äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän tuplarattaat on täällä!!!

Teksti Terhi

Muutama on kysellyt, mikä on meidän tuplarattaiden tilanne? Vieläkö ne meinataan hankkia vai selvitäänkö ilman? Ilokseni voin vihdoin ilmoittaa, että viimein meidän tuplarattaat on täällä ja olen niin innoissani niistä.

Meidän tuplat (Bugaboo Donkey2 Duo) saapui meille viime viikon keskiviikkona, joten ovat vielä täysin tuore tapaus ja mitään käyttökokemuskia ei ole vielä kertoa, mutta varmasti palaan asiaan tässä, kunhan ne pääsevät meillä kunnolla käyttöön. Nyt niillä on keretty kärrätä vasta sisällä. Voisin jo nyt hehkuttaa näissä jo vaikka mitä, kuten tuota kuomua, joka yltää tosi pitkälle. Mutta palataan ihan hetkeksi siihen, miksi näiden hankinta kesti näin tuhottoman kauan.

Kuinka vaikeaa voi olla löytää tuplarattaat?

Käytin todella paljon aikaa tuplien etsimiseen käytettynä. Selasin nettiä aina kun siihen oli mahdollisuus ja kahlasin läpi tarjontaa. Totesin kuitenkin aika nopeasti, että olen todella tarkka ja ronkelikin vielä. Milloin tuplarattaat sijaitsi ihan liian kaukana lähteä katsomaan, milloin niissä oli jotakin vikaa (jokin osa rikki, paljon haalistumaa), milloin väri ei ollut oikea tai jotakin muuta minkä takia epäilin tai ronkeloin. Olen todella tarkka itse rattaisen kanssa, esimerkiksi säilytyksen kanssa ja pelkäsin varmaan eniten sitä, että tekisin vahingossa kaupat rattaista joissa olisikin hometta, jota en esim oston hetkellä huomaisi.

Hintaluokaltaan ne pyörivät aika samoissa, muutaman satasen heittoja suuntaan ja toiseen. Alkoi tuntua siltä, olisiko sittenkin järkevämpää ostaa tuplarattaat meille uutena käytettyjen sijaan. Käytettyjen hintaan kun ei kuitenkaan tarvinnut lisätä paljoa lisää, jotta sai ihan uudet. Lopulta pari vinkkasi hankkimaan nämä ulkomailta ja aloin perehtyä siihen ja lukemaan kokemuksia siitä.

Ei mennyt paljoa aikaa, kun huomasin Torista tarjonnan vähenevän päivä päivältä ja laskettu läheni uhkaavasti. Lopulta kävikin niin, että naputtelin tilauksen ulkomaille ja meidän tuplarattaat kotiutui meille Hollannista. Sain juuri sellaisen väriyhdistelmän kuin halusin ja rattaat ovat ainakin ihan tuliterät, homeettomat ja täydelliset.

Nyt meidän olohuoneessa seisoo minun unelmien rattaat. Se että voin käyttää niitä tuplarattaiden sijaan myös vain yhdellä lapsella on parasta. Taapero testaili rattaita ja hyväksyi ilmeisesti ne, sillä ei meinannut tulla niistä millään pois. Uskon, että nämä tuplarattaat tulevat palvelemaan meitä koko sen ajan kun rattaita tarvitsemme, ja kun taapero ei enää suostu niissä istumaan, voi niitä huoletta käyttää vain pikkisiskolla.

Olen tällä hetkellä niin tyytyväinen tähän hankintaan.

Kommentit

7 kommenttia
Terhi

Moikka, ollaan päästy ja hyvin on kulkenut tuplina myös hiekkatiellä. Sellaisella märällä ja hieman upottavallakin hiekalla kulki hyvin, mutta oliat vain raskaampi tönätä silloin. Kirjoittelen kokemuksia tässä joku kerta, kunhan ehdin. 🙂

Avatar

Jään innolla odottamaan seuraava postausta näistä kun kokemusta on karttunut! Samat harkinnassa syksylle, kun kakkonen syntyy.

Terhi

Toivottavasti saadaan ensi viikolla ulkoilulupa, niin päästään aloittamaan näiden testaus kunnolla. 🙂

Avatar

No jokos teillä on käyttökokemuksia rattaista? Miten kulkee maastossa?

Avatar

Moikka, joko ootte päässyt testaa näitä? Millaiset ovat lykätä epätasaisella (esim hiekkatie)?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä