äiti ja melukylän lapset - Banneri

No nyt on haalari kolme- ja viisivuotiaalle

Teksti Terhi

Vielä hetki sitten minusta tuntui, etten tulisi löytämään 3 ja 5- vuotiaille sellaisia haalareita joita haluaisin. Tiedättekö sen tunteen, kun iskette silmänne johonkin tiettyyn haalariin ja siinä loppuukin koot kesken ja sen jälkeen mikään muu haalari ei vain meinaa miellyttää? Noh, minulle kävi juuri niin.

Minulta kului pieni ikuisuus siihen kun selailin iltaisin eri nettikauppoja ja tuskailin, kun mikään ei miellytä. Vaihdoin viisivuotiaan kohdalla jo välillä takki-housu yhdistelmään. Tilasin toppatakin, joka pitikin palautaa ja vaihtaa kokoa isompaan. Lopulta koot olikin sitten jo loppu kokonaan, joten palasin haalareiden pariin. Onnekseni en kuitenkaan hätäillyt haalarien hankkimisen kanssa.

Ja siinä se oli, haaveilemani haalari ja vielä oikeassa koossa

Minulla oli kolmevuotiaalle yksi Name it:n haalari jo kiikarissa. Olin oikeastaan jo päättänyt, että haluan juuri sen. Päätin mennä tilaaman sen heti, että tämä haalarijuttu etenisi edes jotenkin. Kävin vielä ihailemassa sitä tyttärelleni haaveilemaani haalaria ja mietin kurkkaavani varuiksi vielä isompien valikoiman. Mitä jos sinne olisi ilmaatunut jokin kiva haalari.

Klikkasin sivun auki ja mitä vielä, siinä se samainen haalari jota olin kuolannut oli nyt isommassa koossa. Ja ette uskokaan kuinka suunnilleen hypin riemusta, kun huomasin vielä meidän kokoa olevan myynnissä. Kannatti odottaa, kannatti vielä kurkistaa ja kannatti tyrmätä ne monet muut haalarit.

Laitoin tilauksen menemään ja sen jälkeen jännitin valitsinko oikeat koot. Kolmevuotiaalle ostin haalarin koossa 98cm ja viisivuotiaalle koossa 116cm ja kerrasta onneksi osuivat koot nappiin, enkä voisi olla enää tyytyväisempi valintoihin. Lapset tykkäävät ja äiti tykkää. Teillekin jotka harmittelitte, ettei tuota kukallista löytynyt isommassa koossa, niin nyt löytyy.

Nyt tarvitsee enää katsoa topat kahdelle vanhimmalle tyttärelle, mutta heidän kanssa olisi tarkoitus lähteä kaupoille ostoksille, jotta pääsevät sovittelemaan ja valitsemaan mieleisensä.

Kommentit

10 kommenttia
Terhi

Hih, hyvät haalarivalinnat teit. 😉

Avatar

Ostin juuri samat haalarit meidän 3v. tytölle ja 1v. pojalle! On ihanat!

Avatar

Kauniit olet löytänyt!
Ei ole aina helppoa haalarinaupoilla, kun niin moni asia vaikuttaa yhtä aikaa tuohon kalliiseen hankintaan.

Terhi

Kiitos, noi kyllä molemmat on tosi kivat. 🙂
Ei oo, nyt aion muistaa toppien alet ja ostaa siitä ensi talveksi, niin ei tarvii tälläin enää pähkäillä näitä.

Avatar

Kannattaa muuten tsekata ielm.com-sivusto. Just ostin sieltä upean softshell-haalarin 25e (lh 80e!!).:) siellä on tosi hienoja haalareita, tosin en tiedä onko toppia, mutta kuitenkin.

Terhi

Olen kuullut noista ja nähnytkin muutamalla. Pitää käydä kurkkaamassa tarkemmin. 🙂

Avatar

Ihanat <3 mistä tilasit?

Avatar

Oih, nyt kyllä tahtoisin tietää mistä tuota kukkahaalaria löytyy 116-koossa? Nimimerkillä kaikki verkkokaupat läpikäynyt 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä