äiti ja melukylän lapset - Banneri

Voiko vaaleanpunaista olla liikaa? No ei ainakaan jos minulta kysytään. Olen kyllä lähes aina pitänyt vaaleanpunaisesta, jos ei lasketa yhtä kautta kun se ei kuulunut lempiväreihini, mutta Saagan odotusaikana taisin hurahtaa siihen ihan lopullisesti.

Olen hieman naureskellut sille, kuinka paljon meiltä löytyy vaaleanpunaisen eri sävyjä, joita muuten löytyy aika paljon nykyään myös kuusivuotiaamme vaatekaapista. Saatoin hurahtaa niin pahasti, että jopa esikoiseni tykkää siitä nykyisin. Onhan sitä vaatteiden lisäksi eksynyt myös makuuhuoneeseemme, heh.

No mutta pienet tytöt, röyhelöt, rusetit ja vaaleanpunaista eri sävyissä

mikä täydellinen yhdistelmä. Lisänä ripaus valkoista ja harmaata. Juuri nyt kaikki sellainen uppoaa minuun. Värien lisäksi olen muutenkin vielä kahta kauheemmin tykästynyt lastenvaatteisiin. Meillä ei ole niitä määrällisesti paljoa, mutta tykkään että ne sopivat keskenään yhteen ja vähän niin kuin kaikkea voi yhdistää keskenään.

Minulla ei ole mitään yhtä tiettyä paikkaa mistä vaatteita ostan, vaan enemmän se vaatteen ulkonäkö määrittää päätyykö se meille vai ei. Saagalla on selvästi eniten Newbietä (ei varmasti yllätä ketään minua kauemmin seurannutta). Lisäksi pari Gugguun mekkoa, Metsolan asusteita ja Hennesiltä jotakin ulkotakkia ja töppöstä. Joitakin ostan uutena ja joitakin vaatteita kirpputorilta. Nyt en tosin ole kirpputorilta hetkeen mitään ostanut.

Katselin yksi päivä muiden tyttärieni vauvakuvia ja jokainen heistä oli puettu täysin eri tavalla ja jokaisen kohdalla ollut erilainen vaatevillitys. Joitakin samoja vaatteita on tyttöjen päällä näkynyt, mutta niistä ei yksikään tainnut päätyä enää Saagan päälle. Oma maku vaatteissa on muuttunut ja vaaleanpunaista on vain eksynyt Saagan vaatekaappiin kuin huomaamatta. Se vain sopii tuolle pienelle tytölle niin hyvin.

Nyt kiinnostaisi kuulla, mitä väriä sinun tyttären/tyttärien vaatekaapista löytyy eniten?

 

Seuraa meitä myös instagramissa

Kommentit (12)

Tyttö on esikoisemme ja olen jonkun verran suosinut unisex vaatteita että voi hyvillä mielin säilöä vaatetta mahdolliselle pikkusisarukselle. Mutta vaaleanpunainen on kyllä ihana vauvalla, tykkään myös keltaisesta, ruskeasta ja harmaasta. Retrokuosit on omaksi yllätykseksi jäänyt kaupan hyllylle, samoin röyhelöpyllyt ja rusetit.

Hei 😊

Meidän Eetua taas on monen monta kertaa tytöksi luultu kaupungilla. Meillä oli vielä vähän aikaa sitten käytössä ihana 62cm valkoinen pörröinen nallehaalari ja Eetu oli supersuloinen siinä 😍Saatiin raskausaikana pinnäsängyn kaupanpäälliseksi vaaleanpunainen vauvapulkka. Mehän ei tiedetty kumpi meille tulee. Ei sitten Eetua siinä pulkassa vedetty, kun muutenkin on luultu tytöksi 😂Saatiin vihreä pulkka naapurista. Meidän Eetu on kovasti Saagan näköinen ja tosi suloiset kasvonpiirteet on hänellä. Ehkä siksi tytöksi monet Eetun katsoo. Ihanaa uutta viikkoa kaikille ❤️

Oi nuo pörröiset nallehaalarit on ihan super ihania pienten päällä.♥
Ai teillä Eetua luultu tytöksi ja montakin kertaa. Mutta niin kuin sanoit, niin voihan just nuo kasvonpiirteet olla sitten sellaiset, että moni niiden perusteella veikkaa tytöksi. 🙂
Kiitos, ihanaa viikkoa sinnekin.♥

Meillä 1-v neidin vaatekaappi on ihan eri värinen, kun alunperin ajattelin. Kahden pojan jälkeen ajattelin, että jatkan samalla musta-valko-harmaa-kirkkaatperusvärit(punsinkelt) -linjalla, muttamutta… Jo raskausaikana hurahdin kukkakuoseihin, vanhaan roosaan, koralliin, vaaleanpunaiseen, röyhelöihin, pitsiin jne, joten ajatus unisex-väreistä hautautui jo alkumetreillä. Hups. Tosin poikien vaatteistakin on tullut käyttöön kaikki mustavalkoiset, muutama sinivalkoinen ja jotain harmaata.

Ei mennyt siis suunnitelmien mukaan, mutta onhan se ihana, että neiti on ihan kunnolla neiti, varsinkin, kun oli syntyessään kalju, eikä hiukset vieläkään ole tarpeeksi pitkät pinnejä ja ponnareita varten. 😁 (Kerran olin pukenut tytölle tummansinisen p.o.pin tunikan, joka ei ilmeisesti ollut tarpeeksi tyttömäinen, koska eräs [ei kovin läheinen tuttava] kysyi meidän perhettä nähdessään ”teilläkö on kolme poikaa?”. 🙈)

Hih, mutta ihania juttuja olet löytänyt teidän tytölle.♥ Pienet tytöt röyhelöineen, rusetteineen yms on jotain niin suloista.♥
Meidän paria tyttöjä on luultu pojiksi vauvana, jos päällä on ollut tummansinistä tai mustaa. Mahtuupa mukaan yksi kerta, kun eräs tyttäremme oli puettu täysin pinkkiin, kukallinen pipo päässä ja häntä luultiin pojaksi. 🙂

Sama täällä kun Tiinalla ei oo tyttöä niin pojalle puen värikkäitä ja meillä on ollut alusta asti Tähti kuosi sellainen meidän juttu
Varsinkin ulkovaatteissa 🙂
Villervallaa, noshia, Me&i :ta meillä pääsääntöisesti käytettynä mutta joskus ostan myös uusina.
Jos olisi tyttö olisi Vaaleenpunaista ja lilaa varmasti

Tähtikuosi on kyllä ihana.:) Meidän vanhimmalla pojalla oli aikoinaan just paljon tähtikuosia ja häneltä säästin pari takkia (toinen Villervallan ja oli vielä syksyllä meillä käytössä), jotka pääsivät myöhemmin myös pikkuveljen päälle ja nyt menevät meiltä lasten serkkupojalle. 🙂

Hei!

No meillä nyt ei tyttöjä ole kun on vain nuo isot pojat ja pikkuinen Eetu. Minä olen aina pojatkin tykännyt pukea värikkäästi eikä meillä esim. pelkkiä sinisiä vaatteita ole vauvoilla ollut. Monen väristä kirjavaa raidallista kuviollista… Ja niistä on lapsetkin pitäneet. Vanhimman pojan lempiväri oli pienenä punainen. Voi olla, että jos minulla tyttö olisi, olisin minäkin saattanut vaaleanpunaiseen hurahtaa tai sitten samalla tavalla värikkäästi olisin tyttövauvankin pukenut.

Värikkäät vaatteet on kivoja, aikoinaan vanhinta poikaani puin paljon värikkäisiin sekä ruskeaan. Nuoremman pojan värimaailma oli sitten harmaata, valkoista ja vaaleansinisen/sinisen eri sävyjä. 🙂 Saagalle en osaa kuvitella päälle kuin näitä nykyisiä sävyjä, ehkä olen vain niin tottunut niihin. 😀

Ei niinkään mitään tiettyä värimaailmaa, mutta puemme 6kk tyttäremme mielellämme erilaisiin eläinkuoseihin. Erityisesti miellyttää supisuomalaiset metsäneläimet, kuten karhut ja ketut, joskaan en itse voi olla vastustamatta myös suloisia norsuja, virtahepoja ja pandoja.

Eläinkuoseja löytyy onneksi tosi mukavasti. Varsinkin Newbiellä ne housut joissa on pepussa tai polvissa kuva, on suloisia.♥

Kivoja värejä on teilläkin siellä kaytössä.♥
Kiva sitten, kun voi myöhemmin mahdollisella pikkusisaruksella pitää myös (ainakin joitakin) samoja vaatteita. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X