äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ihana imetyskoru

Teksti Terhi
Hugo on alkanut imettäessä puuhastelemaan käsillään kaikenlaista. Hän esimerkiksi yhdessä vaiheessa näpersi omia sormiaan, repi minua paidan kauluksesta, liivin olkaimista, hiuksista, bolakorun ohuesta narusta ja raapi ihoani. Jatkuvasti käsillä piti olla jotain tekemistä. Usein sitten annoin alkuun oman peukalon jota pystyi puristelemaan, sillä iho alkoi olla rintakehästä jo aika arka. Bola koru oli käytössä pitkään, mutta Hugo harvoin osui itse koruun ja kiskoi vain ohuesta narusta, joka taas tuntui ikävältä omassa niskassa.
Olin jo pariin otteeseen katsonut yhdellä kirpputorilla näitä Jellystonen silikonisia imetyskoruja, joita siellä myytiin ihan uusina. Viime kerralla sitten päätin vihdoin ostaa sellaisen, sillä olin kuullut tuosta korusta pelkkää hyvää. 
Korussa oli esillä muutamaa eri mallia, mutta olin katsellut jo aikaisemmin tuollaista hieman lyhyempää, jossa on kivoja palluroita.  Koru tuntuu kivalta käsiin ja muotonsa ansiosta ajattelin että lapsen on kiva tarttua siihen. Tuota vaaleansinistä väriä olin jo ihastellut ennemmin ja onnekseni sellainen hyllytä vielä löytyi. Niimpä tuo vihdoin tarttui matkaan, vaikka hinta hieman ”hirvittikin”. Mitäs jos Hugo ei hoksaakkaan sen ideaa?
Kotio päästyä pesin korun ja laitoin heti kaulaan. Ja arvatkaa miten kävi? Seuraavalla imetyskerralla Hugo alkoi taas huitomaan kädellä ja etsimään mistä tarraa kiinni ja käsi osui koruun ja tarrasi siihen lujasti. Välillä päästi taas irti, huitoi ja osuessaan koruun tarrasi uudestaan kiinni ja availi kättä ja laittoi taas nyrkkiin, koru koko ajan kädessä. 
Koru on nyt ollut päivittäisessä käytössä siitä asti ja kyllä olen niin tyytyväinen että päädyin tämän ostamaan. Hugo todellakin pitää siitä kiinni imettäessä, käsi ”kiipeilee” korua pitkin ja niin on äidin iho päässyt parantumaan ja enää ei kiskota kaikkea muuta. Tykkään lisäksi myös korusta noin ulkonäöllisesti. Mielestäni se on todella kaunis ja tuo väri, ai että se on ihana.

Koru on myös erittäin helppo pitää puhtaana. Huuhtelen korun joka ilta lämpöisen veden alla ja joskus pesaisen myös miedolla fairy-vedellä. Toistaiseksi kun Hugo pitää korua vain kädessään, mutta jatkossa epäilen että koru vielä joskus löytää tiensä pikkuisen suuhunkin. Tuo pintahan on mitä parhain narskutella kutisevia ikeniä.

Voin kyllä omasta puolestani suositella imetyskorua kaikille imettäville, varsinkin niille keiden lapset tarvitsevat samalla käsilleen jotakin tekemistä. Onko sinulla imetyskoru? Onko se ollut mielestäsi hyvä hankinta?

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Niin minustakin ja kuuluu nykyään ihan meidän imetyshetkiin. Hugo alkaa heti etsiä korua kun saa tissin suuhun. 🙂
Tervetuloa mukaan.♥

Avatar

Voi miten ihana! Tosi kivan värinen! Minä en ole kuullutkaan imetyskoruista ennen! 🙂

Avatar

Tämä kyllä on ja näitä oli vaikka missä väreissä, mutta tämä ehdottomasti oma suosikki. 🙂
Mä taisin kuulla näistä ekaa kertaa Hugon odotusaikana jos oikein muistan. 😀

Avatar

Minulle tuo on myös aivan uusi tuttavuus! Pitääpä parille imettävälle ystävälle mainita tuosta 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Avatar

Kannattaa vinkata. 🙂
Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinne myös. 🙂

Avatar

Tosi kaunis koru ja ah tuo väri!!!!

Ostin tuon saman sarjan lyhyen korun valkoisena Sennille kun hän oli ihan pieni. Törmäsin niihin lapsimessuilla ja se esiteltiin imetys/purukoruna. Koru on ollut kyllä kestosuosikki ja oikeastaan joka juhlissa tytön kaulassa. Lukko on lapsiturvallinen kun se aukeaa kiskaistaessa eikä lapsi siten voi kuristua siihen ja tämän korun saa laittaa suuhun. 🙂 Korun saa myös pestä astiksessa tai pyykkikoneessa. Nämä korut käyvät myös isommille lapsille ns. stressikoruna jos esim. koulussa tarvii olla jotain mitä räpeltää/pureskella jotta pystyy keskittymään. Olenkin miettinyt jos tilaisin meidän tytöille korut joululahjaksi, hinta vain hieman hirvittää minuakin. 🙂

Avatar

Tää väri on kyllä oikea herkku. 🙂
Ai saa pestä vai, tuo olikin ihan uutta infoa. 😀 Näitä olis kiva olla enemmänkin, mutta ehkä tällä yhdellä nyt selvitään.

Avatar

ihanan värinen! enkä ole kuullutkaan aiemmin imetyskoruista, olisi ollut hyödyllinen meillekin sillä Henni tahtoi myös näprätä jotain imetyksen aikana 🙂

Avatar

Tää väri on kyllä niin ihana. 🙂
Aika moni vauva varmaan tykkää näperrellä kaikkea. Seuraavalle sitten. 😉 Meillä muut on roikkunu mun paidan kauluksessa tai hiuksissa. Kumpa olis silloin jo ollut tämmösiä. 🙂

Avatar

Mulle myös ihan uus juttu, mutta tuo olis ollut niin kätevä kun Nuuttia imetin.Mulla oli myös rintakehä aina ihan hirveän näköinen kun poitsu otti siitä kiinni ja nipisteli…Ja se otti NIIIn kipiää!!!

Avatar

Se kyllä tekee kipeää. Mä koitin aina paitaa laittaa sillain eteen ettei paljoo raapis ja nyt noi imetyspaidat on vähän helpottanut. Tämmönen koru on kyllä niin loistava keksintö ja olen super tyytyväinen että tämmöen hommasin. 🙂 Olispa ollut jo edellistenkin kohdalla.

Avatar

Onpas ihanan värinen! Meidän A näprää kans kaikkea koko ajan. Jatkuvasti pitäis käsissä olla jotain, ehkä tällaisesta olis apua 🙂

Avatar

Tää on kyllä niin herkullisen värinen. 🙂
Tämä ainakin meillä auttoi ja se levoton huitominen on todellakin helpottanut kun käsillä on jotakin tekemistä. 🙂

Avatar

Voiku olis tommoisesta tiennyt silloin kun imetti!

Avatar

Mäkin olisin kaivannut näitä edellisten kohdalla. 🙂

Avatar

Nätin värinen! 🙂 Mä päätin hankkia imetyskorun vasta ihan hiljattain ja nyt ollaan hetken aikaa totuteltu käyttämään sitä. Tähän mennessä vaikuttaa oikein toimivalta varsinkin puruleluna 😀

Avatar

Tykkään kyllä niin tuosta väristä. 🙂
Kiva kuulla että siellä on toiminut. Hih, täälläkin tuo varmasti tulee jossain vaiheessa päätymään suuhun. 😀

Avatar

Tämä koru oli minullekin ihan uusi juttu, mutta laitetaanpa korvan taakse siltä varalta, että imetysasiat tulevat vielä joskus ajankohtaisiksi;) Tuo sinun korusi väri on kyllä tosi nami!

Avatar

Pistä ihmeessä. 🙂 Tämä on ollut kyllä todella huippu ostos ja Hugo tuntuu tykkäävän kovasti.
Ja tää väri on kyllä aika hekku.

Avatar

Aivan ihana! 🙂

Ilmiannan itseni uutena lukijana 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä