äiti ja melukylän lapset - Banneri

Sairaalakassit on vihdoin pakattu. Vauvan sairaalakassin pakkasin jo loppuun asti ja omakin on melkein valmis. Sieltä puuttuu enää kamera (itselle se tärkein juttu), laturit ja muutama muu tavara. Tosin ne pitäisi vielä hakea kaupasta ja pelkään tässä vielä käyvän niin, että ne jää sinne kauppaan. Olisin voinut pikkaisen aikaisemmin aloittaa tämän pakkaamisen. Ihan kummallista, että kaikki jäi näin viime tipaan. Ei siis yhtään minun tapaista. Yleensä kaikki ollut jo paljon aikaisemmin valmiina.

sairaalakassit

Vauvan sairaalakassiin pakkasin kaksi eri vaatekertaa. Toiset ovat koossa 50cm ja toiset varuilta kokoa 56cm. Epäilen kyllä jälkimmäisen setin olevan liian iso, mutta onpahan varuiksi jotakin. Lisäksi pakkasin kassiin tumput, jumpsuitin, pari erikokoista pipoa (en löytänyt etsinnöistä huolimatta valkoista pipoa), villasukat ja sukat sekä myös tuttiketjun, tutin, sideharson ja parit söpistely jutut, mikäli pääsemme vastasyntyneen kuviin. Tayssin potilashotellissa niitä kuvia ainakin napsitaan.

Omaan kassiin pakkasin muutaman topin, pitkähihaisen, imetysliivejä, liivinsuojia, alusvaatetta, housuja ja sukkia. Sieltä puuttuu vielä pesuaineet ja muut hygieniatuotteet. Toiveenani olisi päästä vauvan kanssa potilashotelliin ja siellä käytetään omia vaatteita. Viimeksi en kuopuksen kanssa sinne päässyt ja se kyllä harmitti. Olisi ihana päästä olemaan vauvan kanssa ihan kahden ja sisaruksien olisi kiva tulla sinne katsomaan vauvaa.

Sairaalakassit jääköön vielä kotiin, sillä en usko että vielä tänään käynnistetään

Tuntuu vain jotenkin niin uskomattomalta pakkailla noita kasseja, kun mielessä on ajatus, etten vain voi olla näin pitkällä. Onko tämä odotus muka jo kohta ohi? Olen siitä outo odottaja, että itseäni ei haittaisi yhtään vaikka raskaus jatkuisi vielä parisen viikkoa. Tykkään olla raskaana ja varsinkin nyt, kun tämä on viimeinen kerta ja aika on mennyt jotenkin liian nopeasti, tuntuu haikealta, että odotus on pian ohi.

Toki odotan vauvan syntymää malttamattomana ja tahtoisin pienen jo kovasti syliini. Tahdon kokea sen syntymän ihmeen ja ne ihanat ensimmäiset hetket. Aion nyt vain nauttia jokaisesta tunnista mitä saan tämän vatsan kanssa viettää. Painaa mieleen sen tunteen kun pieni mönkii masussa ja laittaessani käden vatsan päälle, saan siihen pienen töytäisyn. On se vain joka odotuksessa ollut yhtä ihanaa.

Nyt ollaan kuitenkin siinä tilanteessa, että sairaalakassit odottavat sitä hetkeä kun pääsevät käyttöön. Tänään onkin edessä jännittävä päivä, kun menen Tayssiin synnytyksen suunnitteluun. Jännittää niin vietävästi, varsinkin, kun mies ei pääse sinne mukaan. Tuolla käynnillä sovitaan mahdollinen käynnistys, joten en usko vielä tänään tapahtuvan mitään. Siksi jätän sairaalakassit vielä kotio.

Iiik, niin jännää!! Palailen sitten kuulumisen kanssa ja voi olla, että silloin jo tiedetään koska meidän pieni tyttö syntyy. Ja itse synnytykseen mies on kyllä tulossa mukaan.

Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa

Kommentit (8)

No mitä siellä sanottiin? Älä nyt pidä hulluja jännityksessä… ??

Tsemppiä suunnittelukäynnille ja valmiiksi jo onnea matkaan ja kaikkea hyvää synnytykseen!! ??

Kiitos tsempeistä, oli jännä käynti.♥ Vielä en onneksi jäänyt osastolle, vaikka lähellä sekin oli. 😀

Niin jännää! Muistan tuon haikean mutta samalla odottavan tunteen. <3

Niin oli! Jännitti kyllä hurjasti. 🙂
Hieman on kyllä ristiriitaiset tunteet. Sitä tahtoisi pienen jo niin kovasti syliin ja samalla toivoisi ettei odotus vielä loppuisi.♥

Tsemppiä päivän jännitykseen! Mutta hei jännitystä keventämään: Lapsi varmasti tykkää joskus isona kun synttärit on vapun aikoihin, aina on juhlahumua ympärillä kun hänellä on synttärit ?

Kiitos ja hei ihan totta tuo.♥
Vapun aikaan on kyllä kiva syntyä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X