äiti ja melukylän lapset - Banneri

Minulla oli yksi toive synnytyksen jälkeen ja se oli päästä vauvan kanssa potilashotelliin. Tayssissa kun on tuo mahdollisuus, mikäli vauvalla ja äidillä on kaikki hyvin ja hotellissa on tilaa. Viimeksi en sinne päässyt, mutta tällä kertaa kätilö sanoi, että ilman muuta jos kaikki on kunnossa hän minut ja vauvan sinne tahtoisi.

Kun vauva oli selvinnyt synnytyksestä ja oma vointini oli todella hyvä, alkoi kätilö kysellä hotellista meille huonetta. Koska vauvan kunto oli loistava neljän tunnin iässä, saimme tietää, että meitä odottaa potilashotellissa huone, kunhan ensin viettäisimme vielä tunnin synnytyssalissa. Ennen hotelliin siirtymistä salissa on oltava viisi tuntia, ja ainakin itsestä nuo tunnit kuluivat todella nopeasti.

Ihana päästä potilashotelliin ja viettää aikaa vain vauvan kanssa

Täytyy sanoa, että hotelliin pääsy vauvan kanssa oli yksi unelmien täyttymys. Sain olla vauvan kanssa ihan kahdestaan ja kukaan ei häirinnyt meitä. Kolme kertaa piti käydä vauvan kanssa näytillä kätilöiden luona. Heidän huoneensa oli melkein heti vastapäätä minun huonetani, joten nopsaanhan siellä tuli käytyä. Ruoat hain alakerran ravintolan seisovasta pöydästä ja toin huoneeseeni. Sillä välin kun hain ruokaa katsoivat kätilöt vauvaa.

potilashotelliin

Nautin todella siitä, että sain olla vauvan kanssa ihan kahdestaan pari päivää. Saatoin istua vauva sylissäni keinuvassa tuolissa ja vain tuijottaa vauvaa monta tuntia. Nukkua juuri silloin kun vauvakin ja kukaan ei keskeyttänyt unia.

Seitsemän kuukauden ajan olin kasvattanut vatsaani ja pyörittänyt arkea kotona aina viikot yksin, miehen tullessa viikonlopuksi reissutöistä kotiin. Joten tämmöinen pieni hotelliloma vauvan kanssa oli täydellinen alku vauva-arjellemme. Lisäksi koin, että imetyskin lähti sujumaan paremmin, kun sain olla täysin rauhassa ja koin oloni rennoksi.

Kätilöt ovat myös apuna, jos heitä tarvitsee muulloin kuin niillä kolmella kerralla, kun käydään vauvan kanssa näytillä (aamu, iltapäivä/ilta ja yö). Lisäksi hotellissa toimii vauvakuvaus, jonne on helppo varata aika netistä vauvan synnyttyä. Mekin kävimme niissä samana päivänä kun pääsimme kotio. Kuvaus on ilmainen ja kuvat lähetetään sähköpostiin ja niitä voi sitten ostaa.

Täytyy sanoa, ettemme olisi voineet saada parempaa starttia vauvan kanssa. Olihan se nyt ihan luksusta ja niin täydellistä!

Oletko sinä päässyt joskus vauvan kanssa potilashotelliin?

Kommentit (10)

Onpa kyllä luksusta! Ei taida meillä OYSissa olla tähän tarkoitukseen hotellia käytössä (perhehuoneidenkin saanti taitaa olla kiven alla), ois kyllä kehittämisen paikka. 😉

Me päästiin tuonne myös, oli kyllä ihan mukava paikka, varsinkin kun meillä oli vähän huonoa toi nukkuminen ja yhtämittaa oltiin tissillä kun oli niin nälkäinen poika ? eipähän ainakaan häirinnyt muita ?

Oi kiva, kun tekin pääsitte sinne.♥
Hotelli on siitä kyllä kiva, kun siellä ei kukaan häiritse toista. 🙂

Mä sain synnytyssairaalasta yhden hengen huoneen omasta toiveestani toisen lapsen synnyttyä kun Olin sitä toivonut ja sain näin oman rauhan myös.Se oli tosi ihanaa.Niitä ilmeisesti aika vähän saatavilla vaan,eikä ilmeisesti ekalla kerralla yleensä saakaan kun niissä hoitajat käyvät vain harvoin. Onnea teille ihanasta vauvasta ja lämpösiä rauhan hetkiä kotonakin.nauti!

Tuollainen yhden hengen huonekin on kyllä aika luksusta, kun saa olla vauvan kanssa ihan kahdestaan.♥ Ihana juttu, että sun toive sinne pääsystä toteutui.
Kiitos, täällä kyllä nautitaan täysin tästä pienestä ihmeestä.♥

Voi kun ihanaa!! ❤️ Oispa täälläkin potilashotelli….! ?

Oli kyllä aivan ihanaa.♥
Harmi, kun joka paikassa ei ole tätä mahdollisuutta. :/

Mahtavaa että pääsit potilashotelliin!
Mä olin myös kuopuksen kanssa Taysin potilashotellissa synnytyksen jälkeen ja se oli IHANAA! Pehmeä sänky, oma rauha, hyvää ruokaa, hiljaisuus… ei ollut mikään kiire kotiin, olisin voinut olla vaikka useamman viikon siellä. 😀

Oli kyllä niin ihanaa.♥
Ja ne sängyt oli jotain niin luksusta verrattuna osastolla oleviin sänkyihin ja se oma rauha..ihan parasta.♥ Sai ihan rauhassa keskittyä vain vauvaan.♥
Olisin voinut minäkin olla vaikka muutaman päivän kauemmin. 🙂

Oli kyllä.♥ Olis mahtavaa, jos tämmöinen mahdollisuus olis ihan joka paikassa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X