äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tämä joulu oli meidän vauvan ensimmäinen. Päivä taisi olla vauvasta hieman ihmeellinen, sillä päivän rytmi poikkesi normaalista aika paljonkin. Päivä sisälsi paljon kivaa ja vähän ei ehkä niin miellyttäviä juttuja. Mutta pääasiassa kaikki meni oikein hyvin.

Ihania asioita oli sisarusten touhujen katsominen ja saunassa käyminen. Pieni oli saunomisesta aivan innoissaan vaikkemme pitkää aikaa siellä ollutkaan. Saunan jälkeen kun sai vielä olla suihkussa äidin sylissä, tuntui olevan myös mukavaa puuhaa. Meidän vauvahan nyt ei niin paljoa ole ikinä välittänyt kylpemisestä tai suihkussa käymisestä, mutta jos sylissä saa käydä suihkussa niin se on mukavaa.

Kivaa tuntui olevan myös pakettien kanssa. Niissä kivointa oli kivasti rapiseva paperi ja nauhat, joita oli kiva pyöritellä sormien välissä ja hieman ehkä maistaakin. Itse autoin pientä avaamaan paketteja ja pienet kädet oli siinä jollakin tavalla välillä jopa apuna. Välillä pakettien avaaminen piti lopettaa, kun hänen oli päästävä tutkimaan olohuoneen lattialla olevia lahjapapereita.

Ensimmäinen joulu sisälsi myös niitä ei niin kivoja hetkiä

Lopulta saatiin avatuksi vauvan paketit ja niistä paljastui pari kirjaa, muumin yöpaita, kaksi muumi lautasta, yhdet villasukat, Newbien vaatetta, iso vaaleanpunainen pupu, purulelu, Pentikin halipupu, Gugguun jumpsuit ja kylpypyyhe. Kaikki lahjat oli tosi kivoja ja tulevat kyllä käyttöön.

Niitä ei niin kivoja juttuja taisi sitten olla epäselvä rytmi, jonka seurauksena ne vähäisetkin päiväunet jäi todella vähäiseksi. Lisäksi yhtäkkiä ympärillä olikin paljon ihmisiä, joka ei väsyneenä tuntunut yhtään kivalta. Vaikka kaikki olivatkin tuttuja, tuntui ettei pieni väsymykseltään oikein jaksanut sitä kaikkea hälinää. Niinpä hän oli hetken aika itkuinen, kunnes lopulta sitten nukahti mummun syliin.

Oikeastaan vasta sitten kun väki väheni ja sisaruksetkin rauhoittuivat omien lahjojensa pariin puuhailemaan alkoi pieninkin rentoutua ja loppu illasta sujuikin rauhallisesti. Vauvan ensimmäinen joulu oli lopulta oikein onnistunut.

Kommentit (6)

Tosi suloisia kuvia teidän pikkuisesta! Ihanaa kuulla, että hänen ensimmäinen joulunsa sujui kokonaisuutena hyvin. Onneksi hän on tainnut parantua flunssasta?! Myydäänkö rusetillisia tonttulakkeja jossakin vai oletko itse kiinnittänyt rusetin tonttulakkiin?

Hei!

Niin se oli meilläkin Eetun ensimmäinen joulu. Meillä saatiin onneksi nukuttua ihan normaalisti päiväunet, kun Eetun päivärytmin mukaan aattoa vietettiin. Meillä joulusaunassa käydään aamupäivällä ja päädyimme Eetun kylvettämään jo edellisenä iltana, kun saunominen sattui hänen uniaikaansa. Ihmetystä aiheutti kyllä päivällä puuropöydässä ruokailijoiden määrä, kun kaikki olivat yhtä aikaa syömässä ja mummokin oli paikalla miesystävänsä kanssa (joka on ”ukki”) Eetulle. Piti sitä ukin hihaa koko ajan silitellä, kun ukki siinä Eetun syöttötuolin vieressä istui. Lahjasäkit meillä kiinnosti kovasti Eetua ja ne lahjapaperit olivat meilläkin se juttu 😊Uudet lelut olivat ihania kunnes aivan yhtäkkiä tuli väsy kaiken uuden ja ihmeellisen keskellä ja sitten itkettiin. Onneksi uni tuli helposti. Mukava joulu oli meillä kaikilla. Se on aina vain niin nopeasti ohi. Kiva on kuitenkin arkeen taas palata. Eetu ainakin on kaikkein tyytyväisin, kun on tuttu rytmi päivässä. Hyvää loppuvuotta teille kaikille ja ihanaa uutta vuotta ❤️

Oi, ihanalta kuulostaa Eetun ensimmäinen joulu.♥ Kiva kuulla, että sielläkin se sujui hyvin.
On nuo pikkuiset niin suloisia, kun se pelkkä lahjapaperikin aiheuttaa ihmetystä.:)
Kiitos ja sitä samaa teidän perheelle.♥

Kiitos.♥
Flunssa on selätetty..vihdoin. Kauan se kestikin. Toivon mukaan hetkeen ei ole tulossa uutta.
Tilasin meidän kahdelle nuorimmalle tytölle tämmöiset.♥ Instagramissa sellainen nimimerkki kuin Rusettipaja, on se jolta nämä tilasin. 🙂

Kiitos tiedosta, söpöjä noi Rusettipajan tonttulakit!

Toivotaan, että taudit pysyvöt nyt poissa! Meilläkin ollut sitkeätä flunssaa ja yksi lapsista on tälläkin hetkellä kuumeessa.

Kivaa alkavaa vuotta!

Ne on, hastuin täysin niihin. Tilasin sieltä tytöille myös legginssit. 🙂
Toivotaan, ettei tule enää hetkeen. Voi kurjuus. 🙁 Paranemisia sinne kuumeiselle.♥

Kiitos ja sitä samaa teidän perheelle.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X