äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lastenhuoneemme seinää koristaa nykyään ihana henkari, johon ei voi olla ihastumatta. Monelle on varmasti tuttu jo tämä ihastuttava *Red Hand Gang -lastenhenkari. Jos ei niin minäpä kerron siitä vähän. Se on koivusta käsinvalmistettu henkari, jonka pinta on hiottu todella sileäksi. Koska tuote valmistetaan käsin on jokainen tuote uniikki. Henkarin etupuolella on suloiset maalatut tytön kasvot ja takapuolella on laseroitu logo. Henkaria saa kolmessa ei värissä. Mustana, joka meilläkin on, sekä pinkkinä ja minttuna.
Tämä henkari on siitä kiva, että se toimii ihan yksistäänkin kivana sisustuselementtinä. Siihen voi ripustaa jonkin kivan mekon tai vaikka kaulakoruja. Meillä tähän suloiseen henkariin päätyi ensin Ainon 1v mekko ja sen jälkeen helmet, jotka sitten jätettiin siihen. Saa nähdä koska siinä roikkuu jälleen joikin kiva mekko. Lapsista oli hauskaa kun henkariin laittaa mekon, niin se näyttää kuin se olisi oikeasti jonkun päällä.

Meillä tämä henkari on ollut oikein tykätty ja siihen on vaihdettu jo monen monta kertaa vaatetta sekä korua. Niinpä onkin ilahduttavaa, kun sain järjestää teille lukijoille yhdessä Minimen kanssa  kivan arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi yhden henkarin haluamassasi värissä.

Mukaan pääset, kun linkität minulle täältä minkä värisen henkarin sinä valitsisit itsellesi. Toisen arvan saat jos olet lukijani tai seuraat meitä facebookissa tai instagramissa. Kerrothan monella arvalla olet mukana. Muista laittaa myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdallesi.

Arvonta alkaa tänään 28.6. ja päättyy 5.7. klo 23:59

Jos voitto ei tällä kertaa osu kohdallesi, niin ei hätää. Ilmoitan arvonnan päätyttyä täällä blogissani alekoodin, jolla saat minimestä henkarin -20% alella.

*Henkari saatu www.minime.fi
En hyödy linkkien klikkaamisesta

Kommentit (50)

En saanut linkkiä kopioitua kännykällä, mutta tuo sama henkari kuin teillä. Kahdella arvalla mukana. minnakn@hotmail.com

Mukana kahdella arvalla 🙂 ihana henkari!

eipä ollut aiemmin tullut vastaan tällaista ihania☺mä tykkäisin eniten tästähttp://www.minime.fi/tuotemerkit/psikhouvanjou/lastenhenkari-red-hand-gang-musta-psikhouvanjou.html

Ja lukijana myös Facebook is.
laura.helin@hotmail.com

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X