äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se starttasi vuoden viimeinen päivä. Näin sitä muistelee vuoden tapahtumia ja niistä kokosinkin jo postauksen. Yleensä tässä vaiheessa on ollut tapana tehdä uudelle vuodelle lupauksia ja siinä on kulunut hetki jos toinenkin miettien mitä kummaa sitä lupaisi. Lupausten pitäisi olla sellaisia, että ne olisi mahdollista toteuttaa. Tein lupauksia vuosi sitten ja ne toteutuivat vaihtelevalla menestyksellä. Taisin jopa unohtaa koko lupaukseni muutaman kuukauden jälkeen, ups.

Kun sitten tulin kirjoittamaan tätä postausta, oli edessäni pitkään vain tyhjä valkoinen sivu. Tai kirjoitinhan siihen, nämä lupaan tai jotakin vastaavaa. Kunnes en keksinytkään alle mitään kirjoitettavaa. Mietin myös, että teen postauksen siitä, mitä en lupaa tulevalle vuodelle, muttei sekään tuntunut lopulta hyvältä.

Kun olin tarpeeksi kauan miettinyt ja jahkaillut, päädyin lopulta sellaiseen tulokseen, että en lupaa mitään, vaan aion katsoa millainen vuodesta tulee. Ei lupauksia ruokaremontista, vähemmästä suklaan syömisestä, laihduttamisesta, kiinteytymisestä tai mistään muustakaan. Sen sijaan toivon, että pysymme terveenä koko perhe ja että edes muutama haave toteutuu. Haaveita nimittäin riittää ja paljon. Odotan uutta vuotta jo malttamattomasti. Tämä vuosi on ollut niin hyvä, että toivon uuden jatkuvan samalla tavalla. 

Nyt haluankin toivottaa teille oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Kiitos, kun olette olleet matkassa mukana ja toivottavasti pysytte jatkossakin. Kiitos myös kaikille upeille ihmisille keihin olen saanut tutustua tänä vuonna. Nyt aloitan vuoden ilman lupauksia ja se tuntuu oikeastaan todella hyvältä. Taidan ottaa tästä vallan tavan.
Teitkö tai meinaatko sinä tehdä lupauksia vuodelle 2017?

Kommentit (10)

kiitos ihanasta blogista! onnellista uutta vuotta teiän perheelle <3 uudenvuoden lupauksiin pääsee mulla tänä vuonna se että vähennän lihansyöntiä ja opettelen etten murehtisi liikaa asioita. 🙂

Onnea uudelle vuodelle . T äiti

En ole harrastanut uuden vuoden lupauksia, sillä olen surkea pitämään niitä:D Sen sijaan toivon, että saamme tulevanakin vuonna olla terveitä ja onnellisia. Aiheesta onkin tulossa piakkoin postaus blogiini. Kiitos sinulle menneen vuoden kivoista postauksista ja oikein ihanaa tulevaa vuotta teidän perheellenne!

Hih, joo on se helpompaa kun ei lupaa mitään. Mäkin nimittäin tuppaan ne unohtamaan. 😀
Samaa toivon minäkin.♥ Pitääkin tulla lukemaan se postaus.
Oikein ihanaa uutta vuotta teidän perheelle.♥

Ihanaa vuotta 2017 teidän koko perheelle! <3

Minäkään en aio varsinaisesti luvata mitään. Sen sijaan jotain tavoitteita ja haaveita on, joita kohti pyrin, mutta mitään en lupaa. On jotenkin armollisempaa, itseään kohtaan, kun ei varsinaisesti lupaa mitään. 🙂

Kiitos ja samoin sinne.♥
Juuri näin minäkin meinaan tehdä. 🙂 Nyt kiva, kun ei ole lupauksia joita pitäisi koittaa täyttää tai jotka vahingossa taas unohtaa. 😀

Kiitos Laura ja kiva että tykkäät blogistani.♥ Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinne.♥
Hyvältä kuulostaa sinun lupauksesi. 🙂

Kiitos Anna ja sitä samaa sinne.♥

Oikein hyvältä kuulostaa sinun suunnitelmasi. 🙂 Toivotaan että ne toteutuu. Itsekin aion antaa lapsille vielä enemmän läsnäoloa kuin viime vuonna.
Kiitos ja oikein hyvää uutta vuotta sinnekin.♥ Yksi unelma käy tähän blogiin liittyen tänä vuonna toteen, nimittäin blogi pääsee Kaksplussan portaaliin. 🙂 Tästä on hyvä jatkaa tätä vuotta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X