne 👌🏻

Avatar

Haluaisin kokeilla 2in1 double breast Pump:ia. Haluaisin nostattaa maidon määrää ja olen mennyt nyt vain käsikäyttöisellä ja se on välillä aika aikaa vievää, imetyksen kanssa muutenki ollut ongelmia ja yritän ylläpitää maidontuotantoa vauvalle kun pääsemme rintaraivareista eroon niin saisimme ehkä jatkettua imetystä normaaliin tapaan!!

Avatar

Minua kiinnostaisi ensisijaisesti Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu tai Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump. Olen saanut esikoiseni syyskuussa ja imetystaival on lähtenyt hyvin käyntiin. Minun olisi joulukuussa tarkoitus palata osittain töihin yrittäjyydestä johtuen ja mies hoitaisi vauvaa poissa ollessani. Tästä syystä rintamaidon tehokas pumppaus talteen olisi meille ensiarvoisen tärkeää ja osallistuminen tähän tuotteen kokeiluun tulisi meille tarpeeseen.

Avatar

Haluaisin testata 2in1 double pumppua, koska tällä hetkellä pumppaan yksöispumpulla. Tuplapumpun edut ja testauskokemus kiinnostaisivat.

Avatar

Ottaisin erittäin mielelläni testiin Ainu mam 2 in 1 single breats pumpin. Laskettu aikani on parin viikon päästä ja tavoitteena ja suurena toiveena olisi saada parempi imetyskokemus kuin ensimmäisen lapsen kohdalla.

Avatar

2in1 Single Breast Pump rintapumppua olisi kiinnostava testata. 1vko vauvan kanssa käytössä on tähän asti ollut käsikäyttöinen ja alipainepumppu. Toiveissa olisi hoitaa pumppaaminen tehokkaammin ja maidonnostatuksen lisäksi pumpata jemmaan, jotta mahdollisuus poistua kotoa myös ilman vauvaa.

Avatar

Tahtoisin testata tuplapumpun. Kolmen ja puolen kk imetyksen aikana olen testannut neljää eri rintapumppua ja jokainen niistä on ollut jollain tavalla sopimaton, usein aiheuttanut pumpatessa kipua. Lapsi on maitoallerginen ja korvikkeiden kanssa pelaaminen on hankalaa, joten annosten pumppaus olisi ihana olla helpompaa, kun omaa maitoa pojalle kyllä riittäisi.

Avatar

Minulla on laskettu aika marraskuussa ja odotan esikoista joten haluaisin ehdottomasti kokeiluun 2in1 single breast pump:in.

Avatar

2in1 tuplapumppu ois mahtavaa saada testiin. Imetän joulukuista 2020, poika ei suostu juomaan korviketta ja vanhalla käsikäyttöisellä pumpulla en saa pumpattua paljon mitään. Olisi ihana kun poika voisi viettää isänsä kanssa enemmän kahdenkeskistä aikaa kuin vain pari tuntia, tällä hetkellä se ei onnistu kun mammaa pitää saada vielä silloin kun poju sitä haluaa

Avatar

Minulla on laskettu aika marraskuussa, enkä ole vielä päättänyt, minkä rintapumpun hankkisin. Esikoista kun odotan, niin ei ole oikein tietopohjaakaan hankintaa varten. Ilomielin lähtisin testaajaksi!

Avatar

En ole vielä hankkinut rintapumppu, laskettu aikani on marraskuussa. Esikoista kun odotan, niin ei ole oikein hyvää tietopohjaakaan hankinnalle. Ilomielin lähtisin testaajaksi Ainu MAM 2in1 Single Breast -pumpulle!

Avatar

2in1 single tai double kiinnostaisi kovasti. Laskettuaika on 22.10.2021, mutta suunniteltu sektio päätetty paria päivää aikaisemmaksi. Kahden edellisen lapsen kanssa imetys on sujunut hyvin, mutta pumppaaminen ei ja haluaisin kovasti saada pumppaamisen myös onnistumaan, jotta isäkin voisi hoitaa muutamat syötöt ja helpottaisi meidän arkeamme huomattavan paljon. 😊❤️

Avatar

Haluaisin kokeiluun joko Ainu MAM käsikäyttöisen rintapumpun tai Ainu MAM 2in1 single breast pumpin. Imetän tällä hetkellä 7vk ikäistä esikoistani. Haluaisin pumpata maitoa vauvalle pakastimeen, jotta tulevaisuudessa vauvaa voi poissaollessani syöttää muutkin. Lisäksi haluaisin lisätä maidontuotantoa oikeassa rinnassa, koska se tuntuu tulleen laiskaksi, vaikka vauva imee rinnalla aktiivisesti.

Olen tähän mennessä kuullut pumpusta vain hyvää, mutta ehdottomasti haluaisin testata sitä myös itse.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa! Esikoisen laskettu aika on kahden päivän päästä 10.10 ja jännittää jo kovasti ❤️

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa paljon. Sillä sais nyt hyvin tehostettua imetystä. Meidän pikkuinen kun ei meinaa kasvaa kunnolla täysimetettynä. Haluan ehdottomasti onnistua imetyksessä. Tästä olisi iso apu nyt tässä vaiheessa. Kaikkia keinoja kun olisi kiva päästä testaan. Yhden lapsen kun on jo imettänyt niin ihan hullua että nyt ei meinaa onnistua.

Avatar

2in1 single pumppu. Imetyksen kanssa on ollut haasteita, vauva syntyi hieman ennenaikaisesti ja kireän kielijänteenkin vuoksi rinnalla syöminen on ollut haastavaa eikä maitoa ole herunut niin paljoa kuin olisi tarve. Nyt alkaa olla viimeiset hetket saada maitoa nousemaan, herkkäkausi eli se 6-8 viikkoa on nyt käsillä. Olisin kiitollinen tästä kokeilusta

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu olisi kiva saada kokeiluun. Meillä 2viikon ikäinen vauva ja imetyksen tueksi olisi mukava tätä kokeilla. Meillä kun ei ole painoa tullut vielä tarpeeksi ja alipainepumpulla saatuja lisämaitoja joutunut antamaan. Toiveissa olisi, että päästäisiin lisämaidoista jossain vaiheessa eroon ja saisimme jatkaa täysimetystä 6kk ikään asti.

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump kiinnostaisi. Esikoisen kanssa imettäminen ei onnistunut ja nyt toisen 1kk ikäisen vauvan kanssa imetyksen kanssa ollut valtavasti haasteita. Tämän vauvan kanssa olemme päässeet osittaisimetykseen, vauva ei pysy rinnalla hereillä ja jaksa tehdä työtä että saisi maitoa tarpeeksi. Omaa maidontuotantoa olen yrittänyt pitää eri merkin sähköpumpulla yllä, mutta heruminen pumpulle haastavaa eikä näin ollen kaikkea vuorokauden lisämaidon määrää saa pumpattua. Nykyisellä pumpulla menee myös äärimmäisen paljon aikaa eikä aikaa jää esikoiselle niin paljon kun olisi tarve. Olisi hienoa päästä testaamaan siis toista pumppua, jos sille heruisi paremmin ja pumppaushetket helpottaisi, sillon arjessa jäisi enemmän aikaa muullekin sekä mikäli oman maidon määrää onnistuisi tämän avulla nostamaan niin äidinmaidon korvikkeen voisi syrjäyttää kokonaan omalla maidolla.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi

Avatar

Hej! Haluaisin testat joko Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump tai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Olen kolmen lapsen äiti ennestään ja nyt 14.11 olisi neljäs vauva tulossa❤️ Olen imettänyt kaikkia lapsia syntymästä noin 2,5v saakka, ja haaveissa olisi että se onnistuisi täälläkin kertaa. Olen aina käyttänyt manuaalista rintapumppu, niin nyt olisi kiva koittaa myös sähkökäyttöistä. Ja tulisi kyllä todellakin tarpeen kun neljän lapsen kanssa on kyllä paljon vilinää ja vilskettä, niin helppottaisi kyllä arkea paljon😊

Avatar

Ainu mam 2 in 1 double breast pump kiinnostaa itseäni todella paljon meillä on laskettu aika kolmannelle tyttärelle 2.11 ja meillä on perheessä ollut lapsilla alussa vaikeuksia jaksaa imeä rintaa ja sitä on myös vaikeuttanut toisella kireä kielijänne jolloin imuote on ollut huono.. Meillä on myöskin maitoallergia kummallakin edellisellä ja mielestäni helpompaa on pumpata omaa maitoa kuin ostaa korvikkeita ja sen vuoksi tää tuplapumppu ois upea kun aikaa menisi paljon vähemmän kun saa kummatkin rinnat samaan aikaan jolloin jää enemmän aikaa myöskin omille unille 😍

Avatar

Minua kiinnostaa Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump, jos onnistuisin sillä lisäämään toisen rintani maidontuotantoa. Imetän 3kk vanhaa tytärtäni, mutta vain toisesta rinnasta tulee maitoa riittävästi ja kaikki keinot on jo kokeiltu paitsi tämä. Pumppaisin myös pakastimeen valmiiksi maitoa.

Avatar

Single-malli olisi kiva saada kokeiluun kuopukselle

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua Kiinnostaa kovasti päästä testaamaan juuri sen monipuolisuuden vuoksi. Itselläni alle kuukauden vanha vauva ja rintapumpun hankinta olisi edessä ja tämä on yksi vahvoista vaihtoehdoista rintapumpuksi jonka haluaisin hankkia. Säilytysratkaisut kiinnostavat myös juurikin ekologisuuden ja helppouden vuoksi.

Avatar

Single 2in1 kiinnostaisi kovasti. Toinen imetysmatka on lähtenyt käyntiin ja vauva 3kk on täysimetyksellä.
Välillä pumppailen pakkaseen, mutta ongelmana on huono heruminen manuaalipumpulle. Vauvan painonnousu on ollu hiukan liian niukkaa joten olisi tärkeää saada pumppaamalla nostettua maitomäärää imetyksen lisäksi.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kuulostaisi hyvältä vaihtoehdolta monikäyttöisyytensä vuoksi. Esikoinen tulossa niin ei vielä mitään kokemusta toimiiko itselle paremmin käsikäyttöinen vai sähkökäyttöinen, vaikkakin sähkökäyttöinen kuulostaa kätevältä. Niin paljon lukenut eri kokemuksia, kuinka toinen suosii sähkökäyttöistä ja toinen palannut sähkökäyttöisen jälkeen takaisin käsikäyttöiseen yms..

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olisi kiva kokeilla! Kahden aikaisemman lapsen kanssa ei imetys kunnolla onnistunut, eikä pumpuistakaan paljoa kokemusta. Nyt kolmas syntymässä kuukauden päästä, maitoa alkanut tulla jo joten uskoisin tämän pumpun auttavan meitä suuresti!

Avatar

Imetän 5kk vanhaa vauvaa ja olisin kiinnostunut kokeilemaan Ainu MAM 2in1 Double Breast pumppua. Vauva on ollut tähän asti täysimetyksellä, mutta nyt hänelle pitäisi antaa enemmän maitoa. Olisin kiinnostunut kokeilemaan sähköpumppua, jos saisin sillä omaa maitoa vauvalle talteen.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump ehdottomasti! Esikoinen syntymässä joulukuussa ja olisi ihanaa saada kunnon välineet ajoissa haltuun!💜 Eikä epätoivoisena lähettää miestä kauppaan jos kriisi iskee..😬 Kovasti on meinaan oma äiti uhkaillut että meidän suvun naisilla sitten riittää maitoa koko kylälle😅

Avatar

Hei. Yritin hakea mukaan testaamaan rinta pumppua, mutten löydä mistään kohtaa mistä voisin hakea mukaan ?

Ainu-neuvojat

Hei! Olet mukana testaajahaussa kommentoimalla tähän mikä pumpuista kiinnostaisi sinua.

Avatar

Ainun tuplarintapumppu testaajaksi kiinnostsa. Pumppu tulee kovalle käytölle. Olen ykköstyypin diabetestä sairastava ja vastasyntynyt tulee olemaan kookas. Vauva ei voi syödä rinnasta kun ei näe maitomäärän määrää ja siksi pumppaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Aiempien vauvojen kohdalla olen pumpannut maitoa tuplapumpulla 2.5l päivässä, joten pumppu joutuu kovalle käytölle.

Avatar

Ainu mam 2in1 double tai singlekin käy 👍

Avatar

Sähköpumput kuulistavat hyvältä, etenkin Double breast pump kiinnostaa. Myös single breast pump voisi olla kokeilemisen arvoinen. Minulla on laskettu aika joulukuussa. Edellisen lapsen aikaan maidonnousu oli raju ja en ilman pumppua usko pärjääväni nytkään.

Avatar

AINU 2 in 1 Double Breast Pump tuplarintapumppu

Avatar

Hei, olisin kiinnostunut testaamaan Ainu MAM 2 in 1 single breast pumppua. Meille on syntymässä kolmas lapsi, jonka laskettuaika on tammikuussa. Rintapumppujen käytöstä on paljon kokemusta esikoisen ja kuopuksen aikana. Rintapumppu on minulle ehdoton, sillä maito ei meinaa millään lähteä nousemaan ja lapset ovat saaneet huonosti imuotteen / kyllästyneet yrittämiseen, kun maitoa on herunut niin huonosti. Olen rintapumpun avulla saanut pidettyä maidontuotantoa yllä ja sen myötä saanut annettua rintamaitoa vauva-aikana miltei puolivuotiaaksi saakka. Useista malleista sekä merkeistä kokemusta, joten mielelläni testaisin myös tätä kyseistä mallia. Tällä hetkellä meillä ei ole edes tallessa rintapumppua hometalon vuoksi. Kaikki hankinnat menevät uusiksi.

Avatar

Minua kiinnostaisi elektroninen Ainu MAM 2in1 double breast pump tuplarintapumppu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single breast pump olisi mun valinta!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Meille on pian syntymässä toinen poika. Ensimmäisen kanssa imetys ei sujunut paria kuukautta pidempään ja tarvetta hyvälle pumpulle olisi ollut. Manuaalinen pumppu oli tuolloin aivan tuskaa ja heruminen ei onnistunut tuntien yritysten jälkeen. Tällä kerralla haluaisin todella onnistua imetyksen kanssa!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua kiinnostaisi päästä testaamaan!
Imetän nelikuista vauvaamme, mutta välillä olisi kiva pystyä jättämään vauva myös hetkeksi hoitoon.
Käsikäyttöisellä pumpulla maidonsaanti on työlästä, eikä vauva juo pakastettua maitoa joten tarve olisi saada kerralla enemmän ja helpommin.

Avatar

Pumpuista eniten kiinnostaa Ainu MAM 2in1 single breast pump. Laskettuaika on 29.10.-21 💛

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi eniten. Ylipäätään sähkökäyttöinen pumppu. Vanha pumppuni ei oikein aja asiaa. Esikoisen aikaan se oli kovassa käytössä, vaikka olikin hyvin työläs käsin pumppailla. Laskettu aikani on aivan joulukuun alussa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Douple breast pump tuplarintapumpun haluaisin saada kokeiluun, minulla on ennestään jo yksi rintapumppu millä ei voi pumpata yhtäaikaa ja se on aika heikkotehoinen ja vähän ikävän tuntoinenkin jos esim. Vertaa sairaalassa oleviin pumppuihin. Tämä olisi kiva saada testiin ja kokeiltavaksi😍

Avatar

2in1 double-pumppua olisi mukava testata, käsikäyttöinen ja sähköinen Single-versio ovat toimineet niin hyvin.

Avatar

Käsikäyttöinen

Avatar

Ainu mam 2in 1 rintapumppu kiinostaa

Avatar

Tuplarintapumppu 🤗

Avatar

https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-2in1-single-breast-pump-rintapumppu/ olisi mieluisin mutta mitä vaan pumppua mielelläni kokeilisin 🙂

2kk ikäinen vauva ja tällä hetkellä käytössä vain alipainepumppu jolla olen omille menoille tarvittavat maidot pumpannut. Tahtoisin kokeilla toisenlaista pumppua jos sillä maitoa saisi tehokkaammin ja kätevämmin. Plussaa jos maidon määrää saisi kasvatettua. Aikaisemmin yhtä käsipumppua testattu mutta se sattui ja maitosaalis jäi pieneksi, sekä pumppu vuoti.

Avatar

Ainu mam 2in 1 rintapumppu kiinnostaa ensiodottajaa 🙂

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu

Avatar

Tuo ainu mam 2in 1 rintapumppu olis mitä haluisin kokeilla

Avatar

Haluaisin saada kokeiluun Ainu MAM 2in1 Single Breast Pumpin, jos tällä saisi tehostettua maidontuotantoa. Imetän 3kk vanhaa esikoistani, mutta maitoa tulee vain toisesta rinnasta. Olisi myös hyvä, jos maitoa saisi toimivasta rinnasta pumpattua myös pakastimeen säilöön. 🙂

Avatar

Ainu Man 2in1 double breast pump voisi vastata täydellisesti meidän tarpeita.

Avatar

Tuplarintapumppu kiinnostaisi eniten. Imetystaival on aivan alussa, sillä esikoiseni syntyi 8.10.2021. Olisi ihana päästä testaamaan tätä tuotetta ja saada se imetyksen tueksi!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump tai Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu. Ylipäätään elektroninen pumppu kiinnostaa. Minulla on laskettu aika 31.10.2021

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu kiinnostaa testaaja haussa. Esikoinen syntymässä ihan minä päivänä tahansa. Laskettuaika 14.10.❤️

Avatar

Täällä kiinnostaa kokeilla esikoisen kanssa Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua.

Avatar

Olisi mahtavaa päästä testaamaan sähköistä pumppua, esikoisen kanssa tämmöstä ei ollut ja nyt marraskuussa syntyvän tyttösen kanssa haluaisin kokeilla Ainu MAM 2in1 Double Breast Pumppua, tavoite imettää ja saada talteen kaikki maito helposti ja mutkitta, niin kotona kuin kylässä 🙂

Avatar

Mikä vain pumpuista kävisi, imetän tällä hetkellä 1kk ikäistä vauvaa ja rintoihin pakkaantuu maitoa, tulisi tarpeeseen päästä kokeilemaan pumppua.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua kiinnostaisi päästä kokeilemaan. Vauva syntyi pari päivää sitten sektiolla, sain raskausmyrkytyksen. Vielä en ole päässyt aloittamaan imetystä. Esikoisen kanssa imetys lähti käyntiin mutta tyrehtyi lopulta. Olisi kiva saada edes yksi positiivinen imetys kokemus

Avatar

Kiinnostaisi päästä kokeilemaan double brest pumppia! Kuulostaa hyvältä. Rinnat ovat arat ja pumppaus ei ole kovin mukavalta aiemmin tuntunut, mutta silti olen ahkerasti pumpannut. Minulla on ollut jokin vanha Ainun sähkökäyttöinen pumppu nyt 9- ja 7-vuotiaiden kanssa käytössä heidän vauva-aikana. Marraskuun lopussa syntyy kolmas lapsi, ja pumppu vielä puuttuu!

Avatar

Ainu nam 2in1 single tai double, molemmat ovat kiinnostavia. Minulla on nyt vajaa 3kk ikäinen imetettävä jolle olen pumpannut maitoa myös pakkaseen poissaolojen ja töihin palaamisen varalle.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi tarpeen meille! Vauvaa ei ikinä saati kunnolla rinnalle ja pumppaus oli ainoa vaihtoehto. Nykyään on vain yksittäinen pumppu, ja vauva vaatii koko ajan enemmän huomiota ja hänen nukkuessa olisi kiva tehdä muutakin kuin pumpata. Tuplapumppu nopeuttaisi niin paljon hommaa ja mahdollistaisi jaksamisen pumppaaminen paremmin jotta pieni saisi mahdollisimman paljon äidinmaitoa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaa eniten. Meidän ennenaikaisena syntynyt 7viikkoinen poika on täysimetyksellä, olemme viimein päässeet korvikelisämaidoista eroon. Olisi ihana tehostaa tällä pumpulla omaa maidontuotantoa sekä saada kerättyä maitoa talteen niin että isä pääsisi taas osallistumaan pojan syöttämiseen<3

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double kiinnostaisi kokeilla! Vielä meillä ei ole maidon tarvisijaa, mutta sellainen on tulossa alkuvuodesta. Olen kiinnostunut pumpaamisesta ja mahdollisesti maidon luovuttamisesta.

Avatar

Eniten kiinnostaisi testattavaksi tuo Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump! Tällähetkellä täysimetän meidän reilu parikuista tyttöämme ja välillä pumppaillut toisen merkin käsikäyttösellä pumpulla ni tuollanen sähkökäyttönen ois varmasti vielä
parempi:)!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump -malli kiinnostaisi eniten. Esikoisen laskettu aika on marraskuun ensimmäisenä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 double breast pump tulis tarpeeseen täällä 🙂

Avatar

Ainu MAM Single Breast pump olisi minulle sopiva. Imetän tällä hetkellä vauvaani, ja olen silloin tällöin pumpannut rintojen ongelmien vuoksi. On ollut tulehdusta, tukoksia, sammasta, haavoja….oma pumppuni ei tosin ole niin tehokas. Haluaisin imettää vielä useamman kuukauden, ja olisi tärkeää että voisin luottaa siihen että pumppu toimii tarvittaessa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump – mallia lähtisin mielelläni kokeilemaan. Esikoiseni syntyi heinäkuun lopulla ja olen täysimettänyt siitä saakka onnistuneesti. Pikkuhiljaa haluaisin aloittaa omia liikuntaharrastustani. Tähän asti aika on mennyt lähinnä kotona vauvan kanssa. Tykkään käydä kuntosalissa, tanssitunnilla ja uimassa. Oma aika ja liikunta lisäävät elämän hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Uskon, että kun pitää itsestä hyvää huolta eikä väheksy omia tarpeita, pystyy olemaan kotona myös parempi äiti ja kumppani. Tarvetta rintapumpulle olisi, jotta saan jatkettua oman maidon antamista vauvalle myös omien poissaolojen aikana, se on minulle tärkeää. <3

Avatar

Haen mukaan tuotetestaajaksi, erityisesti tuo 2in1 tuplarintapumppu kiinnostaa. Toisen lapsen la 19.10. Esikoisen vauva arjessa oli tuplapumppu itselle tosi tärkeä, sillä esikoisen kanssa oli haasteita rinnan imemisessä joten hän sai maidon pullosta. Toivon että tämän toisen kohdalla onnistuisi imetys rinnasta paremmin mutta koen että pumppu tulee silti olemaan hyvin läsnä sillä haluan että isäkin pystyy syöttämään vauvaa. Meille Ainun tuttipullot oli käytössä esikoisella ja koska koimme ne hyväksi niin toisellekin on niitä ostettu. Ihan huippua että pullot sopii suoraan pulloon!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua olisi kiva kokeilla sitten kun esikoinen syntyy helmikuussa. Olen kuullut paljon kehuja siitä, ja haaveissa on imetyksen lisäksi pumpata myös maitoa vauvalle.

Avatar

Elektroninen tupla kiinnostaa, imetän juuri

Avatar

Olisi mahtava päästä kokeilemaan Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua tai Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu. Olen Lokakuun alussa saanut esikoisen ja alussa oli hieman haasteita imetyksessä. Hyödynsin silloin osaston rintapumppua ja olisi kiva päästä näitäkin testailemaan.

Avatar

Aimu MAM 2 in 1 Single pumppu kiinnostaa. Vauva hylkii toista rintaa ja joudun sitä pumppailemaan päivittäin. Nyt manuaali käytössä ja ranteet kipeänä pumppaamisesta. Toiveissa myös jatkaa imetystä mahdollisimman pitkään joten sähköpumppu olisi kyllä maniota päästä kokeilemaan tähän tueksi.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump – rintapumppu olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! Esikoisen kanssa oli kokeilussa käsikäyttöinen rintapumppu ja se oli ihan toimiva, mutta olisi mukava päästä kokeilemaan jotain uutta. Pienen neitokaisemme laskettuaika on 13.10., joten tämä tuotetestaus tulisi todella hyvää aikaan 🙂

Avatar

Ehdottomasti haluasisin kokeilla Ainu MAM 2in1 Single Breast pumpia. Saisi samalla kokemuksen sekä elektronisen, että käsikäyttöisen pumpun toimivuudesta meidän arjessa. Kuopus syntyi 29.9. Ja imetys on hyvinkin ajankohtainen asia juuri nyt. Esikoisen aikaan imetys ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla ja nyt tehdään kaikkemme, että onnistutaan tässä pienen ihmisen elämän alun tärkeässä asiassa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua haluaisin päästä kokeilemaan, myös Ainu MAM 2in1 single breast pump rintapumppu olisi oikein kätevä. Minulla on elokuussa syntynyt pieni tyttö ja meidän kolmas lapsi. Siksi uskoisin että tälläneinen monipuolinen ja kätevä rintapumppu tulisi tarpeeseen. Tyttö on nimittäin erittäin temperamenttinen ja maitoa kun haluaa niin sen täytyisi tulla heti. Minulla on käytössä tällä hetkellä vain käsikäyttöinen rintapumppu, mutta se on tässä hektisessä vaiheessa vähän hidas käyttää. Kaksi vanhempaa lasta kun ovat hieman vilkkaaman puoleisia ja hyvin touhukkaita, niin tarvitsen arjessa kyllä kaikkia käsiä ja mieluusti muutaman ylimääräisenkin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 tuplarintapumppua olisi ihana kokeilla. Nyt käytössä yksi sähköinen, jolla on tuskaa pumpata sekä epämiellyttävän tunteen, että ajankäytön takia. Olisi ihana kokeilla, voiko pumppaaminen olla mukavaakin.

Avatar

2in1 Double Breast Pump tulisi nyt todella tarpeeseen. Jouduin palaamaan töihin joten työvuorojen aikana joudun pumppaamaan rinnat tauolla joka on ollut hyvin työlästä nyt manuaalisen pumpun kanssa, helpottaisi suuresti saada pumpattua sähköisesti molemmat rinnat kerralla eikä tauko menisi pelkkään pumppaamiseen!

Avatar

2in1 Double vaikuttaa todella hyvälle esikoista odottavalle. Imetys ja vauvan ruokinta pullosta jännittää ja tämä olisi ihanana turvana uuteen ja jännittävään arkeen. Itselläni ei rintapumpuista ole kokemusta, mutta muiden kommentteja lukeneena juurikin kyseinen 2in1 Double on noista suosikkini, koska kattaa molemmat pumppaus vaihtoehdot!

Avatar

2in1 tuplapumppua haluaisin päästä testaamaan. Imetän ja pumppaan nyt 2kk ikäiselle, tarkoitus olisi jatkaa imetystä sekä pumppausta mahdollisimman pitkään. Huomaan nyt ajoittaista maidontulon vähenemistä, olisi hyvä päästä testaamaan erilaista pumppua ja tuplapumppu nopeuttaisi toimintaa!

Avatar

Manuaalinen rintapumppu olisi meidän valinta. Imetän 5kk kuopustamme, mutta välillä äidillä tulee omiakin menoja ja maitoa pitäisi tyhjentää varastoon.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump tulisi meillä käyttöön päivittäin. Joudun joka syötöllä pumppaamaan toisen rinnan, koska vauva ei suostu siitä imemään. Joudun pumppaamaan myös tällä hetkellä lisämaidot, jotta saadaan vauvan paino nousemaan. Vauvalla selvittelyssä laajat allergiat ja rärkeää saada omaa maitoani, koska siitä tule oireita. Vauva nyt 1kk. Pumppaan tällä hetkellä kösikäyttöisellä.

Avatar

Sähkökäyttöinen kiinnostaa oon yrittäny imettää jo 2 kk mutta vauva ei saa otetta. Korvike vetää vatsan kovalle rintamaito olis vauvan suolelle paras. Ja muutenkin paras ravinto. Oli se tuplapumppu yhdistelmä tai käsikäyttönen. Kaikki käy. Rintakumilla imettäminen ei onnistu haluan kuitenkin et lapsi saa äidin rintamaitoa 😔

Avatar

Itselle olisi hieno päästä koittamaan ihan käsikäyttöistä pumppua. Tulisi tarpeeseen nyt 2vk vanhan pojan kanssa. Mulla suihkutissit ja olisi hyvä saada ylimääräinen maito talteen, niin pääsee äiti välillä omille asioilleen. Poika syntynyt siis 26.9.2021.

Avatar

Aini mam 2in1 pumpun testaus kiinnostaisi. Voi olla, että jossain kohtaa siirrytään imetyshaasteiden vuoksi pumppaukselle enemmänkin, joten hyvä pumppu olisi tarpeen.

Avatar

2 in 1 single brest pump olisi mahtavaa saada testaukseen ja tarvitsisin sitä mahdollisimman pian. Vauva on nyt 4 kk ja on saanut jonkin aikaa korviketta mun maidon lisäks. Se on johtanut siihen, että toisinaan ei huoli tissiä, vaan huutaa pullosta maitoa. Ostin käsikäyttöisen pumpun, joka oli kuitenkin omaan rintaani sopimaton ja hukkaostos. Maksoi kuitenkin sen verran, etten raaski toista kertaa maksaa, jos ei taaskaan sovikaan. Joudun siis käsin lypsämään jos haluan omaa maitoa tallettaa ja se on niin työlästä ja hidasta, että meinaa jäädä lypsämättä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa. Olen saamassa kaksoset niin hyvä pumppu tulee tarpeeseen 🙂

Avatar

Minulla on käsikäyttöinen pumppu mutta käyttöni on lisääntynyt lähes päivittäiseksi niin siksi haluaisinkin testasta sähköistä mallia. Kumpi vain kävisi minulle 2in1 single tai bouble.
Pelasta kramppaava käteni😀

Avatar

Haluaisin testata Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump:ia. Odotan esikoista ja laskettu aika olisi 1.11.21. En tiedä näistä pumpuista oikeastaan yhtään mitään joten tähän testaamiseen lähtisin täysin alkutekijöistä 🙂

Avatar

2 in 1 single brest pump lähtisi meille testiin. Meille syntyi poika 6.10 enkä pysty häntä imettämään kitalaessa sijaitsevan halkion takia, joten hyvä pumppu tulisi tarpeeseen ja hyvään, oikeasti tarvitsevaan kotiin 🙂 Pumppaan useamman kerran päivässä, mutta oma pumppuni on aika tehoton.

Avatar

Olisin kiinnostunut testaamaan Ainu MAM käsikäyttöistä rintapumppua imetyksen tukena. Vauvani on nyt 4kk ikäinen ja meillä olisi tarkoitus jatkaa imetystä niin kauan kuin se on mahdollista.

Avatar

2in1 kiinnostaa. Imetän taaperoa edelleen ja uusi on syntymässä tammikuun alussa. 2sta olen luovuttanut maitoa yli 200l, joten pumppuja on tullut käytettyä monenmoisia

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double breast pump olisi ihan mahtava. Laskettu aikani on 15.11. Ja tämä tulisi erittäin hyvään hetkeen. Sillä aijon imettää, mutta myös haluaisin puolisoni osallistuvani, että myös hänkin saisi pullolla ruokittua pikkuista silloin kun minä en ole kotona tai yöllä saisin nukuttua ja hän välillä syöttäisi. Meillä suvussa on tullut aina paljon maitoa kaikilta äideiltä, joten uskoisin että myös minun kohdalla tämä tuplapumppu olisi ihan paras mahdollinen. Sillä sillä saisi molemmat rinnat samaan aikaan tyhjäksi jos vaikka vauva nukkuu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double breast pump Olisi mahtava saada testaukseen. Laskettu aikani on 6.11 ja kokemuksia erilaisista pumpuista löytyy. Tuplapumppua kotikäyttöisenä en ole vielä koskaan kokeillut. Pumppaamisen hyöty ja tärkeys on iso juttu maidontuotantoa ajatellen ja tärkeässä osassa niin alussa kuin imetyksen edetessäkin.

Avatar

Ainu mam 2 in 1 double- pumppu kuulostaisi omiin tarpeisiin sopivimmalta!
La 3.11 ja tulossa on kolmas lapsi, joten arki tulee varmasti olemaan hektistä ja kädet täynnä töitä lasten kanssa, joten tehokas pumppu olisi ehdoton arjen helpottaja.

Avatar

Esikoiseni syntyi 18.9 ja pumppaaminen olisi vielä pitkään ajankoihtaista. Ainu MAM 2in1 double breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaisi eniten😍

Avatar

Esikoiseni syntyi 18.9 ja pumppaaminen olisi vielä pitkään ajankoihtaista. Ainu MAM 2in1 double breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaisi eniten😍

Avatar

Ainu mam 2 in 1 single breast pump voisi olla omiin tarkoituksiin sopivin. Laskettu aika 2.12, mutta leikataan 1-2 viikkoa aiemmin. Neljäs lapsi tulossa.

Avatar

Ainu mam 2 in one single- tai double-pumppu sopisi testattavaksi. Toinen tyttäremme syntyi 8/21 joten pumppu pääsisi heti ahkeraan käyttöön. Tavoitteena täysimetys puolivuotiaaksi asti, joten tehokas pumppu tulisi todella tarpeeseen:)

Avatar

Esikoispoikamme syntyi elokuun lopulla. Minulla on 1-3 koulupäivää viikossa, joita varten säilön maitoa. Nyt poikamme on alkanut nukkumaan seitsemän tunnin yöunia, mikä tarkoittaa sitä, että minun täytyy tyhjentää myös yöllä, jos en halua herätä hiki- ja maitolammikosta. 😅 Lisäksi maitoa tulee säilöttyä lyhyempiä poissaoloja varten ja tehostaisin mielelläni maidontuotantoa pojan kasvaessa ja maidon riittävyyden varmistamiseksi.
Käytän maidon keräämiseen maidon kerääjää sekä yhdelle rinnalle tarkoitettua elektronista pumppua. Jo hankkimalleni elektroniselle pumpulle en heru ihan toivotusti ja se vaatii yllättävän paljon aikaa, sillä se on vieläpä niin raskas, että vaatii tiukkaa pitoa jatkuvasti.
Olen harkinnut uuden pumpun hankkimista näistä syistä ja kokeilisinkin mielelläni Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua. 🤩

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu, tyttäreni synyti 8/21 6viikkoa liian aikaisin niin ollaan jouduttu pumppaamaan maitoa kun imetys ei ole onnistunut joten tulisi todellakin tarpeeseen!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu olisi se vaihtoehto jota haluaisin kokeilla. Itsellä ei ole koskaan ollut rintapumppua ja kolmen aiemman lapsen kohdalla en ole imetyksessä onnistunut. Nyt odotan syntyväksi neljättä lastani marraskuun alussa ja haluan kaikista vaikeuksista huolimatta yrittää imetystä 🙂 uskoisin että tästä olisi apua/tukea imetyksen onnistumiseen.

Avatar

Ainu mam 2in1 double kiinnostaisi eniten. Täysimetän lokakuun alussa syntynyttä vauvaamne, mutta hirveästi ylimääräistä maitoa ei nykyisellä pumpulla saa.
Kokeilisin mielellään Ainun pumppua, jos se olisi tehokkaampi ja kivuttomampi.

Avatar

Ainu MAM Manual käsikäyttöinen rintapumppu kiinnostaisi eniten. Käyttöä tulisi pumpulla olemaan ainakin 5 kertaa vkossa plus muuten maidon pumppaaminen pakkaseen. Vauva syntyy loka-marraskuun vaihteessa ja meillä on esikoisella 2 ponia jotka pitää hoitaa joten käyttöä tulisi olemaan hyvin. 😊 Tarkoitus punpata maitoa pulloon kun mies jää kotiin vauvan kanssa ja hoitaa syötön kun olemme esikoisen kanssa tallilla. Tarkoitus täysimettää mahdollisimman pitkään ja imetystä ylipäänsä sinne reilu vuoden ikään asti taas.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump kuulostaisi itselle sopivimmalta vaihtoehdolta. Tytön laskettu aika on 24.10., joten tuotteelle tulisi pian käyttöä. Kyseessä on toinen lapsi ja esikoisen kohdalla imetys lähti vaivalloisesti sujumaan, mutta onnistuin pääsemään lopulta täysimetykseen. Pumppu olisi varmasti kovassa käytössä!

Avatar

Minua kiinnostaisi kokeilla oikeastaan mitä näistä vaihtoehdoista vain! Edellisen lapsen kanssa oli juuri koronarajoitteet intensiivisimmän imetyksen ajan, joten en hankkinut pumppua ollenkaan. Nyt minulla on laskettu aika kahden viikon päästä ja tällä kertaa kiinnostaisi käyttää pumppua. Voi olla, että käsikäyttöinen riittäisi, mutta toisaalta elektronisissa olisi enemmän vaihtoehtoja käytölle. Vastaan siis, että eniten kiinnostaisi Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump, mutta kumpikin toinenkin vaihtoehto olisi kiinnostava.

Avatar

Minua kiinnostaa Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu! Rintapumppua tulee käytettyä paljon, sillä pumppaan maitoa luovutukseen sairaalalle samalla kuin imetän heinäkuussa syntynyttä poikaani.

Avatar

Oikeastaan kumpi vain elektronisista pumpuista tulisi tarpeeseen. 4.lapsi tulossa ja esim edellisen aikana tuli luovutettua maitoa kun sitä tuli niin paljon mutta se sairaalan masiina oli kyllä jotain aivan kamalaa ja silloin itseltä ei löytynyt kuin manuaalinen versio niin olisi kyllä hienoa löytää miellyttävä vaihtoehto tällä kertaa hommaan. Laskettu aika minulla on 9.11.21

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu kiinnostaisi! Nyt ollut käytössä eri merkin pumppu ja kiinnostaisi millaisia muita on. Ja toki tuo tuplapumppu olisi varmasti kätevä! Imetystä nyt reilu 3kk jo takana ja toivottavasti vielä monta kuukautta edessä. Olen palaamassa töihin muutaman kk päästä ja vauvaa jää hoitamaan isä, olisipa tuplapumppu varmastikin myös töissä nopeampi tapa pumpata kuin nykyinen yhden pumpun tapa.

Avatar

Single pump kiinnostaa 👍
Meillä la marraskuun lopussa. Esikoisen aikana maitoa tuli todella paljon, silloin pumppasin käsipumpulla ja maidonkerääjillä pakkaseen reilusti maitoa. Tällä kertaa olisi tarkoitus hankkia sähkökäyttöinen pumppu. Aiotaan jakaa miehen kanssa yösyöttöjä mahdollisuuksien mukaan ja lisäksi palaan yrittäjänä töihin heti kun pystyn, joten varastomaitoa tarvitaan 🙂 niin ja tietysti 6v esikoinen odottaa innolla, että saisi syöttää vauvaa pullosta!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Douple Breast Pump kiinnostaa. Nyt imetän jo toista vauvaa täyspumppaamalla, joten kokemusta pumppaamisesta ja erilaisista pumpuista todellakin löytyy. Vanhassa pumpussa onkin jo kiitettävä määrä käyttötunteja, joten uusi olisi piakkoin tarpeen. Vauva 5 kk, joten vielä olisi imetystaivalta edessä😊

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump olisi loistava kokeiltavaksi. Sain esikoiseni heinäkuun lopulla ja imetysvaikeuksien vuoksi olen joutunut tekemään muita ratkaisuja syöttämisen kanssa ja pelkään että oma maidontulo hiipuu, olisi mielenkiintoista kokeilla saisiko tuplapumpulla ylläpidettyä omaa maidontuotantoa paremmin. Haluaisin myös tarjota vauvalleni omaa maitoa ainakin puolivuotiaaksi asti edes pulloa kautta.

Avatar

Ainu mam 2 in 1 double- pumppu kiinnostaisi eniten. Minulla reilun kuukauden ikäinen vauva jolle pumppaan välillä maitoa omien menojen ajalle jotta isä voi syöttää tuttipullosta. Maitoa tulee paljon ja joudun välillä (jopa yöllä)myös tyhjentämään rintoja pumpulla jos vauva ei herää syömään.

Avatar

Kaikki kolme sopisi tänne testiin 🙋🏼‍♀️ laskettu aika on marraskuun 22. päivä. Kolmas lapsi tulossa. Kahden aiemman kanssa on tullut maitoa paljon, joten käsikäyttöinen pumppu ollut käytössä. Eli jos pitää valita, niin tuo Ainu mam 2in1 single Breast Pump voisi olla mainio, jos pitää valita 😊 Sitä on varmasti helpompi käyttää, kuin käsikäyttöistä, samalla kun imettää toisesta.

Avatar

Ainu MAM Manual käsikäyttöinen rintapumppu.

Käytössä tällä hetkellä aventin käsikäyttöinen, mutta MAM tuotteet muuten käytössä. Tästä syystä kiinnostaisi päästä testaamaan. Nyt imetystaivalta takana 3,5kk eli vielä tässä ehtii pumppaamaan.

Avatar

2in1 single tai double kiinnostaisi ja tulisi varmasti kumpi tahansa tarpeeseen.
Kolmatta odotellaan saapuvaksi, la 3.12.
Aiempien lasten kanssa imetys on epäonnistunut jo heti alussa ja nyt olisi isona toiveena saada imetys onnistumaan, kunnon pumppu varmasti helpottaisi osaltaan maidonnostatuksessa ja ylläpidossa.

Avatar

2in1 double olis mun valinta! Kolmas lapsi syntyi elokuussa ja kunnon pumppu helpottais elämää, kun sais helposti vauvalle maitoa talteen.

Avatar

Ainu mam 2 in 1 kuulostaa hyvältä. 🙂

Imetän tällä hetkellä. <3
Minulla on rintapumppu käytössä, mutta se ei ole mielestäni hyvä. Olen katsellut useita vaihtoehtoja, mutta on jäänyt ostamatta, kun en tiedä mikä olisi tarpeeksi hyvä.

Omaa aikaa tarvisin enemmän. Nyt kun saa vaivoin pumpattua pienen määrän maitoa, niin uskaltaa käydä juuri ja juuri isot ruokaostokset tekemässä. Olisi kiva hoitaa enemmän asioita yhdellä kertaa. Siihen tarvisin paremman rintapumpun. Tarkoitus on kuitenkin vielä imettää useampi kuukausi.

Avatar

Laskettuaika on 22.10. Joten hyvälle pumpulle tulee varmasti pian olemaan tarvetta. Pyrkimys olisi, että vuorotellaan yösyöttöjen kanssa, joten pumpulle tulee käyttöä 🙂 Ainu mam 2in1 double pumppu kiinnostaisi saada testiin.

Avatar

Single breast pump olisi hyvä. Imetän 2kk ikäistä poikaa, mutta olisi kiva esim jossakin käydessä pumpata maidot talteen.

Avatar

Mielellään testaisin joko käsikäyttöistä rintapumppua tai 2in1 single -pumppua. Esikoisen kanssa käytin kuusi vuotta sitten käsipumppua. Siksi elektroninen pumppu kiinnostaa vähän enemmän. Toki olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, onko käsikäyttöisissä pumpuissa tapahtunut kehitystä näin kuuden vuoden aikana.

Kesäkuussa syntyneen vauvan kanssa ollaan vielä pärjätty ilman pumppua, mutta omien harrastusmenojen mahdollistajana pumppu on pian tarpeen.

Avatar

Ainu mam 2 in one!😊 Esikoisemme syntyi 27.4 ja on pelkästään rintamaidolla vielä! Tuotteelle on käyttöä nyt sekä myöhemmin ja tarkoitus on tehdä pikkusisarus jossain kohtaa.😊

Avatar

Double breast pumppu 9/21 syntyneen imetyksen tueksi helpottamaan.

Avatar

Ainu 2in1 single breast pump. Laskettu aika on marraskuussa ja kovasti jännittää miten imetys löhtee ekan lapsen kohdalla käyntiin!

Avatar

Ainu double breast pumppu! Täyspumppaan vauvalle maidot, joten todellakin tulisi tarpeen 👏🏼

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaisi. Laskettu aika 3.11. Esikoisen aikaan, 7 vuotta sitten, en oikein löytänyt itselleni hyvää rintapumppua ja siksi olisi hienoa päästä kokeilemaan tätä mulle uutta merkkiä.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua olisi mahtava päästä kokeilemaan 🤗
Esikoista en päässyt imettämään, mutta tätä masussa vielä asustelevaa lokakuista olisi tarkoitus imettää ja kyseinen rintapumppu kuulostaa erittäin hyvälle. 😊

Avatar

Ainu Mam 2 in 1 single breast pump. Rintani ovat vallattomat. Esikoisen kanssa testattiin jo monenmoista rintapumppua, käsikäyttöisiä ja sähköisiä, mutta ne jätti toivomisen varaa. Pärjättiin, mutta hienoa olidi löytää kestävä j rintoj enemmän hellivä ratkaisu. Pumpulle on jatkuva käyttötarve.

Avatar

Eniten minua kiinnostaisi Ainu Mam 2 in 1 single breast pump. Laskettu aikani on marraskuun ensimmäisenä päivänä. Tarkoitus olisi imettää sekä pumpata osittain. Olen opiskelija itse joten isä jää lapsen kanssa kotiin koulupäivien ajaksi, jolloin pumpattua maitoa tarvitaan. Uskoisin tarvitsevani tähän sähkökäyttöistä pumppua.

Avatar

Ainu Mam 2 in 1 single breast olisi ihanaa päästä kokeilemaan!❤🥰

Avatar

Ainu MAM 2 in 1 double breast pump

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu. Meillä on 4,5kk ikäinen vauva, joka on nyt lähes lopettanut rinnalla olemisen. Asia harmittaa hirveästi, koska olisin halunnut vielä imettää. Minulla on käsipumppu, mutta sille heruminen on todella haasteellista. Olisi kiva päästä mukaan testiryhmään ja kokeilla, onko imetykselle vielä mahdollisuutta.

Avatar

Imetän edelleen, mutta pumpulle olisi tarve viikottain: minun ollessa töissä, lapsi on isön kanssa ja hän voisi antaa äidinmaitoa pienelle juotavaksi. Tällä hetkellä käytössä vesi/lehmänmaito edellisen pumpun hajottua.

Avatar

Imetän edelleen, mutta pumpulle olisi tarve viikottain: minun ollessa töissä, lapsi on isön kanssa ja hän voisi antaa äidinmaitoa pienelle juotavaksi. Tällä hetkellä käytössä vesi/lehmänmaito edellisen pumpun hajottua.

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump olisi paras ratkaisu meidän tarpeisiin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu tulisi varmasti tarpeen pian syntyvien kaksosten kanssa.

Avatar

Meille syntyi lokakuun alussa pikkukeskonen viikoilla 31+1. Hän on toisesta päivästä lähtien kasvanut minun maidoilla teho-osastolla, joita sairaalassa lypsän sähköpumpulla. Pumppu on välttämätön, koska vauva ei vielä hetkeen pysty olemaan rinnalla syömässä. Ainun sähköinen double brest tuplarintapumppu tulisi meille kotiin todella tarpeeseen takamaan maidon riitävän keräämisen vauvalle.

Avatar

3kk vanha esikoiseni suosi alusta alkaen toista, paremmin heruvaa rintaa. Suosimisen vuoksi ns. ”huonompi” rinta heruu entistä heikommin ja kelpaa entistä huonommin -> kierre on valmis. Olen yrittänyt pitää rinnan tuotantoa yllä pumppaamalla käsikäyttöisellä pumpulla samalla kun lapsi syö toisesta, mutta sen käyttö on hankalaa tällaisessa tilanteessa. Siksi sähköinen Single Breast Pump olisi kokeilemisen arvoinen!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu
Imetän elokuussa syntynyttä tyttöä. (4.lapsi)
Maidon liiallisen määrän kanssa paininut aina aluksi, näin ollen monenlaiset pumput olleet kovasti jo testissä, kiva olis päästä testaamaan tätäkin.

Avatar

Imetän 3kk vauvaa ja luovutan äidinmaitoa vauvojen tehohoitoyksikköön. Olisin kiinnostunut kokeilemaan 2in1 Double tuplarintapumppua luovutuksen nopeuttamiseksi ja tehostamiseksi. Lisäksi omalle vauvalle pumppaan maitoa jotta isä voi jäädä tarvittaessa vauvan kanssa kotiin. Tällä hetkellä käytössä käsipumppu.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu

Imetän esikoista ja se ei suju ongelmitta, joten pumppailen ja yritän lisätä maidontuotantoa.

Avatar

Täyspumppaan 2kk vanhalle pikkuiselle maidot, jolla ollut vaikeuksia syödä rinnasta. Käsikäyttöinen pumppu kiinnostaa, sillä suurperheen arjessa pumppaaminen sujuu varmasti parhaiten kun ei ole sidottuna johtojen kanssa paikoilleen.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa eniten. Laskettu on marraskuun alussa

Avatar

Jompi kumpi sähkökäyttöisistä olis mukava kokeilla👌 laskettu aika 21.10 mutta en usko että menee sinne asti😁

Avatar

2in1 Double pumppu kiinnostaa itseäni.

Haluaisin helpon, nopean ja tehokkaan pumpun. Saisin vähän omaa aikaa itselleni ja vaiva saisi kuitenkin minun maitoani sillä välin.

Olen kokeillut eri merkin sähköpumppua ja manuaalista. Tämä teidän pumppu vaikuttaisi sopivan juuri omaan käyttöön.

Taaperon ja vastasyntyneen äitinä kaipaisin pientä omaa aikaa viimeinkin.

Avatar

2 in 1 double pumppu kiinnostaisi saada testattavaksi. Esikoisen LA oli 14.10., mutta vielä häntä odotetaan saapuvaksi!

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaa. Odotan esikoista ja laskettuaika on marraskuun ensimmäisillä viikoilla. En yhtään tiedä olenko pumppaaja tyyppiä, mutta toivoisin miehen pääsevän myös syöttöihin osalliseksi. Tästä syystä mahdollisuus käsikäyttöiseen sekä elektroniseen kuulostaa hyvältä.

Avatar

Imetän 2 kk ikäistä poikaani ja kiinnostaisi ehdottomasti Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu!

Avatar

Synnytin esikoiseni syyskuussa ja tällä hetkellä keräämme maitoa talteen alipainekerääjällä. Palaan osittain töihin jo tammikuussa ja maidon keräämisestä tulee entistä tärkeämpää. Uskon että Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump toisi toivottua tehokkuutta keräys urakkaa. 🙂

Avatar

Vauvani syntyy 10 vrk päästä ja kumpi tahansa sähköinen rintapumppu kiinnostaisi, pumppaaminen on tuttua edellisen lapsen keskosuuden vuoksi, olisi mukava kokeilla tällä kertaa eri merkkistä rintapumppua!

Avatar

Imetän tällä hetkellä syyskuun lopussa syntynyttä pientä poikaa. Kahden ensimmäisen kanssa epäonnistuin imettämisessä ja nyt näyttää hyvälle homman sujumisen suhteen.

Kiinnostaisi ehdottomasti testata Ainu MAM 2in1 tuplarintapumppua sen monipuolisten käyttömahdollisuuksien vuoksi. Pumppu olisi hyvä niin saisi talteen omaa maitoa jos tarve joskus antaa pullosta.

Kokemuksia voin jakaa omassa somessa @melkeinpuoletminusta (ig)

Avatar

Haluaisin koittaa Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua, rintapumppu on oikeastaan ainoa joka enää marraskuussa syntyvältä vauvalta puuttuu ja tulisi todella tarpeeseen kun edellisten neljän lapsen kohdalla maitoa on tullut ihan yliäyräiden ja pumppaaminen on pakollista🙈

Avatar

Imetän 4kk kaksosiani ja lapsilukko toiminto kiinnostaa kovasti 2in1 tuplapumpussa, joten se olisi näppärä!

Avatar

2kk ikäinen vauvani teki totaalisen rintalakon ja olen nyt pari viikkoa pumpannut hänelle maidot ja juottanut pullosta. Lisäksi olen luovuttanut reilun kuukauden maitoani Taysin äidinmaitokeskukseen, nyt yhteensä jo lähes 10l😍 Minulla on kaksi pientä lasta vauvan lisäksi joten aika on kortilla mutta tahtoisin jatkaa arvokkaan äidinmaidon antamista sekä omalle vauvalleni että Taysiin sitä tarvitseville vauvoille❤️ Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu! tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen juuri tähän hetkeen!

Avatar

Kuukauden vanhan vauvan kanssa on ollut haastetta imetyksen kanssa. Maito nousi hitaasti ja sitä ei aluksi tullutkaan riittävästi ja vauvan paino ei noussut haluttua tahtia. Itselläni on kova halu imettää ja olenkin pyytänyt ja saanut apua imetyspoliklinikalta. Nyt menossa imetyksen tehostamisen jakso että saataisiin täysimetys käyntiin ja korvikkeesta eroon. Mielelläni testaisin mam-2in1-single-breast-pumppua.

Avatar

Kyllä 2in1 double brest pump kiinnostaisi kokeilla. 😍

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi kovasti. Esikoinen syntyi 11.10. kiireellisellä sektiolla melkeen kolmen päivän käynnistys yritysten jälkeen. Imetys ei ole lähtenyt sujumaan vielä ja tällä hetkellä koitan pumppailla toisen merkkisellä käsipumpulla, mutta sekään ei ole vielä ottanut onnistuakseen. Kovasti haluaisin kyllä saada joko imetettyä tai pumpattua maitoa.

Avatar

Laskettuaika 30.10. Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu mielellään testiin! Esikoisen aikaan oli manuaalinen, nyt mielellään tuplapumppu, jotta aikaa jää enemmän myös muuhunkin. 🙂

Avatar

25.9 syntyi poika vauva ja imetys sujuu hyvin. Ainu MAM 2in1 single breast pump olisi todella tarpeeseen. Olen kokeillut käsikäyttöistä pumppua ja sillä maitoa heruu vähän ja ei tunnu omalta.
Olisi hyvä päästä kokeilemaan laitetta jota kehuttu hyväksi. Ja näin jakamaan omia kokemuksia.

Saisi helpommin myös maitoa pakkaseen hätävaraksi. Sekä puolisoni sanna saisi ruokittua poikaa välillä pullosta.

Avatar

Ottaisin mielelläni testiin 2in1 pumpun ❤
Minulla 2 kk poika😊

Avatar

Käynnistyspäivä sovittu 11.11. Kotona 1 v taapero plus 4 koululaista ja pian syntyy tämä tulokas, joten aika on todellakin rahaa ja mielellään ottaisin testiin tuplapumpun, enkä jännetuppitulehdusta käsipumpusta, jolla olen aiemmin veivannut. Maitoa tulee valtavia määriä, myös siksi tuplapumppu olisi meille paras! 🙂

Avatar

2in1 double breast pump tuplarintapumppu kiinnostaisi 😊 Meidän kesäkuisen maitoja varten.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump kuulostaa tehokkaalta ja hyvältä vaihtoehdoolta, joten sitä kokeilisin mielelläni.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu olisi tuote, jota mielelläni kokeilisin ja jos hyväksi toteisin niin suosittelisin mamma kavereille ja vauvaryhmissä joihin kuulu.

Avatar

Mielelläni ottaisin testiin Ainu Mam 1in2 single brest pumpin. Vanha ei enää toimi, ja ois kiva jos lasta vois laitella omalla maidolla hoitoon vaikka välillä. 😊

Avatar

Laskettu aika oli 16.10 ja neiti syntyy siis viimeistään viikon päästä käynnistämällä, jossei sitä ennen. Esikoinen kyseessä. Tupla pumpun testaukseen olisin halukas pääsemääm!

Avatar

Laskettu aika 8.11. Esikoista imetin 2vuotta ja 3kk ja käsikäyttöinen pumppu oli ahkerassa käytössä ensimmäisenä vuonna. Nyt kiinnostaisi kokeilla tuota Ainu MAM 2 in 1 Single breast pumpia. 🤩

Avatar

Laskettu aikani on marraskuussa tokalla viikolla ja odotan esikoista. ☺️ Kaikki vaihtoehdot itseasiassa kiinnostaa, sillä imetys on uusi ja jännittävä juttu enkä tiedä miten lähtee käyntiin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaisi ottaa testiin. Itselläni tällä hetkellä 3kk poika täysimetyksellä. Käytössä medelan käsikäyttöinen pumppu ja sähköpumppu.

Avatar

Minua kiinnostaa joko Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump taikka Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump tuplarintapumppu. En ole käyttänyt tähän mennessä kuin alipainepumppua, mutta tarve olisi tehokkaammalle ratkaisulle.

Imetän syyskuun alussa syntynyttä esikostani.

Avatar

Käsikäyttöinen pumppu kiinnostaisi! Meillä on lokakuinen pieni vauva. 🙂

Avatar

Kuopus syntyi 7.10.2021 ja Imetys on kipeää kireän kieli- ja huulijänteen vuoksi, joten pumppaaminen Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumpulla olisi mahtavaa, jotta aikaa jäisi muuhunkin.

Avatar

Ainu MAM 2 in 1 single breast pumpun valitsisin ehdottomasti testiin.
Ainu MAM anti colic tuttipullot oli esikoisen kanssa parhaat ja tulevalle vauvalle (la 04.02) olen niitä myös hankkinut joten mikä sen parempi kuin saada maito pumpattua suoraan tuttipulloon

Avatar

Meillä on 3kk vanha vauva ja pumppaan päivittäin maitoa pakkaseen, jotta isäkin saa syöttää vauvaa. Tällä hetkellä teen sen käsikäyttöisellä pumpulla, joten sähköinen tuplapumppu kiinnostaisi kokeilla.

Avatar

Minua kiinnostaa joko Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump taikka Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump. Osittaisimetän pian 6kk ikäistä vauvaa ja teen pumppausta päivittäin. Nykyinen pumppu ei kuitenkaan ole kovin mukavantuntuinen käytössä, ennemminkin ikävästi nipistelee, ja kovin äänekäskin on vielä. Edeltävä pumppu taas oli vähän tehoton. Nämä Mamin pumput ovat jo muutenkin kiinnostaneet. Haluaisin kokeilla, onko vähenemään päin olevia maitomääriä mahdollista nostattaa ja ottaisin pumpun mukaan myös luentopäiville pari kertaa kuussa.

Avatar

Sähköinenen tuplapumppu kiinnostais. Pumppaan töissä ja olis kiva testata tuplapumppua että nopeuttaisiko se homman.

Avatar

2in1 Double Breast Pump kiinnostaisi eniten. Esikoinen syntyi kuun alussa, ja tuotantoa tällä hetkellä on enemmänkin kuin vain omiin tarpeisiin. Käsikäyttöinen pumppu on nyt käytössä, mutta haluaisin kokeilla tehokkaampaakin laitetta.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi kovasti. Helmikuussa on syntymässä esikoinen, ja kaikki apu uuden ihmeen ja elömänvaiheen kanssa on tervetullutta. Tämä pumppu vaikuttaa monipuoliselta ja moneen tilanteeseen sopivalta.

Avatar

Ainu MAM 2in1 single breast pump kiinnostaisi ottaa kokeiluun. Esikoinen syntyi lokakuussa ja vielä ei ole sopivaa pumppua löytynyt. Pumpussa kiinnostaisi monipuolisuus ja kivuttomuus.

Avatar

Olisin kiinnostunut kokeilemaan 2in1-single-rintapumppua, sillä rintani on sen muotoiset, että saan huonosti pumpattua nykyisillä rintapumpuilla. Minulla on 7/-21 syntynyt poika sekä 2v tytär. Tarkoituksena on imettää ainakin vuoden 2022 loppuun asti. Emme ole antaneet kertaakaan korviketta, joten pumpulle on tarvetta, sillä lähes viikoittain on menoja, minne ei lapsia voi ottaa mukaan.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump, kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta! Esikoinen syntyy helmikuussa ja minulle on suositeltu sähköistä pumppua.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump kiinnostaisi eniten, laskettu aika joulukuussa niin pääsisi aika pian testiin.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppua olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan marraskuussa syntyvän vauvan kanssa.

Avatar

Ainu Mam 2in1 kiinnostaisi! Tällä hetkellä imetän, ja maitoa kun tekeytyy niin paljon että kokoajan saa olla pumppaamassa. Tällä hetkellä käsikäyttöinen , ja alkaa tuntua ilkeältä. Eikä valitettavasti ole mahdollisuutta ostaa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast pumppu kiinnostaisi erittäin paljon. Harvassa on ne pumput joille herun, manuaalisella saan hädin tuskin 80ml puolessa tunnissa. Sähköisellä voisin kokeilla pumpata myös samaan aikaan toista kun vauva syö toisesta rinnasta. Tämä mahdollistaisi minulle myös paljon kaivatun oman ajan ja vauvan isä ja veli voisivat osallistua vauvan syöttämiseen, kun hartaasti sitä toivoivat jo raskausaikana, mutta se ei valitettavasti ole onnistunut kun pumpulle heruminen ollut huonoa. Pumpuissa kun on eroa, tämä vaikuttaisi erittäin mielenkiintoiselta ja kokeilun arvoiselta pumpulta.

Avatar

Ainu Mam 2 in 1 Double Breast Pump, tupla rintapumppua tahtoisin kovasti kokeilla ja onkin ollut mielessä hommata. Kolmas syntymässä lähiaikoina ja esikoisen kanssa ei onnistunut imetys ja toisesta maitoa tuli ylioman tarpeen, mutta toinen ei suostunut pullolle ollenkaan. Nyt ajatuksena olisikin jos saisi pumpattua heti alusta, jotta isikin pääsisi syöttöpuuhiin ja itse pääsisin jatkamaan th-opintoja.

Avatar

Olisin kiinnostunut kokeilemaan Ainu Mam 2in1 Double – pumppua. Imetän pian 7viikkoista esikoispoikaa ja käytössä on tällä hetkellä Aventin sähköinen rintapumppu. Toisinaan pumppaaminen on vaikeaa ja toinen rinta heruu huonommin kuin toinen, ja olen miettinyt auttaisiko niiden yhtäaikaa pumppaaminen ja olisiko toinen pumppu parempi. Sellaista ei vaan ole varaa nyt ostaa.

Pumppaan maitoa talteen pakkaseen ja nostatan maitoa vähän lapsen puolesta, kun tuntuu muuten jäävän maito niukalle jatkuvasti.

Avatar

Ainu Mam 2 in 1 double breast pump! Haluaisin kokeilla. Käsikäyttöisellä herun todella huonosti ja se on tuonut vaikeuksia pumppaamiseen. Sähköpumppua olen kokeillut ja toimii hyvin. Toisi apua 8 kk ikäisen imetykseen, opintojen ja töiden yhdistämiseen! En haluaisi vielä lopettaa vauvan imetystä 💞

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pumpia haluaisin kokeilla. Imetän nyt neljättä lastani, olen silloin tällöin pumpannut manuaalisella pumpulla, olisi kiva kokeilla myös sähkökäyttöisiä pumppua, jospa sillä saisi hieman suuremman saaliin. Sähköinen pumppu oisi oiva apu kiireissä arjessa, sillä viikoittain on menoja mihin vauvaa ei voi mukaan ottaa.

Avatar

Ainu Mam 2 in 1 Single Breast Pump kiinnostaisi itseäni. Kotona ollessa voisi käyttää sähköstä ja liikkeellä ollessa manuaalinen olisi kätevä jos tarvitsee pumpata. Kolmannen laskettu aika on muutaman viikon päästä ja olisi ihana jos hän huolisi pullostakin maidon. Kaksi ensimmäistä eivät ole pullolle suostuneet ollenkaan mikä aina välillä toi haasteita mukaan arkeen kun piti olla vauva mukana tai sitten ajoittaa oman ajan viettäminen vauvan ruokailujen mukaan. Isä ja isovanhemmat pääsisivät myös mukaan paremmin vauvan hoitoon kun voisi myös pullosta antaa ja itse saisin pieniä hengähdys taukoja arkeen.

Avatar

Ainun douple rintapumppu kiinnostaa sen käytännöllisyyden takia. Meille tyttö syntyi 3 viikkoa sitten ja matalien rinnapäiden takia imuote on hankala. Läheisyyden takia tyttö käy rinnalla mutta maitoa ei nouse kun siinä ei kauaa viihdy. haluaisin pumpata maidon niin että hänelle se riittäisi korvikkeen sijaan. Minulla on nyt toinen pumppu jolle en heru ollenkaan ja tästä Mam pumpusta olen kuullut pelkkää hyvää. Jospa tämä olisi keino nostattaa maitoa sekä tuoda lapselleni pullosta äidinmaidon.

Avatar

Testiin ottaisin Ainun MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumpun. Olen juuri synnyttänyt ja haaveena on päästä luovuttamaan äidinmaitoa, joten olisi ihana päästä testaamaan kuinka tehokas tämä tuplapumppu on 👌🥰

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu tulisi tositestiin. Pumppailen 2kk ikäiselle lapselleni maitoa talteen poissaoloja varten ja tehostaakseni maidon tuotantoa. Tuplapumppua haluaisin testata, sillä toinen rinta heruu paljon vähemmän ja uskon, että siitäkin saisi enemmän irti tuplapumppauksella!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppua kiinnostaisi kokeilla. Imetän ja millään pumpulla en ole saanut pumpattua vain käsin olen onnistunut saamaan vähän maitoa talteen. Minulla 5kk ikäinen vauva.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump kiinnostaa.
Esikoisen la 1.11, ja näiden rintapumppujen maailma vielä aika vieras. Kyseinen tuote kuulostaa helppokäyttöiseltä ja miellyttävältä, tarkoituksena kun on jokin pumppu ottaa käyttöön.

Avatar

Täysimetän 5kk ikäistä toista lastani mutta en heru pumpulle joten ehdottomasti haluaisin kokeilla tuota tuplapumppua koska se olisi varmaan ainoa pumppu jolla saisin maitoa herumaan myös pumppuun. Tein hirveän työn että sain imetyksen onnistumaan. Ekan lapsen kohdalla en onnistunut, nyt ainoa mikä harmittaa on tuo maidon pumppaamisen epäonnistuminen

Avatar

2-in-1 pumppua kiinnostaisi kokeilla.

Avatar

Eniten kiinnostaisi tuplarintapumppu. Laskettu aika on marraskuun puolen välin jälkeen. Opinnot jatkuu lapsen synnyttyä joten täytyy tehokkaasti pumppailla että isällä on ruokaa millä pientä ruokkia lähipäivien aikana.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaa eniten.
Tuo että sen saa molempiin rintoihin samaan aikaan ja tehon pystyy säätämään erikseen molemmille rinnoille kuulostaa kätevältä. Laskettuaika on marraskuussa 17pv ja toive olisi ettei vauva tarvitse ollenkaan muuta kuin omaa maitoa. Pakkaseen olisi tarkoitus myös saada maitoa jemmaan niin että myös isä pystyy osallistumaan syöttämiseen.

Avatar

Meillä on elokuussa syntynyt esikoinen, ja olen alusta asti pumpannut hänelle kaiken maidon. Pieni ei suostu rinnalle lainkaan. Tarkoituksena on jatkaa pumppausta vielä useita kuukausia. Tuotteista kiinnostaa tuplapumppu, sillä uskoisin että se säästäisi minulta aikaa (nykyisellään käytössä kaverilta saatu yhden rinnan sähköpumppu). Pumppauskertoja tulee päivästä riippuen 5-8 per vuorokausi, joten 15 minuutinkin säästö per pumppauskerta olisi tosi kiva juttu (etenkin yöllä 😀 )

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppua kiinnostaisi kokeilla.
Helpottaisi varmasti imetystä jo alkutaipaleella.
Odotan esikoista syntyväksi loppu vuodesta.

Avatar

2-in-1 single breast pump kiinnostaisi. Kolmas lapsi syntyi juuri syyskuussa. Kahta aiempaa olen imettänyt kumpaakin noin 1,5vuotta ja hyvä rintapumppu on käytännöllinen niin voi jättää lasta hetkeksi hoitoonkin.

Avatar

2in1 single-pumppua haluaisin päästä testaamaan. Saimme kahdeksannen lapsen kuusi päivää sitten ja paljon on joutunut lypsämään/pumppaamaan ja syöttämään.Pumppaaminen on jäänyt kyllä vähemmälle koska nykyinen pumppu tekee kipeää :/ Käsin maidon lypsäminen taas vie paljon aikaa,olisi kiva kun ehtisi tehdä muutakin 😀 Vauvalla on myös niin napakka imu että kipeää tekee sekin näin alussa imetystä. Olisi myös kiva jos yöllä joutuu pumppaamaan,että koko muu perhe ei heräisi pumpun ääneen..

Avatar

Imetän tandemina vauvaa ja 1-vuotiasta ja kolmevuotias esikoinenkin on vielä kotihoidossa. Siinä samalla suoritan korkeakoulututkintoa ja käyn keikkatöissä ja mieheni on kokopäivätyössä vakituisessa työsuhteessa. Mukana kulkeva helppokäyttöinen ja luotettava pumppu olisi kultaakin kalliimpi apuri hektisessä arjessamme. Valintani on Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump tuplarintapumppu.

Avatar

2in1 double -pumppua haluaisin testata. Maitoa ei tunnu pelkällä käsipumpulla tulla ja kädethän enemmässä pumppaamisessa menee, joten sähköisen pumpun toiminnot voisivat auttaa. Haluaisin vauvalleni enemmän rintamaitoani ja olisi hienoa tietää, olisiko tästä pumpusta apua.

Avatar

2in1 double -pumppua olisi kiva päästä testaamaan! Imetys on ollut haasteellista alusta alkaen, joten pumppaaminen on ollut tärkeää. Tällä hetkellä käytössä on käsikäyttöinen rintapumppu. On hieman raskasta pumpata käsikäyttöisellä ja muutenkin tuntuu, etten saa maitoa kunnolla herumaan. Kunnon pumpulle tulisi ehdottamasti käyttöä!

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppuun haluaisin tutustua. Esikoinen on nyt vajaa 4kk. Olen kokeillut toisen merkin pumppua mutta sille en heru ollenkaan vaikka maitoa kyllä olisi. Olisi mukava saada maitoa säilöön jotta pikkuinen voisi olla pidempiä aikoja isän/isovanhempien kanssa.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Single Breast Pump rintapumppu. Vaikuttaa todella hyvältä pumpulta! Olen kokenut imettäjä mutta pumppausta en ole paljoa tehnyt muuta kun sairaalan pumpuilla kun luovutin maitoa.

Avatar

2in1 single-pumppua olisi kiva päästä testailemaan. Esikoisen laskettu aika on muutaman viikon päästä ja olen nyt testannut jo muutamaa pumppua ja huomaa kyllä, että niissä on aika paljonkin eroja. Olisi kiva myös vauvan synnyttyä kokeilla erilaisia, kun ei ole vielä kokemusta kun nuo millä raskausaikana olen pumpannut. 🙂

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan 2in1 double -pumppua. 4-kuukautinen tyttömme juo jo isoja määriä maitoa ja tuntuu, että käytössäni olevalla käsipumpulla on vaikea saada enää tarvittavaa määrää pumpattua. Lisäksi en ole koskaan päässyt kokeilemaan sähköpumppua. Neitimme ei tällä hetkellä suostu juomaan muuta kuin äidin maitoa, joten pumppaaminen on ainut vaihtoehto, jotta minäkin pääsen välillä johonkin ilman pikkuneidin seuraa. Pumppu helpottaisi arkeani ja pumppausten määrä vähenisi varmasti huomattavasti.

Avatar

Ainu Mam 2 in double pumppua haluaisin päästä testamaan. Vauvamme syntyi hieman ennen aikaisena ja olen nyt vuokrannut yhden pumpun mutta kun vuokra aika päättyy olisi kiva että olisi kokemusta myös töstä . Mam tuttipullot on meillä käytössä myös varalta 😊

Avatar

2in1 single breast pump olisi varmasti meille kätevä. Manuaalipumpulla ongelmana on ettei maitoa tule kun silloin kun lapsi on rinnalla. Sähköpumpulla olisi kätevää pumpata maitoa samalla kun lapsi on toisella rinnalla.

Avatar

Ainu MAM 2in1 Double Breast Pump rintapumppu kiinnostaisi. Minulla on 7kk ikäinen poika. Korvikkeita emme voi käyttää allergioiden takia ja muutenkin haluan tarjota lapselleni pelkästään omaa maitoani ja mahdollistaa myös sen, että mies voi jäädä joskus lapsen kanssa kaksin hetkittäin ilman että itse tarvii kellosta kytätä koska on imetys aika.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi