äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kesä alkaa pian olla lopuillaan, kun eletään elokuun viimeisiä päiviä. Onneksi saatiin vielä nämä huikean hienot ilmat ja ollaan saatu nauttia kunnon lämmöstä. Haikeudella sitä saa sanoa pian kesälle heipat ja toivottaa syksyn saapuvaksi. Syksy ei oikein koskaan ole ollut minun suosikki vuodenaika, mutta olen hiljalleen oppinut pitämään siitäkin.

Saa nähdä kuinka sitä taas kohta tottuu siihen, kun iltaisin alkaa häämärtyä aina vaan aiemmin ja ilmat viilenee. Rakastan niin paljon lämpöä ja etenkin valoisuutta, minkä vuoksi syksyn ja talven tulo hieman ärsyttää. Toisaalta taas on ihana vetää villasukat jalkaan ja viltti korviin. Lisäksi sitä voi kohta alkaa haalimaan joululahjoja kaappeihin. Ehkä se syksy tällä kertaa taas sujuu hyvin, vaikka sen tulo nyt ei niin innostakaan.

Näinä elokuun viimeisinä päiviänä on kiva muistella mitä kaikkea kesällä tapahtuikaan

Nyt kun sitä muistelee, niin meillä oli kyllä hyvä kesä. Saatiin toteutettua melkein kaikki suunnitelmat mitä olikin ja ilmatkin olivat ihan kohdillaan. Särkänniemen reissu, päivä Ähtärissä ja esikoisen ratsastusleiri on varmaan ne kesän kohokohdat. Uintikelejä olisi voinut olla hieman enemmän, itsehän en tänä kesänä uinut ollekaan. Ei vedet lämmenneet minulle sopiviksi, heh. Ainoa asia joka kesässä on harmittanut, on se, että oma vointini olisi voinut olla parempi. Muutamat suunnitelmat meni sen vuoksi mönkään, mutta ne ei onneksi taida harmittaa kuin minua itseäni. Kerron teille toisessa postauksessa sitten tuosta omasta tilanteestani paremmin. Onneksi osa noista suunnitelmista pystyttiin siirtämään syksylle.

Elokuun 30 päivä meidän taaperokin täyttää jo 1v 4kk, se on itse asiassa huomenna. Hänen kanssaan tämä kesä sujui todella kivasti ja kun hän oppi kävelemään kesän aikana niin hyvin, tulee se varmasti onnistumaan mallikkaasti, vaikka päälle puetaankin enempi vaatetta. Lisäksi oli ihanaa, kun hän oli melkein koko kesän niin helppo. Nyt sen sijaan hänellä on niin kova oma tahto, ettei hommat aina suju ilman kunnon kiukkua. Tästäkin tulossa vielä erikseen postaus.

Kesä on kyllä mennyt jälleen niin nopeasti. Meille jäi tästä kesästä paljon mahtavia muistoja ja oli kiva kun mieskin pystyi pitämään enemmän lomaa kuin oli suunnitelmissa. Nyt toivotan teille ihanaa kesän ja elokuun loppua. Nauttikaahan näistä lämpöisistä ilmoista.

Kommentit (6)

Onnea, onnea, onnea! Onpa se ihana uutinen ja suuri lahja, pieni nyytti teille tulossa. Monen lapsen äitinä tiedän nuo alkuraskauden olot ja ajatukset todella hyvin. Kaikki tunteet kuuluvat asiaan. Paranevaa vointia ja iloa päiviisi!

Onnea tuhannesti❤️ Blogiasi tulee luettua silloin tällöin, kunhan omalta suurperheeltä ehtii, tämä uutinen piristi päivääni näin suru aikana😊 Oma helmikuisemme lentelee enkelinä pilven reunalla😢

Kiitos oikein paljon.♥
Ja heti perään ihan hurjasti voimia, halauksia ja jaksamisia sinne.:(♥

Aivan hirmuisesti onnea koko perheelle! Näin julkaisusi instassa ja hymy vain nousi korville tästä ihanasta uutisesta😍 Olen lukenut blogiasi tosi monta vuotta ja kauan on blogisi pysynyt ylivoimaisesti lempparina! Suhtautumisesi elämään on niin ihailtavaa ja teillä on niin ihanat lapset!

Kiitos tuhannesti Milla onnitteluista ja niin ihanasta kommentista.♥ Kuinka ihana tällaista on lukea ja erityiskiitos sinulle, että olet pysynyt matkassamme jo monta vuotta.♥♥

Kiitos oikein paljon onnitteluista ja ihana kun tiedät mistä puhun.♥
Iloista viikonloppua sinne. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X