Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Seitsemän lasta ja 21 nimeä

Teksti Terhi

Kun on seitsemän lasta niin niitä nimiäkin voi olla tosi monta, meillä on annettu yhteensä 21 nimeä! Aika määrä. Jatketaan siis hieman nimiteemalla, sillä sekä täällä että instagramissa on kyselty vauvan isosisarusten nimistä. Nimiasiat on kyllä aina kivoja ja mietin kirjoitanko enää tästä, kun olen blogissa jo joskus aiemmin sisarusten nimistä ja niiden tarinasta kirjoittanut, mutta lopulta teki mieli kirjoittaa tästä jotakin.

Esikoisen kohdalla nimistä väännettiin aikalailla. Aloimme miettiä hänelle nimeä vasta kun hän syntyi, koska emme tienneet kumpaa odotamme ja emme vain tulleet miettineeksi sitä aiemmin. Tytön synnyttyä nimestä sitten väännettiin. Kutsuimme häntä Muusaksi ja jotenkaan emme sitten meinanneet löytää hyvää nimeä. Lopulta nimi päätettiin kokonaisuudessaan vasta, kun pappi seisoi kettiössämme tullessaan kastamaan tyttöä. Silloin myös päätettiin, että hän saa kolme nimeä ja sillä kolmen nimen linjalla on jatkettu.

Ensimmäisestä kerrasta viisastuneena, ollaan seuraavien kohdalla mietitty muutama sopiva nimi ja nimiyhdistelmä valmiiksi niin tytölle, kuin pojallekin. Tai minä olen kerännyt paperille nimiä ja tehnyt niistä eri yhdistelmiä, joista mies on sitten sanonut oman mielipiteensä tai lisännyt listalle nimiä. Vauvan synnyttyä ollaan katsottu sopiiko se meidän ajettelema nimi vauvalle vai vaihdetaanko toiseen.

Ollaan haluttu kaikille kolme nimeä

Listoilla on pyörineet vuodesta toiseen oikeastaan ne samat nimet. On ollut hauska katsoa, että moni nimi joka esikoiselle olen ehdottanut aikoinaan, on nyt jonkun muun tyttäremme nimi. On myös hauska ollut huomata, että jo odotusaikana sitä on karsinut jonkun nimen siitä syystä pois, ettei se vain tunnu sopivan juuri sille vauvalle, vaikka vauvan on nähnyt vain ultrassa.

Olen aina tykännyt tehdä nimiyhdistelmiä. Voi kun tietäisittekin, kuinka paljon olen käyttänyt siihen aikaa ja kuinka monta listaa niitä onkaan tullut tehtyä. Tyttöjen nimiä on ollut aina ihan järjetön määrä, kun taas poikeien nimiyhdistelmät aika vähäisiä. Pojalle on ollut vaikeampi keksiä (varsinkin etunimeä), kun molempien suvussa ja ystävillä on niin paljon poikia. Ollaan haluttu antaa kaikille lapsillemme kolme nimeä. Kuopuksellehan olisi saanut antaa neljäkin, mutta minusta kolme on juuri hyvä.

Osa lastemme nimistä tulee suvusta, osa joltain muuten tärkeäksi tulleelta ihmiseltä ja osa on annettu siksi, että olemme tykänneet niistä. Mitään tiettyä kaavaa niissä ei ole. Ensimmäiset neljä nimeä alkoi vain vahingossa e, s, e, s ja viidennen kohdalla ei enää tuntunut hyvältä vaihtaa etukirjainta, joten päätettiin että nimi alkaisi joko E:llä tai S:llä. Ja huomasin kyllä, että mun lempparinimet alkaa jommalla kummalla kirjaimella.

Tykkään siitä, että nimiyhdistelmä sointuu omaan korvaan hyvin. Olen muutenkin tosi tarkkaan aina miettinyt lapsien nimiä ja miehen kanssa niitä toki yhdessä pohdittu ja saatu kyllä meidän mielestä kauniit nimet lapsillemme kasaan. Meillä on aika sama nimimaku muodostunut tässä vuosien varrella, mikä on helpottanut paljon päätösten tekemistä.

Nämä 21 meidän mielestä maailman kauneinta nimeä olemme lapsillemme antaneet. Tämmöiset nimirimpsut on tullut tehtyä.
Emilia Iida Maria, Siiri Lumi Amanda, Eeli Matias Antero, Sohvi Aino Helmiina, Sisu Hugo Benjamin, Saaga Hymy Aurora ja Eedit Helmi Matilda.

Monta nimeä teidän lapsille on annettu? Laittakaa ihmeessä alle, millaisia nimirimpsuja teiltä löytyy.

Kommentit

213 kommenttia
Avatar

Olisi kiva saada suhun yhteys

Avatar

Muistan, kuinka tykkäsin mietti tulevien lasten nimiä jo opiskeluaikana tylsillä luennoilla kalenterin nurkkaan, vaikkei lapsista, sen enempää kuin heidän isästäänkään, ollut silloin vielä tiehoakaan 😂😂😂

Terhi

Tuliko niistä nimistä jotkut sitten käyttöön? 🙂

Avatar

Hauskaa, meillä ensimmäisen ja toisen lapsen nimet määrittelivät osaltaan seuraavat!.. Ehdottomasti etunimien tuli olla lyhyet, mutta sen lisäksi esikoisen nimi alkaa N:llä ja tokan A:lla joten näistä ei haluttu seuraavien kolmen kohdalla enää poiketa. 😀 Niinpä meillä on toisiinsa rimmaavat N, A, N, A ja A. Ensimmäisen nimi ei ole perinteinen suomalainen, mutta loput ovat ja yksi niistä jopa niin vanha nimi että nykyisellään varsin harvinainen. 🙂 Meillä on tytöillä jokaisella 2 nimeä ja pojilla 3. Tyttöjen nimet eivät ole suvusta, pojilla taas on toinen ja kolmas nimi kummallakin perintönimi.
ihanat nimet teidän lapsilla!

Terhi

Olipa kiva lukea vähän tarinaa siitä, miten teillä on nimet tulleet. 🙂
Kiitos paljon.♥

Avatar

Täältä löytyy Alva Isla Livia, Miana Lilja Lovisa, Caspian Alvar Elian ja Valentin Väinö Eliel. Haluttiin laittaa vähän erikoisemmat nimet, kun sukunimikin on harvinaisempi.

Terhi

Kauniit nimet teidän lapsilla.♥

Avatar

Meillä on
Oliwer Tom Miliam,
Oliwia Elsa Elvira,
Odwar Karl Anders,
Odelia Sara Lovisa

Avatar

Kaksoset Levi Lucas Alexander ja Liia Elle Josefin.

Terhi

Oi kuinka kauniit nimet heillä.♥

Avatar

Meiltä löytyy 18nimeä…Aleksi Pertti Kristian, Aki Petteri, Ari Mikael, Arto Eino Kalevi, Antti Johannes,Annika Sisko Sofia, Eikka Toivo Jalmari.
Jokaisella on joku nimi sukuun liittyvä. Nuorimman kohdalla loppu hyvät a-alkuset nimet, ja mies ei halunnut Asko nimeä. Eikka väänty lempinimeksi ennen ristiäisiä ei arista, isot oli sit et mix eikan Nimi pitää muuttaa 😁
Tykkään et lapsilla on perus suomalaiset nimet mut kumminkaan ei koulussa hirveemmin kaimoja tule vastaan. Joskus oon kyllä miettinyt et miksi piti toi a-linja alottaa, eikä voinu enää lopettaa 😅

Avatar

Itsellä 1v tyttö Hilma Iina Inkeri.

Terhi

Ihana nimi hänellä.♥

Avatar

Suvi-Tuulia Juliaana, Mikael Johannes Kristian, Pihla-Maria Kristiina, Oskari Eeli Nikolai, Silja-Sofia Marjatta, Viola-Roslina Lumimaria, Lilja-Lumia Loviisa, Liina-Lucia Nelmiina.

Terhi

Kauniit nimet ♥

Terhi

Kauniita nimiä.♥

Avatar

Kolme nimeä löytyy meidän tytöltä, Elena Maija Kaarina

Terhi

Kaunis nimi hänellä.♥

Terhi

Avatar

Elias Kristian ja Aleksi Sebastian. Meillä pohdittiin esikoisen kohdalla nimiä paperille myös, miehen ison suvun takia nimiä oli paljon joita ei voinut käyttää. Mietittiin myös tyttö nimi valmiiksi, kun ei haluttu tietää kumpi on tulossa.

Avatar

Lastenlapseni ovat: Neea Kinna Karoliina, Roni Matti Benjamin ja Jere Aapo Matias.

Terhi

Kauniit nimet heillä.♥

Avatar

Meiltä löytyy Viivi Linnea, Justus Atte Ilmari ja tämä kk sitten nimen saanut Janni Mette Adele

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Annielina Birgitta, Eevasisko Marjut, Rilla Olga Beada, Kimmo-Olavi Ensio, Riina Hilm Erika, Karri Juho Kasperi, Pyry Robert Jannenpoika ja Enna Vilja Sylvia.

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Esikoisella ja tällä hetkellä ainokaisella pojalla on kolme nimeä, joista toinen ja kolmas tulevat vanhempien isoisiltä. Hän sai nimekseen Milo Veikko Anselmi 💕

Terhi

Ihana.♥

Avatar

Meillä Aada Elli Amanda ja Alina Ella Aleksandra 😊

Terhi

Kauniit nimet.♥

Avatar

Meijän prinsessa on nimeltään Mikaela Eerika Anneli.

Terhi

Ihana.♥

Avatar

Anton Eemi Aleksi
Sonja Oona Aurora
Tomas Nooa Jonatan
Minda Aava Marian
Ja bonuslapsi
Kosmo Aamos
💙❤️💙❤️💙

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Kauniita nimiä siellä ❤
Meiltä löytyy
Amanda Julia (20v.)
Konsta Otto Aleksi (16v)
Selma Rauha Mianna (12v.)
Nuutti Olavi (6v.)

Tasapuolisuuden nimissä kuopus sai vain kaksi nimeä 😉

Terhi

Kiitos samoin siellä.♥

Avatar

Tyttäreni syntyi keskosena rv31 ja 2 vkoa sitä ennen jouduin sairaalaan lepoon. Kun tytär syntyi ja joutui teholle, kyseltiin siellä jo nimeä. Ei minulla ollut nimeä valmiina mutta tyttäreni isä oli jo teini-iässä lukenut historiaa ja löytänyt haluamansa nimet mahd. tuleville lapsilleen. Näin tyttäreni sai yhden nimen Riaana ❣️

Terhi

Kaunis nimi.♥

Avatar

Minka Liisa Elina ja vielä kastamaton pieni mies josta tulee Teemu Eino Ilmari

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Viivi Lahja Cecilia ja Eevi Elsa Unelma.
Mulle oli tosi tärkeetä, että etunimet rimmaa keskenään ja että toiset ja kolmannet nimet tulee suvusta!
Jos vielä joskus saan kolmannen tytön, tulisi hänestä Aava Hilda Ilona, saman kaavan mukaan.

Terhi

Kauniita nimiä.♥

Avatar

Ihanat nimet teidän lapsilla. ❤️Meidän tytöiltä löytyy samoja nimiä ja listoilla pyörinyt myös monta samaa. Meidän tytöt: Janina Lumi Helmiina, Jenni Helmi Adalmiina, Isla Pihla Vilhelmiina

Terhi

Kiitos, samoin siellä.♥

Avatar

Aava Helmi Aurora ja Inna Nova Susanna.
Ihania nimiä teillä 😍

Terhi

Kiitos, ihanat nimet sielläkin.♥

Avatar

Wau, ihanat nimet, jotkut niistä näen eka kerta (en ole suomalainen), onko oikeasti käytössä nimet ”hymy”, ”helmi”, ”lumi” tai ”sisu” (kyllä, tiedän, mitä ne sanat tarkoittavat, mutta en koskaan nähnyt nimellä)?

Terhi

Kiitos.♥
Kyllä ne ovat ihan niminä käytössä ja kaikilla nimillä taitaa löytyä jo nimipäivä kalenteristakin. 🙂

Avatar

Kolme nimeä löytyy molemmilta lapsilta. Nimet on osaksi suvusta ja osaksi taas mieliemme mukaan. Esikoinen on Väinö Antti Elias ja kuopus Vilho Huugo Johannes. Heti kun saimme tietää, että esikoinen on poika niin päätimme, että hän on Väinö tai Vilho. Näytti syntyessään ihan Väinöltä. Ja kun kuopusta odotin ja selvisi, että poika tulee niin alitajunnassa oli Vilho ja mies siitä tykkäsi, mutta jotenkin koko raskaus-ajan yritin etsiä ”parempaa” nimeä, mutta synnyttyään hän oli kyllä kuin ilmetty Vilho 🙈

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Nimien pyörittely ja yhdistely on ollut rakas harrastus vuosia ja sen myötä lapsillani on pitkät nimet (selityksetkin ovat pitkät :)):
Toivo Elias Sylvester, Onni Sisu Oliver, Urho Kalle Herman, Lilja Lempi Linnea ja Vilho Arvo Viktor.

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Yksi tytär vaan, mutta kyllä nimeä mietittiin tosi pitkään ja meni aivan viime hetkelle kun se loksahti kohdalleen: Leila Salome. Toinen nimi oli heti tiedossa ja siihen liittyy tarina miten tavattiin ja hän sai alkunsa. Erilaisia etunimiä sitten pyöriteltiin toisen ja sukunimen kanssa ja mietittiin mikä sointuu hyvin sekä sopii myös merkitykseltään.
Leila on alkuperältään arabialainen nimi ja tarkoittaa yön prinsessaa. Lisäksi on omassa suvussani käytetty naisen nimi joten oli kiva jatkaa perinnettä.

Terhi

Ihana nimi ja kiitos kun kerroit tarinan sen takana.♥

Avatar

Aivan ihania nimiä! ❤️
Meidän ”seitsikko” ovat Otto Miro Benjamin, Suua-Sofia Jasmiina, Daniel Niko Krister, Kiia Elvi Josefiina, Niklas Jami Joakim, Sara Sonja Aleksandra ja Noomi Helmi-Sofia. 😊 Nimissä yhdistettynä sekä nimiä molempien vanhempien suvuista, että molempien vanhempien mieltymyksiä. 😊

Terhi

Kiitos.♥
Kauniita nimiä sielläkin.♥

Avatar

Kauniit nimet teidän lapsilla ❤️
Meillä on kolme lasta
❤️Jerry Eemil Rafael
❤️Ellen Milma Aliina
❤️Bea Lydia Adeliina
Etunimiksi halusin kansainväliset nimet.
Toiset nimet on suvusta, Eemil isäni toinen nimi, Milma isomummoni ja Lydia mieheni isomummon toinen nimi.
Mieheni toinen nimi on Daniel, siitä pojalle Rafael. Synnytyssalissa soi myös ponnistus hetkellä Rafaelin enkeli 🙈
Minun toinen nimi on Anniina, siitä tytöille Aliina ja Adeliina

Terhi

Kiitos.♥
Todella kauniit nimet heillä.♥
Hih, hyvä biisi soinut ponnistaessa. 🙂

Avatar

Löysin aika paljon yhteistä kirjoituksestasi, kuten tuo nimien pyörittely ja ”rimpsujen” teko, joista sitten lasten isän kanssa on väännetty. Nimet on vaan niin ihania, ja niitä on niin mukava ”makustella”. Meillä kaikilla ns. ”oma” etunimi ja loput nimet suvuista, joko suoraan, tai hieman muunneltuna. Minun Otavani: Jaro Heikki Juhani, Eeli Osmo Oliver, Milona Maria Aurora, Emrika Impi Anastasia, Laurea Aino Aleksantra, (tässä välissä menetimme kaksostytöt kohtuun, joille olin hahmotellut nimirimpsut Anissa Neimi Antonia ja Onelma Oili Annelina) Aaku Veikka Pietari ja Rene Atte Samuel. Myöhemmin perheeseen tullut mäyräkoirakin sai nimirimpsun Thorin Arne Adolf, tuttavallisemmin ”Tuure”, mutta eihän sitä malttanut tässäkään jättää tilaisuutta käyttämättä 😉.

Terhi

Niinpä nimet on ihania.♥
Kauniit nimet olette antaneet.♥ Voi olen pahoillani minkä menetyksen olette joutuneet kokemaan.:(

Avatar

Tilda Iiris Silmu❤
Hilma Taika Tähkä❤
Lyydia Lilja Nuppu❤

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Meidän tyttöjen nimet ovat Vivian Ellen Amelia ja Veanna Edith Aurora. Veannalle mietittiin ensin etunimeksi Veldaa, mutta isosisko Vivian ”valitsi” Veannan 😊.

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Meillä nuorimmainen Eeli Iisak Antero, näköjään melkein sama nimi kuin teidän Eelillä 😊

Terhi

Hih, niin onkin.♥

Avatar

Meiltä löytyy neljä ihanaa muksua, ja muutama nimi yhdistelmä, Joona Tuisku Pietu, Viona Aurora Lumi, Alisa Lora Vivian ja ilta tähtenä Anastasia Rosanna♥️💙😄🤩

Avatar

Kauniit ovat nimet ❤️
Itsekin jo yläasteella pohdin eri nimirimpsuja kuten mm. Petra Emilia Auroora ja Elli Tiia Vilhelmiina. Nämä eivät kuitenkaan päässeet meillä käyttöön, vaan meillä asustaa Mirko Lauri Jeremias, Mette Maija Fredrika, Mitja Antti Asarias ja Mikke Juho Fabian. Toiset ja kolmannet nimet tulevat suvusta ☺️

Terhi

Kiitos.♥
Onpa heillä ihanat nimet.♥

Terhi

Kauniit nimet.♥

Avatar

Emmaliina Erica, Iidamari Carolina, Miina Ullastiina Catarina, Oona-Sohvi Bettina, Pyry Emil Oskari, Ia-Jiina Jekaterina ja Peppilotta Millatuuli

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Kaksikulttuurisessa perheessä nimet pitävät meidän mielestämme sopia samallalailla äännettyinä eri kieliin (meillä kielet suomi ja espanja), tämä on asettanut rajoituksensa nimivaihtoehtoihin. Esikoisen nimi oli vaan sellainen mistä pidimme ja koska seuraavakin oli poika, tuntui luontevalle käyttää samaa kirjainyhdistelmää – ja sillä jatkoimme seuraavienkin kanssa. Eli lapset: Sebastian Aleksander, Samuel Anton, Santiago Aron ja Aurora Sofia. Ja isän nimi siis alkaa S-kirjaimella ja äidin A:lla! 😅

Terhi

Vrmasti kaksikulttuurisuus antaa omat haasteensa. Kauniit nimet olette heille antaneet.♥

Avatar

Meillähän noita nimiä löytyy😁 Iida-Maria Valpuri, Joel Sakari, Heljä Matilda, Eeli Samuli, Lauri Benjami, Leevi Viljami, Sauli Simeoni, Niilo Joonatan, Leo Oliver, Nooa Lenni Eliel ja Hilde Helmi Kerttuli

Terhi

Kauniita nimiä kaikki.♥

Avatar

Ai kun ihanat nimet! Meillä oli samalla lailla neljän lapsen nimien kanssa, että ensimmäisen lapsen nimivalintapaperista löytyi muidenkin lasten nimet. Paperi oli jossain ”tallessa”, mutta ihana ylläri kun tuossa löytyi. Meidän lapsilla vain yhdet etunimet.

Terhi

Kiitos.♥
Se on kyllä hauska, kuinka ne samat nimet pysyy suosikkina ja niistä on sitten useampi päätynyt lapsille.♥

Avatar

Meillä kuusi lasta ja kaikilla kolme nimeä. On Saara Jenna Eveliina, Laura Janna Juulia, Veeti Niklas Antero, Miro Matias Valtteri, Panu Markus Petteri ja Jimi Petrus Mikael.

Terhi

Ihanat nimet.♥
Muistan kuinka ollessani nuori pidin paljon Veeti nimestä. Se ei kuitenkaan koskaan sitten päätynyt omille lapsille.

Avatar

Kauniit ovat nimet ❤️
Itsekin jo yläasteella pohdin eri nimirimpsuja kuten mm. Petra Emilia Auroora ja Elli Tiia Vilhelmiina. Nämä eivät kuitenkaan päässeet meillä käyttöön, vaan meillä asustaa Mirko Lauri Jeremias, Mette Maija Fredrika, Mitja Antti Asarias ja Mikke Juho Fabian. Toiset ja kolmannet nimet tulevat suvusta ☺️

Avatar

Kiitos ihanasta blogistasi. 😍
Meillä
Heini Aura Adela 2006 (päätettiin, kun pappi oli jo tullut)
Joel Ilmari 2009 (Kiireessä valittu melkein alttarilla ollessa jo. Menimme samalla naimisiin.)
Ilona Alva Maria 2012 (kolmas nimi siskoltani)
Eliel Einari 2017 (iltatähti. Toinen nimi pappani mukaan. Elielin halusin jo ekalle pojalle ja toiselle pojalle miehen oli pakko heltyä.)

Terhi

Voi, ihana kuulla että pidät.♥
Kauniit nimet heillä.♥

Avatar

Meillä vasta yksi kullannuppu, jonka nimi on Hertta Alisa Ester. Etunimen olen päättänyt jo ennen kuin edes tapasimme miehen kanssa, että jos joskus saan tytön, niin..😍 Ja onneksi mieskin sitten ihastui nimeen, kun sitä hänelle parisen vuotta sitten ehdotin, kun mietimme esikoistyttärellemme nimeä☺️ Toiset nimet on otettu molempien suvuista, toinen toisen ja toinen toisen. Rakastan hänen nimeään ❤️
Nyt sitten olisi tulossa toinen tyttö ja ei ollenkaan niin helppoa keksiä hänelle nimeä, mitä esikoiselle. Olen aina ajatellut, että sisarusten nimien tulisi rimmata toisiinsa, mutta olen nyt alkanut miettiä, onko se kuitenkaan niin välttämättätöntä🤔
Olisiko sulla joku kaunis nimiehdotus meidän tytölle, kun niin monta kaunista nimiyhdistelmää olet jo keksinyt teidänkin tytöille?🤗

Terhi

Aivan ihana nimi teidän tytöllä.♥ Ja kiva lukea tarina sen takaa. 🙂
Onko teillä ollut ajatuksissa jatkaa H kirjaimella. Jos on, niin niistä omia suosikkeja on Helmi ja Hilma. Niistä näin nopeasti kehitin tämmöiset yhdistelmät: Helmi Aada Eerika ja Hilma Aamu Elviira. Ne tuli sillain nopeasti mieleen.♥

Avatar

Mulla yks tyttö ❤

Sanni Helmi Sirinya😊

Terhi

Kaunis nimi.♥

Avatar

Meidän ainokainen kastettiin kaksi viikkoa sitten. Odotimme tyttöä ja nimeksi oli mietitty Ilona. Kaikkien yllätykseksi lapsi onkin poika ja nimen päättäminen osoittautui todella vaikeaksi. Päätös tehtiin viime hetkellä ja hänestä tuli Henrik Matias

Terhi

Oi teillä on ollut aika yllätys siellä.:) Ihanan nimen annoitte.♥

Avatar

3 lasta, 12 nimeä. Neo-Elmeri Aatu Juhani, Neea-Bella Aleksandra Katariina, Sisu Onni Topi-Tapani

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Meillä haluttiin suomalaiseen suuhun sopivat nimet, joita ei kuitenkaan olisi kovin paljon. Kolme nimeä kaikilla meidän yhteisillä ja samalla rytmillä ovat, ainoastaan Wivica on väännös minun toisesta nimestä Vivika.
❤️EINI ENJA WIVICA❤️
💖enkelityttö TESSA TINJA WANESSA💖
❤️KAILA MINJA MARISSA❤️
💙bonus poika LEEVI MATIAS💙

Terhi

Onpa ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Milja Emilia, Maiju Susanna, Meea Mari Sofia, Matias Antti Juhani, Markus Lauri Herman ja Johannes Matti Jalmari. Siinäpä muruseni mun ❤

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Rakastan J kirjainta.. vanhin lapsi Janita Anneli, etunimi 6 kirjainta. Seuraavaksi syntyi Julia Johanna, 5 kirjainta. ( nimi tuli ystävältä joka menehtyi liian varhain). Toiset nimet tulevat mummoiltaan. Seuraavaksi syntyi poika, siinähän piti olla sitten 4 kirjainta, Joon Alpo Tapio, toiset nimet isovanhemmilta.. no, vielä sain yhden lapsen, kolme kirjaiminen piti olla.. ja hänestä tuli Joa Matti.. enään en lapsia saakkaan, en nimeäkään enään keksisi kahdella kirjaimella 😁

Terhi

Ihanat nimet ja kiva tapa, kun etunimi aina uuden lapsen kohdalla lyhentynyt.♥

Avatar

Sami Eemil, Veli Matti, Päivi Susanna

Terhi

♥♥♥

Avatar

Meillä on kahdeksan lasta ja 24 nimeä. Kaikki nimet tulevat suvusta tai tykkäsimme nimistä muuten vain. Meillä kaikki lapset ovat tyttöjä ja kaikkien nimet alkavat E-kirjaimella. Meidän tyttäremme jotka ovat syntyneet helmikuussa, saivat nimiinsä Helmiina ja Wilhelmiina nimet. Meidän tytär joka on syntynyt aprillipäivänä, sai nimeensä Hymy-nimen.
Lastemme nimet ovat:
Evelyn Isla Amalia, Emily Iida Adelheid, Eevi Gertrud Sofia, Elvira Tuovi Aurora, Estelle Katariina Aurelia, Eden Helmiina Matilda, Eedit Hymy Christina, Ester Anna Wilhelmiina.

Avatar

Kahdeksan tytärtä, wow! ❤ Hyvä valinta tuo e-kirjain, sillä löytyisi vielä vaikka lisääkin kauniita naisten nimiä!

Terhi

Niin kauniita nimiä kaikki ja kiva lukea tarinaa niiden takaa.♥

Avatar

Matti Ensio, Jaakko Pietari ja Niilo Eemil ❤️

Terhi

♥♥♥

Avatar

Emilia Mira Josefina ja Kasperi Jere Juhana

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Meidän jokainen lapsi on saanut kolme nimeä ja nimiä on yhteensä 24. Jokainen nimi on hartain valittu ja niillä on tärkeä merkitys. Lapsieni nimet ovat:
Evelyn Isla Amalia
Emily Iida Adelheid
Eevi Gertrud Sofia
Elvira Tuovi Aurora
Estelle Katariina Aurelia
Eden Helmi Matilda
Eedit Hymy Christina
Ester Anna Whilhelmiina

Terhi

Kauniita nimiä kaikki.♥

Avatar

Meidän tyttö on Luna Katarina oman nimihirviö ”trauman” takia. Oma nimeni on Emilia Sofia Josefina ja en pidä siitä koska nimeni ei mahdu ikinä mihinkään virallisiin papereihin ja lapsena kiusattiin että nimeni sopisivat virtahevoille ja norsuille. Näin ollen Emiliat, Sofiat ja Josefinat ovat mielikuvissani nyt hippotanttoreita vaikka oikeasti nimissä ei mielikuvan verran vikaa olekkaan.

Terhi

Todella ikävä kuulla, että olet joutunut kokemaan kiusaamista nimesi vuoksi. 🙁
Kaunis nimi tytölläsi.♥

Avatar

Meillä melkein nimikaima, Eeli Keijo Antero (: ja täälläkin tyttöjen nimiä helpompi keksiä, saa nähdä pääseekö joku niistä elokuussa käyttöön. Omat lempparit tällä hetkellä Iiris ja Aamos, en halua samaa alkukirjainta kuin esikoisella mutta pitkä vokaali nimen alussa sointuisi kauniisti isoveljen nimeen <3

Terhi

Eeli on kyllä niin ihana pojan nimi.♥
Oi kuulostaa hyvältä sinun vaihtoehdot ja todellakin sopisi hyvin tuo pitkä vokaali tuohon nimen alkuun.♥

Avatar

Olipa ihana lukea tämä postaus. Meillä on 8 lasta, nuorimmainen kastettiin pari viikkoa sitten joten aika monta nimeä on mekin saatu keksiä ja pähkäillä 🤣. Meillä on 6 poikaa ja 2 tyttöä ja tämä viimeisin on tyttö niin olipa mukava vaihteeksi miettiä niitä tyttöjenkin nimiä kun 4 häntä edellistä on poikia ☺️. Lastemme nimet ovat
Aaro Eemil
Oskari Aukusti
Helmi Bertta Amalia
Hannes Iivari
Onni Eemeli
Eevert Johannes
Aate Edvin
Linnea Edla Aurora

Terhi

Oi ihania nimiä teidän lapsilla.♥ Hyvän määrän olette tekin saaneet siellä jo nimiä antaa. 🙂

Avatar

Meiltä löytyy Onni Pentti Vihtori ja Liisa Aino Esteri ❤

Terhi

Ihanat nimet ♥

Avatar

Miklas Emil Juhani ja Manuel Viljo Kalevi

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Meillä on
Saara Jenna Eveliina
Laura Janna Juulia
Veeti Niklas Antero
Miro Matias Valtteri
Panu Markus Petteri
Jimi Petrus Mikael

Terhi

Ihania nimiyhdistelmiä.♥

Avatar

Meiltä löytyy viisi lasta joiden kohdalla on jatkettu minun (äidin) perheeni tapaa antaa väliviiva-nimi etunimeksi..

Meiltä löytyy:
Vilho-Topias Benjamin
Lilja-Aurora Martta Melody
Lauri-Olavi Viljamin
Viola-Emilia Ronja Merida
Pioni-Isabel Luna Jasmine

Pojilla on suvun nimiä sekä toiset nimet -min loppuiset.
Tyttöjen nimet alkavat kukalla ja heiltä löytyy disney prinsessojen nimiä myös 🥰

Teillä on aivan ihanat nimet lapsilla 😍😍😍

Terhi

Oi, ompa ihana, että jatkoitte tuota tapaa. Kauniita nimiä ja nimiyhdistelmiä sinun lapsilla.♥
Kiitos paljon.:)

Avatar

❤Joanna Jatta Julia
💙Jasse Pasi Petteri
💙Jasu Erkki Eemeli
💙Jami Seppo Samuli
💙Joona Vilho Viljami
💙Jiri Jan Jalmari

Terhi

Ihania nimiä ja kiva, että kaikkien nimi alkaa J-kirjaimella.♥

Avatar

Kolme nimeä on meidänkin lapsilla, Rami Kalle Antero, Jarno Jari Tapio ja Ilona Katri Marjatta. Osa nimistä tulee suvusta.

Terhi

Ihania nimiä siellä.♥

Avatar

Ihana tuo Hymy. Olen itsekin miettinyt samaa, koska isoäitini etunimi oli Hymy. 🙂
Itsellänikin vanhaa aikaa henkivä nimi, Klaara.

Terhi

Hymy on kyllä aivan ihana nimi.♥ Ihana nimi teillä siis siellä suvussa. 🙂
Oi Klaara on kaunis nimi. 🙂

Avatar

Täältä löytyy myös kaikilta kolme nimeä, meidän katras: Rasmus Onni Rafael, Renne Sulo Verneri, Sisu Toivo Romeo ja Ronja Eden Ilona 🙂

Terhi

Oi onpa aivan ihania nimiyhdistelmiä siellä.♥

Avatar

Säde Julia Ilmatar
Taisto Onni Ilmari
Aamu Anneli Josefina
Meri Tuulia Aurora
Otso Leo Armas
Sulo Jaakko Olavi

Terhi

Olet sinäkin saanut jo monta nimiripsua tehdä.♥ Aivan ihania nimiä.♥

Avatar

Kati Miia Johanna, Kimi Jukka Matias, Iina Krista Emilia ja Emmi Sofia Jemina 🥰

Terhi

Kauniita nimiä.♥

Avatar

Ella Sofia Adalmiina,
Lauri Mico Aleksanteri,
Juho Sisu Aadiel,
Aapo Nuutti Samuel,
Eino Vilho Ilmari

Terhi

Ihania nimiyhdistelmiä.♥ Sinäkin päässyt jo monta tekemään.♥

Avatar

Simo Samuli ja Saara Sofia
80-luvun lapsia

Terhi

Kauniit nimet.♥

Avatar

Olette antaneet ihanat nimet lapsillenne. Miun kolmella lapsella on perinteiset sukurakkaat nimet
Vappu Raili Elina, Juha-Pekka ja Kaisa Leena Anneli
Vappu on oikein mummien mummi nimissään, J-P taas ukit ja sedät ja Anneli kummitädit ja mummi
Lempinimet ovat vielä erikseen.

Terhi

Kiitos paljon.♥
Olipa kiva lukea hieman tarinaa nimien takana. Ihanat nimet.♥

Avatar

Meidän neljällä kaikilla kolme nimeä, nimet pitkälti suvun perintöä. Lauri Eino Juhani, Paula Eeva Anita, Leevi Jaakko Tapani ja Lassi Tero Markus.

Terhi

Ihanat nimiyhdistelmät siellä.♥

Avatar

Saara Annikki, Christa Camilla, Merita Marisa Joanne ja Janine Susan

Terhi

Ihanat nimet siellä.♥

Avatar

Meiltä löytyy myös Sohvi Aino Helmiina, syntynyt 01/17, onko teidän Sohvi minkä ikäinen? Meillä on myös Sisu ja sitten myös Sulo ja Senja 😊

Terhi

Voi että mikä sattuma. Meidän Sohvi on 02/13. eli hieman vanhempi.♥
Kauniita nimiä teidän lapsilla.♥

Avatar

Meiltä löytyy Harri Olavi. Nimi oli päätetty ennen syntymää, etunimi oli ainut poikien nimi mistä molemmat tykkäsivät ja mikä meni kriteereihin: ei ala A:lla, on melko lyhyt, sopii suomalaiseen suuhun mutta kääntyy myös englanniksi ja rimmaa Olavin kanssa. Olavi on sekä minun että miehen isän toinen nimi, joten toinen nimi oli päätetty ennen etunimeä.

Terhi

Ihana nimi ja kiva oli lukea vähän miksi nimeen päädyitte.♥

Avatar

Joonas Petteri, Taina Pauliina, Matti Arttu Juhani (kutsuma nimi Arttu)

Terhi

Ihania nimiä.♥

Avatar

No meiltä löytyy

Patrik Alexander
Aure Henrietta
Vellamo Elsa Judit

Nuorimmalla eli Vellamolla on kolme nimeä. Jaa miksikö? Koska kaksi vanhinta halusivat osallistua nimien valintaan. Toinen ja kolmas etunimi siis ovat vanhimpien lasten valitsemat =)

Terhi

Kauniit nimet teidän lapsilla ja miten ihanaa, että isommat ovat saaneet osallistua noin nuorimman nimen valintaan.♥

Avatar

Annaliina Amalia, Iida-Alina Inkeri, Siiri Sofia Sylvia, Enna Kreeta Serafiina.

Terhi

Kauniita nimiä ja ihania nimiyhdistelmiä.♥

Avatar

Meillä Emmaliina Erica, Iidamari Carolina, Miina Ullastiina Catarina, Oona-Sohvi Bettina, Pyry-Emil Oskari, Ia-Jiina Jekaterina ja Peppilotta Millatuuli

Terhi

Oi onpas aivan ihania nimiä heillä.♥

Avatar

Ihanat nimet. Meillä on Jani Kristian, Toni Antero, Niko Tapani ja Satu Annele

Terhi

Kiitos.♥
Ihania nimiä sielläkin.♥

Avatar

Ensimmäiset kuusi lasta ovat saaneet A:lla alkavat lyhyet etunimet ja pidemmät toiset nimet. Aino Katariina, Arttu Johannes, Anni Eveliina, Alli Henriikka, Alina Kaarina ja Aapo Wilhelm. Kolme pienintä ovat Hilla Matilda, Pihla Matleena sekä Kaisla Sofia.

Terhi

Aivan ihania nimiä heillä.♥ Sielläkin saanut jo useamman keksiä.♥

Avatar

Meillä poika syntyi viikko eeditin jälkeen ja sai nimeksi pitkän väännön jälkeen Samu Julius Leonard. Mies ei edes tiennyt että potilashotellissa kutsuin häntä jo samuksi. Se vaan näytti samulta 😊

Terhi

Ihana.♥ Minkäs sille voi, kun joku nimi sopii niin sitä ei helpolla vaihtamaan lähde. Ihanan nimen annoitte.♥

Avatar

Meillä 5 poikaa ja kaikilla kolme nimeä. Jokaisella JMV yhdistelmä. Isällä JV. Toisen pojan kastepäivänä huomattiin et tää JMV tuli hälle niin sanotusti ”vahingossa”. Toisille on sitten tarkoituksella jatkettu samaa kirjainyhdistelmää. Niin ja tytölle meillä ei ole koskaan ollu keksittynä nimeä. Tässäpä meijän poitsujen nimet.
💙 Jonne Matias Valtteri
💙 Jomi Mihku Verneri
💙 Jose Mikael Viljami
💙 Joska Mitja Villemi
💙 Jonni Misael Venneri
Ihania nimiyhdistelmiä täällä kaikilla.

Terhi

Onpas kivoja nimiä siellä teidän pojilla.♥

Avatar

Ihanat nimet! Monta meidänkin listoilla pyörinyttä nimeä sieltä löytyikin… Meillä pähkäiltiin kauan kolmen tai kahden nimen välillä, mutta kahteen päädyttiin jotta sopii sukunimen kanssa parhaiten. Leia Mimosa ja Kaspian Erik on meidän muksut. Leiasta olisi tullut Taavi Erik, Ja Kaspianista Eimi Matilda jos olisivat olleet toista merkkiä 🙂

Terhi

Kiitos.♥
Ihanat nimet heillä ja ihanat oli nuo ”varanimetkin” ♥

Avatar

Aleksandra Toini Maaria, Jare Juhani, Onni Luka Benjami

Avatar

Meillä rakkaita kuusi, Miska Tino Juhani, Mico Elmeri, Minka Tinja Emmiina, Rianna Rosmariini, Ronja Maria Rasaliina ja Jenilla Tiitu Adele.

Avatar

Elias Kristian ja Aleksi Sebastian. Meillä pohdittiin esikoisen kohdalla nimiä paperille myös, miehen ison suvun takia nimiä oli paljon joita ei voinut käyttää. Mietittiin myös tyttö nimi valmiiksi, kun ei haluttu tietää kumpi on tulossa.

Avatar

Meillä ekalle mies halusi edesmenneen isänsä nimen, Juho Eemil. Minä heitin Jarkon ”omaksi nimeksi” siihen eteen. Seuraavaksi tuli tyttö, jolle olisin halunnut nimeksi Seena. Miehelle se ei kelvannut, vaan ehdotti nimeä Nitta. Minä keksin siihen sitten jatkoksi Mari Anniina. Enkä saanut toista tyttöä, Seena -nimi jäi siis harmittavasti käyttämättä. Jokaisella lapsellani on oma kirjain ja kolme nimeä. Markus Teemu Kalevi, Olli-Pekka Herman, Visa Roope Sakari, Riku Juuso Tapio, Tommi Marko Juhani. Itse olen Elina Anna-Maria ja minullekki on äiti heittänyt ”oman nimen” ensimmäiseksi, kun isä oli siskojensa nimet halunnut yhdistää. Olin meidän perheestä ainoa, jolla oli kolme nimeä. Mielenkiinnolla seuraan millaisia nimiä lapseni antavat omilleen. Miiko ja Jofiel on tämän vuoden puolella kastettu, en arvannut kumpaakaan.

Avatar

Tyttäreni on Julia Lumi Tuulia. 🥰

Terhi

Aivan ihana.♥

Avatar

Liam Johan Eliel
Enni Amanda Elisabeth
Erin Isla Evelia
Löytyy meiltä ❤️

Terhi

Oi ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Aada Helmi Amanda
Kiira Tyyne Matilda
Akseli Pauli Helmer
Valma Hilima ❤️

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Täällä on Aini Hellä Susanna ja Eemi Armas Tapio <3

Terhi

Kauniit nimet heillä.♥

Avatar

Moona Anni Heleena
Oskari Niilo juhani
Juulia Aino Johanna
Saana Aada Katariina
Helmi Sara Maria
Tomi Eino Johannes

Terhi

Ihanat nimiyhdistelmät heillä.♥

Avatar

Ihania nimiä kaikilla.

Minulla 4 tyttöä
Keneli Marybel
Keitlin Mariel
Mirelle Kethriin
Marite Krishtiin

Terhi

Kiitos ja ihania nimiä sielläkin.♥

Avatar

Meillä Jimi Petri Johannes, Julia Emmi-Karoliina ja Janni Maria Jasmiina, he ovat jo 33,31 ja 29v. Jimille toinen nimi enoltaan ( Jouni Petri) ja kolmas isältään (Harri Johannes), Jannille toinen nimi äitini puolelta, hänen äitinsä oli Lempi Maria. Julialle oli etunimi valmiina, jo nuorena tyttönä ajattelin että jos joskus saan tytön, hän on Julia.

Terhi

Ihanat nimet heillä ja oli kiva lukea tarinaa nimien takana.♥

Avatar

Meillä
Ida Mari Helena
Eero Matti Johannes
Niilo Pauli Aukusti
Raimo Eeli Kristian
Hilda Fanny Agnetta
Eino Hiski Wihtori
Tilda Aune Annikki

Terhi

Oi ihanat nimet heillä kaikilla ♥

Avatar

Ville Johannes, Mikko Aleksi, Taavi Oskari, Fanni Saara Olivia, Elli Iida Maria, Fiina Aiva Alina

Terhi

Ihanat nimet heillä ♥

Avatar

2/2001 : Tommi Kristian Iisakki (miehen kolmas nimi on iisakki).
12/2002 : Anniina Tea Tuulikki (mun kolmas nimi on tuulikki)
10/2018 : Kiia Aura Katariina (aura minun mummon nimi)

Ihan tavalliset nimet, ja etunimet kuitenkin sellaiset ettei ole edes kaveripiirissä saman nimisiä.

Terhi

Ihania nimiyhdistelmiä heillä.♥

Avatar

Jatso Artturi
Janni Viivi Elviira
Mimmi Sisko Sesilia
jomi Veikko Viljami
Lenni Veikka Ilmari
Ilo Veikka Eemeli
Kosmo Aarre Artturi
Saku Risto Artturi

Terhi

Ihanat nimiyhdistelmät heillä.♥

Avatar

Meillä poikien nimet päättyy -s kirjaimeen ja tytöt -ca loppuisia
Rasmus Kim Christian
Matias Jan Sebastian
Niklas Jiri Valtteri
Rufus Juri Jesperi
Julius Frans Daniel
Magnus Jens Gabriel

Monica Anna Alexandra
Mettica Sofi Seranda
Jessica Mona Meranda
Rebecca Sara Serafina
Peppica Jisa Josefina

Terhi

Oi mikä porukka siellä ja ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Jani Petri Tapani
Sini Krista Pirita
Erno Petja Sebastian
Renja Leea Rebekka

Terhi

Ihania yhdistelmiä.♥

Avatar

👨Markus Voitto ; Miehen isä keksi etunimen, toinen on suvussa kulkeva nimi.
👩Ella Maria; Mies sanoi, että Ella tai Elina, jolloin sanoin, ettei ainakaan Elina! Toinen nimi suvussa kulkeva.
👩Oona Liina Olivia; Kaverini sanoi tytön nähtyään, joku tumman tytön nimi, Oona tai Noora, jolloin sanoin, ettei ainakaan Noora! Muut nimet runoiltu itse.
👨Eetu Leo Matteo; Veljen tytär ehdotti Eetua, Oona halusi Leon, kolmas nimi vaan riimitelty.

Terhi

Oi tosi ihania nimiä heillä ja kiva kuulla tarina nimien takana.♥

Avatar

Arttu voitto tapani
Miko jukka matias
Siiri helmi Tuulikki

Terhi

Tosi ihania nimiä ♥

Avatar

Mielestäni olette löytäneet kauniita ja sointuvia nimiä.
Meilläkin annettiin jälkikasvulle kolme nimeä. Kauneus, rytmi ja mieluiten yksi suvussa esiintyvä nimi olivat valintakriteereitämme.
Ja lapsella on valita kutsumanimi, jos ensimmäinen nimi ei miellytä.

Terhi

Kiitos paljon, tykätään myös todella paljon.♥
Hyvät valintakriteerit teillä olleet 🙂

Avatar

Ville Heikki Mikael
Mirva Marketta
Kati Matleena
Valtteri Aarne Oskari
Kasimir Kristian
Max Oscar Valdemar
Miska Eljas Emil

Terhi

Oi mitä nimiä siellä.♥

Avatar

Susanna Sirkka Helena, toiset nimet mummoilta ja minun toinen nimi sekä Marianne Meri Michelle, isän toisen Mikko-nimen feminiinimuoto sekä Beatlesin muistoksi ja meren rannalla monet kesät, isä kuoli ennen tytön syntymää.

Terhi

Kauniit nimet heillä.♥
🙁 koskettava tarina toisen nimen taustalla.

Avatar

Meiltä löytyy : Merja Irene, Melina Eveliina, Eija-Leena Pauliina, Elsi Hilda Esteri, Hilkka Annika, Helinä Eleonoora, Viljo Hannu Juhani, Jasmiina Helli Orvokki, Ilari Yrjö Einari, Saana Irja Tuulia ja Jukka Vesa Daniel 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Terhi

Oi mikä porukka ja mitä nimiä siellä .♥♥♥

Avatar

Ja taas pappi kävi antamassa nimet. Koska ihmiset tajuavat, että kaste ei ole nimenantotilaisuus. Toimittajan pitäisi ainakin tietää.

Avatar

Oliwer Tom Miliam
Oliwia Elsa Elivra
Odwar Karl Anders
Odelia Sara Lovisa

Avatar

Kivat nimet ja ne rimaa rytmissä.se on tärkeä asia oli nimiä sitten 2 tai kolme. Olkoon nimi mikä vaan,kullaksi kun kutsutaan!

Avatar

Mun tyttären nimen on tavallaan sukulaiset päättänyt. Eli olen ottanut isovanhempien ehdotukset käyttöön. Tyttö on Liinu Tiuku Elviira. Pojan kanssa oli pientä vääntöä koska isä on ulkomaalainen niin nimen piti sopia molempiin maihin ja siihen piti saada jotain Portugalilaista ja lisäsin vielä supisuomalaisen nimen, saatiin Leon Carlos Juhani.

Terhi

Heillähän on oikein kauniit nimet.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä