äiti ja melukylän lapset - Banneri

Mainos OzBaby

Ihan ensiksi on mahtava päästä kertomaan teille näin kattavasta äitiyspakkauksesta ja olen sitä mieltä, että jokainen odottaja tarvitsisi tämmöisen. Mikä oikein on Oz Mama äitiyspakkaus? Se on OzBabyn oma pakkaus joka on täynnä ihania ja laadukkaita tuotteita niin pienelle vauvalle kuin odottavalle/imettävälle äidillekin. Pakkaus arvotaan kerran kuukaudessa kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.  Mikä parasta, arvontaan voi osallistua vaikka joka kuukausi ja tietysti kannattaakin. Käy katsomassa ohjeet pakkauksen arvontaan ja osallistu vaikka heti.

oz mama äitiyspakkaus

Mielestäni tällainen pakkaus on aivan mahtava juttu. Kuten mainitsin pakkauksesta löytyy suuri määrä kaikkea tarpeellista vauvalle ja äidille. Tuotteet ovat aivan ihania ja me koko perheen voimin ihastelimme laatikon sisältöä. Itse kävin sisällön oikeastaan moneen kertaan läpi, sillä tuotteita on todella kattava määrä. Paljon oli itselle ennestään tuttuja tuotteita sekä merkkejä, mutta myös ihan uusia juttuja, joita mielenkiinnolla testaamme sitten vauvan synnyttyä. Miten maltankaan odottaa, että saadaan ne kaikki käyttöön? Onko tämä pakkaus sinulle ennestään tuttu?

Oz Mama äitiyspakkaus on sisällöltään aivan loistava!

Kuten jo mainitsin, tuotteita on todella monipuolisesti. On vaatetta vauvalle ja äidille, rintapumppua, imetyskoru, ruokalappua, tutteja, liivinsuojia, keinutassut pinnasänkyyn, heijastimia, Milestone kortteja, hoitolaukku, hoitoalusta, vaunulelu, sideharsoja, helistin ja vaikka ja mitä muuta. Olen pakkauksen sisällöstä edelleen aivan innoissani ja sen penkomisesta tuli se sama fiilis, kun avaat ensimmäistä kertaa Kelan äitiyspakkauksen. Hormonihuuruissani siinä taisi tulla tippakin linssiin.

äitiyspakkaus ozmama OzMama

Tämän pakkauksen suurin plussa on se, että se sisältää tarvikkeita joista oikeasti voi olla suuri hyöty. Esimerkiksi mainitsen tähän rintapumpun, josta olen todella innoissani. Aikoinaan juuri tuollaisen ostin itselleni ja myin omani reilu vuosi sitten sitten eteenpäin. Nyt kun pakkauksesta paljastui juuri sama pumppu olisin voinut itkeä onnesta. Ainakin itselläni juuri tuo pumppu on ollut todella hyvä ja olen saanut maitoa herumaan sille hyvin. Jos sitä ei olisi ollut tässä pakkauksessa, olisin ilman muuta ostanut sellaisen. Varsinkin rintatulehduksen aikoihin siitä on iso apu.

Pidän isona plussana myös sitä, ettei kaikki tuotteet ole vain vauvalle. Minä joka kirjoitin jokin aika sitten siitä, etten meinaa ostaa odotusvaatteita hihkuin ilosta, kun pakkauksessa oli Mamalicious – äitiystoppi. On nimittäin erittäin mukava pitää päällä. Jopa ilman rintaliivejä se tuntuu tukevan hyvin. Samoin pestävät liivinsuojat tulevat käyttöön ja noita samoja minulla on ollutkin ja hyväksi on todettu.

äitiyspakkaus oz mama

Meidän pakkauksemme sisälsi ihastuttavia vaaleanpunaisen ja lilan sävyisiä vaatteita/tuotteita. Odotankin innolla, että pääsen pukemaan niitä pienen tyttäremme päälle. Muutenkin laatikosta löytyi muutama meille uusi tuote joiden testaamista odotan paljon. Käy siis ihmeessä kurkkaamassa pakkauksen sisältö sekä osallistumiosohjeet arvontaan ja toivotaan, että tämän tyylinen pakkaus ilahduttaa vielä sinuakin.

Kommentit (8)

Tulin nyt vaikka mies jo kielsi mua lukemasta sun postauksia kun vauvakuume ei ainakaan laannu näitä lukemalla:D
Aivan upea pakkaus, sisältää just tuollaisia tarpeellisia juttuja ja tosi suuri plussa kun on huomioitu sekä äiti, että lapsi! Onko noita muuten tytöille ja pojille oma pakkaus, siis kun tuossa teidänkin omassa on niin tytöille sopivia värejä?

Ihanaa ystävänpäivää<3

Ihanan näköinen pakkaus. Näyttää kaikki tarpeellisilta melkeen kaikki Tosiaan tulee vähän vauvakuume kun noita kattoo vaikka täällä pienenpi vasta 7kk 😀 Tuo mamalicious paita on niin mukava päällä minulla oli se raskausaikana ja vieläkin käytän kotona välillä.

On kyllä ihana pakkaus ja sisältö aika herkullinen.♥
Hih, se vauvakuume saattaa nostaa päätään vaikka kotona olisikin vauva. 😀
Se kyllä on todella kiva päällä. Hyvä jos kerkiää kuivua pesun jälkeen kokonaan kun kiskon jo päälle. Tosi hyvä toppi kyllä. 🙂

Oi miten ihana pakkaus, ihan uusi juttu minulle! ?
Tällaiset postaukset saavat vauvakuumeen nostamaan päätään/pahanemaan, o ou.

Eikös olekin.♥
Ideana minusta niin huippu, että tämmöisiä arvotaan. Sisältää paljon kaikkea tarpeellista.
Oih, vauvakuumeeseen on vain yksi lääke 😉

Aivan huikean hieno äitiyspakkaus! Tosi suloinen kokonaisuus kyllä. Uskon, että moni perhe mielellään ostaa vastaavan kokonaisuuden, kun alkaa hankintoja tekemään. Arvontaankin kävin heti osallistumassa . 🙂

Tämä on kyllä aivan ihana ja minusta upeaa, että tämmöinen arvotaan kerran kuussa.♥
Toivotaan, että siellä arpaonni suosii. 🙂

Hihii. 😀 Muistanko oikein vai johtiko viimeksi Sisua odottaessa kirjoitteluni siihen, että pian odotit teille Mineaa?♥
Tuo on kyllä aivan upea pakkaus ja ihanaa että tämmöistä arvotaan. Tuolla arvontaan vievillä sivuoilla olevassa pakkauksessa ainakin on unisex värit, joten varmaan sellaisia sitten lähtee voittajille. 🙂

Kiitos ja sitä samaa sinne.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X