äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se kuulkaa on, että viisi vuotta sitten mietin, että millaista olisi pitää omaa blogia? Osaisinko? Missä sitä kirjoittaisin ja miten? Kauan en tuumaillut, sillä hetkessä oli löytänyt bloggerin ja minulla oli edessäni sivu, jossa tuijotin kohtaa blogin nimi. Sain hieman apuja Matiaksen aikaisesta mammaryhmältä ja lopulta muokkasin nimeä hieman ja niin Äiti ja Melukylän lapset -niminen blogi syntyi.

Kun aloitin blogin kirjoittamisen, pidin sitä alkuun täysin paikkana jonne purkaa ajatuksia Lumin reumasta ja elämästämme yleensä. Se oli hyvin päiväkirjamainen ja kirjoitin sitä lähinnä vain ystävilleni sekä sukulaisille. Meillä oli silloin kolme lasta ja Lumin reuma erittäin aktiivinen. Lapset kulkivat blogissa oikeilla nimillä ja siksi blogi oli hyvin piilossa. Olenkin laittanut alun tekstit piiloon, ja sinne saavat jäädäkin.

Muistan edelleen sen hetken, kuinka paljon jännitti painaa julkaise nappia. Mietin jo kahdesti, että kannattaako, mutta sitten annoin vain mennä ja onneksi tein niin, sillä tämä on ollut mahtava matka. Aluksi kirjoitin omaa blogia, ja en pahemmin lukenut muiden. Hiljalleen aloin innostua lukemaan sekä kommentoimaan muiden blogeja ja kahta seurasin erittäin tiiviisti, toista niistä edelleen.

Oikeastaan vasta vuoden 2013 lopulla blogin kirjoittaminen lähti kunnolla vauhtiin ja päivitin sitä tiheämmin. Luin jo paljon blogeja ja huomasin, että muutkin löytävät minun blogiini. Tuolloin perheessämme oli neljä lasta ja Lumin reuman tilanne vaihteleva. Rankimmat ajat alkoivat olla takana. Nyt viimeiset kaksi vuotta blogi on päässyt vauhtiin ja olen kirjoittanut sitä suurella intohimolla. On ollut ihana huomata, kuinka moni sitä lukee ja kuinka moniin ihaniin tyyppeihin olen päässyt tutustumaan.

Ilkeitä kommentteja on toistaiseksi tullut vain muutama ja tästä olen enemmän kuin iloinen. Yhtään kommenttia en ole jättänyt julkaisematta, ainoastaan niitä, jos sama viesti on tullut kahdesti. Silti joka kerta hieman jännitän, kun huomaan kommentteja tulleen. Muutamista blogeista kun joutunut aikoinaan seuraamaan, kuinka inhottavia kommentteja ovat saaneet. Toivon todella, että jatkossakin keskustelu pysyy asiallisena.

Myös yhteistyöt ovat tulleet blogin kuvioihin kuluneina vuosina. Alusta asti linja sen suhteen on ollut selvä. Kirjoitan rehellisen mielipiteen ja otan vastaan vain tuotteita joihin itse uskon. Näin se palvelee mielestäni parhaiten meitä kaikkia. Erityisesti mieleen on jäänyt yhteistyöt Pietamon kanssa. Ja niinpä onkin ihanaa aloittaa synttäriviikko arvonnalla, jossa voit voittaa rusettipipon heidän valikoimastaan haluamassasi koossa. Tämän postauksen kuvissa näkyvät pipot ovat Pietamon käsialaa. Minulla on heiltä myös toinen pipo, panta x2, pari mekkoa, legginssit sekä tuubihuivi ja kaikki ovat kerrassaan ihania.

Kuinka pääset mukaan rusettipipon arvontaan:

  1. Mene Pietamon sivuille ja valitse mieluisesi RUSETTIpipo
  2. Linkitä pipo blogini kommenttikenttään
  3. Muista laittaa kommenttiin sähköpostiosoitteesi ja katso, että se on oikein, jotta saan sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdallesi
  4. Saat lisäarvan, jos seuraat Pietamoa joko Facebookissa tai Instagramissa
  5. Saat toisen lisäarvan jos seuraat blogiani joko facebookissa tai instagramissa
  6.  Kerro monella arvalla olet mukana

Sinulla on siis mahdollisuus saada yhteensä jopa kolme arpaa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 5.3. klo.23:59. Muistathan vinkata arvonnasta myös ystävällesi. Ilmoitan voittajalle sähköpostilla.

*Kaupallinen yhteistyö*

 

Kommentit (85)

Merinovillainen rusettimyssy, musta/harmaa on suosikki.
Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

Olipa kiva lukea blogisi historiasta. Kännykällä ei onnistu nyt linkkaus. Ihastuin harmaaraidalliseen pipoon.

Harmi kun tämä mummo ei osaa linkittää mutta siitä huolimatta
musta-harmaa rusettipipo miellyttää silmääni eniten.

Eli yhdellä arvalla mukana – eikö tuo näinkin onnistu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X