äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän nuorempi poika täytti tänään 4v ja täytyy sanoa, että menipä vuosi jälleen äkkiä. Vastahan täällä juhlittiin 3v syntymäpäiviä. Nyt lauantaina juhlitaan ihan pienellä porukalla 4v syntymäpäiviä ja samalla juhlimme myös meidän esikoista.

Meidän neljävuotias on aikamoinen hassuttelija, hän lähtee moneen mukaan ja rakastaa yli kaiken puuhastella kaikenlaista isänsä kanssa. Ihana kun tekevät niin paljon kaikkea yhdessä. Hän on välillä oikea jääräpää (tiedä sitten kehen on mahtanut siinä asiassa tulla) jonka kanssa saa vääntää joistakin asioista oikein kunnolla. Mutta lopulta tämmöiset tilanteet ovat nopeasti ohitse.

Meidän ihana 4v jonka kanssa ei tule tylsää hetkeä

Tämän pojan kanssa ei tule kyllä tylsää hetkeä. Eräs päivä hän leikkeli yhden siskonsa barbin hiuksia, jonkin ajan kuluttua hän leikkasi hieman omiakin hiuksia, koska siellä oli kuulemma takku(ja). Eräs päivä hän kävi isosiskonsa huoneessa ja lainasi hieman huulipunia. Pinkkiä hän levitti kulmakarvoihinsa ja punaisella laittoi huuliin, jota ylti poskiin asti.

Hän on myös mahdoton höpöttäjä ja päivisin saa välillä nauraa niin paljon, että vatsaan sattuu. Välillä taas istuskellaan vierekkäin sohvalla ja meillä on hyvätkin keskustelut. Välillä tulee kiperiä kysymyksiä, joihin ei vastausta välttämättä  osaakkaan heti kertoa. Nyt koululaisten ollessa koulussa ja pikkusiskon päiväunilla, meille on jäänyt hyvin aikaa tehdä kaikkea yhdessä.

Hän rakastaa eniten olla ulkona ja viihtyykin siellä pitkiä aikoja. Trampalla hyppiminen, puuhommissa auttaminen, kaikissa konehommissa mukana oleminen, ruohon leikkaaminen isin kanssa yms on ihan parasta puuhaa. Ja mikäs siinä, sehän on hienoa, että viihtyy paljon ulkona.

Siinä lyhyesti meidän 4v pojan kuulumisia, joka muuten suoriutui niin hienosti kaikista neuvolan tehtävistä tänään ja rokotteen laittokaan et tuottanut mitään ongelmaa.

Kommentit (8)

Meillä tuli kunnon uhma päälle heti 4v pojan synttärien jälkeen Toukokuussa 🙂
Juttuja piisaa ja äitin kulmakynällä on viiksiä piirretty 😀
Aika menee niin hurjan nopeaa

Ihana neljä vuotias teillä! Miten musta tuntuu, että suurin osa lapsista on just 3- ja 4-vuotiaana kovia jutustelemaan? meillä tulee Minealta ihan koko hereillä olo ajan juttua, eikä mitään väliä kuunteleeko niitä kukaan vai ei!;)

Hih, ihana Minea.♥
Kyllä, tuokin papattaa menemään kuin mikäkin papupata. 🙂

Onnea 4-vuotiaalle! Ihana hassuttelija! Käykö hän kerhossa tällä hetkellä?

Kiitos onnitteluista. 🙂
Juu käy, eilen oli ensimmäinen kerta tälle kerhokaudelle. 🙂

Paljon Onnea synttärisankarille ☺❤

Ja mikä sattuma! Tänään 19.8 on minunkin pojan syntymäpäivä ☺ ( esikoiseni ja nyt täytti 8v ). Oli kaunis elokuun ilta kun hän syntyi ja teki minusta äidin 💙 elämä mullistui niin täysin ☺ miten aika meneekään äkkiä!

Meidän tytöistä yksi ( neljäs lapsemne) täyttää marraskuussa 4vuotta. Eli samana vuonna syntyny kuin sinun poika ☺

Kiitos ja paljon onnea sinnekin synttärisankarille.♥ Meidän poika syntyi päivällä ja silloin paistoi aurinko ihanasti ja ulkona oli lämmin.♥
Aika menee kyllä niin siivillä. Marraskuukin on jo ihan pian täällä ja pääsette tekin juhlimaan nelivuotiasta. 🙂

Musta tuntuu, että meillä on uhma pieninä kausina aina vähän väliä. Nyt menossa ihan ok vaihe taas. 🙂
Eikä, no pitäähän sitä nyt viikset olla. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X