äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ihan hieman reilu vuosi sitten remontoimme meidän olohuoneen. Maalasimme puolipanelit, levytimme seinät niiden yläpuolelta ja laitoimme tapetit. Se oli ollut suunnitelmissa jo useamman vuoden, mutta nyt se vasta toteutettiin ja onneksi, sillä entisestä inhokkihuoneesta kuoriutuikin nykyinen lemppari. Remontin myötä huone on kylpenyt valossa, kun ennen huone oli pimeä ja keltainen.

Olin pitkään ennen remonttia haaveillut yhtenäisestä tv-tasosta sekä  kaapista. Nyt remontin myötä sekin toteutettiin, tosin kaappi kotiutui meille vasta vuoden kuluttua remontista, koska meidän piti saada pari kaappia siirrettyä olohuoneesta muualle ja niille piti raivata tilaa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Inhokkihuoneesta ei ole enää tietoakaan

Olen tykännyt Ikean bestå- sarjasta ja siitä sarjasta meille nuo molemmat hommattiin. Tykkään kun ne ovat ajattomat ja niiden päälle saatavat lasilevyt tekevät niistä kivan näköiset. Nyt olohuone näyttää siltä, että siellä viihtyy. Se on varmaan nykyisin meillä koko perheen suosikkihuone, ollaanhan siellä varmaankin kaikista eniten yhdessä.

Katseltiin eräs päivä valokuvia, joissa näkyi olohuone ennen remonttia. Osa lapsista olikin heti, kuinka meillä onkin ollut pimeä olohuone ennen ja kaikki olivat samaa mieltä siitä että nykyinen on parempi ja kuinka vaalealla maalilla sai ihmeitä aikaan. Heistä on myös kiva, kun he auttoivat olohuoneen laittamisessa myös, joten melkein kaikkien meidän kädenjälki näkyy nyt olohuoneessamme.

Joskus siitä omasta inhokkihuoneesta voikin kuoriutua se oma lemppari. Tiesin kyllä, että tästä saisi kivan, mutta se vei vain aikaa saada aikaiseksi. Seuraavien remonttien suhteen en kyllä odottele näin kauan, vaan pitää pistää paljon nopeammin hösseliksi.

Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X