äiti ja melukylän lapset - Banneri

Monelle on varmasti tuttuja By Pinjan upeat korut? Nämä korut ovat kyllä todella kauniita ja väriyhdistelmät ovat vain niin herkullisia. Itse rakastan noita pastillin sävyjä ja niillä saa kivasti piristystä vaatteisiin.

Imetysaikana koru oli todella tarpeellinen. Hugo tykkäsi pitää siitä kiinni ja näin itse säästyin suurimmilta raapaleilta. Pienet kädet alkoivat heti rinnalle päästyä hapuilemaan korua ja kun siitä sai kiinni, pystyi keskittyä syömiseen. Sitä näkyä on ikävä, kun poika nukahti rinnalle tissi suussa, samalla kiinni pitäen tuosta korusta. Koru on ollut myös kätevä kun poika oli paljon manducassa. Siinä hän sai samalla puristella korua ja silikoniset helmet tuntuivat kivalta myös suussa. Jos hän sattui vetämään liian lujaa, napsahti koru auki.

”By Pinja -silikonikorut antavat pienille sormille mielenkiintoista näperreltävää ja äidille jotain tyylikästä! Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan.”

Nyt kun imetysaika on takana päin, käytän  tuota korua edelleen. Nyt minulta löytyy myös toinen koru, jonka löysin Kaksplussan pikkujouluissa järjestetyssä aarteenetsinnässä. Nämä korut eivät siis todellakaan ole pelkkä imetyskoru, vaan erittäin kaunis koru, joka sopii monen äidin kaulaan. Moni ei edes huomaa, että helmet siinä ovat silikonia, ennen kuin kokeilevat. Nämä korut siis sopii todella hyvin käyttöön, vaikka lapsi olisikin isompi. Ja näitähän saa myös lapsille, jolloin äiti ja tytär voivat samistella. Aivan mahtavaa, eikö? Toinen koruni kertoo myös tarinan. Sen viisi helmeä kuvastavat väreiltään lapsiani. On kolme vaaleanpunaista ja kaksi vaaleansinistä. Koru voi siis kertoa myös jonkin tarinan.

Koska joulu on jo ihan ovella, on ihana voida ilahduttaa jotakin tämmöisellä kauniilla korulla. Niinpä pistetään pystyyn kiva arvonta, jossa voit voittaa itsellesi, tai antaa vaikka ystävälle lahjaksi, yhden vapaavalintaisen By Pinja korun.

Miten pääset mukaan arvontaan? Kirjoita tai linkitä blogini kommenttikenttään, millaisen korun valitsisit By Pinjalta. Arvonta alkaa nyt 16.12. ja päättyy sunnuntaina 18.12. klo 23:59. Arvon voittajan maanantaina ja ilmoitan siitä hänelle maanantaina henkilökohtaisesti, joten pidähän huoli, että laitat mukaan toimivan sähköpostiosoitteen.

Kaikille oikein paljon onnea arvontaan ja muistakaa vinkata tästä myös ystävälle, nämä Pinjan korut ovat vaan niin parhaita.

*Postaus toteutettu yhteistyössä By Pinjan kanssa. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

Kommentit (82)

Imetyskorun hankkimista olenkin miettinyt, joten mukana arvonnassa. Grey pastels on ihana.
-toiveet todeksi

Muistaakseni koru jota monesti olen ihaillut, on Rose Gold. 🙂

sannamaria77 at gmail.com

Pearly grey olisi hieno itselle tai lahjaksi. 🙂 hiltuha(at)gmail.com

Antaisin tämän korun lahjaksi siskolleni! Hänen pikkuneitinsä täyttää pian 3kk ja tulisi todella tarpeeseen! Väriä en hänen puolestaan osaa varmaksi päättää, mutta uskoisin hänen päätyvän melko simppeliin ja neutraaliin vaihtoehtoon. 🙂
anni.partanen93@gmail.com

Neutrals (jonna.kesalainen@gmail.com)

Ihania nämä korut, olen haaveillut jo pitkään! Tämä koru ois ihana:http://kauppa.bypinja.com/fi/tuote/3560374 siis hopeaa valkista ja mustaa. Ja jos sais modifoida niin korvaisin valkoisetkin hopealla 🙂
T: Karoliina

Nii ja se s-posti…. piironen.karoliina(a)gmail.com

Smart on suosikkini.
s.kansakoski(at)luukku.com

Mukana arvonnassa ☺ nää on niin ihania ! Vaikea valita kyllä…kesällä tilasin oman ideoimani pastellin sävyissä ja nyt halyaisun takveksi jonkun joka hiukan tummemmissa sävyissä…katsotaan jos onni suosii ☺

Mukana arvonnassa! On vaikea valita, mutta taitaisin valita kokonaan valkoisen, tai valkoisen, jossa on yksi sininen ja yksi punainen helmi <3

Rose gold:)
mannanpostiatluukkupistecom

Hei ihana arvonta, osallistun vaikka imetystaival on jo takanapäin! 🙂 Mulla on ollut aikaisemmin yksi värikäs Pinjan koru, mutta nyt valinta olisi Pearly Grey. askeleitablogi@gmail.com

Shiny Twist Smart olisi ehkä mun valinta ja tarpeeseen tulisi, koska hetkenä minä hyvänsä syntyy meidän esikoinen ?
johantoi@hotmail.fi

Mun valinta olisin Posh tai Tropicals, mieluiten customoituna violetti helmi mustaksi 🙂
herttalehti at gmail.com

Oi mä niin tykkään näistä<3
Valitsisin Pearly Greyn korun 🙂
olivertekimeistaperheen(a)gmail.com

Mukana arvonnassa! Koruksi valikoituisi varmaan musta-harmaa-vaaleanpunainen. Kaksi mustaa muuten vaan, kaksi harmaata pojista ja yksi vaalenapunainen Hipusta. 🙂

Kauniita koruja, Statement Hot Pink on aika pirteä 🙂 sitruunapippuri at luukku com

Nämä on kyllä tosi nättejä koruja! Vaikea päättää mikä olisi kaikista kivoimman värinen 🙂 Valitsisin kuitenkin mallistosta Pearly Grey-värisen korun. Se tulisikin tarpeeseen kun meille syntyy maaliskuussa esikoinen 🙂

-Laura (laura.koivula@hotmail.com)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X