äiti ja melukylän lapset - Banneri

Minulta kysyttiin, josko tekisin kakun viisivuotiaalle pojalle. Toiveena oli, että se olisi Ryhmä Hau -kakku ja sisällä olisi mansikkaa, muuten sain kakun suhteen täysin vapaat kädet. Olikin kiva päästä tekemään tämä kakku.

Tuo Ryhmä Hau oli itselle vielä vähän uusi juttu, joten koitin tutustua siihen hieman. Koirista Dalmatialainen vaikutti heti sellaiselta, jonka halusin toteuttaa. Sen tekeminen onnistui kyllä hyvin ja olen siihen itse tyytyväinen, toivon että sankarikin piti siitä. Onneksi netistä löytyi monia erilaisia massasta muovailtuja Ryhmä Hau koiria, joista pystyi katsoa mallia.

Halusin, että koira on kakussa se pääkohde, joten en lähtenyt kehittelemään kakkuun sen lisäksi mitään ihmeitä. Tein vesiletkun josta on ruiskunnut vettä ja osasta pisaroita olisi sitten muodostunut sankarin nimi sekä ikä. Koiran tassuja laitettiin muutama ja ne syntyivät helposti pienellä sydänmuotilla sekä tyllan isommalla päällä.

Ensin mietin tekeväni kokonaan massakakun, mutta päädyin sitten lopulta toiseen ratkaisuun, jossa päälinen on massaa ja reunat kermaa. Tämä on ainakin meidän lapsilla ollut se maistuvampi vaihtoehto, joten siksi sitten päädyin siihen. Pursotukseksi päätin tällä kertaa tehdä terälehtipursoituksen, mutta eri tavalla. Kiitoksia vain Ninni, sinulta idean bongasin. Päätin pitää kakussa ihan simppelit värit ja siksi kerma sai jäädä ihan valkoiseksi.

Mielestäni kokonaisuudesta tuli kiva ja koira erottuu siitä juuri niin hyvin kuin ajattelinkin.

Kommentit (6)

Vau! Tosi hieno. Katsoin ensin että kakun päällä on lelu, mutta olitkin tehnyt itse sokerimassasta. Tilaaja on taatusti ollut tyytyväinen. ?

Terälehtipursotus on kyllä niin kiva, sopii moneen kakkuun. Kiitos blogini linkityksestä. Vaikka sinulta minä sain idean tuohon pursotukseen, muokkasin vain hieman. ?

Oi kakun saaja on varmasti ollut erittäin onnellinen,niin ihana kakku!!
Mä tykkään tehdä myös tuolla päällinen massaa reunat kermavaahtoa-yhdistelmällä! Vaikka omaan silmään ne kokonaan massalla päällystetyt kakut onkin tosi hienoja.

Kiitos ♥ Se on ihan kiva ja helppo yhdistelmä tehdä. 🙂 Ainakin meidän lapsille ne maistuu näin paremmin. Itse tykkään myös kyllä kokonaan massakakuista ja niitäkin pääsee onneksi välillä tekemään. 😀

Oot kyllä niin taitava!! 🙂 aivan ihana kakku! 🙂

Kiitos Laura.♥

Kiitos Ninni. 😀
Tuo koira onnistui kyllä hyvin. Sen väkertämiseen upposi aikaakin ihan kivasti. 😀

No ilman muuta mainitsin, kun sulta nappasin idean tehdä sen noin päin. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X