äiti ja melukylän lapset - Banneri
Kirjoitin jokin aika sitten siitä, kuinka meille kotiutui ihana uusi Stokke Steps -syöttötuoli. No tuohan toimii ilman Baby settiä ihan juniorituolina, aina sinne kymmeneen ikävuoteen asti. Ja koska tuo baby set on todella helppo napsauttaa tuolista irti, on myös Aino päässyt testaamaan kyseistä tuolia. Niinpä tässä hieman kokemuksia siitä millainen tuo tuoli on juuri kolme vuotta täyttäneellä.

Meillähän kävi niin, että kun tuoli kasattiin kotona yhteistuumin kokoon, niin Aino ilmoitti kuinka tuoli on hänen ja pikkuveli saisi istua jossain muualla. Hyvä jos kaikki osat olivat edes paikalla, kun tyttö seisoi vieresä ja suunnilleen tärisi että pääsee testaamaan. No hetken päästä Aino pääsi koittamaan ja taisi kyllä tykästyä. Kun sitten kiinnitin baby setin, oli tytön ilme aika surullinen. Taisi äiti sittenkin olla tosissaan että tuoli tuli Hugolle. 

No Aino on sitten nyt muutaman kerran päässyt testaamaan tuolia ja näin äidin silmistä tuo tuoli on kyllä kymmenen kertaa kivempi kuin se Ikean, joka Ainolla on nyt käytössä. Olen vain päivä päivältä onnellisempi siitä että tuo kyseinen tuoli löytyy nyt meidän keittiöstä, no mutta takaisin aiheeseen.

Ensinnäkin Ainon on todella helppoa kiivetä tuoliin. Tuoli on tukeva, eikä tarvitse pelätä että se kaatuu tai keikkaa jonnekkin suuntaan. Tuolista saa hyvän otteen ja kääntyminen on helppoa. Jalkatuen saa napakasti kiinni eikä se keikkaile, niin kuin vanhassa tuolissamme (jonka hävitimme sen jälkeen kun Aino siirtyi Ikean tuoliin). Lisäksi sen säätäminen oikealle korkeudelle käy nopeasti ja näppärästi. Istuinosakin on mukavan suuri ja tuoli näyttää mukavalta istua.
Tuoliin kiipeäminen sujuu siis helposti ja ennen kaikkea näyttää jopa turvalliselta. Tuolin kaarevan selkänojan ansiosta tuoli antaa mukavan suojan lapsen sivuille ja näitä olisin ehdottomasti kaivannut Ainolle, kun aikoinaan siirryimme junnutuoliin. Tästä Stepsissä nimittäin tulee todella turvallinen kun sen lykkää lähelle pöytää.

Lisäksi pidän siitä, että tuoli on todella tilava, eikä iso kaareva selkänoja tee siitä missään vaiheessa ahdasta. Ainolla ainakin on tilaa liikkua siinä vaikka kuinka. Jalkatuen ansiosta jalat ovat tuolissa mukavasti, eikä vain roiku ei minkään päällä.

Yleensä meillä tämä tuoli toimittaa siis syöttötuolin virkaa ja käyttäjänä on Hugo, mutta koska Hugon syöminen on vielä sen verran vähäistä, niin on Aino päässyt sitten testailemaan tätä tuolia halutessaan ja kyllä hän on tykännyt. Lisäksi nyt kun tyttö on siinä kiipeillyt ja sotkenut tahmaisilla sormillaan tuolia, niin täytyy sanoa että todella helppoa on ollut pitää puhtaana. Isot plussat tämä tuoli saa tämän ikäiseltä käyttäjältä.
Koska meillä on monen ikäisiä lapsia, niin on luonnollisesti jokainen heistä halunnut aina istua ja testata sitä kun siihen on mahdollisuus tullut. Yleensä siis silloin kun Aino on siinä halunnut istua. Päätinpä sitten että kun meillä asustaa myös tuo kymmenen vuotias ja tuolin käyttöikä on noin kymmenen vuotiaaksi, niin laitan tänne kuvan miltä tämä näyttää tuon ikäisellä käyttäjällä.

Meidän Iida on melki 140cm pitkä (jos muistan yhtään oikein) ja kyllähän tuossa vielä tuonkin ikäinen istuu. Esimerkiksi tämä voisi mahdollisesti toimittaa vaikka koulutuolin virkaa. Ainakin Iida sanoi että tuossa on ihan mukava ja hyvä istua. No mutta tässä kuvaa tuolista hieman vanhemmalla käyttäjällä.

Näin kun tuota tuolia lapset ovat nyt ahkeraan testailleet, niin voimme kyllä koko perhe suositella Stokke Stepsiä. Seuraavan kerran palaankin sitten kirjoittelemaan millainen tämä Stepsi on vauvalla ja kuinka meidän Hugo on viihtynyt siinä.

*Postaus toteutettu yhdessä ihanan Oz Baby:n kanssa. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän upea tarjonta ja heillä on muuten todella nopea toimitus.

Kommentit (20)

Miks mä ees luen tämän, kun ei mulla ole lapsia. 😀
No varsin pitkäikäiseltä ja hyvältä tuolilta vaikuttaa. 🙂

Hih. 😀
Tämä on kyllä pitkäikäinen ja siitä iso plussa. 🙂

Mä en ennen ollut kiinnostunut niin paljoa mutta jestas että kiinnostaa tää tuoli nytten! Hitto minkä teit 😀 Onkohan liian myöhäistä hankkia tällainen meillekin :DD

Hih, tää on kyllä niin näppärä ja mä oon ollut jo pitkään ihan koukussa. Tervetuloa kerhoon. 😀
Tässähän on käyttöikä pitkä ja sitten jos joskus saatte vielä yhden pikkuisen, niin ei tarviis ostaa kuin haluamasi lisäosa/osat. 😀

Tuo tuoli näyttää kyllä niin näppärältä! 🙂 Meillä Lilian istuu nyt oikealla tuolilla, jossa on autonkoroke 😀 Haluaa olla ihan täysin saman pöydän ääressä ja istua samalla tuolilla, niin luovuttiin kokonaan syöttötuolista 🙂

Tämä on. 🙂
Hih, tuo onkin näppärä keksintö. 😀

ihana neiti <3

meil on kans steps ja se bouncher sitteri oli ihan huippu vauva-aikana:)

Aino on.♥
Teidän tuolia kävinkin aikoinaan ihailemassa sun blogissa ja silloin tähän koukutuin. 😀 Se sitteri on varmasti ollut niin kätevä vauvalla. 🙂

Vitsi vaikuttaa kyllä tosi kätevältä, Nuutille kaipaisin tällä hetkellä jotain tuon tapaista, poitsu kun on päättänyt,että syöttötuolissa istuminen saa piisata!!Kiva kun kerrot kokemuksia!!

Tämä on kyllä kätevä tuoli ja lisäksi vielä kaunis. 🙂 Ja tuo kaareva selkänoja sekä muovinen pinta on niin iso plussa. 🙂

Näyttää kyllä tosi kivalta istuimelta! Vitsi kun meillä ei ole oikeastaan tarvetta. Ava tosin ikävöi silloin tällöin vaaleanpunaista tuoliaan joten jos Almalle kuitenkin ostaisi tuon Stepsin..

Tuo on todella kiva ja pitkäikäinen. Lisäksi tuo kaareva selkänoja tekee tuosta mielestäni turvallisen. 🙂 Voin omasta puolestani suositella tätä. 🙂

Oi että olen rakastunut tuohon Stepsiin!!!

Se on kyllä ihana. 😀 Niin tyytyväinen olen että se meille hommattiin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X