ainutlaatuinen arki - Banneri

Odotatko vauvaa tai oletko pienen vauvan vanhempi? Hae Ainu-perheeksi 2022!

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Etsimme uusia Ainu-perheitä vuodelle 2022! Ainu-perhe pääsee testaamaan vuoden aikana Ainun tuotteita ja antamaan meille arvokasta palautetta ja näin osallistumaan tuotteiden kehitykseen.

Suoraan kohderyhmältä saatu inspiraatio on meille korvaamattoman arvokasta ja sen perusteella suunnittelemme ja kehitämme uusia tuotteita. Meille on iso apu myös kriittisempi palaute esimerkiksi jonkun tuotteen käyttöominaisuuksista tai vaikkapa pakkauksesta, joka koetaan hankalaksi käyttää.

Toiveenamme on siis jatkossakin saada teiltä tuotteiden käyttäjiltä kaikenlaista palautetta: niin ruusuja kuin risujakin😉😀

Kuva: Henria Kotamäki

Anna palautetta ja vaikuta tuotekehitykseen

“Vankalla kokemuksella ja tämän päivän asiantuntemuksella Ainu auttaa ja ilahduttaa suomalaisten perheiden arkea – järjellä ja sydämellä.” Nämä arvot ohjaavat Ainulla niin tuotteistusta, pakkaussuunnittelua, viestintää kuin kuluttajapalveluakin. Tavoitteenamme on, että arvot aidosti näkyvät siinä miten toimimme.

Ainun tuotevalikoima on muokkaantunut aina kuluttajien toiveiden mukaisesti. Saamme tuotteista paljon palautetta aktiivisilta kuluttajilta muun muassa Ainu-neuvonnan ja somen kautta.

Lokakuussa kysyimme kuluttajilta toiveita Ainun ihonhoitotuotteisiin liittyen. Vastauksista tuli selvästi esille, että lapselle valittujen ihonhoitotuotteiden tärkeimmät valintakriteerit ovat tuttu tuotemerkki, hajusteettomuus ja väriaineettomuus, tuotteen sopivuus koko perheelle sekä kotimaisuus.

Kyselyyn osallistuneista jopa 93 % kertoi arvostavansa sitä, että lapsen ihonhoidon tuote on valmistettu Suomessa. Erityisesti nyt olemme iloisia siitä, että kaikki Ainun ihonhoitotuotteet kehitetään Helsingin Herttoniemessä ja ne valmistetaan meidän omalla Heinäveden tehtaallamme.

Kyselyyn vastanneista myös 85 % oli kiinnostuneita luonnonkosmetiikasta ja tähän liittyen meillä on mukavia uutisia.  Heinäveden tehtaamme on sertifioitu ja nyt siellä on mahdollista valmistaa Cosmos standardin mukaista luonnonkosmetiikkaa. Tämä tuo myös Ainun tuotevalikoimaan ihania uutuuksia❤ Kerromme teille näistä kevään aikana lisää!

Kuva: Henria Kotamäki

Vuoden 2021 Ainu-perheiden ajatuksia ryhmästä

Osana tuotekehitystyötä valitsimme vuosi sitten keväällä 24 perhettä mukaan testaamaan tuotteita ja jakamaan keskenään kokemuksia odotuksesta, imetyksestä ja vauvaperheen arjesta suljetussa Facebook-ryhmässä.

Olemme saaneet testaajilta valtavan arvokasta palautetta nykyisistä tuotteista ja myös käyttökokemuksia aivan uusista tämän vuoden aikana valikoimiimme tulevista uutuustuotteista. Näitä perheitä ja etenkin ryhmän vauvojen kasvua on ollut kyllä niin suuri ilo seurata 🙂

Tässä ryhmäläisten kokemuksia mukanaolosta:

”Hain ryhmään mukaan sillä oletuksella ja odotuksilla, että saamme joitain tuotteita testiin, jaamme muiden ryhmäläisten kanssa kokemuksia ja annamme kommentteja tuotteista. Odotukset toteutuivat hyvin ja tuotteita tulikin testattavaksi odotettua enemmän🤭 Tuotteiden saaminen testiin oli kyllä aivan huippujuttu! Pakettien sisällöt oli monipuolisia, yhtenäisiä ja teemanmukaisia. Niissä huomioitiin käyttäjä (mm. ikä, väri- ja mallitoiveet).”

”Itse olen erityisen kiitollinen, kun sain 2in1 rintapumpun kokeiluun. Sen ansiosta sain elvytettyä oman maidontuotantoni, joka oli hiipumassa ja jatkettua imetystaivalta tähänkin päivään asti meidän kohta 6kk-poitsun kanssa, valtavan iso kiitos siitä❤ Oli aivan mahtavaa päästä mukaan tähän testiporukkaan, paketteja odotti innolla saapuvaksi, säästi rahaa hankinnoissa ja meistä tuli ehdottomasti Ainun ”vakkariasiakkaita🥳”

”Erityisesti pidin siitä, että minulla oli koko vauvavuoden luotettava ja ammattilaisten ylläpitämä kanava, josta pystyin kysymään arjessa askarruttaviin kysymyksiin neuvoa, kuten tutin valintaan hampaiden puhjettua tai hammasharjan sopivaa vaihtoväliä. Ja totta kai ne tuotteet! Sain käyttööni luotettavan kotimaisen yrityksen tuotteita todella paljon, jo ihan rahalliselta arvoltaankin. Lisäksi tuntui, että Ainu arvosti käyttökokemuksiani ja pääsin oikeasti vaikuttamaan.”

”Ainun huolellisesti suunnitelluista yllätystuotepaketeista oli todella paljon iloa vauvavuonna! Sisältöönkin pääsin vaikuttamaan väritoiveiden kautta ️Sain niin paljon arkea helpottavia tuotteita ja poitsukin rakastaa vauvaöljyn innoittamia hierontoja, unikaveri pupua sekä purulelua. Meistäkin tuli ihan totaalisia vakkariasiakkaita 🐰”

Hae Ainu-perheeksi 2022

Kiitos kaikille mukaan testiryhmään hakeneille. Testaajat on nyt arvottu ja heihin on oltu sähköpostitse yhteydessä.

 

Kommentit

910 kommenttia
Avatar

Odotamme tyttövauvaa maaliskuun alkupäiville. Perheessä on tällä hetkellä reipas ja iloinen 4,5 v. jota tuleva vauva innostuttaa ja mietityttää kovin 🙂 Viime vauva-ajasta on vierähtänyt jo hetki, mutta emme tuona aikana käyttäneet Ainu-tuotteita kuin satunnaisesti. Nyt olisi mukava päästä testaajaksi.

Avatar

Perheeseen kuuluu mies ja 2&4 v pojat ja tyttön laskettu aika on 3.2.2022

Avatar

Perheeseemme odotetaan neljättä pienokaista saapuvaksi 22.2.22. Sisarukset 7v, 5v ja 2v ovat jo innokkaita näkemään pikkusisaruksensa ja odottavat kovasti, että pääsevät häntä hoitamaan. Ainu tuotteet ovat jo tuttuja esikoisen ajalta ja olisimme perheenä innokkaita testaamaan ihania uutuuksia yhteisiin hoitohetkiin! 🤗

Avatar

Esikoistyttömme syntyi marraskuussa ja nyt nautimme uudenlaisesta arjesta ja vauvan tuoksusta 😊 Ainu-tuotemerkki on minulle kaupan hyllyltä tuttu ja muutamia tuotteita olemme käyttäneetkin. Uusien tuotteiden testaus olisi hienoa!

Avatar

Meidän perheeseen odotetaan saapuvaksi toista lasta minä hetkenä hyvänsä 🙂 Laskettuaika 19.1.2022.

Avatar

Meidän perheeseemme kuuluu mies ja koira ja toukokuussa syntyvä tyttö. Olisi todella mukavaa ja mielenkiintoista päästä testaamaan tuotteita,sillä ainu tuotteet eivät ole tuttuja kun esikoinen vasta tulossa ja myöskin antamaan niistä palautteita.

Avatar

Meillä vietetään tällä hetkellä vauvan tuoksuista elämää, kun esikoisemme saapui joulukuussa täydentämään perhettämme. Entuudestaan Ainu oli tuttu lähinnä kaupan hyllyiltä ja pupuista. Nyt vauvan myötä tuotteet ovat tulleet tutummiksi ja oma pupukin löytyy.

Avatar

Aviomieheni kanssa odotamme esikoispoikaa, la 5.3.2022. Lisäksi perheeseemme kuuluu kaksi kissaa. 😻

Muutama Ainu- tuote on jo hankittu, kuten sinkkivoide ja vanupuikot. Lisää testailisimme mielellämme, koska kyseessä on ensimmäinen lapsemme, niin kokemusta toimivista tuotteista ei ole vielä kerennyt muodostua.

Itseltä löytyy tarvittavaa kuvausintoa, eikä aktiivinen keskusteluun osallistuminenkaan tuottaisi ongelmia.

Avatar

Saimme esikoistyttären marraskuussa, joitain tuotteita on testailtu ja olisi kiva päästä testaamaan lisää!

Avatar

Meidän perheeseen on syntynyt pienen pieni hurmuri 18.11.2021. ❤ joitakin Ainun tuotteita onkin ollut käytössä nyt ensimmäisien kuukausien ajan, mutta olisi kiva kokeilla myös muitakin tuotteita ja uutuuksia. Pojalla kuiva ja herkkö iho ja olemme siihen etsineet apua. Meidän perheeseen kuuluu myös kohta 10 täyttävä tyttö ja 14-vuotias poika.

Olisi mukava jakaa ajatuksia ja kokemuksia tuotteista, olisi ihanaa olla osa AINU-perhettä ❤

Avatar

Meistä tuli vanhempia kolme kuukautta sitten. Rakas pieni poikamme syntyi ja sulatti heti meidän sydämet!❤️ 5052g täyttä rakkautta ja kovaa vauhtia hän on kasvanut syntymästään saakka. Aika kuluu liian nopeasti. Olisi mahtavaa päästä testailemaan teidän tuotteitanne, tähän asti mitä olemme käyttäneet on ollut todella mahtavia, iso kiitos! 💓

Avatar

Meillä on 9 kuukautinen poika, olemme pienen vauva iän käyttänyt ainun tuotteita ja olisi kiva tutustua uusiin tuotteisiin 🙂

Avatar

Esikoisemme laskettu aika on helmikuussa. Olemme nuori pariskunta, joille perhe-elämä ja lastenhoito on täysin uusi maailma. Otamme sen kuitenkin yhdessä vastaan innolla ja odotuksella, iloineen ja suruineen. Tämä yhteistyö Ainun kanssa olisi loistava tilaisuus oppia paljon uutta lastenhoidosta ja siihen tarvittavista tuotteista!

Avatar

Tyttäremme on nyt kuukauden ikäinen. Lisäksi perheeseen kuuluu mies ja 9-vuotias poika sekä 8-vuotias tyttö. Olisi ihanaa päästä testailemaan Ainun tuotteita ja oppia tätä kautta myös itse enemmän lastenhoidossa käytettävistä tuotteista!

Avatar

Moikka, meillä perheessä esikoinen täytti juuri puolivuotta. Olemme alusta saakka käyttäneet suurintaosaa Ainun tuotteista juuri kotimaisuuden vuoksi. Tuotteet ovat myös laadukkaita ja mukavan kokoisia. Pieni lisä perehtyminen tuotteisiin ei olisi pahitteeksi. Olen kotosalla syksyyn saakka, joten aikaakin olisi reippaasti.

Avatar

Perheeseemme kuuluu 6;- ja 4 vuotiaat pojat ja marraskuussa syntynyt kolmas poika joten pienin on vajaa 3kk ikäinen.

En halua sen erikoisemmin anella mukaanpääsyä vaan ehdottomasti haluaisin poikani Eetun kanssa mukana AINUN matkaan. Ainu tuotteet ovat olleet jo esikoisella ja keskimmäisellä aikanaan käytössä ja nyt nuoremmalle jotain jo hankittu. Mikäs sen hienompi reitti päästä kunnolla ainun matkaan kun tämän meidän pienimmän kanssa. Ja tämä lapsi tulee olemaan meidän viimeinen joten olisi ihana päästä vauva vuoden aikana ottamaan siitä kaikki ilo irti.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu mieheni, marraskuun alussa syntynyt vauva ja 8 -vuotias koululainen.

Avatar

Perheeseemme syntyi juuri perjantaina, 14.1 toinen tyttölapsi. Esikoistytär on 3,5v joten aivan ihanaa päästä taas vauvakuplaan!

Tuotteet muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, joten olisi kiva olla mukana perehtymässsä ja tutustumassa niihin yhdessä muiden perheiden kanssa ja jakamaan ajatuksia ja kokemuksia.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu itseni lisäksi, mies, kohta 6vuotta täyttävä poika sekä vauva, jonka laskettu aika on 22.1. hän on siis varmasti ihan pian täällä ja enemmän kuin mielelläni haluaisin päästä kokeilemaan AINU -tuotteita tulevalle vauvallemme ja jakamaan ajatuksia sekä kokemuksia niistä muille. Esikoisen kanssa minulla oli muutamia AINU tuotteita käytössä silloin vauva aikana.

Avatar

Perheeseemme kuuluvat minun ja mieheni lisäksi reilun kuukauden ikäinen poika ja sisarukset 6, 8, 11 ja 13-vuotta. Perheessämme asustelee myös 5-vuotias koira. Mielellämme alkaisimme tuotetestaajiksi 😊

Avatar

Perheeseemme kuuluu 6- ja 7-vuotiaat tytöt, sekä tuleva poikavauva. LA ystävänpäivänä 14.2. ❤️
Minä ja tytöt olemme herkkäihoisia, liian voimakkaat rasvat ja pesuaineet aiheuttavat ihon punoitusta, kutinaa ja hilseilyä. Siksi aion käyttää vauvallekin hajusteettomia ja hellävaraisia tuotteita. Ainun hoitovoide onkin jo hankittuna tulevaa vauvaa varten, se kävi tytöillekin vauvana ☺️

Avatar

Odotamme esikoistamme syntyväksi helmikuussa. Kaiken uuden keskellä tällainen mahdollisuus kuulostaisi erittäin mielenkiintoiselta!

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi ihana, pian 3 vuotta täyttävä poika ja tänään viikon ikäinen ihana pieni tyttö. Ainun tuotteet olivat esikoisella käytössä vauva-aikana ja ovat edelleenkin.
Olisi ihana päästä testaamaan tuotteita myös tytön kanssa. 😊

Avatar

Odotamme puolison kanssa ensimmäistä vauvaa syntyväksi kesäkuussa 2022. <3

Avatar

Pieni tyttömme syntyi 3.12.21 ja nyt harjoittelemme yhdessä uutta arkea. Itse harrastan valokuvausta ja työskentelen sisällöntuotannon parissa, joten mielelläni jakaisin kokemuksiamme Ainu-tuotteista! 🙂

Avatar

Perheeseemme kuuluu minä, mies 1v8kk esikoistyttö ja tuleva pikkusisko, la 3.3. Uskon hänen kuitenkin saapuvan jo helmikuussa😊 Esikoisen vauva-aikana köytimme jonkin verran ainu tuotteita ja esim. suojavoide oli tosi hyvä tuote. Mielellämme testailisimme erilaisia ainuja!

Avatar

Esikoispoikamme syntyi perheeseemme 25.10.2021. Olemme nuorekas perhe, jolle kaikki vauvanhoidosta siis ollut meille uutta ja olemme avoimin mielin kokeilemassa uusia asioita ja tuotteita tähän tuoreeseen ihmeeseen liittyen.

Avatar

Meidän perheeseen on syntymässä helmikuun lopussa 6 lapsi, ikähaarukka meillä on 3-20v ja ainu tuotteita olemme käyttäneet kaikkien lapsien kanssa. Meitä odottaa tälläkertaa hieman erilainen alku sillä vauvaltamme löytyi rakennepoikkeavuus ja hän joutuu synnyttyään leikkaukseen. Olisi hienoa päästä testailemaan kaikenlaisia tuotteita uuden pienen kanssa.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu isä, äiti, tyttö 10v, tyttö 4v, tyttö 2v ja poikaa odotellaan, laskettu aika 10.3 😊 Ainu merkki on tullut tosi tutuksi edellisten lapsien kohdalla! Mielenkiinnolla lähtisin testailemaan lisää teidän tuotteita!🥰

Avatar

24.2 on esikoisen laskettu aika. Tietoa erilaisista tuotteista ei juurikaan ole, niin ilman ennakoluuloja lähtisin kokeilemaan. Minulle tuotteiden kotimaisuus on tärkeä asia.

Avatar

Meillä on syntynyt 15.8.2021 tyttövauva. On tällä hetkellä 5kk ikäinen haluaisimme olla uusille tuotteille tuote testaajia. Olemme teidät tuoteita käytetty alusta asti ja ne ovat ollut todella hyviä .

Avatar

Perheeseemme kuuluu minä, mies, kohta 4.v esikoistytär ja odotamme 9.2 syntyväksi perheenlisäystä. Tuotteenne kiinnostaa paljon, toki ollut jo paljon tuoteitanne käytössä myös esikoisella.

Avatar

Meillä on jonkin verran kokemusta ainutuotteista, mutta olisi kiva päästä joukkoon arvioimaan tuotteita ja antaa kehitys ideoita sekä testaamaan uusia tuotteita tai ei entuudestaan tuttuja tuotteita.
Perheestämme löytyy iskä, äiti ja isompia lapsia, taapero 2.8v ja pienokaisen LA 26.5:ttä.

Avatar

Esikoistyttäremme syntyi 30.10. Hän on iloinen ja seurusteleva kohta 3 kuukautinen.
Meillä ollut käytössä Ainun tuotteita ja olemme olleet tyytyväisiä. Mielellämme testailemme uusia tuotteita ja annamme niistä palautetta.

Avatar

Meiltä löytyisi testaajia 1v9kkja vauva 1kk! Isompiakin lapsia löytyy perheestä joten kokemusta löytyy myös erilaisista tuotteista jo ennestään. Itselläni on myös aktiivinen some johon tykkään tehdä sisältöä lapsiin liittyen:)

Avatar

Meidän perhe sai lisäystä joulukuun puolessa välissä. Vanhimmat sisarukset ovat atoopikkoja ja Ainun tuotteet ovat olleet heillä kovassa käytössä, varsinkin ihoöljy. Voisimme lähteä mukaan testaamaan tuotteita ennakkoluulottomasti, tietäen että tuotteet on valmistettu suomessa ja Ainun tuotteet ovat turvallisia perheen pienimmille.

Avatar

Esikoisen laskettuaika on 22.2.2022. Perheeseemme kuuluu lisäksi puolisoni ja lemmikit.
Olisi aivan mahtavaa jos saisimme mahdollisuuden testata kotimaisia tuotteita ja tuotenevontaa uudessa elämäntilanteessa.

Avatar

Perheeseemme on saapumassa kaksosvauvat (tyttö ja poika) tulevana maanantaina 24.1.2022. Lähtisimme mielellämme kokeilemaan tuotteita ja antamaan niistä palautetta. Lisätietona annettakoon, että asumme Ruotsissa. Käymme säännöllisesti Suomessa, joten tuotteita voimme tarvittaessa hakea käynneillä tai vastaavasti meille voi postittaa tuotteita. Mielelläni myös kerron tuotteista ja kokemuksia myös ig tililläni 🙂

Avatar

Meillä on 2kk vanha tyttövauva ja vauhdikas 1,5v esikoispoika. Härdelliä riittää! Olisi hauska testata tuotteita.

Avatar

Pikku tiikeri-tyttömme syntyi 17.11.2021. Hänellä oli jo syntyessään hurmaava karamellin värinen tukka (aivan kuten 2v. iso-siskollaankin). Hän on lempeä ja sitkeä ja selätti vaikean RS-viruksen vain 3vko ikäisenä. Letkuruokinta valitettavasti vaikutti imetykseen ja edelleen joudumme antamaan lisämaitoa, mutta tsemppaamme, sylittelemme ja ihmettelemme päivä kerrallaan elämän ihmeellisyyttä. Hän on Ihana!

Avatar

Meillä on 2kk vanha tyttövauva sekä 3-vuotias isoveli. Saunominen on meidän perheelle rakas ajanviettotapa, johon vauva osallistuu kylpyhetkien muodossa. Hän rakastaa kylpemistä, ja olisikin hienoa päästä testailemaan kylpytuotteita laajemmin. Saunan jälkeen vauva valmistellaan unille vauvahieronnalla, jossa apuna toimii vauvaöljy.

Avatar

Meidän perheessä on tyttö 4v ja syyskuussa syntyi poitsu. Ainu tuotteet ovat tuttuja esikoisen ajalta ja olisimme innokkaita testaamaan ihania uutuuksia! 😊

Avatar

Meillä on syntynyt 15.8.2021 tyttövauva. On tällä hetkellä 5kk ikäinen haluaisimme olla uusille tuotteille tuote testaajia. Olemme teidät tuoteita käytetty alusta asti ja ne ovat ollut todella hyviä.

Avatar

Perheeseemme on syntymässä pian kauan odotettu toinen lapsi, tyttövauva, laskettuaika on 17.2.2022. Perheeseeni kuuluu lisäkseni avomies ja 7-vuotias poika. Ainu-tuotteet ovat tuttuja 7-vuoden takaa esikoisen ollessa vauvaikäinen. Olisi mahtava päästä testailemaan uusia Ainu-tuotteita tulevalle prinsessallemme ja nähdä ja saada uusia kokemuksia, miten tuotteet ovat vuosien varrella muuttuneet ja kehittyneet.

Avatar

Odotamme puolisoni kanssa tytärtä, jonka laskettu aika on 16.2. ❤️ Puolisollani on ennestään kaksi tytärtä ja sitä kautta kokemusta vauvan tuotteista. Odottamamme vauva on itselleni ensimmäinen, joten Ainu-tuotteet eivät ole tuttuja juuri muuten kuin oman säilyneen Ainu-pupuni kautta. Olisi ihana päästä mukaan testamaan Ainu-tuotteita. ❤️

Avatar

Odotamme toista lastamme ja olen ollut tarkka esikoisen kohdalla käyttämistämme tuotteista atooppisen ihon takia. Tulevan vauvan kohdalla on myös tärkeää, että tuotteet ovat iho ystävällisiä, kotimaisia ja helposti arjessa käytettäviä. Ainu tuotemerkiltä tuttuja tuotteita ovat tutit sekä tuttipullot sekä ainu muumikylpyvaahto, joka edelleen on meillä käytössä. Meillä olisi annettavana rehellistä palautetta tuotteiden toimivuudesta vauvalle sekä miten toimii atooppiselle iholle.

Avatar

Meillä on nyt vauvakuplassa eletty tasan 3 viikkoa. Perheeseen kuuluu kolmekymppiset äiti ja isi, 7-vuotias reipas isoveli, tuorein jäsen suloinen poikavauva sekä 2 ihmisrakasta kissaa. Elelemme pikku kylässä omassa talossa. Jotkin Ainun tuotteista ovatkin tuttuja jo esikoisen ajalta, mutta tuotevalikoima on niin laaja että paljon on vielä kokeilematta. Ainun tutit ovat meillä jo kovassa käytössä. Vauvan tuotteissa arvostamme erityisesti turvallisuutta, hajusteettomuutta ja kotimaisuutta.

Avatar

Perheeseen kuuluu äiti, isi, 12-, 10-, 6-, 4-, 2-vuotiaat lapset ja lokakuussa syntynyt vauva. Vauva syö pumpatun maitonsa pullosta, edellisistä lapsosista poiketen. Tuttipulloja ei meillä ole ennen käytetty joten olisi kiva päästä kokeilemaan jos löytyisi vaikka uusi lemppari arkeen! Maidon pumppaaminen vaatii tietysti pumpun-olisi mukava testata myös uutta apuvälinettä tähän. Vauvahieronta kuuluu meidän arkeen-uusia ihonhoitotuotteita Kenties?

Avatar

Odotamme mieheni kanssa paljon odotettua esikoistamme saapuvaksi 24.2.2022.
Olisimme mielellämme Ainu-perhe❤️

Avatar

Minä (24v) ja aviomieheni (30v) odotamme esikoistamme tulevaksi maaliskuussa 2022. Olemme tutustuneet erimerkkien vauvanhoito tuotteisiin ja olisimme erityisen kiinnostuneita Ainu merkin tuotteista 🙂 Erityisesti arvostamme tulevissa vauvanhoito tuotteissa hajusteettomuutta.
Olisi hienoa olla Ainu-perhe!

Avatar

Perheeseemme kuuluu lokakuun lopulla syntynyt tyttövauva ja kaksi isoveljeä sekä vanhemmat. Molemmilla isoveljillä on allergioita sekä herkkä atooppinen iho, joten tuotteiden valinnassa on oltava tarkkana. Neitokainen on täysimetyksellä, joten satunnainen pullosta juominen on haastavaa ja tuttiosan muotoilulla tuntuu olevan suuri merkitys hänelle. Esikoinen ei koskaan oppinut juomaan tuttipullosta ja hänen kanssaan siirryttiinkin tissiltä suoraan nokkamukiin. Toisen pojan kanssa tuttipullon käyttäminen onnistui, mutta tuttia hän ei kelpuuttanut 😉 Koska maitoa tulee reippaasti, myöskin liivinsuojia kuluu reippaaseen tahtiin.

Avatar

Esikoinen syntyi 4.1

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu nyt vain minä ja avopuoliso, ensimmäisellä lapsella laskettu aika kylläkin vasta maaliskuun lopulla, mutta rohkea rokan syö!
Eilen sain suunnitellun sektion päivän 28.3. Olisi mahtava päästä mukaan testaamaan tuotteita kun kaikki on muutenkin uutta!

Avatar

Esikoisemme syntyi 19.12.21 ja tämän pienen pojan kanssa olisimme innokkaita testailemaan uusia tuotteita. Pari Ainu tuotetta meillä on tällä hetkellä ihan käytössä 🙂

Avatar

Perheemme kasvaa tammi-helmikuun vaihteessa, kun kauan odotettu esikoinen saapuu täydentämään meidän vanhempien sekä koiriemme elämää. Jo ensimmäisiä hankintoja tehdessä on käynyt selväksi, että lastentarvikkeissa valinnan varaa on, mutta onneksi myös omien arvojen mukaisia tuotteita ja valmistajia löytyy. Meille on tärkeää ympäristöystävällisyys, kestävyys, kotimaisuus ja puhtaus. Ainun tuotteista löytyisikin varmasti toiveemme täyttäviä vaihtoehtoja, joita olisi todella kiva päästä testaamaan. Olisimmme mielellämme mukana kehittämässä tuotteita ja olisi ilo saada ammattilaisten apua ja tukea ensimmäisen vuoden hankintoihin.

Avatar

Täällä olisi uudet tulevat vanhemmat, joille syntyy vauva maaliskuussa 2022. Mieheltä löytyy ennestään kaksi vanhempaa lasta, mutta minulle tämä on ensimmäinen.

Lastentarvikkeiden valinta on ollut kaikinpuolin haastavaa, koska niitä on nykyään niin monenlaisia. Olen vertaillut kaikkia ostamia tuotteita paljon ennen ostamista, ja olenkin mielestäni aika tarkka kuluttaja. Toisaiseksi moni tuote on jäänytkin vielä ostamatta. Mieheltä löytyy enemmän kokemusta eri tuotteista kahden lapsen myötä, mutta tieto on 9-14vuoden takaa, joten olisi aika päivittää tietoa uusista tuotteista.

Asumme pienessä kerrostaloasunnossa, joten erityisen tärkeää on kaikissa tuotteissa helppo käyttöisyys ja, että kaikki mahtuu mahdollisimman pieneen tilaan. Esimerkiksi tuttipullosarjoissa vaikuttaa paljon, että kaikki osat käyvät yhteen eikä tarvitse täyttää kaappeja samoilla asioilla.

Mielellämme olisimme perheenä uusia Ainu-tuotetestaajia!

Avatar

Perheeseemme kuuluu jouluaattona syntynyt esikoinen, koiravanhus ja vanhemmat. Olemme jo ottaneet käyttöön esim. Ainun rintapumpun, tutteja ja rintakumit; olisi mahtavaa päästä kokeilemaan muitakin tuotteitanne. 😊

Avatar

Mukana ollaan 😍
Olen yksinhuoltaja äiti kohta 8kk ikäiselle hurmuri pojalle❤️ Meidän kanssa asuu reilu vuoden ikäinen koira. Lähtisimme enemmän kuin mieluusti ainu-perheeseen ja erilaisten tuotteden testaajiksi!

Avatar

Viides lapsi syntymässä maaliskuun alussa, mielellään olisin/olisimme testiporukassa mukana!

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 8 viikkoinen tyttömme, sekä miehen kaksi aikuista lasta. Olisimme mielellämme mukana testaamassa ja kehittämässä tuotteitanne.

Avatar

Me oltaisiin oikein innokkaita lähtemään testaamaan tuotteita. Meille syntyy kolmas lapsi helmi-maaliskuun vaihteessa, isosiskot 4v ja pian 6v odottavat jo kovasti sisaruksen syntymää. Perheeseen kuuluu myös minä ja mieheni. Ainu-tuotteet ovat tuttuja jo aiempien lasten ajoilta ja tulevat käyttöön myös nyt. ☺️

Avatar

Olen yksinhuoltaja 3 pienelle ja täältä löytyisi pieni 3kk ikäinen tyttö, joka mielellään testailisi tuotteita yhdessä isoveljen ja siskon kanssa.

Avatar

Meidän perheessä odotetaan vauvaa syntyväksi helmikuun alussa (la 5.2.22). Monet Ainu-tuotteet ovat jo tuttuja minulle ja puolisolleni, sillä meillä on jo ennestään neljä alle kouluikäistä lasta. Ruuhkavuosien keskellä tärkeää on tuotteiden helppokäyttöisyys, ja kaikki arjen helpottaminen erilaisilla tuotteilla. Lapsista useampi on kuitenkin allergisia ja atoopikkoja, joten suosimme ehdottomasti hajusteettomia, mahdollisimman hellävaraisia ja puhtaita vaihtoehtoja.

Avatar

Mielellään lähtisin mukaan!
Meidän perheeseen kuuluu itseni lisäksi mies ja kohta 4kk vanha pikkumies. Meille muutamat ainu tuotteet jo nyt käytössä ja olemme tykänneet. Hieno kuulla mikäli teille on tulossa luonnonkosmetiikka tuotteita. Toimin kosmetologina ja käytän työssäni luonnonkosmetiikka tuotteita ja näin ollen olisi mahtava päästä kokeilemaan vauvoille suunnattuja tuotteita.

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun lisäkseni puolisoni, reilu kaksi vuotias tyttö ja 5.1.22 syntynyt pikkuinen, tyttö hänkin. Olemme esikoisemme kohdalla käyttäneet paljon Ainun tuotteita, mutta juuri ennen kuopuksen syntymää huomasin, että valikoima onkin laajentunut parissa vuodessa ja olisimme innokkaita testaamaan kaikkia uutuuksia ✨

Avatar

Moikka!

Minä 26v ja mieheni 29v odotamme tyttöä, jonka laskettuaika on 9.2.22. Tämä on meille molemmille ensimmäinen lapsi.
Olisimme kovin kiinnostuneita ja innokkaita testaajia. Vauva-arki tulee olemaan meille uutta ja jännittävää ja on varmasti paljon asioita, joita emme ole osanneet ottaa huomioon. Tuotteita testaamalla löytyy varmasti meille myös niitä hyviä tuotteita, joita välttämättä ketään lähipiiristämme ei olisi meille osannut suositella. Toivomme kovin, että tulisimme valituksi.

Avatar

Perheeseemme kuuluu minä, mies ja 8 viikon ikäinen poika. Poika on täysimetyksellä.

AINU-tuotteita olenkin nähnyt ja mm. Suojavoide ja pumpulipuikot on meille kotiutunut. Testaisimme mielusti muitakin tuotteita! Lapsen ihonhoito on erittäin tärkeää.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minun lisäksi mies ja 14kk ikäinen taapero, pian hänestä tulee isoveli, sillä meillä on laskettu aika helmikuussa.

Mielelläni kokeilisin ja testaisin AINU-tuotteita laajastikin. Nyt tuttuja on sinkkivoide ja liivinsuojat. Nämä onkin ollut mainiot tuotteet.

Avatar

Täällä kirjoittelee Th-opiskelija ja äiti. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi yhteinen 4vk poika sekä minun lapset 9 ja 11 ja miehen lapset 13 ja 15 lisäksi 3 koiraa. Menoa ja meininkiä siis piisaa. Vauva on töysimetyksellä, mutta toisinaan pumpattua maitoa saa jotta pääsen itsekkin ulkoilemaa tms 🙂 Ainu tuotteet ovat tuttuja jo 10 vuoden takaa ja edelleen meidän ykkös tuotteita. Uusia tuttavuuksia on löytynyt ja joitakin tuotteita on yhä käytössä isommilla lapsilla 😉 Mieluusti myös uusia tuotteita testaillaan. Oman haasteensa eri tuotteiden sopivuuteen meidän perheessä tuo aistiyliherkkyydet, varsinkin tuoksut ja erilaiset iho ärsytykset ja atopia, mutta Ainun tuotteet ovat sopineet todella hyvin myös vanhemmille lapsille tästä syystä.

Avatar

Perheessämme juuri 3kk täyttänyt esikois tyttö. Olen testannut sinkkivoidetta ja mielenkiinnolla testaisin myös muita tuotteitanne suomalaista suosien!

Avatar

Jussin syntyy vauva mielelläni olisin mukana.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu mieheni, esikoispoika 11,5v sekä 5.1. syntynyt vauva.
Ainun tuotteet tuttuja ja käytössä tälläkin hetkellä.
Olisi mahtavaa päästä testaamaan uusia tuotteita.

Avatar

Meille syntyi tomera tyttö 10.1. Tytär on meidän esikoinen, joten kaikki vauvojen hoitotuotteet ovat meille tähän saakka olleet tuntemattomia. Olisi mukava päästä testaamaan Ainua! 🙂

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu mieheni, pojat 3v 10kk, 2v 9kk ja tyttö 1v 3kk ja tulevan pojan laskettu aika on maaliskuussa. Ainu tuotteet ovat jollain tapaa tässä vauva arjessa tullut tutuksi, mutta tässä perheessä olisi innokas ryhmä testaajia valmiina😃

Avatar

Meillä tulevan pienokaisen laskettuaika 2.3.2022 (pari päivää toivottua myöhemmin).
Meille tulossa neljäs lapsi, isolla ikäerolla edellisiin (isosisarukset 9v., 11v. ja 12v.). Hartaasti ja kauan odotettu ja toivottu pienokainen ❤️
Mukava olisi päästä testaamaan ja tutkimaan miten tuotteet on kehittyny vuosien saatossa. Mitään vauvatarviketta kun ei ollut tullut säästettyä 😅

Avatar

Moi!
Perheemme koostuu minun lisäksi miehestäni, koirastamme ja kohta 5kk täyttävästä esikoispojastamme. Haen mukaan tutustuakseni eri tuotteisiin ja saadakseni monipuolisia mielipiteitä kokeneemmilta vanhemmilta, kun kaikki vauvanhoitoon on meille niin uutta. 😊

Avatar

Moikka!

Minä (33) ja avomieheni (31) odotellaan kovasti esikoispojumme syntymää, jonka laskettu aika on 18.1. Kaikki on uutta ja opettelun alla – niin kaikki käyttötavaroihin liittyvä kuin vauvaankin 😍 Tuleva isi ahkeroi rakentamisen parissa työkseen. Itse tykkään vapaa-ajallani valokuvata sekä kirjoittaa. Olisi mielenkiintoinen lisä elämän ensimmäiseen vauvavuoteen kuulua Ainu-perheeseen! ❤

Avatar

Hei!
Meidän perheeseen kuuluu 7.1.22 syntynyt pieni mies, 7- ja 9-vuotiaat isommat sisarukset, ja tietenkin me vanhemmat. Edellisestä vauvavuodesta on siis hieman vierähtänyt aikaa, joten Ainu-perheeseen kuuluminen olisi super-kiva juttu. Ainun tuotteet on tuttuja edellisten lasten vauva-ajoilta, mutta olisi kiva päästä näkemään, miten tuotteet on kehittyneet lähes kymmenessä vuodessa.

Avatar

Esikoisemme syntyi viime marraskuussa 1.11.21.
Olemme nuori pariskunta, meille lapsen hoito on aika lailla uutta. Se on nyt jo opettanut paljon mutta olisi todella mahtavaa jos olisi kunnon tuki mukana arjessa! Neiti täyttää 3kk helmikuun 1 päivä! Tämä yhteistyö olisi ihana tilaisuus oppia vielä lisää kaikesta lapsen hoitoon ja tarvikkeisiin liittyen!

Avatar

Moikka!
Olen yksinhuoltaja äiti pienelle pojalle. Poika tällä hetkellä 2 kuukautta vanha, syntynyt 5.11.2021💙
Meillä on muutamia Ainu-tuotteita päivittäisessä käytössä, mutta olisi hienoa päästä testaamaan lisää teidän tuotteita ja uutuuksia!

Avatar

Odotan ensimmäistä lastani jonka laskettu aika on 11.4.2022. Kaikki on uutta ja jännittävää opettelua. Miehelläni on jo entuudestaan 13v poika joten hänelläkin on hieman aikaa vauva vuodesta. Olisi ihana päästä teidän tuote testaajaksi ja samalla tutustua erilaisiin tuotteisiin.

Avatar

Moikka!

Meidän perhe on nelihenkinen, minä (25), mies (24) sekä lapset 2v 2kk (isosisko) ja ensiviikolla 1kk täyttävä vauva (pikkuveli). Perheessämme on myös 6v koira.
Olisi aivan ihana liittyä Ainu-perheeseen!

Avatar

Moikka! Perheeseeni kuuluu mies, 2V ja toukokuussa uusi tulokas. Ainu tuotteita käytin ja käytän edelleen 2vuotiaalla ja haluaisin päästä mukaan tulevalle lapselle testeilemaan uusia tuotteita mitä en ole vielä testannut sekä jakamaan muille tietoa/kokemuksia ainu tuotteista. Ainu-ihonhoitotuotteetkiinnostavat eniten siksi että ne ovat suomessa valmistettuja!

Avatar

Minä ja mieheni (molemmat 36v) odotamme esikoistamme, poikamme laskettu aika on 5.2.2022. Raskauden myötä ollaan päästy sukeltamaan aivan uuteen maailmaan vauvantarvikkeiden osalta. Turvallisuus, laadukkuus sekä kotimaisuus ovat ehdottomasti arvoja joita arvostamme tuotteita valitessamme. Ainu-tuoteperhe on tullut jo jonkin verran tutuksi ja olisi hienoa päästä kokeilemaan monipuolisesti Ainu-tuotteita yhdessä muiden perheiden kanssa.

Avatar

Heippa! Perheeseemme kuuluu vähän päälle 1kk ikäinen pieni tyttö. Ainu merkin tuotteita on jonkin verran käytössä. Olisi kiva päästä testailemaan uusia 😊

Avatar

Hei! Olemme tuore vauvaperhe eli opiskelemme juuri maailman suurimman ihmeen vaalimista! Saimme esikoisemme lahjaksi jouluaattoiltana vuosia kestäneen lapsettomuuden jälkeen.

Vauvamme on vilkas ja jäntevä, ja opettelee juuri katseen kohdistamista 🙂 Synnärillä häntä kuvattiin ”hyväksi vauvaksi” ja kätilöt ihastuivat pikkuiseen tyttöömme.

Olemme ammateiltamme kehitysjohtaja ja toimittaja. Se tarkoittaa, että jos valitsette meidät, saatte varmasti reipasta ja rakentavaa palautetta tuotteistanne.

Avatar

Perheeseen kuuluu mies, poika 11,5v sekä 5.1. syntynyt vauva💙

Ainu merkin tuotteita ollut käytössä.
Mielelläni tutustuisin uusiinkin tuotteisiin.

Avatar

Hei,
Perheeseemme kuuluu lisäkseni mieheni ja juuri 1v täyttänyt esikoiseni ja meille syntyy kuukauden sisään toinen pieni tyttö. Olisi mukava päästä testailemaan erilaisia tuotteita ja päästä kertomaan ja lukemaan kokemuksia niistä.

Avatar

Moikka! Perheeseemme kuuluu äidin ja isän lisäksi 2v 3kk ikäinen esikoinen ja vauvaa odotamme syntyväksi helmikuun alussa 🙂 olisi aivan huippua päästä tukemaan ja auttamaan kotimaista yritystä tuotetestailujen kautta!

Avatar

Tänään 12.1.21 tyttövauvamme täytti 2 viikkoa, perheemme ensimmäinen lapsi. Olisi mielenkiintoista testailla Ainu-tuotteita ja olla mukana kehittämässä tuotteita 🙂

Avatar

Olen 20-vuotias ja odotan ensimmäistä vauvaani. Perheeseeni kuuluu paljon töitä tekevä poikaystävä, jonka kanssa asustamme etelä-suomessa. Olisi mielenkiintoista päästä tutustumaan ainu tuotteisiin. Kyseinen merkki on minulle uusi, niinkuin lähes kaikki muutkin vauvanhoitotuotteet koska kaikki nämä asiat ovat niin uutta 🙂 Laskettu aika meillä on 20. Helmikuuta ja odotamme tyttövauvaa.

Avatar

Esikoisemme laskettu aika on 13.2., eli meidän pienen perheen vauva-arki alkaa aivan lähiviikkoina. Minun ja mieheni lisäksi kodissamme asuu nyt kaksi sylikisua – saa nähdä, miten ihmeissään ovat, kun pieni pallero vihdoin saapuu synnäriltä kotiin 🥰

Kaikki on meille siis uutta, mutta Ainu-brändi on tuttu omasta lapsuudesta ja ehdottomasti ykkösvalintamme vauvatuotteita hankittaessa! Erityisesti kotimaisuus ja eettisyys kiinnostavat. Olisi ihanaa saada osallistua Ainu-perheen toimintaan ja jakaa ajatuksia vauva-arjesta ja löytää uusia lempituotteita ❤

Avatar

Odotamme avopuolison kanssa esikoistamme. Laskettu aika on 31.1.2022. Alkaisimme mielellämme Ainu-perheeksi. Viihdyn ja olen aktiivinen somessa ja tuota kuvausintoakin kyllä löytyy. Ainu-tuotteet ovat entuudestaan tuttuja kauppojen hyllyiltä ja onpa niitä joitakin tullut jo kotiinkin hankittua. 🙂

Avatar

Moikka 🙂
Odotamme mieheni kanssa esikoistamme, jonka la on 3.2. Olemme siis uuden äärellä, innokkaita sekä myös tietämättömiä, joten tätä kautta voisi löytyä oikeita tuotteita käyttöömme.
Olen innokas testailemaan ja kokeilemaan uutta. Käytän somea, joten mielelläni kirjoitan kokemuksistani sekä jaan tietoa muille 🙂

Avatar

Hei!

Mielellämme tulisimme yhdeksi Ainu-perheeksi 2022.
Perheeseemme kuuluu Äiti eli minä, isä, 1kk vanha vauva ja 11-vuotias isosisko. Koemme, ettei perheemme ole vielä kasassa ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Ainu on ollut luotettava tuotemerkki jo esikoisen vauva-aikana ja mielelläni olisimme mukana kehittämässä tuotemerkkiä tulevien vanhempien tarpeisiin.

Avatar

Perheeseen kuuluu lapset 8v ja 4v ja nyt kolmannen la on 10.2 ❤️

Avatar

Hei! Meidän perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi tyttö 3v sekä 26.12 syntynyt pieni poika. Vauvaa imetän mutta toivoisin välineitä pumppaukseen jotta isäkin voisi osallistua enemmän ruokintaan. Vauvan kuivalle iholle myös etsitään sopivia tuotteita.

Avatar

Meillä olisi nyt vajaan kahden kuukauden ikäinen neiti, esikoisemme. Kovin suurta tuntemusta ei siis vielä erilaisista tuotteista ole, mutta uskoisin testiryhmän antavan uusia ajatuksia vauva-arkeen ja tietenkin mielellään testailisimme uusia tuotteita 😊l

Avatar

Moikka! Meillä on 3 kk ikäinen pikkumies ja oltaisiin todella kiinnostuneita testailemaan ainun tuotteita. Ainun liivinsuojat ollut kovassa käytössä. Pumppaaminen ei ole meillä onnistunut, on myös vaippaihottumaa, karstaa, kuivaa ihoa ja ärtyneet korvantaustat joten olisi huippua löytää toimivia tuotteita!

Avatar

Moikka 😊
Täällä odotellaan miehen kanssa esikoista saapuvaksi minä hetkenä vaan🥰 Laskettuaika on 22.1.2022.
Olisi ihana päästä osaksi Ainu perhettä ja päästä testailemaan tuotteita. Itse olen kaupan hyllyllä tuotteita katsellut, mut vielä ei ole kotiin asti tuotteita päässyt.
Valikoimaa tuntuu olevan eri merkeiltä paljon ja kun ei ole vielä kokemusta et mitä tartteis ja mikä sit olis se paras vaihtoehto tulevalle pienokaiselle 🥰 Ihan uuden ja jännän äärellä siis ollaan 😊
Iältään ollaan 32 ja 31-vuotiaita ja tykätään liikkua ja eläimiä kuuluu myös perheeseen. Itse tykkään myös ottaa kuvia 😊

Avatar

Hei,

Perheeseemme kuuluu minä sekä puolisoni. Odotamme esikoispoikaamme syntyvävksi helmikuussa. Koska kyseessä on esikoinen, olisi ihana päästä ryhmään, jossa on ammattilaisia ja muita vanhempia tukena, päästä jakamaan omaa arkea ja kuulemaan muiden arjesta.

Avatar

Perheemme koostuu minun lisäksi miehestäni, meidän kohta vuoden ikäisestä kääpiösnautserista sekä 6.1.2022 syntyneestä esikoisesta. Olemme tästä uudenlaisesta arjesta todella innoissamme mieheni kanssa. Ainun tuotteet ovat tuttuja kaupan hyllyltä ja olisi mahtavaa päästä testailemaan niitä ja tutustumaan tarkemmin. 😊

Avatar

Heippa!
Meille syntymässä ensimmäinen lapsi la on 21.1.2022.
Ainun tuotteet osittain tuttuja, mutta olisi huippua päästä oikeasti kokeilemaan tuotteita varsinkin kun tietää että tuotteet on suomalaista laatutyötä. Mielellään olisin mukana kehittämässä tuotteista vielä parempia, jotta jokainen perhe voi nauttia hyvistä tuotteista

Avatar

Hei! Meidän pieni ja toivottu esikoisemme syntyy helmikuussa. Etukäteen meillä on jo joitakin Ainu tuotteita ja mielenkiinnolla ja innolla olisimme mukana kehittämässä ja tutustumassa tuotteisiin paremmin.

Avatar

Perheesemme kuuluu minun ja puolisoni lisäksi sekarotuinen pieni koira ja vielä vatsassani kasvava esikoisemme. Laskettu aika on helmikuun alussa. Ainu-tuotteista meille tutuin on Ainu ensipupu. Se on perinteisesti ollut lahja, jonka ostan lähipiiriin syntyville lapsille. Vanhin pupumme on 31 vuotta sitten saamani pupu, joka edelleen voimissaan odottaa uutta tulokasta. Myös koirallamme on Ainu ensipupu!

Olemme kiinnostuneita tutustumaan myös muihin Ainu-tuotteisiin. Olen innokas kirjoittamaan, joten palautteen antaminen tuotteista ja suljetussa Facebook-ryhmässä keskusteluun osallistuminen olisi varmasti luontevaa. Koen myös muilta vanhemmilta saatavan vertaistuen tärkeäksi.

Avatar

Hei! Perheeseemme kuuluu minä, mieheni ja kissa. Odotamme esikoispoikaamme, laskettu aika on 26.2.❤️ Ensimmäisen lapsen kohdalla voi hyvinkin tulla tarve kokeilla eri tuotteita löytääksemme ne meille toimivat, joten tämä olisi oiva tilaisuus! Sosiaalisen median käyttö on tuttua ja pidän valokuvauksesta, nämäkään eivät siis tuottaisi ongelmaa! Tykkään jakaa omia kokemuksiani, ja olla vertaistukena muille odottaville- sekä pienten lasten äideille.

Avatar

Hellou! Perheemme koostuu 22.1. puolivuotta täyttävästä tytöstä, reilu vuoden ikäisestä cockerspanielista sekä meistä vanhemmista! Ois mahtavaa päästä testailemaan tuon tytöntylleröisen kanssa Ainun eri tuotteita:) Osa ainun tuotteista ovat jo tulleet tutuksi tässä puolen vuoden aikana mutta on niitäkin joita emme ole testannut🙂

Avatar

Odotan toista lastani, laskettuaika 27.4. Esikoispoikani on jo 10vuotias (syntynyt 2011), ainu tuotteet ovat tuttuja jo hänen ajaltaan ja varmasti tulevan sisaruksen kanssa tulemme käyttämään ainu tuotteita 👍🏻
Meidän perheeseen kuuluu minä (29v äiti) ja esikoispoika, sekä meidän eläimet 🥰

Avatar

Moi! Perheeseemme kuuluu 7 viikon ikäinen tyttövauva ja miehen 11 ja 9 -vuotiaat pojat. Olisi mukavaa saada tietoa ja oppia vauvanhoitoon liittyen yhteisön tuella ja jakaa myös omaa arkea muille 😊

Avatar

Meillä on miehen kanssa aivan lokakuun lopussa syntynyt ihana pieni punapääpoika, joka kasvaa vauhdilla korvikkeella (eli tuttipullorumbaa riittää). 🙂 Allergioita ei vielä pojalla onneksi ole ilmennyt, mutta itselläni on atooppinen iho ja allergiaa, joten kaikki hellävaraiset ja hajusteettomat tuotteet ovat meillä ehdottomia. Parin kuukauden ajalta on jo tullut muutamat vauvojen tuotteet ja merkit testattua, mutta Ainun tuotteita olisi mukavaa päästä testailemaan ja löytää myös uusia suosikkeja ja tuotteita mistä ei ehkä vielä ole tiennytkään 🙂 Kylpeminen ja vaipanvaihtohassuttelut ovat pojan suosikkipuuhaa. Mieheni harrastaa valokuvausta, joten kuvaaminenkin luonnistuu.

Avatar

19.10.2021 syntynyt vauva ja olisin todella kiinnostunut testaamaan tuotteita ja kertomaan rehellisen mielipiteeni tuotteista.

Avatar

Lähtisimme mielellämme testaamaan tuotteita. Meillä on kohta 8kk vauva! Meillä käytetään ainu tuotteita, joten uusien tuotteiden testailu olisi mieleistä ja mielenkiintoista.

Avatar

Moi

Perheeseemme kuuluu minä, mies 3,5-vuotias ja uusin tulokas 2,5kk pieni prinsessa.

Molemmat lapset ovat kunnon vesihirmuja, joten on aina kiva testailla erilaisia kylpy/hygenia- tuotteita ja ylipäätään kaikenlaisia vauva tarvikkeita.

Avatar

Heippa!
Täälä mukaan hakee itsellinen odottaja. Vauvan laskettuaika on 11.2. Lapsi on saanut alkunsa lahjasoluhoidoilla ja tullaan siis olemaan kaksin arjessa. Olis kiva päästä osaksi tätä projektia ja päästä kokeilemaan erituotteita, jotka helpottaa vauva-arkea hoidollisesti ja taloudellisesti.

Avatar

Pieni minimiehemme syntyi 8.12. Hänellä on kolme isosiskoa, 8 vuotias esikoisemme ja 5 vuotiaat tuplatytöt. Perheeseen kuuluu myös iskä ja pikkukoira Roope.
Ainun tuotteita on ollut käytössä 8 vuoden aikana enemmän ja vähemmän. Pikkumiehen ensimmäinen lelukin on Ainu pupu.
Olisimme mieluusti Ainu-perhe! 💙

Avatar

Moikka!

Odotamme ensimmäistä pienokaistamme syntyväksi loppukesästä / alkusyksystä, eli tämä on tosi tuore ja jännittävä uutinen vielä minulle ja puolisolleni. Meillä ei luonnollisesti ole näin alkuvaiheessa hankittuna mitään, mutta innokkaana kuvaajana, somettajana ja vauvauutisen häikäisemänä olisin superiloinen, jos pääsisin aikanaan testaamaan Ainun tuotteita, joiden kotimaisuutta arvostan suuresti. Olen siirtynyt myös suosimaan luonnonkosmetiikkaa ja luomutuotteita, sekä valitsemaan eettisesti valmistettuja tuotteita kauppojen valikoimista, joten yritys, joka pyrkii tähän suuntaan toiminnassaan ja huomioi ne arvoissaan on mieleeni. Toivottavasti meistä tulisi osa Ainun suurta perhettä! 💕🍼

Avatar

Hei,
Perheeseen kuuluu 5 lasta (14v, 13v, 12v, 6v ja 2kk) sekä äiti ja isä.
Ainu tuotteet ovat aina kuulunut perheeseen, jo 14 vuotta sitten. Mielellään lähtisin testaamaan erilaisia ja uusia tuotteita perheen kuopukselle, samalla pääsis testaamaan miten tuotteet ovat muuttunut matkan varrella. Välillä tuntuu, että kaikki on uutta pitkän ikä eron vuoksi.

Avatar

Meille syntyi joulukuun lopulla esikois kaksospojat ja lähtisimme mielellämme testiperheeksi 😊

Avatar

Heippa! Meidän esikoinen syntyi marraskuussa, eli juuri tuli kaksi kuukautta täyteen. Vauvan hoito on jo tähän mennessä vaatinut useiden eri tuotteiden testailuja, jotta löytäisin meille sopivimmat. Erityisesti tuotteiden kotimaisuus merkitsee paljon meidän perheessä. Olen itse aiemmin tehnyt tuotestauksia sekä kauppojen pistoskäyntejä. Olen kokeilunhaluinen ja tykkään valokuvauksesta.

Avatar

Hei! Odotamme mieheni kanssa esikoisiamme saapuvaksi tammi-helmikuussa (laskettu aika on 14.2.), meille on tulossa kaksoset (tyttö ja poika). Olisi mukava päästä testaamaan tuotteita ja kuulemaan myös muiden kokemuksia.

Avatar

Moikka, meille syntyi ihana tyttövauva marraskuussa,on ensimmäinen lapsi molemmille, joten paljon on uutta opeteltavaa! Hankintoja on tehty siis paljon ja niitä vielä edessä! 🙂 Olisikin mahtavaa päästä testailemaan kaikenlaisia Ainu-tuotteita ja jakamaan näistä kokemuksia!
Rintaruokinnalla mennään pääosin, myös pumput ja pullot käytössä. Vaippahommaa riittää, kylpeminen on mieluista puuhaa! Muutamia Ainun tuotteitakin olemme jo hankkineet, merkki on siis tuttu ja hyvin mieluisa 🙂 kuvia tulee otettua melko paljon ja Instagram myös käytössä!

Avatar

Meidän perheeseen odotetaan esikoista syntyväksi helmikuussa 2022. Ainun tuotteista olen kuullut, mutta käytännön kokemusta niistä ei ole vielä tietenkään päässyt kertymään. Tämän takia olisi mahtavaa päästä testaamaan tuotteita sekä myös tutustumaan uusiin tuotteisiin uuden arjen keskellä.

Avatar

Hei! Perheeseemme kuuluu 2-, 4- ja 6-vuotiaat lapset. Uusin tulokas syntyy maaliskuun alussa. Pyrimme käyttämään luomua ja luonnonkosmetiikkaa sekä eettisesti valmistettuja tuotteita.

Avatar

Täällä asustelee vauva 3,5kk sekä vanhemmat. Meillä monia ainun tuotteita vauvalle kokeiltu jo ja mielellämme testailisimme lisää. 🤩

Avatar

Meillä asustaa juuri 4kk ikään tullut esikoinen. Vauva syntyi erittäin pienikokoisena rv 38+3 sektiolla. Pituutta oli 48cm ja painoa 2602g. Neiti on yhä erittäin pieni ja siro, n 58cm ja alle 6kg. Takana 13v lapsettomuutta. Olemme erittäin onnellisia lapsestamme ja kun kaikki on uutta ja ihmeellistä, haluamme myös kokeilla kaikkea mahdollista. Vauva korvikkeella, kuluttaa tutteja, rakastaa kylpyjä, soseet aloitettu. Isä osallistuu myös innokkaasti kaikkeen. Kuvaamiset ja keskusteluihin osallistuminen onnistuu.

Avatar

Meillä on reilu 1 kk vanha esikoinen, ja kaikki on vielä uutta ja jännää 🤍 perheeseemme kuuluu vauvan ja vanhempien lisäksi kaksi koiraa, jotka ovat ottaneet vauvan vastaan hyvin. Ostimme juuri Ainun tutteja, ja pieni ihastui niihin kovin.

Avatar

Heippa! Esikoistyttömme syntyi 11/21 ja olisi hyvin innokas testaaja. Olisi myös mahtavaa löytää kanava josta kysyä neuvoja ikuisen googlailun sijaan. 😄

Avatar

Hei, pieneen perheeseemme tällä hetkellä ei kuulu kuin koira ja mieheni. Odotamme esikoistamme syntyvän helmikuun puolessa välissä. Kaikki on uutta, ainu tuotteista kuultu vain hyvää. Olisi mukava päästä tekemään yhteistyötä kanssanne, toivottavasti onni suosii meitä.

Avatar

Odotamme mieheni kanssa esikoistamme syntyväksi ihan näinä päivinä ja Ainun tuotteet eivät ole meille vielä ennestään tuttuja. Olemme molemmat vanhemmat taipuvaisia kuivaan ihoon, joten vauvakin varmasti tarvitsee tulevaisuudessa etenkin laadukkaita ihonhoitotuotteita. Olisi mukavaa löytää luottomerkki tästä lukuisten vauvatuotteiden viidakosta, jossa tulevien vanhempien pää on vähintäänkin pyörällään. Arvostamme kotimaisuutta ja olisimme innokkaina testaamassa tuotteita ja osallistumassa keskusteluun.

Avatar

Meidän pieneen perheeseen kuuluu esikoinen (2kk poika), mies sekä 2 koiraa. 😍 Olisi mahtia päästä testaamaan tuotteita, meillä käytössä Ainun rasvat ja tuttipullot. 😅

Avatar

Perheeseemme kuuluu miehen lisäksi kaksi koiraa ja esikoisemme laskettu aika olisi 18.2.2022. Olisi mahtavaa päästä testaamaan tuotteita. Jotain Ainu tuotteita olenkin jo ostanut valmiiksi. 😀

Avatar

Hei. Meille on syntymässä identtiset kaksospojat, jotka saaneet alkunsa lapsettomuushoitojen avulla❤ Laskettu aika ei täsmää toiveisiinne mutta oltaisiin enemmän kuin mielellään mukana. Laskettu aika on 27.6 mutta pienokaisia odotamme syntyväksi jo hieman aiemmin.
Ennestään meidän perheeseen kuuluu minun 10v tyttö ja mieheni 6v poika. Vaikka meillä on ennestään lapsia niin kaksosten kohdalla olemme taas aivan uuden äärellä. Olisi mahtavaa olla ainu-perhe ❤

Avatar

Hei,
meillä on kohta 4 kk ikäinen poikavauva ja olisimme kiinnostuneita testaamaan erilaisia Ainu-tuotteita. Käytössä tällä hetkellä Ainun pulloja sekä tietysti pehmopupu.

Avatar

Perheeseemme kuuluu 2kk ikäinen pieni poika. Käytössä meillä on ainun tuotteita ja olisimme kiinnostuneita kokeilemaan lisää 🙂

Avatar

Perheeseeni kuuluu minun ja mieheni lisäksi kaksi lasta, joista toinen on reipas ja menevä päiväkoti-ikäinen ja toinen on nyt tammikuussa 2022 syntynyt pienokainen. Vauvan kanssa vielä tutustumme ja harjoittelemme imetystä. Ainun tuotteista onkin jo kokemusta esikoisen kautta, mutta olisi mukavaa päästä kokeilemaan ja kuvaamaan uusia tuotteita sekä keskustelemaan niistä muiden vauvaperheiden kanssa. Valokuvaaminen ja retkeily ovat meidän perheellemme tärkeitä asioita.

Avatar

Perheesemme kuuluu 2 aikuista, esikoistyttö kohta 7v ja lokakuussa -21 syntynyt pikkumies. Olisimme kiinnostuneita liittymään tuotetestaukseen.

Avatar

18 tammikuuta laskettu aika, ja pikku tyttö on tulossa.
Ensi kertaa vanhemmiksi.

Avatar

Hei! Perheeseen kuuluu 7-vuotias tyttö ja uusin tulokas pitäisi saapua maailmaan maaliskuun alussa. Esikoisen saamisesta on jo kulunut monta vuotta, joten varmasti tuotteet ovat parantuneet huomattavasti. Olisi mukava päästä testaamaan nykyaikaisia tuotteita ja jakamaan kokemuksia sekä kysymään apuja arjen tilanteisiin.

Avatar

Meidän perheeseen syntyi kolmas lapsi tasan kaksi viikkoa sitten. Isommat lapset ovat 3v ja 6v tytöt. Lähtisin avoimin mielin ja erittäin kiinnostuneena testaamaan ainun tuotteita, koska kokemusta löytyy jo kahden lapsen jälkeen ja olisi mielenkiintoista kokeilla tuotteitanne kun edellisestä vauvavuodesta jo hetki vierähtänyt. Olisi kallis arvoista saada itse uusia vinkkejä ja näkökulmia vauva-arkeen ammattilaisilta, sitä kun itse on univajeessa välillä eikä jaksa sitä uusinta tietoa aina etsiä eikä muistakkaan kaikkea vaikka kokemusta löytyykin vauvoista, sillä jokainen vauva on kuitenkin oma yksilö ja heille ei välttämättä sovi samat keinot kuin sisaruksilleen. Vauvamme tykkää tällä hetkellä erityisesti pitkistä kylpyistä ja ensipupun katsomisesta. <3

Avatar

Esikoista odottavana lähden mielellään tuotetestaajaksi kokeilemaan Ainun valikoimaa. Olemme aktiivinen pikku perhe joka tykkää liikkua luonnossa. Tuemme puhtaita ja kotimaisia tuotteita. Laskettuaika on vasta maaliskuussa mutta haen silti tätä kampanjaa koska somessani näkyy vahvasti suomalaisuus ja teensuomalaisten yrittäjien kanssa yhteistyötä. Haluamme tulevalle pienelle vain parasta joten olisi kunnia olla osana Ainu perhettä.

Terveisin:
@tiiaanniinaa

Avatar

Moi,
odotamme jännityksellä ja innolla aviomieheni kanssa helmikuun lopussa saapuvaa esikoispoikaamme. Vauvan hoidossa olemme uuden edessä ja vasta-alkajia, mutta into ja halu oppia uutta erilaisista vauvan tuotteista on suurta!

Avatar

Meidän kahden aikuisen taloudesta on ihan juuri tulossa perhe, kun esikoisen laskettuaika on ensi viikolla 22.1.-22 🙂
Vauvan ihonhoitotuotteet vielä ihan hakusessa, joten tästä saisi varmasti hyviä vinkkejä ja tukea tulevaan.

Avatar

Moikka!
Odotamme kolmatta lasta syntyväksi tammi-helmikuun aikana. Lisäksi perheeseen kuuluu isoveljet 2v ja 6v sekä me vanhemmat. Ainutuotteista osa ovat tuttuja jo isoveljien ajalta, mutta olisi kiva päästä testaamaan ja kehittämään uusia tuotteita sekä jakamaan ajatuksia näistä muiden kanssa.

Avatar

Heippa, perheeseemme kuuluu 3,5 vuotias poika sekä hieman vajaa 2kk vanha poikavauva. Toisella pojalla taipumusta atooppiseen ihoon ja erilaisia rasvoja ja pesuaineita on kokeiltu, jotka sopisivat mahdollisimman monelle perheessämme, jotta vältyttäisiin monilta eri purkeilta ja purnukoilta. Lisäksi molemmat poikamme rakastavat kylpemistä, joten erilaiset kylpy- ja pesuaineet ovat meillä tarpeen. Vauvamme kasvaa korvikkeella ja olemmekin todenneet ainun Mam sarjan pullot parhaaksi jo esikoisen vauva-aikana.

Avatar

Heippa!
Perheeseemme kuuluu 1 kk:n ikäinen vauva, 3-vuotias esikoinen ja vanhemmat. Täysimetän vauvaa ja pumppaan maitoa tarpeen mukaan. Lapsillamme on taipumusta kuivaan ihoon ja atopiaan, joten arjessamme on jatkuva tarve ihonhoidon tuotteille.

Tulisimme oikein mielellämme mukaan testaamaan Ainun tuotteita. Osallistumme tälläkin hetkellä Facebookin vauvaryhmissä aktiivisesti keskusteluihin, joten tuotetestaus sopisi perheellemme mainiosti kuvailemallanne tavalla. 🙂

Avatar

Hei!
Odotamme uusioperheeseen vauvaa, laskettu aika on 13.1.2022
Ryhtyisimme innolla uudeksi Ainu-perheeksi ja tekstaisimme tuotteita. Olemme myös melko innokkaita somettajia, joten tuotteita voisi niissäkin hyödyntää ☺️☺️

Avatar

Meillä on 28.12.2021 syntynyt tyttövauva. Lapsi on minulle esikoinen, ja miehelle kolmas lapsi. Minulla ei ole kovin paljon kokemusta hyvistä tuotteista, joten olisi mukava päästä testaamaan Ainun tuotteita! Olen aktiivinen somessa, ja vauvasta ja vauva-arjesta tulee otettua paljon kuvia.

Avatar

Heippa!
Perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi 2-vuotias poika ja marraskuussa syntynyt tyttövauva 🤍
Useat Ainu-tuotteet ovat tuttuja ja olleet kovassa käytössä esikoisella ja nyt jo tällä marraskuisellakin, joten lähtisimme mielellämme testailemaan vielä monipuolisemmin tuotteitanne! Olisi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, jotka ovat samassa elämäntilanteessa ja jakamaan erilaisia kokemuksia!
Sosiaalinen media on kovassa käytössä ja meidän perheeseen pääsee tutustumaan instagramissa tilillä @iidankotona 😊

Avatar

Olemme 33-vuotias pariskunta Helsingistä, joka odottaa toista poikaa (laskettu 30.1.22). Esikoinen täyttää keväällä jo 5-vuotta, joten paljon vauvajuttuja joutuu opettelemaan uudestaan.

Esikoinen oli kova roikkumaan tissillä ja sain aina raivopumpata maitoa, jotta pääsin käymään asioilla. Nyt toiveena myös rintaruokinta ja haaveena helpompi heruminen pumpulle 😆 Esikoisella on iho-ongelmia talvisin vauvasta asti ja niitä hoitelemme rasvailemalla. Hän on myös innokas kylpijä, vaikka alkaakin olla kasvanut ammeesta yli.

Avatar

Moi!
Odotamme esikoista perheeseen johon kuuluu minä 31v, puolisoni 30v ja kohta 3 vuotias koira. Laskettuun aikaan on vielä hetki se olisi 27.2.2022 odotamme innolla pienen prinsessan tuloa, kaikki on meille uutta ja ihmeellistä, ainu ei siis ole meille ennestään tuttu joten tämä olisi hyvä tapa tutustua ainuun. Ajatuksia vauva arjesta on muodostunut, haluaisin mm täysi imettää niin kauan kun se olisi vain mahdollista jos kaikki vain onnistuu mutkitta, myös olisi kova halu itse tehdä kaikki soseet/ruuat niinkun äitikin meille on aikoinaan tehnyt 🙂 Facebook ryhmät on itselle tuttuja, paljon osallistun keskusteluihin ja jaan kokemuksia toisten kanssa + muutama Whatsapp ryhmäkin löytyy. Innolla odotamme tulevaa, hyvää alkavaa vuotta 22 🙂

Avatar

Heippa!
Meillä pieni 2,5kk esikois tyttö, joka olisi innokas testaamaan!
Meille Ainu tuotteet ovat käytössä lähestulkoon päivittäin, oli se sitten kylpemisessä, rasvauksessa tai rintapumpun käytössä!
Neiti tykkää kovasti kylpeä ja iltaisin hieronnasta! 🥰

Avatar

Heippa, täällä kirjoittelee 6vk vanhan tytön äiti. Tyttö on esikoiseni ja kaikki on vielä uutta. Perheeseen kuuluu meidän lisäksi mieheni. Olemme osittaisimetyksellä ja meillä on myös atoopiaa. Lisäksi refluksi vaivaa ja olemmekin etsineet sopivia helpotuksia tähän vaivaan. Neidillä myös kova imemisen tarve ja tutti kuuluukin vakio tuotteeksi monta kertaa päivässä.
Itse päivittelen myös aktiivisesti vauva arkea niin facebookkiin ja instagramiin.

Avatar

Täällä esikoistaan odottava 27-vuotias nainen Rovaniemeltä. Tiitin laskettu aika olisi tänään (13.1) mutta hän viihtyy vielä yksiössään joten saamme vielä odotella.

Otettaisiin Ainu-tuotteet mielellään testattaviksi. Sosiaalisen median käyttö on tuttua,niin Instagram kuin Facebook on aktiivisessa käytössä. Päivityksiä ihan perus arjesta kuin juuri myös tuote-esittelyitä. Tiktokin kanssa vielä harjoitellaan mutta pikkuhiljaa…

Ainu on tuotemerkkinä tuttu ja joitain tuotteita muistaa ihan omasta vauva ajasta. Mutta muuten tällä hetkellä kaikki on uutta ja tuntuu että saa koko ajan olla selvittämässä juuri kotimaisuuden yms perään. Perheemme yrittää tehdä vihreitä valintoja ja kannustaa tähän myös lähipiiriä.

Hurjan kiva olisi päästä mukaan kehittämään tuotteita ja löytämään meidän perheelle niitä omia suosikkeja. Tämä toisi kyllä myös kivan tekemisen lisän vauva-arkeen ja hyvää sisältöä myös omaan someen.

Toivottavasti päästäisiin mukaan!🌱🤍

Avatar

Heippa!

Perheeseemme kuuluu äidin ja isin lisäksi 1v9kk ikäinen taapero ja pikkusiskon laskettu aika on 21.1.22.

Esikoista täysimetin 6kk ikään saakka, ja myös tulokkaan kanssa on samanlaiset suunnitelmat. Alkuun oli rintakumi, ja rintapumppu oli myös kovassa käytössä.

Ainun tuotteet ovat jonkin verran tuttuja, mutta paljon löytyy vielä vieraita tuotteita, kun kävin niihin tutustumassa nettisivuillanne. Perheessämme on käytetty Ainun liivinsuojia, sinkkivoidetta, nokkamuki, ja tutteja on ollut myös Ainulta jokunen. Legendaarinen Ainu ensipupu on tietysti tuttu, niitä on tullut itsekin ostettua lahjaksi synnyttäville ystäville.

Kiinnostukseni heräsi erityisesti kun luin että Ainun ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan suomessa, kotimaisuutta kun arvostamme. Kotimaisia muumivaippoja meillä on myös käytössä. Oli myös ihana nähdä tuotteissanne seikkailevan muumeja, kun kävin niihin tutustumassa 😍

Esikoistyttö olisi varmasti myös innokas Ainu-testaaja 😁

Sosiaalisen median kanavista facebook ja instagram käytössä.

Avatar

Hei, meillä on monikulttuurinen perhe ja olemme saamassa ensimmäisen lapsemme lasketulla ajalla 9.2. Itse olen suomalais-iranilainen ja mieheni nigerialainen. Meistä voisi olla hyötyä erityisesti siinä, että tummempi ihotyyppi ja afrohius vaativat yleensä paljon kosteutusta, ja tässä olisi tilaisuus kokeilla miten tuotteet toimivat niille. Itseäni kiinnostavat teidän kaikki tuotteet.

Avatar

Uusioperhe, johon kuuluu äitin ja iskän lisäks poikakatras: teini, esiteini, taapero ja helmikuunlopulla syntyvä pikkuprinsessa sekä kaiken karvaisia nelijalkaisia.

Ainun tuotteet olleet edellistenkin lasten aikana käytössä vuosien varrella.

Avatar

Perheeseemme kuuluu pienen 7 viikkoisen pojan lisäksi me vanhemmat sekä 7-vuotias shetlanninlammaskoira. Asustelemme Turun naapurikunnassa. Kuluttajina suosimme kotimaisia tuotteita, niin ruoanlaitossa kuin kosmetiikassa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissakin tuotteissa. Ainun tuotteissa ilahduttaa erityisesti tuotteiden valmistus Heinävedellä, mistä lapsen isovanhemmat ovat lähtöisin.

Avatar

Täällä asuu Lapin luonnon keskellä tasan 1kk ikäinen täysimetyksellä oleva poikavauva isin ja äidin ilona. Ainun tuotteita käytetään jo melko paljon ja tykätään niiden laadusta ja kotimaisuudesta!

Avatar

Vanhempien kanssa asustelee tyttövauva 3kk. Meillä monia Ainun tuotteita vauvalle kokeiltu/käytössa jo ja innolla testailisimme lisää sekä jakaisimme kokemuksia. Tyttö syö pullosta ja onkin tykästynyt Ainun pulloihin. 😊

Avatar

Vanhempien kanssa asustelee tyttövauva 3kk. Meillä monia Ainun tuotteita vauvalle kokeiltu/käytössa jo ja innolla testailisimme lisää sekä jakaisimme kokemuksia. Tyttö syö pullosta ja onkin tykästynyt Ainun pulloihin. 😊

Avatar

Odotamme mieheni kanssa esikoistamme syntyväksi 21.2.2022, joskin raskausdiabeteksen vuoksi epäilen, että synnytys joudutaan käynnistämään aiemmin. Ainun tuotteet eivät ole meille vielä tuttuja lukuunottamatta Ainu -pupua, joka oli pakko vauvalle hankkia, koska sellainen on äidilläkin ollut.

Ainun tuotteista on tullut paljon kehuja tutuilta, joten olisi kiva päästä testailemaan niitä vähän laajemmin. Olemme jo paljon ostaneet tai saaneet tarvikkeita, joten mahdollisesti osaan tuotteista löytyisi vertailukappalekin. Uskon, että mieheni pystyisi myös antamaan erilaista näkökulmaa tuotteisiin: hän on näkövammainen (haitta-aste n.70%). Mieheni pystyy toimimaan itsenäisesti, mutta joskus meille täysin näkeville ihmisille itsestäänselvät asiat voivat tuottaa paljon hankaluuksia hänelle. Välillä todella pienetkin muutokset voisivat ratkaista ongelman ja käyttömukavuus lisääntyisi rutkasti.

Suhtaudumme tulevaan avoimesti: hoitaisimme vauvan mielellämme mahdollisimman ”luomusti”, mutta emme pelkää tarttua uudempiinkin tarvikkeisiin niiden parantaessa vauvan (ja siinä ohessa meidänkin) elämänlaatua. Itse tekeminen, kierrätys ja kotimaisuus ovat sydäntämme lähellä ja pyrimme valintoja tehdessämme kunnioittamaan näitä arvoja. Ainu tietysti kotimaisena on kiinnostava, tuotteita emme vain pupua enempää ole vielä ehtineet hankkimaan.

Avatar

Meillä esikoinen, nyt 1/2-vuotias tyttö. Tytöllä hieman taipuvuutta atooppisen ihottumaan ja Ainu-tuoteperheestä löytyi tytön kasvoja/poskia suojaamaan rasva. Tuotteissa annan arvoa sen ominaisuudelle, pakkaukselle, hinnalle ja saatavuudelle. Arvoa lisää myös kotimaisuus sekä tuotteen sisältö. Less is more pätee ajoittain tässäkin. Avoimin mielin perheemme lähtisi testaamaan eri elementtejä eri tuotekategorioista.

Avatar

Meillä esikoinen, nyt 1/2-vuotias tyttö. Tytöllä hieman taipuvuutta atooppisen ihottumaan ja Ainu-tuoteperheestä löytyi tytön kasvoja/poskia suojaamaan rasva. Tuotteissa annan arvoa sen ominaisuudelle, pakkaukselle, hinnalle ja saatavuudelle. Arvoa lisää myös kotimaisuus sekä tuotteen sisältö. Less is more pätee ajoittain tässäkin. Avoimin mielin perheemme lähtisi testaamaan eri elementtejä eri tuotekategorioista.

Avatar

Kahden nuoren aikuisen ja kahden taaperon muodostama perhe, johon saadaan pian lisävahvistusta. Uuden tulokkaan laskettuaika on tammi- helmikuun vaihteessa.

Avatar

Hei! Meidän perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi juuri 3 vuotta täyttänyt esikoinen sekä kohta 3 kuukautta täyttävä vauva.

Avatar

Meille syntyy esikoinen Helmikuun puolivälin jälkeen perheseen jossa nyt miehen ja minun lisäksi kaksi isompaa ja kaikkeen osallistuvaa koiraa. Meillä ei ole mitään aiempaa mielipidettä tai kokemusta mistään tuotteista, vaan niitä kokeillaan ensikertalaisten näkökulmista.

Avatar

Heippa!
Meillä 2,5kk esikois tyttö, joka olisi innokas testaaja!
Meillä Ainu tuotteita päivittäisessä käytössä, oli se sitten ihonhoidon, kylpemisen tai rintapumpun käytössä!
Neiti tykkää kylpemisestä ja iltaisin rasvauksesta!

Avatar

Hei, perheeseemme kuuluu 5 ja 6-vuotiaat pojat ja joulukuussa -21 syntynyt tyttö. Ainu tuotteita ollut jokaisen kohdalla vaihtelevasti käytössä. Imettänyt olen kaikkia ja nyt toiveena myöskin imetys mahdollisimman pitkään.
Olisi ihana saada testiin ihonhoitotuotteita, kaikilla lapsilla on niin kuiva iho, etenkin näin talviaikaan.

Avatar

Melkein 4 vuoden yrittämisen jälkeen perheemme täydentyi ihanalla tyttövauvalla 12.10.2021. Ensimmäinen asia minkä vauvallemme ostin oli Ainun ballerina-pupu. Alku oli uuden opettelua ja onkin tullut testailtua kaikenlaista. Ainun hoitotuotteet ovat tulleet jo osittain tutuiksi. Sopivaa tuttia olen yrittänyt löytää, mutta nyt näyttää kädet vieneen voiton. Nyt voisikin purulelut olla se juttu. Vauvamme on tällä hetkellä täysin rintaruokinnalla. Isä käy päivät töissä, mutta osallistuu kotona ollessa paljon vauvan hoitoon ja onkin innokas kokeilemaan kaikkea uutta. Olisi mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin ja löytää niistä sopivia meidän perheellemme.

Avatar

Täällä olisi innokas perhe testaamaan sekä jakamaan muille kokemuksia. Imetettävä 3kk tyttö vauva.

Avatar

Moikka,

Meidän perheeseen kuuluu esikoinen 3kk, isi, äiti ja kaksi kissaa. Vauva-arki on meille vanhemmille uutta ja uusia asioita tulee koko ajan sitä mukaan kun vauva kasvaa! 🤩 Olisi ihan huippua tulla mukaan tiimiin ja testailla tuotteita, sekä päästä oikeasti vaikuttamaan niihin. Tämä olis varmasti myös meidän pikkuprinsessalle mieluisaa puuhaa.❤️

Avatar

Meillä perheeseen syntyi toinen lapsi 5.11.2021(poika), vanhempi on 2vuotias tyttö. Käytämme paljon jo ainun tuotteita mutta olisi kiva päästä vielä syvemmälle ainun maailmaan. Tuotteet oli jo käytöss esikoisella. Olisin qiemmin jo halunnu testiryhmään mutta sillon oli jo esikoinen turhan ”vanha”, nyt olisi toinen jonka kanssa pääsisi testailemaan 😊

Avatar

Meistä muodostui perhe marraskuun 7.pvä 2021, kun pieni esikoisemme saapui maailmaan 1kk ennen laskettua aikaa. Matkamme alkoi lasten teholla ja jatkui hetkellisesti myös vastasyntyneiden vuodeosastolla hänen pienikokoisuutensa vuoksi. Nyt kotona oleilua on jo takana tovi. Ainu-tuotteita olen pyrkinyt valitsemaan juurikin kotimaisuuden vuoksi ja näihin olen ollut tyytyväinen, erityisesti easy strart anti colic tuttipullot sekä ainun suojavoide on yllättänyt positiivisesti meidät ja ovatkin molemmat päivittäin käytössä. Pojallamme on herkkä iho (niinkuin äidilläkin) jolloin hyvät ja laadukkaat ihonhoitotuotteet ovat avainasemassa.

Olisi mukava päästä testaamaan ainun tuotteita ja vaikuttamaan tuotekehitykseen.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu pojat 4 v, 2 v ja 2 kk. Vauhtia riittää siis päivästä toiseen. Meidän uusin tulokas on talvivauvan lisäksi allergia lapsi, joten ihonhoitotuotteita kuluu. Olisikin hieno testuasryhmässä päästä testaamaan, mikä tuote sopii allergiseen ihottumaan ja mikä taas talven kuivaan ihoon parhaiten. Minä olen yrittäjä ja siksi olen aloittanut työt jo kun vauva oli pieni. Vauva saa tällöin rintamaitoa tuttipullosta, ja meillä onkin Ainun tuttipullot käytössä. Ne on hyväksi havaittu jo esikoisen aikana.
Ainut kuuluu vahvasti myös meidän perheen perinteeseen, sillä esikoinen sai ensimmäisenä lahjanaan Ainu-pupun ja siitä lähtien lapset ovat saaneet valita uudelle tulokkaalleen oman pupun.

Avatar

Meillä vauvan la. 1.3.2022. En siis tiedä, meneekö liian ” pitkälle” mutta ajattelin kokeilla! Olisi huippua päästä testaamaan lisää Ainu-tuotteita. Meillä tytön kanssa (2 vuotta) vakkarikäytösssä Ainu-pesuneste. Olemme siis pian nelihenkinen perhe. Tuotteissa kiinnostaa kotimaisuus, paikallisuus (asumme Joensuussa, Heinävesi on suht lähellä) ja korkea laatu. Meille on tärkeää valita ekologisia vaihtoehtoja, esim. pakkauksiltaan kierrätysmuovista valmistettuja tuotteita. Tärkeää on myös ihoystävällisyys ja käytännöllisyys hektisessä lapsiarjessa.

Avatar

Moikka. Meidän perheeseen kuuluu 4v poika ja 2kk ikäinen tyttövauva. 🤗 Mieluiten haluaisin mukaan, ehkä juuri vertaistuen vuoksi ja kun aikaa riittää korona ajan vuoksi.. Olisi hienoa päästä myös mukaan testaajaksi tuotteille. 😊

Avatar

Laskettu aika pojalle 1.2.2022. Miehellä ennestään 7v. poika. Mies reissu työssä, joten vertaistuki ja tuotteisiin tutustuminen olisi hienoa ajanvietettä yksinäiseen arkeen.

Avatar

Heippa, meidän perheeseen kuuluu 8v tyttö sekä 1 kk ikäinen poika vauva.Olisi kiva päästä mukaan, saada vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta ja jakamaan kokemuksia tuotteista. Tykkään ottaa valokuvia ja omalla ig ja Facebook tililläni olen jakanutkin meidän arkea mukavasti.

Avatar

Heippa,
Meillä on 29.12.2021 syntynyt pikkuinen poika ja löytyy myös isoveljet 4/20 ja 8/18 eli eivät kovin isoja hekään. Itse opiskelen ja olen kotona vauvan kanssa kun isommat ovat osa-aikahoidossa päiväkodissa 😊

Avatar

Pienen esikois tyttären on määrä saapua kesäkuun ensimmäisellä viikolla 😍 Kokemusta vauvan hoidosta ei meillä vielä siis ole, mutta sitäkin innokkaampina odotamme tulevaa. Yritämme etsiä netistä tietoa tarvittavista tuotteista ja valmistaudumme lukemalla muiden vanhempien arvosteluja ja vinkkejä. Olisikin mahtavaa päästä testaamaan tuotteita itse ja näin ollen auttaa tulevia pienten vanhempia valikoimaan oikeasti toimivia ja vauvan hoidossa hyödyllisiä tuotteita.

Avatar

Moikka! Meidän perheen pienimmät 8vko vanha poika vauva ja 2v tyttö sekä 7v tyttö, meillä hyvin aktiivinen perhe, mutta nyt löytyisi aikaa myös testaajiksi ryhtyä näiden minien kanssa 🙂

Avatar

Meidän perheeseen on syntymässä kolmas lapsi, laskettu aika 28.1.2022.
Aiemmat 2018 ja 2020 syntyneet.
Olemme käyttäneet ennenkin ainun tuotteita, mutta on varmasti vielä paljon kokeilematta. Ja luulenpa, että isommatkin voisi olla testaus raadissa mukana joidenkin tuotteiden kohdalla.. 😁
Tykkään valokuvata arkeamme, joten kuvamateriaalia saisimme helpostikin jaettua kommenttien lisäksi!

Avatar

Meidän perheessä asustelee meidän vanhempien lisäksi esikoistytär 3v sekä labradorinnoutaja koirakaveri. Tammikuun 29.päivä olisi toisen neidin laskettuaika ja häntä odottelemme jo kovasti joukkoomme. Ainun tuotteet ovat tulleet tutuksi jo esikoisen kanssa etenkin vauva-aikana ja niihin on aina ollutkin suurin luotto kotimaisena ja luonnonmukaisina tuotteina.

Avatar

Hei! Perheeseemme kuuluu 3 vuotias poika ja pikkuveljellä on LA 4.2 😍 Käytössä oli Mam sarjan pullot esikoisen vauva-aikana ja parhaaksi todettu! Olisi kiva saada tämä mahdollisuus kokeilla uusia tuotteita.

Jag skriver gärna på svenska men finska går lika bra.

Avatar

Heippa
Täällä melkein 5kk vanha poikavauva ja vanhemmat innokkaina ottamaan haasteen vastaan. Ainutuotteet ovat vielä meille aika tuntemattomia, joten olisi kiva päästä niitä testailemaan ja jakamaan mielipiteitä. Kaikki vauvaan ja sen sisältämään arkeen kiinnostaa kovasti tämän elokuisen, meidän ensimmäisen lapsen myötä. ☺️ Poika kasvaa korvikemaidolla, siksi joitain ainuntuttipulloja on tullut ostettua ja niistä myös pidetty. Myös ainun ”kotisivuilla” on tullut bongattua monet hyvät tipsit niiden käytöstä ja erilaisista valikoimista.😍

Avatar

Olemme Lapissa asuva pariskunta ja dotamme esikoispoikaa, jonka laskettu aika on 1.2.2022. Uskon, että ensimmäisen lapsen kohdalla tuotteita testatessa pystyisimme antamaan arvokasta ensikertalaisen ja näissä asioissa kokemattoman palautetta. Toisaalta itse saisimme varmasti tärkeitä ja hyviä vinkkejä vauvanhoitoon liittyen, ja parhaassa tapauksessa löytäisimme meille sopivan, luotettavan tuotemerkin!

Avatar

Meillä on perheessä marraskuussa syntynyt esikois tyttö. Olemme aktiivisia Ainu tuotteiden käyttäjiä ja vauvan tarvikkeista suurimmaksi osaksi löytyykin vain ainua (esim tuttipullot ja tutit on ainoita jotka kelpaa), joten olisimme erittäin mielellämme lähdössä mukaan testaamaan uusia tuotteita😊

Avatar

Meidän perheessä 3kk ikäinen prinsessa. Haluaisimme testata tuotteitanne 😇

Avatar

Meillä oltaisiin innokkaasti mukana testaamassa ja antamassa palautetta Ainu-tuotteista! Meillä on LA 2.3. ja esikoinen on 1,5v. Kummatkin lapset tulevat olemaan kotona vielä pari vuotta. Tykkäämme liikkua, leikkiä, touhuta, ulkoilla ja retkeillä. Arvostamme kotimaisuutta, hajusteettomuutta, luonnonmukaisuutta ja helppoutta. Meidän arkeen pääsisi kurkkimaan kuvien ja kirjotusten kautta 🙂

Avatar

Täällä olisi lokakuun lopussa syntynyt pieni tyttönen innokas testaamaan! Toki useat ainun tuotteen ovat meille jo 2v esikoisen ajoilta tuttuja, mutta mielellämme ottaisimme testiin nyt vauvallekin! 🙂 Tykkäämme paljon ulkoilla, lukea, leikkiä ja SAUNOA! 😀

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu esikoinen 4v ja nyt tammikuussa syntyvä pikkuveli (any day now, laskettu aika oli ja meni!). Olen Ainun joitain tuotteita jo ostanutkin, pidän hajusteettomuudesta ja kotimaisuudesta. 🙂

Avatar

Täällä olisi kaksi tulevaa vanhempaa innokkaita tuotteidentestaajia! Esikoisen laskettuaika tammi-helmikuun vaihteessa. Useita Ainun tuotteita jo valmiina vauvalle hankittuna kotimaisuuden ja hajusteettomuuden vuoksi, joiden käytöstä mielellään kokemuksia kertoisimme. Itselläni on talvisin käsissä vaikea atooppinen iho, jonka vuoksi vauvan herkälle iholle tarkoitetut tuotteet sopivat myös itselle. Toiveissa täysimetys ja hyvän rintapumpun/tuttipullon löytäminen, jotta tuleva isä voisi osallistua vauvan ruokintaan. Muiden testiryhmän perheiden kanssa olisi ihana jakaa kokemuksia ja vinkkejä, varsinkin kun mukana olisi varmasti myös meitä kokeneempia vanhempia.😊

Avatar

Moikka 🙂
Odotamme mieheni kanssa esikoistamme, jonka la on 3.2. Olemme siis uuden äärellä, innokkaita sekä myös tietämättömiä, joten tätä kautta voisi löytyä oikeita tuotteita käyttöömme.
Olen innokas testailemaan ja kokeilemaan uutta. Käytän somea, joten mielelläni kirjoitan kokemuksistani sekä jaan tietoa muille 🙂

Avatar

Meillä 3v esikoinen jonka kanssa muutamia tuotteita testattu. Ja nämä tuotteet ovatkin olleet tykättyjä koko perheen mielestä. Toista odotellaan syntyväksi heinäkuun alussa. Itsellä atopia sekä esikoisella talvisin taiveihottumaan taipumusta joten ihonhoito on meille tosi tärkeää ihan vauvasta alkaen.

Avatar

Meidän perheestä löytyy marraskuussa syntynyt esikois tyttö. Olemme aktiivia Ainu tuotteiden käyttäjiä (esim. ainoastaan ainun tutit ja pullot kelpaa neidille, rasvat on hyviä) joten olisimme erittäin kiinnostuneita lähtemään mukaan tuotetestaajiksi😊

Avatar

Täällä on kohta 3kk ikäinen tyttövauva,joka lähtisi mielellään testaamaan Ainun tuotteita! Pienokainen syö rintamaitoa mutta tarvittaessa onneksi kelpuuttaa myös pullon! Perheeseemme kuuluu vauvan lisäksi myös 2- ja 4- vuotiaat isoveljet.

Avatar

Me odotamme innolla ja jännityksellä rakasta poikaamme syntyväksi helmikuussa. <3
Laskettu aika on 12.2.
Meillä vanhemmilla on takana pitkä yhteinen historia, mutta nyt olemme uuden suuren muutoksen edessä kun ensimmäinen lapsi on tulossa perheeseen.
Olisimme loistava valinta Ainu-perheeksi, koska kaikki on meille vielä niin uutta ja olemme motivoituneita oppimaan, kokeilemaan, tutkimaan ja testaamaan.

Avatar

Hei! Meille on syntymässä kaksosvauvat tammi-helmikuun vaihteessa, joten täällä testaajia olisi tuplamäärä! 😀 lisäksi perheeseen kuuluu minun ja mieheni kanssa vähän alle 3v esikoinen ja koiravanhus.
Monikkoperheessä pääsee kyllä kaikki vauvanhoitotarvikkeet tositestiin ja kaikki fiksut ja toimivat tuotteet helpottavat arkea 🙂

Avatar

Hei, meillä oltais innokkaita testaamaan. Isompi tytär on nyt 2v8kk ja toinen lapsi syntyy huhtikuussa. Kuljemme paljon kodin ja mökin väliä, jpten tuotteita ja tavaroita kuluu kahdessa paikassa. Äitinä tulen olemaan kotona toisenkin kanssa ainakin vuoden, mutta toivottavasti lähelle sen kaksi vuotta.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä, 2 viikon ikäinen tyttövauva ja 1v1kk ikäinen taapero 🥰

Avatar

Ensimmäistä lastamme odotamme syntyväksi helmikuun puolivälillä. Taloudessa kaksi aikuista ja kaksi isoa koiraa.

Olen itse atoopikko ja hajusteallergikko, joten Ainun tuotteet valikoituvat meillä taatusti käyttöön joka tapauksessa. Jos testiperheeksi pääsemme, jaan ilomielin kokemuksia tuotteista myös herkkäihoisen äiti-ihmisen näkökulmasta. Harrastan myös koiraurheilua, joten vauvankin tavaroissa ja tuotteissa kiinnitän huomiota erityisesti siihen, miten helppoa tarvittavia tuotteita on kuljettaa mukana.

Avatar

Meillä laskettu tytölle maaliskuun lopussa. Perheessä yksi 3v tahtotaapero myös. Mielellään lähdettäis testaamaan tuotteita, jos se ois mahdollista.

Avatar

Hei! Saamme mieheni kanssa helmikuun alkupuolella lapsen, joten olisi mahtavaa päästä testaamaan ainu-tuotteita ja jakamaan kokemuksia😊 Suunnitelmissa olisi hankkia ainu-tuotteita helmikuiselle vauvalle😊

Avatar

Täällä pariskunta joka odottelee esikoistaan! Tytön tyllerön laskettu aika on täydenkuun aikaan 17.1. Kaikki on nyt uutta ja jännää! Olisi aivan mahtavaa päästä mukaan vielä tämmöiseen settiin. 🙏😍

Avatar

Meidän perheessä asuu minun ja mieheni lisäksi pieni 3 kk ikäinen esikois tyttäremme. Hän syö maidon pullosta ja kelpuuttaa vain tietynlaiset tutit. Hän on siis melkoisen valikoiva tapaus ja sopisikin erinomaisesti testiryhmään! Lisäksi miehelläni on atooppinen iho, joten jää nähtäväksi onko tytöllä sama myös. Meidän perhe olisi erittäin otettu, jos pääsisimme mukaan tähän testiryhmään 🙂

Avatar

Moikka! Ollaan pari vuotta yhdessä ollut uusioperhe, vauvan laskettu aika on tammikuun lopussa. Lapsi on minulle ensimmäinen, miehelläni on myös kaksi teini-ikäistä lasta jotka asuvat äidillään, mutta käyvät meillä yökyläilemässä. Perheeseemme kuuluu myös kissa. Asustellaan pellon reunassa, rauhallisella pienellä omakotitaloalueella, mutta kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä kaikista palveluista. Ostimme tämän talon vajaa vuosi sitten, joten aikamme kuluu sitä remontoidessa sekä vastapainona tykkäämme käydä rentoutumassa luontopoluilla ja metsässä kävelemässä ja grillailemassa. Itselläni on atooppinen iho, joten nähtäväksi jää mahtaako vauvallekin tulla. Olisi kiva päästä testailemaan kaikkia erilaisia tuotteita, kaikki kun on muutenkin uutta ja jännää 🙂

Avatar

Hei! Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi keväällä 5- ja 2-vuotta täyttävät touhukkaat lapset ja kolmannen pienokaisemme laskettu aika on helmikuun ensimmäisenä, mutta erinäisten syiden vuoksi hän syntynee hetkenä minä hyvänsä vielä tammikuun aikana. ❤️ Meille on lasten myötä tullut odottamatonta kokemusta mm. keskosuudesta, maidon luovutuksesta, refluksista ja voimakkaasta atopiasta, siksi arvostammekin käyttämissämme tuotteissa luonnonmukaisuutta, hellyyttä, hajusteettomuutta ja helppokäyttöisyyttä. Rakastan arjen muistojen tallentamista kuviin ja olisimmekin ilolla mukana Ainu-perheessä 2022. 😊

Avatar

Meidän perheeseen on syntymässä 17.2 toinen poika. Esikoinen on 3,5v. Mielellämme lähdemme testiporukkaan mukaan. Ainun tuotteet on osaksi tuttuja ja niissä kiinnostaa erityisesti suomalaisuus. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös kovasti ja itse pelkästään luonnonkosmetiikkaa käyttäen haluaisin löytää myös vauvalle sopivia tuotteita.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu Äiti, Isi, Kaapo 4v, Aava 2v ja Hilla 2kk.Olisi kyllä ihana päästä testailemaan ainun tuotteita. Tällä hetkelläkin pesuaineet yms muut on kaikki ainulta. Täytyy kannattaa kotimaista ja varsinkin kun tästä meiltä ei ole heinävedelle sellainen tunnin matka.

Avatar

Me ollaan pieni perhe johon kuuluu 3kk Linus-poika ja Lumi koira 4v.

Minulle kotimaiset tuotteet ovat luotettavia ja laatu tuntuu jotenkin paremmalta ja hellänvaraisemmalta kuin muilla tuotteilla.

Meillä on nyt käytössä Ainun pesunesteet, pumpulipuikot ja muutamat tuttipullot.

Jos pääsisi ainu-perheeseen ja testaamaan tuotteita olisi ollut ihan mahtavaa! Ainakin kun kaikki on uutta ja vauva-arki on hektinen, olisi kiva saada tämä mahdollisuus kokeilla uusia tuotteita.

Avatar

Hei meidän perheeseen kuuluu isä, äiti ja 7v tytär. Vauva syntyy maaliskuun alussa/keskivaiheilla. Mielellään ryhdyttäisiin ainun tuote testaajiksi jos onni suo. Kaikki ainun tuotteet kiinnostaisivat merkkinä ja brändinä. Somen käyttökin onnistuu ja olisi kiva kertoa ja jakaa mielipiteitä.

Avatar

Meidän kahden äidin perhe aloitti vauva-arjen 10.11.2021, kun esikoistyttäremme syntyi täyttämään tyttöporukkaamme. Pyrimme ostamaan vauvan vaatteet ja lelut kierrätettynä ja elämään muutenkin ekologisesti, vaikka uudet pienet jalat meillä potkiikin. Lisäksi porukkaamme kuuluu 6-vuotias cairnterrieri, joka on nyt jo aivan haltioissaan 9-viikkoisesta pikkusiskostaan.

Ainu-merkki on meille tuttu, ja hyllystämme löytyykin voiteita, tuttipullon tutteja ja tietysti pari ensipupua. Olisi mielenkiintoista toimia testaajana, ja jakaa kokemuksia muiden perheiden kanssa. Taltioin arkeamme kuvin ja videoin päivittäin, joten Ainu-tuotteiden kokemusten jakaminen kuvien avulla olisi mukava lisä arkeen!

Avatar

Meille syntyy vauva helmikuussa 13-vuoden tauon jälkeen joten kaikki on taas uutta ja jännää. Tarvikkeet on kehittyneet ja välineitä on monipuolisesti. Innokkaasti odotetaan mitä tulevaisuus tuo ja millaista vauvaelämä tulee olemaan

Avatar

Heippa!
Perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi 2-vuotias poika ja marraskuussa syntynyt tyttövauva 🤍
Useat Ainu-tuotteet ovat tuttuja ja olleet kovassa käytössä esikoisella ja nyt jo tällä marraskuisellakin, joten lähtisimme mielellämme testailemaan vielä monipuolisemmin tuotteitanne! Olisi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, jotka ovat samassa elämäntilanteessa ja jakamaan erilaisia kokemuksia!
Sosiaalinen media on kovassa käytössä ja meidän perheeseen pääsee tutustumaan instagramissa tilillä @iidankotona 😊

Avatar

Hei! Meidän perheeseen kuuluu me vanhemmat, 1v 9kk ikäinen esikoispoika ja helmikuussa syntyvä tyttövauva. Olisi hienoa päästä tähän testiryhmään, monet Ainun tuotteet olivat käytössä esikoisen vauva-aikaan ja tykkäsimme niistä kovasti. Olisimme tosi innoissamme testiryhmään pääsystä!! 🙂

Avatar

Meidän perheeseemme kuuluvat Mama( minä), äiti sekä esikoisemme 3,5 vuotta ja vauva 1kk. Perheessämme käytetty jo luottotuotteeksi osoittautunutta Ainu Muumi kylpyvaahtoa esikoisella, sekä joitain muita Ainu tuotteita. Olisi tosi hauskaa päästä kuopuksen kanssa testailemaan Ainu tuotteita! 🙂

Avatar

Minä ja mieheni olemme saamassa esikoisemme tammikuun aikana ja olisi mahtava päästä heti testailemaan erilaisia kotimaisia tuotteita, varsinkin kun kaikki on muutenkin niin uutta. Erityisesti luonnonkosmetiikan mahdollisuudet kiinnostaa meitä. Valmiina vauvaa varten löytyy jo useita Ainun tuotteita, mutta omakohtaista käyttökokemusta näistäkin lähdetään hakemaan vauvan synnyttyä.

Avatar

Täällä olisi kaksi tulevaa vanhempaa innokkaita tuotteidentestaajia! Esikoisen laskettuaika tammi-helmikuun vaihteessa. Useita Ainun tuotteita jo valmiina vauvalle hankittuna kotimaisuuden ja hajusteettomuuden vuoksi, joiden käytöstä mielellään kokemuksia kertoisimme, kun aiempaa kokemusta ei vielä ole. Itsellä atooppinen iho käsissä, joka pahenee aina näin talvisin. Vauvan herkälle iholle tarkoitetut tuotteet ovat myös omalle iholle hyväksi. Toiveissa täysimetys, johon tuleva isä voisi osallistua hyvän rintapumpun/tuttipullon ansiosta. Mielellään jakaisimme omia mietteitä ja kokemuksia toisten ryhmässä olevien perheiden kanssa.😊

Avatar

Meillä on ollut laskettu aika 9.1., mutta odottelemme edelleen esikoistamme saapuvaksi. Mielenkiinnolla ottaisin osaa testauksiin yms., sillä kaikki on meille aivan uutta ja varmasti tulisi vastaan asioita, joita emme itse olisi osanneet edes ajatella. Ainu tuoteperheestä tuttu on vaan ennestään Ainu pupu, joka jo odottaa pientä omistajaansa. 😊

Avatar

Meille syntyy vauva helmikuussa 13-vuoden tauon jälkeen joten kaikki on taas uutta ja jännää. Tarvikkeet on kehittyneet ja välineitä on monipuolisesti. Innokkaasti odotetaan mitä tulevaisuus tuo ja millaista vauvaelämä tulee olemaan. Ai u perheenä olisi mukava olla.

Avatar

Hei! Perheeseemme kuuluu hieman alle 3kk tytär sekä mieheni. Opettelemme vieläkin elämää vauvan kanssa, joka kasvaa tällä hetkellä täysimetyksellä. Blogi ja vertaisryhmät ovat olleet kultaakin kalliimpaa, sillä lähipiirissämme ei ole montaa lapsiperhettä. Kokeilemme mielellämme lapsen kanssa kaikkea uutta ja suosimme kotimaisia tuotteita, niin vaipoissa kuin vaatteissakin. Ainu-tuotteista meillä on lämpimät kokemukset, erityisesti liivinsuojuksista, jotka ovat ainoat, joista ei tule allergista reaktiota. Myös Ainu-pupu on pienokaisella totta kai. Olisi mahtavaa olla mukana Ainu-perheenä!

Avatar

Hei.Meidän perheeseen odotetaan vauvaa syntyväksi toukokuun alussa .Perheessämme on ennestään jo 5 lasta 8,10,13,15 ja kohta 18 vuotiaat ja tietenkin äiti ja isä Olisi kyllä ihanaa päästä testailemaan ainu tuotteita.Meillä suosikeiksi tulleet Ainu puput😍kaikilla oma ja tietenkin värejä löytyy.

Avatar

Heippa! Meidän pikki trioon kuuluvat mamma, pappa sekä suloinen, pian puolitoistavuotias Amanda, mahdollisesti lähitulevaisuudessa myös toinen pikku tyyppi 😊 Ainun pesuneste on Amandan suosikki jo muutenkin miellyttäviin kylpyhetkiin, ja Ainun sinkkivoiteella säännöllisin väliajoin kiusaava pepun punoitus on hävinnyt alta aikayksikön. Olisi ihanaa päästä testaamaan Ainun muita tuotteita sekä edesauttamaan niiden tunnettuisuuden kasvattamista!

Avatar

Heippa!

Meidän perhe koostuu meistä vanhemmista, 3-vuotiaasta, omalla tahdolla valjastetusta esikoistytöstä ja vähän iisimmästä uudesta neiti-tulokkaasta, hän on syntynyt 19.11.21.

Olisimme hyvä Ainu-perhe, sillä jo esikoisen vauva-ajoilta meillä on paljon kokemusta Ainusta ja nykyään 3-vuotiaamme edelleen rakastaa kylpyhetkiään, hän nimittäin pumppaa Ainun shampoota lautaselle ja tarjoilee sitä puurona. Rehellisesti voin sanoa, että kyllä oikea puuro ehkä vähän paremmalle maistuu, mutta kun kriittisyyttä pyydettiin, niin tämän ajattelin nyt heti nostaa esille. 🙂

Avatar

Hei,
Perheeseemme kuuluu 2 kk ikäinen täysimetyksellä oleva poikavauva, minä ja mieheni. Ainun tuotteet eivät ole meille vielä kovin tuttuja, joten mielellään niihin tutustuisimme. Olisi kiva päästä muiden testaajien kanssa keskustelemaan, sillä muilla ystävillämme ei vielä ole lapsia, jonka vuoksi heidän kanssaan ei vielä voi jakaa kokemuksia. Vietämme pojan kanssa päivät kahdestaan kotona, joten olisi myös aikaa kirjoitella muille 🙂

Avatar

Hei! Täällä olis innokas pariskunta tuotetestaajiksi! Tulevan esikoispoikamme laskettuaika on 28.2.
Olis mahtava päästä osaksi Ainu-perhettä.

Avatar

Hei! Olen 24 vuotias nainen Tuusulasta. Odotamme meidän ensimmäistä lasta, ja prinsessa syntyy näillä näkymin suunnitellulla sektiolla 9.2.2022. Minun lisäksi perheeseemme kuuluu mieheni ja monia erilaisia kotieläimiä. Olisimme kiinnostuneita testaamaan Ainun tuotteita, olenkin teidän tuotteista paljon lukenut, ja joitain tuotteita jo valmiiksi ostanut. Ainun ensipupuja meiltä löytyykin jo 4kpl. 😉 Toivottavasti pääsemme mukaan Ainu-perheeseen, odottelen innolla! ❤️

Avatar

Heissan!

Meidän pieneen perheeseen kuuluu äiti, isä ja kuusiviikkoinen esikoispoikamme sekä kolme karvakamua, jotka osallistuvat innolla vauvanhoitoon. Asumme kansallispuiston kupeessa luontoa lähellä sekä luonto on lähellä sydäntä Poju on täysimetyksellä ja maitoa tulee pumpattua pakkaseen talteen päivittäin sekä joskus pulloon, jotta isäkin saa syöttää poikaansa. Ainun tuotteista suurin osa vielä tuntemattomia, mutta ne, jotka ovat tähän mennessä olleet käytössä, ovat saaneet luottamuksemme. Olisi siis todella huikeaa päästä kokeilemaan lisää tuotteita!

Avatar

Meillä on 2kk vanha poika ja olen todella hyvilläni jo nyt tuotteistanne, enkä malta odottaa että saisin valita suomalaista luonnonkosmetiikkaa hänen herkälle iholleen. Olen tarkka käyttämistämme tuotteista ja silläkin hyvä antamaan palautetta

Avatar

Heissan!
Täältä löytyisi kaksi kulttuurinen uusioperhe, aikaisemmat lapset ovat jo 6-ja 7-vuotta ja odotamme uusimman pienokaisen käynnistystä helmikuun lopussa. Teidän tuotteet tulevat muutenkin meille käyttöön joten tämä haku tuli juuri sopivasti vastaan. Teen myös somea kaupallisessa mielessä jopa.

Avatar

Ensimmäistä lastamme odotamme syntyväksi helmikuun puolivälillä. Taloudessa kaksi aikuista ja kaksi isoa koiraa.

Olen itse atoopikko ja hajusteallergikko, joten Ainun tuotteet valikoituvat meillä taatusti käyttöön joka tapauksessa. Jos testiperheeksi pääsemme, jaan ilomielin kokemuksia tuotteista myös herkkäihoisen äiti-ihmisen näkökulmasta. Harrastan myös koiraurheilua, joten vauvankin tavaroissa ja tuotteissa kiinnitän huomiota erityisesti siihen, miten helppoa tarvittavia tuotteita on kuljettaa mukana.

Avatar

Hei!
Olemme esikoistamme odottava kolmikymppinen pariskunta. Kaikki on uutta ja kumpikaan meistä ei ole aikaisemmin hoitanut vauvaa. Meiltä saisi varmasti ensikertalaisten näkemystä! LA on 17.1. 🙂

Avatar

Morjens!
Ollaan 22 vuotias pariskunta, jolle syntyi 4.1. esikoispoika👶🏻.Nyt uuden elämän opettelua 😇

Avatar

Olemme esikoista odottava vajaa 30v pariskunta Varsinais-suomesta, odotamme jännityksellä vauva-arkea ja kaikkea uutta ja ihanaa! Perheemme on tarkoitus täydentyä 4.2, ja olisimme innokkaita kokeilemaan tuotteita ja kertomaan niistä rehellisen mielipiteen!

Avatar

5-henkinen perhe, 30-vuotiaat vanhemmat, lapset 10- ja 8-vuotta sekä 2,5kk. Kokemuksia eri tuotteista eri vauvoilla on sen verran, että vertailua on helppo tehdä 😄

Avatar

Heippa, meille on syntymässä esikoisemme poikavauva La 14.1.2022. Olemme juuri tällaisia spontaaneita nuoria aikuisia, jotka näkisin tässä tuotetestauksessa osana. Olemme hyvin kiinnostuneita. Kaikki on kylläkin ihan uutta lapsiperhe arjessa mutta niihän se on kaikissa asioissa ensimmäiselle kerralla. 🙂 odotan innolla yhteydenottopyyntöänne.

Avatar

Hei, me ollaan jo jonkinasteisia konkareita lasten kanssa, 13.2.2022 on laskettu aika viidennelle lapsellemme. Isommat lapsemme ovat 9, 8, 5 ja 2 vuotiaita. Ainu-tuotteet ovatkin jo osittain tulleet tutuiksi näiden vuosien aikana, mutta toki kaikkia ei olla ehditty kokeilla. Meillä innokkaita testaajia varmasti riittää joka tuotteelle kun isommat lapsetkin tykkäävät olla mukana pienempien hoidossa. Olisi mukava saada uusia vinkkejä ja tuotteita käyttöön, ettei pääse liiaksi urautumaan vanhasta tottumuksesta. Kotimaisuus iso plussa meidän silmissä myös.

Avatar

Olemme pian nelihenkinen perhe. Äiti 25, isä 26, esikoistyttäremme on tammikuussa 2019 syntynyt ja odotamme pikkuveljeä saapuvaksi ihan näinä päivinä. LA 13.1. Olisi mielenkiintoista ja mukavaa päästä osaksi ainuperhettä. Ainu tuotteita olemme käyttäneet esikoisella ja todennut ne hyviksi. Olisi mukava tutustua ainun uutuuksiin ja päästä ns pintaa syvemmälle.

Avatar

Odotamme esikoistaan syntyväksi hetkenä minä hyvänsä, ja vauvanhoidon maailma on meille täysin uutta. Meiltä siis saisi tuoretta näkökulmaa, ja etenkin perheen isä on hyvin kiinnostunut tuotekehityksestä ja kertoo varmasti myös ajatuksia, joita en itse osaisi heti huomioida.

Harrastan valokuvausta, joten myös kuvia luvassa 100 varmasti!

Avatar

Hei! Meillä on kuuden viikon ikäinen tytär. Olemme uusioperhe, oma vanhempi tyttäreni sekä miehen kaksi poikaa asuvat kanssamme ja ovat jo yläasteikäisiä. Miehellä on lisäksi jo aikuisia lapsia. Onhan tämä vauva-arki taas monenlaista mieleenpalauttelua ja suosituksetkin ovat osin muuttuneet 15 vuodessa, joten mielellämme haemme Ainu-perheeksi! Käytämme vauvalla kestovaippoja ja olen rintamaidon luovuttaja kun maitoa kerran riittää.

Avatar

Meidän tyttö on nyt 6,5 viikkoa vanha, minun esikoinen ja miehen toinen lapsi. Olisi kiva päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita ja löytää ne itselle toimivimmat, sekä samalla pystyä antamaan kullan arvoista palautetta ja kommentteja. Pumppaan vauvalle tällä hetkellä kaikki maidot imetyshaasteiden takia, joten erityisesti kiinnostaa pumppaamiseen liittyvät tuotteet 🙂

Avatar

Tämä voisi olla meidän juttu! Meillä on 16.10. Syntynyt täysimetetty vauva. Tälläherkellä meillä on Ainu voiteita sekö tutteja köytössä, mielellään tutustuttaisiin muihinkin Ainun tuotteisiin sekö autettaisiin teitä tuotekehittelytyössä keskustelemalla sekö antamalla tuotteista palautetta 😊.

Avatar

Meidän esikoinen on kohta 3,5kk. Perheeseemme kuuluu myös kaksi kissaa. Poika syntyi kuukauden etuajassa toisella paikkakunnalla jolla olimme viettämässä kesälomaa. Vietimme pojan kanssa viikon sairaalassa jonka jälkeen pääsimme kotiin. Olen koko 3,5kk täyspumpannut pojalle kaikki maidot imetyshaasteiden vuoksi. Poikamme kärsiI valitettavasti koliikista sekä refluksia ja jota ollaan kyllä hyvin kotikonstein saatu helpotettua. Olemme aloittamassa vauvauinnin pienokaisen kanssa ja toivottavasti se olisi meille sellainen mieluinen harrastus.

Avatar

Meille on mieheni kanssa syntymässä tyttövauvan helmikuun 9. Päivä. Hän on ensimmäinen lapsemme.
Tämä on ehdottomasti hieno tilaisuus päästä tutustumaan tuotteisiin, mitkä eivät ole kummallekaan meistä tuttuja. Tutustumisen kautta löydämme vauvallemme parhaat tuotteet ja pienemme on tyytyväisempi. Odotamme kovasti häntä elämäämme ja tämä olisi ihana yhteinen taival tutustua toisiimme ja tuotteisiinne.

Avatar

Meillä on 2kk vanha poika. Hän on meidän esikoinen. Olisi ihana päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita ja löytää lapselle sopivat tuotteet. Meillä on käytössä ollut alusta asti korvikkeet ja oli haasteita löytää sopiva maito vauvan vatsalle. Olemme nuoria vanhempia 19v. Lapsemme on ihanan pirteä ja iloinen, nauravainen. Hän tykkää kylpeä todella paljon ja rakastaa vettä.

Avatar

Perheeseen kuuluu 9 henkeä, nuorin 1kk ikäinen vauva. Kokemusta on kertynyt vuosien aikana useista eri merkkien tuotteista. Jokainen vauva on erilainen ja mielelläni kokeilen uusia juttuja vauvojen kanssa löyteekseni juuri kyseiselle vauvalle arkea helpottavat jutut.

Avatar

Meidän vauva syntyy sektiolla parin viikon kuluttua. Olen tulossa äidiksi toista kertaa, olin vuosia ajatuksessa ”ettei enää koskaan uudestaan!”, mutta esikoisen kasvaessa (tänä vuonna 13v) alkoi vauvakuume hiipiä… tuleva vauva on puolisolleni ensimmäinen. Elämänkokemusta on tullut hankittua ja ymmärrys siitä, että pikkulapsiaika on todella lyhyt ja ohimenevä vaihe, antaa virtaa tuleviin valvomisiin. Moni pieni juttu on 13v aikana muuttunut ja innolla odotan tulevia hetkiä vauvan ja perheen kanssa. Konkreettisena esimerkkinä vaikkapa tutien desinfiointi; sen voi hoitaa nykyisin erilaisilla laitteilla – 13v sitten ne desinfioitiin vain kattilassa kehittäen! Mikäli meidän perhe tulisi valituksi, kommentteja ja ihmettelyä olisi luvassa koko perheeltä!

Avatar

Perheeseemme syntyi 16.11.21 poika vauva. Käytössä on jo jonkin verran Ainun tuotteita, mutta mielelläni ottaisin kokeiluun laajemminkin ja samalla pääsisin myös jakamaan tietoa Ainu perheestä myös muille tuotteita käyttäville. Mielelläni antaisin mahdollisesti myös käytön pohjalta erilaisia kehitysideoita Ainu tuotteiden kehittämiseen. Joten nyt olisi hyvä aika ja mielelläni osallistuisin Ainujen testaamiseen. 😊

Avatar

Heippa!
Meille on helmikuussa syntymässä esikoinen. Lisäksi perheeseen kuuluu karvaturri, joka onkin jo harjoittanut minua yöheräilyihin mm ulos päästäkseen.
Ainu – tuotesarja ei ole tuttu muutakuin perinteisen Ainupupun osalta. Olisikin hienoa olla mukana tutustumassa Ainu tuotteisiin sekä keskustella käyttökokemuksista muiden perheiden kanssa.

Avatar

Hei!
Meille on tuloillaan kaksoset, jos vain vatsassa pysyvät niin sektio on 20.1. rv 37+5, lisäksi perheeseen kuuluu 7/20 syntynyt esikoinen. Olisi kiva lisä kaiken tulevan härdellin keskelle saada tälläistä tekemistä ja päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita!

Avatar

Moikka!
Meille syntyy ensimmäinen yhteinen lapsi helmikuussa, ellei päätä tulla jo etukäteen tammikuun puolella. Entuudestaan perheessä miehen eskarilainen viikonloppuisin. Perheeseen kuuluu myös koira.

Itse olen vuosia ollut kiinnostunut omasta ihonhoidosta ja ihonhoidon tuotteista. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä tutustumaan vauvan ihonhoitoon ja siihen tarkoitettuihin tuotteisiin. Kiinnostusta aihealueeseen löytyy paljon.

Avatar

Hei,

saimme esikoisemme elokuussa 2021 ja hän syntyi pikkukeskosena viikoilla 29+6. Hän vastaa siis nyt hieman reilu 2kk vauvaa. Uusi elämäntilanne on tuonut mukanaan paljon ihania uusia asioita, iloja ja suruja, joten olen sitä mieltä että mukaan arkeemme mahtuisi myös loistavasti Ainu tuotteet ja uusien suosikkien löytäminen.

Avatar

Hei meidän perheeseen kuuluu isä, äiti ja 7v tytär. Vauva syntyy maaliskuun alussa/keskivaiheilla. Mielellään ryhdyttäisiin ainun tuote testaajiksi jos onni suo. Kaikki ainun tuotteet kiinnostaisivat merkkinä ja brändinä. Somen käyttökin onnistuu ja olisi kiva kertoa ja jakaa mielipiteitä.

Avatar

Hei!
Olen kissan kanssa elävä itsellinen nainen ja odotan esikoistani syntyväksi vielä tammikuun puolella. Asumme tuppukylässä, jonka kauppojen hyllyiltä löytyy onneksi Ainunkin tuotteita, vaikka tällä seudulla saakin pärjätä aika perus tavaralla. Onneksi Suomen Manchesteriin ei ole paha matka ja samalla seudulla asuvat tulevat isovanhemmatkin. Innolla odotan tulevaa vauvakupla-aikaa, vaikka välillä mietityttääkin omat sosiaaliset kuviot ja vertaistuki. Tässä olisi sille yksi hyvä kanava, jos testiryhmään pääsisimme mukaan!

Avatar

Morjens!
Täällä 22 vuotias pariskunta, jolle syntyi 4.1 esikoispoika👶🏻 Nyt opetellaan uudenlaista elämää 😇

Avatar

Hei, meille syntyy esikoispoika helmikuussa. Onnellisen tietämättöminä ensikertalaisina tällainen tilaisuus olisi meille mahtava ja tervetullut!

Avatar

Odotamme mieheni kanssa toista lastamme saapuvaksi helmikuussa. Perheeseemme kuuluu myös hieman alle 2v esikoinen, joka on maailman suurin Ainu-pupujen fani! Esikoisen vauva-ajasta lähtien meillä on ollut käytössä Ainun pesuvaahto&shampoo, kylpyvaahto sekä sinkkivoide vakkarituotteina ja niistä olemme kovasti pitäneet. Kiva olisi päästä testailemaan myös muita tuotteita vauvan kanssa!

Avatar

Hei!
Täällä olisi pienen, 3kk ikäsen neidin vanhemmat valmiita testailemaan Ainun uusia tuotteita. Joitain ihonhoitotuotteita teiltä ollaan tähän menessä jo ehditty testailla ja ihan parhaiksi todettu on vanulaput ja sinkkivoide! Varmasti uutuuksista löytyisi lisää kestosuosikkeja meidän perheeseen!

Avatar

Olen 2 kk ikäisen esikoisen yksinhuoltajaäiti.

Avatar

Hei, olen 26-vuotias ja mieheni on 24 vuotta. Esikoisemme laskettu aika on nyt lauantaina 15.1. Odotamme innolla pienokaista sekä tulevaa vauva-arkea.

Avatar

Hei. Täällä 3kk ikäisen pienen pojan äiti+muu pesue. Erilaisia Ainu tuotteita onkin jo tullut tutuksi synnäriltä asti ja myös päivittäiseen käyttöön! Lisäksi tällainen tuotetestaus olisi mukavaa touhua äitiyslomalla vauvan kanssa. Miehelle poika on esikoinen, joten ensikertalaisen miehekäs näkökulma tuotteista olisi myös saatavilla.
Kynäilyn ja valokuvaamisen suhteen ei ole myöskään ongelmaa. Olisikin mahtavaa päästä tällaiseen mukaan!

Avatar

Hei! Täällä olisi 1 kiinnostunut perhe 🙂 Perheeseen kuuluu tammikuussa syntyvä vauva ja isoveli 1v4kk. Ainun tuotteet osaksi jo tuttuja, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan laajemminkin.

Avatar

Hei! Odotamme perheeseemme kaksosia tammi-helmikuun vaihteessa, joten täältä löytyisi tuplamäärä testaajia! 😀
Vaikuttaisi siltä että kyseessä on tyttö-poika parivaljakko. Monikkoperheessä pääsee kyllä kaikki vauvanhoitotarvikkeet tositestiin ja kaikki fiksut ratkaisut/toimivat tuotteet ovat erittäin tärkeitä arjen sujuvuuden kannalta!:)

Avatar

Hei,

saimme esikoisemme elokuussa 2021 ja hän syntyi pikkukeskosena viikoilla 29+6. Hän vastaa siis nyt hieman reilu 2kk vauvaa. Uusi elämäntilanne on tuonut mukanaan paljon ihania uusia asioita, iloja ja suruja, joten olen sitä mieltä että mukaan arkeemme mahtuisi myös loistavasti Ainu tuotteet ja uusien suosikkien löytäminen.

Avatar

Hei,

saimme esikoisemme elokuussa 2021 ja hän syntyi pikkukeskosena viikoilla 29+6. Hän vastaa siis nyt hieman reilu 2kk vauvaa. Uusi elämäntilanne on tuonut mukanaan paljon ihania uusia asioita, iloja ja suruja, joten olen sitä mieltä että mukaan arkeemme mahtuisi myös loistavasti Ainu tuotteet ja uusien suosikkien löytäminen!

Avatar

Olemme toista lastamme odottava perhe Keski-Suomesta. Laskettu aika on helmikuun puolivälissä. Esikoisemme on 5v poika ja tulokkaan pitäisi olla tyttö. Moni asia on kerennyt muuttua tässä vuosien aikana, varsinkin lastenhoito tarvikkeet. Välillä tuntuu vauvahylly kaupassa hyvinkin vieraalta tuotteiden paljoudessa.

Avatar

Perheeseen kuuluu miehen lisäksi kaksi kouluikäistä tyttöä. Odotan vauvaa nyt 8-vuoden jälkeen ja kaikki tuntuu olevan muuttunut tai uudistunut. Mielenkiinnolla lähtisin mukaan testiryhmään. Vauvamme laskettuaika on maaliskuun lopussa.

Rakastan valokuvausta ja kirjoittamista. Päivitän myös somea ahkeraa ja voisin jakaa kokemuksiani myös niissä.

Avatar

Hei,

Esikoisemme laskettuaika on 21.1.2022. Perheeseemme kuuluu tällä hetkellä 2-vuotias kleinspitz. Ainu -tuoteperhe tulee olemaan kokonaisuudessaan meille ihan uutta! Ylipäätään kaikki on uuden opettelua pienen syntyessä maailmaan. Se tekeekin kaikesta niin mielenkiintoista! Olemme aktiivinen pariskunta, joka innoissaan on oppimassa ja kokemassa uusia asioita 🙂

Avatar

3 kuinen menohaluinen vauva löytyy. Meidän perheen 3 lapsi. Olisi kiva tutustua tuotteisiin, kun ainoa tunnettu on liivinsuojat (joita muuten kuluu paljon).

Avatar

Meille saapuu helmikuun puolessa välissä esikoinen ja olisikin mieluisaa päästä tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiin!

Avatar

Meillä on 3 viikon ikäinen, jouluna syntynyt esikoistyttö. Käytännössä mistään vauvalle sopivista tuotteista ei ole aiempaa kokemusta ja tuoreina vanhempina tutustumme saatavilla oleviin tuotteisiin lähipiirin ja nettiarvosteluiden perusteella. Vauva saa ravintoa sekä imetyksen että pullon kautta, jossa käytämme pumpattua äidinmaitoa että – korviketta. Talvivauvalla on jo nyt havaittavissa, että kuiva ilma kuivattaa ihoa..

Avatar

Mielelläni tutustuisimme tuotteisiinne. Odotamme mieheni kanssa esikoista saapuvaksi lähiviikkoina, koska laskettu aika olisi 20.1. Kaikki on meille uutta ja ihmeellistä!

Avatar

Hei meillä on syyskuinen pikkuinen täällä. Ainu-tuotteet on meillä käytössä ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen niihin. Rakastan kun lapsen ihon on hyvin voiva.käytän somea suht. ahkerasti joten sitä kautta, myös kaverini saisi kuulla tuotteista.

Avatar

Täällä ollsi inan vajaa 3kk esikoistyttö, joten kaikki on uutta vauvan kanssa, mitä eteen tulee 🙂 Olisi kiva päästä testaamaan uusia asioita ja samalla katsomaan onko ne meidän perheelle tarpeellisia. Tällä hetkellä ainakin vielä mennään täysimetyksellä.

Avatar

Meillä on syyskuussa/21 syntynyt vauva ja sen lisäksi neljä ja viisi vuotiaat pojat. Olisi mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin joita on tulossa, koska Ainun tuotteet on muutenkin se tuote jonka kaupasta nappaan pääsääntöisesti mukaan. On mahtavaa kuulla että teiltä on tulossa myös luonnonkosmetiikkaa myyntiin! Miusta aikuisellekin on tärkeää ettei ihonhoito tuotteissa ole ylimääräisiä ainesosia, joten koen tämän tärkeänä erityisesti lapsille.
Toivottavasti päästäisiin perheeni kanssa testiryhmään. Olisi hienoa päästä myös käymään tehtaallanne. 😊 Vaikkei meitä valittaisikaan, jatkuisi tuotteittenne käyttö jokatapaukesssa.

Avatar

Perheemmme täydentyi pienellä pojalla juuri ennen joulua. Lapsi on mieheni ja minun ensimmäinen ja saapui maailmaan hiukan etuajassa. Poikamme on nyt siis 1 kuukauden vanha ja vauva-arki on mukavasti lähtenyt liikkeelle 🙂 Ainun tuotteita olemme jonkin verran ostaneet ja saaneet. Kotimaisuus sekä vastuullisesti valmistettu ja hinta laatusuhde on perheessämme tärkeää.

Avatar

Hei. Olemme kolmekymppinen aviopari ja odotamme esikoisiamme syntyväksi helmikuussa. Kahden pienen pojan kanssa opettelua varmasti riittää, tuskin edes tiedämme mitä kaikkea heidän hoidossaan tatvitsemme ja mitä tuotteita kannattaisi lähteä itsenäisesti testailemaan.

Avatar

Meillä perheeseen syntyi toinen lapsi 5.11.2021(poika), vanhempi on 2vuotias tyttö. Käytämme paljon jo ainun tuotteita mutta olisi kiva päästä vielä syvemmälle ainun maailmaan. Tuotteet oli jo käytöss esikoisella. Olisin qiemmin jo halunnu testiryhmään mutta sillon oli jo esikoinen turhan ”vanha”, nyt olisi toinen jonka kanssa pääsisi testailemaan 😊

Avatar

Hei! Täällä äiti ja isä, sekä lapinporokoira Taksu odottelevat esikoista, jonka laskettu aika on 1.3. Muistan Ainu-tuotteiden (keinuhevonen on painunut mieleen ❤️) olleen käytössä myös minun ja sisarukseni lapsuusaikana ja sen sopineen molempien atooppiselle iholle hyvin. Mielikuvat ja käyttökokemukset Ainusta ovat positiiviset ja olisi hienoa päästä tämän vuoden Ainu-perheeksi tukemaan suomalaisen laadukkaan tuotteen kehitystä edelleen! Uskon, että meiltä ”uusina tekijöinä” voisi löytyä käyttökelpoisia ehdotuksia tuotekehittelyä ajatellen. Samasta syystä myös tuki mielen päällä oleviin kysymyksiin on tervetullutta. Toivottavasti kuulemme teistä ja pääsemme osaksi testaavaa ryhmää. 😊

Avatar

Meidän perheeseen syntyi lokakuussa pieni tyttö, joka on minulle ensimmäinen lapsi. Näin ollen koko touhu on minulle täysin uutta ja ihmeellistä. Uskoisin näin ollen että meidän uusi perhe olisi hyvä testiryhmä, kun äidillä usein on ”vehkeet” vähän hakusessa. Uskon että tämä olisi meille myös oppimis mielessä hyödyllistä uutena vanhempana.Itsellä kyllä jo kauan ollut ainu tuotteet omassa ihon hoidossa käytössä. Ainu hoitovoide 💪💪💪

Avatar

Täällä mun kolmannen ja miehen ekan laskettu aika 14.2. Mun aiemmat lapset on jo kohta 15- ja 12-vuotiaat, ja Ainun tuotteet oli käytössä heilläkin aikanaan. Nyt vuosien jälkeen olis kiva päästä testailemaan, miten hommat on reilussa kymmenessä vuodessa muuttuneet ja kehittyneet.

Avatar

Odotamme parhaillaan esikoistamme, jonka sovittu sektio-aika asettuu Tammikuun lopulle.

Koen, että itselle entuudestaan tuntemattomien tuotteiden testaus ja kokemuksien jakaminen tuotteista toisi mukavaa puuhaa vauva-arjen keskelle, sekä uskon vahvasti, että tuoreena vanhempana pystyn tuomaan tuoreita ajatuksia tuotekehitykseen.

Avatar

Meiltä löytyy 2kk poika ja 4v poika kotoota. Kummallakaan en ole käyttänyt Ainun tuotteita, joten olisi mukava päästä testaamaan tuotteita. Ulkonäkö on mukavan näköinen ja varmaan sisältökin olisi hyvä. Olisi kiva päästä testaamaan meidän pikku miehille 🤗

Avatar

Meille tulossa toinen lapsi lähiviikkoina, neidin laskettu aika 12.2. Esikoispoika täytti jouluna 1,5 vuotta. Ainun tuotteet meille vähän vähemmän tuttuja, mutta mielellämme testaisimme ja tustuisimme laajemmin. Ainun vanulaput ja vanupuikot olivat kyllä ihan ykköstuotteet jo esikoisen kanssa.

Avatar

Hei. Meidän perheeseen kuuluu mieheni ja minun lisäksi esikoistyttömme, kaksoistytöt jotka täyttävät nyt -22 tammikuussa 1v ja tämän vuoden kesäkuussa perheemme suurenee vielä yhdellä vauvalla. Pikkusisaruksen laskettuaika on 23.6.22. Perheemme elämää pääsee seuraamaan instagramissa tilillä @kaksostenmatkassa. Tuonne tilille tulen myls päivittelemään uusimman tulokkaan kuulumiset.

Ainun tuotteet ovat olleet tyttöjen vauvavuotena kovassa käytössä niin voiteina kun rintapumppunakin, mutta silti olisi hauska päästä kokeilemaan tuotteita laajemmin ja jakamaan kokemuksia.

Avatar

Hei! Meillä on aikuinen uusperhe, jossa minä odotan toista lasta reilun kymmenen vuoden jälkeen, mutta tulevalle isälle saapuva pienokainen on esikoinen. Laskettu aikamme on pian, 2.2.2022. Kymmenessä vuodessa lastentarvikkeet ja valikoima on muuttunut hurjasti, joten vaikka tietoa on ennalta olemassa, on silti itse opeteltava uudelleen ajankohtaiset tuotteet ja tulevan isän tutustuttava nollakokemuksella. Jännittävää nähdä muutos käytännössä! Ei oikein aina edes tiedä mistä aloittaisi.

Avatar

Moikka, meidän perheeseen kuuluu lisäkseni mies, meidän 2,5-vuotias poika sekä 6 vk ikäinen tyttövauva. Lisäksi jaloissa pyörii kaksi kissaa.

Jonkin verran Ainun tuotteita meillä onkin ollut ajan saatossa. Tuotteet ovat olleet mieleisiä ja olisi mielenkiintoista päästä testailemaan niitä enemmänkin!

Avatar

Meidän perheeseen syntyi 1.1.22 ihana tyttövauva. Lisäksi perheeseemme kuuluu kohta 3-vuotias poika ja miehen kohta 6-vuotias poika. Ainu-tuoteperhe on osittain tuttu esikoisen ajalta, mutta olisi mahtavaa päästä testailemaan tämän uusimman pienen hoidossa tuoteperhettä laajemmin! En ole kovin kummoinen valokuvaaja, mutta aktiivinen ja innokas somenkäyttäjä kuitenkin 🙂

Avatar

Meillä pieni 2,5kk esikois tyttö.
Meillä Ainu tuotteita lähestulkoon päivittäin käytössä!
On se sitten kylpemisessä, rasvaiksessa tai ihan vaan rintapummua käyttämällä!
Neidin tykkää kovasti kylpemisestä ja iltaisin rasvauksen yhteydessä hieronnasta!

Avatar

Perheemme nuorin on nyt 3kk ikäinen tyttö vauva. Neiti on 8vuotiaan ja kohta 5vuotiaan veljen silmäterä. Olemme innokkaita Ainu-tuotteiden testaajia ja niistä onkin kokemusta jo poikien vauva-ajalta.

Avatar

Perheestämme löytyy ennestään lapset 12 ja 14v joten kesäkuussa syntyvä vauva on todellinen Iltatähti ☆ Aikaa vauvan hoidosta on vierähtänyt ja jo nyt olen huomannut miten paljon jotkin asiat ovat muuttuneet. Ainu-tuoteperheen kanssa olisi ihanaa aloittaa tämä uusi vaihe elämässä, jossa myös isommat lapset saavat olla osana vauvan hoitoa. Laskettu aika meillä on 10.6. eli vielä menee hetki että pääsemme yhdessä ihmettelemään pientä poikaa ja toiveissa olisi että Ainu olisi ihmettelemässä meidän kanssa ja meidän tukena ♡

Avatar

Heippa,
Pälkäneellä olisi pian viisihenkinen perhe joka kaipaisi muostuttelua Ainun tuotteista. Esikoinen on pian 7v ja vauva-aikana raskati öljyhierontoja. Laitan hakemuksen kuitenkin vaikka kaksosemme laskettuaika on huhtikuussa. Tuotteet tulisi enemmän kun tarpeeseen,kun uskon vauvojenkin ihon olevan atooppinen.

Avatar

Heippa!
Täällä kirjoittelee 3.12.21 syntyneen tytön vanhemmat. Tyttö on meidän esikoinen, joten kokemusta tuotteista ei ole ja siksi olisi ihana päästä niitä testaamaan.

Avatar

Hei!

Meidän perheeseen syntyy esikoisina identtiset kaksoispojat helmikuussa. Mielellään lähdettäisiin mukaan testailemaan Ainu-tuotteita. Kokemustta vauvanhoidosta/tuotteista ei juurikaan ole, joten saisitte varmasti hyödyllistä tietoa tuotteiden ensikäyttäjältä. Ja saisin varmasti vastaavasti itse hyviä vinkkejä tuotteiden käyttöön. 🙂

Avatar

Hei! Meillä on täällä iloinen ja touhukas 5kk esikoistyttö. Meitä kiinnostaisi lähteä Ainu perheeseen mukaan vertaistuen ja kehitystyön kannalta. Olisi kiva päästä kehittämään tuotevalikoimaa ja jakamaan kokemuksia. Itse olen terveydenhoitaja opiskelija joten lapsiperheiden hyvinvointi kiinnostaa ammatin kun puolesta 😊

Avatar

Heippa!
Meillä on 3kk ikäinen poikavauva sekä 3 5-16 vuotiasta lasta. Olisi mahtavaa päästä testaamaan Ainun tuotteita ja toiveena olisi löytää tuote, joka sopisi koko perheelle, ihovoide, saippua, tms. Haluaisin myös löytää uusia tuotteita vain vauvalle, jolle tämän hetkiset tuotteet ei sovellu täydellisesti. Vertaistuesta olisi myös kovasti hyötyä, koska en tunne muita äitejä ja tämän hetkiset Facebookin vauvaryhmät ovat liian isoja minulle, pienet ryhmät olisi minulle parempia.

Avatar

Hei! Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä ja ihana 4kk poika!
Olisi kiva päästä testaajaksi ja vaikuttaa tuotteisiin. Eniten tahtoisin juuri keskustella muiden vanhempien kanssa.

Avatar

Hei, olemme monikulttuurinen perhe ja meidän esikoinen syntyy lasketulla ajalla 9.2. Itse olen suomalais-iranilainen ja mieheni nigerialainen. Vauvamme iho ja hiukset tulee tarvitsemaan afrotaustan takia erityisen hellävaraisia tuotteita ja hyvää kosteutusta. Tässä voisi olla teille hyvä tilaisuus kokeilla tuotteiden soveltuvuutta tummille suomalaisille. Meitä taas houkuttavat kaikki tuotteenne kotimaisuuden ja turvallisuuden takia.

Avatar

Hei, täällä kirjoittelee 31-vuotias äiti Keski-Pohjanmaalta. Olisipa hieno kokemus päästä mukaan tähän ryhmään, Ainun tuotteet ovat jo tuttuja esikoisen ajalta (2013). Meidän perhe kasvaa nyt tammikuussa (LA 19.1) toisella tytöllä ja aloitamme vauva-arjen nyt koulu- ja työarjen rinnalla. Koen että voisin antaa arvokasta käyttökokemusta ja palautetta tuotteistanne. Myös ryhmän vertaistuki ja muiden perheiden näkemykset toisivat hienon lisän perheemme vauva-arkeen. Meillä isä on jäämässä kotiin osittain myös vauvan kanssa, kun itse palaan työskentelemään.

Avatar

Laskettuaika kaksosille toukokuussa. Perheeseen kuuluu lisäksi 7 lasta 2-17v. Tuotetestaajaksi ois kiva päästä kaksosten kanssa.😊

Avatar

Moi! Meidän perheeseen kuuluu juuri 3kk täyttänyt esikoistytär. Meillä on käytössä Ainu rintapumppu, tuttipullo sekä tutit. Rintapumppu erityisesti oli meidän pelastus kun neiti ei alkuun meinannut rinnalle oppia, näin sain kuitenkin tarjottua hänelle äidinmaitoa.

Avatar

Moi!
Täällä lahtelainen perhe jossa isän, äidin ja Martta-koiran lisäksi esikoinen 3,5v ja Paavo-vauva, s. 10/21! Ainun tuotteita hieman käytössä, ja tuotetestaus kiinnostaisi kovasti! Olen itse työssäni laadukkaiden tuotteiden myynnissä ja kiinnostunut tuotekehittelystä ja asiakaspalvelusta, tämän lapsiperhearjen ohella.

Avatar

Hei!

Meidän vanhempien sydämet valloitti 3kk sitten pieni, hurmaava esikoishymypoikamme! Pikkukakkosta kovasti toivoisimme hänelle myös seuraksi…

Olisi aivan ihana päästä ryhmäänne mukaan jakamaan uutta ja jännittävää vauva-arkea sen iloineen ja haasteineen, sekä näin kokeilunhaluisena mahdollisesti päästä testaamaan ja arvioimaan mahdollisesti uusia tuotteitakin avoimin mielin! Äitiysvapailla tuon kaltainen someyhteisöllinen ajanviete kuulostaisi kyllä aivan täydelliseltä!

Avatar

Heippa! Esikoistyttömme syntyi 11/21 ja olisi hyvin innokas testaaja. Olisi myös mahtavaa löytää kanava josta kysyä neuvoja ikuisen googlailun sijaan. 😄

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu äidin ja isin lisäksi kohta 3kuukautta täyttävä Onni vauva❤️ Ainun tuotteita emme ole taineet käyttää ollenkaan, mutta olisi kiva päästä testailemaan samaan sarjaan kuuluvia tuotteita koska yleensä tykkään että kaikki sitten tulisi samalta merkiltä🙂 Ja tosiaan on ainakin aikaa antaa palautetta tuotteistanne!

Avatar

Perhe koostuu lisäkseni miehestä, 1. Ja 3.-luokkalaisista tytöistä, ja huhtikuussa syntyvästä neidistä, sekä koirasta. Aika kuultaa muistit,joten nyt pitäisi löytää tuoteperhe käyttöön vauvalle,sekä myös isommille osittain. 😊

Avatar

Moikka! Kotona kohta 2v herkkäihoinen taapero ja maaliskuussa laskettu aika kuopukselle. Ainun tuotteista rasvat ja öljyt jo nyt käytössä koko perheellä mutta hommaa joutunee taas keväällä miettimään uusiksi kun uusi sinappikone liittyy tiimiin.

Avatar

Olemme kolmen hengen perhe Helsingistä. Esikoispoikamme syntyi tammikuun alussa. Kaikki on vielä ihan uutta, niin itse vauvan kanssa eläminen kuin myös kaikki tarvittavat tuotteet! Olisi todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan Ainun tuotteita poikamme kanssa. Myöskin Facebook ryhmä vaikuttaa hyvältä alustalta saada sekä tukea että uusia ajatuksia tästä maailman mullistaneesta asiasta 🙂

Avatar

Heippa!
Meiltä löytyy jo useampi lapsi 8-1 v väliltä, laskettu aika on 1.3.2022 lähden mielelläni mukaan testaamaan tuotteita!

Avatar

Moi. Kai tämä meidän tapaus jonkinlainen uusperhe on, vaikka kaikenlainen kategorisointi on hieman tylsää 😀. Poikavauvan laskettu aika oli 9.1. mutta ensikertalaisella äidillä näyttää menevän yli. Isä-minulla aiemmasta liitosta 17-v. tytär vielä vuorokaksiviikoin mukana, 19-v. poika lensi jo pesästä.
Tulokkaan kanssa olisi todella kiva tutustua Ainu-tuotteisiin, testailla niitä ja antaa palautetta, kriittistäkin. Myös jokainen kanava vertaistukeen otetaan ilolla vastaan. Kuvausintoakin löytyy. Bonuksena varmaan se, että minulla kokemusta vauvoista, äidillä ihan ensi askeleet edessä.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu inan päälle 3kuinen jäpikkä ja koiran retale äidin ja isän lisäksi tietysti. Ainun tuotteita onkin jotain jo ostettuna sekä testattuna joten olisipa mahtavaa päästä mukaan testailemaan ja jakamaan mielipiteitä oman käytön kautta. Saattaa olla että tuo edellä mainitsema koiran retale myös auttaisi testauksessa, ainakin omia lelujaan se kovasti uudelle pikkuveljelleen kuskaa.

Avatar

Perheeseen kuuluu minun lisäksi mieheni ja kohta 6 viikkoinen tyttövauva.
Olemme käyttäneet Ainun tuotteita, jonkin verran ja olleet niihin tyytyväisiä. Olisi hienoa päästä testaamaan tuotteita lisää ja jakamaan niistä kokemuksia.

Avatar

Hei!

Perheeseemme kuuluu 3/19 syntynyt tyttö. Odotamme kaksosia, joiden laskettu aika on 1.4., mutta todennäköisesti kaksoset syntyvät viimeistään maaliskuun alussa, ellei jopa helmikuun aikana.

Ainun tuotteet on olleet meidän lemppareita esikoisen aikana, joten mielellämme lähtisimme mukaan Ainu-perheeksi 🙂

Avatar

Esikoista (la 6.2.2022) odottava kolmekymppinen pariskunta, jolle kaikki on uutta ja jännää. Toisinaan valmistautuminen vauvan tuloon valtavassa tavaraviidakossa tuntuu hurjalta, mikä on tarpeellista ja mikä ei. Ylimääräinen turha tavara tuntuu lompakossa ja kuormittaa ympäristöä, sekä pienessä asunnossa asuessa ei tilaakaan ole liiaksi. Haluamme vauvavuodesta mahdollisimman sujuvan ja helpon sekä löytää sopivimmat tuotteet meidän perheelle.

Avatar

Perheeseemme kuuluu me vanhemmat, 4v tyttö ja joulukuun alussa syntyneet kolmoset.

Ainun tuotteita pääsisimme testaamaan nelinkertaisena ja samalla siis kolmelle eri vauvalle yhtäaikaa.

Avatar

Hei!
Meidän kahdesta eri kulttuurista muodostuvaan pieneen perheeseen kuuluu minun itseni lisäksi filippiineiltä kotoisin oleva mieheni ja meidän 2kk vanha tyttö vauva

Avatar

Hei,
Perheeseemme kuuluu mieheni, lapset 5v, 2.5v sekä pian 2kk ikäinen vauva ja koira. Olisi huippua päästä testailemaan tuotteita koko perheen voimin.

Avatar

Tervehdys! Meillä Itä-Helsingissä odotetaan jo suurella innolla, koska päästäisiin tutustumaan tulevaan perheenjäseneen. Virallinen laskettu aika on 17.1.22, mutta hän on tervetullut (ainakin mahan kantajan näkökulmasta) milloin vain lähipäivinä! Odottajissa (jännittäjissä) ovat myös isä sekä 4-vuotias tuleva isoveli. Isoveljellä on taipumusta atooppiseen ihoon ja ihonhoitorutiinit on kiireiselle nelivuotiaalle tylsää hommaa. Josko uusien tuotteiden testailusta hänkin innostuisi!
Itselleni tärkeää on kotimaisuus ja ekologisuus.

Avatar

Hei.
Perheeseemme on syntymässä esikoinen helmikuussa. Laskettuaika 04.02.2022. Tällä hetkellä olemme mieheni kanssa vielä kaksin kotona. Olisi erittäin mukava päästä mukaan testailemaan tuotteita vauvallemme ja jakamaan mielipiteitä ryhmässä! 🙂

Avatar

Hei,
Perheeseeni kuuluu esikoistytär 7vkoa, 8v 9kk koira herra sekä mies. Mielellämme olisimme tutustumassa ja testaamassa tuotteita. Jospa tätä kautta löytyisi helposti sopivat, uudet suosikit tuotemerestä ”ensikertalaisille”.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu vanhemmat, 4.5v tytär ja huhtikuussa syntyvä juniori. Olisi mukava saada testata eri tuotteita. Vielä ei olla hankittu yhtikäs mitään nuorimmaiselle. Mielellään kokeillaan kaikkia uusia juttuja ruuista ihonhoitotuotteisiin ja mielipiteitä meiltä löytyy yhdeltä jos toiselta. Oltaisiin hyvä testiperhe.

Avatar

Perheeseen kuuluu, mies, lapset (13v, 12v, 9v, 8v, 3v ja laskettu aika 25.7.22.
Ainu on jotenki tuttu, mutta olisi huippua päästä testailemaan tulokkaan kanssa tuotteita.

Avatar

Moikka!
Olemme mieheni kanssa molemmat 24-vuotiaita ja odotamme esikoista. Laskettu aika on 9.2.2022.

Minä olen sosiaalisessa mediassa aktiivinen ja olisin erittäin kiinnostunut testaamaan tuotteitanne ja tekemään niistä arvioita. Myös valokuvaaminen on lähellä sydäntä.

Vauvan tuotteiden kohdalla olen vielä untuvikko ja kaikki kokemus uusista tuotteista on tervetullutta, varsinkin kun teidän tuotteet on vielä kotimaisiakin! Olisi mahtavaa saada myös kokemusta omaava yhteisö ympärille.

Avatar

Perheeseen kuuluu mieheni ja itseni lisäksi 12v,5v sekä tuleva vauva jonka LA on maaliskuun alussa💞 lisäksi kotonamme tepastelee kaksi lemmikkiä, koira ja kani. Mielenkiintoista olisi päästä testiryhmään. Mieheni tulee ensimmäistä kertaa isäksi ja on kiinnostunut kaikesta mikä liittyy vauvan hoitoon. Hän on aktiivinen bonusisä ja tulevan lapsen isä, jolta varmasti saisi myös miehistä näkökulmaa 🙂

Avatar

Hei, meidän perheessä asuu mies, 2vko ikäinen poika ja vuoroviikoin 6v poika, 7v tyttö ja 12v poika.
Ollaan aktiivinen ja liikkuva poppoo. Tykätään hiihtää, luistella, ulkoilla, retkeillä ja geokätköillä. Viihdytään myös kotona lautapelien ja hyvä ruoan parissa. Saunotaan ja uidaan paljon. Perheessä ei allergioita.
Olisi ihan huippua päästä mukaan testitiimiin!

Avatar

Olisi mahtavaa päästä tähän mukaan! Odotamme mieheni kanssa esikoistamme saapuvaksi helmikuun puolivälissä. Perheessämme on lisäksi koira ja 10-vuotiaat bonuslapset. Kokeilemme muutenkin mielellämme uusia tuotteita ja olemme somessa aktiivisia.

Avatar

Hei! Meidän monikulttuurinen perhe olisi kiinnostunut tästä! Meille on tulossa esikoinen lasketulla ajalla 9.2. Itse olen suomalais-iranilainen ja mieheni on nigerialainen. Lapsemme iho (ja mahdollisesti hiukset) tulee tarvitsemaan erityisen hellävaraista ja kosteuttavaa hoitoa johtuen tummemmasta pigmentistä. Olisin kiinnostunut kokeilemaan Ainun turvallisilta vaikuttavia tuotteita tällaiseen iho- ja hiustyyppiin. Lisäksi Ainun muutkin tuotteet kiinnostavat!

Avatar

Hei, Asun vielä kaksin puolisoni kanssa, mutta meillä odotetaan esikoista. Laskettuaika on helmikuussa. Ainu-tuotteet eivät ole vielä tuttuja. Vauvan hankinnat on vielä aika vaiheessa, joten ehkä Ainu-tuotteetkin pikkuhiljaa tulevat tutuiksi.

Avatar

Hei!
Kotona on 2kk vauva, mies ja koira. Olisi mahtava päästä testaamaan Ainu-tuotteita. Lähipiirissä on muutama saman ikäinen, niin olisi hienoa päästä jakamaan myös heille kokemuksia tuotteista levittäen näin Ainu-tuotteiden positiivista sanaa laajemmin.

Avatar

Hei, perheeseemme kuuluu poika (kohta 3kk) minä ja mieheni, olisi mahtava päästä kokeilemaan uutena vahempana erillaisia Ainun tuotteita ja jakamaan mielipiteitä ja kokemuksia muiden vanhempien kanssa 😊

Avatar

Heippa Hei.
Perheeseemme kuuluu 5v esikoispoika ja syyskuussa syntynyt kohta 4kk pojanviikari 😊 Sekä mieheni. Olisi huippua päästä testailemaan tuotteitanne.

Avatar

Moikka, meidän perheen nuorimman laskettu aika on tammikuun lopussa. Perheeseen kuuluu ennestään vanhempien lisäksi ekaluokkalainen ja kohta 6v täyttävä. Aiempien lasten kanssa Ainun tuotteita olikin jo joitain käytössä.

Avatar

Perheeseen kuuluvat lapset 4v sekä 2kk vauva sekä minä eli äiti. Arki on aika kiireistä kahden lapsen kanssa joten arkea helpottavia tuotteita olisi kiva saada testiin.
Meidän perheelle tärkeää tuotteiden kotimaisuus, vastuullisuus sekä lasten turvallisuus joten siitä ainulle pisteet. 👌😊

Avatar

Hei!
Odotamme kolmatta lasta syntyväksi millä hetkellä hyvänsä. Ainu tuotteita haluaisin kokeilla enemmän, koska perheessämme ongelmana on talven kuiva iho sekä myös allergiasta johtuvia iho oireita. Uskoisin, että teidän tuotteilla iho pysyisi varmasti parempana. Tulokkaan kanssa haluaisin panostaa imetykseen enemmän ja pitää rintojen ihon ehjänä ja parempana.

Mielellämme tulisimme testiperheeksi.

Avatar

Harmittaa kun itse ei voi tällaiseen osallistua kun LA vasta maaliskuun lopussa. Tosin ainun tuotteita on jo kaapissa odottamassa pientä tulijaa.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä, mieheni, 3,5v esikoinen ja minulla on toisen lapsemme laskettu aika 20.2.2022 eli aivan pian. Ainun tuotteita ollut ennenkin käytössä ja ollaan todettu ne todella hyviksi.

Avatar

Meidän uusio perheeseen kuuluu yhteensä lapset 12v,10v,9v,8v ja nyt helmikuussa syntyy uusi tulokkaamme. Perheemme on hyvin mies voittoinen koska koko lapsikatraasta 4 on poikia 😊 Olisi hienoa pääatä mukaan Ainu-perheeseen testailemaan tuotteita.

Avatar

Moii!
Me odotellaan miehen kanssa rakkaudella esikoista. Laskettu on 6.2. Jännittää! Kaikki vauvan hoidossa on meille uutta joten kokeillen ja opetellen lähdetään liikkeelle. Siinä samassa menisi myös Ainu-tuotteiden testaus. Muutamat Ainu-tuotteet jo onkin tullut ostettua valmiiksi, sillä tuotteenne vaikuttavat kaikin puolin juuri tarpeisiimme hyviltä. Arvostamme luonnollisuutta ja suomalaisuutta. Olen myös aiemmin ollut muutamissa tuotetestauksissa mukana ja se oli mielenkiintoista. Kuvailu on itselleni henkireikä ja sitä tulee tehtyä paljon niin omaksi iloksi kuin kahdelle eri instagram tililleni joista toinen on ”talotilimme”.

Avatar

Esikoinen 1v 10kk ja toinen syntyy toukokuussa 2022. Isä terve, itse tosi allerginen ja atooppinen iho. Esikoinen onneksi terve, peri paremmat geenit. Kissa perheessä. Terveysalan ihmisenä selvitän paljon tuotteiden sisältöä, aina pelkkä kotimaisuus ei takaa laatua, mutta tuotantoprosesseihin, hygieniaan ja valvontaan luotan kotimaan tuotannossa kaikessa. Arvostan että tuoteseloste on selkeä ja kattava, avoin, mahdollisimman lyhyt. Pelkkä kasviöljyt termi Erisan käsidesissä jättää arvailua kun aiheuttaa mulle kutinaa.

Viime raskaudessa osallistuin Oriolan tuote testeihin ja löysin ehdottomia suosikkeja mm. FEMISAN limakalvoille jopa estrogeeniä parempi ja Propicare tuotteet.

Avatar

Moikka! 🙂
Meillä miehen kanssa odotellaan pitkällisen yrityksen jäljiltä esikoista syntyväksi 9.2. 😊 Asumme kaksiossa, joten päätimme jo varhaisessa vaiheessa panostaa vauvan tarvikkeissa, leluissa ja vaatteissa ennemmin laatuun kuin määrään. Tuotteissa olemme kiinnittäneet huomiota mm. valmistusmaahan, materiaaleihin, turvallisuuteen, pakkauksiin sekä käytännöllisyyteen. 😃
Meillä myös kuvaillaan paljon ja taitaakin löytyä jokaisesta tähän mennessä vauvaa varten hankitusta tuotteesta erinäisiä kuvia ja videoita 😊

Avatar

Heippa!
Meille joulukuussa syntyi 12.12.2021, esikoiselle (joka syntynyt 12.01.2021) pikkuveli. Hyvin täsmällisiä veljeksiä syntymäpäivien mukaan ainakin 😄 meillä ei ainun tuotteista kamalasti kokemusta ole, siksi tuotetestauksessa olisi ensikokemus näihin tuotteisiin.😊 kuvaus ja keskustelu intoa löytyy kyllä, muutakin tekemistä näiden kahden pienen lisäksi. 😊

Avatar

Saimme mieheni kanssa parhaimman mahdollisen joululahjan 23.12.21 kun pieni tyttömme tuli maailmaan. Nyt opettelemme uutta arkea sekä toisiamme. Ainu tuotteet eivät ole meille kovinkaan tuttuja ja tässäpä oivallinen tilaisuus tutusta niihin! Itselleni tosin Ainu-pupu oli lapsuuden rakkain pehmolelu ❤️ Arvostamme kotimaisuutta sekä arkea helpottavia ratkaisuja.

Avatar

Laskettu aika oli 10.1. mutta esikoisemme antaa yhä odottaa itseään. Vauvamaailma on vielä perheellemme (minä, puolisoni, koira) vieras mutta epäilemättä tulee pian tutuksi, lukuisine kysymyksineen. Tuotteilla haemme helppoa arkea.

Avatar

Täällä olisi juuri tänään 4vk täyttänyt pikkuneiti kellä oli kiire mailmaan ja syntyi 5vk etuajassa. Taloudessa on äiti ja isä neidin lisäksi. Ainu on viellä meille tuntematon merkki. Vain sinkkivoide löytyy kaapista.

Avatar

Meillä täällä odotetaan esikoisen syntyvän hetkenä minä hyvänsä, laskettu aika 22.1. Vauvan hoito on meille uutta ja jännittävää, joten olisi mahtava päästä mukaan tällaiseen juttuun 🙂

Avatar

Moikka! Perheeseemme kuuluu mieheni ja minun lisäksi ihanan aurinkoinen 6 viikon ikäinen tytär, joka kasvaa ja kehittyy joka päivä☺️ Olisi ihana päästä testailemaan Ainun tuotteita vauva-arjessa.

Avatar

Hei,
Perheeseemme kuuluu äiti, isä, poika 3kk sekä 3v koira. Isä käy päivisin töissä ja me pojan ja koiran kanssa eletään rentoa kotielämää. Tämä kuulostaisi mielenkiintoiselta kokemukselta.

Avatar

Heippa! Odotamme maaliskuussa synttyväksi poika vauvaa💙 Meidän perheeseen kuuluu isä,äiti,8v. Kaksostytöt ja sekaroitunen Rambo koira😊 Tyttöjen vauva ajasta jo niin kauan että tuntuu ettei muista enää vauvan hoidosta paljoakaan,muutenkin kaksosten vauva aika niin hektistä ettei ihme jossei muista😃 Nyt odotamme poikavauvaa ja mielellään kokeilisimme ainu tuotteita vauvankanssa. Voisimme kertoa mielipiteemme niistä jotka uskon olevan hyviä😊

Avatar

Hei!

Mielellämme liittyisimme Ainu-perheeseen mukaan! Odotamme kihlattuni kanssa esikoistytärtä saapuvaksi, laskettu aika on jo 4.2. Koska kaikki on muutenkin uutta ja jännää, siinä samalla voisimme hyvinkin testailla Ainun tuotteita 🙂

Avatar

Olemme 7-henkinen uusioperhe, jossa lapset ikähaitarilla 4-14v. Me vanhemmat olemme 34v ja 41v. Tämä vielä vatsassa kasvava lapsi on ensimmäinen yhteinen ja koko perhe odottaa häntä kovasti ❤️

Itselläni on edellisestä vauva-ajasta 12 vuotta aikaa ja kaikki tuntuu taas uudelta ja ihmeelliseltä, niin paljon on ehtinyt tuossa ajassa muuttumaan. Tämä olisi siis oiva keino päästä muistuttelemaan taas mieliin, mitä kaikkea vauvan kanssa tarvitseekaan 😊

Avatar

Meille on kesäkuussa syntymässä kaksoset ja meidän perheen arkea nyt jo vauhdittaa 11kk poika. Ihonhoitotuotteita tulee siis kulumaan ja kokemusta karttumaan vauvojen ihonhoidosta.
Olisi mahtavaa olla osana testiryhmää ja jakaisin kokemuksia ja kuulisin muiden kokemuksia tuotteista.

Avatar

Meille on kesäkuussa syntymässä kaksoset ja meidän perheen arkea vauhdittaa jo 11kk poika.
Ihonhoitotuotteita tulee kulumaan ja kokemusta karttumaan vauvojen ja lasten ihonhoidosta.
Mielelläni olisin osallisena testiryhmää ja jakamassa omia kokemuksia ja saamassa vinkkejä muilta.

Avatar

Tähän olisi kiinnostavaa päästä mukaan! Toinen lapsi tulossa helmikuun alussa 🙂 Taustalla myös terveydenhoitajan tutkinto, joka antaa oman näkökulman vauvan hoitoon. Arvostan suomalaista laatua ja turvallisuutta vauvatuotteissa.

Avatar

Moikka!
Perheeseemme kuuluu esikoinen 1v 2kk, ja innolla odotamme kuopusta, jonka laskettu aika on 20.3. Olisimme mielellämme Ainu-perhe 🤍.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu kolme lasta. Tyttö 7v, poika 5v ja tyttö 6kk. Olisi ihan parasta päästä testaileen ainun kotimaisia tuotteita. Olen aina tykännyt teidän tuotteista ja nyt ne on kerinnyt uudistumaan.

Avatar

Rakas tyttäremme täytti juuri 3kk. Hän on esikoiseni, mutta miehelleni isin silmäterä iltatähti, kahden jo lähes aikuisen pojan lisäksi. Tytön iho tahtoo näin talvella olla hiukan kuivahko ja pyllykin punoittaa välillä. Olemme olleet tyytyväisiä Ainun sinkkivoiteeseen ja mielellään tutustuisimme muihinkin tuotteisiinne. Kotimaiset tuotteet ovat aina lähellä sydäntä.

Avatar

Odotamme mieheni kanssa ensimmäistä lasta 😊 laskettu aika on 17.2. Olisi mukavaa päästä mukaan kokeilemaan tuotteita, mutta ennen kaikkea saamaan vinkkejä ja tukea Facebook-ryhmästä! Tuoreina vanhempina hyvät neuvot ovat arvokkaita 😅

Minulle kotimaisuus on erittäin tärkeää ja vaikuttaa lähes kaikkiin kulutusvalintoihini. Hakusessa onkin vauva-arkeen hyviä, kotimaisia ja turvallisia tuotteita. Käytän itse paljon luonnonkosmetiikkaa, kotimaisia valmistajia ei kuitenkaan ole kovin helposti näissäkään saatavilla.

Avatar

Meidän vauva on pari viikkoa vanha tällä hetkellä, hänen kanssa tuotteita testattaisiin. Itselläni on atooppinen iho ja niin saattaa olla myös vauvalla eli ihonhoitotuotteet kiinnostaisivat erityisesti.

Avatar

Meidän perheeseen syntyi kaksospojat 29.12 eli ovat pari viikkoisia tällä hetkellä. Suosimme tuotteissa kotimaisuutta ja Ainu-tuotteita olemme joitain jo kokeilleetkin vauvojen kanssa. Ainu Mum easy start anti-colic tuttipulloista tullut ihan meidän poikien suosikkeja.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu mun lisäksi poikaystävä ja 10.12.2021 syntynyt esikoispoika. 🙂 Eli tällä hetkellä inan vajaa 5 viikkoa ikää vauvalla. Siskolleni syntyi myös loppuvuodesta vauva, joten välillä voitaisiin testata tuotteita myös yhdessä!

Ainu-tuotteet ovat jo osittain tuttuja, on tullut kaupan hyllyltä ostettua joitakin tuotteita, mutta mielellään niistä kuulisi ja oppisi lisää, ihan kokemuksen kautta!

Itse kuvaan paljon puhelimella/järjestelmäkameralla meidän arkipäivien puuhia omaan someen ja tykkään myös testata kaupasta uutuuksia ja suositella/arvostella niitä esim. Instagramin stooreissa. 🙂

Avatar

Pikku prinsessamme täytti juuri 2kk. Meillä on jo käytössä muutama Ainun tuote ja ne ovat olleet todella hyviä. Tytöllä on hormoninäppylää joka tekee poskien ihon kuivaksi ja röpelöksi. Otsan ja nenän iho on myös kuiva sekä vaippa alueella on aina välillä punoitusta ja ärtynyttä ihoa. Eli varsinkin ihonhoitotuotteet tulisi tarpeeseen. Tyttö on meidän esikoinen ja haluamme hänelle vain parasta ja Ainun tuotteet tuntuvat todella laadukkailta. Mielellämme testailisimme mitä kaikkea Ainun valikoimasta löytyy.

Avatar

Meidän perheeseen on syntymässä esikoinen, pieni poika jonka laskettu aika on 26.2. Itse olen pohdiskellut ja pyöritellyt paljon erilaisia vauva tuotteita ja yrittänyt miettiä mikähän olisi paras vaihtoehto. Olisi mukava päästä testiryhmään mukaan ja kokeilla Ainun tuotteita. Etenkin kun lähipiirimme syntyy nyt vauva 20vuoden tauon jälkeen, eikä nykyisistä tuotteista ole perheen kesken kokemusta 😊

Avatar

Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi 2,5v esikoinen sekä 2,5kk vauva.
Olisin kiinnostunut kokeilemaan uusia ja erilaisia tuotteita, esikoisen aikana oikeanlaisten tarvikkeiden löytyminen oli aikamoista haravointia ja nyt tämän vauvan kohdalla taas tuntuu ettei muista, mitä kaikkea olisikaan tarjolla. Ainun tuotteista kuitenkin tutit ja liivinsuojat ovat meille entuudestaan tuttuja ja hyväksi havaittuja.

Avatar

Perheessä ennestään 9, 6, ja 5 v lapset. Nyt syntyy tammikuussa 2022 vauva.

Olisin kiinnostunut kokeilemaan erilaisia tuotteita.

Avatar

Ensimmäinen tulossa , laskettuun 12 päivää. Ei ole mitään kokemusta, mutta kuullut olen että Ainu on luotettavin, olen varmaan viimeinen ystävistäni joka nyt saa lapsen, heiltä tullut Ainu tuotteista pelkkää hyvää palautetta. Pieni perhe, vain minä ja mieheni ja tuleva pikkujäbä, kaksi kissaa. Huolestuttaa että pikkumies perii isänsä atooppisen ihon, en tiedä löytyykö teidän tuotteistanne jotakin sitä helpottamaan jos sattuu jäbä tämän ihoongelman perimään. Onko tuotteet muuten testattu eläimillä?

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi lapset tyttö 11v., poika 9v. ja kauan odotettu iltatähti poika 1 kk. Olisi ihana päästä testaamaan Ainun tuotteita, kun monen vuoden jälkeen on päässyt sukeltamaan takaisin vauvamaailmaan ja tuntuu, että on tullut paljon kaikkea uutta verrattuna esikoisen vauva-aikaan.

Avatar

Odotamme avomieheni kanssa ensimmäistä lastamme, laskettu aika 10.2.2022. Remontoimme parhaillaan ostamaamme rivitaloasuntoa – kylpyhuoneen viimeistely ja lastenhuone vielä jäljellä, joten alkaa olemaan kiire! Perheeseen kuuluu myös 1-vuotias lapinkoira, joten vilskettä piisaa varmasti, kun yhtälöön lisätään vielä vastasyntynyt.

Avatar

Hei,
Perheeseemme on syntymässä helmikuun alussa pieni esikoistyttö, joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan kotimaisia ja laadukkaita tuotteita ammattilaisten vinkkien avulla. Tulokasta meillä mieheni kanssa odottaa 4 vuotias innokas Jackrusselinterrieri.

Toivottavasti pääsemme testiperheeksi, sillä se olisi meille loistava keino saada vinkkejä ja tukea uuden arjen keskellä.

Avatar

Meille syntyi 4.1.-22 pieni poika. Imetystä kovin yritämme. Perheeseemme kuuluu myös 5 ja 3 vuotiaat sisarukset jotka ovat myös erittäin innokkaita vauvanhoitajia. Suosin mieluiten kotimaisia tuotteita ja vauvan kanssa olemme jo osaan ainun tuotteista tutustunut. Enemmän kuin mielellämme haluaisimme päästä ainuperheeseen testailemaan uusia tuotteita ja kertomaan kokemuksiamme ❤

Avatar

Heiii ihana Ainun tiimi!
Täältä koronan kourista kirjoittelen ja toivon, että meidän tiimi voitaisiin valita mukaan tämän vuoden Ainu -perheeksi. Perheeseemme kuuluu aikuisten lisäksi 5- ja 6 -vuotiaat tytöt sekä kauan kaivattu pikkuveli, jonka laskettu aika on helmikuun puolessa välissä. Osa tulokasta varten jo hankittuna, mutta paljon vielä puuttuu! Meillä olisi täällä 4 innokasta hoitajaa testaamaan vauvan kanssa uusia juttuja! Toivottavasti kuulemme teistä pian! ❤️

Avatar

Meillä on tulossa vauva nyt tammikuussa. Laskettuaika on 24.1. Minulla on atooppinen iho ja miehellä herkkä iho. Mielellämme kokeilisimme tuotteita!

Avatar

Meidän poika on 5viikkoa vanha. Nyt on ilmennyt vaippaihottumaa sekä ihon taipeiden punoitusta, joten kokeilisimme mielellämme, jos saisimme teidän tuotteistanne avun.

Avatar

Meillä on esikoinen nyt 7vk ikäinen ja olisi kiva päästä testailemaan ainun tuotteita vauvan kanssa. Liivinsuojia ja mam tutteja ja tuttipulloa onkin tullut testattua. Niistä olen tykännyt mikrosteriloinnista, helpottaa huomattavasti arkea.

Avatar

Meidän tyttö syntyi lokakuussa 2021 ja on nyt 2,5kk. Olen ensimmäistä kertaa äitinä ja etenkään nyt ei ole mitään ryhmiä missä saisi kuulla mitä milloinkin mistä pitää tietää ja tämä kokeiluryhmä varmaan toisi paljon uutta tietoa oikeaan aikaan! Harmittaa, kun hoksaa jonkun jutun pari viikkoa myöhässä ja vauva kasvaa nopeasti ja on kuitenkin niin herkkä ja pieni aina vaan! Itse olen melko rento kai, liiankin… en esim tajunnut vaihtaa pyykinpesuaineita ennen kuin niitä paheksuttiin minulle.. mutta kun vauva on täysin terve eikä ole mihinkään reagoinut niin enpä ajatellut, jälkikäteen harmittaa taas. Eli toivoisin testiryhmässä saavani juuri vauvalle sopivia juttuja, joita me sitten voimme ihmetellä yhdessä! Olen ammatiltani tuotepäällikkö, joten testailu, arviointi, palaute ja yleinen kyseenalaistaminen onnistuu varmasti minulta. Lisäksi on tavoittaminen. Minusta tuntuu, että minulta menee paljon ohi kun mainokset ei tavoita minua enkä itse etsi tietoa kovin. Kuulin, että yhdet vaipat tehdään Suomessa niin mies on ostanut niitä vain sittemmin, kun se on hänelle tärkeää. Mutta sekin oli ihan sattumaa, että kuulin. Muuten käytettäisi edelleen sairaalassa aloitettua merkkiä ehkä.. Vauvan testaajakyvyistä en tiedä, minulle ainakin paljon antaa palautetta!! Veikkaisin, että tuolla temperamentilla myös eri tuotteisiin löytyy mielipide 🙂

Avatar

39v äiti. Kohta valmis sairaanhoitaja. 3 lasta ennestään ja nyt syntymässä neljäs lähipäivinä.

Ainuperheeksi pääsy kiinnostaa.

Avatar

Perheeseen kuuluu äidin ja kolmen isosisaruksen lisäksi 5kk ikäinen aurinkoinen tyttö vauva joka on jo ahkera ainuilija tuttien ja tuttipullojen kanssa. Mielellämme testaisimme kaikkia uutuus tuotteita ja mitä ei aiemmin ole ollut käytössä.

Avatar

Meidän perheen 6. Lapsi on syntymässä 24.1, vanhin on jo 16 vuotta joten Ainu tuote merkkinä on jo tuttu ja jotain luotto juttuja löytyy vain ainulta (pupu on tietty tärkein!) Mielellämme testailtaisiin uusia juttuja, lupaan olla kriittinen ja antavani rehellistä palautetta

Avatar

Olemme 35-vuotiaita mieheni kanssa ja odotamme esikoistamme syntyväksi ennen helmikuun puoltaväliä. Olisi hienoa päästä testiryhmään ja kokeilla laadukkaita tuotteita pienokaiselle ja itselle.

Avatar

Esikoisemme laskettu on 24.1.22 ja haluaisimme kovasti päästä testaamaan, varsinkin kun kaikki on meille ihan uutta! Ollaan aktiivisia somettajia ja mielellään testaillaan uusia juttuja 😄 Itse olen 23-vuotias ja mieheni 33-vuotta toistaseksi ollaan kahdestaan, pian kolmen hengen perhe ☺️

Avatar

1,5kk vanhan tytön äiti, olisi hienoa päästä testiryhmään.

Avatar

Hei! Olemme kahden äidin (Mama 28v ja mami 24v) perhe, jossa esikoistyttö Charlie täytti juuri 2 kuukautta. Charliella on sekä aasialaisia, että suomalaisia geenejä ja hänen ihonsa on niiden suuri sekoitus, joten tuotteiden oikea valinta on tärkeää. Kodissamme suosimme suomalaisia tuotemerkkejä (niiden joukossa myös ainu), mutta käytössä on myös muita pohjoismaiden merkkejä. Tykkäämme aina kokeilla jotakin uutta ja sitten verrata, mikä tuote on paras. Itse olen erittäin aktiivinen facebook-keskusteluissa erilaisissa vauvaryhmissä, joten olisin mielestäni sopiva Ainu-ryhmän jäsen. 🙂

Avatar

Meillä nyt 3kk ikäinen tytöntyllerö ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tuotteita, sillä Isommat lapset ovat jo 12 ja 16 vuotiaita, ja varmasti sen aikaiset tuotteet ovat kehittyneet valtavasti tähän päivään.

Avatar

Olemme uusperhe johon kuuluu mieheni 35v. lisäksi hänen 5v poikansa ja yhteinen 3kk ikäinen tyttäremme. Toiveissa olisi tulla raskaaksi uudelleen vielä tälle vuotta koskapa itse täytän jo 40v. Teen töitä kotona omassa ompelimossani sen minkä ehdin. Olemme kekseliäitä, aktiivisia ja yltiöpositiivisia somen käyttäjiä täältä Pohojois-Pohojammaalta, meidät löytää instasta ja facebookistakin nimellä Mölökkänä Korpiration.

Avatar

Helmikuussa on laskettuaika 🙂 Tulisin mielelläni testaamaan tuotteita!

Avatar

Nuorin tyttäremme on 1v1kk, isosisko on 2,6v ja huhtikuussa syntyy pikkusisko, perheen seitsemäs lapsi🥰
Ainu on entuidestaan tuttu merkki ja olisi ihanaa päästä mukaan tuotteiden kokeiluun lasten kanssa.

Avatar

Meillä on 1.11.2021 poikanen. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan tuotteita ja antamaan palautetta. En edes tiedä mitä kaikkea Ainun tuotevalikoimasta löytyy.

Avatar

Esikoisemme syntyi vuoden vaihteessa ja meille kaikki on uuden opettelua ja testausta 🙂

Avatar

Hei. Olemme kahden äidin (Mama 28v ja mami 24v) perhe, jossa esikoistyttö Charlie täytti juuri 2 kuukautta. Charliella on sekä aasialisen, että suomalaisen geenejä ja hänen ihonsa on suuri sekoitus niitä molempia, joten oikeiden tuotteita valinta on erittäin tärkeää. Kodissamme suosimme suomalaisia tuotemerkkejä (niiden joukossa myös Ainu). Vaimon kanssa tykkäämme kokeilla erilaisia merkkejä ja tuotteita ja verrata sitten, mikä niistä on paras. Itse olen todella aktiivinen erilaisissa facebook keskusteluissa monessa eri vauvaryhmässä joten uskon, että olisin aktiivinen ja hyvä Ainu-ryhmän jäsen. ☺️ (Täytin tämän toisen kerran, koska ensimmäinen kommentti ei tainnut mennä läpi)

Avatar

Esikoispojan laskettuaika on helmikuun lopussa! Olisi upeeta päästä testailemaan erilaisia tuotteita meidän arjessa!

Avatar

Testiryhmä kiinnostaisi. Laskettuaika 7.2.2022. Myös 3,5v lapsi joka voisi myös osallistua. Kiinnostus ihonhoitoon ja hyviin tuotteisiin panostaminen.

Avatar

Meillä hieman ”vanhempi” Vauva kuin mitä testiryhmään haetaan, noin neljä kk. Perheessämme on kolme isompaa lasta 10,8,7 vuotiaat ja aika paljon siis seitsemässä vuodessa tuotteet muuttunut. Jotenka olisi hienoa päästä meidän pienimmäisen Iltatähden kanssa mukaan testiryhmään.

Avatar

Meidän perheemme täydentyi pienellä esikois pojalla 27.11.2021 🙂
Jonkinverran ollut ainu tuotteita jo käytössä mutta olisi kiva päästä kokeilemaan niitä enemmän 🙂

Avatar

Meillä olisi nyt vajaan kahden kuukauden ikäinen neiti, esikoisemme. Kovin suurta tuntemusta ei siis vielä erilaisista tuotteista ole, mutta uskoisin testiryhmän antavan uusia ajatuksia vauva-arkeen ja tietenkin mielellään testailisimme uusia tuotteita 😊

Avatar

Meillä itsenäisyyspäivänä 2021 syntynyt pieni tyttönen, ikää hänellä siis nyt n. 5,5 viikkoa. Lisäksi perheeseen kuuluu isoveli 3,5 vuotta ja me vanhemmat, jotka myös salaa joskus lainaamme lasten ihonhoitotuotteita 🤭
Olisimme erittäin innokkaita pääsemään mukaan Ainu-perheeksi, ja testaamaan uusia tuotteita! Nykyisistä meidän ehdoton suosikki on suojavoide. Lisäksi esikoinen on nukkunut rakkaan Ainu-pupun kanssa vauvasta saakka 💕

Avatar

Perheeseemme syntyi esikoinen marraskuussa 2021 ja olemmekin jo päässeet käyttämään Ainun tuotteita: ensipupu saatiin heti sairaalasta kotiin päästyä ja varsinkin pesuaineet ovat tulleet tutuiksi. Minusta tärkeintä vauvan hoidossa on kotimaisuus ja ekologisuus, mikä näkyy Ainun tuotteissa. Olisi ihana päästä kokeilemaan myös meille uusia tuotteita ja mieheni on innokas valokuvaaja.

Avatar

Meillä asuu 8 kuukautinen aktiivinen esikoinen ja lähes kaikki tuotteet ovat siis meille uusia tuttavuuksia.

Avatar

Heippa! Haen Ainu-peeheeksi perheellämme jossa on 3 isompaa lasta ja nyt tulossa tämän vuoden elokuussa ns.iltatähti, olemme uusioperhe jossa pieni tuleva vauva on tulevalle isälle ensimmäinen. Toiset lapseni ovat 14,11 ja 8v joten aikaisemmista tuotteiden käytöstä on jo monta vuotta. Olisi kiva päästä testaamaan missä nyt mennään tuotteiden suhteen.
Kiitos!

Avatar

Olemme nuori perhe hämeestä johon kuuluu 3v esikoinen ja odotamme helmikuussa syntyväksi uutta vauvaa. Kotihoidan lapsiani, ja imetän vielä esikoista, haaveissa tandemimetys pienemmän syntyessä. Uusiin tuotteisiin tutustuminen kiinnostaa aina, ja pienten lasten äitinä niille on tarvetta. Ainun pumpun jo ostinkin nyt toista odottaessa, kun esikoisenkin syntyessä ’kärsin’ maidon liikatuotannosta. Ainun Anticolic pullotkin meillä on aina ollut käytössä, joten merkki onkin jo tuttu!

Avatar

Perheeseen on syntymässä helmikuussa iltatähti. aikaisemmat lapset onkin jo 16v. ja 19v. Meillä odotetaan innolla uutta pientä ja itsellä on aika kullannut muistot vauva-ajasta ja pitänee opetella kaikki asiat alusta pitäen 🙂

Avatar

Meillä on marraskuun alussa syntynyt poika sekä isosisarukset 7v ja 6v.
Mahtavaa olisi päästä Ainu tuotteita testaamaan. Paljon on niistä kokemusta isompien vauva-ajoilta, mutta paljon on tuotteet muuttunut ja valikoima kasvanut tässä vuosien aikana

Avatar

Meillä 4kk ikäinen poikavauva. Olisi hienoa päästä kokeilemaan ja testaamaan tuotteita. Olen aktiivinen asioiden kehittäjä ja asioihin panostava. Meistä saisitte hyvän testiperheen.

Avatar

Olemme pieni perhe, (isi, äiti ja kissa) jotka asuvat kerrostalossa. Perheeseen on tulossa ensimmäinen vauva, jonka laskettuaika on 12.2. Mutta jos äitiinsä tulee, mahdollisesti syntyy aikaisemmin.

Olen kiinnostunut osallistumaan tuotetestaajaksi ja mielelläni jaan kokemuksia tuotteista sosiaalisessamediassa, instagram ja Facebook.

Avatar

Hei!

Olemme pieni perhe, (isi, äiti ja kissa) jotka asuvat kerrostalossa. Perheeseen on tulossa ensimmäinen vauva, jonka laskettuaika on 12.2. Mutta jos äitiinsä tulee, mahdollisesti syntyy aikaisemmin.

Olen kiinnostunut osallistumaan tuotetestaajaksi ja mielelläni jaan kokemuksia tuotteista sosiaalisessamediassa, instagram ja Facebook.

Avatar

Olemme aktiivinen kolmen hengen perhe, esikoinen näki päivänvalon joulukuussa. Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat tarvikevalinnoissa tärkeitä, eikä muiden perheiden ja ammattilaisten tuki oli pahitteeksi tässä uudessa maailmassa luoviessa.

Avatar

Täällä perhe johon kuuluu äidin ja isän lisäksi tytöt 2,5v ja 1,5 kk. Ainu tuotteita meillä jonkin verran käytössä. Olisi kiva päästä enemmän tehtailemaan erilaisia tuotteita. Eli täällä innokas perhe tehtailemaan ja antamaan palautetta.

Avatar

Olisi mukava päästä testiryhmään mukaan, kun Ainun tuotteet ajankohtaisia erityisesti meidän reilun 1kk vauvan takia. Perheen esikoinen 4v. Olen myös valmis antamaan perusteellista palautetta ja käyttämään tuotetestauksiin aikaani, jotta se hyödyttäisi myös muita perheitä 🙂

Avatar

Meillä on jouluna syntynyt vauva. Lisäksi isosiskot 3v ja 8v.
Olisi mukava päästä testailemaan tuotteita.

Avatar

Kainalossa tuhisee 3 viikkoinen pieni poikavauva. Perheeseen kuuluu lisäksi 3,5-vuotias esikoinen, jonka vauva-aikana tykkäsimme käyttää paljon Ainun tuotteita. Olisi ihana päästä kuopuksen kanssa testailemaan meille uusia tuotteita.

Avatar

Kainalossa tuhisee 3 viikkoinen pieni poikavauva. Perheeseen kuuluu lisäksi 3,5-vuotias esikoinen, jonka vauva-aikana tykkäsimme käyttää paljon Ainun tuotteita. Olisi ihana päästä kuopuksen uukanssa testailemaan meille uusia tuotteita.

Avatar

Perheeseemme kuuluvat minun ja mieheni lisäksi meille lokakuun lopussa syntynyt tyttö ja miehen 12-vuotias poika. Joitain Ainun tuotteita olemmekin kaupan hyllyltä kokeilleet.

Avatar

Meitä on kolme perheessämme, isä, äiti ja 1kk ikäinen poikavauva. Käytössä jo aktiivisesti teidän sinkkivoide.
Vielä on äitiyslomaa jäljellä hetken ja sitten jatkan osa aikaisena yrittäjänä sekä äitinä.

Avatar

Meidän perheeseen syntyi marraskuussa pieni tyttö vauvva. Muita lapsia 2.5 v tyttö ja pojat 9,5 ja 7 v. Käytössä on ollut ainun tuotteita aina jonkin verran. 😇

Avatar

Meillä 3 viikkoa vanha tytsy ja ainun sinkkivoide sekä saippua käytössä.

Avatar

Uusioperheeseemme syntyi täydellinen tyttö tapaninpäivänä. Kotona odottaa jo kolme isompaa sisarusta jotka janoavat hoitaa vauvaa. Ainu brändinä ja Ainun tuotteet ovat entuudestaan tuttuja. ❤️

Avatar

Laskettu aika 22.02.2022, sen verran hieno luku että siihen yritetään. Valitettavasti Espanjassa asutaan, joten yleisesti suomalaisia tuotteita saadaan harvoin kotiin, yleensä silloin kun joku sukulainen käy tai itse käymme Suomessa. Ensimmäinen raskaus ja espanjan kielitaitoa ei vielä minulla ole, joten saa nähdä miten synnytys sujuu kielimuurista huolimatta.

Avatar

Täällä marraskuussa syntynyt eli nyt 2kk ikäinen neiti. Täysimetän. Olen itse 40-vuotias viiden lapsen äiti, meillä asuu 13-, 12- ja 5-vuotiaat pojat ja 2,5v vanha tyttö. Isäntä on 47v.
Tuotekokeilu kuulostais hauskalta!

Avatar

4 kk vanha typy ja ainun tuotteet on pöivittäisessä köytössä ja toimivat.
Ollaan tyytyväisiö käyttäjiä. Myös tuttipullot käutässä

Avatar

Esikoinen syntymässä kuukauden sisällä (la 25.1.). Tällä hetkellä on vain tuttipulloja valmiina. Ei oikein tiedä mitä kannattaa olla ja mitä ei.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu tyttö 3kk sekä esikoispoika 3v ja me vanhemmat. Imetän, mutta pumppaan myös maitoa talteen pakkaseen sekä mieheni antaa pullosta niitä maitoja, kun itse käyn töissä aina välillä. Aloitamme kohta kiinteiden maistelun, tytön valmiuksien mukaan.

Avatar

Moikka, meidän perheeseen syntyi esikoinen marraskuun alussa 2021. Tyttömme on tyytyväinen ja iloinen lapsi ja olemme nauttineet hänen kasvun ja kehityksen seuraamisesta. Joka päivä moneen kertaan hän saa sekä oman että äidin ja isän suun isolle hymylle. Hän on hereillään ollessa aktiivinen ja vanhempien lisäksi höpöttelee paljon myös lelu tiikerilleen. Täysimetetty lapsi, joka säännöllisesti harjoittelee myös pullosta syömistä.

Avatar

Perheeseeni kuuluu mieheni ja 3kk-ikäinen tytär. Ainu-tuotteista lempparimme tällä hetkellä on niiskutin ja liivinsuojat, jotka ovat ainoat joista en saa ihottumaa. Suosimme kotimaisia tuotteita niin vaipoissa kuin vaatteissakin. Olisimme mielellämme mukana testaamassa uusia tuotteita. Esikoisen kanssa kaikki on vielä uuden opettelua, joten vertaistuki tulisi tarpeeseen.

Avatar

Hei,

Meidän perheeseen kuuluu isä, äiti (minä) ja poika 14v. Uuden tulokkaan la on 17.2 ja odotamme innolla häntä perheeseen. Lisäksi laumamme kuuluu 4 kissaa. Tuotteissa arvostamme kotimaisuutta, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Itse tykkään jakaa kokemuksia muille sosiaalisen median kanavilla ja vertailla käyttökokemuksia muiden kanssa.

Hieman jännittää, kun mies on ollut vauvana vähän kaikelle allerginen / yliherkkä, että periytyykö vauvalle. Onneksi nykypäivän tuotteet ovat parempia ja vaihtoehtoja löytyy.

Avatar

Perheeseemme kuuluu marraskuussa 2019 syntynyt tyttö sekä toukokuussa on syntymässä toinen pieni. Kokemusta siis löytyy lastenhoitotarvikkeista ja on mihin verrata. Meillä on kotona jo jonkun verran käytössä Ainun tuotteita, eritoten voiteet ja kylpytuotteet ovat olleet kovassa käytössä. Mielellämme lähdemme mukaan testaamaan tuotteita ja annamme niistä palautteen ☺️

Avatar

Meidän perheessä on tammikuun lopussa 3kk iän saavuttava pieni tyttö ja hänen 2-vuotias isoveljensä. Vauva on täysimetyksellä ja käsipumpulla on pumppaamiset mennyt nyt, niin erityisesti imetykseen liittyvät jutut olisi ihana testata. Meillä on paljon ainun tuotteita jo muutenkin arjessa käytössä niin olisi kiva päästä testaamaan uutuuksia kun ollaan näistä nykyisistäkin kovasti tykätty. 🥰

Avatar

Heippa,

Meidän kahden vanhemman pieneen perheeseen syntyy helmikuussa ensimmäinen lapsi ja tuleva muutos jännittää molempia todella paljon! Olemme pk-seudulla asuva teknologiakehityksen parissa työskentelevä pari ja vauva tulee muuttamaan tosi paljon arkeamme.

Odotusaikana olemme pyrkineet tutustumaan lapsiperhearkeen paremmin ja hankkineet netin eri ryhmistä vertaistueksi muita odottavia perheitä. Omat perheemme eivät asu välittömässä läheisyydessä ja siksikin uusi elämänvaihe jännittää. Olisi siis mahtava kuulua Ainun ryhmään ja saada myös sitä kautta tukea ja oppeja perhe-elämään sekä jakaa omia ajatuksia tasa-arvoisesta perhe-elämästä johon kumppanin kanssa pyrimme.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu 3,5v, 6vk kaksoset sekä minä ja mieheni. Ainu tuotteista on ollut käytössä pesuaine ja vauvat sai keskolasta ihanan vihreet Ainu puput kotiin mukaan. Olis mahtavaa päästä tutustumaan lisää tuotteisiin.

Avatar

Kotoa löytyy tyttö 3kk ja poika 1,5v (ja kaks jo vanhempaa). Lemppari on ehdottomasti vaahtoutuva saippua!! Aivan mahtava ja hellä tuote, ei kuivata. Pumppu on paras joten yhdellä kädellä saa hyvin annosteltua, vihaan korkkien aukomista kun aina on vauva toisessa kädessä. Mielelläni testaisimme tuotteita.

Avatar

Hei!

Perheeseemme kuuluvat minun ja mieheni lisäksi pian 8v ja 6v pojat ja meille syntyi 8.1.-22 kolmas poika 💙 ja olisimme mielellään mukana testiryhmässä. Olemme aiemminkin tykänneet käyttää Ainun tuotteita ja tämä olisi ihana tilaisuus päästä vaikuttamaan tuotteisiin 🥰

Avatar

Hei.
Olemme kohta 6 henkinen perhe. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 8v poika, 6v tyttö, 4v poika ja nyt lähiaikoina tulossa tyttövauva. Olisi mukava päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan, vaikkakin ainun tuotteet ovatkin entuudestaan tuttuja. 😊

Avatar

Perheeseeni kuuluu 3v esikois tyttö ja marraskuussa 10.11 syntynyt pikkuinen poika sekä mies. Testailisimme mielellämme uusia tuotteita koko perhe, ja antaisimme rakentavaa palautetta. Olen tykännyt Ainun tuotteista joita meillä käytetäänkin paljon.

Avatar

Olemme 3 henkinen (kohta 4) perhe Mäntsälästä. Perheeseemme kuuluu m