ainutlaatuinen arki - Banneri

Vertaistukea ja tuotetestailuja – hae Ainu-perheeksi 2023!

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Kahdeksankuinen vauva on ollut tänään selkeästi vähän kitisevä ja suuta ympäröivässä ihossa on punaista ihottumaa, jota siinä ei normaalisti ole. Liittyvätkö nämä oireet toisiinsa, mistä ihottuma on tullut ja mitä sille pitäisi tehdä? 

Kerään mielessäni mahdollisia aiheuttajia. Uusia hampaita ja sen takia kuolaa extra paljon, kesäiset maistelukokeilut, vierailu uimahallissa polskimassa vaiko siskolta saatu flunssa?

Pohdin asiaa vähemmän huolestuneen vauvan isän kanssa, laitan viestin parillekin ystävälle ja mainitsen asiasta myös äidilleni, jonka tiedän empaattisesti myötähuolestuvan kanssani. Nämä keskustelut vastaavat tarpeeseeni vanhempana jakaa vauvan asioita muiden ihmisten kanssa ja saada sieltä tsemppiä ja rohkaisua.

Huolenjakajina voi olla jokaisen omaan elämäntilanteeseen parhaiten sopien vaikkapa some-ryhmä, luottoterveydenhoitaja neuvolasta, perhetyöntekijä tai läheinen työkaveri. Jaettu huoli on aina pienempi kuin sama huoli yksin kohdattuna. 

Isosisko 9-v kuvasi meidät lähipuistossa aurinkoisena lauantaina.

Vertaistukea ja neuvontaa

Ainu-perheet ovat ovat pienten vauvojen perheitä, jotka saavat meiltä käyttöönsä Ainu-tuotteita. Me taas saamme perheiltä arvokasta tietoa tuotteiden käytöstä. Näin voisi tiivistää yhteen lauseeseen Ainu-perheidean, mutta oikeasti perheet ovat myös paljon muuta: ideoita, jaettua iloa ja vertaistukea.

Itselleni meidän viimeisin Ainu-perheyhteisö on ollut kokemuksena aikaisemmista poikkeava, koska olen ollut yhteisössä mukana oman vauvan kanssa ja voinut elää perheiden kanssa samaa elämäntilannetta. Käy kurkkaamassa tämän blogipostauksen lopusta meidän uusi Ainu-perhehaku ja hae mukaan!

Ainu-perheistä tuttu tsemppihenki, avun antaminen ja tiedon jakaminen ovat asioita, joihin myös Ainu-neuvonta perustuu. Ainu-neuvonta vastaa vanhempia askarruttaviin kysymyksiin sähköpostitse, puhelimitse ja somen kautta. Useimmiten kysymykset koskevat imettämistä, vauvan iho-ongelmia ja tuotteiden kuten voiteiden, tuttipullon tai rintapumpun käyttöä. Ainu-neuvontaan kuuluu kokonaisuutena perinteisen niin sanotun kuluttajapalvelun lisäksi myös laajemmin Ainu-brändin kanssa tehty viestintä. Tällä tarkoitamme muun muassa tuotteiden käyttäjiltä saatujen innovatiivisten ideoiden jakamista esimerkiksi Ainun somekanavissa.

Kokosin tähän Ainu-neuvonnan TOP 5 kysytyintä kysymystä Ainun ihonhoidon tuotteisiin liittyen. Kursiivilla merkityt lainaukset ovat Ainu-perhe 2022 -ryhmän kommentteja ja vinkkejä kyseisten tuotteiden käyttöön liittyen. 

TOP 5 kysytyimmät kysymykset

1. Mihin kaikkiin eri käyttötarkoituksiin Ainu Suojavoidetta voi ja kannattaa käyttää?  

Ainu Suojavoide nimensä mukaisesti suojaa ja rauhoittaa vaippa-alueen ihoa ja muita vauvan kuivia ihokohtia. Tämän lisäksi se sopii monipuolisesti myös koko perheen ihonhoitoon. Voidetta voi käyttää esimerkiksi paikallisesti ihon kuiviin kohtiin, ylähuulen rohtumiin sekä kuiville käsille ja kynsinauhoille.

Arjen kiireessä saat Suojavoiteella sipaistua myös omat kulmakarvat ojennukseen sekä huulille kiillon – ehkä nopein pikameikkaus ikinä.  

“Hei täytyy vinkata muillekin kenellä kämmenselät kuivavat jatkuvista peppupesuista, että toimii myös aikuiselle tuo suojavoide! 👌” 

Suojavoide on vedetön ja todella monikäyttöinen tuote, jolle löytyy aina vain uusia käyttökohteita ja ideoita! Kuva: By Henria

2. Miten Ainu Sinkkivoide, Hoitovoide ja Kaura Eco Perusvoide eroavat toisistaan? 

Näistä voiteista sinkkivoide on tuhdein. Se jättää ihon pinnalle valkoisen suojaavan kerroksen ja toimii erinomaisesti punoittavan ja ärtyneen ihon pika-apuna rauhoittaen ja viilentäen ihoa. Sinkkivoide sopii niin vaippaihottuman kuin myös hiertymien hellävaraiseen hoitoon. 

Ainu Hoitovoide on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä voide, joka sopii ihon päivittäiseen kosteutukseen koko vartalolle. Hoitovoide muodostaa iholle sitä suojaavan kerroksen ja tuotteen sisältämä dekspantenoli auttaa parantamaan esimerkiksi vaippaihottumaa. 

“Tällä hetkellä käytössä Ainun hoitovoide päivittäin, käytän sitä välillä myös omaan todella kuivaan pärstääni 🙈👌🏻 Sinkkivoide myös löytyy, sen olen todennut jo aikaisempien lasten kanssa toimivaksi, jos esim. peppu punoittaa. “ 

Ainu Kaura Eco Perusvoide on voiteista kevyin ja sopii siksi käytettäväksi erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ihon kosteutus tulee saada tehtyä nopeasti. Perusvoide sisältää suomalaista kauraöljyä ja ksylitolia, jotka molemmat kosteuttavat, ravitsevat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Voide on lisäksi Cosmos Natural -sertifioitu. 

“Tää perusvoide on toiminut meidän 11 viikon ikäisen vauvan kuivan ihon kosteutukseen tosi hyvin. Usein kylvyn jälkeen on aika kiire saada rasvat ja öljyt levitettyä, koska nälkä ja väsymys alkaa painaa. Me laitetaan ekaks koko vartalolle Ainun hoitoöljyä ja päälle tätä kaura perusvoidetta: nää levittyy ja imeytyy nopeasti, joten vaatteet voidaan pukea pian päälle ja päästäänkin nopeasti jatkamaan iltapuuhailuja eteenpäin. Tätä perusvoidetta on helppo lisäillä tarvittaessa aina vaipanvaihdon yhteydessäkin ja lisäks hyödyntää myös oman ihon kosteutuksessa, koska mulla on varsinkin just oikee käsi kuiva pyllynpesun takia  

Ainu Kaura Eco Perusvoiteen rasvapitoisuus on 25 prosenttia ja se on siksi helppo levittää vauhdikkaammallekin taaperolle. Kuva: By Henria

3. Sopiiko Ainu Pesuneste päivittäiseen käyttöön vauvalle?  

Kyllä sopii ja käyttöä ei tarvitse rajoittaa vain vauvan pesuun. Pesuneste sopii loistavasti koko perheelle niin vartalon kuin käsienkin pesuun, sekä kevyen päivämeikin puhdistukseen.

Bonuksena tuotteessa on sen biohajoavuus eli Pesuneste on näppärä ottaa vaikkapa mökille mukaan.  

 “Pesunesteellä saa kyllä super helposti pienen pesut tehtyä. Iho jää pehmeän tuntuiseksi ja pesuneste huuhtoutuu helposti pois, ei tarvi tolkuttoman kauaa lutrata ☝🏻 Pisteet myös annostelun helppoudesta 😁” 

4. Mihin Hoitoöljyä kannattaa käyttää? 

Ainu Hoitoöljy on varsin monikäyttöinen tuote. Se sopii sekä kylpyveteen lisättäväksi vauvan ja taaperon ihon kosteutukseen että vauvahierontaan ja karstanpoistoonkin.

Karstanpoistossa hoitoöljy levitetään hoidettavalle alueelle ja annetaan hetki vaikuttaa, minkä jälkeen karsta on helppo harjailla pois vauvan päänahasta. 

“Hoitoöljy on tähän mennessä öljyistä ehdottomasti paras👏 Toisin kuin aikaisemmat öljyt mitä olen kokeillut, tämä lähtee omista käsistä pois pyyhkimällä vaikkapa paperiin. Jotkut öljyt kun eivät imeydy millään eivätkä lähde pyyhkimälläkään ja tuntuu että joka paikka on öljyssä. Käytetään siis hoitoöljyä pääasiassa karstan poistoon päästä sekä vauvahierontaan 😊 “ 

Vanhemman vähän väsähtäneen hetken pelastus voi olla pieni hartiahieronta, eikö vain? Ainu Hoitoöljy sopii tähänkin tarkoitukseen vallan mainiosti! 

5. Mitä pesutuotteissa oleva Tear free -merkintä tarkoittaa? 

Ainun pesutuotteissa (myös kylpyvaahdot) on Tear free -merkintä, joka takaa sen, että tuote pesee ilman kyyneleitä.  Tuotteet sisältävät hyvin alhaisia määriä peseviä tensidejä, jotka yleensä aiheuttavat silmien kirvelyä.

Vauvan ja hieman isommankin lapsen hiukset peseytyvät helposti esimerkiksi Ainu Pesuvaahdon avulla eikä silmiä kirvele vaikka vaahtoa hieman silmiin roiskuisikin.

“Pesuvoide on meillä majaillut pesuhuoneen lavuaarin vieressä ja käytetään päivittäin pesuissa. Pumppupullo on täydellinen tähän tarkoitukseen, helppo käyttää yhdellä kädellä. Ihana koostumus, tykätään kovasti! Ja napattiin pesuvoide mukaan myös viikonlopun metsäretkelle ja epäilyksistä huolimatta toimi mainiosti vedettömään pesuun.” 

Ainu Kaura Eco Pesuvoide sisältää suomalaista kauraöljyä ja ksylitolia, jotka molemmat kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kuva: By Henria

Hae mukaan Ainu-perheeksi 2023!

On jälleen aika etsiä meille uusia tuotetestaajia ja muodostaa uusi Ainu-perhe. Jos sinulla on nyt 0-2 kuukauden ikäinen vauva tai laskettu aika elo-lokakuussa, voitte olla etsimämme perhe! Ainu-perheyhteisö  toimii suljettuna Facebook-ryhmänä ja testaajilta toivotaan paitsi aktiivista keskusteluun osallistumista myös kuvausintoa.

Hae mukaan kertomalla kommenteissa hieman omasta perheestäsi sekä minkä ikäinen vauva perheessä on tai koska vauvan laskettu aika on. Hakuaika päättyy 15.9.2022 ja olemme yhteystietonsa meille jättäneisiin yhteydessä lokakuun aikana.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Tämä oli meidän viimeinen blogipostaus tällä erää. Kiitän itseni ja Eilan puolesta teitä blogin lukijoita ja tapaamisiin Ainun somessa!

Löydät meidät Facebookissa @ainuneuvoja sekä Instagramissa @ainuneuvoja.

Terveisin Heidi

Kommentit

260 kommenttia
Avatar

Meidän perheestä löytyy kesällä syntynyt pieni poika ja 3,5v tyttö. Tällä hetkellä elämä on hyvin vauvan tuoksuista ja tykätään viettää perheenä yhteistö aikaa! Meidän perhe on aktiivinen ja tykättäisiin älyttömästi päästä testaamaan yhdessä tuotteita.

Avatar

Hei, sain ystävältä vinkkinä ostaa Ainun sinkkivoidetta meidän tuoreen vauvan pikkuisiin hiertymiin ja samalla vinkin hakea mukaan Ainu-perheeksi 2023. Tässäpä siis lyhyehkö esittely meidän perheestä.

Perheeseemme syntyi 6.8.2022 pienoinen esikoispoikamme. Alku aiheutti hieman sydämentykytystä ja epätietoisuutta, kun pojan happisaturaatio oli liian alhainen ja hän joutui lisähapelle muutamiksi päiviksi. Kyseessä oli jokin infektio joka saattoi johtua tihkuneesta lapsivedestä jonka menoa emme olleet huomanneet. Antibioottihoidoilla kanyylien kautta ja erilaisia verikokeita otettaessa alkoi pikkuisen elämä.

Onneksi viiden päivän kuluessa pääsimme kotiutumaan ja olimme avopuolisoni kanssa ehtineet hyvin laittaa koko kodin lattiasta kattoon valmiiksi, sillä poikamme syntyi viikoilla 41+1. Muutimme nykyiseen kotiimme Espooseen 2,5 vuotta sitten ja saimme kesällä vauvaa odotellessa myös useamman ”ikuisuusprojektimme” kodin kaappitiloissa vihdoin valmiiksi.

Jo ennen vauvan saapumista me 33-vuotiaat viihdyimme paljon ulkosalla, päivärutiiniksi ovat muodostuneet kävelyt lähimetsässä tai läheisillä lintupaikoilla ja yhteiset kokkaus- ja ruokailuhetket ja aamu-uutiset. Meidän perheessä harrastetaan golffausta ja etenkin keväisin intohimoista lintubongausta. Poika tulee varmasti saamaan omat pikkuiset golfmailat ja kiikarit kun sen aika on.

Itse olen aika intohimoinen nikkaroija ja teen melko monipuolisesti myös käsitöitä. Viime keväänä samaan aikaan kun avopuolisoni kävi joogatunneilla niin itse kävin viikottain työväenopiston puutyökurssilla. Siellä tein muutamia entisöintitöitä ja rakensin meidän kerrostaloasunnon napakkaan kylpyhuoneeseen pesukoneen päälle asetettavan hoitotason vauvalle. Tein vielä kesällä siihen liikuteltavan ja lokerikkojen kokoja muokkailevan tilanjakajan. Voidaan sitten vauvan kasvaessa kasvattaa makuutilaa ja pienentää lokeroja näppärästi. Työväenopiston kurssilla ollessani mietin usein, että miksi en tehnyt tätä jo aikaisemmin joten Ilmoittauduin nyt syksynkin puutyökurssille ja ilmoittauduin lisäksi useammalle vauvakurssille musiikista vauvajoogaan. Opettelin keväällä hieman hukassa olleen kutomistaidonkin uudelleen ja kas nyt on pikkuruisia tumppuja ja äidille syyspantakin valmistuneet.

Nyt meillä eletään vauvan tuoksuista arkea, joka on lähtenyt hyvin käyntiin. Kaikki me kolme opitaan joka päivä uusia asioita tai kehitytään varmemmiksi jossain. Itselläni on ollut atooppinen ihottuma ihan vauvasta asti ja aika kuormittavaa ollut tämä Korona-aika käsilleni, kun jatkuvasti lotrataan käsisaippuoiden ja desinfiointiaineiden kanssa. Olen yrittänyt valmistautua poikamme ihonhoitoon ja toivon ettei atopia periydy.

Avatar

Meidän pieni perhe sisältää mieheni ja itseni sekä meille on syntymässä esikoinen nyt syksyllä. Laskettu aika syyskuun alussa. Olen kuullut ainu-tuotteista paljon hyvää ja olisi mahtavaa päästä niitä kokeilemaan. Olen kiinnostunut kaikista vauva-arkeen liittyvistä asioista. Olemme aktiivinen pariskunta ja vauva tuo uuden lisän perheeseemme. Lähipiirissäni on tulossa vauvoja ja tuoreita vanhempia, joille pystymme helposti kehumaan hyviä tuotteita. Lisäksi päivitän jonkin verran sosiaalisen mediaan kanaviani.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu 4 ihanaa lasta. Nuorin kohta 3kk sekä 3v,8v ja 10v.. ainu tuotteet on ollut mukana meillä jo 10v. Meillä ehdoton suosikki on ollut ainun pesuneste joka on ollut käytössä kaikilla.

Avatar

Elämämme mullistui heinäkuussa kun perheeseemme syntyi ihana nyt 3,5 viikkoa vanha poikamme. Jo raskausaikana tuli tutkittua erilaisia vauvaperheisiin sopivia merkkejä ja Ainun tuotteet ovat alun alkaen vaikuttanut hyviltä ja laadukkailta! Kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla.

Avatar

Meidän esikoispoikamme laskettu aika on 22.10. Olemme ihan tavallinen suomalainen pariskunta ja perheeseemme kuuluu lisäksi 13-vuotias maatiaiskissa, jonka reaktioita vauvaan jännityksellä odotamme. Emme ole mitenkään super aktiivisia ihmisiä, tykätään olla kotona ja pelailla kavereiden kanssa. Meillä taustalla lapsettomuutta ja nyt vihdoin lääkärin avustuksella saatiin juniori alkuun. Ainu-tuotteet ovat meille luonnollisesti ihan uusi juttu, mutta pari putelia odottelee jo käyttöä hoitopöydällä. Mielellään lähdettäisiin Ainu-perheeseen mukaan tutustumaan paremminkin tuotteisiin. 🙂

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun (27v) lisäksi mieheni (29v) sekä suloinen kultainennoutaja. Odotamme esikoistamme saapuvaksi syyskuun lopulla❤️
Tunnen Ainu -tuotteet jo omasta lapsuudestani ja rakas Ainu-pupuni on edelleen tallessa❤️
Erittäin mielellämme olemme mukana Ainu-perheessä❤️

Avatar

Moikka!🍂

Meille vanhemmille Ainu-tuotteet tulivat tutuksi vasta 2 vuotta sitten kun esikoistyttö syntyi. Muitakin merkkejä kokeiltiin, mutta palattiin aina takaisin Ainuun. Kertonee laadusta kaiken tarpeellisen!😉 Nyt lokakuussa syntyvälle pikkusiskolle tulee samat voiteet ja pesunesteet käyttöön, koska sopivat joka tarpeeseen. Kaikkia tuotteita ei olla ehditty testata, koska ovat riittoisia ja hoitavat niin hyvin, ettei ihan jatkuvasti tarvitse käyttää. Tosin taapero on jatkuvasti itseään rasvaamassa vaikka iho onkin hyvässä kunnossa😄

Olisimme enemmän kuin mielissämme päästessämme testaamaan meille vielä ei tutuksi tulleita tuotteita Ainu-sarjasta ja minä pääsisin harjoittamaan kuvaustaitoja siinä ohessa😜

Ihanaa syksyä! 🍁🤎

Avatar

Tänne olisi tulossa La 26.9 perheemme kolmas aarre. Perheeseemme kuuluu jo Joulukuussa täyttävä 6-vuotias, 2 ja puolivuotias, sekä vanhemmat.
Etenkin kuopus on alittanut elämänsä suuren määrän rasvoja omaavana, maitoallergisuuden vuoksi. Joten kaikenmaailman rasvat ja putelit ovat tuttuja perheessämme niin allergian, kuten hoitoalalla pitkään olleen äidin kautta.
Lähtisimme mielellämme uuden vauvan kanssa testailemaankin Ainu tuotteita, sillä ns. Kaupan tuotteet ovat jääneet meille hieman pimentoon. Innolla nyt luin mm eco tuotteesta, josta en tiennyt ko merkillä olevankaan.
Tuttuja ja tuttipulloja olemmekin päässeet esikoisen ja kuopuksen kohdalla testailemaan, mutta nyt aloitetaan vielä kerran kaikki uudestaan:)

Avatar

Hei!

Meillä liikkuvainen perhe Tampereelta. Perheesemme kuuluu mies, 8-v. Poika ja 3 kk ikäinen poika (synt. 7.5.2022). Voi kunpa pääsisimme testamaan tuotteita vaikka vähän ylittyy tuo ikä🙈 ulkoilemme ja mökeilemme paljon. Esikoisen aikana köytimme ainun tuttipulloja ja säilytysratkaisuja. Nämä olivat aivan loistavat ja varmaan tulee kuopuksen kanssa käyttöön myös. Katsoin myös että Ainu tullut uusia kaura pohjaisia pesunesteitä/ voiteita. Nämä vaikuttivat mielenkiintoisilta myös. Ainu puput näyttäisi muodostuvan molemmille pojille yhtä tärkeäksi. Ja omakin pupu 80-luvulta vielä tallessa😍 Tykkään testailla tuotteita ja mielelläni niistä kerron eteenpäin 😊 Lämpöisiä syksy pöiviä sinne❣

Avatar

Hei!
Meille syntyy mieheni kanssa esikoinen 3.9, jos hän sallii tulla ajallaan 🙈
Olemme ekologinen perhe ja ekologisuus on lähellä sydäntämme. Olemme lueskelleet Ainun ekologisista tuotteista ja mielenkiinnolla odotamme kaurapohjaisten tuotteiden kokeilemista.
Ulkoilemme luonnossaa paljon ja vietämme aikaa vauvan serkkujen kanssa.
Minulla on oman työni puolesta kokemusta lapsista paljon, mutta mieheni on niin sanottu ”untuvikko” ja niinhän olen minäkin, koska oma lapsi on aina oma lapsi ❤️
Odotamme innolla vauvan syntymää ja yhdessä opettelua.

Avatar

Perheeseemme kuuluu hurjapäinen 2.5v tyttö ja marraskuun alussa meille olisi syntymässä toinen tyttö. Ainun tuotteita on ollut käytössä paljon ja tulee jatkossakin olemaan.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu reilu 1,5 vuotias esikoinen ja uusin tulokas on heinäkuun lopulla syntynyt pikku prinssi. Meijän perheellä on käytössä Ainun tuotteita ja näitä kuluukin myös runsain mitoin meidän perheessä ja mieluusti tutustuttaisiin myös uusiin tuote tuttavuuksiin! Lisäksi vertaistuki samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja Ainu perheeseen kuuluminen olisi aivan huikeata 🙂

Avatar

Me eletään uusioperhe arkea. Perheeseen kuuluu 17, 16, 14, 13 & 10-vuotiaat lapset aiemmasta liitosta. Lokakuun alussa olisi tämän kuopuksen la, joka on sitten meidän yhteinen lapsi ja toivonmukaan toimii myös liimana isompien sisarusten kohdalla sitomaan perhettä enemmän yhteen. Edellisistä vauvavuosista on tovi vierähtänyt joten ”uuden” äärellä kai tässä taas ollaan 😊 olisi mukava päästä kokeilemaan ainu tuotteita ja kertomaan omat kokemuksemme niistä.

Avatar

Perheeseemme kuuluu 7v, 1v ja 2vko ikäinen vauva 😍 meidän perheellä on käytössä Ainu merkin voiteita ja muita arkeen tarpeellisia tuotteita ❤️

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu 6 lasta, joista nuorin pian 6 viikkoa vanha. Ainu tuotteet olleet käytössä jo vuosien ajan. 😊

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu kohta 1,5v taapero sekä 2 kk ikäinen vauva. Testaisimme mielellämme Ainun tuotteita 😊

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu 4kk Sofia tyttö ja 15-vuotias esiteini.Ainu tuotteita käytetään meidän perheessä vauvasta vaariin ja jopa perheemme hevonen on kokeillut tuotteita ja ne on myös todettu eläimille toimiviksi 😃

Olisimme Sofian kanssa todella mielellämme myös osa teidän perhettä ja jakaisimme ilomielin kokemuksiamme myös muille.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu 4kk Sofia tyttö ja 15-vuotias esiteini.Ainu tuotteita käytetään meidän perheessä vauvasta vaariin ja jopa perheemme hevonen on kokeillut tuotteita ja ne on myös todettu eläimille toimiviksi 😃

Olisimme Sofian kanssa todella mielellämme myös osa teidän perhettä ja jakaisimme ilomielin kokemuksiamme myös muille.

Avatar

Perheeseemme syntyi heinäkuussa esikoistyttö, joka on ensimmäisen kuukauden aikana hurmannut meidät vanhemmat! Lisäksi perheeseen kuuluu pieni chihuahua. Vauvaa on ihana ihmetellä ja hoivata, joten haluan tarjota myös parasta vauvalle ihonhoidon osalta. Voipi olla, että tasapuolisen huomioinnin nimissä Ainu voiteita täytyy sipaista myös koiran tassuille! Myös vertaistuki on isossa asemassa varsinkin näin esikoisen synnyttyä, kun kaikki on vauvan kanssa uutta ja ihmeellistä.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä, aviomieheni, 11.7.2022 syntynyt esikoispoikamme Iivo sekä tolleri Hilma.

Joihinkin Ainu-tuotteisiin olemme jo tutustuneet, sillä ostin niitä isyyspakkaukseen. Mm. rintakumi ja tutit ovat päivittäisessä käytössä.

Ainussa arvostan sitä, että tuotteet ovat kotimaisia/niissä pyritään mahdollisimman suureen kotimaisuusasteeseen. Lisäksi arvostan sitä, että Ainu työllistää paljon suomalaisia. Mielellämme tutustuisimme tuotteisiin lisää.

Avatar

Meidän perheestä löytyy minä äiti 24v, isä 20v, minun esikoinen 5v ja meidän yhteinen ensiviikolla 2kk ikäinen vauva sekä kissa ja koira. Olen innokas valokuvaaja ja olisin kiinnostunut testaamaan ja mainostamaan toimivia tuotteita. Tällä hetkellä Ainu tuotteista käytössä on sinkkivoide, pesuneste sekä liivinsuojat.

Avatar

Meillä on 2vkoa sitten syntynyt vauva. Sen lisäksi huushollissa säntäilee 1v 10kk taapero, joka tykkää touhuta erityisesti isänsä kanssa monia asioita. Tällä hetkellä paloautot ovat kovin juttu. Esikoinen on vauhdikas ja vilkas, joten saa nähdä millainen parivaljakko näistä muodostuu. Kaksi vilkasta poikaa voi tietää vauhdikkaita vuosia. 🤭❤️

Avatar

Hei,

Meillä on esikoinen 19 kk vanha ja nyt tulossa toinen ja laskettuaika on 8.10. Esikoinen on poika ja nyt tulossa tyttö. Odotan innolla tytön syntymää ja olisi ihana päästä teidän Ainu-perheeseen ja testailemaan teidän tuotteita.

Avatar

Hei,

Meillä on esikoinen 1,5 v ja nyt tulossa toinen ja laskettuaika on 8.10. Esikoinen on poika ja nyt tulossa tyttö. Odotan innolla tytön syntymää ja olisi ihana päästä teidän Ainu-perheeseen ja testailemaan teidän tuotteita.

Avatar

Meidän pieni perhe koostuu itsestäni ja tulevasta esikoispojastani, laskettu aika on 22.9. Olen jo ensisynnyttäjäksi varttunut, olen elänyt itsenäistä ja työn töyteistä elämää viimeiset yli 20 vuotta aikuisuutta. Uusi tuleva vauva-arki jännittää, ihastuttaa, pelottaa ja innostaa. Kaikenlaisia tunteita ja ajatuksia siihen sisältyy, tällainen Ainu-perhe olisi kiva uusi lisä meidän kahden uuteen arkeen ja toisiimme tutustumiseen💚

Avatar

Hei!
Kovasti toivoisimme pääsevämme testaamaan Ainu tuotteita. Meidän perheeseen kuuluu me vanhemmat, 7v koululainen ja 2kk ikäinen vauva. Ainu tuotteita olen käyttänyt jo esikoisen vauva aikana, ja ovat tällöin hyväksi todettu. Tällä hetkellä vauvallamme on muutamia Ainun tuotteita käytössä, mutta mielellään toivoisimme niitä pääsevämme lisääkin testaamaan. Koululaisen ihoa myös kosteutetaan edelleen Ainun perusvoiteella. Erityisesti uusin tuotesarja kiinnostaisi kokeilla! Elämme liikkuvaista arkea ja tykkäämme reissata. Ainun tuotteet kuulostavat siltä, että ne sopivat meidän liikkuvaan elämään täydellisesti.

Avatar

Perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi 3-vuotias ja 4 kk ikäiset pojat. Esikoisella käytössä kylpytuotteet herkän ihon vuoksi. Vauvalla tutit ja tuttipullot päivittäisessä käytössä imetyksen loppumisen jälkeen. Sain tuttipulloa ostaessa teiltä loistavat vinkit tuttipullon hankintaan, ja Ainun pullo onkin ainut, mikä on kelvannut.

Avatar

Moikka!! Minun perheeseen kuuluu minun lisäksi minun poikaystävä, kaksi gerbiiliä ja pieni syysvauva jonka laskettu aika on 20.9.2022😍🫶🏻
Olen 17 vuotias tuleva teiniäiti💗 odotan innolla että minun pieni tyttövauva syntyisi🥰 olisi todella mukava jos pääsisi ainu-testaajaksi kun on tulossa oma pienokainen🥰 Oon ostanu vauvalle jo 4 ainupupua ja oma lapsuuden pinkki ainupupu vielä tallessa🫣😍🫶🏻

Avatar

Meidän perhee on aktiivininen extempore häslääjä perhe, johon kuuluu itseni ja miehen lisäksi 4 tyttöä 6v, 4v, 2v ja 2kk.
Valokuvia otetaan niin, että kamerat ja kännykät on täynnä eli aivan kaikesta 😅
Ainu tuotteet meillä ollu käytössä kaikilla 6vuotta, jopa itsellä. Suosikki ollu suojavoide ja nyt uutena omana lempparina kaura perusvoide 😻

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 1v poika, ja seuraavan pojan laskettu aika on nyt elokuussa, saa nähdä koska hän päättää saapua. Lisäksi kanssamme asustaa koiria🐶. Ainun tuotteet ovat jokapäiväisessä käytössä, sillä pojalla on hieman herkkä iho, ja kun täällä maaseudulla aina sattuu ja tapahtuu sekä tulee naarmuja, on varsinkin voiteet kovassa käytössä.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minun lisäkseni mieheni ja kaksi koiraa. Minä olen 23v ja mieheni 26v. Odotamme ensimmäistä lastamme, laskettu aika on 27.10.2022. Olisin nuorena ja ensikertalaisena äitinä erittäin kiinnostunut tuotetestailusta ja erityisesti muiden perheiden vertaistuesta ja kokemuksista.

Avatar

Meillä on pieni perhe, johon kuuluu itseni ja puolisoni lisäksi 1,5v Teppo-koira sekä 17.6.2022 syntynyt poikamme. Olemme melko aktiivisia eläjiä ja tykätään reissata ympäri Suomea, mutta myös rauhoittua ”kotikotiin” pienessä kyläpahasessa Pohjois-Savossa.

Avatar

Olemme mieheni kanssa nuori pariskunta, jotka odottaa esikoistaan syntyväksi ❤️
Meillä on laskettu aika 28.10.

Ainu tuotteita on jo jonkin verran ostettu sillä lähipiiri on näitä suositellut ja itseäni kiehtoo juurikin kotimaisuus näissä tuotteissa.

Olen suorapuheinen, joten osaan kertoa mielipiteeni suoraan tuotteista mikäli kyseinen tuote ei juuri meille sopinutkaan (vaikka sopisi jollekin toiselle) tai tuote on juuri kuin meille tehty. Kuluttajat ovat juuri niitä parhaita asiakkaita 🙂

Olisi aivan mahtavaa päästä Ainu-testaajaksi!

Avatar

Hei, mielellämme lähtisimme mukaan Ainu – perheeksi. Meillä on jo jonkin verran kokemusta Ainu – tuotteista esikoisen kanssa, joka syntyi syyskuussa 2020. Olemme käyttäneet Ainu sinkkivoidetta ja pesuvaahtoa hänen kanssaan ja näistä tuotteista meillä on hyvät kokemukset 🙂

Meille on syntymässä 1.11. toinen lapsi ja myös hänen kanssaan Ainu – tuotteille tulee varmasti käyttöä ja kokemuksia jakaisimme mielellämme.

Avatar

Heippa!
Meistä tuli perhe kesäkuun puolivälissä, kun esikoinen näki päivänvalon. Olemme opetelleet kahden kuukauden verran ns uutta elämää ja päivääkään en kyllä vaihtaisi pois. En edes niitä väsyneitä hetkiä ja lohduttoman kuuloisia itkuja pienen pojan suusta sillä oppimismatkalla tässä vielä ollaan koko perhe puolin ja toisin. Parhautta on pieni hymysuu joka saa maailman pienimmätkin murheet tuntumaan mitättömiltä. Asumme Rovaniemellä ja tykkäämme mieheni kanssa testailla uusia tuotteita mitä on esimerkiksi tullut kauppojen hyllyille. Sydäntä lähellä on myös retkeily ja kovasti odotammekin, että saadaan kantoreppu jolloin voimme koko perhe lähteä retkeilemään hieman vaivattomammin kuin vaunujen kanssa.
Ainu tuotteet ovat meille vielä tällä hetkellä vain nimeltä tuttuja, mutta varmasti niihin tutustumme ennemmin tai myöhemmin pienen tutkiskelijan avustuksella.

Avatar

Heippa! Sain nuorimmaisen ensimmäisellä neuvolakäynnillä Ainun tuotepaketin. Siinä mukana oli lehtinen erilaisista tuotteista ja yllätyin siitä, miten paljon erilaisia ihonhoitotuotteita Ainulla on.
Netistä etsin tietoa vielä lisäksi vaippaihottuman hoitoon ja törmäsin tähän kirjoitukseen.

Perheessämme on 4 lasta, minä ja puolisoni. Kolmella lapsellamme sekä puolisollani on atooppista ihottumaa, joten lukuisia erilaisia tuotteita on tullut testattua – lukuunottamatta Ainun tuotteita.

Elämme rikasta ja vaihtelevaa lapsiperhearkea, nuorimmainen on 7 viikkoa ja vanhin lapsista täytti juuri viisi vuotta. Aikaa vietämme ulkoillen, retkeillen ja kotona arkisia asioita touhuten. Arkeen yritämme keksiä jotain pieniä kivoja juttuja, kuten kesällä oma ”kioski”, jota lapset saivat pitää vuorollaan terassilla ja rahoina toimivat itse tienatut ”kioskiliput”. Lipun sai esimerkiksi siivoamalla eteisestä kengät.

Tuoteperheen tuotteet sekä muiden vinkit tulisivat tarpeeseen ja varmasti käyttöön lapsille ja aikuisille!

Avatar

Vauvamme laskettu aika on ensi viikolla ja odotamme hänen tuloaan innokkaina. Toki jännitystäkin on ilmassa, koska kyseessä on esikoisemme.

Ainut tuotteet eivät ole meille vielä tuttuja vaikka niitä jo muutama löytyykin kaapista. Toivottavasti pian pääsemme myös testaamaan niitä vauvan syntymän myötä 🙂

Arvostan käyttämissäni tuotteissa kotimaisuutta ja hajusteherkkyyteni vuoksi taloutemme on hajusteeton. Olen aina valmis testaamaan uusia tuotteita ja mielelläni jaan hyviä vinkkejä eteenpäin.

Avatar

Meidän esikoistyttö syntyi 5.8. Olemme Lapissa asuva ulkoilusta ja luonnosta nauttiva perhe, jonka juuret kuitenkin eteläsuomesta. Tukiverkostot ovat siis aika kaukana ja kaikenlaiset vinkit ja vertaistuki olisi tarpeen tässä uudessa vauva-arjessa!
En ole päässyt kokeilemaan Ainu-tuotteita vielä juuri lainkaan, mutta ne vaikuttavat kyllä kokeilun arvoisilta ja meidän perheen käyttöön sopivilta.

Avatar

Hei! Meidän perheseen on kohta syntymässä neljäs lapsi. Isommat lapset ovat jo 15v, 12v ja 7v. Viimeisestä vauvasta on jo niin pitkä aikaa, että kaikki on uutta. Ainun tuotteet ei ole kovin tuttuja, niin sen takia olisi tosi kiva päästä niitä testailemaan. Muistan esikoisen ajasta, että Ainun tutti oli ainoa, mikä hänelle kelpasi 😁.

Avatar

Hei,

Minun lisäksi meidän perheeseen kuuluu vauvan isä ja tänään kuukauden ikäinen esikoispoika.🥰 Vauva-arki on ollut ihanaa, olemme saaneet nyt kuukauden ajan tutustua pieneen poikaamme. On ihanaa, kun koko ajan oppii hänestä uutta ja oppii tulkitsemaan aina paremmin mitä hän milloinkin haluaa❤️

Meillä on arjessa käytössä Ainun tuotteita. Ainun tuotteet ovat olleet meille hyviä ja toimivia. Olisi upeaa päästä mukaan Ainu-perheeksi ja päästä testailemaan lisää Ainun tuotteita sekä jakamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden perheiden kanssa. ❣️😊

Avatar

Moi! Perheeseen kuuluu minun lisäkseni mies, kouluikäinen tytär ja pian 3kk:n ikäinen pieni neitokainen. Arkemme kuluu vauhdikkaasti, menoa ja meininkiä ei puutu.
Ainun-tuotteet on jokapäiväisessä käytössä, oli myös esikoisen aikaan. Suosikkeina ehdottomasti tällä hetkellä kauravoide, mitä käytän myös itselleni kasvoihin ja esikoisella sitä menee yleisesti ihonhoitoon (atooppinen ihottuma)
Myös vanulaput on olleet lemppareita, käytän niitäkin koko perheelle, koska eivät hajoa käytössä. Meillä on kaapeissa oikeastaan kaikki ainua 🙂

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu oma esikoiseni 11.08.22 syntynyt ja miehen esikoinen 01/20. Meillä Ainu-tuotteet ovat uusi tuttavuus ja vielä ei mitään huonoa sanottavaa ole😍.

Avatar

Hei,
Meijän perhe on aika tuore perhe. Mentiin naimisiin helmikuussa 2022 ja pienokainen syntyi huhtikuussa 2022. Ollaan molemmat yrittäjiä ja jo lähempänä 40 ikävuotta. Meille kaikki vauvaan liittyvä on uutta ja ihmeellistä. Olisi hienoa päästä jakamaan kokemuksia niin Ainu tuotteista kuin ihan muutenkin vauva-arjesta ja sen ihanuudesta.

Avatar

Hei. Minun lisäksi perheeseeni kuuluu mieheni ja lapset 15v, 3v, 1,5v. Tammikuussa syntyy yksi lapsi lisää. Tämä lisäksi meillä asustaa kolme koiraa. Elämä on melko hektistä ja työntäyteistä,eikä oma 3-vuorotyö hoitoalalla helpota asiaa.
Vapaa aika vietetään lasten ehdoilla,ulkoillen ja leikkien. Sen lisäksi tämä kesä mennyt erilaisten pikkuprojektien kuten terassin ja aidan rakentamisen ja tulevan vauvan kehdon päivittämisen parissa,lapset luonnollisesti mukana kaikessa.

Ainu tuotteet on itselleni melko vieraita, tutteja sekä pulloja on tullut käytettyä mutta muuten tuotteet on vieraita.

Avatar

Me olemme hyvin liikkuvainen pieni perhe, johon kuuluu esikoispoikamme (syntynyt 25.8.2022), vanhemmat ja kaksi koiraa. Opettelemme vasta vauvan kanssa oloa ja kaikki on meille uutta ja ihmeellistä, kuten meidän pienellekin. Nautimme yhdessä olosta ja haluamme ottaa pienokaisemme alusta asti mukaan meidän menevään elämäntyyliimme (toki nyt mennään vauvantahtisesti). Ainu-tuotteista olemme jo ottaneet käyttöön sinkkivoiteen ja pesuvaahtokin odottaa vuoroaan. Pienokaisemme sai myös ensilahjaksi suloisen Ainu-pupun. Teemme somea harrastemielessä ja kuvaus kuuluu myös arkeemme. Mielellämme lähtisimme testailemaan tuotteita ja jakamaan kokemuksia muiden perheiden kanssa!
Syysterveiset! 🍁

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 6- ja 4-vuotiaat lapset, kaksiviikkoinen vauvamme sekä kissa. Eri ikäisten menevien perheenjäsenten ihon hoidon tarpeisiin sekä vauva-ajan tarpeisiin olisi kiinnostavaa päästä testaamaan Ainun tuotteita.

Avatar

Täällä odotellaan esikoista syntyväksi lokakuun loppupuolella. Vielä ei siis ole kokemusta Ainun tuotteista (tai muistakaan), mutta positiivisia kokemuksia olen muilta kuullut. Paljon on vielä pienempiä hankintoja tekemättä, ja mielellään ottaisin Ainu-tuotteita testiin! 😍

Avatar

Meille on syntymässä pieni neiti syyskuun lopulla. Hän on esikoisemme ja innokkaina odotamme millainen pieni sieltä saapuu meidän perheeseemme.
Asumme avomieheni kanssa omakotitalossa ja perheessämme on kaksi kissaa.
Itse nautin puutarhanhoidosta ja olen myös innostunut käsitöiden tekemisestä sekä valokuvien ottamisesta.
Käytämme kotona mahdollisimman vähän kemikaaleja ja ihonhoitotuotteissamme suosimme luonnonkosmetiikkaa.
Olisi hienoa kuulua ainu-perheeseen ja saada uusina vanhempina tietoa ja vertaistukea vanhemmuuteen.
Jaan myös arkeamme instagrammissa nimellä noonaelena 🙂

Avatar

Meillä kotona juuri 2kk (synt. 15.6.) täyttänyt maailman ihanin pieni tyttö. Kaikki on uutta ja jännittävää näin ensimmäisen lapsen kohdalla ja joka päivä opitaan uutta, ratkotaan haasteita ja ihastellaan vauvaa. Vauvan menossa mukana on äiti, isä ja karvainen ”isoveli”, joka rakastaa vauvan tuoksua ja tutteja. Meidän kaksikielisessä perheessä reissataan paljon ja päivittelemmekin usein kuulumisiamme reissun päältä. Olisimme innolla mukana osana Ainu-perheyhteisöä, jakaen omia kuulumisiamme sekä kuulien muiden vinkkejä vauva-arjen helpottamiseksi.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minun ja mieheni lisäksi 1.8.2022 syntynyt esikoispoika. Perheenä tykkäämme reissata ja liikkua luonnossa ja pikkuhiljaa kokeilemme uusia asioita myös lapsen kanssa ja hänen ehdoilla. Ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyvät arvot ovat perheellemme tärkeitä ja pyrimme huomioimaan niitä parhaamme mukaan myös uudessa ja ihmeellisessä vauva-arjessa.

Avatar

Meillä on kotona pian 8kk täyttävä vauva,
vauhtia ja menoa riittää pienen kanssa. Perheessä myös 12v, joka mielellään auttaa kaikessa.
Ainu tuotteet päivittäisessä käytössä.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu pian 6v eskarilainen poika sekä kauan odotettu sisarus, pikkuveli, joka syntyi 16.7. Nyt on taas ollut vauva-arjen opettelua pikku tuhisijan kanssa. Ainu-tuotteet eivät ole vielä kovinkaan tuttuja. Olisi hienoa jakaa käyttökokemuksia Ainu-tuotteista Ainu-perheryhmässä.

Avatar

Meille syntyi 26.7. poika, joka on esikoisemme.
Tuotteet meille ei ole vielä hirveen tuttuja, kun montaa tuotetta ei ole vielä tarvinnut.

Ainu käsipumppu löytyy, mutta mielellään testataan ja tutustutaan uusiin tuotteisiin poikamme kanssa.

Tuotteiden kotimaisuuden takia kiinnostaisi päästä testaajaksi mukaan.

Itse myös somessa postaan aika paljon, joten sekin sopii meille hyvin.

Avatar

Hei, meidän uusperheeseen minun ja mieheni lisäksi kuuluu 3 viikkoinen poika, 6-vuotias poika, enkelityttö jonka menetimme raskausviikolla 20 ja miehen 12- vuotias poika. Lisäksi meillä on kaksi koiraa.
Ainun tuotteet on meille hyvinkin tuttuja jo siskon lasten syntymästä asti (2008). Osa meidän omistamista Sinun tuotteista on olleet mukana 4 lapsen kasvussa ja nyt vielä ainakin tämän meidän nuorimmaisen eli hyvin ovat kestäneet. Osa tuotteista ollaan ostettu lisää ja päivitetty uusimpaan mm. Rintapumppu. Ainun anti-colic pullot meillä on tälläkin hetkellä suuressa suosiossa imetyksen lisäksi.

Avatar

Meidän perheestä löytyy kouluikäisen isoveljen lisäksi 11 viikkoinen pienokainen.

Ainu -tuotteet eivät ole ennestään tuttuja mutta olisin tosi kiinnostunut kokeilemaan tuotteita perheellemme 🙂 Tuotteissa kiinnostuksen herätti erityisesti hellävaraisuus mikä on vauvojen ja pienten lasten kohdalla tosi tärkeää.

Avatar

Meillä 7 viikon ikäinen vauva. Esikoinen on 4 vuotias.
Ainun tuotteet tuttuja esikoisen vauva ajalta mutta nyt on tullut paljon uutuuksia! 🙂

Avatar

Meiltä löytyy 7kk ikäinen tyttö, jolle muutamia Ainun tuotteita olemme käyttäneet. Läheskään kaikki eivät vielä oli tuttuja, ja uutuuksia ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla ja testata! 😊

Avatar

Helatorstaina saimme esikoistyttömme ilahduttamaan maailmaamme.

Meillä oli alusta asti vaikeaa pissan kanssa. Kun tuli pienikin pissa niin tyttö alkoi itkemään ja oli todella levoton. Eli vaippoja sai vaihtaa aivan kokoajan. Epäilen, että pissa kirveli hänen ns. ylimääräistä limakalvo uloketta. Onneksi löydettiin Ainun suojavoide!!! Ihan pelastus vauva-arkeemme. Helpotti selkeästi tytön oloa.

Olemme tavallinen kolmihenkinen perhe, joka tykkää liikkua paljon ja lähes aina pienokainen mukana menossa, mentiin sitten autotapahtumaan, kauppaan, moikkaan hevosia tai kouluttamaan koiria. Meillä asustaa kaksi cane corsoa ja kissa. Ja yhteiselo on lähtenyt sujumaan melkoisen kivuttomasti kaikilla. 😍

Avatar

Meillä syntyi kesäkuussa kolmas poika. Poikien iät siis 12v, 10v ja 2kk. Isommat pojat pelaavat molemmat jalkapalloa ja meidän aika pienimmän kanssa kuluu myös paljon liikenteessä ja futiskenttien laidoilla. Elämämme on liikunnallista ja vauhdikasta. Isoveljet odottavat innolla, että pikkuveli vähän kasvaa niin pääsee enemmän leikkimään ja auttamaan syöttämistä yms.
Valokuvailen päivittäin ja tykkään myös päivitellä instagramia ja elämäämme vähän sinne. Ig tintti13

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä, 1,5-vuotias touhukas poika ja lokakuun alussa syntyvä pikkusisko. Molemmat vanhemmat hoitavat lasten ihoa ja Ainun tuotteet ovat sopineet hyvin esikoisen kuivahkolle iholle. Meillä on myös syöty tutteja ja vauvaa ajoittain pulloruokitaan pumpattavalla äidinmaidolla. Kiinteiden maistelut aloitetaan 4kk iässä. Materiaalia on mahdollista jakaa @tiilentuvanrouva -instatilillä.

Avatar

Meidän perheestä ei tule vilskettä ja vilinää puuttumaan. Meidän perheeseen syntyi 5.6 identtiset kaksostytöt. Pikkusisarus olikin pitkään esikoisen (10v) toiveena ja nyt se viimein toteutui tuplana. Pienet tytöt ovat valloittaneet jo monien sydämet niin täällä kotona kuin instagramissakin tilillä @tarrasukat. Olisi ihana päästä testaamaan ainun tuotteita ja jakamaan niistä tietoa ja kokemuksia myös muille ♡ Tällä hetkellä kovassa käytössä on ainun hoitoöljy ja sinkkivoide. Ilman niitä ei tulisi toimeen 😉

Avatar

Meillä on 1 kk vanha esikoistyttö, joka on valloittanut meidöt täysin hurmaavalla hymyillään. Asumme Helsingissä ja vietämme aktiivista elämää uuden tulokkaan ja pienen mäyräkoiran kanssa. Ainu tuoteperhe on meille jo ennestään tuttu ja olisi mahtavaa päästä mukaan tähän, löytämään lisää hyviä tuotteita ja suositella niitä eteenpäin 🤗

Avatar

Meillä on 1 kk vanha esikoistyttö, joka on valloittanut meidöt täysin hurmaavalla hymyillään. Asumme Helsingissä ja vietämme aktiivista elämää uuden tulokkaan ja pienen mäyräkoiran kanssa. Ainu tuoteperhe on meille jo ennestään tuttu ja olisi mahtavaa päästä mukaan tähän, löytämään lisää hyviä tuotteita ja suositella niitä eteenpäin 🤗

Avatar

Me ollaan nuori perhe Oulusta, johon kuuluu minun ja mieheni lisäksi kolme alle kouluikäistä lasta! Nuorin tulokas, pieni tyttövauva, syntyi kesäkuun 5. päivä ☺️ Tällä hetkellä isommat lapset ovat päiväkodissa ja olen itse kotona hoitamassa vauvaa. Tykkään somettaa ja päivittelen meidän elämää instagramissa @veeravalkealahti tilillä!

Ainun tuotteet on meille ennestään tuttuja, tykättyjä ja toimivia. Siksi oltaisiin mielellämme mukana!

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu me vanhemmat, 2lasta & kisu. Meillä 10.6.22 syntynyt poika & isosisko 9.11.20. Esikoisella on ollut Ainun jotain tuotteita käytössä, mutta vauva ei ole vielä tarvinnut mitään, mutta kohta varmasti tarvetta.

Avatar

Meillä laskettu aikaa 23.10, tyttö tulossa.
Perheeseen kuulu minä, mieheni ja tyttö 3v.
Bonustyttö käy joka toinen viikko.

Olen kuullut paljon hyvää ainu tuotteista, sekä käyttänyt paljon niitä kun tyttö oli pieni 🙂
Olisi kivaa päästä kokeilemaan vähän uusia tuotteita nyt taas kun pikkusisko on tulossa 💗

Avatar

Meidän perheessä on 2 lasta ja koira vanhus. 7.6 syntynyt Mea ja 5v Mila 🥰 Milalla oli Ainun tuotteita käytössä ja Mealla on myös ollut Ainun tuotteet käytössä 😊

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä, mies, 1v 2kk esikoispoika, pari koiraa ja nyt syyskuussa syntyvä kuopus. Sinun tuotteet jonkin verran tuttuja esikoisen ajalta 🥰

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä, 1v 3kk poika, kaksi koiraa ja kissa. Ainun tuotteet ollut enemmän ja vähemmän käytössä syntymästä saakka

Avatar

Meidän perheen muodostamme minä sekä 6vko ikäinen esikoistyttäreni. Muutamat Ainun tuotteet ovat jo löytäneet tiensä jokapäiväistä arkeamme helpottamaan, mutta vielä olisi mielenkiintoa kokeilla monia sellaisia tuotteita, joista kokemusta meillä ei monien muiden, etenkin tuoreiden lapsiperheiden tavoin, vielä ole.

Olisi mahtavaa löytää vielä lisää meille sopivia tuotteita -emme kuitenkaan pelkää sanoa rehellisesti ääneen, jos jokin tuote ei ole ollutkaan juuri meille se paras mahdollinen. Neutraali/ennakkoluuloton suhtautuminen uusiin asioihin on ehdottomasti yksi meidän perheen vahvuuksista. Uusia tuotteita testatessa onkin mielestämme pidettävä mielessä, että kokemus se huonokin kokemus on, eikä pelkkä ainainen tuotteiden väkisin hehkuttaminen anna realistista kuvaa kanssakuluttajille!

Avatar

Meiltä löytyy juuri eilen 1kk täyttänyt poika ja kaksi innokasta isosisarusta 3v ja 5v. Olemme uusioperhe ja nyt lapsiluku on täynnä ja yritän saada kaiken viimeisestä vauvaajasta irti sekä korvaavia kokemuksia aikaisempiin vaikeisiin vauva aikoihin.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu kolme pientä tytärtä, jotka ovat iältään nyt 5kk, 2v ja 3v10kk. Mukana pyörii myös reissutyössä oleva lasten isä, minun aviopuoliso.
Harrastamme perhekerho, isommat tytöt käyvät myös keskenään kerhossa, jolloin saan hetken vauvan kanssa kaksin kotona. Tykkäämme valokuvata, päivittää puuhistamme intagramiin ja jakaa läheisille kuulumisia.

Jokapäiväisessä arjessa meillä on käytössä ainun tuotteita (mm. rasvoja, hammasharjat, astioita) ja mielellämme testaisimme tuotteita myös näiden hiukan isompien lasten kanssa ja näyttäisimme, kuinka käytännöllisiä tuotteet ovat myös hiukan isommille.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu oma esikoiseni 11.08.22 syntynyt ja miehen esikoinen 01/20. Meillä Ainu-tuotteet ovat uusi tuttavuus ja vielä ei mitään huonoa sanottavaa ole😍.

Avatar

Hei, meidän uusperheeseen minun ja mieheni lisäksi kuuluu 3 viikkoinen poika, 6-vuotias poika, enkelityttö jonka menetimme raskausviikolla 20 ja miehen 12-vuotias poika. Lisäksi meillä on kaksi koiraa.

Ainun tuotteet meille on jo hyvinkin tuttuja siskoni lasten syntymästä (vuodesta 2008) asti. Osa meidänkin käyttämistä tuotteista on tullut heiltä eli hyvinkin pitkään on kestäneet käyttöä. Osaa tuotteista on käytetty jo 4 lapsella ja nyt viidennen kerran tulevat käyttöön meidän nuorimmaiselle. Osaa tuotteista on hieman päivitetty mm. Rintapumppu. Meillä suuressa suosiossa on anti-colic tuttipullot

Avatar

Hei!
Teidän tuotteet on meille tuttuja mm. Sinkkivoide ja hoitovoide on meillä tällä hetkellä käytössä👍🏼
Myös Ainu -pupu on meille tuttu😍

Minulla on nyt 2 kk poika vauva. Syntynyt kesäkuussa😊💕
Olen itse 31 – vuotis alanvaihtaja – lähihoitaja. Osaamisala on lapset – ja nuoret, tällä hetkellä olen töissä ikäihmisten parissa.
Perheeseeni kuuluu myös puolisoni ja meidän ihana koira.
Mieheni ei kyllä käytä paljon somea, hänellä ei ole edes instagram tiliä!😄
Olen kohta pari vuotta tehnyt somessa kaupallisia yhteistöitä, somen tekemisestä on tullut minulle jo ns.säännöllinen harrastus😄
Muuten hyvinvointi on itsellä lähellä sydäntä. Tykkään paljon luonnosta ja liikunnasta. Sekä rakastan vauva-arkea 🥰

Yst. Paula

Avatar

Olisimme kiinnostuneita liittymään osaksi Ainu-perheyhteisöä. Meidän perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi pian 2-vuotias poika ja tuleva lokakuinen prinsessa sekä kaksi seniori-ikäistä kissaa. Ainu-tuotteet ovat tulleet tutuksi jo esikoisen ajalta (tuotteita paljon edelleenkin käytössä), mutta niiden laajempi käyttö ja testaus olisi hyvin kiinnostavaa nyt uuden tulokkaan myötä. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja myös tämän vuoksi turvalliset ja testatut Ainu-tuotteet ja niiden laajempi kokeileminen olisi hyvin mieluisaa.

Avatar

Hei!
Teidän tuotteet on meille tuttuja mm. Sinkkivoide ja hoitovoide on meillä tällä hetkellä käytössä👍🏼
Myös Ainu -pupu on meille tuttu😍

Minulla on nyt 2 kk poika vauva. Syntynyt kesäkuussa😊💕
Olen itse 31 – vuotis alanvaihtaja – lähihoitaja. Osaamisala on lapset – ja nuoret, tällä hetkellä olen töissä ikäihmisten parissa.
Itseasiassa jo opintojen kautta on tullut teidän tuotteenne tietoon ja opiskeluaikona on painotettu sitä, että tuotteenne on hyviä ja ne ovat kotimaisia.😊
Perheeseeni kuuluu myös puolisoni ja meidän ihana koira.
Mieheni ei kyllä käytä paljon somea, hänellä ei ole edes instagram tiliä!😄
Olen kohta pari vuotta tehnyt somessa kaupallisia yhteistöitä, somen tekemisestä on tullut minulle jo ns.säännöllinen harrastus😄
Muuten hyvinvointi on itsellä lähellä sydäntä. Tykkään paljon luonnosta ja liikunnasta. Sekä rakastan vauva-arkea 🥰

Yst. Paula

Avatar

Olemme nuorehko 5 henkinen perhe, jossa vauhtia ja touhua riittää. Perheeseen kuuluu äiti, isä, 4-vuotias tyttö sekä 2kk ikäiset kaksoset (tyttö ja poika). Käytämme ahkerasti ja monipuolisesti erilaisia vauvanhoitotarvikkeita joiden joukossa luonnollisesti on myös ainua.
Kaksoseten hoidossa haluaa päästä helpolla ja käyttää laadukkaita tuotteita, olemme valmiita perehtymään ja testaamaan ainua myös enemmän 🙂

Avatar

Meidän perheeseen itseni ja miehen lisäksi kuuluu 3,5v pikkukeskosena syntynyt poika ja tyttö tulossa. la 6.10, mutta todennäköisesti hänkin vähän etuajassa maailmaan tupsahtaa! Poika on hyvin herkkä kaikelle ja reagoi niin aineisiin kun tuoksuihin vaihtelevasti. Ainu on kulkenut mukana matkassa jollakin tapaa jo vuosia!

Avatar

Heippa! Olemme kolmihenkinen perhe pohjanmaalta. Meidän pieni 8kk ikäinen esikoispoika Elis on jo testaillut useita Ainu tuotteita ja puput ovat myös tulleet tutuiksi. Ne taitavat olla lemppareita! Olemme olleet todella tyytyväisiä Ainuun ja pojan herkkä ihokin on pysynyt hyvänä. Olisi hienoa päästä testaamaan lisää uusia Ainu tuotteita ja päästä osaksi Ainuperhettä. 🤍

Avatar

Moikka!
Meillä on toivottavasti erittäin pian kolmehenkinen pieni perhe Turussa, vauvan laskettu aika oli viisi päivää sitten 15.8. Ainun tuotteet ovat jo omasta lapsuudesta tuttuja ja nopealla googletuksella näyttävät kyllä monipuolistuneen ja kehittyneenkin siitä vielä hurjasti, jes! Ja tottakai pientä neitiä odottamassa on jo oma Ainupupu, sekä isin 25-vuotta vanhaksi rakastettu Ainupupu ❤️
Äitiyslomalla olevaa kampaajaäitiä kiinnostaa kaikki mahdollinen kosmetiikka (paitsi ehkä ne omaan naamaan käytettävät), ja toki molempia vanhempia se, että olisi parhaat mahdolliset vinkit ja tuotteet pikkumimmin ihonhoitoon.

Avatar

Tähän toimeliaaseen perheeseemme kuuluu ensihoitajaukkeli, esikoistyttö 5v ja nyt 2kk ikäinen poika. Ja pitäähä se koira olla myös talossa.
Poitsu syntyi toukokuu lopulla ja tässä opetellaan vauhdikasta uutta arkea.
Ollaan esikoisen kanssa jo paljon käytetty Ainun tuotteita, esim. paljon käytössä ollut sinkkivoide auttoi monet kerrat. Tuttuja myös mm. tuttipullot, tutit, liivinsuojat.

Avatar

Moi. Olemme pohjois-savolainen perhe, johon kuuluu äiti, iskä, vähän vajaa 4-vuotias tyttö sekä syntymässä oleva vauva. Vauvan laskettu aika on 7.10.2022. Ainu-tuotteet on jollain tapaa tuttuja esikoisen ajoilta, mutta varmaan vielä aika paljon kokeiltavaakin. En ole oikein löytänyt vielä mukavaa keskusteluryhmää tämän tulevan vauvan osalta, niin senkin vuoksi kuulostaisi kivalta yhteisöltä.

Avatar

Meidän perheen pienin on tällä hetkellä 1v1kk ja hänelle syntyy veli 28.10.2022. Tällä 1v iho on lievästi atooppinen. Perheeseen kuuluu myös kaksi isompaa lasta 12v tyttö ja 6v poika, pojalla käytetään myös erittäin mietoja pesuaineita koska hänellä herkkä iho.

Avatar

Heippa!
Olemme pian viisihenkinen perhe Etelä-Pohjanmaalta (koirakin lasketaan ;)). Meillä on 3-vuotias poika ja nyt kovasti odotellaan pikkuveljeä saapuvaksi. Vauvan laskettu aika on 5.10.2022. Haen mukaan Ainu-perheeseen, sillä haluan löytää tulevalle pienokaiselle ja itsellenikin parhaiten soveltuvat tuotteet arkeen. Kuvat ja videot Ainun tuotteista olisivat laadukkaita sekä kirjoittamani tekstit selkeitä. Vauvan kanssa alamme ohjaamaan vauvasirkusta. Voin jakaa materiaalia myös sometililläni (IG: @sirususannna).

Avatar

Meillä tulossa 6 henkinen perhe, johon kuuluu aikuiset, lapset 10v poika ja 5v ja 3v tytöt ja tuleva vauva la 12.12.
Ainu tuotteet päivittäisessä käytössä eli ovat tuttuja.

Avatar

Hei

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi 4v8kk ikäinen poika ja juuri 6 viikkoa täyttäneet kaksoset, poika ja tyttö.

Ainun tuotteet tulivat tutuiksi jo esikoisen aikana ja nyt myös kaksosilla käytössä Ainun tuotteita. Esikoisella edelleen käytössä syntymästä asti ollut Ainu Viidakko unirätti, hieman jo kärsineen näköinen reilu 4 vuoden käytön jälkeen ja kaksosille on myös omat unirätit jo hommattu.

Olisi kiva päästä mukaan testailemaan myös uusia tuotteita ja kertomaan niistä muille.

Avatar

Meidän perheessä on vain minä ja minun esikoispoika joka on nyt 3kk. Kuvia tulee paljon otettua joka päivä koska pojalla niin mahtavia ilmeitä ja ainun tuotteet meillä pitkälti muutenkin jo käytössä mutta läheskään kaikki ei ole tuttuja vielä.

Avatar

Esikoisemme laskettu aika on syyskuun puolivälin tienoilla. Suurin piirtein samalle ajankohdalle osuu myös muutto 500 kilometrin päähän ja näillä näkymin myös miehen muutaman kuukauden työkomennus liki parinsadan kilometrin päässä uudesta kodista. Melkoinen elämänmuutos siis luvassa! Luottamus tulevaan on vahva, mutta tällainen ”Ainu-perheeseen” kuuluminen voisi olla kivaa virikettä syksylle 🙂

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu puolison lisäksi 7viikkoinen vauva sekä 2-vuotias esikoinen ja koira. Arki on joskus aikamoista myllerrystä. Esikoinen aloittaa pian päiväkodissa ja tuo muutoksia arkeemme. Uhma on tovin ollutkin läsnä vahvasti. Joten ainu-perheyhteisö kuulostaisi enemmän kuin tervetulleelta 😍

Avatar

Meidän perheesen kuuluu puolison ja koiran lisäksi esikoinen 2v ja kuopus 7viikkoa. Uusi arki on ollut taas opettelua. Varsinkin esikoisen unitaantuman ja vahvan uhma/tahtovaihe ei ole helpottanut vauva-arjen pyöritystä. Muutoksia tulossa lisää kun päiväkoti astuu kuvaan joten ainu-perheyhteisö kuulostaa enemmän kuin tervetulleelta. Ainu tuotteet on osittain tuttuja pesuvaahtoa on nykyään aina kaapissa varapullo.

Avatar

Tällä hetkellä sylissä tuhisee reilu 2 viikkoinen iltatähti. Hänellä on 14-vuotias isoveli. Paljon murhetta ja pettymyksiä oli viimeiset 2 vuotta, mutta lopulta ihan yllättäen joulukuussa raskaustesti näytti positiivista. Siitä alkoi tuskainen mutta onnellinen odotus joka päättyi 3.8 klo 7.23 siihen että tämä leijonanpentu karjaisi kuulivasti ensimmäisen kerran. Vaikka yksi lapsi on jo ennestään niin silti tämä on uuden opettelua ja yhdessä ihmettelyä koko perheelle. Ainu-perheeseen olisi ihana kuulua vertaistuen ja neuvojen mutta myös uuden kokeilemisen takia. On vauva tarvikkeet ja hoitovälineet muuttunut melkoisesti 14 vuoden aikana joten myöskin tämän takia Ainu-perheestä olisi itselle konkreettista hyötyä.

Avatar

Meillä laskettuaika on 15.9. Mutta uusin tulokas saattaa olla maailmassa hetkellä millä hyvänsä ❤️ perheeseen kuuluu aviomieheni sekä hänen kaksi tytärtään 8v ja 9v sekä kolme koiraa eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita meiltä ei puutu. Tämä on minun esikoinen joten kaikki neuvot ovat kultaakin kalliimpia ja kokisin, että ainu-perheestä on minulle tukipilari tämän kaiken uuden keskellä.

Avatar

Meillä on laskettu aika 14.9 ja tulossa on ensimmäinen lapsi, jännää aikaa siis meille molemmille kun pieni tulee maailmaan. Paljon on vielä uutta ja opittavaa, mutta en malta odottaa että tämä potkija täältä mahasta syntyy. Olisi kiva ja mahtava saada heti tällainen oma yhteisö tueksi ja ylimääräiseksi turvaksi. Hyvä foorumi jakaa juttuja ja omia tulevia kokemuksia.

Avatar

Olen 21-vuotias ja mieheni 23v. Meille on syntymässä esikoinen syyskuulla (la 18.9.).
Vauvaa varten olen varautunut vain tuotteilla, joista olen ottanut hyvin selvää ja joista olen saanut positiivisen vaikutelman lapsiperhe tutuiltani mm. Ainu tuotteet suuressa suosiossa.
Vaikka olenkin tuotesisällöistä melko tarkka (omien iho-ongelmieni vuoksi), en kuitenkaan halua kangistua kaavoihin, vaan mielellään testailen uutuustuotteita ja kokeilen tuotteita mitä esim tuttavat suosittelevat. Etenkin kun kyseessä ensimmäinen lapsi, niin kokemusta ei vielä mistään vauvanhoitotuotteista ole kerennyt tulla.
Nuorempana olen harrastanut valokuvausta, nykyisin tulee otettua vain kännykällä kuvia kaikesta, mutta tämä voisi innostaa kaivamaan pitkästä aikaa järjestelmäkameran esiin ja hieman panostamaan kuvaukseen.
Vauvavuotta varten kelpaisi tällainen oheis aktiviteetti ”Ainu-perheeseen” kuuluminen, saisi osallistua muiden vanhempien kanssa keskusteluihin ja pääsisi testailemaan tuotteita vauva-arjen yhteydessä. 😊

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä ja 1,5v taaperoneiti sekä koira! Odotamme myös pikku sisarusta jolla on laskettu aika ensi keväänä ❤️mies käy töissä, minä kotona esikoisen kanssa ja tähän kaiken arkikaaoksen ja raskausajan keskelle etsimme uutta kotia!
Ainu perheeseen kuuluminen voisi tuoda Mukavasti puuhaa ja jännitystä meidän arkeen😊

Avatar

Meidän perheen iltatähti syntyi 25.7. Perheeseen kuuluu lisäksi 16v, 11v, 10v ja 5v lapset. Ainu on kulkenut monenlaisin tarvikkein yli 16-vuotta perheessämme, ja jatkaa kulkua kuopuksen mukana myöskin. Olisi hienoa päästä testailemaan tuotteita ja jakamaan kokemuksia muillekin :).

Avatar

Meillä perheessä kolme lasta ja neljäs tulossa (la 10.10). Arkeen kuuluu monenlaista menoa ja meininkiä. Kaksoset ovat jo koulu ikäisiä ja odottavat kovasti uutta tulokasta. Ihmetystä herättää monet vauvan tuotteet. Tällä hetkellä vielä hetken pienimmän tittelin omaava perheenjäsenemme täyttää marraskuussa 5-vuotta. Hän vasta miettii millaista on olla isoveli.

Hyvät ihon hoitotuotteet kiinnostavat vauvalle. Meillä hieman ongelmana ollut herkkä iho isommilla sisaruksilla vauvoina ja siksi hyvä ihontuote olisi tärkeää löytää. Oltaisiin kiinnostuneita kokeileemaan Ainu-tuotteita tulevalle vauvalle ja kertoa kokemuksistamme muille.

Avatar

Odotamme mieheni kanssa esikoistamme, laskettu aika koittaa 8.10. Lapsiarki on kummallekin täysin uutta, joten opeteltavaa ja ihmeteltävää riittää myös erilaisten tuotteiden osalta omien kokemuksien puuttuessa. Lähipiirissä ei muitakaan pieniä lapsia ole, joten omakohtaisten kokeilujen kautta joudumme tutustumaan tuoteviidakkoon. Ainu-perheen kautta tuotteiden testaaminen olisi varmasti kiinnostavaa ja silmiä avaavaa!

Avatar

Vauva on nyt kaksiviikkoinen. Takana vuosien lapsettomuushoidot. Hän on esikoisemme ja luultavasti jää ikämme takia ainoaksi lapseksi. Asumme pääkaupunkiseudulla.

Avatar

Meillä esikoisen laskettu aika syyskuun puolivälissä, ja voi miten sitä odotetaankaan 🥰 Perheeseen tulevan esikoisen lisäksi kuuluu äiti (minä), isä ja kaksi koiraa ❤ Ainu-perheeseen päätyminen oisi mieluisaa meille, kun esikoisen kanssa uuden opettelua on paljon, niin lisätuki uuden arjen mietintöihin olisi hyvinkin tervetullutta Ainuperheen kautta. Meille tärkeää on myös vauvalle valikoituvien tuotteiden turvallisuus ja kotimaisuus, joten Ainun parissa oisi luontevaa ja turvallista häärätä ja tutustua uuteen elämänvaiheeseen. Kuvaaminen tulee olemaan osa vauva-arkea jo lähtökohtaisesti, joten materiaaliakin varmastikin syntyisi 😊 Perheemme päätös kuitenkin pienokaisen yksityisyyden suhteen on se, että emme julkaise lapsesta kasvokuvia/tunnistettavia kuvia ennenkö lapsi on riittävän kypsä tekemään oman päätöksensä kuvien julkaisun suhteen.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi isosisko 2,5v sekä pikkusisko juuri 2kk. Asumme pienessä kaupungissa omakotitalossa, jossa remontti kolmatta vuotta kesken. Meillä on myös kaksi kissaa.

Avatar

Toisen lapsemme laskettu aika on 1.11.2022 ja esikoinen meillä on nyt 1v8kk. Aktiivisesti tullut testailtua jo eri ainun tuotteita esikoisen kanssa ja ne meillä on jäänyt edelleen käyttöön, kun sopivat hyvin myös aikuiselle ja hoitoöljy nyt kasvavan masun rasvaamiseen.
Syyskuun lopussa muutamme uuteen kotiin perheen kanssa.🥰
Perheeseemme kuuluu esikoisen lisäksi minä ja puolisoni ja 3kissaa. Aktiivisia valokuvaajia arjen pienistä hetkistä ja mielellään käyttökokemuksia jakaisi muillekin.❤️

Avatar

Neljännen lapsen laskettuaika 12.10 varmasti testaisimme tuotteita mielellämme 👍

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi 2.8.22 syntynyt poikavauva ja 7-vuotiaat kaksostytöt ❤️

Avatar

Minun toinen lapsi, miehen esikoinen on nyt 4vkon ikäinen. Oma esikoiseni on jo 7vuotias, reipas ekaluokkalainen joka mielellään osallistuu pikkuveljen hoitamiseen. Ainun tuotteita tuli jo esikoisen aikana käytettyä ja hyviksi todettua. Näin yksin kotona päivisin pojan kanssa ollessa, olisi mukava saada päiviin muutakin sisältöä kuin ainaiset kotityöt ja Netflix. 😄

Avatar

Laskettu aika on 16.10.2022. Minun ja Afrikkalaisen aviomieheni ensimmäinen yhteinen lapsi tulossa (tyttö). Perheeseen kuuluu omat teinit (17&15) sekä miehen teini (13). Mielellään jaan kokemuksia muiden kanssa miten Ainun tuotteet sopii mixed vauvan iholle. 🙂

Avatar

Hei
Meillä on ”uusperhe” johon kuuluu isä äiti, 9v tyttö aiemmaasta liitostani, sekä 11.8.22 syntyt vajaa kahdenkilon keskosvauva joka kotiutuu tässä viikon sisällä. Laskettu aika olisi ollut vasta lokakuussa, mutta vauva voi hyvin ja on aika kypsä pikku tyttö jo valloittamaan maailmaa.

Avatar

Moi! Meijän perheeseen kuuluu mamma, pappa ja 4 barn. Asumme keksipohjanmaalla ja olemme kaksikielinen perhe😘 meidän pikkunen on nyt 2kk ja mielellämme testailtas Ainun tuotteita.

Avatar

Ollaan nelihenkinen perhe, esikoinen 3v ja kuopus nyt 4kk. Muutamia ainu tuotteita meiltä löytyy ja mieluusti niitä suosin, kotimaisuuden vuoksi. Olisi mielenkiintoista päästä mukaan ainu perheeksi poikiemme kanssa 🙂

Avatar

Moikka! Olemme kohta neljä henkinen perhe Länsirannikolla. Ainu tuotteita meillä oli käytössä jo elokuussa 2020 syntyneellä esikoistytöllämme ja tykästyin silloin käytössä olleisiin voiteisiin kuten perusvoide, sinkkivoide ja silloiseen uutuuteen suojavoiteeseen. Myös öljy on ollut meillä käytössä ja on talvikuivalla iholla edelleen ollut käytössä pesuaineena vauvavuoden jälkeen.

Edellä mainittuja voiteita on jo taas hankittu valmiiksi tulevalle vauvalle, jonka laskettuaika on tänään! (20.8.22) Samalla kertaa ostin myös pesunesteen testiin esikoiselle.

Itselläni on atooppinen iho, joten olen melko tarkka myös lasteni ihosta ja mikä eri iho-oireisiin auttaa. Ylimääräisiä tuoksuja ja kemikaaleja pyrin välttämään juuri tästä syystä ja siitäkin syystä olen pitänyt Ainun tuotteista kovasti.

Minun, esikoisen ja tulevan vauvan lisäksi perheeseen kuuluu myös lasten isä, aviomieheni. Lemmikeitä meillä ei itsellä ole vaikka hyvin eläinrakkaita olemmekin. Varsinkin koiria onneksi on lähipiiri pitkässä.

Tässäpä lyhyesti perheestämme. Toivottavasti kuulemme teistä pian Ainuperheen merkeissä! 🙂

Avatar

Heei! Meillä on laskettu aika 16.10. ja ensimmäinen lapsi tulossa! Asutaan Uudellamaalla ja ollaan molemmat 23v. Varsinaisia harrastuksia ei ole, mutta vauvan tulon myötä aloitetaan jotain uusia kivoja esim vauvauinti. Tää vois olla yks meijän uusista harrastuksista, koska rakastan kaikkea tuotetestailua ja kriittistä arviointia! 🤩

Avatar

Hei!
Meillä laskettu aika 12.9 ja oltais varmasti just sopiva perhe testailemaan tuotteita. Itse tykkään testailla kaikkia eri tuotteita ja siten löytää sit itelle ja tässä tapauksessa vauvalle, just sen sopivan ja meille tehdyn tuotteen. Olisi ihana päästä testailemaan ja jakamaan kokemuksia muiden kanssa. 😍

Avatar

Meillä laskettu aika 6.11 (vähän myöhemmin siis kuin tässä haussa laitettuna🙈) ja Ainu tuotteita odottelee jo korissa vauvan saapumista☺️ Tuleva vauva on meidän esikoinen, itsellä on atooppinen iho, joten Ainu tuotteet ovat hyvinkin tuttuja kun ostan monesti hajusteettomuuden takia itselle vauvoille tarkoittettuja voiteita lääkerasvojen lisäksi päivittäiseen käyttöön.

Avatar

Moikka! Meillä odotellaan jykevää esikoispoikaa, LA 19.9,mutta tulee ennempää radin vuoksi. Asutaan vähän landella eläinlauman kanssa(kissoja, koiria, matelijoita, hamsteri ja rapuja). Isäntä kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, joten matkusteltua tulee ainakin näin kotimaassa varmasti, toki haaveena siintää jo jokin rantalomakin. Ai ettien että! En malta odottaa, että tämä ulos tulee ja meistä tulee perhe. Ajatus myös jännittää aikalailla, onneksi se on normaalia😁

Olisi kiva lähteä testailemaan, vertailemaan ja kuvailemaan tuotteita. Instagramissa minulla lukeekin biossa, että hullusti kuvia on hyvä. Luuri pysyy kädessä kyllä ja some laulaa, etenkin kun nappula saapuu 😁

Avatar

Meidän perheellä on laskettu aika tänään 20.8.22 .. vielä ei ole lähtöä synnytyslaitokselle tullut,vaikka vauva itsestään jo ilmoitellut usean päivän ajan. Helteet alkavat ottamaan koville , siksi ollaankin vietelty aikaa sisätiloissa ilmastoinnin pauloissa. Toivottavasti päästään pian synnyttämään. Isosisaruksetkin jo kovasti odottavat ,että pääsevät vauvan näkemään ja hoivaamaan häntä .

Avatar

Meillä on 25.7. syntyneet kaksoset joiden laskettu aika oli elokuun loppupuolella mutta kiire iski.
Tyttö ja poika syntyivät terveinä ja voivat hyvin. Kaksi vanhempaa isosiskoa ovat auttaneet vauva-arjessa meitä vanhempia.
Tällä hetkellä tytöllä pientä ihovauriota vaippa-alueella ja siihen olemme laittaneet ainun tuotteita, pahimpiin laitettiin bebanthenia. Iho on nyt selkeästi paranemaan päin ja jatkamme ihon hoitoa perusvoiteella.

Avatar

Meidän pieni tyttö syntyi 19.7.2022 ja on nyt kuukauden ikäinen. Hän tykkää makoilla jomman kumman vanhemman rinnan päällä, varsinkin silloin kun on mahanpuruja. Harrastamme partiota, joten monen moista mukavaa puuhaa pääsemme yhdessä touhuamaan niin ulkona kuin sisällä. Aikaa kuluu myös paljon jäähallilla ja pesiskentän laidalla.🥰❤️

Avatar

Tässä olis meidän hakemus:

Meidän perheeseen kuuluu minä, mieheni, esikoinen kohta 2v ja parin viikon sisään syntyvä vauva. Harrastuksia meiltä löytyy kaikilta, niin yhteisiä kuin omiakin. Ainu-tuotteita olemme käyttäneet jo esikoisen aikaan. Erityisesti hoitovoide on ollut usein käytössä. Myös muita tuotteita (voiteita ja muita) on ollut käytössä esikoisen vauva-aikana, mutta ei kyllä kaikkia. Esikoisen iho on hyväkuntoinen, mutta herkkä ja helposti kuivuva. Vielä saamme odotella millainen tämä pikkuinen sitten on. Vauvalle on kuitenkin hankittu jo etukäteen joitakin Ainu-tuotteita ☺️

Avatar

Meidän perheeseen kuuluvat minä, mies, esikoinen 10/20 ja tässä ihan pian syntyvä vauva (la 30.8). Meillä kaikilla on jokin oma harrastus, mutta touhuamme paljon myös yhdessä. Ainu-tuotteet olivat meillä käytössä jo esikoisen vauvavuotena. Erityisesti hoitovoide on ollut paljon käytössä. Esikoisen iho on hyväkuntoinen, mutta herkkä ja helposti kuivuva. Jäämmekin vielä odottelemaan miten tämän tulevan kanssa käy. Ainu-tuotteita meillä on kuitenkin jo valmiiksi hankittuna.

Avatar

Perheessämme on esikoinen 3v8kk ja nyt heinäkuussa syntynyt pikkuinen.
Arkeamme vauhdittaa myös 2 mäyräkoiraa. Aikuiset olemme innokkaita liikunnan harrastajia, joten vauvan ruokailuja hoidetaan äidinmaidolla yhdessä. Äiti myös aloittaa opinnot syyskuussa, joita tarkoitus hissukseen tehdä vauva-arjessa.

Avatar

meillä on pieni esikois tyttö, joka syntyi 12.7. ollaan 18 -vuotiaat vanhemmat. meillä on joitain ainu tuotteita, ja pidämme niistä. vauvalla on ainu -pupuja, jotka ovat minun vanhojani. äitini osti minulle ainupupu mobilen kun olin pieni, ja nytten se on meidän tytöllä, ja hän tykkää siitä kovasti❤️ ainu puput olivat minun lemppareita pienenä, ja siksi haluan ainu pupuja ja muita ainu tuotteita meidän vauvalle. ja olisi kiva päästä testailemaan teidän tuotteita!☺️

Avatar

Meillä on juuri 2-kk vanha esikoispoika 🙂 Ostimme Ainu tuotteita heti jemmaan, koska luotan kotimaiseen ja haluan kannattaa suomalaisia yrityksiä. Sinkkivoiteesta ja pesuaineesta on jo tullut meidän perheen suosikit!

Avatar

Meillä laskettu aika on 13.12. Tuleva vauva on perheen 4 lapsi. Innolla odotan taas uuttaa vauva aikaa😁 Ainu tuotteet on ollut aina luotto tuotteita meillä.

Avatar

Täältä löytyisi innostusta tuotetestaukseen sekä keskustelu- ja kuvausintoa. Olisi mukavaa päästä jakamaan kokemuksia muiden kanssa. Ollaan 4 henkinen perhe johon kuuluu 4,5v esikoinen ja keskosena syntynyt vauva, jolla on kalenteri-ikää pian 2kk. 🙂 Ainu-tuotteet eivät ole meille vielä kovin tuttuja.

Avatar

Tökitään nyt kepillä jäätä, vaikka meidän tuhisija onkin vähän vanhempi mitä haussa…
Eli me ollaan kolmen hengen pikkuperhe ja esikoinen on nyt aika lailla 2,5 kk. Ainu-tuotteita ollaan käytelty alusta asti. (Löytyy pupua, pulloa ja tököttiä.) Kaikesta ollaan tykätty.
Kehtaan myöntää, että erityisesti vertaistuki olisi mieluista… Itse äippälomailen ja puoliso opiskelee :).

Avatar

Meillä on juuri kuukauden ikäinen poika ja muutamia Ainu-tuoteperheen tavaroita ja tuotteita onkin ehditty jo testailemaan. Sinkki- ja hoitovoide, öljy, tutit, pumppu ja pullot on kovassa käytössä.

Meidän perheeseen kuuluu äidin ja vauvan lisäksi isä ja kaksi koiraa. Ainun tuotteet on olleet koko perheelle sopivia ja niistä varmasti löytyy vielä paljon sellaisia, mitä ei olla vielä testattu.

Avatar

Meillä on 2,5kk ikäinen esikoistyttö, jota pitkään ja hartaudella oltiin toivottu, ja vihdoin raskaiden vuosien jälkeen kallein aarteemme on sylissä 🙂

Alkuun olin ihan ulalla mitä kaikkia hoitotuotteita vauvalle pitää olla ja lueskelin paljon neuvoja ja vinkkejä, joista monissa suositeltiin Ainu-tuotteita. Niitä päätyikin hankintaan useampia ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Etenkin pesuneste on päivittäisessä käytössä ja sinkkivoide on todella nopeasti auttanut punoittavaan vaippa-alueen ihoon.
Ja löytyy taloudesta useampi Ainu-pupukin eri väreissä 🙂

Avatar

Mun vauva on 6 viikon ikäinen. Perheeseen kuuluu lisäksi kohta 11 vuotias tyttö ja 9v poika. Oon näiden kolmen ihanan täys yh mamma 🙂

Avatar

Hei! Meidän perheeseen kuuluu jo 9v ja 6v isommat lapset, jotka ovat myös vauva-aikana käyttäneet huippuja Ainu-tuotteita.

Nyt meillä on kesäkuun lopulla syntynyt tyttövauva. Hänen kanssa haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan erilaisia Ainu-tuotteita <3 Pienen ihmisen iho on niin herkkä, joten haluan käyttää hänelle vain parhaita tuotteita!

Avatar

Meillä on 1kk ikäinen neito (s. 06.07) käytämme Ainun tuotteita arjessa aina, koska ne ovat turvallisia & herkälle vauvan iholle hyviä! Pystyn seisomaan sanojen takana rehellisesti. Taaperomme käyttää myös Ainun tuotteita.

Avatar

Esikoisen laskettu aika on 17.9. ja kaikki on uutta ja ihmeellistä. Innolla jo miehen ja koirien kanssa odotetaan uutta perheenjäsentä. Toistaiseksi Ainun tuotteista ei ole itsellä vielä kokemusta, vaikka merkki onkin tuttu. Olisi kiva päästä siis mukaan saamaan vinkkejä tuotteisiin ja erilaisiin tilanteisiin sekä tietysti testailemaan erilaisia tuotteita, kun kaikki on ihan uutta 🙂

Avatar

Meillä on nyt 1kk ikäinen pienokainen. Perheestä löytyy lisäksi 11v tyttö ja aviomies. Vauvan kanssa hellittelemme paljon ja esimerkiksi öljyä kuluu paljon. Vauvalla on hieman mahavaivaa ja hieronta auttaa tähän. Vaippa-alue kaipaa rasvausta päivittäin, kun pyllyn herkkä iho ei kestä. Lisäksi etsimme 11v tytölle kevyttä kasvovoidetta, sillä iho tuppaa rasvoittumaan ja finnejä alkaa olla melko lailla. Miehen kädet ovat ihan kuivat pyllypesuista ja toki myös töistä.

Avatar

Meillä on laskettu-aika vähän myöhemmin 20.11.2022, mutta olisimme kiinnostuneita tulemaan tästä huolimatta mukaan. 🧡

Meillä on myös esikoinen 10/20 jonka kanssa ollaan käytetty vielä tänä päivänäkin ainun tutteja, mam pulloja, sekä erillaisia hygienia tuotteita päivittäin.

IG: hennnamaaria

Avatar

Toisen lapsen laskettuaika on 22.9. ja esikoinen täyttää 1.10. kolme vuotta. Ainu tuotteet ovat tuttuja siis jo esikoisen kautta ja tulevat ehdottomasti käyttöön myös pikkuveljelle. Esikoisella on aina ollut herkkä iho, jonka kanssa on saanut olla tarkka käytetyistä tuotteista ja ainu tuotteet ovat sopineet hänelle hyvin.

Avatar

Perheeseemme kuuluu minä, mieheni sekä kissamme. Odotamme esikoispoikaamme syntyväksi Lokakuussa💙 Olisi todella kiva päästä kokeilemaan kaikkia uusia tuotteita! Aikaisempaa kokemusta ei siis ole näistä Ainun tuotteista, toivottavasti pääsisimme niitä testailemaan pienokaisen myötä 😊

Avatar

Meillä esikoistyttö, isän ja äidin ihana pikku prinsessa syntyi 20.7.22. Asumme maaseudulla ja hoidamme molemmat yhdessä prinsessaamme kotona, isä työskentelee kotoa käsin. Aikaa ja innokkuutta löytyy ryhtyä Ainu-perheeksi, tuotteitakin löytyy kotoa. Emme ole ihan nuorimmasta päästä vanhempia, mutta sitäkin innokkaampia kaikkeen mikä liittyy oman vauvan hyvinvointiin.

Avatar

Kolmannen lapsen laskettuaika on 4.2.2023. Tässä taloudessa on käytetty ainun tuotteita jo melki 4 vuotta ja todettu todella hyviksi. Tämä sopinut hyvin kuivalle sekä herkälle iholle, en ole muita tuotteita edes pahemmin käyttänyt. Ainun tuotteet 10/10

Avatar

Meillä on käytössä ainun tuotteita ennestään, herkälle iholle tosi sopiva. Esikoisemme on nyt 5.5kk alusta asti perusvoide on ollut meidän lempituote 🙂

Avatar

Meillä on laskettu aika 25.9 ja esikoinen on jo 6vee, joten aikalailla unohtanut kaikki vauvajutut ja hänen aikaiset tavarat yms jaettu eteenpäin. Olen paljon miettinyt että mitä kaikkea pitää vielä hankkia ja mistä ja minkä merkkisiä, niin siinä mielessä olisin kyllä oikein sopiva testaaja ja kiinnostunut osallistumaan.
Aion myös olla pidempään kotina ja esikoinen tosiaan jo eskarissa, niin olisi aikaa ja intoa perehtyä asiaan 😊

Avatar

Heippa! Olen 24-vuotias kahden lapsen äiti. Meidän perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 4-vuotias esikoistyttö ja kolmisen viikkoa sitten syntynyt tyttövauva. Meillä on ollut ainu tuotteet esikoisen syntymästä saakka käytössä ja koen että nyt voimme käyttää samoja ja hyviksi todettuja tuotteita molempien lasteni kohdalla. Arvostan tuotteiden kotimaisuutta ja sitä, että oikeasti herkkä/kuiva ihoinen voi käyttää kyseisiä tuotteita. Etenkin ihonhoito tuotteista on meidän perheelle ollut suuri apu.

Avatar

Hei!
Meidän perhe täydentyy kolmannella tyttärellä syyskuun lopussa.
Isompien tyttöjen (4v ja 2v) kohdalla Ainu tuotteet on jo hieman tullut tutuksi mutta olisi ihana päästä niitä vielä enemmän testaamaan vauvan kanssa. Joten haemme tähän mukaan. 🥰

Avatar

Meidän pieneen perheeseen kuuluu itseni lisäksi mies ja 1v taapero. Meidän pienellä vesipedolla on ollut kylvyssä aina mukana ainun pesutuotteet, jotka on meidän herkän ihon omaavalle pojalle olleet täydelliset! Olisi kiva myös päästä testailemaan uusia tuotteita😊

Avatar

Täällä uusperhe Etelä-Pohjanmaalta 🥰 pesueen pienin syntyi kesäkuussa 2022, meidän toiseksi yhteiseksi lapseksi. Isoveli syntynyt 04/20 ja isän edellisestä suhteesta löytyy sisarukset 12/12 ja kaksoset 04/16. Koko poppoo asuu meillä saman katon alla joten vauhtia riittää.

Avatar

Käytössä on ainu tuotteet, perheessämme löytyy 12/20 syntyneet kaksospojat sekä 07/22 syntynyt rinsessa🥰

Avatar

Meille on syntymässä suunnitellulla sektiolla (perätila) esikoispoika 24.8.2022

Meillä ei ole aiempaa kokemusta Ainun tuotteista, mutta olemme saaneet ystäviltä ja perheeltä suosituksia ostaa tuotesarjaa.
Mielenkiinnolla odotamme, että päästään tositoimiin.

Avatar

Meille on syntymässä suunnitellulla sektiolla (perätila) esikoispoika 24.8.2022
Meillä ei ole aiempaa kokemusta Ainun tuotteista, mutta olemme saaneet ystäviltä ja perheeltä suosituksia ostaa tuotesarjaa.
Mielenkiinnolla odotamme, että päästään tositoimiin.

Avatar

Heissan !
Esikoisemme syntyi 11.8 täydentäen pientä perhettämme, joka koostui aikaisemmin minusta ja miehestäni. Olemme päälle 30siä ja elämme tavallista arkielämää.
Olisi hienoa kuulua mukaan Ainu perheeseen, sillä uutena vanhempana ei välttämättä osaa kokeilla uusia tuotteita vaan pysyy helposti tutuissa hankinnoissa.

Avatar

Olemme suurperhe Helsingistä. Talouteemme kuuluu minä, puolisoni, kaksi teiniä, kaksivuotias pieni poika sekä pian syntyvä vauva. Ainu testaaja on siis vielä masussa mutta tyttö syntyy viimeistään lokakuun alussa. Ainun tuotteista tutuin ja käytetyin on pesuneste pumppupullossa. Alunperin aloitin sen käytön, koska tuote on biohajoava, kotimainen ja hajusteeton. Perheessämme monella on kuiva ja/tai atooppinen iho, joten rasvaa kuluu ja paljon. Samasta syystä jokapäiväiset pesut miedolla pesunesteellä kuuluvat jo pienten arkeen. Ainun rasvat olisivat meille erityisen kiinnostavia testattavia kuten myös uudet pesunesteet. Lisäksi imetykseen liittyvät tuotteet kiinnostavat erityisesti. Raportoisin mielellään eteenpäin ja kuuntelisin muiden kokemuksia eikä kuvien ottaminen ole ongelma 😊

Avatar

10.10 laskettu aika uudelle tulokkaalle. Entuudestaan perheestä löytyy 3 ja 5v tytöt. Perheessä myös mies ja kissa. Meillä onkin tuttua kuiva iho ja vaipan alueen ihottumat/iho ongelmat joita ollaan saatu hyvin Ainun tuotteilla eristettyä parempaan

Avatar

Esikoinen syntyi 29.06.22 käynnistettynä viikoilla 37+5. Hampaita on vauvalla alkanut tulemaan jonyt ja sen lisäksi myös koliikki on ollut kiusana.
Perheeseen kuuluu itseni(22v) ja vauvan lisäksi myös mies(28v), saksanpaimenkoira sekä marsu.

Asutaan vanhemmillani joten vauvan hoidossa auttavat isosti myös isovanhemmat❤️ Tämä on omassa kulttuurissani(Viro) tavallista ja näkisin tärkeänä, että myös Suomeen koitettaisiin saada enemmän tätä perinnettä. Vauvamaailma on niin uusi ja ihmeellinen, että se helposti väsyttää ja kuormittaa joten se, että turvaverkko on saman katon alla helpottaa elämää isosti. Ei tunnu niin pahalta pyytää jotakuta katsomaan vauvaa vaikka tunniksi jotta äiti ja isi pääsee esim päikkäreille.

Avatar

Perheeseemme kuuluu minä, aviomies, 3-vuotias tyttö sekä pian myös vauva, jonka laskettu aika on lokakuun alussa. Ainu-tuotteita ollaan kokeiltu aikaisemmin jossain määrin, mutta joukosta löytyy varmasti myös uusia tuttavuuksia. Meille tärkeitä ominaisuuksia ovat hajusteettomuus, ekologisuus ja helppokäyttöisyys. Vauvasta ei tietenkään osaa vielä sanoa, mutta muut perheenjäsenet ovat herkkäihoisia.

Avatar

Halu mukaan Ainu-perheeksi on suuri, mutta laskettu aika on vasta joulukuun alussa ja esikoistyttäremme on tällä hetkellä 1,5-vuotias. Eli perheeseemme kuuluvat tällä hetkellä minä (äiti), isä ja tytär sekä vuoden lopussa myös toinen tytär.
Tuotetestaukset,kuvaaminen ja keskustelu kiinnostavat todella. Olemmekin kaikella lailla aktiivinen perhe ja nautimme kaikesta yhdessä tekemisestä.

Avatar

Olisipa ihana päästä osaksi Ainu-perheitä. Perheeseemme kuuluvat äiti (minä), isi, 2-vuotias tyttö sekä 2 kk vanha poika. Ainu-tuotteet olivat meillä kovassa käytössä jo esikoisen vauva-aikana.

Avatar

Hei,

Meillä nyt 1,5 vuotias poika ja lokakuun 8. pv tulossa tyttö.
Odotetaan innolla tytön syntymää ja olisi mahtava päästä Ainu-perheeseen ja testailemaan teidän tuotteita. 🥰

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä, mies, esikoinen 12v ja uuden tulokkaan LA on vasta 7.11.22

Kuivan ihon vaivaa on meillä jokaisella, enemmän ja vähemmän.
Ainun tuoteperhe ei oikeastaan ole meille kovinkaan tuttu vielä, mutta kehujen ansiosta tulemme kyllä tutustumaan tähän uuden tulokkaan myötä.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä, mieheni ja meidän 2kk ikäinen pieni tyttö. Minulle lastentarvikkeet ovat erityisen mielenkiinnokohde, joten kokeilisin enemmän kuin mielelläni Ainu-tuoteita.

Avatar

Hei, olisi ihana päästä osaksi Ainu-perhettä. Olemme käyttäneet meidän tyttömme syntymästä saakka erilaisia Ainu tuotteita ja jatkossakin käytämme. Meidän perheeseen kuuluu minä(äiti), isä ja meidän pikku prinsessa.
Meidän pieni on siis vajaa 8 kuukauden ikäinen.

Avatar

Hei! Täällä Ainu- perheeksi pyrkii 2kk vanhat kaksospojat 🙂 Kaikki vinkit, kikkakolmoset ja vertaistuki vauva-arkeen on tarpeen niin itselle, kuin mielellään sitä muillekin ollaan jakamassa!

Avatar

Tähän asti ollaan mieheni kanssa kahdelleen tarvottu elämää eteenpäin, mutta viimein odotellaan esikoista saapuvaksi, laskettu aika on 24.10. Koska tullaan olemaan varmasti aivan ”pihalla ja sekaisin” hartaasti kaivatun tulevan perheenjäsenen kanssa, Ainu-perheeseen kuulumisesta olisi takuuvarmasti hyötyä, apua ja tukea arjessamme. Vertaistuen voima on mieletöntä ja Ainun tuotteiden testaaminen kuulostaa mielenkiintoiselta.

Ainu on entuudestaan brändinä tuttu ja olen kuullut siitä paljon hyvää lähipiiristäni. Odotan innolla tuotteisiin tutustumista ja toivotan kaikkea hyvää nykyisille ja tuleville Ainu-perheläisille!

Avatar

Tulisimme mielellämme mukaan Ainu perheeseen.
Vauvamme on 2kk ikäinen ja molemmat vanhemmista hoitoalalla. Isä opiskelee työn ohella nyt sairaanhoitajaksi. Olemme käyttäneet paljon Ainun tuotteita ja suurella mielenkiinnolla kokeilisimme muitakin mitkä eivät vielä ole tulleet tutuksi. 🙂 perheeseen kuuluu äiti isä ja vauva.

Avatar

Olen kohta 2 lapsen yksinhuoltajaäiti. Esikoinen täyttää marraskuussa 5 vuotta ja kuopuksen laskettu aika on 18.9.. Olisi hienoa päästä osaksi Ainu-perheyhteisöä, osaa tuotteista muistan jo esikoisen vauva-aikana suosineeni ja olisi mahtavaa tutustua vielä laajemmin valikoimaan sekä päästä osallistumaan testauksiin.

Avatar

Hei,
Meidän perheessä isoveljet ovat jo iän puolesta helpommalla puolella hoidon suhteen (s. 2003, 2006 ja 2013) mutta meille syntyi vielä huhtikuussa iltatähti, ollen nyt vaille 4kk ikäinen. Ihan tuoreessa muistissa kaikki ei ole, minkä vuoksi mielellämme olisimme osana mukana 🙂

Avatar

Moikka! Olen 22-vuotias yksinhuoltajaäiti juuri 3kk täyttäneelle pienelle pojalleni. Pidän kuvailusta ja joitain kuviakin näkee instagram tililläni @ihanaellu, joka on poikani syntymästä herännyt henkiin ja minusta on tullut niin sanottu instamama. Pienten lasten ja meidän äitien hyvinvointi ja pehmeä iho on lähellä sydäntäni.

Olisimme poikani kanssa enemmänkin, kuin innoissamme mikäli pääsisimme osaksi ihanaa Ainu perhettä!

Avatar

Hei!
Meidän perheeseen kuuluu itseni lisäksi 3kk (kohta 4kk) ikäinen tyttö ja tytön isä 🥰. Käytämme Ainu tuotteita arjessa ja uusien tuotteiden testaaminen kuulostaa mahtavalta!

Avatar

Olisimme kiinnostuneita liittymään osaksi Ainu-perheyhteisöä. Meidän perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi pian 2-vuotias poika ja tuleva lokakuinen prinsessa sekä kaksi seniori-ikäistä kissaa. Ainu-tuotteet ovat tulleet tutuksi jo esikoisen ajalta (tuotteita paljon edelleenkin käytössä), mutta niiden laajempi käyttö ja testaus olisi hyvin kiinnostavaa nyt uuden tulokkaan myötä. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja myös tämän vuoksi turvalliset ja testatut Ainu-tuotteet ja niiden laajempi kokeileminen olisi hyvin mieluisaa.

Avatar

Meillä on nyt viiden viikon ikäinen vauva. Hän on minun esikoinen ja miehelle toinen lapsi. Olisi mielenkiintoista päästä Ainun testaajaksi mukaan.

Avatar

Hei!

Olisin kiinnostunut Ainu-perheen jäsenyydestä 🙂

Esikoisen (1,5v) kohdalla käytetty varsinkin alkuaikoina paljon Ainu tuotteita. Nyt perheeseen tulossa seuraava vauva lokakuun lopulla ja olisi ihana aloittaa uusi vauvavuosi Ainu-tuotteiden ja vertaistuen kanssa! Uusioperheeseemme kuuluu lisäksi mieheni ja 8v tyttömme.

Avatar

Hei

Perheeseemme kuuluu minun ja puolisoni lisäksi 1kk ikäinen ihana esikois poikamme. ❤️ Ja kaksi koiraa, kissa, sekä kani.
Olemme juuri muuttaneet kaupungista maaseudulle ja totuttelun, sekä muuttokaaoksen ohessa olemme käyttäneet Ainun tuotteita vauvan hoidossa. Varsinkin välillä ilmaantuvan vaippaihottuman kanssa sinkkivoide on ollut korvaamaton apu!

Avatar

Olisin kiinostunut mutta laskettuaika on vasta joulukuussa. Jos vielä sillon on tarvetta niin mielellään olisin mukana. 😊

Avatar

Moikka, me ollaan 5 henkinen perhe. Huippua olisi olla osana ainua!! Meillä on lapset 6v,2v ja 7kk. Ainu tuotteita on jonkinverran ollut perheessämme käytössä ja apua saatu myös nuorimaisen iho-ongelmiin!

Avatar

Hei! Meidän perheeseen syntyi esikoinen juuri ennen juhannusta. Nyt tyttö täytti 2 kk. Pienokaisella on käytössä Ainun tuotteista sinkkivoide ja perusvoide sekä Ainun tuttipullot. Sinkkivoide on kyllä mainiosti toiminut meillä. Mielellään oltaisi Ainun testaajia 🙂

Avatar

Heippa,

7- henkinen perhe, jossa kolme isompaa jo 11, 7 ja 6v ja 7kk ikäiset kaksospojat 😊 ainutuotteet ovat käytössä, varsinkin vauvoilla, niin kylpytuotteet kuin rasvat 😊

Avatar

Meillä on kolmen ihmisen ja yhden karvakamun perhe. Vauva täyttää tämän kuun lopussa kolme kuukautta. Meillä tuntuu, että mikään ei mene oppikirjan mukaan ja kaikessa pitää vähän soveltaa. Alun pahimmista masuvaivoista ollaan selvitty ja nyt syksyn tullen harjoitellaan päivärytmin muodostamista, hoidetaan kuivaa atooppista ihoa ja tuskaillaan millä saisi tiukassa olevan vauvakarstan irti 😀 .

Avatar

Laskettu aika on vasta marraskuussa, mutta perheestämme löytyy myös kohta 2 vuotias neiti 😊 Olen tykännyt esikoisellamme käyttää Ainun tuotteita, ihan jo pelkästään kotimaisuuden takia. Jaan omalla ig-tililläni melko aktiivisesti arkea ja teen myös muita yhteistöitä.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minä – Äiti, iskä, nea 11v ja Venla 11kk 😊 aika vähän on tähän mennessä tarvittu pesuainetta vauvan kanssa mutta mulla on kutina että kokoajan tarve lisääntyy kun lapsi liikkuu enemmän ja syö enemmän itse 😄

Avatar

Meillä esikoinen 6 kk ja mieluusti osallistuisimme testaajiksi jos sitä kautta myös löytyisi arkeen hyödyllisiä tuotteita käyttöön. Ainulta onkin ollut käytössä liivi suojat, pesuneste, hoitovoide ja sinkkivoide. Kuvia otetaan joka päivä touhuista ja puuhailuista ja niitä aika ahkerasti ig tarinoissa myös julkaistaan.

Avatar

Meillä on 2kk ikäinen vauva (syntynyt 21.6.22). Minulle esikoinen ja miehelle toinen (hänellä teini-ikäinen tytär). Asumme Muhoksella ja perheeseen kuuluu lisäksi kolme koiraa sekä yksi kissa. Tykkäämme kulkea luonnossa ja kuljen miehen mukana lintumetsällä. Meidän kotipihalta pääsee suoraan metsään!

Käytämme päivittäin Ainu -tuotteita ja olisi mukava päästä testaamaan lisää teidän tuotteitanne, sekä kertoa niistä muille. Tykkään kirjoittaa ja osallistua keskusteluihin, sekä tehdä julkaisuja esim. Instagramiin. Yksi lempipuuhistani on kirjoittaa netistä tilaamilleni tuotteille arvosteluja! =)

Kuulemiin!
– Noora –

Avatar

La 7.11, meidän perheeseen kuuluu myös 3v taapero, joka jo kovasti odottaa et pikkusisko syntyy. 🥰

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu meidän lisäksi juuri 2kk täyttänyt neitonen 🙂 hän on yllättävän helppo (ainakin vielä) ja äärimmäisen hurmaava tapaus (kuten kaikki vauvat 😁 )
Viime lauantaina oli ristiäiset ja neiti otti hyvin chillisti ja mitä ilmeisemmin rakastui kitaransoittoon! Ilme oli 5/5 kun pappi alkoi kitaraa soittamaan, hän lumoutui täysin! Neidin kanssa ollaan opittu paljon ja pikkuhiljaa alkaa vauva-arki sujua! Me vanhemmat opimme ja hän oppii joka päivä uusia asioita 😍

Avatar

Meillä on juuri 3kk täyttänyt tyttövauva, onkohan just yli tuon hakemanne🤭 sen lisäksi esikoinen 2,5v poika 😊

Avatar

Meidän perheeseen kuului 2kuinen pieni poika. Ainun tuotteista meillä onkin tuo suojavoide käytössä ja siitä ollaan tykätty kyllä kovasti! Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan myös muita tuotteita. Olisi myös ihana saada vertaistukea muilta samassa elämäntilanteessa olevilta ihmisiltä ♡ Varsinkin nyt syksyn ja talven lähestyessä olis mahtavaa saada etukäteen lisää tietoa tuotteista joilla voi suojata ja hoitaa vauvan ihoa sekä löytää meidän perheelle ihan luottotuotteet joita suositella hyvillä mielin muille!

Avatar

5 lasta, vauva 5kk, lisäksi löytyy taapero sekä hieman isommat lapset.
Olisi mukava olla osa ainuperhettä.
Tuotteita on vuosien varrella koitettu jos jonkin näköistä,joten olisi mukava päästä kokeilemaan uutuuksia sekä vanhoja tuttuja!

Avatar

Meidän perhe koostuu tällä hetkellä minun lisäksi puolisostani ja 9-vuotta vanhasta havannankoirasta. Mutta meille on odotettavissa 30.9. pieni ihme, jota emme malta poikaystäväni kanssa enää odottaa. 💜
Meillä on hankittuna pikkuiselle jo lähes kaikki tarvittava, vauvan huone on loppusilausta vaille valmis. 💕 Vauvanhuoneeseen on Ainun-tuotteista löytänyt tiensä jo pesuneste, kylpyvaahto, hoito- ja sinkkivoide, tutteja sekä tuttipulloja. Nämä valikoituivat ostoskoriin täysin kotimaisuuden vuoksi. Enkä usko, että näin herkkäihoisena tulevana äitinä ihonhoitotuotteet jää itsellä kokeilematta, kuinka ne toimivat atooppiseen ihoon. Aiempaa kokemusta tuotteista ei ole, joten tuotteisen testaus olisi kyllä mielenkiintoista.
Me ollaan aktiivinen perhe ja itse tykkään päivittää sosiaalista mediaa (IG @sarpsaneiti) jo työni puolesta suhteellisen aktiivisesti. Ollaan molemmat puolisoni kanssa liikunta-alalla yrittäjiä, joten myös oma työmme altistaa meidät milloin millekin nirhuamalle ja haavalle. Uskon, että meidän perheessä tuotteet pääsisivät kovan testiin! 😄
Ja isona plussana olisi perheyhteisö, josta saisi vertaistukea ja vinkkejä tähän uuteen ja jännittävään elämän vaiheeseen. 😊 Ja olisipa ihana jos sieltä löytyisi äitejä läheltä omaa asuinaluetta jakamaan arkea ja kuluttamaan lenkkipolkuja syksyn vaihtuessa talveksi! 😊

Avatar

Meillä esikoispoika syntyi heinäkuussa. Jo raskausaikana tuli selailtua erilaisia vauvatuotteita ja Ainun tuotteita onkin ollut pääsääntöisesti nyt käytössä. Kiinnostaisi ehdottomasti jatkaa yhteistyötä ja päästä kokeilemaan tuotteita lisää.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu minun lisäkseni mieheni, koira ja kesäkuun 7. syntynyt esikoistyttömme, jolla on hiuksia todella paljon ja temperamenttia sen verran, että reagoi herkästi kaikkeen. Ainun tuotteita on ollut käytössä ja testaisimme mielellämme niitä lisää!

Avatar

Meidän perheeseen on tulossa Marraskuussa
pieni esikois poikamme. Olisi ihana testata uusia tuotteita oman lapsen ja sisarusten lasten kanssa ja saada vertaistukea täysin uuteen elämäntilanteeseen!

Avatar

Hei,

Meillä on esikoinen 1,5 v ja nyt tulossa toinen ja laskettuaika on 8.10. Esikoinen on poika ja nyt tulossa tyttö. Odotan innolla tytön syntymää ja olisi ihana päästä teidän Ainu-perheeseen ja testailemaan teidän tuotteita.

Avatar

Täältä löytyy 2kk ikäinen poika ja äidin ja isän lisäksi häntä hoitaa kikkaratukkainen veli 2v 💕 muutamassa kuukaudessa on kerinnyt jo tapahtua jos jonkinlaista…isoveli Toivoo että pikkuveli tulisi pian leikkimään dinoilla ja kaivureilla ulos….
Hän kyselikin tulisiko vauvan nimeksi Kaivinkone 🙊

Avatar

Meille on tulossa pienokainen! Laskettu aika on 21.01.2023 ja olisi kiva päästä testailemaan näitä Ainun tuotteita:)

Avatar

Meidän perheessä on 5vk ikäinen vauva ja kohta 3v taapero. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita löytyy. Esikoisella on paha atooppinen ihottuma joten rasvat ja vauva öljyt ovat olleet kovalla käytöllä koko viimeisen 3vuotta. Todennäköisesti myös uusin tulokas perii atooppisen ihon ja myös hänellä alkaa rasvojen testailu ja öljykylvyt 🙈

Avatar

Hei,

Meillä 1,5 v poika ja lokakuun 8. pv tulossa tyttö. Odotamme innolla tyttäremme syntymää ja meistä olisi ihana päästä osaksi Ainu-perhettä ja testailemaan teidän tuotteita.

Avatar

Heippa! Olenkin jo aiemmin tehnyt Ainun kanssa yhteistyötä Instagramin kautta!🥰 Tuotteenne ovat erittäin tykättyjä perheessämme ja olisimme innokkaita jatkamaan yhteistyötä. Tällä hetkellä perheessämme on 2v Hugo-poika. Pienintä tulokasta odotetaan syntyväksi lokakuun 22. päivä.
Yt. @Äitijahugo

Avatar

Meillä kohta viisi lasta. Isoimmat jo alakoulussa 11-8 vuotiaita. Tällä hetkellä nuorin on 1 vuoden ja lokakuussa syntyväksi odotellaan viidettä lastamme. Olisi mahtava päästä testailemaan tuotteitanne ja osaksi ainu-perhettä.

Avatar

Kesäkuun puolivälissä syntyi reipas, ihana, rakas ja niin kovin kauan odotettu esikoistytär 🥰

Avatar

Moi!
Ollaan kohta nelihenkinen perhe: esikoinen on 1v 7kk ikäinen pippurinen mimmi ja hänelle syntyy minä hetkenä hyvänsä (toivottavasti) pieni sisko
(LA 12.9.). Saman katon alla kanssamme perheenjäseninä asustaa myös koiria ja kissa.
Ainun tuotteita meillä on ollut ahkerassa käytössä esikoisella, muitakin merkkejä on kyllä ostettu ja kokeiltu 🙂 mielellään liityttäisiin mukaan testailemaan tuotteita ja jakamaan arkea helpottavia vinkkejä muiden samoja asioita kokevien kanssa !

Avatar

Ainu-perhe kuulostaa mahtavalta tukiverkostolta! Meidän perheen esikoinen syntyi 9.7.2022, ja olemme nyt muutaman viikon ajan tutustuneet uuteen tulokkaaseen ja arkeen. Vauva on sekä ensimmäinen lapsenlapsi kaikille isovanhemmille että ensimmäinen pienokainen ystäväpiirissä. Vertaistukiryhmä olisi siis tarpeen!

Vauvan isä on aktiivinen pyöräilyharrastaja ja kukkopillien keräilijä, ja äiti on filmivalokuvauksesta innostunut kirjallisuuden ystävä. Vauvan kiinnostuksen kohteita ovat kattovalot ja kylpyhetket isän kanssa. Odotamme koko poppoo kovasti marraskuussa alkavaa vauvauintia sekä vaunulenkkeilyä syksyn väreissä!

Avatar

Meidän uusperheeseen kuuluvat minun lisäkseni 13-vuotias esikoiseni, puolisoni sekä yhteiset 3-vuotiaat kaksoset ja 4.8.22 syntynyt kaikkien silmäterä. Ainun tuotteet ovat tuttuja jo esikoisen vauva-ajalta, käytössä ollut vaihtelevasti myös nuorempien lasten aikana ja hoidossa. Mieluusti lähtisin kuopuksen kanssa kokeilemaan jälleen ja jakamaan kokemuksia muidenkin perheiden kanssa.

Avatar

Ihan täysin ei itsellä kriteerit nyt täyty, mutta kiinnostaisi kovasti tuo tuotetestailu keskusteluineen ja kuvaamisineen. Kotoa löytyy yksivuotias Ainu-tuotteiden suurkuluttaja, itsellä on kokemusta somemarkkinoinnista ja tällä hetkellä löytyisi siihen hyvin aikaakin, koska olen hoitovapaalla.

Avatar

Kaksi 40 vuotta lähestyvää aikuista odottelee täällä esikoistaan täydentämään perhettämme syyskuun loppupuolella. Kaiken ollessa uutta ja ihmeellistä, tulisi varmasti Ainu-perheyhteisön kaltainen tukiverkosto tarpeeseen ja mielenkiintoa on kovasti päästä kokeilemaan mikä kaikki oman lapsen kohdalla toimii ja kuinka hyvin 🙂

Avatar

Kolmen äidin lapsi kiinnostunut myös tuotetestailusta. Nuorimmainen syyskuun lopussa vuoden iässä.

Avatar

Meidän pieneen perheeseen syntyi esikoispoika 24.8. Oltaisiin tosi kiinnostuneita tuotetestailusta, kun ei tuotteista ole vielä kokemusta eikä tietoa kovinkaan paljon ☺️

Avatar

Meillä on viikon vanha prinsessa 💖 Esikoinen on 14v. ja edellinen vauva- aika on siis melkein 15vuoden takaa. Paljon on ehtinyt muuttua ja tarjolla on paljon sellaista mistä ei tiedetä mitään tai osata edes etsiä. Olisi ihana sukeltaa uutuuksien maailmaan. Matkustelemme kotimaassa ja kesäksi siirrymme toiseen kotiimme Espanjaan. Olisi mielenkiintoista löytää parhaat niksit ja tuotteet niin reissun päälle kun kotiinkin.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu tokaluokkalainen ja vauva 2kk. Tokaluokkalaisella on ollut vauvasta asti iho ongelmia joihin ei ole löytynyt selitystä. Välillä olleet rajuja ja välillä parempana. Kiinnostaisi nuo kauratuotteet kokeilla erityisesti hänelle!

Uutuus tuotteita olisi kiva kokeilla koko perheelle, usein hyödynnän näitä tuotteita myös itse, säästyy kaappitila purnukoilta! Ajattelen ettei kaikille tarvi olla omat tuotteet vaan ihan parasta jos soveltuu koko perheelle.

Avatar

Meillä syntyi tyttö 14.7. esikoinen kohta 2v. En saa pumpattua vauvalle maitoa kun 25ml , vaikka vauva täysi imetyksellä ja kasvaa hyvin. Vauvalla korvat ja päänahka kuivuu. Olisi kiva päästä testailemaan sopivia tuotteita.

Avatar

Joulukuussa syntyy esikoinen🥰

Avatar

Meillä on viikon vanha prinsessa 💖 Esikoinen on 14v. ja edellinen vauva- aika on siis melkein 15vuoden takaa. Paljon on ehtinyt muuttua ja tarjolla on paljon sellaista mistä ei tiedetä mitään tai osata edes etsiä. Olisi ihana sukeltaa uutuuksien maailmaan. Matkustelemme kotimaassa ja kesäksi siirrymme toiseen kotiimme Espanjaan. Olisi mielenkiintoista löytää parhaat niksit ja tuotteet niin reissun päälle kun kotiinkin.

Avatar

Laskettuaika 31.10.2022 ja pienen tytön ovat luvanneet 💕 entuudestaan meiltä löytyy 11-vuotias poika sekä 7-vuotias tyttö. Joten testaajia löytyy runsaasti myös isompien lasten tuotteille tarvittaessa.

Avatar

Laskettuaika 31.10.2022 ja pienen tytön ovat luvanneet 💕 entuudestaan meiltä löytyy 11-vuotias poika sekä 7-vuotias tyttö. Joten testaajia löytyy runsaasti myös isompien lasten tuotteille tarvittaessa.

Avatar

6 viikon ikäinen pikkuneiti ihastuttaa meidän perhettämme. Esikoispoika 6v on aivan rakastunut siskoonsa ja hoivaa ja hellii häntä. Haluaa myös joka aamu olla ensimmäisenä suukottamassa ja toivottamassa siskolle hyvää huomenta! Perheeseen kuuluu meidän kolmen lisäksi myös mies ja kissa. Päivät menee siivillä kun aamulla huolehtii eskarilaisen tarhaan pienokaisen tarpeiden lomassa ja iltapäivällä ruokaa ja harrastuksia. Ihanaa vauva- ja eskariarkea meillä siis ja olisi mahtavaa päästä testaamaan uusia tuotteita, niistä olisi varmasti apua ja hyötyä koko perheelle.

Avatar

Meillä on 3 viikkoinen poikavauva. Lisäksi perheessämme on 8 ja 12 vuotiaat tytöt. Vaikka kyseessä on kolmas lapsi, opin jatkuvasti uusia asioita. Minusta olisi hienoa päästä mukaan kokeilemaan uusia tuotteita!😊

Avatar

Siskolle syntyi 13/8/22 esikoinen, vertaistuki ja kaikki vauvan liittyvät jutut ihan uutta. Olisi mainio yllätys hänelle.

Avatar

Meille syntyi 3 kk sitten esikoinen, pieni tyttö vauva. Haaveissa olisi saada vielä toinen lapsi lyhyellä ikäerolla. Asumme mieheni kanssa keski-suomessa ja lapsellamme asuu muutamat serkukset Pirkanmaalla sekä varsinais-suomessa. Vauva arki on ollut meille niin ihanaa aikaa, yksi unelmistamme on vihdoin käynyt toteen ja olemme perhe. Pieniä haasteita olemme kokeneet jo alku taipaleella mutta tästä selvineenä voin vaan huokaista miten paljon huolta vanhemmuus tuo mukanaan. Lähtisin intohimoisesti tähän Ainu perheeseen mukaan, tästä tulisi itselleni mieluista tekemistä vauva vuosiin. Tämä olisi niin minun ja meidän perheen juttu 100% ! ❤️

Avatar

Suloinen esikoistyttäremme syntyi heinäkuisena yönä 7 viikkoa sitten. Olemme kolmekymppinen pariskunta Espoosta ja pidämme kotoilusta, liikunnasta ja ulkoilusta.

Omiin harrastuksiini kuuluu puutarhan hoito ja valokuvaus. Olenkin jo muodostunut vakiokuvaajaksi sukulaislasten synttäri- ja joulukorttikuvissa ja nyt olen päässyt ikuistamaan hetkiä myös oman lapsen alkutaipaleelta. 🙂

Ainu-tuotteita meillä on päässyt jo kokeiluun ja kokeilun perusteella jatkoonkin. Sinkkivoide ja erikoismuotoillut vanupuikot ovat lunastaneet paikkansa luottotuotteinamme! Sen lisäksi olemme ehtineet kokeilla suojavoidetta. Äidin luottotuotteena on myös puuterin väriset liivinsuojat. 😉

Ainu-perheenä olisi hienoa päästä kuulemaan ja jakamaan kokemuksia ja vinkkejä hyvänhenkisessä yhteisössä! 🙂

Avatar

Moikka! Minulle ja miehelleni syntyi esikoinen elokuussa. Arki kolmiviikkoisen vauvan sekä koiran kanssa on alkanut sujua oikein kivasti. Ainun tuotteista olemme kuulleet paljon hyvää ja jo jonkin verran päässeet niitä kokeilemaankin näinä ensimmäisinä viikkoina. Käytössä on tällä hetkellä esimerkiksi Ainu MAM rintapumppu sekä Ainu MAM tuttipullot, liivinsuojia ja viimeisimpänä kokeiluna ostimme Ainun Kaura perusvoiteen, johon tykästyimme myös kovin. Olisi siis aivan mahtavaa päästä Ainu-perheeksi 2023 testaamaan yhä lisää Ainun tuotteita! Olemme myös innokkaina valmiita antamaan tuotearvioita tuotteista, joita pääsisimme kokeilemaan. Muiden Ainu-perheiden kanssa kokemuksista keskustelu olisi mahtava tilaisuus tutustua vielä lisää Ainun tuotteisiin! 😊

Avatar

8v 1v ja pia syntyvä vauva.
Aktiivinen somettaja, tulee mainostettua siellä paljon eri yhteistöitä

Avatar

Minulla on 8- kuinen vauva, helmikuussa syntyy pikkusisarus. Perhe-elämä tulee muuttumaan erilaiseksi kahden pienen kanssa. Olemme käyttäneet Ainun tuotteita, ja minulla on kiinnostusta jatkaa niiden käyttöä myös jatkossa- tarvetta nimittäin on ja merkki on hyvä ja laadukas. Myös Muiden perheiden vinkit ja vertaistuki on todella tärkeää, se nostaa usein taakan harteilta. Toivon että voisin olla samanlainen ”arjen helpottaja” myös muille kokemusteni puolesta. Miksen jakaisi keksintöjäni tuotteiden suhteen muiden kanssa? Haluaisin perheeni kanssa testaajaksi, sillä tuotteita tarvitaan kyllä, ja niiden testauksesta on monipuolinen hyöty niin meille kuin muille perheille.

Avatar

Meiltä löytyy 7v, 3v ja rv 33 syntyneet pienet kaksostytöt. Heidän kanssaan ollaan vielä sairaalan vauvateholla, mutta lähiviikkoina kotiudutaan ja tosi mielellämme testaillaan ja kuvaillaan.

Avatar

Perheeseemme kuuluu minä, 21 vuotias äiti, 23-vuotias avopuolisoni, sekä meidän 6viikkoinen poikavauva. Vauva-arki on alkanut sujumaan erittäin hyvin ja vauvamme on todella ”helppo”. Tyytyväinen eikä turhia itkeskele. Tykkäämme ulkoilla ja hymyillä paljon toisillemme, nytten kun hymyily on tullut osaksi kommunikaatiota. Vauva on täysimetyksellä ja sekin alkukankeuden jälkeen on alkanut sujumaan erittäin hyvin! Testailisimme mielellämme tuotteita ja kertoisimme mielipiteitä tuotteista. Olemma alusta asti valinneet kaupan hyllyltä Ainu tuotteita, tavallisten Pirkka jne sijaan ja esimerkiksi sinkkivoiteenne sekä liivinsuojukset ovat jokapäiväisessä kovassa käytössä! Vauvalla on ihon kuivuutta, mutta hoitovoiteenne on sen hoitoon ollut erittäin hyvä alusta asti. Tuotetestailusta ja yhteistyöstä on jo kokemusta, joten sekin puoli luonnistuu.

Avatar

Meidän perheessä asustaa 32 vuotiaat äiti ja isä, juuri 3 kk täyttänyt poika sekä kaksi koiraa. Ulkoilemme paljon ja ensi kuussa alkaa uimakoulu pienimmällä. Meillä on ollut Ainun sinkkivoide käytössä punoittavaan peppuun ja olemme siihen olleet tyytyväisiä. Siksi olisi mukava kuulua Ainu perheeseen.

Avatar

Meidän perheestä löytyy vanhempien lisäksi juuri 6 viikkoa täyttänyt vauva ja isän esikoinen ja ylpeä 7 v isosisko.

Avatar

Meidän perheessä asustaa Minä äiti, aviomieheni, 9v esikoinen, 1v4kk poika ja kolmannen lapsen laskettu aika on 19.10.2022. Asumme hieman syrjässä ja perheeseemme kuuluu myös koiria ja muita kotieläimiä. Ulkoilemme paljon yhdessä ja kylpeminen on erityisesti pienimmän lempipuuhaa.

Avatar

Heippa!
Täällä 30v pariskunta pk-seudulta kera elokuussa syntyneen esikoisen <3 Pieneen perheeseemme kuuluu myös kaksi koiraa, joiden kanssa tykkäämme retkeillä. Veneilykelit alkaa olla ohitse, mutta onneksi pikkuneidin kantoreppu pitäisi saapua lähipäivinä niin pääsemme koko perhe yhdessä metsäretkille! Omakotitalo valtavalla tontilla ja tarpeilla täyttää tyhjät kolot aikatauluistamme – kohta saakin tarttua taas haravan varteen!
Raskausaika ja varsinkin elämä vastasyntyneen kanssa on ollut yhtä googlailua, sillä onhan kaikki uutta ja ihmeellistä! Hankintojen suhteen olen ollut kriittinen ja huomaankin löytäväni kotoamme runsaasti Ainun tuotteita. Lapsen syntymän myötä myös mieheni on alkanut kriittiseksi; pikkuneidin ensikylpyyn hän halusi lisätä tilkan pesunestettä ja piteli kahta eri näytepurkkia kädessään ja ihmetteli kumpaa käyttää – päätös olikin tehty yllättävän nopeasti ja kylppäristä kuului ”tää toinen on Ainu – tähän voi ainaki luottaa”.
Mielellämme alkaisimme ainu-perheeksi ja saisi allekirjoittanutkin hyvän syyn kantaa enempi kameraa mukana 🙂

Avatar

Täällä Heinolalainen 30v pariskunta odottelee esikoista syntyväksi lokakuussa (la 8.10.) .
Meidän perheeseen kuuluu myös kaksi kisua.
Olemme seikkailunhaluisia ja rakastammekin käydä reissuissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Emme malta odottaa että saamme pian lisää reissuseuraa joukkoomme<3

Avatar

Moikka olemme perhe sastamalasta perheessämme on 4 lasta ja pienin meillä on perjantaina kuukauden täyttävä oliver meillä on ollut ainun tuotteita silloin tällöin käytössä ja olemme niihen olleet tyytyväisiä joten ehdottomasti haluttaisi päästä kokeileman tuotteita aktiivisesti ❤️ Meille on tärkeetä kun tuotteita voi käyttää niin isolla kuin pienelläkin 🙂

Avatar

Meidän perheeseen syntyi elokuun lopulla venetsialais poikavauva. Nyt ollaan kohta kahden viikon ajan ihmetelty maailmaa kodin ympärillä. Meidän perheeseen kuuluu vauvan lisäksi äiti, isä, kaksi teiniä ja kaksi kissaa. Poppoomme asustelee maaseudun rauhassa. Me ollaan hankittu ja saatu lahjaksi paljon Ainun tuotteita aina leluista hoitovoiteeseen ja ollaa oltu käyttämiimme tuotteisiin tyytyväisiä. Mielellämme ryhtyisimme testaajiksi ja kehittäisimme yhdessä teidän kanssa tuotteitanne.

Avatar

Olemme kuusihenkinen perhe jossa vanhemmat, äiti ja isä sekä 13 & 8 vuotiaat tytöt sekä heinäkuussa syntyneet kaksoset; tyttö ja poika.
Olemme hyvinkin innokkaita testaamaan Ainun tuotteita ja aktiivisessa käytössä onkin Ainu MAM-tuttipullot sekä Ainun suojavoide tytöllä. Perusvoiteita tai muita ei olla vielä otettu käyttöön, mutta tarkoitus olisi perusvoidettakin pienille hankkia.
Itse olen melko aktiivinen somen käyttäjä ja julkaisen paljon kuvia facebookissa ja instagramissa ja erilaisissa ryhmissä.

Avatar

Olemme esikoista odottava pariskunta. Meidän laskettu aika on 10.10. emmekä voisi olla enempää innoissamme asiasta. Meillä asustaa entuudestaan kuitenkin aiemmaksi pienokaiseksemme tituleerattu koira, Miisa.

Meillä on vauvoista kokemusta vain sukulaisten muutamasta lapsesta, joiden kautta emme ole tutustuneet oikeastaan kauheasti Ainu-tuotteisiin. Olemme siis esimerkiksi ummikkoja siinä, millaisia tuotteita pienellemme kannattaa hankkia ja testata vaikkapa ihon kosteutusta ajatellen. Ainu-perheeseen kuuluminen kuitenkin kiinnostaisi meitä, sillä pääsisimme hyvin kokeilemaan ja saisimme hyvin tukea sekä tietoa Ainu-perheeltä.

Avatar

Iltatähtemme syntyi 24.6.22, juhannusvauva siis. Isommat ovat jo isoja 12- ja 14-vuotiaita, poikia hekin, niinkuin tämä uusinkin tulokas. Mies tekee reissuhommia ja on liki puolet vuodesta poissa kotoa ja minä sitte hoitelen ja koitan pitää kotona paketin kasassa. Vauva ei ollutkaan ihan vaan ”syö ja nukkuu” tyyppinen ratkaisu, vaan on ollu vatsavaivaa ja imetysdieetillä mennään, samalla kuitenkin tässä ohessa luovutan maitoa, kun sitä tulee yli omien tarpeiden. Ikää minulla on 34, joten tälle toiselle kierrokselle oli hyvin vielä aikaa ja jaksamista lähteä.

Avatar

Lahtelainen pian kolmen lapsen äiti täällä, hei! Tytöt -11 ja -15 syntyneet ja heillä jo oli kovassa käytössä Ainun tuotteet. Nyt pikkuveljen laskettuaika on 5.12. Olen selaillut viime kuukaudet uutuus tuotteita ja varsinkin Ainun kaura pesuvoide kiinnostaa kovasti! Isosiskot ovat lisäksi jo lähikaupasta valinneet pikkuveljelle ensipupun värin, pupu käydään ostamassa lähempänä syntymää.

Avatar

Hei,
Meillä on laskettu aika 17.9. ja odotamme pientä esikoistytärtämme jo hyvin innolla.
Olisi hienoa päästä mukaan Ainu-perheeseen, sillä meillä ei kaveripiirissä ole vielä kauheasti lapsia, joten kuuluminen tällaiseen ryhmään olisi meille hieno mahdollisuus. Olemme Helsingissä asuva pariskunta, joka rakastaa urheilua, matkustelua ja kokkailua 🙂

Avatar

Pereheeseemme kuuluu kaksi pientä miehen alkua, taapero 2,5v ja vauva 2kk. Elämme maalla ja meillä asustaakin 3 koiraa, kissa ja kanoja. Aikaa vietämmekin paljon ulkona.

Ainun tuotteet ovat olleet mukana jo esikoisen vauva ajoista alkaen arjessamme.
Suosikiksi pääsi suojavoide, joka sopi esikoisen herkälle iholle ja paransi äidin rohtuneet kädet.

Avatar

Meidän perheeseen kuuluu äiti, isä ja 1v Titta taapero. Jouluna luvassa perheenlisäystä kun Titta saa pikkusiskon tai veljen. Ulkoilemme ahkerasti ja asumme Lapissa joten kesäisin on aurinkoa yötä päivää ja talvella paukkupakkaset.

Minulla(äitillä) on kuiva iho ja niin myös titalla talvisin. Eli rasvaa kuluu ja käytetään. Käymme pesulla melkeimpä joka ilta ja saippua käytössä. Kylpyhetkiä mahtuu pari kertaa viikkoon.

Käytän instagramia nimimerkillä @tilli-viiru sekä kirjoittelen vasta käyntiin startanneeseen seitsemän äidin pitämään instatiliin @villasukkasirkus aina perjantaisin vaihtuvin lapsiarki aihein.

Avatar

Meillä odotetaan lokakuun lopussa syntyvää poikaa. Pieni hetki kunnes jään vauvavapaalle,
vielä puuttuu muutama juttu niin koti on valmis pienen tuloon. Jännitystä ja odotusta on ilmassa, kun vihdoin hoidoilla alkuun saadun aarteen syliin saaminen on jo niin lähellä! Mielellämme liittyisimme Ainu-perhe yhteisöön sekä tutustuisimme ja kokeilisimme tulevan pojun kanssa Ainun laadukkaaksi kehuttuja tuotteita!

Avatar

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi meidän 1.5v pieni poika❤️
Arkemme on hyvin vauhdikasta ja pieni tutkii innoissaan kaikkea uutta❤️
Seikkaillaan pienen kanssa päivisin, kun isi on töissä❤️
Perheeseemme on suunnitteilla toinen aarre täydentämään meidän perhettä❤️

Avatar

Täällä aktiiviesti kaikissa säissä ulkoileva perhe johon kuuluu 1,5v iskä äiti ja masuasukki joka saapuu joulukuun alussa. Lapsella atooppinen iho ja sen lisäksi todella menevä tapaus joka rakastaa ulkoilua ja kylpemistä. Iho on siis kovilla. Varsinkin eri rasvatuotteet ja hoitavat pesuaineet kiinnostavat meitä

Avatar

Olen Niina 33v. ja odotamme puolisoni kanssa esikoispoikaamme, laskettuaika 19.9. Raskausaika ei ole ollut helppo ja pojalla todettiin vielä rakenneultrassa aivokurkiaisen puutos. Aika näyttää miten sen puuttuminen vaikuttaa kehitykseen ja koko meidän perheen elämään.
Meillä on myös kaksi kissaa jotka ovat olleet tähän asti meidän vauvoja, jännityksellä odotan myös miten kisut suhtautuvat uuteen perheen jäseneen. Vapaa-ajalla ulkoilemme luonnossa, minä leivon sekä teen ruokaa ja puoliso harrastaa jenkkiautoja.

Avatar

Perheemme kasvoi elokuussa, kun kauan odotettu esikoinen saapuu täydentämään meidän vanhempien elämää. Aika nopeasti kävi selväksi, että lastentarvikkeissa kirjo on todella suuri. Arvostamme suuresti kotimaisuutta, ympäristöystävällisyyttä, ja kestävyyttä. Ilokseni huomasinkin, että tuotantonne on Heinävedellä ja pyritte esimerkiksi jatkuvasti kehittämään raaka-aineiden alkuperään liittyvää läpinäkyvyyttä. Arvostan suuresti yritystä, joka pyrkii tähän suuntaan toiminnassaan ja huomioi ne arvoissaan. Olisimme siis mielellämme kehittämässä Ainun tuotteita. Kirjoittaminen ja valokuvaaminen esimerkiksi someen yksi intohimoni ja annan mielellä palautetta testatuista tuotteista. Toivottavasti meistä tulisi osa Ainun suurta perhettä ❤️

Avatar

Meille on syntymässä syyskuun lopussa kolmas lapsi, nyt meidän perheeseen kuuluu minä, mieheni, Lyydia 4v ja Nelma 2,5v
Testaisimme mielellään erityisesti vauvan kanssa Ainun tuotteita mutta varmasti myös isommat siskot saisi näitä testata. 🥰

Avatar

Moikka! Olen 29 vuotias ja puoliso 32v. Työskentelemme molemmat hoitoalalla. Meidän pieneen perheeseen kuuluu minun ja puolison lisäksi ihana kissa sekä lokakuussa tulossa meidän esikoistyttö 😍 laskettu aika on lokakuun puolessa välissä. Kotiin on jo ostettu kaikkea tarpeellista (ja varmaan myös tarpeetonta) ja kovasti tulokasta odotamme saapuvaksi. Ainun tuotteista onkin valmiina pesunestettä, voidetta sekä ihana klassikko Ainu-pupu vauvalle. Testailisimme mielellään kotimaisia Ainu-tuotteita ja testailun avulla löytäisimme omaan vauva-arkeen parhaat tuotteet. Vinkit ja suositukset sitten tietysti jaamme eteenpäin! 🙂 Käytän myös aktiivisesti somea ja tykkään kuvailla paljon.

Avatar

Perheeseemme kuuluu mieheni, 4.v ipana ja lokakuussa syntyy uusi pienokainen perheeseen. Olisi mahtavaa päästä testaamaan tuotteita niin uudelle vauvalle, kuin neljä vuotiaallekkin. Asumme Lapissa joten pakkaset ovat lähellämme ja vaikuttaa myös ihoon talvisin. Ainu-tuotteita olisi hyvä testata myös kuivaan ihoon.

Avatar

Olemme esikoistamme odottava hieman yli 30v naispari. Hedelmöityshoidoissa kävimme julkisen puolen kautta ja onneksi hoidoissa ei tarvinnut kauaa olla ennen kuin jo tärppäsi. Lisäksi perheeseemme kuuluu kaksi koiraa. Laskettu aikamme on syyskuun puolivälissä, eli jo ihan pian.

Avatar

Perheemme kasvoi elokuussa, kun kauan odotettu esikoinen saapuu täydentämään meidän vanhempien elämää. Aika nopeasti kävi selväksi, että lastentarvikkeissa kirjo on todella suuri. Arvostamme suuresti kotimaisuutta, ympäristöystävällisyyttä, ja kestävyyttä. Ilokseni huomasinkin, että tuotantonne on Heinävedellä ja pyritte esimerkiksi jatkuvasti kehittämään raaka-aineiden alkuperään liittyvää läpinäkyvyyttä. Arvostan suuresti yritystä, joka pyrkii tähän suuntaan toiminnassaan ja huomioi ne arvoissaan. Olisimme siis mielellämme kehittämässä Ainun tuotteita. Kirjoittaminen ja valokuvaus someen ovat intohimojani ja annan mielellä palautetta testatuista tuotteista. Toivottavasti meistä tulisi osa Ainun suurta perhettä ❤️

Avatar

Meidän perheemme koostuu itseni ja puolisoni lisäksi enkelipojastamme sekä nyt odotettavasta pähkinävauvastamme, pienestä neidistä. Pähkinävauvamme laskettu aika on lokakuun loppupuolella. Elämme nyt jännittäviä ja uusia hetkiä, tehden viimeisiä hankintoja pientä tulokasta varten. Olemme kotiuttaneet kaupasta useita Ainun tuotteita hankintojen yhteydessä. Odotamme innolla uutta tulevaa arkeamme vähän erilaisena perheenä.

Avatar

Neljäs lapsemme, ihana tyttövauva, syntyi 2.9 perheen iltatähtenä 12 vuoden ikäerolla edelliseen. Isot sisarukset siis 12-, 14- ja 17-vuotiaita. Virtuaalinen vertaistuki olisi tervetullutta, sillä lähipiirissä ei enää muita vauvaperheitä ole. Vauvavuodesta aion nauttia täysin rinnoin ja tuotetestaajana toimiminen sopisi kuvioon hyvin.

Avatar

Meille on syntymässä esikoinen 16.9, siis ainakin lasketun ajan mukaan😊 Kaikki vauva-asiat siis aivan uutta, valitettavasti vertailtavia kohteita ei siis ole ennakkoon vastaavista tuotteista, testailuun tulisivat aivan puhtaalta pöydältä.

Avatar

Meillä pienen pojan laskettu aika 19.10.2022. Entuudestaan kotona reilu 2,5v esikoispoika, isi, äiti ja koira. Jo esikoisen aikaan tykättiin anu merkin tuotteista, joten olisi ihanaa päästä testaajaksi!

Avatar

Meidän esikoistyttö on nyt 3kk. Ainu tuotteet ei ole meille entuudestaan tuttuja, joten olisi kiva päästä tutustumaan niihin!

Avatar

Meidän perheeseen on tulossa prinsessa esikoinen laskettu aika on 19.9.2022. Perheessä jo innokkaana odottavat tulokasta äiti, isi ja kaksi kissaa ilpo ja pablo 🐈‍⬛🐈.

Avatar

Meillä on reilu 7 viikkoinen Olli-poika, jonka kanssa mieluusti testailtaisiin

Avatar

Täällä 23.7. syntynyt iltatähtipoika. Ennestään meillä on -11 ja -12 syntyneet isoveli ja isosisko. Kovasti on maailma kymmennessä vuodessa muuttunut ja paljon uutta tullut markkinoille. Siksi olisikin kiva päästä testailemaan mitä kaikkea kivaa uutta onkaan tullut ja mitä hyötyjä niistä voisikaan olla verrattunna edellisten vauva-aikaan 🙂 myös somessa ollaan aktiivisia ja ystäväpiirissä sekä odottavia vanhempia, että pieniä ja isoja lapsia!

Avatar

Meillä on nyt 10vkoa vanha vauva, 4vuotias ja 10vuotias. Kaikki ovat poikia. Toisinaan tässä perheessä on ruhjetta ja mustelmaa, mitkä
Vaativat hoitamista. Allergia-ihottumaa, kuivaa ihoa jne. Monenlaiseen käyttöön ja testiin pääsis tuotteet!🤗
Varsinkin pesutuotteet 4veellä haluaa jo kovasti itse pestä ja levitellä rasvoja, jolloin niiden turvallisuus on tärkeää.

Avatar

Hei.
Meidän perheeseemme on syntymässä ihan näillä näppäimillä poika. Laskettuaika on 21.9.22. 1,5-vuotias tyttäremme on ihmeissään äidin kasvavasta masusta ja jännällä odotamme miten reagoi tulokkaaseen. Perheen isä on mielissään saadessaan pojan perheeseen, hänellä on entisestä suhteesta 10-vuotias tytär. Tykkäämme paljon ulkoilla ja etenkin utelias taaperomme on ihan haltioissaan päästessään tutkimaan metsää. Itse tykkään haltioida tilanteita kuviksi/videoiksi ja vähän väliä saakin olla vapauttamassa tilaa puhelimesta.
Ainu tuotteet ovat olleet käytössä 1,5 -vuotiaan tyttäremme syntymästä lähtien. Tyttärellämme on ihottumaa sekä iho kuivuu herkästi pesujen jälkeen, joten hellävaraiset tuotteet ovat ainoastaan sopivia meidän perheessämme. Aion jatkaa Ainu tuotteiden käyttöä myös tulevalle pojallemme ja olisin enemmän kuin paljon innoissani testaamaan erilaisia Ainu tuotteita.

Avatar

Hei, perheessäni on 9.8.2022 tyttö vanhempien poikien lisäksi ☺️

Avatar

Meidän perheessä on tuore, 15.8. syntynyt poikavauva. Minun, miehen, karvaisten lapsien ja tuoreen vauva tulokkaan arkea voi seurata instagramissa @millamaariainen ja @aivanihania.

Avatar

Saamme esikoispoikamme lokakuun lopussa ❤️ Omassa henkilökohtaisessa kosmetiikassa ja hygieniatuotteissa suosin mahdollisimman helliä ja ekologisia vaihtoehtoja. Tätä toivon myös vauvani ihonhoito aineilta. Ainu kuulostaa kiinnostavalta brändiltä ja tuotteet ihanilta, mielellämme ottaisimme niitä testiin uuden tulokkaan kanssa!

Avatar

Meillä odotetaan syntyväksi lokakuista, hänelle ehdottomasti tulee käyttöön kyseiset tuotteet! 🤭

Avatar

Meidän perheeseen kuuluvat vauva 1kk, isosiskot kohta 8v ja 9v ja vanhemmat. Äidin on tarvinnut vähän muistella vauvan hoitoa ja jotkin asiat ovat muuttuneetkin tässä ajassa mm. ihonhoidonkin suhteen.
Asutaan Pirkanmaalla, tykätään liikkua metsässä, mökkeillä ja viettää aikaa yhdessä. Tällä hetkellä rakennetaan pihasaunaa, johon toivottavasti päästään ensi keväänä heittämään ekat löylyt.

Avatar

Odotamme perheeseen kolmatta lastamme, perheessä on ennestään 8v ja pian 6v lapset sekä 2 koiraa.

Vauvan laskettu aika on 18.10.2022, ja innolla odotamme häntä saapuvaksi. Aiemmat lapset ovat olleet keskenään hyvin erilaisia niin jännittää millainen tyyppi seuraavaksi tulee 🙂

Ainu on perheellemme tuttu merkki, mutta olisi loistavaa päästä mukaan ainuperheeksi testailemaan niin uusia kuin ”vanhoja” tuotteita, sillä jo lastentarvikeliikkeessä vierailu sai pään pyörälle -miten paljon uutta ja ihmeellistä onkaan tullut markkinoille perheemme edellisen vauva-ajan jälkeen! Mutta on ilo myös huomata, että tietyt asiat on ja pysyy kaupoissa -meilläkin on hommattuna valmiiksi vauvalle ainun 0-2kk tuttipaketti ja pieni tuttipullo 🙂

Ihanaa syksyä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi