äiti ja melukylän lapset - Banneri

Minulla oli pitkään ripsienpidennytkset, lähemmäs kaksi vuotta. Tiedän monia, joilla ollut vielä paljon kauemmin, mutta minulla tämä oli pisin pätkä. Kun kaksi viivaa sitten piirtyi tikkuun, kävin jo sovitussa huollossa ja sen jälkeen päätin, että nyt pidetään taukoa. Mikä osoittautui erittäin hyväksi ratkaisuksi pahoinvointini vuoksi. Edellisessä odotuksessa kävin huollossa, mutta loppuajasta makaaminen selällään alkoi olla jo tuskaisempaa ja viimeisen huollon ennen synnytystä jouduin perumaan. Mutta miten kävi ripsien ja miltä ne näyttävät nyt pidennysten jälkeen?

Muistan joskus lukeneeni jostakin keskustelusta tarinoita siitä, kuinka omat ripset ovat pitkään olleiden pidennysten jälkeen täysin tyngät ja huonossa kunnossa. Huolestuneena kyselin tästä aikoinaan ripsiteknikoltani ja hän sanoi, kunhan ripset laitetaan oikein, ei omien ripsien pitäisi kärsiä.

Miltä ripseni näyttävät pidennysten jälkeen?

Jännittyneenä odotin, kun ripseni alkoivat hiljalleen harveta. Aika pian kuitenkin huomasin, että omat ripset ovat oikein hyvässä kunnossa ja näyttävät juuri siltä, kuin ennen ripsien laittoakin. Ne ovat edelleen ne suorat, pitkät ja vaaleat ripset. Mutta minulla on kyllä ollut onni matkassa, kun olen löytänyt oikean ammattilaisen, joka ripseni on laittanut.

Nyt olen totutellut elämään ilman pidennyksiä ja käyttämään ripsaria. Tosin pidennykset tulivat niin tutuiksi ja huolettomiksi aikoinaan, että nykyisin käyn kaupoilla paljon ilman meikkiä, koska yksinkertaisesti unohdan meikkailla. Eihän se toki huono juttu ole, mutta välillä yllätys on suuri, kun peilistä kurkkaa kasvot jossa ei koreilekkaan ihanan tuuheat ripset.

Täytyy kyllä myöntää, että minulla on niitä pidennyksiä ikävä, juuri sen helppouden vuoksi. Lisäksi nyt jälleen muistan, kuinka hanurista on pestä ripsareita pois ja vielä muutaman pesun jälkeen näytät tyyliin edelleen pandalta. Olen varma, että jossakin vaiheessa tulen jälleen pidennykset ottamaan.

 

Kommentit (4)

Minä kävin nyt syyskuussa laitattamassa meidän häitä varten pidennykset ja yhden kerran kävin huollattamassa ne kuntoon. Mulle iski silmätulehdus joka antoi periksi vasta kun ylimääräiset ripset oli poissa :/ Olihan ne ihanat mutta kyllä oma kokemus oli sellainen, että kaikki se harjaaminen ja peseminen plus huoltojen hinnat on sellaiset että samalla vaivalla ja rahalla levitän sitä ripsaria näihin omiin tynkäripsiin. Look ei oo sama mutta so not, en minä kokonaisuutenakaan näytä samalta kuin vaikka kymmenen vuotta sitten 🙂 Tulipa kokeiltua!

Olet tosi kaunis ilman meikkiä:)

Kiitos kauniista sanoista.♥

Auts, todella inhottava tuo silmätulehdus. :/ Itse olen onneksi näiden vuosien aikana kun pidennyksiä on ollut säästynyt niiltä. Huollot on kyllä arvokkaita, varsinkin, jos täytyy käydä useinkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X