äiti ja melukylän lapset - Banneri
Mun piti tehdä tänään meidän päivä -postaus, mutta empä sitten tehnytkään. Nimittäin aamulla pikkuisen jälkeen kahdeksan soi puhelin ja mummu soitti naapurista että voisiko ottaa Matiaksen ja Ainon mukaansa kun lähtisivät isomummulaan. Ei tarvinnut miettiä sen pisempään, tottakai saa. Lapsethan lähtivät innolla mukaan ja nyt kun Iida on koulussa ja Lumi esikoulussa jäi tänne vain Hugo, joka hänkin nyt on nukkumassa. Meillä on todella hiljaista, tämä on suorastaan musiikkia korville.
Tämmöisinä hetkinä olisi mitä parasta siivota lastenhuoneet, pestä pyykkiä ja vaikka mitä. Mutta kun näitä on niin harvoin, niin todellakin käytän sen johonkin muuhun. Nyt nimittäin aion juoda teetä ihan rauhassa, lukaista uusimman kaksplussan, opetella käyttämään kameraani tullutta uutta putkea, nauttia hiljaisuudesta ja kunhan pikkumies herää niin keskittyä häneen 100%. Ja tänään tiedossa on monta rauhallista imetyshetkeä.
Tämmöiset päivät on kuin olisi vähän niin kuin lomalla. Kuinka helppoa onkaan kun ei tarvitse olla tekemässä ruokaa, laittamassa yhtä nukkumaan ja toimimaan erotuomarina noin joka viides minuutti. Vaikka rakastan lapsiani ja arkeamme paljon niin kyllä tämmöiset hengähdystauot ovat välillä niin tervetulleita. Ja mikä parasta, tämmöisen päivän jälkeen sitä jaksaa taas niin paljon paremmin.
Mutta nyt suuntaan nauttimaan tästä hiljaisuudesta ja koitan ottaa mahdollisimman rennosti. Tämän päivän siivouspäivä siirtyy huomiselle, nyt on se äidin oman ajan aika. Niin ja alkaahan meillä tänään sitten lapsilla syyslomakin, jei!
Oikein aurinkoista perjantaita kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille.

Kommentit (30)

Tuommoset yllättäin tulleet vapaahetket on niin parhaita! Itekin tässä just istun koneella ja nautin hiljaisuudesta. (Vain tiskikone ja pyykkikone hyrrää.) Sisko vei lapset ulos leikkimään, tämä hetki on mun.

Mun mielestä (vaikka lomalle lähteminenkin on kivaa) parasta on jos joskus saa olla vaikka muutaman tunnin yksin kotona 😀 meillä se on tosi harvinaista herkkua kyllä, mutta muutamia päiviä on ollut 🙂

Kyllä nuo muutamat tunnit on niitä ihan parhaimpia ja niistä osaa ottaa kyllä kaiken irti. 🙂

Nyt olet vain ja nautit <3

Kyllä tuosta ajasta nautittiin. 🙂

Voi, että nauti vauvantuoksuisesta päivästä! 🙂

Oli kyllä ihana viettää aikaa vain pienimmän kanssa.♥

Voi kuinka hyvältä kuulostaa – NAUTI! ♥

Kyllä täällä nautittiin. 🙂

Voi toivottavasti oot saanu viettää ihanan hiljaisen päivän=) Noi on mun mielestä just parhaita,tuollaiset vapaat jotka tulee yhtäkkiä. Ehkä just sen takia ettei niihin vaankaan ehdi suunnitella mitään=)
Ihanaa viikonloppua teille!

Oli kyllä aivan ihana päivä ja totta että juuri ne yllättäen tulleet vapaat on parasta. 🙂 Muuten varmaan olisin suunnitellut vaikka mitä muuta.
Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinne.♥

Oi, aivan luxusta <3 Nyt nautit vaan!

Sitä se kyllä oli ja kyllä siitä otettiin kaikki irti. 😀

Sä oot kyllä sen lepohetken ansainnut! 🙂 Hugo on muuten ihan sun näköinen ♡

Hyvää viikonloppua sinne teille! 🙂

Okei 😀 No kyllä on ihan sun näköinen 🙂

Kiitos samoin ♡

Ai on vai, ihana kuulla kun kaikki sanoo että on kuin ilmetty isänsä. 🙂 Kiva että joku näkee hänessä minuakin.
Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinne myös.♥

Kuulostaa kyllä ihanalta, nautihan kovasti! <3

Täällä kyllä nautittiin. Hugokin nukkui kolmen tunnin päikkärit heti aamusta. 🙂

voi miten suloinen pikkuinen! ja aurinkoista perjantaita sinnekin 🙂
mulla on 9 sisarusta ja oon toisiks vanhin ja jos on yksin hiljaisuudes kotona ni siitä osaa nauttia nii eri lailla kun joka päivä muuten on elämisen ääntä ja menoa ja meininkiä jos kaikki on kotona 😀

Hugo kyllä on niin suloinen.♥
Siellä kyllä varmasti riittää menoa ja varmasti nauttii niistä hiljaisista hetkistä. 😀

Oi, kuulostaa ihanalta! Olet tällaisen hetken ansainnut. 🙂

Kyllä tämä hetki tuli tarpeeseen ja taas jaksaa. 🙂

Kuulostaapa ihanalta! 🙂 Varmasti pieni hengähdystauko virkistää kummasti. Ja tuo teidän pikkumiehenne on syötävän suloinen. ♡

Hän on.♥
Kyllä sitä taas jaksaa kun sai levätä tämän päivän. 🙂

Oi nyt nostat kyllä jalat pöydälle ja löllöilet siellä niin paljon kuin mahdollista ♡

Täällä kyllä otettiin kirjaimellisesti rennosti. 🙂

Niin ne kyllä on. 🙂
Oi ihanaa, nautihan kovasti. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X