Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Jännitystä ilmassa

Teksti Terhi
Jälleen kerran alkaa jännitys hiippailemaan takaraivoon ja stressaus alkaa hiljalleen. Lumi sai postissa jokin aika sitten ajan punktioon ja se olisi nyt keskiviikkona. Edessä siis taas päivä sairaalassa, Lumin nukutus ja kävelykielto seuraavaksi vuorokaudeksi. Voi kumpa tämä olisi hetkeen viimeinen punktio ja kesä saataisiin viettää ilman näitä.

Ollaan koitettu pysyä nyt poissa kaikkialta josta tyttö voisi napata itselleen jonkin taudin. Viikonloppuna oli yökyläilemässä ja pääsi käymään elokuvissakin, joten ehkei nyt haittaa vaikka tänään jätettiinkin varuiksi kerho väliin. Jos punktio nyt jouduttaisiin perumaan siirtyisi se taas ja se tarkoittaa sitä että tulehdus saattaisi päästä vain pahenemaan. Reilu viikko sitten tulehdusarvot lähenteli kahtakymmentä, joten jos aika venyisi voisi ne taas huidella siellä yli kuudessakympissä ja jalka on nyt kipuillut enemmän. Peukut ja varpaat siis pystyssä että keskiviikon punktio onnistuu.

Ainoa iso miinus tuossa punktiopäivässä on se että se on Lumin virallinen 6v syntymäpäivä. Tyttöä kyllä hieman harmittaa kun se päivä kuluu sairaalassa ja minua harmitti niin kertoa se hänelle kun aika tuli. Eihän se nyt ihan reilulta tunnu. Kuka haluaisi viettää synttärinsä sairaalassa pedissä maaten ja kärsiä nukutuksesta johtuvasta pienestä huonovointisuudesta. :/ No pitää ostaa tytölle jotakin pientä ekstraa vielä lahjaan, jos se saisi mielen paremmaksi.

Lumin juhlia vietetään viikonloppuna rauhallisissa merkeissä. Tänään aloinkin väkerrellä kakkuun jo hieman koristeita. Tänäkin vuonna kakku toteutetaan Lumin toiveiden mukaan. Olikin ihana aamu kun sai taas väkerrellä sokerimassasta kaikkea. Sai hetkeksi ajatukset muualle, sillä tuo keskiviikko pyörii päässä oikeastaan koko ajan. Onneksi Lumi ei itse sitä pahemmin vielä jännitä.
Tämmöinen kakku Lumilla oli vuosi sitten.
Onneksi keskiviikko on ihan kohta niin ei kauempaa tarvitse enää jännittää. Nyt lähdemme lasten kanssa välipalan kautta nauttimaan ulkona paistavasta auringosta.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Peukut pystyssä täälläkin!

Upea kakku. Jännä nähdä, millainen tän kertainen tulee olemaan 🙂

Avatar

Täällä peukut pystyssä että pääsisitte terveinä punktioon (vaikka päivä onkin sille vähän ikävä), ja ettette sitten taas piiiitkään aikaan sinne suuntaisikaan! ♡

Avatar

Kiitos Minna. <3
Toivotaan nyt todella että tämä kerta tehoaisi pikkuisen pidemmäksi ajaksi kuin tuo edellinen.

Avatar

Voi toista 🙁 elämä ei kyllä ole aina reilua, lasten kohdalla varsinkin säälittää! Mutta toivotaan että tyttö saa kivat synttärit sairaalareissusta huolimatta <3

Avatar

Kyllä pisti harmittamaan että puntio sattuu juuri syntymäpäivälle :/ mutta toisaalta mitä pikimmin jalka saadaan hoidettua sen parempi. 🙂

Avatar

Voi että, olipa kurja tuuri. 🙁 Toivottavasti extralahja piristää neidin mieltä. Noihin aikoihin kun ei oikein itse pysty vaikuttamaan. 🙁

Avatar

No sepä se. :/
Nää ajat monesti niin täynnä ja sit jos tuohon ei menis niin uutta vois joutua oottaa pitkäänkin.

Avatar

Tsemppiä sinne!
ps. Tuosta kakusta näkee tytön oikean nimen…

Avatar

Kiitos Minttu. <3
Ja juu tiedän. 🙂 Taitaa näkyä kaikissa kakuissa mitä olen tehnyt ja täällä esitellyt. 🙂

Avatar

Tsemppiä sisukkaalle, reippaalle Lumille! ♡

Avatar

Avatar

Hurjasti tsemppiä huomiselle! Mä olen kerran ollut lasta nukuttamassa, jotenkin siinä hypähtää äidin sydän sijoiltaan vaikka kyseessä olisi miten pieni operaatio. On se vaan…jotenkin se oman lapsen luovuttaminen muiden käsiin tiedottomassa tilassa on vastoin äidinvaistoja 😀

Olet melkoinen kakkutaituri, mielenkiinnolla odotan kuvaa tämänvuotisesta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä