ainutlaatuinen arki - Banneri

Parhaat vinkit helpompaan vauvanhoitoon!

Kaupallinen yhteistyö Ainu

“Miten teillä on vauvan kanssa mennyt?” Kysymys, johon pienen vauvan äitinä vastailen usein ja johon on välillä yllättävän vaikea vastata.

Yleensä vastaan automaattisesti, että kiitos varsin hyvin. Välillä huonon yön jälkeen mietin pitäisikö tätä vakiovastausta muuttaa ja kertoa miten arjessa on jatkuvasti tilanteita, joissa pitää miettiä nopea selviytymisstrategia, jotta sekä äiti, vauva että muu perhe pysyvät tyytyväisinä ja aikataulussa.

Yleensä parhaat vinkit arjen helpottamiseen tulevat samassa elämäntilanteessa olevalta ystävältä tai vaikka somen kautta kuten nämä 👇

Vinkkejä arkeen Ainu-perheiltä 

Kyselimme Ainu-perheiden someyhteisöltä miten he helpottavat heidän vauva-arkeaan. Olisiko näistä vinkeistä jokin teille sopiva kokeiltavaksi? Omia suosikkejani ovat ainakin kuoppainen tie ja 💩 sekä väsyneenä valmiiseen aamupalapöytään pääseminen!  

“Minä annostelen korvikkeet valmiiksi kerta-annoksiksi rasioihin, mistä ne on helppo kaataa veden sekaan väsyneillä aivoilla sen enempää miettimättä. 😁” 

“Meillä iloksi ovat olleet yövuorojen/nukutusvuorojen jakaminen, eli joka toinen yö on Jessen vuoro hoitaa kaikki vauvan mahdolliset sekoilut ja joka toinen yö mun. Itse toki herään joka yö syöttämään, mutta pääsen siitä heti takas nukkumaan, jos ei ole mun yövuoro. 😊 Uutena twistinä tähän: paremmin nukkunut tekee aamulla aamupalan molemmille, niin väsyneempi pääsee suoraan valmiiseen pöytään!” 

“Mun on myös ihan sairaan vaikee nukkua vauvan kanssa loppuyö/aamu samassa huoneessa, koska herään ihan joka ikiseen ähinään. Nyt luin jostain, et hyväksi todettu vinkki on laittaa korvatulppa toiseen korvaan, siihen, joka ei oo tyynyä vasten. Sit ei pitäis herätä jokaiseen ähinään, mut nälän tullessa herää. Tämä menee kokeiluun, et vois nukkua koko yön sängyssä, eikä viimeistään aamuyöstä sohvalle🤓” 

“Sit 💩asiaa: meillä vauvan ummetukseen auttaa melkein joka kerta autoajelu hiekkatiellä, se tärinä varmaan saa vatsan toimimaan 💩💩” 

Ainu MAM Max the Frog purulelua on ihana puristella sekä maistella helpottaen vauvan kutisevia ikeniä. Kuva: By Henria

Arjen helppoutta Ainu-tuotteilla – katso vinkit! 

Meille Ainulla on tärkeää tarjota perheille elämää helpottavia, helppokäyttöisiä ja turvallisia lastentarvikkeita. Kokosimme tähän teille muutaman täsmävinkin meidän tuotteiden käyttöön liittyen 👇 

🌟 Kattavat ja tarkat käyttöohjeet varmistavat, että tuotetta käytetään lapsella oikein ja turvallisesti. Minkä ikäiselle käyttäjälle tuote on tarkoitettu? Kauan samaa tuotetta saa käyttää ja tuleeko se vaihtaa säännöllisesti uuteen? Miten tuote puhdistetaan? Liittyykö tuotteen käyttöön jotain erityistä, esimerkiksi tuleeko tuotetta käyttää aina aikuisen valvonnassa.  

🌟 Ainun ihonhoitotuotteet sopivat koko perheelle. Voit hyvin pakata vaikkapa mökkimatkalle mukaan koko porukan pesuhetkiä varten mökkiolosuhteisiin loistavasti sopivan biohajoavan Ainu Pesunesteen ja hoitaa pienet ihorohtumat Ainu Suojavoiteella. Bonuksena voit sipaista suojavoiteella myös huulet kiiltäviksi tai ns. sojottavat omat babyhiukset kuriin poninhäntää varten. Kurkkaa täältä lisää vinkkejä Suojavoiteen käyttöön! 

Uusi koko perheen Ainu Kaura Eco Perusvoide hemmottelee paitsi lapsen ihoa, myös vaikkapa vauvan pyllypesuista kuivahtaneita vanhemman käsiä. Kuva: By Henria

🌟 Kesällä kun ollaan reissussa ja tulee tarve pieneen pesuhetkeen eikä vettä ole saatavilla, pelastaa tilanteen vedetön pesu. Tähän sopii mainiosti uusi Ainu Kaura Eco Pesuvoide. Iho pyyhitään pesuvoiteella käyttäen apuna esimerkiksi pesulappua tai pehmeää harsoa. Näin puhdistuu niin pieni kakkapylly kuin leikki-ikäisen jätskitahratkin kasvoista ja käsistä. Pesun lisäksi iho tulee samalla tehokkaasti kosteutetuksi!

🌟 Mikrosterilointi on paitsi kätevä myös ekologinen tapa steriloida tuotteita. Käyttämällä Ainu MAM tuttien ja Easy Start tuttipullon sterilointiin mikrosterilointia kattilan ja kiehuvan veden sijaan säästät jopa 85 % hiilidioksidipäästöjä ja energiaa.  Myös Ainu MAM Rintakumit voi mikrosteriloida ja se on helppo tehdä reissun päällä. Tarvitset vain vettä, astianpesuainetta ja mikron, jotka löytyvät yleensä niin huoltoasemilta kuin pikaruokapaikoistakin. 

Pidemmän hammasharjan muotoilu pitää huolen, ettei harja mene liian syvälle lapsen suuhun. Kuva: By Henria

🌟 Ainu MAM Learn to Brush Set hammasharja -pakkauksessa on mukana kaksi harjaa eli voitte harjata pienen hampaat kahden harjan taktiikalla. Tämä on usein lapselle mieluisampaa kuin se, että pelkästään aikuinen harjaisi hänen hampaansa. Samalla tämä kehittää myös lapsen hienomotorisia taitoja.

Toivottavasti näistä meidän ja Ainu-perheiden vinkeistä jokin on sellainen, jota voit soveltaa myös omaan vauva- tai taaperoarkeesi 💗 

ARVONTA

Haluaisitko päästä testaamaan aivan uutta Ainu Kaura Eco Perusvoidetta ja Ainu Kaura Eco Pesuvoidetta? Molemmat voiteet on valmistettu Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukaisesti Heinävedellä. Kommentoi 31.5. mennessä miksi juuri teidän perhe olisi kiinnostunut testaamaan näitä tuotteita. Testiryhmään arvotaan mukaan 12 perhettä (tuotteiden arvo yhteensä 9,50€). Kokemuksia testauksesta jaetaan Ainun ig:ssä.  

Katso arvonnan säännöt täältä: https://kaksplus.fi/yleinen/arvonnan-saannot/ 

Terveisin Heidi & Eila 

P.S Seuraathan meitä jo ig:ssä: @ainuneuvoja 

Kommentit

68 kommenttia
Avatar

Meillä olis kolme pikkutestaajaa, 3kk, 1v10kk ja 3,5v. Toki myös itse mielelläni testaisin näitä. 👍🏻

Avatar

Meidän pojalla atooppinen iho ja jatkuvasti ihottumaläikkää ympäri kehoa. Ois ihana päästä kokeilee tätä pesunestettä herkälle iholle, kosteusvoide pääsis kuivien poskien kosteuttajaksi.

Avatar

Mielellään testattaisiin uusia tuotteita. Kaura, luonnonmukaisuus ja kotimaisuus kuulostaa oikein hyvältä yhdistelmältä : )

Meillä kohta 2 v taapero, joka innokas
kylvyssä kävijä. Näitä tuotteita olisi kiva kokeilla pojan herkälle, atooppiselle iholle. Meillä myös kohta toinen pikkuinen, joten löytyisi käyttöä myös vauvan hoidossa : )

Avatar

Olisi ihana päästä kokeilemaan näin upean kuuloisia tuotteita niin 1v. touhukkaalle taaperolle kuin jo isommille koululais lapsille, vaikkei enää vauvaa olekaan. Toimii varmasti hyvin myös meillä aikuisilla, varsinkin kun meillä kaikilla on taipumus atooppisuuteen ja ihottumiin. Olisi aivan mahtavaa kun samat tuotteet sopisivat koko perheelle, varsinkin näin kesää ja lomaa odotellessa, helpottaisi pakkaamistakin.

Avatar

Kuulostavat mielenkiintoisilta uutuuksilta! Testaajina toimisi koko perhe, lapset 2kk & 5.5v. Molempien iho vaatii säännöllistä rasvausta ja tarkkuutta millaisia tuotteita iholla voi käyttää. Suomalaisia tuotteita on etuoikeus käyttää!

Avatar

Meillä tytön iho on tosi kuiva ja aina uudet tuotteet kiinnostaa olisiko niistä apua🙂

Avatar

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut jo vuosia ja nyt vauvan myötä etsin sopivia tuotteita myös hänelle. 😊 Tuo pesuvoide etenkin vaikuttaa superkätevältä. ❤️

Avatar

Meidän nyt 6kk tytöllä on atooppinen iho ja rasvataan sitä joka päivä perusvoiteilla. Kuivia kohtia ilmestyy silti viikoittain. Olisi ihanaa kokeilla vauvan ihoon ekologista perusvoidetta. Ainun tuotteisiin olen tähän mennessä ollut erittäin tyytyväinen vauvan ihon hoidossa, mm. sinkkivoide ja suojavoide erittäin hyviä ja tehokkaita. Mökki- ja kesälomakausi kun on alkamassa, olisi pesuvoide kätevä käyttää reissun päällä ja helposti ärsyyntyvää ihoa hellivä vaihtoehto.

Avatar

Perheessämme on kuivaa ja herkkä ihoa ja yhdellä myös atooppinen ja kutiseva iho.

Avatar

Kotimaisuus on plussaa. Haluaisimme mielellään näitä tuotteita kokeilla. Välillä kuivaa atooppista ihoa tytöillä. Meillä olisi testaajia, kohta 5v, 3,5v ja 1v. Ja syksyllä tulossa yksi testaaja lisää.😊

Tuotteet kuulostaa tosi mielenkiintoisilta ja todella mielenkiinnolla lähtisimme niitä testaamaan. Ainu tuotteita on käytössä jo ja todella hyväksi ne havaittu.🥰👍

Avatar

Meidän perheessä metsäretkeillään paljon taaperon ja ihan pienen vauvan kanssa ja kumpikin tuotteista kuulostaisi erittäin käteviltä niihin tilanteisiin. Oltaisiin siis hyvin kiinnostuneita testaamaan!

Avatar

Välillä ollaan paljon menossa ja koska lapsemme iho on hieman herkemmästä päästä, niin ei viitsisi aina käyttää kosteuspyyhkeitä.

Avatar

Ehdottomasti olisi kiva päästä testaamaan. Esikoisellakin käytetään monenlaisia hoitovoiteita, kun iho on kuiva/allergiaan taipuvainen, monesti sieltä ns. Vauvan hyllyltä löytyy parhaat tuotteet. Perheenlisäystä on tulossa tässä kuussa, varmasti käyttöä löytyy siis hänelläkin. Olemme liikkuvainen ja menossa oleva perhe, kosteuspyyhkeitä menee, joten iho kaikilla kovilla. Käytän myös omiin käsiin vauvan hoitovoiteita. Pesuaineista hyvin vähän kokemusta taas.

Avatar

Meidän kuiva-ihoiselle vauvalle menee paljon rasvoja ja öljyjä, joten hän olisi valmis kokeilemaan näitä

Avatar

Pian syntyvän lapsen kanssa olisi mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin! Kaura-tuotteet ovat aina kiinnostavia.

Avatar

Meidän perheessä on hajusteeton ehdoton pesuvoide koska allergiaa kahdella. Ja kuiva ihoisuutta.

Avatar

meidän perheessä on monia eri ikäisiä ja erilaisia ihoja, se mikä käy toiselle ei aina käy toiselle ja tätenolisi aivan huippua päästä testaamaan teidänuusia tuotteitanne jotka vaikuttavat todella mahtavilta! T. ainutuotefani

Avatar

Hellävarainen pesuaine on ihan tärkeää kun ihot vaihtelevat kaikilla

Avatar

Meidän pikkuisella (3kk) on herkkä iho, jonka on valitettavasti perinyt molemmilta vanhemmiltaan. Pieni perheemme on aina valmis kokeilemaan hellävaraisia ihotuotteita 😊

Avatar

Meidän kohta 8kk pojalla ihottumakohtia ympäri kroppaa. Olisi kiva päästä testaamaan uusia tuotteita!

Avatar

Meillä on jo kouluikäiset lapset, mutta Ainun tuotteita käytetään iholle yhä, koska ne ovat hellävaraisia ja kotimaisia. Atooppista ihoa on molemmilla muksuilla, joten kaurapohjaiset tuotteet kiinnostavat.

Avatar

Nuorimmalla lapsellamme (4kk) on ihossa runsaasti kuivia kohtia, jota voisi näillä tuotteilla hoitaa. Lisäksi etenkin kaulan aluetta joutuu pesemään useita kertoja päivässä, jotta se pysyy puhtaana eikä ala punoittaa ja kutittaa. Pesuvoide voisi olla hyvä tuote tähän.

Avatar

Meillä 5kk iho on paikoittain kuiva ja pientä pebaa saa joskus pestä montakin kertaa päivässä, niin kiva olisi kokeilla pesuvoidetta välillä, jos se auttaisi.

Avatar

Sään vaihtelut, kuiva huoneilma, ja luonnon muutokset saa aikaan ihon kuivumista, ja allergian kaltaisia oireita, joista meillä kärsii sekä tyttö että minä. Näihin olisi mukava näitä tuotteita testata.

Avatar

Meillä 4,5kk ikäiset kaksoset, joista toinen kova puklailemaan ja toinen innokas käsien suuhun tunkija😂 kun siihen lisätään juuri aloitetut soseet, on soppa valmis. Näillä tuotteilla pysyisi varmasti molempien iho sekä kaulasta että käsistä hyvänä, ja tietäisi tuotteiden alkuperän ja turvallisuuden pikkuisille ❤️

Avatar

Meillä asustaa pian 2 vuotias kuiva ja herkkäihoinen taapero jolle etsinnässä on ympärivuotinen luottovoide jota sipaista iholle aina tarvittaessa.
Erityisesti tuotteessa arvostan sen kotimaisuutta. Ainun tuotteita ollut myös aiemmin käytössä (mm. sinkkivoide ja suojavoide) jotka olleet todella hyviä joten uskon myös näiden uutuuksien olevan hyviä!

Avatar

Käytän viikottain pesuainetta ja haluan, että se on hellä ja kosteuttava. Kun lapsella on kuiva iho niin haluan kosteuttaa sitä hellällä ja hyvin kosteuttavalla tuotteella. Myös turvallisuus ja kotimaisuus on minulle tärkeitä.

Avatar

Rasvsuksia tulee päivittäin, meillä 2 atooppisesta ihottumasta kärsivää lasta ja olisi mukava kokeilla saataisiinko apua tästä perusvoiteesta.

Avatar

Lapsi perinyt äitinsä atopisen ekseeman ja tällä hetkellä etsitään sopivia tuotteita tuolle 7kk vanhalle lapselle.

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan lapsille suunnattuja Eco kosmetiikkatuotteita koska itse olen hiljalleen niihin siirtynyt mutta lapsilla ollut vielä tavallisia tuotteita. Meillä olisi monta testaajaa, vauva tulossa, taapero jolla iho kuivuu läiskittäin ja varsinkin posket, kaksi pikku koululaista joilla toisella kuivempi iho ja jos aikuisetkin voi testata nii.itse varmaan laittaisin yöksi kasvoille ja isillä myös hieman kuivahko iho. Voitaisiin raportoida käytöstä erilaisille iholle ja tarpeeseen. 😊

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan lapsille suunnattuja Eco kosmetiikkatuotteita koska itse olen hiljalleen niihin siirtynyt mutta lapsilla ollut vielä tavallisia tuotteita. Meillä olisi monta testaajaa, vauva tulossa, taapero jolla iho kuivuu läiskittäin ja varsinkin posket, kaksi pikku koululaista joilla toisella kuivempi iho ja jos aikuisetkin voi testata nii.itse varmaan laittaisin yöksi kasvoille ja isillä myös hieman kuivahko iho. Voitaisiin raportoida käytöstä erilaisille iholle ja tarpeeseen. 😊

Avatar

Meillä rasvoja kuluu paljon, olemme herkkäihoisia.

Avatar

Kesä tulee ja vesi leikit, iho kuivaa on tärkeää rasvata ihoa het ajoiss

Avatar

Olispa mielenkiintoista päästä testaamaan. Ensimmäisenå testaisin, miltä tuoteet tuntuu omassa käytössä. Kuulostaa siltä, et hyvin voisin silloin tällöin meikitkin tällä pestä pois. Ja varmasti löytyy pienempää ja isompaa testaajaa lähipiiristä.

Avatar

Meillä osalla lapsista on kuiva ja herkkä iho, joten mielellään testaisimme näitä tuotteita 😊

Avatar

Pojalla kuivuu jalkojen iho ja olen etsinyt sopivaa perusvoidetta. Osa liian paksuja ja osa liian kevyitä. Olisi mukava päästä kokeilemaan uusia Ainun Kaura-tuotteita.

Avatar

Esikoinen ja kuopus ovat kärsivät atooppisesta ihottumasta. Haluaisin testata miten auttaisivat saippua ja rasva lapsia ihottuman paranemisessa.

Avatar

Vauvalla la 23.5. Ja esikoinen sekä myös minä kärsitään atooppisesta ihottumasta. Mökkeillään paljon ja mökille ei puhdasta vettä tule. Nää tuotteet varmasti auttais meitä!

Avatar

Olisi kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteita, josko niistä olisi apua 2v atoppiseen ja herkkään ihoon.
Meiltä löytyy myös kohta 4v esikoinen ja 4kk kuopus, joille tuotteiden kokeilusta ei varmastikaan olisi haittaa. 🤭

Avatar

Minusta tuli äiti reilu kolme kuukautta sitten ihanalle vauvalle, mutta tunnen oloni vieläkin todella epävarmaksi monien vauvan hoitoon liittyvien asioiden suhteen. Mielelläni kokeilisin näitä uutuustuotteita jotta voisin nähdä, kuinka ne meidän vauvalle toimivat.

Avatar

Mökillä ollaan paljon eikä siellä ole juoksevaa vettä, pesuvoide olisi kätevä siellä ja varmasti myös kotona. Taaperon seuraksi syntyy syksyllä toinen, pesuvoiteelle olisi varmasti käyttöä!

Avatar

Meidän taaperolle on herkkä iho joten käytettävillä tuotteilla on väliä. Lapsi on innokas itsekin levittämään rasvoja joten turvallisia ja hyviä tuotteita on oltava. Ainut tuotteet on olleet meil lä aktiivisesti käytössä alusta alkaen

Avatar

Meillä on ollut käytössä Ainun perusvoide ja hyväksi on todettu. Olisi mielenkiintoista kokeilla, millainen vaikutus kauralla on perusvoiteessa eli eroaako kauraa sisältävän perusvoiteen käyttäminen kuinka paljon versus ainu perusvoide.

Avatar

Olisi kyllä kiva päästä testaamaan. Meillä voiteita käyttää kohta 10kk ikäinen, neljävuotias ja itsekkin tulee rasvoja käytettyä, kun sopivat myös omalle herkälle iholle hyvin

Avatar

Ainu tuotteet ovat sopineet koko perheelle. Olisi kiva päästä testaamaan myös uusia tuotteita.

Avatar

1v ja 2,5v lapset testasivat näitä mielellään,, kun kummallakin on herkkä iho.

Avatar

1v ja 3v tylleröt testaisivat mielellään näitä tuotteita. Koko ajan on pipiä ja törkyä milloin missäkin niin uudet puhdistus ja hoitotuotteet kiinnostaa aina.

Avatar

Ainun tuotteet käytössä tälläkin hetkellä herkkäihoisella.
Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uusia tuotteita 🙂
Kaura ja luonnonmukaisuus kuulostaa hyvältä

Avatar

1v 9kk neiti kylpee mielellään, mutta iho on melko herkkä ja kuivuu helposti. Uudet Ainu-tuotteet kuulostavat erittäin lupaavilta ja niissä kiinnostaa erityisesti kotimainen kaura raaka-aineena. Pesuvoide olisi varmasti erityisen käyttökelpoinen. Mielellään testaisimme uutuudet.

Avatar

Vauvallamme on atooppinen iho ja testissä on ollut monen monta ”ihan hyvää” apteekin perusvoidetta. Haluaisimme päästä testaamaan Ainun tuotteita josko ne ylittäisivät kaikki odotuksemme. Tähän mennessä testiin ostetut Ainun tuotteet on sopineet ja myös jääneet käyttöön suosikeiksi.

Avatar

2v ja 4 kk ikäiset lapset ovat kuivaihoisia mutta viihtyvät kovasti vedessä: kylvyssä, vauvauinnissa ja isompi luonnonvesissäkin. Kesän vesileikkien ja vauvauinnin jälkeen olisi kiva testata uutta voidetta. Kesäloman reissuja varten (esim automatkoilla ja mökillä) vedetön pesuvoide voisi olla hyödyllinen!

Avatar

3v ja 1v lapsilla molemmilla kuiva iho, ja ois kiva päästä testaa että olisiko nämä meille sopivat 😍

Avatar

Meillä 3v ja 1,5v lapset. Molemmilla kuiva iho, ois tosi tarpeen päästä testaan näitä tuotteita, Ainun tuotteet on tosi hyviä ja meillä jokapäiväsessä käytössä. Näitä uutuuksia en oo pystyny vielä ostaan.

Avatar

Meillä lapset 1v, 5v ja 7 v. Kaikilla todella kuivaa ja atooppistakin ihoa on. Pääsisi hyvään testiin voiteet meillä.

Avatar

Kotimaisuus on meidän perheelle ensisijaisesti tärkeä tuotteita valitessa. Olisi mukava päästä kokeilemaan uusia tuotteita koska kummallakin lapsella kuiva iho ja varsinkin 1,6 vuotias kunnon kylpyhirmu jonka ihoa hoidamme päivittäin voiteilla kylvyn jälkeen.

Avatar

Kotimaisuus, puhtaus, luonnon ja yksinkertaisuuden arvostaminen ovat asioita, joita haluan opettaa lapselleni. Pian puolivuotias tyttäremme on alkanut kärsiä atooppisista iho-oireista ja etsimme sitä oikeaa arjen kumppania hänen ihonsa hoitoon.

Avatar

Arvostamme tuotteen kotimaisuutta ja olemme mielellään testaamassa uusia tuotteita.

Avatar

Atooppinen iho lapsella, hellempi pesuneste haussa

Avatar

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan kun on ensimmäinen lapsi vasta (nyt 6vko ikäinen) ja kaikki on uutta ja ihanaa 🤩
Ps. en tiennyt että heinävedellä on Ainun tehdas, meillä mökki siellä johon kesällä tarkoitus taas mennä perheen pienimmänkin kanssa 🤭

Avatar

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uusia tuotteita.
Ainun tuotteet käytössä tälläkin hetkellä.
Kaura ja kotimaisuus on mahtava yhdistelmä😊
Sopisi varmasti meidän herkkäihoisille.

Avatar

Olisi hienoa päästä testailemaan Ainu-tuotteita ja erityisesti, koska ovat luonnonkosmetiikkaa. Odotamme, että pääsisimme pitkille luontoretkille, mutta pesumahdollisuuksien haasteellisuus onkin ongelmana.

Avatar

Meillä olisi etsinnässä sekä tulevalle vauvalle että taaperolle sopivat ihonhoitotuotteet

Avatar

Ois kiva kokeilla.

Avatar

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

Avatar

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

Avatar

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

Avatar

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Käyttäjää löytyisi kyllä.

Avatar

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Käyttäjää ja käyttötarkoitusta löytyisi kyllä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi