äiti ja melukylän lapset - Banneri
Sain tänään postin mukana lapun että minua odottaa postissa paketti. Lapusta näin että tuon paketin lähetti ihana kummitätini ja kun J tuli kotio töistä lähdin Iidan kanssa kauppaan ja samalla haettiin paketti.

Kun päästiin kotio ei Iida meinannut pysyä enää pöksyissään ja sanoi että ”Avaa se äiti nyt jo”. Tyttö oli kyllä niin malttamaton ja itseänikin jännitti mitä paketti sisältää. Kun sitten avasimme paketin oli siellä vaikka mitä ihanuuksia ja lapset huusivat milloin kukakin, onko tuo minulle? Saanko minä tämän? Myös ”Vau” kuultiin monta kertaa. 🙂

Paketista paljastui

kyniä, ponnareita, pinnejä, hiuspanta, rannekoru, kahdet sakset, pieni nukke, Zhu zhu petsejä, tarroja, askaretlujuttuja, Hotwheels auto, puudeli kassissa, Partylite tuikkuja, Muumimuki, 2x Muumin tyynyliina, virkattu kori ja kortti (muistinkohan kaiken).

Valtava määrä kaikkea ihanaa ja varmasti kaikki tulee käyttöön. 🙂 Paketin avaamisen jälkeen soitinkin heti kummitädille kiitokset tästä ihanasta yllätyksestä ja turistiin siinä hetki muutakin. Jos E luet tätä niin kiitos vielä kerran.♥
Viikko alkoi mukavissa merkeissä. Huomenna saadaan ystävä lasten kanssa kyläilemään.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. 🙂

Kommentit (8)

Ihana paketti! Ja ihana yllätys varmasti! 🙂

Yllätyspaketit on aivan ihania! ^_^ Ja hieno paketti kaikenkaikkiaan!

Niin ne on ja tämä oli kyllä erityisen ihana. 🙂

Voi että miten ihana yllätys! Ihanaa kun jotkut jaksavat vielä muistaa näin kivasti 🙂

Oli kyllä niin mainio yllätys. 🙂

Voi miten ihana paketti! 🙂

Oli kyllä ihana yllätys. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X