äiti ja melukylän lapset - Banneri

Nyt on hiljalleen aika sulkea läppärin kansi ja toivottaa ihanaa joulua just sulle siellä ruudun toisella puolella. Meidän perhe rauhoittuu nyt joulun viettoon. Ainakin koko huominen päivä vietetään oman perheen sekä lasten isovanhempien parissa. Molemmat isovanhemmat saapuvat meille, joten meidän ei tarvitse istua joulua autossa. Näin on ollut jo vuodesta 2008 asti ja ihanaa että se voi jatkua vieläkin näin.

Luvassa on myös hyvää ruokaa. Kinkku laitettiin juuri uuniin paistumaan ja tuskin maltan odottaa kun saan siitä ensimmäiset suupalat. Meidän jouluun kuuluu myös miehen kraavaama ja savustama lohi sekä maksalaatikko. Itse en kraavilohesta välitä, mutta oikein harmittaa, kun maksalaatikko pitää jättää syömättä. No mutta voin syödä sitä sitten keväällä vauvan synnyttyä.

Lapset odottavat jo malttamattomina huomista. Jännitys on jo nyt valtava, varsinkin pari heistä miettii, koskahan paketit tulee ja mitähän sisältä mahtaa ilmestyä. Nyt he katsovat vielä hetken elokuvaa ja sen jälkeen nukkumaan, jos malttavat. Voi nimittäin olla, ettei uni tänä yönä tule helpolla. Taapero tosin meni jo nukkumaan. Huomenna aamusta keitellään riisipuuroa, koristellaan kuusi loppuun ja katsellaan joulupukin kuumaa linjaa yhdessä peiton alla.

Mutta nyt haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja onnellista joulua. Nauttikaahan oman perheen seurasta ja syökää navat pullolleen hyvää jouluruokaa.

Laitan tähän vielä linkin vuosi sitten kirjoittamaani postaukseen. Mitä joulut ovat jääneet minulle parhaiten mieleen. Toinen sen ihanuuden ja toinen kamaluutensa vuoksi.

Kommentit (4)

Kiitos samoin oikein rauhallista joulua teidän perheelle <3

Kiiros samoin, ihanaa joulua 🙂

Kiitos.♥

Kiitos.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X