Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Ihana yllätyspaketti

Teksti Terhi
Sain tänään postin mukana lapun että minua odottaa postissa paketti. Lapusta näin että tuon paketin lähetti ihana kummitätini ja kun J tuli kotio töistä lähdin Iidan kanssa kauppaan ja samalla haettiin paketti.

Kun päästiin kotio ei Iida meinannut pysyä enää pöksyissään ja sanoi että ”Avaa se äiti nyt jo”. Tyttö oli kyllä niin malttamaton ja itseänikin jännitti mitä paketti sisältää. Kun sitten avasimme paketin oli siellä vaikka mitä ihanuuksia ja lapset huusivat milloin kukakin, onko tuo minulle? Saanko minä tämän? Myös ”Vau” kuultiin monta kertaa. 🙂

Paketista paljastui

kyniä, ponnareita, pinnejä, hiuspanta, rannekoru, kahdet sakset, pieni nukke, Zhu zhu petsejä, tarroja, askaretlujuttuja, Hotwheels auto, puudeli kassissa, Partylite tuikkuja, Muumimuki, 2x Muumin tyynyliina, virkattu kori ja kortti (muistinkohan kaiken).

Valtava määrä kaikkea ihanaa ja varmasti kaikki tulee käyttöön. 🙂 Paketin avaamisen jälkeen soitinkin heti kummitädille kiitokset tästä ihanasta yllätyksestä ja turistiin siinä hetki muutakin. Jos E luet tätä niin kiitos vielä kerran.♥
Viikko alkoi mukavissa merkeissä. Huomenna saadaan ystävä lasten kanssa kyläilemään.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. 🙂

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Oli kyllä ihana yllätys. 🙂

Avatar

Voi miten ihana paketti! 🙂

Avatar

Tämä kyllä oli. 🙂

Avatar

Voi että miten ihana yllätys! Ihanaa kun jotkut jaksavat vielä muistaa näin kivasti 🙂

Avatar

Oli kyllä niin mainio yllätys. 🙂

Avatar

Yllätyspaketit on aivan ihania! ^_^ Ja hieno paketti kaikenkaikkiaan!

Avatar

Niin ne on ja tämä oli kyllä erityisen ihana. 🙂

Avatar

Ihana paketti! Ja ihana yllätys varmasti! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä