äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tätä en olisi uskonut: Tämä äiti lähtee viihteelle

Teksti Terhi

Tiedätte varmasti, kun lapset ovat pieniä se oma aika on aika vähissä. Vielä vähemmässä se on, kun lapset syntyvät pienellä ikäerolla ja ovat rinnalla hieman päälle vuoden ikään ja pian sitä onkin taas odotettu uutta vauvaa. Näin ainakin se viihteellä käyminen jää vähälle tai niin kuin itselläni vallan pois. Viimeksi olen ollut ystävien kanssa viihteellä ja yöpynyt ilman lapsia poissa kotoa….öö miltein KOLME vuotta sitten, kun juhlimme kolmekymppisiäni. Sitä ennen olin käynyt viihteellä kuusi vuotta aikaisemmin. Jep, eikö nyt ole jo korkea aika sihauttaa siideri(t) ja heittää korkkarit kattoon? Tämä äiti nimittäin lähtee viihteelle.

Ystäväni ehdotti, että jos lähtisimme risteilylle ihan kahdestaan. Ja ilman muuta tähän tilaisuuteen piti tarttua. Viimeksi kun olemme olleet kahdestaan jossakin yötä ilman lapsia on kulunut jo KYMMENEN vuotta. Siis käsittämätöntä miten vuodet vain vierivät. Oikeastaan minua jo naurattaa, sillä ennen esikoista oli aikamoinen bilehile ja olin milloin missäkin, aina jos vain en ollut viikonloppua töissä. Vielä enemmän nauratti, kun tajusin olleeni viimeksi matkustajalaivalla kun olin kuudennella luokalla. Tästä on jo KAKSIKYMMENTÄ vuotta. Tähän se kädet silmillä oleva apina emoji.

Lähtö olisi huomenna ja tässä mietin, että mitä ihmettä puen päälleni? Onkohan minulla kaapissa edes mitään päälle laitettavaa? Mitä teen hiuksilleni, ainakin värjään ne. Kauhea kriisi pukkaa päälle. Tosin me olemme lähdössä rentoutumaan ja vain nauttimaan yhteisestä ajasta, joten ei sillä varmasti niin väliä, mitä sitä on pukenut päälle, kunhan niissä on vain hyvä olla.

Edessä olisi siis aikaa, jolloin voi huolehtia vain itsestään ja antaa mennä vaan. Saa syödä rauhassa, eikä kukaan tiputa ruokaa lattialle tai kaada maitolasia. Saa astua valmiiseen pöytään ja nukkua aamulla pitkään, jos haluaa. Aika luksusta ja voisin kuvitella, että tämä tulee todella tarpeeseen. Tästä tulee myös pisin aika mitä olen ollut erossa Hugosta, mutta ehkä napanuoran on aika venyä hieman pidemmäksi.

Olen kyllä aivan innoissani ja odotan risteilyä jo todella innoissani. Varokaa tää mamma on irti, heh!

Kuinka usein te käytte viihteellä?

 

Kommentit

20 kommenttia
Terhi

Kiitos, oli ihana risteily. 🙂
Juu ei sitä kyllä tule paljon käytyä. Mutta kyllä tuo päiväsaikaankin vietetty oma aika piristää kummasti.

Avatar

Oiii, ihanaa risteilyä teille ❤ Meiänkin piti ne viinit ottaa joskus 🙂

Terhi

Kiitos.♥
Pitää ilman muuta ottaa vielä joskus.♥

Avatar

Oo, nauti, rentoudu, pidä hauskaa! ❤

Itse käyn hyvin harvoin viihteellä, enkä kyllä edes kaipaa enempää biletystä. Ystäviä olisi kyllä ihana nähdä useammin, muissakin merkeissä.

Terhi

Varmasti.♥
Itsekään en pahemmin biletystä kaipaa, mutta nyt on kyllä ehkä hieman pakko. 😀

Avatar

Ihan super ihanaa,rentouttavaa ja hauskaa reissua!Oot sen todellakin ansainnut ♡♡
Mä käyn viihteellä yhtä ”useasti ” ku sä:) Tässä nyt oo ehtiny,kun koko ajan joko imettää tai on raskaana,tähän myös tuo apina emoji!!!

Terhi

Kiitos Ulla.♥ Tämä tulee kyllä niin tarpeeseen. 😀
Hihii, tämmöistä se on kun lapsia tulee useampi putkeen. Mutta yhtään ei harmita vaikke ookkaan päässyt jammaileen yms. Tässä on varmasti tulevaisuudessa aikaa sillekin. 😀

Avatar

Ihanaa irtiottoa, kuplivaa naurua ja juomaa! Älä ihan heti ala selailla lasten kuvia puhelimesta. 😉 On ihana löytää itsestä taas se ystävien seurassa ja vapaalla olevakin puoli. 🙂
http://viivyvierellain.blogspot.com/

Terhi

Kiitos.♥
Juu ei parane kattella. 😀 Ja kyllä. Ihanaa keskittyä vain itseensä ja olla rakkaan ystävän kanssa.♥

Avatar

Biletys?! Mitä se oikein tarkoittaa? Olenko se todella minä, joka olen joskus bilettänyt useita kertoja viikossa. Vaikea uskoa. Nykyään kun sitä ei tapahdu edes joka vuosi. Ystäviä olisi kyllä mukava nähdä useamminkin. Ihanaa risteilyä!

Terhi

Juu tuo biletys on aika harvinainen sana. 😀 Ystäviä olisi kyllä ihana nähdä useammin ja viettää aikaa yhdessä.
Kiitos, varmasti tulee kiva risteily.♥

Avatar

Sitten vaan bilekuvia tänne kehiin 😉
http://westendmum.fi

Terhi

Hahaa. 😀 Instaan voi jotakin ilemstyä kamera saa jäädä kiltisti kotiin tällä kertaa. 😀

Avatar

Oii niin ihanaa ja rentouttavaa reissua!! ❤️ Oot todellakin sen ansainnut!! ?❤️

Terhi

Kiitos Meri.♥
Varmasti tulee ihana reissu. 😀

Avatar

Ihanaa reissua! Olet sen ansainnut!

Terhi

Oli ihana reissu. 🙂

Avatar

Ihanaa.. nauti nyt ja ei siitä pukeutumisesta niin paljon tarvitse stressata! Tärkeintä on se oma fiilis <3 Minä käyn jonkun verran "juhlimassa", ulkona syömässä tai viettämässä iltaa pitkän kaavan mukaan esim (viini-)illallisella jonkun kaverin luona. Kyseessä ei ehkä niinkään ole mikään bilettäminen, vaan ennemin kavereiden näkemistä ja sitä omaa aikaa. Ehkä noin kerran kuussa – en tiedä onko se usein.. 😀

Terhi

Löytyihän sieltä kaapista jotakin päälle. 🙂
Kuulostaa ihanalta nuo sinun iltasi. Pitäisi itsekin ottaa säännöllisemmin sitä omaa aikaa itselle. 🙂

Avatar

Ihanaa risteilyä! <3 Mä en edes enää muista koska viimeksi olen ollut viihteellä. Useampi vuosi siitä on. Toki olen käynyt ilman lapsia aina silloin tällöin päiväsaikaan jossain, mutta viimeistään klo 21 on koti kutsunut. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä