ainutlaatuinen arki - Banneri

Ihania hetkiä vauvan kanssa – vauvaperheiden TOP 3 suosikkirutiinit

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Säntillinen aikataulutus, luova kaaos tai jotain siltä väliltä. Vauvaperheiden arki on varmasti joka perheessä vähän erilainen ja jokaiselta löytyy omat suosikkirutiininsa.

Ihan pienen vauvan kanssa mitään varsinaista rytmiä harvoin vielä on. Rytmin sijaan vauvaa voikin jo ihan pienestä pitäen totuttaa yhteisiin rutiineihin, jotka luovat samanlaisina toistuessaan turvallisuuden tunnetta vauvalle. Rutiinit myös tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta.

Useimmilla vanhemmilla on silloin tällöin väsyneempi olo tai muutoin haastava päivä, jolloin oikein mikään ei tunnu sujuvan. Tällöin tutut rutiinit voivat olla todella arvokkaita vieden päivää eteenpäin.

Kyselimme taannoin somessa seuraajiemme perheiden suosikkirutiineja. Vastauksista nousi esiin nämä vauvaperheiden TOP 3 rutiinia  👇

Hoitopöydän höpöttelyt 

Vaipanvaihto on useimpien vauvojen mielestä varsin hauskaa: pötkötellä hoitotasolla, ottaa ilmakylpyjä vaippa-alueelle ja samalla jokellella tai hymyillä vanhemman kanssa.

Tähän hetkeen voi hyvin yhdistää vauvahierontaa vaikkapa meidän helpolla ohjeellamme. Vauvahieronta tuo hyvän olon paitsi vauvalle, myös vauvaa hierovalle vanhemmalle. Apuna hieronnassa kannattaa käyttää Hoitoöljyä, jolloin vanhemman kosketus tuntuu ihanan pehmeältä ja sivelevältä vauvan iholla.  

Vauvan käsiä ja jalkoja voi jumppailla myös ilman sen kummempia ohjeita ja siihen voi yhdistää myös helppoja lorutteluja. Kaikenlainen vanhemman ja vauvan yhteinen kutittelu ja pusuttelu luovat hyvää oloa ja itkuinenkin vauva voi rauhoittua, kun hän tunnistaa tutun mukavan tilanteen yhdessä turvallisen ja tutun vanhemman kanssa. 

Kaikki Ainu-ihonhoitotuotteet kehitetään Helsingissä Herttoniemessä ja valmistetaan Heinävedellä. Kuva: Henria Kotamäki

Kylpyhetki 

Kylpyhetki on ihan parasta, kun siihen kuuluu hassuttelua vettä roiskimalla, kylpyvaahtopalloja ja rentoa uiskentelua lämpimässä vedessä. Yhdessä vauvan kanssa ihastellaan pieniä varpaita ja ihmetellään vesipisaroita eli kylpy on vauvalle paljon muutakin kuin vain pesemistä.

Lämmin kylpy voi auttaa levotonta vauvaa rauhoittumaan ja siksi se monissa perheissä kuuluukin illan viimeisiin puuhiin, jonka jälkeen vauva nukahtaa unille. 

Ainun pesutuotteet koko perheelle ovat biohajoavia ja vegaanisia. Kuva: Henria Kotamäki

Kylpyhetkessä voi käyttää useampaakin Ainu-tuotetta. Kokosimme kommentteja tuotteita testanneilta Ainu-perheiltä: 

🌟Hoitoöljy: “Tähän hoitoöljyyn ollaan nyt aivan ihastuttu. Pari tippaa kylpyveden sekaan jättää tyttöjen ihon todella pehmeän tuntuiseksi kylpemisen jälkeen. Eikä öljy liukastuta kylpyvettä tai ammetta niin että lapsi ”liukastelisi” ammeessa  

🌟Pesuvaahto & Shampoo: “Pesuvaahto on ollut meidän lasten suosikki. Vaahto ei valu ja vauva rakastaa sitä vaahdon määrää. Pesen sillä myös omat päivän meikit pois – ei kuivata!” 

🌟Pesuneste: “Pumppupullo on kivan näköinen ja pysyy hyvin pystyssä. Nesteen annostelu onnistuu yhdellä kädellä eikä pullo ole  liukas kastuessaan. Itse neste on mukavan jämäkkää eikä valu sormien välistä karkuun heti.” 

🌟Kylpyvaahto: “Perheen pienin testasi kylpyvaahtoa elämänsä ekassa vaahtokylvyssä ja piti kyllä kovasti! Ainoa asia mitä äiti ei ollut etukäteen tajunnut oli se, että kummasti se vaahtoinen nyrkki menee suuhun. Maku oli kai myös kohdallaan kun ei irvistänyt.  

 P.S Kylpyvaahtoahan meiltä löytyy sekä hajusteeton että miedosti hajustettu kuvassakin näkyvä Moomin kylpyvaahto.

Ainu Moomin -kylpyvaahdon tuoksu on ihana, vähän omenainen. Kuva: Henria Kotamäki

Hammaspesu 

Mukavat hammaspesuhetket luovat jo vauvasta alkaen hyvän rutiinin pienen aamu- ja iltapuuhiin. Suunhoito on hyvä aloittaa jo aivan pienenä, ensin pehmeän ensipurulelun avulla ja sen jälkeen pehmeällä hammasharjalla.

Pesuharjoittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jo ennen ensimmäisen hampaan puhkeamista, jotta vauva tottuu pienestä pitäen harjailuun. Pienen ikenet voivat olla hyvin arat, joten harjatessa tulee olla varoivainen.

Vauva on hyvä pitää sellaisessa asennossa sylissä, jossa näkee hyvin suuhun. Pesun aikana voi seurata myös vauvan ilmeitä samalla rauhallisesti hänelle jutellen. Taapero haluaa varmasti harjata hampaita myös itse vanhemman sitten viimeistellessä pesutuloksen.

Bite & Brushissa on erilaisia pintoja ja pehmeitä harjaksia, jotka kutkuttavat mukavasti ikeniä ja suun alueen lihaksia. Kuva: Henria Kotamäki

Riittävän pieni ja ketterä hammasharja, jonka varsi on kuitenkin sopivan pitkä vanhemman käteen helpottaa vauvan hampaiden harjausta. 

Ainu MAM Learn to Brush Set hammasharjapakkauksessa on kaksi eri pituista hammasharjaa. Pakkauksen harjoista pienempi sopii hyvin lapsen käteen ja pidempi aikuiselle. Hammasharjan hyvin pehmeät harjakset puhdistavat hellästi lapsen hampaat ja ikenet. Pieni harjasosa yltää helposti takahampaisiin asti.

Turvallinen ja hyvänmakuinen hammastahna on tärkeä osa pienenkin lapsen hampaidenhoitoa. Nykyisen suosituksen mukaan hampaat pestään kaksi kertaa päivässä fluoritahnalla. Ihan pienille, 0-2-vuotiaille lapsille käytetään riisinjyvän kokoinen määrä hammastahnaa, jossa on 1000-1100 ppm fluoria.

Hammastahnan maun pitää olla pienelle lapselle riittävän mieto ja lapsen suuhun miellyttävä. Oxygenol Muumi 0-2-v tahnan nykyinen maku on lasten itse valitsema miedon hedelmäinen. Maun lisäksi myös tahnan hankaavuus on tärkeä tekijä, koska lapsen maitohampaat ovat pehmeät. Oxygenolin lasten hammastahnojen hankaavuusarvo (RDA) on alhainen eli 40.  

Kotimaiset Oxygenol hammastahnat valmistetaan Heinävedellä. Kuva: Henria Kotamäki

Kiitos kaikille mukaan testiryhmään hakeneille. Testaajat on nyt arvottu ja heihin ollaan sähköpostitse yhteydessä.

Terveisin Heidi & Eila 

P.S Seuraathan meitä jo ig:ssä: @ainuneuvoja 

Kommentit

176 kommenttia
Avatar

Täältä löytyisi 1v7kk ikäinen tyttö, joka varmasti mielellään tulisi testaajaksi 😊

Avatar

Meiltä löytyisi innokas 2v hampaanpesijä ja myös 9kk ikäinen jolla jo sen verran hampaita, että aletaan hampaiden pesuun tutustumaan koko ajan enemmän😍

Avatar

Täällä olis 6kk ihanuus, jolta löytyy kaksi juuri puhjennutta hammasta! 😍

Avatar

Täältä löytyisi 1v 3kk ikäinen Aada tyttö jolla jo runsaasti hampaita😊

Avatar

Täältä löytyisi 1v neiti, joka on oikein innokas hampaiden pesijä.

Avatar

Nova 7kk ilmoittautuu! Hammasharjaan ollaan jo tutustuttu, vielä ei hampaita ole ilmaantunut.

Avatar

Täällä 1,7v reipas ja omatoiminen hampaanpesijä ! 🤗

Avatar

Täältä löytyisi kohta 5kk poitsu,jolla tuli ekat hampaat 3kk iässä.

Avatar

Täällä 8kk ja 2v ikäiset innokkaat testaajat 🥰

Avatar

Matheo 1v 7kk mukana! 😊
Ja hampaita tulee vaan lisään koko ajan!

Avatar

Juuri 8kk täyttänyt pieni.😊

Avatar

4kk ja 1vko tänään ikää meidän neitokaisella ja kaksi hampaan alkua jo komeilee alaleuassa. Ollaan jo treenailtu hampaiden pesua pelkän harjan kanssa. Testattaisiin mielellämme.

Avatar

Pian 10 kk vanha poitsu, joka mielellään on mukana hammaspesulla isosiskon näyttäessä mallia.

Avatar

Täällä löytyy reilu 5kk poikavauva ja vielä ei hampaita löydy. Kohta pitäisi alkaa treenata hammasharjaa. Me mielellämme osallistuisimme testaukseen.

Avatar

Täällä 2v innokas hampaiden pesijä.

Avatar

Täällä olisi 1v2kk ikäinen testaaja, jolla jo koko hammasrivistö puhjennut ylös ja alas. 😁

Avatar

Täällä olisi yksi vuoden ja parin viikon ikäinen testimaisteri valmiina hommiin ☺️

Avatar

Heippa❣️
Tämähän olisi ihan loisto juttu, koska ainu tuotteet olleet koko heinäkuisen pienen iän käytössä🤩
Meiltä löytyisi aivan pian 7kuukauden ikäinen iloinen testi tyttö, kokeilemaan lisää ainun ihania tuotteita. 🥰

Avatar

Hei! Isabella kokeilisi mielellään Ainun hammasharjaa ja muumihammastahnaa 😍 Hän on kohta 9kk ja kaksi hammasta löytyy jo ☺️

Avatar

Täällä vasta 2kk ikäinen poitsu

Avatar

Täältä löytyisi 7 kuukauden ikäinen testaaja. Juuri puhjennut 2 alahammasta 😊

Avatar

Meillä olisi testaajaksi juuri 6kk ikäinen, jonka ensimmäinen hammas on puhjennut ja kohta aloitetaan harjailut.

Avatar

Meiltä löytyisi 10kk ikäinen testaaja. Hampaidenharjaus kuuluu aamu- ja iltarutiineihin. Kuusi hammasta jo löytyy ja seitsemäs puskee parhaillaan läpi 😁

Avatar

Täältä löytyisi 7 kk ikäinen pikkuneiti jolle juuri puhjennut eka hammas! 😁 Ihan pienestä pitäen hän on innoissaan katsellut muiden hampaiden pesua, Ainu tuotteilla innostus varmasti jatkuisi! 🤗 🥰

Avatar

9kk testaaja 💪

Avatar

Meillä asustelee 8kk ikäinen pikkuneiti ja muutamat hampaat puhjenneet. Neiti on innokkaasti päivän rutiineissa mukana 2v isoveljen kanssa 😊 Ainu tuotteet tulisi kovaan käyttöön 🙂

Avatar

Täältä löytyisi 3kk vanha pikkumies, jolla on kaikki hammaspesut vielä edessään 😊

Avatar

Meidän poika täyttää kohta 1-vuotta ja hampaita löytyy jo kahdeksan, joita innolla harjaillaan. Olisi kiva testata uusia tuotteita! Harjojen kulutus onkin kova, kun pestessä pureskelee niitä. Nisu-Hammastahna on käytössä ja päivän lempihetki on mennö ”nipsua katsomaan” ❤️

Avatar

Täällä olisi 7kk ikäinen pieni poika. Hanpaita kovasti tehdään, mutta läpi ei vielä ole puhjenneet😫 Nyt olisi mahti tilaisuus aloittaa hampaitten pesut!👍

Avatar

Täältä löytyisi 1,5v tyttönen 🤩

Avatar

Meillä olisi 3v poika ja 2v tyttö innokkaana testaamaan. Meillä käytössä pesuneste ja ollut ainu purulelu sammako ahkerassa käytössä vauvana.

Avatar

👶🏼👋🏻Täällä 6kk pojalle puhkeamaisillaan ensimmäiset hampaat, joten harjailun aloittaminen ajankohtaista🦷🪥.

Avatar

5kk poika ja ensimmäisiä hampaita odotellaan ☺️

Avatar

Tyttö 10kk, hampaita riittää pestäväks jo 8kpl ja lisää on tulossa 🦷

Avatar

1v2kk ikäinen poika pääsisi testailemaan! 😊

Avatar

Kohta nelikuinen testiasiakas löytyisi

Avatar

Täällä löytyisi kohta nelikuinen innokas testaaja jolle putkahti juuri ensimmäinen hammas☺️

Avatar

1v4kk innokas hampaidenpesijä

Avatar

8kk ikäinen neiti ehdolla testaajaksi 🙂

Avatar

Täällä on 5kk ikäinen tyttö joka pukkaa 6 hammasta samaan aikaan. Ylhäällä on jo 4 hammasta puhjennut. Hammasharjalle ja tahnalle tulisi käyttöä.

Avatar

Täältä löytyisi 6kk ikäinen pieni testaaja! Hampaita kovasti odotellaan ja olisi aika aloittaa hammasharjaan tutustuminen ☺️

Avatar

Täältä löytyy 7kk vanha tyttö parilla hampaalla. Ja lisää tulee.

Avatar

Meillä olisi 1,5vuotias hampaiden pesijä innokkaana testaamassa😍

Avatar

Meillä on 3,5kk tyttö, jolla ei ihan vielä ole hampaita, mutta kyllä ne sieltä jossain kohtaa tulee 🙂 Ainun tuotteista ollaan tykätty, joten mielellään otettaisiin testiin.

Avatar

Meiltä hampiharjaa kokeilis mielellään 6,5kk Nelly tyttö jolla on jo kaksi hammasta ❤️

Avatar

Täällä olisi 8 kuukauden ikäinen neiti.
Hampaiden harjausta jo hieman opeteltu, 8 hammasta jo löytyy 🥰

Avatar

Meillä on kohta 7kk ikäinen pieni poika ja ensimmäisiä hampaita odotellaan jännityksellä.

Avatar

Meillä on 1v8kk innokas muumihammastahnan käyttäjä, joka pesee hampaita kahden harjan taktiikalla ja vaihtelevalla menestyksellä 😅

Avatar

8kk ikäinen poika, jolle hampaiden pesu on jo tuttua puuhaa

Avatar

Kohta 6kk, odotellaan hampaan puhkeamista 🙂
Ikeniä jo harjataan!

Avatar

Meillä olisi 3kk:ta vanha poitsu täällä odottelemassa ensimmöisten hampaiden puhkeamista ja sitä myöten hammaspesujen alottamista.

Avatar

Täältä löytyisi 6 viikkoa vanha tyttö testaamaan ❣️

Avatar

Täältä löytyisi 1v 4kk ikäinen innokas hampaiden harjaaja! 😍

Avatar

Meidän 7kk tyttö voisi alkaa testaajaksi😊

Avatar

Täällä olisi 6kk tyttö joka haluaisi testat näitä tuotteita.

Avatar

Meillä häärää 10kk tirppa, joka oikein mielellään äidin avustuksella tulisi testiryhmään!

Avatar

Meillä olisi reilun viiden kuukauden ikäinen jonka ensimmäisiä hampaita odotellaan.

Avatar

Meiltä löytyisi vajaa 9kk ikäinen pieni poika, 4 hammasta puhjennut tähän asti 🥰

Avatar

Täällä ois just 6kk poika jolla juuri 2 alahammasta puhjennut 😁🥰

Avatar

Meillä olisi täällä juuri viisikuinen ,vielä hampaaton testaaja

Avatar

Täällä olisi vuoden ikäinen suppusuu joka ei kauheasti jokaista hammasharjaa suuhunsa päästä 🤪 MAM harjoja eipäs ollakaan vielä kokeiltu

Avatar

Juuri vuoden täyttävä neiti testaisi (tai vähintään pureskelisi) 6 hampaan voimin mieluusti uusia hammasharjoja 😂

Avatar

Kohta puolivuotias touhottaja löytyy meiltä. Hampaiden harjaus on jo tuttua huttua, mutta oma harja häneltä puuttuu.

Avatar

Pieni testaaja täyttää pian 2 vuotta 🙂

Avatar

Täälä olis 1.5v poitsu

Avatar

Meillä olis täällä 1.2v innokas hampaiden pesijä 😊

Avatar

Täällä olisi kuukauden ikäinen pikkuveli ja isoveli 2 vuotias 🙏🏻

Avatar

Täältä löytyisi innokas hampaiden harjaaja. Herralla ikää 1v5kk.

Avatar

Täältä löytyisi 6kk ikäinen pieni testaaja! Hampaita kovasti odotellaan ja olisi aika aloittaa hammasharjaan tutustuminen ☺️

Avatar

9kk ikäinen nuori herra lähtisi kokeilemaan 💪

Avatar

Täällä olisi 8 kk:n ikäinen testaaja, jolla ensimmäinen hammas tulossa, näkyy jo vähän 😍

Avatar

Täällä olisi 7 kuukauden ikäinen innokas testaaja ☺️🪥🦷

Avatar

Täällä ois tänään 5kk täyttänyt poika, jolla jo ikenet siihen malliin kutittelee et kohta varmaan 🦷 kurkkaa🥰

Avatar

Meidän testaajaehdokas täyttää toukokuussa 2 vuotta. Innokas hampaiden harjaaja, jonka täytyy aina saada harjata hampaat kun näkee jonkun muunkin niin tekevän.

Avatar

0v pikkuinen

Avatar

Tuotetestaajina olisi justus 1v 8kk ja Luukas 3vkoa. Tosin nuoremmalla ei ole vielä hampaat nousseet mutta siihenhän ei pitkään mene kun hampaita alkaa tulla.

Avatar

5kk tyttö jonka kanssa voitas testailla kun niitä hampaita kohta tulee

Avatar

Pian 7kk hampaiden pesua aloitteleva.

Avatar

Meiltä löytyisi vajaa 9kk ikäinen pieni poika, 4 hammasta puhjennut tähän asti👍🏼🥰

Avatar

Pieni neiti 7kk

Avatar

Loppukuusta 1v täyttävä😍 2 legoa jo suusta löytyy

Avatar

Hei! Jooa 10kk kokeilisi mielellään 🙂 8 hammasta löytyy jo!

Avatar

8 kuukauden ikäinen Pikku-Risto kokeilisi mielellään!

Avatar

Viola 1,5v. Rakastaa itse pestä hampaita tykkäisi kovasti ja bella 4kk odottelee vielä hampaita 😌

Avatar

6kk pikkuinen tekee juuri ensimmäisiä hampaitaan

Avatar

8kk pesumonsteri, jonka mielestä harja kuuluu omaan käteen

Avatar

Ihan pian 8kk täyttävä ja nelihampainen harjan käyttäjä. 🙂

Avatar

8 kuukautta pian täyttävä hammasharjaa rakastava muru viiden hampaansa kanssa ☺️

Avatar

9 kk täyttänyt neiti olisi innokas testaamaan.🤩

Avatar

Meillä 1v6kk ikäinen innokas harjaaja. Aina haluaa itse harjata hampaita ja välillä hampaita pitäisi harjata monta kertaa päivässä.

Avatar

Moikka! Täällä löytyisi 10kk poika joka ois innokas testaamaan hammasharjaa istuu potalla ja haluaa kovasti että hampaita harjataan.

Avatar

Moikka!
Täältä löytyisi pian 9 kk ikäinen neiti, joka mielellään testailisi harjaa ja tahnaa.

Avatar

Täällä olisi 9kk pieni valmiina testaamaan. Hampaita löytyy jo 3 😄

Avatar

Missä oli lomake?😅
Meillä on kohta 5kk vanha, joten hampaatkin alkaa varmaan kohta ilmestymään. Ja 2v joka rakastaa harjata hampaitaan😊

Avatar

4kk ikäinen vauva. Vielä ei näy hampaita, mutta harjoittelu leikin kautta voitaisi jo aloittaa!

Avatar

Täältä löytyisi 2kk pieni prinsessa joka haluaisi päästö testaajaksi kun pikku hampaat alkavat ilmestyä 😊

Avatar

Täältä löytyy pian 1v täyttävä innokas hampaidenpesusta pitävä poika mukaan.

Avatar

Meillä juuri 9kk ikäinen pikkuhiljaa hampaita esiin puskeva poika, joka mielellään harjailee itse ikeniä. Hampaat tosiaan viittä vaille ikenistä läpi

Avatar

8kk ikäinen pallero, jonka ensimmäinen hammas tuli läpi ja äiti tajusi et apua nyt pitäisi keksiä miten hampaita harjataan 🙈. Seuraavat hampaat jo kuultaa ikenistä eli kohta on rivi hampaita.

Avatar

1vuotias testaaja löytyis täältä 😊

Avatar

11kk ikäinen olisi meidän testaaja 🙂

Avatar

Kohta 8kk ikäinen lapsi. Kolmas hammas ilmestyi ihan äskettäin.

Avatar

3kk poika

Avatar

1v2kk ikäinen neitokainen innostuisi tästä testauksesta 😍

Avatar

1v 2kk poika rakastaa hampaiden pesua. Naama on ku naamtalin aurinko kun hammasharja lähestyy. Toki 4v isovelikin tulisi kärkkymään samaa hammastahnaa.

Avatar

2,5kk ikäinen tomera neiti valmiina testaamaan.

Avatar

Meillä 2 v ja 1 v testaajat 😁

Avatar

10kk, jolla jo kahdeksan hammasta 🥰

Avatar

Täällä olisi 4 kk ikäinen poitsu 😊

Avatar

Meiltä löytyisi 9kk ikäinen testaaja 😊

Avatar

Täällä olisi 8 kuukauden ikäinen testaaja

Avatar

Täällä olis puolivuotias testaaja odottamassa hammaspesuharjotteluja ❤️

Avatar

Täällä 1v.4kk. ikäinen pieni hampaiden hoitaja harjoittelija odottelee!

Avatar

Meillä olisi kohta 10kk ikäinen testaaja! 👍

Avatar

1v6kk testaaja ilmoittautuu!

Avatar

Täältä löytyy 4kk ikäinen poika! Hampaita ei ole vielä, mutta pian neki puhkeavat!😋☀️

Avatar

Vajaa vuoden ikäinen 😊

Avatar

6kk ikäinen🤩

Avatar

1v2kk:n ikäinen testaaja löytyisi täältä

Avatar

Täällä olisi 5/21 syntynyt poika jolta löytyy suusta jo 8 hammasta. Testaisimme mielellämme uusia juttuja 🙂

Avatar

No nyt olisi meille ajankohtainen juttu! 🤩 Täällä reilu 5kk ikäinen pieni miehen alku jolla ikenet jo sen verran pullottaa että sieltä taitaa kohta puhjeta ensimmäiset naskalit 🦷 Kauppalistalla on jo ensimmäinen hammasharja jotta voidaan alkaa totuttelemaan siihen ja miltä se harja suussa tuntuu 😊 Instagramissa päivittelen meidän arkea suhteellisen aktiivisesti (@katriannamatilda), menossa mukana reilu 2v isoveli 👶🏼🧒🏼

Avatar

Poika 5,5kk, 2 hammasta puhjennut 🙂

Avatar

Poika 7 kk!

Avatar

6,5kk ikäinen tyttö, kaksi hammasta on juuri puhjennut 😊

Avatar

Pian 4kk poika, ei vielä yhtäkään hammasta puhjennut, mutta kovasti jo ikenet kutittelee.

Avatar

Täältä löytyisi 1v 3kk innokas testaaja jolta löytyy jo 8 hammasta ☺️

Avatar

Meiltä löytyisi pian 1v9kk vanha poika, joka innoissaan testaisi uutta hammasharjaa ja -tahnaa maaliskuun alussa syntyvän pikkuveljen kanssa😊

Avatar

Moikka, meiltä löytyy 7kk innokas testaaja. Ekahammas juuri kurkkaa 🤭 aika siis aloittaa hampaiden pesu 😊

Avatar

Ihan kohta 7kk tyttö, ensimmäinen hammas tullut juuri. Enemmän kuin tarpeeseen tulisi tämä! 🦷🙌

Avatar

Täältä löytyy kohta 1.5v jolla on jo 13 hammasta. Hampaiden pesua harjoitellaan kovasti! 😊

Avatar

Hei! Meiltä löytyy 1 v. 8kk innokas hampaiden pesijä😊

Avatar

Meiltä löytyy utelias ja maailman ihmeitä tarkasteleva 2 kuukauden ikäinen tyttö, joka pitäisi varmasti testaamisesta.

Avatar

Täällä olisi 1v 5kk tättähäärä 16 hampaan kera 🥰

Avatar

2-vuotias testaaja löytyy. Hampaat pesty aamuin illoin jo 3 kuukauden iästä lähtien, kun tuli eka hammas. 😊

Avatar

Meiltä löytyy vuoden ikäinen tyttönen ja saatiinkin juuri ohje hammashoitolasta tahnan käyttöön eli testiin menisi heti🙂

Avatar

Meillä löytyisi 1v3kk poika. Mielellään testattaisiin uutta, melko hyvin antaa pestä hampaat ja välillä suostuu aikuisen pesun jälkeen itsekin ”pesemään” hampaitaan 😊

Avatar

Täällä 8kk ja 2v ikäiset innokkaat testaajat 🥰

Avatar

Meiltä löytyy 1v 4kk tyttö joka harjailee hampaitaan, ja lähipäivinä maailmaan tulossa sisarus.

Avatar

Meillä olisi puolivuotias tyttö jolle odotetaan ensimmäistä hammasta jo tulevan.

Avatar

Täällä 14 kk ikäinen taapero. 8 hammasta on jo ja näyttää 4 tai 5 tulevan kohta lisää.

Avatar

Täällä on 1v4kk ikäinen pojanpoika 💙 kuka olisi innokas testaaja, monta hammasta on jo puhjennut

Avatar

Täältä.
löytyisi 1v2kk vanha taapero ja 2kk vanha vauva

Avatar

Täällä olis melkein 7kk ikäinen kaksi hampaiden Nelly 🤗 kolmas hammas kovaa vauhtia tulossa jo. Selkeästi kiinnostaa hampaiden pesu mutta tällä hetkellä käyttämämme hammasharja on hieman hankala Nellyn itse tutustua rauhassa.

Avatar

Meillä 8kk ikäinen Mette jolle juuri kaksi hammasta tullut läpi 🤗 Kovasti hammaspesu naurattaa ja varmasti Mette innokkaasti avaa suunsa Ainu Mam hammasharjalle 😊

Avatar

Täällä on 7,5kk joka on saannut kaksi hammasta 🤗

Avatar

Täällä olisi pieni 1kk poikavauva, joka mielellään ryhtyisi tutustumaan hampaiden harjaamisen saloihin.

Avatar

Täällä on 7,5kk joka on saannut kaksi hammasta 🤗

Avatar

Meillä on täällä marraskuussa -20 syntynyt eli nyt 1v3kk vanha innokas poitsu testaajaehdokkaaksi ☺️

Avatar

Täällä on kesäkuussa -21 syntynyt tyttö jolla ikenet kutiaa kovasti ja pesuhommiin päästään varmaan pian 😀

Avatar

Meillä lokakuussa 2021 syntynyt poika. Ei olla vielä aloitettu hampaiden harjausta, ekaa odotellessa.

Avatar

Meiltä löytyis reilu puolitoista vuotias innokas testaaja

Avatar

Meiltä löytyisi pieni Eelis joka täyttää nyt 27.päivä 7 kk ja Eelikselle tuli tänään 22.2 juuri toinen alahammas ja pesemme aamuin illoin nämä kaksi hammasta muumi hammastahnalla.

Avatar

Täältä löytyy 9,5 kk ikäinen Erika tyttö. Hänellä on tällä hetkellä 6 hammasta, joista 4 puhkesivat viikko sitten. Hampaita ollaan harjattu jo joulukuusta ja se on mieluisa puuha. 🙂

Avatar

Täällä juuri 1v testaaja

Avatar

1v5kk pikkuinen poika löytyisi testaajaksi. Hampaita siis jo löytyy reilusti. Harjaus on mukavaa puuhaa meidän pikkuisen mielestä

Avatar

7,5kk ikäinen pieni poika, jolle on ilmestynyt 2 pientä hammasta. 🦷🦷

Avatar

1v3kk ikäinen tyttö jolla jo 8 hammasta ❤️🥰

Avatar

Täällä olisi 7kk vanha ensimmäisten hampaiden kanssa 😊

Avatar

7 kuukautta vanha tyttö joka on juuri saanut ensimmäiset hampaansa lähtisi mielellään testaajaksi 🤩

Avatar

1v5kk pieni elohiiri poika olisi meillä halukas testailemaan. 🙂

Avatar

Täällä parin päivän puoli vuotta täyttävä hassulainen, kaksi hammasta löytyy jo suusta🤩

Avatar

Pieni 0 vuotias 🙂

Avatar

Ihan juuri 1 vuotta täyttävä innokas testaaja

Avatar

Täältä löytyisi 2v poika testaajaksi. 😊

Avatar

Täällä olisi juuri 1vuotta täyttävä pieni testaaja! Hampaiden pesu on aamujen ja iltojen kohokohta eikä hammasharjaa malttaisi enää laittaa hammasharjamukiin odottamaan seuraavaa pesuhetkeä 😃

Avatar

Meiltä löytyisi 6kk ikäinen pikkuinen testaajaksi. 🙂

Avatar

Täällä olisi pian 6kk täyttävä iloinen Aamos-poika valmiina harjaushommiin! Ikeniä kutkuttaa jo aika lailla ja purulelut on kovilla, joten hampaita on odotettavissa varmaan piakkoin.

Avatar

Hei, täällä olisi pian 6kk täyttävä iloinen Aamos-poika valmiina harjaushommiin! Ikeniä kutkuttaa ja purulelut ovat kovilla, joten hampaita odotellaan ilmaantuvaksi piakkoin.

Avatar

Meiltä löytyisi tasan 6 kk tyttö (ja 2 v 8 kk poika).

Avatar

2kk ja harjottelulla voitais alottaa 😊

Avatar

Täältä löytyisi 1,5v Bea-neiti testaajaksi. Käy monta kertaa päivässä kysymässä vessan ovella hampaiden harjauksesta. Lähiaikoina perheeseemme on syntymässä myös vauva, jonka hampaiden harjaus tulee toki vähän myöhemmin ajankohtaiseksi. 😊

Avatar

Hei. Nella 13,5kk kokeilisi mielellään! 😊

Avatar

Hei, Leevi 6kk osallistuu kilpailuun. Vielä ei ole päästy hampaita harjaamaan, kun niitä ei vielä ole.

Avatar

Pian 10kk tyttö olisi innokas hammasharja testaaja.

Avatar

1v pojan kanssa mielellämme testattaisiin Ainu MAM hammasharjaa ! 🙂

Avatar

Meidän 6kk poitsu olisi varmasti innokas testaaja, ekat hampaat ovat pian puhkeamassa 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi